Shopify-arvostelu | Onko se paras verkkokaupan rakentaja sinulle?


Paras

Paras verkkokauppaympäristö


shopify - paras verkkokauppaan

Yleisarvosana

5/5 tähteä

Shopify on markkinoiden paras verkkokauppaympäristö. Se’s on suunniteltu auttamaan ihmisiä rakentamaan oma, skaalautuva verkkokauppa, jossa on satoja sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja tonnia sovelluksia. Voit myydä tuotteita suoraan verkkosivustollasi, useilla kauppapaikoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Shopify on suosittu verkkokauppaalusta, joka auttaa sinua rakentamaan oman verkkokaupan ilman, että tarvitset mitään teknisiä taitoja.

Shopify hallitsee yli 800 000 yritystä ja tuli kärkeen omassa perusteellisessa tutkimuksessamme, ylittäen kaikki kilpailijansa. Kuitenkin’ei kaikille. Että’siksi tämä arvostelu sukeltaa Shopifyen’myyntiominaisuudet, helppokäyttöisyys, hinnat, suunnittelu, markkinointityökalut ja paljon muuta auttaa sinua päättämään siitä’se todella sopii sinulle.

Jos sinä’Kiireessä, katso alta yhdellä silmäyksellä tärkeimmät asiat, jotka sinun pitäisi tietää Shopifesta. Lue lisätietoja, kun vietämme sinut syvälle matkalle alustan läpi… aloittaen kysymykseltä, mikä helvetti Shopify on?

Antaa’mennään!

Shopify yhdellä silmäyksellä

shoppailla yhdellä silmäyksellä

Shopify ammatit & Haittoja

Plussat

 • Saanut korkeimman pistemäärän ominaisuuksista ja asiakastyytyväisyydestä
 • Loistava varastojärjestelmä, jonka avulla voit hallita kauppaa
 • Myy useilla kanavilla, kuten Facebook, Instagram, Amazon ja eBay

Haittoja

 • Ainoa alusta, jolla voitaisiin panna täytäntöön oma transaktiomaksu, paitsi jos käytät Shopify Paymentsia
 • Sisältö ei’t alustaa uudelleen automaattisesti, kun vaihdat teemoja
 • Sovellukset voivat koota nopeasti, kun lisäät lisäominaisuuksia kauppaan

Mikä on Shopify?

Shopify on omistettu verkkokauppasivustojen rakentaja, joka auttaa ihmisiä rakentamaan oman verkkokaupan.

Se on todella niin helppoa – et’t tarvitse hullun tekniikan taitoja, et’t tarvitse pohjatonta budjettia, ja et’Sinun ei tarvitse palkata ketään, jotta unelmasi toteutuisi. Tämän ansiosta Shopify on nopea ja edullinen tapa luoda verkkokauppa.

Voit aloittaa rakentamisen jo tänään, jos haluat!

shopify kotisivu

Kuka voi käyttää Shopifea?

Kuka tahansa voi käyttää Shopifea, Mikäli sinä’uudelleen ensimmäistä kertaa myyjä tai monen miljoonan dollarin yritys, kuten Harry’s Razors (jep, Harry’s Razors on vain yksi Shopifesta’tyytyväisiä asiakkaita). Tarvitset vain idean, jotain myytävää, ja Internet-yhteyden, ja sinulla voisi olla verkkokauppa elää nopeasti.

Yli 1 200 sovelluksella, erikoisominaisuuksilla, kuten varaston seuranta- ja lähetystyökalut, sekä hinnasuunnitelmilla, Shopify on tehokas valintaympäristö. Sitä voidaan käyttää missä tahansa kokoisessa myymälässä, ja se on erittäin skaalautuva.

Kuinka testasimme? Ja mitkä olivat tulokset?

siellä’Shopifen ympärillä on paljon hypeä, mutta halusimme päästä markkinoinnin taustalla olevaan totuuteen.

Panimme maailmanluokan metodologiamme hyvään käyttöön ja pohdimme Shopifea’mallit, myyntityökalut, markkinointiominaisuudet, SEO-ominaisuudet ja paljon muuta. Testaamalla sen itse, menimme jopa askeleen pidemmälle, pyytämällä ei-tech-asiantuntijoita kokeilemaan sitä ja kertoa meille, mitä he ajattelivat.

Analysoimme kaikki tulokset, vertailimme Shopifea muihin alustoihin’olemme testanneet, tarkastelleet sen vahvuuksia ja puutteita ja laskenut pisteet jokaiselle avainalueelle – kaikki, jotta voimme antaa sinulle tarkimmat ja hyödylliset tiedot tästä verkkokaupan rakentajasta.

Heti, voimme kertoa teille, että Shopify menestyi erittäin hyvin testissämme. Pisteytys oli 4,7 / 5 tähteä.

Itse asiassa se ylitti kaikki kilpailijansa, minkä vuoksi suosittelemme sitä sellaiseksi paras monipuolinen verkkokaupan rakentaja Marketissa. Mutta kukaan ei ole täydellinen – jatka lukemalla Shopify-arvosteluamme ja selvittääksesi miksi se meni niin hyvin, mihin se putosi ja mikä tärkeintä, jos’s oikea valinta sinulle.

Ensinnäkin mitä Shopify tekee vastauksena Covid-19 -pandemiaan?

Se’Epävarma aika aloittaa tai kasvattaa yritystä, mutta älä’hätää – Shopify saa sen täysin. Itse asiassa se on ottanut käyttöön joukon mahtavia uusia toimenpiteitä pienyritysten tukemiseksi tulevina kuukausina. Nämä sisältävät:

 1. Fyysisten ja digitaalisten lahjakorttien tarjoaminen kaikissa suunnitelmissa. Tällä tavalla asiakkaasi voivat tukea sinua ostamatta fyysisiä tuotteita heti.
 2. 200 miljoonaa dollaria käytettävissä pienyritysten rahoituksella (vain Yhdysvalloissa). Osana hallituskumppanuutta Shopify Capital tarjoaa rahoitusta pienyritysten kehittämiseen ajankohtana, jolloin niillä saattaa olla vähän rahavaroja.
 3. Pidennetään ilmaista kokeiluversiota 90 päivään. Shopify on jatkanut ilmaista kokeiluversiota 14 päivästä 90: een, jolloin kauppiaat voivat vielä kauemmin kokeilla palvelua riskittömästi.
 4. Yhteisön tuki ja live-webinaarit. virtuaali- ‘Meetups’ jakaa Shopify -yhteisön kanssa viisautta ja tukea.

Suuret kaupat Shopifylle sen nopeasta vastauksesta ja sitoutumisesta tukea pienyrityksiä nyt ja aina.

Shopify-käyttäjän arvostelut

Olemme tavoittaneet eri Shopify-käyttäjiä saadaksemme kuvan kokemuksestaan ​​verkkokaupan käytöstä verkkoyritysten luomisessa ja kasvattamisessa..

KÄYTTÖKATSAUS: RIPPEDKIT

shopify käyttäjän arvostelu francis headshot

“Shopify on hyvin ylläpidetty alusta, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitsen verkkosivujen hallintaan, päivityksiin, hinnoitteluun, tilausten täyttämiseen, asiakasviestintään jne..”

Samalla kun kokopäiväistä työtä seurasi sosiaalinen elämä ja kuntosali, Francis huomasi yrittävänsä lyödä proteiinikohteitaan. Tyytymättömänä ravisteluista ja mieluummin välipalatyyppisistä tuotteista, hän avasi tilaamispohjaisen verkkosivustonsa Shopify-nimisenä, nimeltään RippedKit, käteväksi tapaksi samanmielisille henkilöille saada korkealaatuisia tuotteita. ‘tartu ja mene’ proteiinilisäaineet.

KÄYTTÄJÄN KATSAUS: EMMA REID

shopify käyttäjän arvostelu emma headshot

“Shopify-alusta on todella käyttäjäystävällinen ja et’t tarvitse tietää koodin tekeminen kaupan tekemiseksi.”

Emma päätti nopeasti kyllästyä työhönsä vastaanottovirkailijana, ja päätti perustaa oman tilauskaupan. Pystyminen oppimaan tekemällä eikä tarvitse investoida suurta summaa rahaa, se oli hänelle helppo päätös. emma’Hän on nyt toimittanut tippaa noin 4 vuotta, ja se on saanut 560 000 dollaria tuloja 8 kuukaudessa Shopify-myymälänsä kautta. Tällä hetkellä hän johtaa oppaita pyrkiville drophippereille verkkosivustollaan emmareid.com.

KÄYTTÄJÄN ARVOSTELU: VAIKUTTUNEEN LAAJENTUMISEN AKADEMIA

shopify käyttäjän arvostelu chris headshot

“Aloittelijana Shopify näytti vain kaikkein hyvämaineisimmasta ja helpoimmasta käyttöjärjestelmästä kohtuulliseen hintaan. Se ei ollut brainer, kun aloitin ensimmäisen oikeasti.”

Chris, joka etsii tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, perusti ensimmäisen tilauskauppaliiketoimintansa noin 4 vuotta sitten käyttämällä Shopifea ja Oberloa. Ensimmäinen hänen myymänsä tuote oli iPhone-kotelo, jossa oli kissoja, mutta nykyään hän myy mitä tahansa aurinkolaseista lumilasille. Chris johtaa nyt Advanced Dropshipping Academya, joka auttaa ihmisiä rakentamaan ja käynnistämään oman drophipping-liiketoiminnan.

Kuinka helppoa Shopify on käyttää?

Nopea vastaus: Helppo nakki! Sinä voitit’t saa sivuston eläväksi viidessä minuutissa, mutta Shopify onnistuu yhdistämään tehokkaat verkkokaupan työkalut helppokäyttöisen editorin kanssa. Sen käyttöliittymä on puhdas ja yksinkertainen, ja 88% käyttäjistämme sanoi’d suosittelen Shopifea kaverillesi. Suosittelemme silti aina kokeilla sitä itse ennen kuin päätät!

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee katsoa kokeidessasi rakentajaa, on kuinka helppoa sitä on käyttää, varsinkin kun rakennat verkkokauppaa. Verkkokaupan rakentajat pyrkivät usein yhdistämään voiman helppoon käyttöön, mutta Shopify on menestynyt tällä tärkeällä alueella.

Shopifessä on puhdas, selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla kaupan asettaminen on helppoa jopa kaikille aloittelijoille.

Don’t väärin – voitit’t saa sivustosi elämään viidessä minuutissa, koska Shopify pakata silti vakavan määrän virtaa taustaohjelmaansa. Se onnistuu kuitenkin tekemään toimittajan sileä ja helppo käyttää, jota suosittelemme (äänekkäästi).

myymälä kojelautaShopify’kojetaulu tarjoaa hellävaraisen roolin oman verkkokauppasivustosi suunnitteluun.

Ja se’Emme vain nauttivat Shopifesta’s käyttöliittymä. Testattuaan sen itse, saimme jokapäiväiset ihmiset rakentamaan oman myymälän Shopifyn avulla ja arvioimaan kuinka helppoa (tai vaikeaa) he löysivät tiettyjä tehtäviä.

Tulokset olivat yleensä positiivisia.

Ihmiset pitivät siitä, kuinka Shopify auttoi perustamisprosessissa kysymysten ja ohjeiden avulla, ja he pitivät aloittamista helpoana. Mutta älä’otamme vain sanamme – Tässä on muutama tarjous käyttäjiltä:

“Se oli niin hyvää, todella helppoa. Se oli vain erittäin käyttäjäystävällinen. Se opasti sinua tärkeiden alueiden läpi, joista eniten oli inventaario. Alkuvaiheessa esitetyt kysymykset, tuotteen lisääminen, hienovaraisia ​​kehotuksia – kaikki oli vain hyvin selvää.”

“Kaiken kaikkiaan se oli todella helppo tapa luoda verkkokauppa. Minulla oli täydellinen hallinta siitä, kuinka ja mitä haluan sijoittaa sivustooni, sillä etulla on mahdollisuus muuttaa mitä tahansa haluamallaan ajankohtana.”

Tietenkin arvostelut eivät olleet’t kaikki hehkuva – ansaitset kuvan molemmat puolet, joten tässä’Jotkut tarjoukset käyttäjiltä, ​​jotka ovat olleet’t ole niin vaikuttunut Shopifesta:

“Luulen, että Shopify voisi vain huutaa vähän enemmän, kun olet myymäläsivulla, jossa tietyt widgetit ovat – ja kuinka lisätä myös tiettyjä ominaisuuksia. Ehkä vain parempi myymälälaivalla nouseminen – tunsin itseni yksin ja eksyneen.”

“Toisinaan aloittelevan verkkokauppasivuston luojalle ei ole selkeyttä. Osa terminologiasta oli epäjohdonmukaista tai meni yli pääni. Tee-se-itse-verkkosivustojen rakentajalle ehkä selkeämpi, helpommin ymmärrettävä termi ei olisi’mennä väärin.”

Kaiken kaikkiaan käyttäjät kuitenkin antoivat Shopifylle erittäin hyvän käytön helppouden vuoksi – Itse asiassa se tuli testistä suurella yhteensä neljällä viidestä tähdestä!

Murskasimme numerot saadaksemme tämän kontekstiin – keskimäärin ihmiset löysivät Shopifyn 21% helpompi käyttää kuin BigCommerce (Shopify’pääkilpailija) ja 12% helpompi käyttää kuin Wix eCommerce, joka on kuuluisa aloittelijaystävällisestä toimittajastasi.

Ja tuo’eivät kaikki – testauksen jälkeen kysyimme käyttäjiltä, ​​kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Shopifea, ja vastaus oli kaiken kaikkiaan positiivinen. 88% ihmisistä kertoi suosittelevansa Shopifea kaverilleen.

Hyvä uutinen on, että Shopififella on ilmainen kokeiluversio, joten voit kokeilla sitä itse saadaksesi selville’s oikea rakentaja sinulle. Kuten käyttäjän tarjoukset esittävät, Shopififin kokeileminen on ainoa tapa tietää, onko sinä’Pidän siitä fantastista tai turhauttavaa – ota selvää itsestäsi’Minä tuuletin!

Lisätietoa

 • Jos kokeilet Shopifea, löydät sen’ei sinua varten, me’olet saanut selkääsi. Katso lopullinen luettelo Parhaat kauppavaihtoehdot löytää täydellinen ottelu.
 • Etsitkö jotain erityisesti? Katso meidän Verkkokauppasivustojen rakennusohjelmien vertailukaavio, jossa voit verrata parhaita rakentajia’ tulokset, mukaan lukien helppokäyttöisyys!

Shopify-hinnoittelu – onko se vastinetta rahalle?

Nopea vastaus: Se’Se on melko hyvä, mutta vastinetta rahalle on se, missä Shopify sai tutkimuksen alimman. Sen hinnasuunnitelmat ovat erittäin kohtuullisia, skaalautuvilla valinnoilla, ja olennaiset ominaisuudet sisältyvät jopa alimpaan ydinsuunnitelmaan. Shopify menetti kuitenkin tavaramerkkejä, koska se oli riippuvainen sovelluksista ja kolmansien osapuolien maksuyhdyskäytävistä perimät transaktiomaksut.

Shopifylla on useita suunnitelmia, joten voit valita suunnitelman, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Ensinnäkin, Shopify tarjoaa 14 päivän ilmainen kokeilu – et’sinun ei tarvitse antaa mitään maksutietoja, joten siellä’s Ei riskiä eikä painostusta ilmoittautumiseen. Sinä’Tarvitsen vain sähköpostin, ja voit testata Shopifyn täysin ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Shopify-hintayhteenveto

 • Shopify Lite: 9 dollaria kuukaudessa – antaa sinun lisätä verkkokauppaa Facebook-sivulle tai olemassa olevaan verkkosivustoon. 2% transaktiomaksu, paitsi jos käytät Shopify-maksuja.
 • Perus Shopify: 29 dollaria kuukaudessa – halvin suunnitelma oman myymälän rakentamiseksi; tarjoaa kaikki uuden verkkokaupan välttämättömyydet. 2% transaktiomaksu, paitsi jos käytät Shopify-maksuja.
 • Shopify: 79 dollaria kuukaudessa – kasvaville yrityksille sisältää ominaisuuksia, kuten lahjakortin luominen. 1% transaktiomaksu, paitsi jos käytät Shopify-maksuja.
 • Advanced Shopify: 299 dollaria kuukaudessa – suurille yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa; sisältää edistyneet raportit ja kolmansien osapuolien lasketut lähetyshinnat. 0,5% transaktiomaksu, paitsi jos käytät Shopify-maksuja.
 • Shopify Plus: räätälöity hinnoittelu – suurille, yritystason yrityksille, joilla on valtavat budjetit. Ei määritettyä hinnoittelua – sen sijaan pyydä mukautettua tarjousta.

Säästä jopa 20% Shopify-suunnitelmassasi

Rekisteröidy vuodeksi ja säästä 10% tilauksessasi tai tallenna 20% kun kirjaudut kahdeksi vuodeksi.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on 20% alennus’Säästän $ 16 kuukaudessa Shopify-suunnitelmassa, ja $ 60 kuukaudessa edistyneellä suunnitelmalla!

Shopify-hinnoittelu: ydinsuunnitelmat

Shopify’Kolme pääsuunnitelmaa ovat Shopify, Shopify ja Advanced Shopify. Nämä ovat keskeiset suunnitelmat, joiden avulla voit luoda oman verkkokaupan. Ne kaikki tarjoavat sinulle rajoittamattoman määrän tuotteita, hylätyn ostoskorin palautuksen, alennuskoodien luomisen ja monikanavaisen integroinnin.

shopify tarkistaa hinnasuunnitelmat

Nämä ovat kolme suunnitelmaa, joita sinun pitäisi tarkastella, jos sinä’uudelleen perustaminen tavallinen verkkokauppa. Me’Tutkitaan yksityiskohtaisemmin jokaisesta Shopifesta’Suunnittelet alla, tutkit sitten transaktiomaksuja ja Shopifya’Yrityksen sisäinen maksuväylä, Shopify-maksut.

Kuinka säästää rahaa Shopifyn avulla

Kaikki Shopify’Hinnat ovat kuukausittain kuukausitilaus. Joten, jos olet kirjautunut Basic Shopify -suunnitelmaan, sinäkin’d maksaa 29 dollaria kuukaudessa niin kauan kuin pysyt suunnitelmassa.

Voit kuitenkin säästää melkein 190 dollaria vuodessa Shopify-suunnitelmassa jos kirjaudut kahdeksi vuodeksi, tai voit säästää 94 dollaria vuodessa, jos kirjaudut vuodeksi. Nämä säästöt voivat mennä kohti kotitalouslaskuja, lomarahastoasi – mitä tahansa!

Onko Shopify rahan arvoinen? Ehdottomasti! Se tuli huipulle asiakaspiste -tutkimuksessamme kaikista testaamistamme verkkokauppaympäristöistä. Joten, miksi et anna Shopifille kokeilla tänään ja alkaa viedä rahaa pois?

Shopify hinnasuunnitelmat Kuukausittain ($ / kk) 1-vuoden ($ / kk) säästöt (%) 2-vuotta ($ / kk) Säästöt (%) Shopify Basic

Shopify

Advanced Shopify

$ 29.00 $ 26,10 10% $ 23.20 20%
$ 79.00 $ 71.10 10% $ 63.20 20%
$ 299.00 $ 269,10 10% $ 239,20 20%

Sinä’Sinun on maksettava vuosittaiset tai kahden vuoden kulut etukäteen kertasummana, mutta pitkällä tähtäimellä sinä’d kuluttaa vähemmän kuin jos pysyisit kuukausisuunnitelmassa.

Shopify maksut ja transaktiomaksut

Sinä’Olen huomannut, että mainitsemme saat laskutettuja transaktiomaksuja, ellet halua käyttää Shopify-maksuja.

Mikä on Shopify-maksut?

Shopify-maksut on Shopify’Sisäinen maksuväylä. Ajattele sitä kuten PayPal, Stripe tai Square – se käsittelee kauppaa’maksuja ja hyväksyy suurimman osan maksutavoista. Ajatuksena on, että Shopify Paymentsin käyttäminen on vähemmän vaivatonta kuin kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajan (kuten PayPalin) yhdistäminen, ja virtaviivaistaa myymälääsi pitämällä kaikki sisäisesti.

kauppoja maksuja

Tärkein kannustin Shopify Paymentsin käyttämiseen on se’ainoa tapa poistaa Shopify’s transaktiomaksut. Se’se on myös ainoa tapa tukea useita valuuttoja myymälässäsi, joten jos’jälleenmyydä kansainvälisesti, se’s paras valinta.

Lisätietoa

 • Oletko kiinnostunut Shopify-maksuista? Lue lisätietoja perusteellisesta Shopify-maksut -katsaus.

Mikä suunnitelma on paras? – Suosituksemme

Jos sinulla on jo verkkosivusto ja haluat vain myydä muutamia tuotteita sivulta, Shopify Lite on paras tapa aloittaa. kuitenkin, Jos haluat todellisen verkkokaupan, aloita Basic Shopify -suunnitelmalla 29 dollarilla kuukaudessa. Kaikesta, joka sisältyy suunnitelmaan, se’s kohtuullinen kuukausittainen hinta!

Muista, että Shopify antaa sinulle 14 päivän ajan kokeilla sen alustaa ilmaiseksi, joten muista käyttää sitä ennen rekisteröintiä.

Lisätietoa

 • Löydä lisätietoja Shopifesta’Suunnitelmat ja hinnat yksityiskohtaisessa Shopify-hinnoittelukatsaus
 • Etkö ole varma, tarvitsetko Shopify Plus -sovellusta? Lisätietoja sivustollamme Shopify Plus arvostelu

Kuinka hyvät ovat Shopify’s Teemat?

Nopea vastaus: Loistava! Ne’Kaikki ovat ammattimaisesti suunniteltuja, mobiililaitteisiin reagoivia, täynnä ominaisuuksia ja jopa tarjoavat sinulle erilaisia ​​tyylejä. Vapaita teemoja on kuitenkin vain 10, mikä on tärkein haittapuoli. Loput maksavat välillä 140–180 dollaria, joten valitse huolellisesti. Shopify tuli suunnittelustamme kolmannelle tutkimuksellemme ja sai 3,7 tähteä viidestä!

Shopifellä on 10 ilmaista teemaa ja 64 premium-teemaa, hinnat vaihtelevat 140 dollarista 180 dollariin.

kauppaa arvosteluaiheitaShopify’Teemoja on suunniteltu ammattimaisesti ja rakennettu tekemään myymälästäsi upeasta ensimmäisestä päivästä.

Kaikki teemat reagoivat mobiililaitteisiin, tarkoittaen heitä’Alusta automaattisesti uudelleen sopimaan mobiili- ja tablet-näyttöihin. Ihmiset ostavat sinulta 62% vähemmän todennäköisyyttä, jos heillä on huono mobiilikokemus sivustosi kanssa, joten tämä ominaisuus on elintärkeä.

Hyvä tietää: Suosittelemme asentamaan G AMP -sovelluksen, jonka Shopify-käyttäjät ovat arvioineet vaikuttavaksi viideksi viidestä, jotta varmistat, että sivusi eivät’t vain näyttävät hyvältä matkapuhelimella, mutta myös latautuvat nopeasti. AMP tarkoittaa nopeutettuja mobiilisivuja. AMP: t käyttävät poistettua html-koodia pysyäkseen ennallaan ‘valo’ kuin mahdollista – ajattele heitä kuin ruokavalioversio säännöllisistä sivuistasi. Nopeampi kokemus tekee käyttäjistä iloisia ja lisää mahdollisuuksiasi sijoittua hyvin Googlen kanssa. Muista: Yhden sekunnin viiveen sivun vastauksessa uskotaan tarkoittavan 7%: n vähennystä tuloksiin!

Nämä ovat hienoja ominaisuuksia ja ovat tärkeitä luomalla menestyvä myymälä, joka tyydyttää asiakkaasi. Mutta me tiedämme mitä sinä’todella ajattelua: näyttävätkö teemat todella hyvältä?

Lyhyt vastaus on kyllä!

shopify teemakirjasto

Shopify’Teemat ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja näyttävät siisteiltä, ​​tyylikkäiltä ja houkuttelevilta. Voit selata teemoja toimialoittain taiteesta ja valokuvauksesta elektroniikkaan, huonekaluihin ja muihin. Voit tarkastella myös suosion, hinnan tai kokoelman, kuten “minimalistinen,” “hauska ja vilkas,” tai “upea pienille varastoille.”

Teemat toimitetaan eri tyyleillä, joten voit valita yhden vastaa parhaiten tuotemerkkiäsi. Alla näet esimerkin siitä, kuinka eri tyylit voivat muuttaa teemaasi ulkoasua – tämä monimuotoisuus tarkoittaa sinua’Löydät aina oikean sävyn tuotemerkillesi.

shopify brooklyn-teeman klassinen tyyliTämä ilmainen teema, nimeltään Brooklyn, on kahta eri tyyliä. Tämä on esikatselu “klassinen” tyyli, joka sisältää luonnolliset värit ja modernit, hienostuneet fontit. shopify brooklyn-teema leikkisä tyyliTäällä voit nähdä saman teeman, Brooklyn “leikkisä” tyyli, joka tulee eloisammalle värimaailmalle ja hauskoille, mutkattomille fontteille.

Parasta on Shopify’Teemoja on täynnä hienoja ominaisuuksia. Kaikki teemat sisältävät:

 • Muokattavat sisältöosat etusivulla
 • SEO (hakukoneoptimointi)
 • Avattava navigointituki
 • Ilmaiset teemapäivitykset
 • Mobiiliystävällinen muotoilu
 • Sosiaalisen median kuvakkeet
 • Sisäänrakennetut tyylit ja väripaletit
 • Ilmaisia ​​kuvituskuvia Burst

Hyvä tietää… Tietyt teemat tulevat mukana useita kielivaihtoehtoja, mikä tarkoittaa, että voit helposti vaihtaa toiseen kieleen. Kaikissa teemoissa ei ole tätä, joten tarkista ennen valintaa. Tällä hetkellä saatavilla olevat kielet ovat: englanti, espanja, ranska, saksa, italia, japani ja brasilialainen portugali.

Vaikka teema valitaan, on selvää löytää se, joka näyttää hyvältä, se’Hän etsii myös myymälääsi tukevaa’s tarvitsee.

Jokaisella teemalla on myös omat erityispiirteensä. Suosittelemme tarkastelemaan näitä sellaisenaan’s loistava tapa päättää, sopiiko teema sinulle:

shopify teemaominaisuudetNämä ominaisuudet tulevat palkkio-teemaan nimeltä Context, joka on tyylikäs ja puhdas teema, joka tulee kolmella eri tyylillä.

Varo tarvitsemiasi ominaisuuksia, kuten tuotteen pikakuvaus tai suora haku. Voit lisätä ylimääräisiä sovelluksia (jotain mitä me’Peitän hieman myöhemmin), mutta valitsemalla teema, jossa on suosikkiominaisuudet, helpottaa elämääsi ensimmäisestä päivästä!

Shopify-teemojen mukauttaminen

Shopify’Teemat saattavat näyttää jo hyvältä, mutta sinä’Haluan tehdä sinusta täysin oman. Voit tehdä sen sinä’Sinun on mukautettava teemasi lisäämällä omia tuotteita, kirjoittamalla tekstiä, korvaamalla kuvia ja luomalla uusia sivuja.

Mukauttaminen tapahtuu kahdessa paikassa: visuaalinen mukauttaminen tapahtuu editointiliittymän kautta, kun taas tuotteiden muokkauksia hallitaan hallintapaneelissa.

Ajattele sitä kuten auton korjaaminen. Ulkopuolella on maalaus, pese, sileä, kiillottaa ja kiillottaa, jotta se näyttää kauniilta. Moottori on siellä, missä houkuttelet, vaihdat osia ja käytät työkaluja, jotta varmistetaan, että auto on tehokas ja sujuvasti.

Muokkausrajapinta Shopify-kaupastasi on se, missä huolehtit myymälästäsi’Suunnittelu. Tässä voit kohdistaa kuviasi, muokata tekstiä ja käyttää logoa. Kojelauta lisäät tuotteita, luo alennuskoodeja, hallinnoi toimituskuluja ja paljon muuta. Tässä voit myös muuttaa teeman, jos haluat suunnitella myymäläsi uudelleen.

Suosittelemme aloittamista lisäämällä tuotteita ja muotoilemalla sitten myymäläsi. Koska Shopify on myymälärakentaja, sen teemat kiertävät luonnollisesti tuotteiden ympärillä – joten voi olla vaikea suunnitella sivusi ilman, että tuotteilla olisi ominaisuuksia!

Hyvä tietää: Tarvitsetko apua verkkosivustosi rakentamiseen ja mukauttamiseen’sivua? Suosittelemme lataamaan DragDropr-sovelluksen, jotta prosessista tulee paljon nopeampaa ja helpompaa. DragDropr integroituu saumattomasti Shopifyn kanssa, jotta voit luoda, muuttaa ja muokata yli 50 aloitussivua ja yli 200 sisältölohkoa (kuten tuotevideot ja yhteystietolomakkeet) käyttämällä yksinkertaista vedä ja pudota -editoria ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtä bittiä käsikoodauksesta. Kaikki sisältö on reagoiva mobiililaitteisiin, eli se näyttää hyvältä kaikilta laitteilta.

Lisätietoa

 • Kannattaako investoida premium-teemaan tai jopa kysyä apua Shopify-asiantuntijalta? Ota selvää meidän Shopify-teemat ja Shopify-asiantuntijoiden katsaus

Kuinka tehokkaita Shopify on’s Myyntiominaisuudet?

Nopea vastaus: Aika voimakas! Itse asiassa se oli meidän huippusuorittajamme tällä alueella, sillä pisteytys 4,7 / 5 testissä. Shopify pakkaa jokaisen myymälän tonneilla hyödyllisiä työkaluja, jotka on suunniteltu helpottamaan myymälän käyttöä, kuljetuksesta verolaskentaan asti. Tärkeintä on varoa, että se’ovat melko riippuvaisia ​​sovelluksista (esimerkiksi digitaalisten tavaroiden myynnistä ja tilauksesta), joten varmista, että kustannuksesi eivät aiheudu’t hiipiä.

Shopify tuli tutkimuksen kärkeen myyntityökalujen ja ominaisuuksien suhteen – sinä voitit’t löytää paremmin minkä tahansa muun verkkokaupan valmistajan kanssa. Se antaa sinulle kaikki tarvitsemasi välttämättömyys analysoinnista ja hylätystä ostoskorista tonneihin maksuyhdyskäytäviin ja monikanavaiseen integrointiin.

Shopify’s Myyntivälineet ja ominaisuudet

 • sovellukset
 • laivaus
 • dropshipping
 • Hylätty ostoskorin palautus
 • Tuotteiden hallinta
 • Maksuvaihtoehdot
 • Monikanavainen integrointi
 • Digitaalinen myynti
 • Verottaa
 • POS

Me’käsittelemme kaikkia näitä tarjouksia tarkemmin seuraavaksi, mutta kuten näette, niitä on paljon – joten asioiden helpottamiseksi napsauta pluskuvaketta ominaisuuksille, joista haluat lukea!

Tiesitkö, että Shopify äskettäin greenlit CBD -myyntiä sen alustan kautta? Lisätietoja oppaastamme Kuinka myydä CBD verkossashopify verkkokauppatilastotShopifyn myyntiominaisuuksien on osoitettu lisäävän verkkokaupan suorituskykyä.

Shopify’SEO ja markkinointityökalut auttavat sinua löytämään?

Pikavastaus: Kyllä, he tulevat. Shopifellä on laaja valikoima SEO-työkaluja, jotka ovat enemmän kuin tyydyttäviä useimmissa kaupoissa. Sillä on myös blogikohtainen SEO, vaikka sen blogin työkalut eivät olekin’t aivan niin vaikuttava. Sähköpostimarkkinoinnissa voit valita sisäänrakennettujen työkalujen tai kolmansien osapuolien sovellusten välillä.

siellä’Ei ole mitään syytä perustaa verkkokauppaa, jos kukaan ei koskaan näe sitä. Yrityksesi menestymiseksi kauppa tarvitsee asiakkaita – ja paljon heitä!

Että’missä SEO tulee. SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia, ja se on sivustosi maksimointiprosessi’mahdollisuudet löytää Google’hakutulokset.

Shopifellä on hyvä valikoima SEO työkaluja käytettävissänne. Se ei’t tarjota jokaista kirjan temppua, mutta tärkeimmät alueet on katettu otsikkokoodista muokattuihin URL-osoitteisiin. Kun lisäät tuotteita, Shopify jopa kehottaa sinua tarjoamaan SEO parhaita käytäntöjä.

Tärkein asia puuttuu Shopifesta’S SEO-sarja on avainsanatuki – jos tarvitset tätä ominaisuutta, katso Shopify’sen kilpailija BigCommerce sen sijaan.

SEO on elintärkeä hakutuloksissa löytämiselle, sivustosi liikenteen lisäämiselle ja lisää myynnille. Se ei kuitenkaan ole’t on ainoa tapa myymälösi saada huomatuksi. Napsauttamalla alla olevia avattavia osioita saat selville, mitä muuta Shopify tarjoaa ja katso jos se on’on tarpeeksi hyvä saamaan myymäläsi ansaitseman huomion…

Tuki ja turvallisuus: Onko Shopify turvallista käyttää?

Nopea vastaus: Joo – Shopifessa on sisäänrakennettu suojaus, se noudattaa kaikkia tarvittavia määräyksiä ja päivittää jopa sivustosi, jotta kaikki toimii turvallisesti. Voit lisätä sovelluksia mielenrauhan lisäämiseksi, mutta muista aina luoda säännölliset varmuuskopiot sivustostasi.

turvallisuus

Shopify-kaupat ovat automaattisesti suojattuja – toisin kuin WordPress, kuten sinä’et ole vastuussa sivustosi selvittämisestä’S turvallisuus. Sen sijaan Shopify hoitaa suojan verkkouhkilta, suorittaa päivityksiä ja täyttää online-tapahtumien käsittelyyn liittyvät vaatimusvaatimukset.

Tämä tekee elämästäsi online-myyjänä paljon helpompaa kuin jos sinun olisi pitänyt hallita kaikkia näitä asioita itse!

Lisätietoja Shopifesta’Suojaus: napsauta alla olevia otsikoita saadaksesi avattavan selityksen jokaisesta alueesta.

Tuki

Jos tarvitset tukea, sinä’olen saanut sen. Shopify tarjoaa apua eri kanavien kautta, joten voit valita, mikä sopii sinulle parhaiten. Shopify tarjoaa:

 • 24/7 puhelintuki
 • Sosiaalisen median tuki
 • 24/7 live chat-tuki
 • Yhteisöfoorumi
 • Sähköpostituki
 • Ohjekeskus
 • Video-oppaat
 • Advanced asiantuntijatuki

Shopify-ohjekeskuksessa on runsaasti tietoa, ja voit ottaa yhteyttä suoraan Shopififiin, jos tarvitset tarkempia vastauksia ongelmiin.

Shopify Plus -suunnitelma tarjoaa edistyksellistä asiantuntijatukea antaen sinulle oman omista tukipalvelun. Sinä et’t tarvitse maksaa isoja dollareita suuresta tuesta – 24/7-ohje on saatavana jopa halvimmalla hinnasuunnitelmalla.

Kauppavaihtoehtoja

Tiedämme, että jokainen yritys on erilainen, joten jos Shopify ei ole’t rasti ruudut, me’olet koonnut luettelon parhaista Shopify-vaihtoehdoista, joita voit tutkia. Katso alla olevaa kuvaa nähdäksesi yhdellä silmäyksellä parhaat vaihtoehdot, tai katso lisätietoja alla olevasta luettelosta.

Suosituimmat Shopify-vaihtoehdot

kauppaa vaihtoehtojen graafinenTäällä voit nähdä Shopifyn parhaiden vaihtoehtojen keskeiset tosiasiat – lue alla alla saadaksesi lisätietoja!

1. BigCommerce

Shopify’Suurin kilpailija, BigCommerce on suunniteltu auttamaan suuria ja nopeasti kasvavia kauppoja käyttämään potentiaaliaan. BigCommerce-palvelussa on kaikkien verkkokaupan valmistajien eniten ominaisuuksia, eli voitit’Ei tarvitse luottaa sovelluksiin, kuten teet Shopifyn kanssa. Sillä on hieno SEO ja fantastinen monikanavainen myynti, mutta se’Sitä ei ole niin helppo käyttää kuin Shopify.

Lisätietoa

 • Lue meidän BigCommerce-arvostelu lisätietoja tästä parhaasta Shopify-kilpailijasta.
 • Revitty? Lue meidän BigCommerce vs Shopify -vertailu nähdäksemme näiden rakentajien menevän päästä päähän.

2. Tunne

Se ei’t suorittaa yhtä vaikuttavasti tutkimuksessamme, mutta Volusion sisältää todella hyviä analytiikkatyökaluja ja maksuyhdyskäytäviä sekä erittäin samanlaisen hinnoittelun kuin Shopify. Se ei’tillä ei ole kuitenkaan mitään blogin työkaluja, joten pidä tämä mielessä valittaessa.

Lisätietoa

 • Lue meidän Volusion Review saadaksesi lisätietoja sen ominaisuuksista, hinnoittelusta ja muusta.
 • Katso meidän Volusion vs. Shopify-vertailu Katso vierekkäin molempia rakentajia.

3. WooCommerce

Teknisempi valinta, WooCommerce on itse ylläpitämä alusta, jolle voit luoda kaupan WordPressillä. Tämä tekee siitä tehokkaan ja joustavan vaihtoehdon, jossa on parempia työkaluja monimutkaisille myymälöille. Se’s myös haastavampaa ja vähemmän aloittelijaystävällistä.

Lisätietoa

 • Selvitä, onko WooCommerce sinulle oikea valinta WooCommerce vs Shopify -vertailu.

4. Wix-verkkokauppa

Wix-sivuston rakentajalla on ennen kaikkea verkkokauppasuunnitelmat, jotka alkavat 20 dollarista kuukaudessa (maksetaan vuosittain), mikä tekee siitä budjettiystävällisemmän vaihtoehdon. Se’Hänellä on hienoja myyntityökaluja, ja se on ihanteellinen pienille kaupoille, jotka asettavat tuotemerkin etusijalle.

Lisätietoa

 • Voisiko Wix olla täydellinen valinta kaupallesi? Ota selvää meidän Wix eCommerce Review.
 • Etkö ole varma Wixin ja Shopifyn eroista? Paljastamme kaiken omassa Wix vs. Shopify-vertailu.

5. Ruututila

Toinen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa verkkokaupan toimintoja, Squarespace on rakennettu mainoksille. Sen mallit ovat markkinoiden parhaita ja tekevät tuotteistasi todella loistavan.

Lisätietoa

 • Ota selvää, mitä Squaresapce tarjoaa Ruututilan verkkokaupan katsaus.
 • Päätä mitä’Paras myymälöllesi syvällisellä tuotteella Shopify vs Squarespace -vertailu.

Shopify Review: Tuomio

Shopify on verkkokaupan rakentaja, jota suosittelemme eniten – se menestyi kaikissa muissa verkkokaupan alustoissa tutkimuksissamme, ja sillä on jokaiselle jotakin. Se on massiivinen sovellusliike, valikoima hinnasuunnitelmia ja vaikuttava sarja ominaisuuksia’s erittäin skaalautuva alusta.

Shopify loistaa parhaiten myyntiominaisuuksissaan, helppokäyttöisyydessä ja asiakastyytyväisyyspisteissä, joten se on loistava valinta sekä aloittelijoille että vakaville myyjille.

Muista, että sinäkin’Joudut todennäköisesti luottamaan sovelluksiin joihinkin toimintoihin, ja että tämä voi nostaa kuukausittaista hintaa. Tämä on Shopify’tärkein haittapuoli, antaen samalla vapauden mukauttaa ja kasvattaa myymälää omassa tahdissasi.

Kaiken kaikkiaan Shopify on saanut tittelinsä markkinoiden parhaaksi ympäröivän verkkokaupan verkkosivujen rakentajaksi. Mutta siellä’on vain yksi tapa tietää, onko se’se on paras valinta sinulle, ja se’s kokeilemalla sitä itse!

Hyppää Shopifelle’s 14 päivän ilmainen kokeiluversio ja katso jos hyväksyt tuomiostamme. Unelmasi verkossa tapahtuvasta myynnistä ovat saavutettavissa, joten siirry eteenpäin… tule sitten takaisin ja kerro meille miten pääset!

FAQ

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me