Shopify-betalinger – ikke mer famlende med betalingsportaler

shopify betalingerSe Shopify-betalinger
Shopify kunngjorde at de lanserer “Shopify betalinger” for amerikanske og kanadiske baserte brukere (se kunngjøringen her).


[OPPDATER: Shopify Payments er nå tilgjengelig for Storbritannia & Australske baserte kjøpmenn]

Hva betyr dette for deg?

simplistically, Shopify Betalinger lar deg administrere betalingsporten din direkte i Shopify’s brukerpanel. Dette gjør livet lettere for deg for deg på noen få forskjellige måter (mer om det nedenfor). En betalingsport er i utgangspunktet institusjonen som faktisk rommer pengene du mottar når du selger.

Disse inkluderer for eksempel PayPal, Stripe, Authorize.net, etc. Du kan se en fullstendig liste over betalingsportaler som fungerer med Shopify her.

La’s gå videre til hvordan dette kan være til nytte for deg og din virksomhet.

Men raskt før vi gjør det, kan du se på hvordan vi vurderer Shopify slik at du virkelig kan få en følelse av det.

1) Du kan spore pengene dine i sanntid

Jada, du kan også spore salgstollene dine når du logger deg på PayPal (for eksempel eller hvilken betalingsport du vil’bruker igjen). Men da må du laste ned nettstedet deres, logge på, klikke rundt for å komme til de riktige skjermbildene for å få riktig informasjon. Vi gjør dette hele tiden selv, så vi vet at det tar tid.

Med Shopify Payments vises all pengene-relatert informasjon du ønsker direkte i Shopify’s dashbord. Dette er veldig praktisk, spesielt når du administrerer butikken din til daglig’Det er fint å kunne se hvor pengene dine er i sanntid med bare et klikk.

Shopify Betalinger - Dashbord

Du kan se utbetalingsplanen din med en gang, så du vet når pengene blir overført til banken din. Bare vær oppmerksom på at når pengene fra kundene dine går inn i Shopify Payments etter at du har solgt, vil det gå tre dager før pengene automatisk overføres til bankkontoen din (7 dager for kanadiske selgere). Den korte forsinkelsen er der hovedsakelig for å sikre at det er tilstrekkelig med midler til å dekke eventuelle refusjoner eller tilbakeførsler (mer om tilbakeførsler nedenfor).

Shopify-betalinger - plan

2) Shopify transaksjonsgebyrer frafalt

Så det kan være litt forvirring her, så jeg’Jeg avklarer noen få ting for deg.

Hvis du bruker “Grunnleggende Shopify“, “Shopify” eller “Avansert Shopify” planer, det er små transaksjonsgebyrer som strekker seg fra 0,5% til 2% per salg (mer om dette i vår komplette Shopify-prisanmeldelse).

Hvis du bestemmer deg for å bruke Shopify Payments, vil disse transaksjonsgebyrene bli frafalt helt, noe som øker fortjenestemarginene (mer penger i lommen).

Jeg tror at årsaken til dette er at Shopify nå tjener betaling gateway gebyrer, i stedet for transaksjonsgebyrer. Betaling gateway avgifter er avgifter du uansett må betale for betalingsprosessorer som hjelper deg med å samle inn penger fra salget ditt – det er ikke’t en vei rundt dette som kjøpmann.

For eksempel, hvis du bruker PayPal (som følger med sine spesifikke fordeler og ulemper), belaster de deg alt fra 1,9% til 2,9% pluss 0,30 dollar per transaksjon, avhengig av hvor mye salg du gjør per måned. Videre har PayPal en tendens til å ha noen skjulte kostnader hvis du handler med et fremmed land, så det legger opp også hvis du selger internasjonalt.

Med Shopify Payments er gateway-gebyret per betaling veldig konkurransedyktig på tvers av alle betalingsportene:

Shopify betalinger - betalingsplaner

Det er ingen andre skjulte kostnader (mange andre betalingsportaler har skjulte kostnader), så Shopify er ganske gjennomsiktig på dette.

Så stort sett på slutten av dagen, det er ikke’t en betydelig forskjell mellom å bruke Shopify Betalinger eller andre betalingsportaler. Men den ikke-økonomiske fordelen ved å bruke Shopify Payments er sømløs integrasjon (nevnt over), høyere besparelser (frafalte transaksjonsgebyrer) og tilbakeføring av tilbakeførsel (se nedenfor).

3) Strømlinjeformet gjenopprettingsprosess

Tilbakeføringer skjer – de suger, vi forstår det som vi’Vi har hatt det før også i våre andre virksomheter.

Hvis du ikke gjør det’Jeg vet hva en tilbakeførsel er, det’s når noen kjøper et produkt fra deg, sender du en klage til kredittkortselskapet deres som antyder at de ikke gjorde det’t motta produktet, aldri godkjent kjøpet, de ble svindlet, eller hvilken unnskyldning de kan komme med for å avbryte transaksjonen med deg.

Liker det eller ikke, det’er bare en del av virksomheten. Liker det eller ei, du’Jeg må takle det.

Vi bruker PayPal i en annen virksomhet, og det vi må gjøre er å logge på PayPal, klikke på instrumentpanelet for tvisteløsning og deretter gå gjennom prosessen med å gi ytterligere bevis som er relevante for transaksjonen. Den’er definitivt en tidssug når vi’d heller gjøre andre ting.

Shopify-betalinger - tilbakeføring av tilbakeførsel

Det Shopify Payments lar deg gjøre, er å takle alt dette bryet direkte i Shopify’s dashbord. Shopify vil automatisk levere svar som er tilpasset generert fra bestillings-, frakt- og kundedetaljer du samlet inn fra transaksjonen. Dette vil spare deg for mye tid, alvorlig.

Shopify-betalinger – andre detaljer

Her er et par ting å merke seg:

  • Hvis du bruker Shopify Payments som din primære betalingsportal, Du kan fremdeles bruke PayPal som sikkerhetskopi i tilfelle kundene dine foretrekker å bruke PayPal. Å gi kundene dine flere betalingsalternativer har vist seg å øke salget.
  • Shopify Betalinger er for øyeblikket bare tilgjengelig for amerikanske, kanadiske, britiske og australske Shopify-brukere / selgere. Forhåpentligvis resten av verden like etter.
  • Det kan være vanskelig å søke andre betalingsportaler. Ikke bare må du gi mye informasjon til dem, noen ganger tar det lang tid (uker) for dem å godkjenne. Med Shopify Payments blir du øyeblikkelig godkjent – slik at du kan begynne å selge med en gang.

Shopify Betalinger – Konklusjon

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me