Shopify betalinger – ikke mere fumbling med betalingsgateways

shopify betalingerSe Shopify-betalinger
Shopify meddelte, at de lancerer “Shopify betalinger” for amerikanske og canadiske baserede brugere (se meddelelsen her).


[UPDATE: Shopify-betalinger er nu tilgængelige for UK & Australske baserede købmænd]

Hvad betyder dette for dig?

simplistisk, Med Shopify-betalinger kan du administrere din betalingsgateway direkte i Shopify’s brugerpanel. Dette gør livet lettere for dig for dig på et par forskellige måder (mere om det nedenfor). En betalingsgateway er dybest set den institution, der faktisk besidder de penge, du modtager, når du sælger.

Disse inkluderer f.eks. PayPal, Stripe, Authorize.net osv. Du kan se en komplet liste over betalingsportaler, der fungerer med Shopify her.

Lade’s gå videre til, hvordan dette kan være til gavn for dig og din virksomhed.

Men hurtigt inden vi gør det, skal du tage et kig på, hvordan vi vurderer Shopify, så du virkelig kan få en fornemmelse af det.

1) Du kan spore dine penge i realtid

Sikker på, du kan også spore dine salgsdollar, når du logger ind på PayPal (f.eks. Eller hvilken betalingsgateway du har’bruger igen). Men så bliver du nødt til at indlæse deres websted, logge ind, klikke rundt for at komme til de rigtige skærmbilleder for at få de rigtige oplysninger. Vi gør dette hele tiden selv, så vi ved, at det tager tid.

Med Shopify-betalinger vises alle de penge-relaterede oplysninger, du ønsker, direkte i Shopify’s instrumentbræt. Dette er meget praktisk, især når du administrerer din butik dagligt’det er rart at kunne se, hvor dine penge er i realtid med bare et klik.

Shopify-betalinger - Dashboard

Du kan se din udbetalingsplan lige med det samme, så du ved, hvornår pengene overføres til din bank. Vær opmærksom på, at når pengene fra dine kunder går over i Shopify-betalinger, efter at du har foretaget et salg, vil det vare 3 dage, før pengene automatisk overføres til din bankkonto (7 dage for canadiske handlende). Den korte forsinkelse er der hovedsageligt for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at dække eventuelle restitutioner eller tilbageførsler (mere om tilbageførsler nedenfor).

Shopify-betalinger - tidsplan

2) Shopify-transaktionsgebyrer frafaldt

Så der kan være en vis forvirring her, så jeg’Jeg afklarer et par ting for dig.

Hvis du bruger “Grundlæggende Shopify“, “Shopify” eller “Avanceret Shopify” planer, der er små transaktionsgebyrer, der spænder fra 0,5% til 2% pr. salg (mere om dette i vores fulde Shopify-prisanmeldelse).

Hvis du beslutter at bruge Shopify Payments, frafaldes disse transaktionsgebyrer fuldstændigt, hvilket øger dine fortjenstmargener (flere penge i lommen).

Jeg tror, ​​at grunden til dette er, at Shopify nu tjener betaling gateway gebyrer i stedet for transaktionsgebyrer. Betalingsportalgebyrer er gebyrer, som du alligevel skal betale for betalingsprocessorer, der hjælper dig med at samle penge fra dit salg – der er ikke’t en vej omkring dette som købmand.

For eksempel, hvis du bruger PayPal (som leveres med sine egne specifikke fordele og ulemper), opkræver de dig alt fra 1,9% til 2,9% plus $ 0,30 pr. Transaktion, afhængigt af hvor meget salg du foretager pr. Måned. Desuden har PayPal en tendens til at have nogle skjulte gebyrer, hvis du handler med et fremmed land, så det tilføjer også, hvis du sælger internationalt.

Med Shopify Payments er gebyret pr. Betaling meget konkurrencedygtigt på tværs af alle betalingsportaler:

Shopify betalinger - betalingsplaner

Der er ingen andre skjulte gebyrer (mange andre betalingsportaler bærer skjulte gebyrer), så Shopify er temmelig gennemsigtig på dette.

Så stort set i slutningen af ​​dagen, der er ikke’t en signifikant forskel mellem at bruge Shopify Betalinger eller andre betalingsportaler. Men den ikke-monetære fordel ved at bruge Shopify Payments er problemfri integration (nævnt ovenfor), højere besparelser (frafaldne transaktionsgebyrer) og tilbagebetaling af tilbageførsel (se nedenfor).

3) Strømlinet gendannelsesproces til tilbageførsel

Tilbageførsler sker – de sutter, vi forstår det som vi’Vi har også haft dem før i vores andre virksomheder.

Hvis du ikke gør det’Jeg ved hvad en tilbageførsel er, det’s, når nogen køber et produkt fra dig, arkiverer du en klage til deres kreditkortselskab, der antyder, at de ikke gjorde det’t modtage produktet, godkendte aldrig købet, de blev svindlet eller hvilken undskyldning de kan komme med for at annullere deres transaktion med dig.

Kan lide det eller ej, det’er bare en del af forretningen. Kan du lide det eller ej, dig’Jeg bliver nødt til at tackle det.

Vi bruger PayPal i en anden forretning, og hvad vi skal gøre, er at logge ind på PayPal, klikke på betjeningspanelet for tvisteløsning og derefter gennemgå processen med at levere yderligere bevis, der er relevante for transaktionen. Det’er bestemt en tidssug, når vi’d hellere gøre andre ting.

Shopify-betalinger - tilbagebetaling af tilbageførsel

Hvad Shopify-betalinger giver dig mulighed for, er at tackle alt dette besvær direkte i Shopify’s instrumentbræt. Shopify leverer automatisk svar, der er tilpasset, genereret fra ordre-, forsendelses- og kundeoplysninger, som du har indsamlet fra transaktionen. Dette sparer dig meget tid alvorligt.

Shopify-betalinger – andre detaljer

Her er et par ting at bemærke:

  • Hvis du bruger Shopify Betalinger som din primære betalingsgateway, Du kan stadig bruge PayPal som en sikkerhedskopi, hvis dine kunder foretrækker at bruge PayPal. At give dine kunder flere betalingsmuligheder har vist sig at øge salget.
  • Shopify-betalinger er i øjeblikket kun tilgængelig for amerikanske, canadiske, britiske og australske Shopify-brugere / -handlere. Forhåbentlig snart resten af ​​verden.
  • Det kan være besværligt at ansøge om andre betalingsportaler. Ikke kun skal du give en masse information til dem, nogle gange tager det lang tid (uger) for dem at godkende. Med Shopify-betalinger er du øjeblikkeligt godkendt – så du kan begynde at sælge med det samme.

Shopify-betalinger – Konklusion

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me