Shopify-maksut – et enää sekoita maksukäytäviä

kauppoja maksujaKatso Shopify-maksut
Shopify ilmoitti aloittavansa “Shopify-maksut” yhdysvaltalaisille ja kanadalaisille käyttäjille (katso ilmoitus täältä).


[PÄIVITTÄÄ: Shopify-maksut ovat nyt saatavissa Isossa-Britanniassa & Myös australialaiset kauppiaat]

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

yksinkertaistetusti, Shopify-maksut antavat sinun hallita maksuväylääsi suoraan Shopifessa’käyttäjän käyttäjän kojetaulu. Tämä helpottaa elämääsi sinulle muutamalla eri tavalla (tarkemmin alla). Maksuyhdyskäytävä on periaatteessa laitos, joka tosiasiallisesti hallussaan saamasi rahat myyntityön yhteydessä.

Näitä ovat esimerkiksi PayPal, Stripe, Authorize.net jne. Näet täydellisen luettelon Shopifen kanssa toimivista maksuyhdyskäytävistä täältä.

Antaa’Siirry eteenpäin siitä, miten tästä voi olla hyötyä sinulle ja yrityksellesi.

Mutta nopeasti ennen kuin teemme, katsomme kuinka arvostamme Shopifea, jotta saat todella tuntea sen.

1) Voit seurata rahaasi reaaliajassa

Toki, voit myös seurata myyntitulojasi, kun kirjaudut sisään PayPaliin (esimerkiksi tai kumpi maksuportti on’käytät uudelleen). Mutta sitten sinun on ladattava heidän verkkosivustonsa, kirjauduttava sisään, napsautettava ympäri päästäksesi oikeille näytöille saadaksesi oikeita tietoja. Teemme tämän koko ajan itse, joten tiedämme, että se vie aikaa.

Shopify Payments -sovelluksen avulla kaikki haluamasi rahat liittyvät tiedot näkyvät suoraan Shopifyssa’s kojetaulu. Tämä on erittäin kätevää varsinkin kun hallitset myymälääsi päivittäin’On hienoa nähdä kaikki rahasi reaaliajassa yhdellä napsautuksella.

Shopify-maksut - hallintapaneeli

Voit nähdä maksuaikataulun heti, jotta tiedät milloin rahat siirretään pankkiisi. Huomaa vain, kun asiakkaidesi rahat menevät Shopify Payments -yritykseen myynnin jälkeen, se tapahtuu kolme päivää ennen kuin rahat siirretään automaattisesti pankkitilillesi (7 päivää Kanadan kauppiaille). Lyhyellä viiveellä pyritään siihen, että varmistetaan riittävästi varoja palautusten tai takaisinperintöjen kattamiseen (lisätietoja takaisinperinnoista alla).

Shopify-maksut - Aikataulu

2) Shopify-transaktiomaksuista luovutaan

Joten täällä saattaa olla hämmennystä niin minäkin’Selvitän sinulle muutamia asioita.

Jos käytät “Perus Shopify“, “Shopify” tai “Advanced Shopify” Suunnitelmien mukaan on pieniä transaktiomaksuja, jotka vaihtelevat 0,5%: sta 2%: iin myyntiä kohti (lisätietoja tästä täydessä Shopify-hinnoittelukatsauksessa).

Jos päätät käyttää Shopify-maksuja, näistä transaktiomaksuista luovutaan kokonaan, mikä kasvattaa voittomarginaaliasi (enemmän rahaa taskussa).

Mielestäni syy tähän on, että Shopify ansaitsee nyt maksuväylämaksuja transaktiomaksujen sijasta. Maksuyhdyskäytävämaksut ovat maksuja, jotka joudut kuitenkin maksamaan maksun käsittelijöille keräämään rahaa myynnistäsi – ei ole’t kiertää tämän kauppiaana.

Esimerkiksi, jos käytät PayPalia (jolla on omat erityiset edut ja haitat), ne veloittavat sinulta missä tahansa 1,9%: sta 2,9%: iin plus 0,30 USD / tapahtuma, riippuen kuinka paljon myyt kuukaudessa. Lisäksi PayPalilla on yleensä joitain piilotettuja maksuja, jos teet kauppaa ulkomaisen maan kanssa, joten summa kasvaa myös, jos myyt kansainvälisesti.

Shopify Payments -palvelun maksuväylämaksu on erittäin kilpailukykyinen kaikissa maksuyhdyskäytävissä:

Shopify-maksut - maksusuunnitelmat

Muita piilotettuja maksuja ei ole (paljon muissa maksuyhdyskäytävissä on piilotettuja maksuja), joten Shopify on melko läpinäkyvä tässä suhteessa.

Niin yleisesti ottaen, päivän lopussa, ei ole’t merkittävä ero Shopify Paymentsin tai muiden maksuyhdyskäytävien välillä. Mutta Shopify Paymentsin käytön ei-monetaarinen hyöty on saumaton integrointi (edellä mainittu), suuremmat säästöt (luopuneet transaktiomaksut) ja takaisinperinnän palautus (katso alla).

3) Virtaviivainen takaisinperinnän palautusprosessi

Takaisinmaksuja tapahtuu – ne imevät, ymmärrämme sen sellaisena kuin me’meillä on ollut niitä aikaisemmin myös muissa liiketoiminnoissamme.

Jos et’t tiedä mikä takaisinmaksu on’Kun joku ostaa tuotteen sinulta, jättää sitten valituksen luottokorttiyhtiölleen ja ehdottaa, että hän ei tehnyt’t vastaanottamaan tuotetta, ole koskaan valtuuttanut ostoa, heidät on huijattu tai mikä tahansa syy, jonka he voivat keksiä peruuttaakseen kaupan kanssasi.

Pidän siitä vai ei, se’se on vain osa liiketoimintaa. Pidät siitä vai ei, sinä’Minun on käsiteltävä sitä.

Käytämme PayPalia muussa liiketoiminnassa, ja meidän on kirjauduttava sisään PayPaliin, napsauttamalla riitojenratkaisun kojetaulua ja toimittamalla sitten tapahtumaan liittyviä lisätodisteita. Se’S ehdottomasti aika imeä, kun me’d mieluummin tekevät muita asioita.

Shopify Payments - takaisinperintä

Mitä Shopify-maksut sallivat sinun tehdä, se käsittelee kaiken tämän vaivan suoraan Shopifessa’s kojetaulu. Shopify toimittaa automaattisesti vastaukset, jotka luodaan räätälöityinä tilauksesta, toimitus- ja asiakastiedoista, jotka keräsit tapahtumasta. Tämä säästää paljon aikaa, vakavasti.

Shopify-maksut – muut yksityiskohdat

Tässä on muutama huomioitava asia:

 • Jos käytät Shopify-maksuja ensisijaisena maksuväylänä, voit silti käyttää PayPalia varmuuskopiona vain siinä tapauksessa, että asiakkaasi haluavat käyttää PayPalia. Antamalla asiakkaillesi enemmän maksuvaihtoehtoja on todistettu kasvattavan myyntiä.
 • Shopify-maksut on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvaltojen, Kanadan, Ison-Britannian ja Australian Shopify-käyttäjille / kauppiaille. Toivottavasti muu maailma pian sen jälkeen.
 • Muiden maksuyhdyskäytävien hakeminen voi olla vaivaa. Paitsi, että sinun on annettava heille paljon tietoa, joskus niiden hyväksyminen vie kauan (viikkoja). Shopify-maksut antavat sinulle heti hyväksynnän – joten voit alkaa myydä heti.

Shopify-maksut – johtopäätös

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map