Shopify mikroskoopin alla

Kun kyse on verkkokauppojen luomisesta, Shopify istuu korokkeella kullalla kaulassaan. Se tekee verkkokauppasivuston rakentamisprosessin kaikkien ulottuville ja aselee heidät myös teollisuuden johtajien käyttämillä tehokkailla työkaluilla. Lyhyesti sanottuna Shopify yksinkertaistaa suunnittelua ja maksimoi hallinnan.


Lue jatkaa, kun opastamme sinua Shopifyn perusteiden läpi, selitä, voisiko se auttaa sinua, ja anna nyökkäys joihinkin käteviin artikkeleihin, joissa puhutaan alustasta paljon yksityiskohtaisemmin.

Mikä on Shopify?

Shopify on online-alusta, jonka avulla voit rakentaa oman verkkokaupan. Helppo ja laaja aren’t sanat, jotka yleensä elävät yhdessä, mutta Shopify onnistuu menemään naimisiin näiden kahden kanssa.

Se tarjoaa satoja upeita, muokattavia teemoja, jotka vain odottavat muutosta joku’Uusi verkkokauppa. Se’kaikki ominaisuudet ja sovellukset, jotka todella erottavat Shopifyn toisistaan.

Varastonhallinnasta sähköpostimarkkinointiin Shopify tarjoaa kaiken. Tällainen on sen työkalujen voima, Shopifea käyttävät ja luottavat usean miljoonan dollarin yritykset, kuten Harry’s Razors ja Gymshark.

Shopifen historia

Vuonna 2006 Shopify avasi ovensa yrittääkseen auttaa muita avaamaan omansa. Yli kymmenen vuotta myöhemmin, ja he auttavat nyt 600 000+ verkkokauppaa, jotka ovat yhdessä myyneet 72 miljardia dollaria. Aika vaikuttavia juttuja.

Yhtiö syntyi, kun perustajat Tobias Lütke, Daniel Weinand ja Scott Lake yrittivät avata oman verkkokaupan vain ollakseen turhautuneita siitä, ettei siellä ole laadukkaita tapoja tehdä niin. Siitä lähtien Shopify syntyi ja siitä lähtien he’et ole katsonut taaksepäin.

Kuinka Shopify toimii?

Ajattele Shopifia kuin nukkea, sinulla on myymälä, jonka kaikki näkevät, mutta asiakassi kaikki vuorovaikutukset sieltä ovat sinä hallitsemasi (a.k. nukketeatteri).

Sinä’Vietän suurimman osan ajasta vetämällä jousia Shopifessa’s kattava ‘back-end-’, missä sinulla on täysi hallinto tuotteista ja varastosta, tilauksista ja maksuista sekä analytiikasta ja taloudesta.

Voit myös työskennellä sivustollasi’S SEO (Hakukoneoptimointi), joten se sijoittuu erittäin hyvin Googlen tyytyväisyyteen, luo alennuskoodeja ja esiteltyjä tuotteita ja tietenkin saa runsaasti apua ja tukea, jos tarvitset sitä.

Lisäksi Shopify ylpeilee kuninkaalle sopivaa sovelluskauppaa, johon on lisätty lisäosia kaikesta mitä voisit ajatella.

Kuka on Shopify?

Voit rakentaa melkein kaikenlaista verkkokauppaa Shopifyn avulla, mutta se’s todella niille, jotka ovat – tai ainakin haluavat olla – suuria myyjiä.

Shopify’Hinnasuunnitelmat vaihtelevat missä tahansa yrityksesi on verkkokauppatiellä. Maailmanluokan hallintatyökalujen ja suunnittelun avulla voit skaalata nopeasti ja tehokkaasti.

Ne, jotka haluavat rakentaa verkkosivuston, jolla on muutama tuote sivulla, kannattaa tutustua verkkosivustojen rakentajien vertailukaavioon, mutta jos’haluavat myydä ja kasvaa ja haluavat tehokkaan alustan, Shopify’s niin hyvä kuin se saa.

Suosittelemme Shopifea?

Jos et voinut’t kertoa jo, ehdottomasti! Vietämme elämämme käyttämällä ja testaamalla sekä verkkosivustojen että verkkokaupan rakentajia. Perusteellisesta tutkimuksestamme voimme vahvistaa, että Shopify todella on huippukoira.

Se sai mahtava 4,7 tähteä viidestä kokonaisuutena, suorittamalla kolme testiä, jotka tarkastelevat sen ominaisuuksia, kuinka helppoa sitä käyttää ja tarjolla olevaa apua ja tukea.

Erityisesti ominaisuudet ja sovellukset erottuivat. Shopify tarjoaa paljon maksutapoja, monikanavaisen integroinnin (jotta voit myydä fyysisissä kaupoissa, sosiaalisessa mediassa ja markkinoilla), hylätyn ostoskorin palauttamisominaisuuden ja niin paljon muuta.

FAQ

Mitä’ero Shopififtin ja Wixin välillä?

Wix, kuten Squarespace ja Weebly, on verkkosivustojen rakentaja, joka antaa sinulle mahdollisuuden myydä verkossa. Shopify on tarkoitettu verkkokauppoihin. Jos haluat verkkosivuston ja haluat joskus myydä sitä, niin sinä’uudelleen paremmin Wix, mutta jos’uudelleen tosissaan myyntiin, sitten Shopify’s sinulle yksi.

Kuinka paljon Shopify maksaa?

Tämä on alue, jolla Shopify kaatuu. Sen kolme tärkeintä hinnasuunnitelmaa ovat vastaavasti 29 dollaria, 79 dollaria ja 299 dollaria kuukaudessa. Kummallakin puolella tätä on kaksi suunnitelmaa (Shopify Lite ja Shopify Plus), mutta ne on tarkoitettu myytäväksi sosiaalisessa mediassa tai yritystasolla oleville yrityksille kunnioittavasti.

Kaikki melko kohtuullinen, mutta jos sinä’Et ole varovainen, ekstrat voivat kerätä. Shopify tarjoaa teemoja ja sovelluksia lisäkustannuksilla ja veloittaa sinulta transaktiomaksun, jos et halua käyttää omaa maksuyhdyskäytävää. Mitä enemmän laitat, sitä enemmän taipumus kuitenkin päästä ulos.

Onko siellä muita vaihtoehtoja??

Kyllä, niitä on, ja vaarana kuulostaa meiltä’saarnaamalla Shopifya taivaalle, se’ei kaikille. BigCommerce on toinen vakava verkkokaupan toimija, joka tarjoaa suurimman osan työkaluista, joita tarvitset yrityksesi mitoittamiseen ilman lisäkustannuksia.

Pari melko seisoo pään ja hartian loput yläpuolella, kun kyse on verkkokaupan toiminnoista. Jos sinä’etsiessään kyseisen verkkosivuston rakentajan / verkkokaupan sekoitusta, Wix on kuitenkin paras siellä.

Keitä me olemme?

Kuten nimemme viittaa, me’verkkosivustojen rakentajien asiantuntijat. Olemme johtava viranomainen ja tiedonlähde verkossa saamisen suhteen. Voit haluta verkkosivuston mistä tahansa niin yksinkertaisesta kuin ansioluettelosi mainostamisesta verkkokaupan imperiumin rakentamiseen ja me’Osoitan sinut oikeaan suuntaan.

Me’Vietin tunteja, jopa päiviä, tutkiessaan ja testaamalla verkkosivustojen rakentajia kootakseen satoja yksityiskohtaisia ​​arvosteluja ja vertailuartikkeleita. Me’Kerron teille kaikille parhaista alustoista ja mitkä sopivat parhaiten yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me