Shopify Plus-gennemgang: Den bedste e-handel Enterprise-software?


Shopify Plus er en e-handelsløsning på virksomhedsniveau. Den håndterer det tekniske benarbejde ved at køre en stor online butik til dig.

Mens Shopify’s planer er for små og mellemstore virksomheder, Shopify Plus er til store mængder butikker.

I denne artikel gennemgår vi Shopify Plus’s tilbud og om det’er det rigtige for din virksomhed.

Uanset om du ejer en stor e-butik eller driver markedsføring for en, er spørgsmålet: hvordan kan du fortsætte med at udvikle sig, når du rammer virksomhedsniveau?

Jo større din butik er, jo mere tid bruger du på at vedligeholde teknologisk infrastruktur. Jo mere tid du bruger på tech, desto sværere er det at fokusere på de strategier, der gjorde din butik succesfuld i første omgang.

Shopify Plus er en løsning – en skybaseret, fuldt hostet software, der serveres op til dig i hvide handsker.

Husholdningsnavne som Budweiser, The Economist og RedBull bruger Shopify Plus. Du får en idé om, hvor kraftig softwaren er!

Denne anmeldelse er til dig, hvis:

 • Du vil opgradere fra en enklere e-handelsløsning (som en lavere Shopify-plan).
 • Du’ønsker at flytte fra en anden e-handelsløsning på virksomhedsniveau (f.eks. Magento).
 • Du vil have mere information om de bedste enterprise e-handelsplatforme.

hvis du’Hvis du er interesseret i Shopify Plus, kan du oprette en gratis konsultation med en Shopify-rådgiver. Rådgiveren fortæller dig, hvad Shopify Plus kan gøre for din virksomhed, og om det’det er rigtigt for dig.

shopify, arranger et opkaldUdfyld et par detaljer om din butik for at arrangere et opkald med en Shopify-rådgiver

OVERSIGT OVERSIGT

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

 1. Shopify Plus: Fordele & Ulemper
 2. Eksempler på Shopify Plus-butikker
 3. Hvor meget koster Shopify Plus?
 4. Shopify Plus kundesupport
 5. Shopify Plus eller Advanced Shopify?
 6. Shopify Plus nøgletekniske funktioner
  • Ubegrænset båndbredde
  • Skalerbarhed
  • Næsten 100% oppetid
  • Fuldt vært
 7. Er Shopify Plus nem at bruge?
 8. Shopify Plus-tilpasning
 9. Shopify Plus-apps
 10. Shopify Plus v Magento
 11. Konklusion: Er Shopify Plus det rigtige for dig?

Shopify Plus: Fordele & Ulemper

For at starte her’er en kort gennemgang af de vigtigste fordele og ulemper ved Shopify Plus. Vi’Jeg går nærmere ind på hver gennem hele gennemgangen. Disse aren’t alle funktionerne (der er FAR for mange til at dække i en anmeldelse), så besøg Shopify Plus-webstedet for en komplet liste.

For og imod

Fordele ved Shopify Plus# 1

# 2

# 3

# 4

Skalerbarhed

Shopify Plus leverer ubegrænset båndbredde, næsten 100% oppetid og ubegrænset salgskapacitet. Dit websted kan skaleres, uden at du bekymrer dig om teknisk kapacitet.

Uovertruffen kundesupport

Shopify Plus’s support er det bedste på markedet. Din butik får adgang til en Launch Manager (for at hjælpe dig med at tilmelde dig med Shopify Plus) og en Merchant Success Manager (for at hjælpe din butik med at vokse). Det’Det er som at ansætte heltidsansatte til at hjælpe med hvert hjørne af din virksomhed.

Dybdegående Analytics-rapportering

Med Shopify Plus, dig’Jeg får adgang til rapporter og analyser, der ikke er tilgængelige på enklere planer. Jo mere du lærer om dine kunder, jo bedre kan du gøre din butik. Jo bedre din butik, jo mere salg foretager du. Vi’Vi har fået flere oplysninger om Shopify’s analyse her.

Sikkerhed

Shopify Plus leveres med niveau 1 PCI DSS-overholdelse som standard. PCI DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard. Det’er et kritisk sikkerhedsniveau, du har brug for, hvis du vil sælge til kunder, der bruger kredit- eller betalingskort. At vide det’s taget sig af er en massiv vægt fra dit sind. Du kender dine kunder’ private data er beskyttet, og din butik er beskyttet mod cyberkriminalitet og svig. Du don også’Jeg er nødt til at købe et SSL-certifikat (i modsætning til Volusion-forhandlere), så det sparer dig også penge.

Tal til Shopify nu

Ulemper ved Shopify Plus# 1

# 2

# 3

Begrænsninger i tilpasning af backend

Du’er afhængig af apps for at udvide kernefunktionaliteten på dit websted. Selvom dette sandsynligvis ikke vil være en begrænsning for de fleste e-handelsbutikker. Kun dem, der sælger personlige produkter, eller som har brug for kompleks sporing.

Produktvariantgrænse

Ingen Shopify-plan, inklusive Shopify Plus, giver dig mulighed for at have mere end 100 produktvarianter. En variant er en anden kombination af et produkt. For eksempel kan du sælge bånd, der kommer i grønt og blåt. Dette ville være et produkt, men to varianter.

Igen vandt dette’Det er et problem for de fleste Shopify-forhandlere, der sælger et begrænset antal produkter. Men det kan være en udfordring, hvis du’er en butiksejer, der sælger et produkt, der naturligt sælger i mange forskellige versioner, f.eks. tapet. (BigCommerce tilbyder en meget højere produktvariantgrænse på 600).

Engrosbegrænsninger

For at sælge forretning til forretning på Shopify Plus skal du integrere tredjepartsapps. Nogle butikker kunne se dette som en blok.

Shopify gør imidlertid store fremskridt på dette område (mere om dette senere).

Shopify planer prissætningSammenlign Shopify’s forskellige planer om at se, hvilken der passer til din butik

Eksempler på butikker, der bruger Shopify Plus

Her’er et spørgsmål til dig: hvad har følgende mærker alle fælles?

 • Budweiser
 • WaterAid
 • Økonomen
 • Penguin Books
 • Tesla Motors
 • Rød tyr
 • Nestle
 • New York Stock Exchange

Det’er ikke det de’alle berømte, succesrige organisationer.

De er alle eksempler på butikker, der bruger Shopify Plus.

Disse succesrige mærker viser, at Shopify Plus-planen er skræddersyet til store virksomheder. De er måske bannerselskaberne, men over 2.500 højvæksthandlere bruger Shopify Plus. Salgsindtægter pr. Købmand spænder fra $ 1m til over $ 500m, med gennemsnit vækst på 126%.

Dette er imponerende tal fra Shopify. De forklarer, hvorfor mange store e-handelsforhandlere har valgt Shopify Plus som deres virksomhedsløsning. I nogle tilfælde er mere etablerede udbydere som Magento-virksomhedsløsninger.

Shopify Plus-eksempelbutikkerTilmeld dig Shopify Plus for at drive din butik og dig’Jeg går sammen med multinationale mærker som Budweiser

Hvor meget koster Shopify Plus?

Du’tænker du sandsynligvis, hvor meget koster Shopify Plus? Der er ingen prisplan for Shopify Plus. Nå, i det mindste ingen offentligt tilgængelig. Dette skyldes, at Shopify Plus-priser er skræddersyet specifikt til din virksomhed og din situation.

Vi spurgte imidlertid Shopify Plus, og de sagde priserne starter fra $ 1.500 til $ 2.000 om måneden.

Dette lyder måske meget, men Shopify Plus er til store online virksomheder med store indtægter.

Plus-planen er Shopify’s løsning for e-handelsvirksomheder, der omsætter 6 eller 7 tal i omsætningen. Det’s målrettet mod:

 • E-handel med høj vækst (Shopify rådgiver virksomheder, der genererer over $ 500.000 til at tilmelde sig).
 • Butikker, der genererer et stort salgsvolumen – omkring 1500+ ordrer et minut.
 • Hurtigt voksende virksomheder – virksomheder, der planlægger at have et stort antal kunder og ordrer i det næste år. Salgsindtægter pr. Forhandler for Shopify Plus er $ 1 mio. – $ 500 mio. + Og inkluderer Fortune 500-mærker.

Hvis din butik passer til nogen af ​​disse beskrivelser, vil du overveje Shopify Plus.

Det man skal huske på Shopify Plus’s priser er, at det skalerer opad i takt med dine indtægter.

Så jo mere du tjener, jo mere debiterer Shopify dig.

Er Shopify Plus rimelig pris?

Shopify Plus’Priserne er fair af flere grunde:

 • Jo flere penge din Shopify-butik tjener, jo bedre er du i stand til at betale.
 • Større indtægter betyder, at Shopify hjælper dig med at gøre din butik til en succeshistorie.
 • Jo større din butik bliver, desto mere arbejde skal Shopify gøre. Dette skyldes, at jo mere aktivitet på dit websted, desto mere teknisk ressource kræver det at vedligeholde.

Dommer Shopify Plus’s priser ved at spørge, kan de ekstra funktioner hjælpe mig med at udvide min online forretning?

Hvis du ejer eller hjælper med at drive en online butik, er svaret ja. En premium e-handelsplatform som Shopify Plus kan være den bedste måde at vokse din virksomhed på.

Shopify Plus anmeldelser rapporterer forskellige transaktionsgebyrer. Nogle siger, at Shopify Plus-transaktionsgebyrer falder til 0,15%. Andre hævder, at Shopify Plus ikke gør det’t opkræver overhovedet transaktionsgebyrer.

Da vi spurgte Shopify, indrømmede de, at transaktionsgebyrer var omsættelige. De sagde det “til estimeringsformål er 0,15% ret nøjagtige”.

hvis du’re en e-handel butik med et stort antal ordrer, lavere transaktionsgebyrer gør en stor forskel for dine overskud. Lave gebyrer giver dig flere kontanter til at investere tilbage i din virksomhed.

Shopify Plus opkræver et højt månedligt abonnementsgebyr, men giver dig også mulighed for at forhandle om lavere transaktionsgebyrer. Dette kan give forretningsmæssig mening at opgradere eller migrere, hvis du rammer en bestemt salgsgrænse.

Med Shopify Plus er den pris, du betaler, et fast månedligt beløb. Dette betyder det’s:

 1. Gennemsigtig – Du vandt’t blive stukket af regninger for teknisk vedligeholdelse.
 2. Forudsigelig – Budgettering er lettere, fordi du ved hvad du’vil betale.

Shopify garanterer heller ikke noget tabt salg på en kommerciel dag.

Så er Shopify Plus dyrt?

Prisfastsættelse på Shopify Plus er variabel og omsættelig. Din specifikke Shopify Plus-sats afhænger af faktorer, herunder:

 • Uanset om du vil sælge i flere valutaer og sprog. Hvis du gør det, du’Jeg skal åbne mindst to Shopify-butikker. Dette kan blive dyre på lavere Shopifthesey-planer.
 • Antallet af salg, du genererer.
 • Den betalingsgateway, du vælger at bruge. En betalingsgateway er et værktøj, der giver dig mulighed for at acceptere kortbetalinger fra kunder. Et velkendt eksempel er PayPal, men Shopify har deres egen betalingsgateway drevet af Stripe, et multinationalt betalingsfirma.

For at få et nøjagtigt tilbud på Shopify Plus skal du tale med Shopify. Arranger et opkald med en Shopify-manager for at få en nøjagtig pris for din virksomhed.

Tal til Shopify nuSammenligning af online butiksbyggerBesøg vores sammenligningskort for e-handel for at se, hvorfor vi vurderer Shopify som den bedste bygherre for e-handelsforretninger

Shopify Plus kundesupport

Inkluderet i Shopify Plus’s pris er support på premiumniveau. Vi tror det’er den bedste tilgængelige support på markedet.

Jo mere support du får, jo større chance for din virksomhed fortsætter med at vokse. Når først du’abonnerer på en Shopify Plus-plan, dig’Jeg får en-til-en-støtte fra:

 • Merchant Success Manager – hjælper dig med at vokse din butik ved at anbefale apps og funktioner til at integrere.
 • Start manager – sørger for, at din lancering med Shopify Plus er en succes. Dette er især nyttigt, hvis du’bevæger sig fra en anden platform, såsom Magento.

Dette er ikke et konventionelt støtteniveau: det’s miles væk fra et typisk callcenter. Efter vores mening, det’er bedre end den support, der ydes af nogen anden e-handelsplatform.

Hvad kan disse supportledere gøre for din virksomhed?

Disse supportledere er som at ansætte nye forretningsstrateger til din virksomhed. Men strateger, der ikke gør det’t koster en krone (uden for dit månedlige gebyr). Forhandlersuccesledere hjælper din Shopify-drevne virksomhed med at øge salget ved:

 • Leverer branchenyheder og trends – hjælper dig med at udnytte de seneste nyheder til at vokse din butik’s indtægter.
 • Leverer månedlige opdateringer på nye apps og funktioner – sparer dig penge ved at rådgive om hvilke apps du skal købe (og hvilke apps du skal undgå).
 • Installation af tilpassede integrationer med nye salgskanaler som Facebook – hjælper dig med at vokse din butik ved at udvide til nye kanaler (og således nå nye kunder).
 • Hjælper dig med at oprette regionale butikker – sparer dig tid og kræfter ved at hjælpe med din butik’s udvidelse. Du kan fokusere på markedsføring af din butik.

At give dedikerede lanceringschefer betyder, at Shopify har været i stand til at få købmænd i gang i 3-6 måneder. Industristandarden er 8-12 måneder!

Du kan tale med en Shopify Plus Launch Manager for at få mere information. Arranger en gratis konsultation ved at trykke på knappen nedenfor:

Tal med en startchef i dag

Du har også adgang til Shopify’s 24/7 prioriteret supportnetværk og Shopify-partnere.

Shopify hævder, at deres Shopify Plus Partners-ordning er e-handel’s største netværk af rådgivere. Det’er et netværk af agenturer, der er specialiserede i alle aspekter af styring af en e-handelsbutik. De kan hjælpe med alt fra design og marketing til teknisk support.

Shopify Plus Partners AgencyFå adgang til partnere som e-marketing-specialister 1Digital throughco Shopify Plus’s netværk

Shopify Plus eller Advanced Shopify?

Tilmelding til ‘Shopify Plus’ er en forpligtelse. Du kan måske tænke, er jeg klar? Hvad er alternativerne??

Shopify Plus’s vigtigste rivaler er faktisk enklere Shopify-planer som ‘Shopify Advanced’.

Din Shopify-butik vokser muligvis hurtigt og har brug for en bedre plan, men som vi’Vi sagde, medmindre du’Når du genererer betydelige indtægter (eller forventer at snart), er du måske bedre stillet ‘Shopify Advanced’.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig en gratis prøveversion af Shopify Advanced. Du kan teste funktionerne og funktionaliteten for at lære om det’s den rigtige plan for din butik.

Den avancerede plan er velegnet til mellemstore virksomheder i vækststadiet. Du får funktioner, der ikke er tilgængelige på de lavere planer. For eksempel beregnet forsendelse af transportør. Dette giver dig mulighed for at tilføje beregnet forsendelse under forsendelsesprocessen. Din butik viser priser, der passer til din ordre’s vægt og dimensioner.

hvis du’igen ‘Shopify Advanced’ og din butik har vokset ud eller er arenaer’t sikker på, om du’er klar til at opgradere til ‘Shopify Plus’, Vi anbefaler, at du taler med en Shopify-rådgiver.

Shopify Plus nøgletekniske funktioner

Ud over premium support er den største fordel ved Shopify Plus, at den giver teknisk ro i sindet.

Shopify Plus styrker nogle af verdenen’s største butikker, så du ved, at dit websted er i sikre hænder.

Som dig’Jeg skal være opmærksom på, hvis du driver en vellykket e-handelsbutik, jo mere den vokser, jo mere arbejde tager det at drive.

Jo flere ordrer og trafik du får, jo mere pres lægger det på din tekniske ressource. Jo mere pres på din tech er, jo mere tid bruger du på at administrere servere, bekymre dig om dit websteds nedbrud og kontrollere sikkerhed.

Hvis din butik vokser ud af sin tekniske infrastruktur, påvirker det din evne til at drive din virksomhed. Det tager tid, du kan bruge på markedsføring og udvikling af din kernevirksomhed.

Shopify Plus er en premium e-handel ‘concierge’ service. Du kan læne dig på Shopify for at hjælpe med at tage sig af alt det tekniske arbejde. Dette frigør din tid til at fokusere på markedsføring af din virksomhed: at få besøgende i butikken og konvertere dem til kunder.

Hvis teknisk vedligeholdelse tager for meget tid og penge, kan det være tid til at opgradere eller migrere til Shopify Plus.

Her er fire nøgletekniske funktioner i Shopify Plus, og hvordan de drager fordel af din butik:

 1. Ubegrænset båndbredde
 2. Skalerbarhed
 3. Næsten 100% oppetid
 4. Fuldt vært

1. Ubegrænset båndbredde

Shopify Plus er en ‘alt-hvad du kan spise buffet’ når det kommer til båndbredde.

Din butik kan håndtere ubegrænsede transaktioner og 6.000 kasser pr. Minut. Dette er bedre end rivaler som BigCommerce Enterprise.

Shopify er i stand til at håndtere onlineordrer til Fortune 500-virksomheder. Så kan du være sikker på, at kunderne vil nyde en hurtig og problemfri oplevelse med at handle i din butik.

Glem at svede over, om din butik kan håndtere en stigning i trafik. Shopify Plus’s servere er lynhurtige og så pålidelige, som de kommer.

2. Skalerbarhed

Shopify Plus tager sig af tech-opdateringer og fejlrettelser til dig. Dette sparer dig penge og giver økonomisk ro i sindet (du ved, at du vandt’t få en chokregning for vedligeholdelse af webstedet).

Ved at delegere den tekniske drift af dit websted til Shopify, sparer du IT-support og arbejdskraft.

Alt dette betyder, at du kan skalere din butik meget effektivt.

Du’er fri til at fokusere på at udvide din butik med marketing og forretningsstrategier. Når du vokser, kan du også hvile let, at Shopify kan håndtere enhver ekstra teknisk belastning.

Tænk på det som planlægning for fremtiden. Du ved, at når din butik vokser, vandt du’t er nødt til at spilde tid på at flytte software igen.

3. Næsten 100% oppetid

Shopify Plus garanterer forhandlere 99,97% oppetid.

Dette betyder, at din butik næsten vil altid være i handling – i stand til at modtage trafik og generere salg. Du don’t behøver at bekymre dig om, at dit websted er nede. Hvis dit websted oplever nedetid, kan du have vokset ud af din nuværende hosting-ordning.

Tænk på din butik som en familie. Hvis du har flere børn, skal du flytte til et større hus. Du’Jeg har også brug for flere senge, varmeapparater, tallerkener og glas – alt! På samme måde, hvis din butik vokser (flere kunder, mere indtægter), du’Jeg har brug for flere funktioner og funktionalitet.

hvis du’igen på en self-hosted platform som Magento eller WooCommerce, behøver du at bekymre dig om teknik. At garantere oppetid og servervedligeholdelse er dit ansvar.

Jo større din e-butik er, desto vigtigere er det. Siger du’genbehandling af tusinder af ordrer i timen – 10 minutters nedetid vil have en enorm indflydelse på dine fortjenstmargener.

Med Shopify Plus kan du være sikker på, at du vandt’t mister indtægter fra tekniske problemer. Dette er især vigtigt, når du kører betalte marketingkampagner, fordi hvis du planlægger at bruge penge på at føre trafik til din butik, skal du være sikker på, at den kan håndtere en stigning i ordrer / besøgende.

En vigtig bonus er tiden.

Jo mindre tid du bruger på at bekymre dig om, hvorvidt dit websted kan håndtere en stigning i trafik, jo mere ressource kan du bruge til produktudvikling, markedsføring og strategi. Dette er de ting, der vil gøre en reel forskel for din virksomhed. Ressource kan være mere tid, penge eller ansatte.

Eller måske har du mere tid til at tilbringe med venner og familie!

4. Fuldt vært

Forhandlere på Shopify Plus don’t behøver at bekymre dig om at være vært for deres butik. Shopify Plus er en hostet e-handels-SAAS-løsning. SAAS betyder ‘software som en service’. For at gemme ejere som dig betyder det, at Shopify leverer den software, du har brug for for at køre din online butik – og vedligeholder den!

Dette har vigtige sikkerhedsmæssige konsekvenser.

Shopify Plus er vært for din butik på servere, der er niveau 1 PCI DSS-kompatible. Standardkort for betalingskortindustrisikkerhed er noget, du har brug for for at gemme data – dine kunder’ e-mail-adresser, for eksempel – lovligt. Shopify’s garanti betyder dine kunder’ data har den samme beskyttelse som en bank.

En stor hovedpine ved at drive en e-handel butik er at sikre dig’igen PCI-kompatibel. hvis du’er det ikke, det’er meget vanskeligt at acceptere kredit- og betalingskortbetalinger på dit websted. Shopify vil også tage sig af alle sikkerhedsopdateringer. PCI DSS / SSL-certifikater beskytter følsomme kundedata.

Du don’t vil have hackere, der får dine kunders kreditkortnumre! At være sikker giver dit websted troværdighed. Kunder vil føle sig trygge ved at bruge din butik og købe flere af dine produkter. En win-win situation!

Shopify administrerer hurtigt serverne med deres partnere. Lever hurtigt sky-software og tæl Ticketmaster som en klient. Sådanne højprofilerede e-handels-klienter er en god indikator for deres kvalitet.

Red Bull Shopify PlusAt have håndteret sikkerhed for dig er en vigtig årsag til, at større mærker som RedBull bruger Shopify Plus

Er Shopify Plus nem at bruge?

Du antager muligvis, at alle disse tekniske funktioner gør Shopify Plus kompliceret at betjene.

Faktisk bruger Shopify Plus nøjagtigt det samme admin-værktøj og interface som andre Shopify-planer. Det’er glat og let at bruge, og instrumentbrættet er meget let at forstå.

Shopify Plus kommer med langt flere klokker og fløjter end mindre avancerede planer. Så at bruge Shopify Plus fuldt ud vil tage lidt mere benarbejde.

Men enhver ekstra arbejdsbelastning er let at opdele. Du kan tilføje ubegrænset personalkonti på Shopify Plus, så du kan uddanne medarbejdere i forskellige aspekter af din butik.

Den avancerede plan tillader kun 15 konti og Shopify-planen 5. Det er her Shopify’s intuitive design kommer til sin egen. Jo lettere det er at ombord og uddanne personale, jo mindre tid spilder du.

Mange hænder gør let arbejde.

Shopify Plus Death Wish kaffeLæsning af vidnesbyrd fra vellykkede Shopify Plus-iværksættere giver dig en idé om softwaren’s kvalitet

Shopify Plus API’er og tilpasning

På trods af at den er enkel at bruge, tilbyder Shopify Plus en fantastisk mulighed for at tilpasse din butik med integration i realtid.

At’s fordi Shopify Plus har en højere API-grænse.

API lyder måske som en fancy type øl, men det står for Application Programming Interface. Til teknikere, det’s et sæt af funktioner og funktioner. Men for dig betyder det, at du kan automatisere aspekter af dit websted og opbygge større funktionalitet (uden at behøve at kode dig selv).

Tænk på det som at styre din centralvarme gennem en timer. Du kan indstille den til at tændes, når du vil, uden at skulle manuelt tænde / slukke den selv med nogle få timer.

Flere apps kan arbejde side om side i din butik uden at du bryder en API-grænse.

Du kan forbinde din virksomhed direkte med større tredjepartsplatforme. Dette giver dig store muligheder for at foretage de ændringer, du ønsker.

To vigtige integrationer understøttet af Shopify Plus er:

 • Tredjepartslogistik – at hjælpe med at administrere forholdet til din distributør.
 • Enterprise Resource Planning (ERP) – for at slå sammen alle de forskellige tråde i din virksomhed. Dette inkluderer dit e-mail-system, produktionsanlæg, distribution og finansiering. ERP sørger for, at de’alle arbejder i harmoni.

Ved at give dig fuld front-end-kontrol giver Shopify Plus dig mulighed for at bygge din butik på din måde. Du kan kontrollere kodesprog som Liquid, HTML, CSS og JavaScript.

Her er to centrale tilpasningsevner, du får med Shopify Plus API’er:

Tilpas dit domæne checkout med Shopify Plus

Den vigtigste tilpasningsfunktion, der er tilgængelig for Shopify Plus-handlende, vedrører kassen.

Shopify Plus giver dig mulighed for at tilføje kodesprog til kassen siden. Dette er en massiv fordel. Du kan tilføje din branding til den sidste side i salgstragten. Kunderne vandt’t forlade nogensinde din branding. Dette bygger dit brand’s troværdighed og føre til mere salg.

Med Shopify Plus gør kunden det ikke’heller ikke forlade dit domæne. Din kunde forbliver på din brugerdefinerede URL (for eksempel fredstrainers.com), når han betaler i stedet for checkout.shopify.com.

Dette er ikke tilfældet på enklere Shopify-planer eller andre platforme. Kassesider omdirigerer kunder til Shopify’s servere til at følge PCI.

Tilpassede rabatter og salg

Med Shopify Plus får du større frihed til at tilpasse dine rabatter og salg.

Via Shopify Discount API kan du tilbyde kunder, der har en fast indkøbsbalance (for eksempel $ 100) en særlig procentdel. Du kan indbygge niveauer i prisfastsættelse eller tilføje en-få-en-få gratis og bundtetilbud.

Kunder kan betale med et gavekort på grund af Shopify Gift Card API. Disse to API’er er eksklusive for Shopify Plus-forhandlere.

Dette er en nem måde at fremstille din butik på’s salg skiller sig ud fra mængden.

Tal til Shopify nu

Shopify Plus-apps

Shopify Plus giver dig adgang til over 1500 professionelt byggede apps. Dette betyder, at du har en fantastisk mulighed for at tilpasse din butik.

De apps, du har på Shopify Plus, er nemme at bruge, selv på et så højt niveau. Du don’t behøver at involvere kodning eller udviklingsressource for at komme i gang med apps. Der er apps til strømlining af noget fra din virksomhed’s regnskab til forsendelse.

Hvis du abonnerer på Shopify Plus, kan du bruge Shopify Plus’s partnerkatalog for at finde et agentur, der kan opbygge dig en brugerdefineret app.

Vi vandt’t gå ind på alle de tilgængelige apps til Shopify Plus-forhandlere (det vil tage sider og sider). Her er to, som vi synes er særligt effektive:

 • Avalara Avatax – Denne app er faktisk forudbygget i Shopify Plus. Alt hvad du skal gøre er at tænde det. Det sorterer automatisk din skat for at sikre dig’re kompatibel. Det sorteres endda dette af amerikansk stat og i over 200 lande, så du don’t har brug for at undersøge dit produkt- eller serviceansvar i alle stater. Avalara koster $ 240 for at købe fra Shopify-butikken, så det’s en stor frynsegoder at have kastet i.
 • Amazon integration – snarere end at tage Shopify på verden’s største shopping site besluttede at integrere med Shopify Plus. Hvis det’er ikke et tegn på Shopify Plus’s kaliber, jeg don’Jeg ved hvad der er. Du kan nu bruge appintegration til at sælge på Amazon med Shopify. Dine produkter synkroniseres med Amazon fra Shopify.

Shopify Plus v Magento

Magento er en af ​​de mest populære e-handelsplatforme for virksomheder på virksomhedsniveau.

De’re Shopify’s nærmeste konkurrent. Det’s troede 10 mærker ved hjælp af Magento genererer over $ 1 mia. i onlineindtægter.

Der er ikke’t mange e-handelsløsninger, der kan imødekomme store kunder. Shopify v Magento er et almindeligt spørgsmål for virksomhedsejere.

Det kan være svært at vælge en vinder. Hvilken der passer bedst til dig, afhænger af din virksomhed.

Begge tilbyder for eksempel forsendelsesintegrationer med et imponerende antal distributører.

Som Shopify, Magento:

 • Har nogle store virksomheder ombord. Burger King og Kurt Geiger bruger begge Magento’s tjenester.
 • Giver dig stor fleksibilitet til at skræddersy din e-handelsbutik.

Efter vores erfaring er Magento imidlertid ikke så brugervenligt som Shopify.

Hvorfor?

 • I modsætning til Shopify, som inkluderer hosting, er Magento selv vært. Dette betyder, at du bliver nødt til at bruge mere af din tid på at administrere den tekniske drift af din butik. Vedligeholdelse af servere og sikring af sikkerhedsoverholdelse er dit ansvar.
 • Shopify leverer PCI-sikkerhedsoverholdelse via deres servere. Men en købmand på Magento skal sørge for, at de selv overholder reglerne.
 • Shopify gear selv for marketingfolk og gør det meget let for dig at fokusere på at markedsføre din butik. Du kan foretage ændringer og køre kampagner, der kræver en udvikler eller koder i Magento.

hvis du’Med hensyn til salg til andre virksomheder er Magento Enterprise en attraktiv mulighed. Det tilbyder komplicerede betalingsordninger, hurtige bulkordrer og forhandlede priser.

Shopify har dog intensiveret deres B2B-spil. Shopify Plus-forhandlere kan oprette en adgangskodebeskyttet butiksvinkel ved hjælp af engros e-handelskanalfunktionalitet. Visse klienter kan få adgang til en anden version af din Shopify-butik end andre. At sælge til virksomheder gennem Shopify Plus, du’Jeg bliver sandsynligvis nødt til at bruge en app i Shopify’s markedsplads.

Globalt B2B-e-mail-salg genererer $ 500 billioner mere i omsætning end B2C. Engrosfunktionalitet er mere og mere vigtig for butiksejere.

De vigtigste punkter i debatten Shopify vs Magento er:

 • Magento har en mere tilpasselig back-end
 • Shopify har lavere installationsomkostninger og løbende vedligeholdelsesomkostninger
 • Det’er lettere at bygge multisprogede / valutabutikker med Magento
 • Shopify tager sig af ALLE servervedligeholdelse og PCI-overholdelse som den’er en fuldt hostet service.

Migrerer fra Magento til Shopify

Shopify har gjort det meget nemt at flytte fra Magento til Shopify. De lå på en dedikeret lanceringsingeniør, der leder dig gennem processen.

Hos Shopify’s Migration App, udviklet af Cart2Cart, kan du importere:

 • Produkter – inklusive pris, navn, vægt, billede.
 • kunder’ detaljer – e-mail, fakturering og forsendelsesadresse, præferencer for nyhedsbrev.
 • Ordre:% s – status, kundeoplysninger, rabatter, pris.
 • Kuponer – gavekort, navn, kuponkode.
 • Anmeldelser – foretaget dato, brugernavn, vurdering.

Migrer til Shopify Now

Google Trends viser, at interessen for Shopify stiger, sammenlignet med rivaler som Magento og BigCommerce. Vi lægger dette ned på inaktivitet fra nogle af branchen’s største spillere. Shopify har draget fordel af forbedre deres produkt med nye apps og funktionalitet.

F.eks. Bragte Shopify i april en ny tjeneste til Mobile Store Builder. Dette hjælper virksomhedskunder med at oprette native iOS- og Android-apps uden nogen teknisk know-how og uden ekstra omkostninger.

Shopify Plus Magento Google TrendsSer du på Google Trends kan du se Shopify Plus er et stadig mere populært søgeudtryk sammenlignet med rivaler Magento og BigCommerce

Business hjørne: Planlægger du at migrere til Shopify fra Magento eller en anden udbyder? Brug appen Traffic Control til at sikre dig, at du ikke gør det’t mister den organiske trafik, der er opbygget på den forrige platform. Appen omdirigerer besøgende til dit gamle websted til din nye Shopify-butik. Migrationen vandt’t påvirker dine placeringer. At miste organiske placeringer for vigtige produktbetingelser ville være at kaste penge ned i drænet.

Konklusion: Er Shopify Plus det rigtige for din virksomhed?

hvis du’når du overvejer Shopify Plus til din e-handel, skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Bruger du værdifuld tid på tech, der kan bruges til at markedsføre din butik?
 • Genererer du salg på næsten eller over $ 500.000 om året?
 • Ønsker du en personlig kasseside til din butik?
 • Planlægger du at udvide din butik til forskellige lande, valutaer og sprog?
 • Forventer du, at dit salgsvolumen stiger dramatisk i det næste år?
 • Ville du drage fordel af en dedikeret kontoadministrator?
 • Føler du dig begrænset af din nuværende plan??
 • Er du i en størrelse, hvor din trafik og salgsmængde lægger pres på din tech?

Hvis svaret er ja til en eller flere af disse, er Shopify Plus værd at overveje. Det’er fri til at tale med en Shopify-rådgiver og finde ud af det.

Tal til Shopify nu

Shopify Plus håndterer mange af de arbejdskrævende elementer ved at drive et stort sted.

Det’er en stor mulighed for at reducere (og afklare) tekniske omkostninger.

Ved at outsourcere dit websted’s vedligeholdelse til Shopify, kan du låse dine tekniske omkostninger. Sikkerhedsrettelser, opgraderinger, fejlrettelser og hostinggebyrer er alle dækket af dit månedlige gebyr.

Dette sparer tid.

Du vandt’t styre nedetid, trafikmappe eller forhold til et hostingfirma.

Shopify Plus er en god mulighed, hvis du’ønsker du at skalere din e-handelsbutik. Dit abonnementsgebyr stiger kun, når din butik vokser. Adgang til en-til-en-support fra Shopify-agenter kan føre din butik til det næste niveau.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me