Shopify Plus Review: Най-добрият софтуер за електронна търговия?


Shopify Plus е решение за електронна търговия на корпоративно ниво. Той се справя с техническата работа на краката за работа на голям онлайн магазин за вас.

Докато Shopify’Плановете са за малки и средни предприятия, Shopify Plus е за магазини с голям обем.

В тази статия разглеждаме Shopify Plus’предлагане и дали’правилно за вашия бизнес.

Независимо дали притежавате голям магазин за електронна търговия или пускате маркетинг за такъв, въпросът е: как да продължите да се развивате, когато достигнете ниво на предприятие.?

Колкото по-голям е вашият магазин, толкова повече време прекарвате в поддържане на технологична инфраструктура. Колкото повече време отделяте за технологии, толкова по-трудно е да се съсредоточите върху стратегиите, които направиха магазина ви успешен на първо място.

Shopify Plus е решение – облачен базиран, напълно хостван софтуер, който ви се сервира в бели ръкавици.

Имената на домакинствата като Budweiser, The Economist и RedBull използват Shopify Plus. Получавате представа колко мощен е софтуерът!

Този отзив е за вас, ако:

 • Искате да надстроите от по-просто решение за електронна търговия (като по-нисък план за Shopify).
 • Вие’търсите да преминете от друго решение за електронна търговия на корпоративно ниво (например Magento).
 • Искате повече информация за най-добрите платформи за корпоративна електронна търговия.

Ако ти’отново се интересувате от Shopify Plus, можете да установите безплатна консултация със съветник на Shopify. Съветникът ще ви каже какво Shopify Plus може да направи за вашия бизнес и дали’правилно за теб.

шопирайте плюс уговорете обажданеПопълнете няколко подробности за вашия магазин, за да уговорите разговор със съветник на Shopify

ПРЕГЛЕД НА МЕТОДА

Кликнете върху следните връзки, за да прочетете конкретните раздели:

 1. Shopify Plus: плюсове & Против
 2. Примери за магазини Shopify Plus
 3. Колко струва Shopify Plus?
 4. Shopify Plus Поддръжка на клиенти
 5. Shopify Plus или Advanced Shopify?
 6. Shopify Plus Key Технически функции
  • Неограничена честотна лента
  • скалируемост
  • Близо 100% Uptime
  • Напълно домакин
 7. Shopify Plus е лесен за използване?
 8. Shopify Plus Персонализиране
 9. Shopify Plus Apps
 10. Shopify Plus v Magento
 11. Заключение: Shopify Plus подходящ ли е за вас?

Shopify Plus: плюсове & Против

За начало ето’s кратко описание на основните плюсове и минуси на Shopify Plus. ние’Ще се спра на повече подробности за всеки по време на прегледа. Тези са’t всички функции (има FAR твърде много за покриване в един преглед), така че за пълен списък посетете сайта на Shopify Plus.

Плюсове минуси

Плюсове за Shopify Plus# 1# 2# 3# 4
скалируемост

Shopify Plus осигурява неограничена честотна лента, близо 100% продължителност и неограничен капацитет на продажбите. Вашият сайт може да мащабира, без да се притеснявате за техническите възможности.

Ненадмината поддръжка на клиенти

Shopify Plus’s поддръжката е най-доброто на пазара. Магазинът ви ще получи достъп до стартиращ мениджър (за да ви помогне да се регистрирате с Shopify Plus) и мениджър за успех на търговеца (за да ви помогне да се разраства). То’е като наемане на служители на пълен работен ден, които да помагат във всеки кът на вашия бизнес.

Задълбочено отчитане на Google Анализ

С Shopify Plus, вие’Ще получите достъп до доклади и анализи, които не са достъпни при по-прости планове. Колкото повече научите за клиентите си, толкова по-добре можете да направите своя магазин. Колкото по-добър е вашият магазин, толкова повече продажби правите. ние’имам повече за Shopify’тук аналитика.

Сигурност

Shopify Plus се предлага с ниво на PCI DSS ниво 1 като стандарт. PCI DSS е стандарт за сигурност на данните за платежните карти. То’е критично ниво на сигурност, от което се нуждаете, ако искате да продавате на клиенти, използвайки кредитни или дебитни карти. Знаейки го’се грижи за е огромно тегло от ума си. Вие познавате своите клиенти’ личните данни са защитени и вашият магазин е безопасен от киберпрестъпления и измами. Вие също го правите’не трябва да купувате SSL сертификат (за разлика от търговците на Volusion), така че това ви спестява и пари.

Говорете за шопиране сега

Минуси за Shopify Plus# 1# 2# 3
Ограничения за персонализиране на Backend

Вие’разчитайте на приложения, за да разширите основната функционалност на вашия сайт. Въпреки че това е малко вероятно да бъде ограничение за повечето магазини за електронна търговия. Само тези, които продават персонализирани продукти или се нуждаят от сложно проследяване.

Ограничение на варианта на продукта

Никой Shopify план, включително Shopify Plus, ви позволява да имате повече от 100 варианта на продукта. Вариант е различна комбинация от продукт. Например, може да продадете вратовръзки, които се предлагат в зелено и синьо. Това би бил един продукт, но два варианта.

Отново това спечели’няма да е проблем за повечето търговци на Shopify, които продават ограничен брой продукти. Но това може да представлява предизвикателство, ако вие’отново собственик на магазин, който продава продукт, който естествено се продава в много различни версии, като например тапет. (BigCommerce предлагат много по-висок лимит на вариант на продукта от 600).

Ограничения на едро

За да продавате бизнес към бизнес на Shopify Plus, ще трябва да интегрирате приложения на трети страни. Някои магазини могат да разглеждат това като блок.

Shopify постига големи постижения в тази област (повече за това по-късно).

Shopify Планове ЦениСравнете Shopify’Различни планове да видите кой е подходящ за вашия магазин

Примери за магазини, които използват Shopify Plus

Тук’Въпрос към вас: какво общо имат следните марки?

 • Budweiser
 • WaterAid
 • Икономистът
 • Пингвин книги
 • Tesla Motors
 • Ред Бул
 • приютявам се
 • Нюйоркската фондова борса

То’не, че те’всички известни, успешни организации.

Всички те са примери за магазини, които използват Shopify Plus.

Тези успешни марки показват, че планът Shopify Plus е пригоден за големи бизнеси. Може да са компаниите за банери, но над 2500 търговци с висок растеж използват Shopify Plus. Приходи от продажби на търговец варира от 1 милион долара до над 500 милиона долара, със средно ръст от 126%.

Това са впечатляващи номера от Shopify. Те обясняват защо много големи търговци на е-търговия са избрали Shopify Plus за свое корпоративно решение. В някои случаи над по-утвърдени доставчици като Magento Enterprise решения.

Shopify Plus Примерни магазини ФирмиРегистрирайте се в Shopify Plus, за да захранвате вашия магазин и вас’Ще се присъединя към многонационални марки като Budweiser

Колко струва Shopify Plus?

Вие’вероятно мислите, колко струва Shopify Plus? Няма ценови план за Shopify Plus. Е, няма публично достъпен поне. Това е така, защото цените на Shopify Plus са съобразени специално с вашия бизнес и вашата ситуация.

Попитахме обаче Shopify Plus и те отговориха цените започват от 1500 до 2000 долара на месец.

Това може да ви звучи много, но Shopify Plus е за BIG онлайн фирми с големи приходи.

Планът Plus е Shopify’s решение за електронна търговия, обръщайки 6 или 7 цифри в приходите. То’е насочен към:

 • Магазини за електронна търговия с висок растеж (Shopify съветва компании, генериращи над 500 000 долара да се регистрират).
 • Магазини, генериращи голям обем продажби – около 1500+ поръчки в минута.
 • Бързо развиващ се бизнес – компании, които планират да имат голям брой клиенти и поръчки през следващата година. Приходите от продажби на търговец за Shopify Plus са 1 милион долара – 500 милиона долара + и включват марки Fortune 500.

Ако вашият магазин отговаря на някое от тези описания, ще искате да помислите за Shopify Plus.

Нещото, което трябва да запомните за Shopify Plus’Цената е, че тя се увеличава нагоре в съответствие с вашите приходи.

Така че колкото повече правите, толкова повече Shopify ви таксува.

Shopify Plus доста цени?

Shopify Plus’Цените са справедливи поради няколко причини:

 • Колкото повече пари прави магазина ви Shopify, толкова по-способни сте да платите.
 • По-големите приходи означават, че Shopify ви помага да превърнете магазина си в история на успеха.
 • Колкото по-голям е вашият магазин, толкова повече работа трябва да свърши Shopify. Това е така, защото колкото повече активност на вашия сайт, толкова повече технологичен ресурс е необходим за поддържане.

Съдия Shopify Plus’s ценообразуване, като питам, могат ли допълнителните функции да ми помогнат да развивам онлайн бизнеса си?

Ако притежавате или помагате за стартиране на онлайн магазин, отговорът е да. Премиум платформа за електронна търговия като Shopify Plus може да бъде най-добрият начин за разрастване на вашия бизнес.

Отзивите на Shopify Plus отчитат различни такси за транзакции. Някои казват, че таксите за транзакции на Shopify Plus падат до 0,15%. Други твърдят, че Shopify Plus не’t възнаграждавайте възнаграждения за транзакциите.

Когато попитахме Shopify, те признаха, че таксите за транзакции са по договаряне. Те казаха това “за целите на оценката, 0,15% е доста точно”.

Ако ти’отново в магазина за електронна търговия с голям обем поръчки, по-ниските такси за транзакции правят голяма разлика за печалбите ви. Ниските такси ви дават повече пари, за да инвестирате обратно във вашия бизнес.

Shopify Plus начислява висока месечна абонаментна такса, но също така ви позволява да договаряте по-ниски такси за транзакции. Това може да има търговски смисъл да надграждате или мигрирате, ако достигнете определен праг за продажби.

С Shopify Plus цената, която плащате, е определена месечна сума. Това значи’с:

 1. прозрачен – Ти спечели’няма да ви ужилят сметките за техническа поддръжка.
 2. Предсказуем – Бюджетирането е по-лесно, защото знаете какво сте’ще плащаш.

Shopify също гарантира без загубени продажби в търговски ден.

Така е скъпо и Shopify Plus?

Цената на Shopify Plus е променлива и по договаряне. Вашата конкретна скорост Shopify Plus ще зависи от фактори, включително:

 • Независимо дали искате да продавате в няколко валути и езици. Ако го правите, вие’Ще трябва да отворите поне два магазина на Shopify. Това може да се скъпи при по-ниски планове на Shopifthesey.
 • Броят на продажбите, които генерирате.
 • Порталът за плащане, който сте избрали да използвате. Порталът за плащания е инструмент, който ви позволява да приемате плащания с карти от клиенти. Добре известен пример е PayPal, но Shopify имат собствен шлюз за плащания, задвижван от Stripe, многонационална компания за разплащания.

За да получите точна оферта за Shopify Plus, ще трябва да говорите с Shopify. Уредете обаждане с мениджър на Shopify, за да получите точна цена за вашия бизнес.

Говорете за шопиране сегаСравнение на онлайн магазина за строителиПосетете нашата сравнителна таблица за електронна търговия, за да видите защо оценяваме Shopify като най-добрия строител за магазини за електронна търговия

Shopify Plus Поддръжка на клиенти

Включено в Shopify Plus’s цената е поддръжка на премиум ниво. Ние го мислим’s най-добрата поддръжка на пазара.

Колкото повече подкрепа получавате, толкова повече шанс вашият бизнес продължава да се развива. Веднъж ти’сте абонирани за план на Shopify Plus, вие’Ще получите поддръжка едно на едно от:

 • Мениджър на успеха на търговеца – ви помага да разраствате магазина си, като препоръчва приложения и функции за интегриране.
 • Стартиране на мениджър – гарантира, че стартирането ви с Shopify Plus е успешно. Това е особено полезно, ако сте’премествате се от друга платформа, като Magento.

Това не е конвенционално ниво на подкрепа: то’на мили от типичен център за обаждания Според нас, то’е по-добре от поддръжката, осигурена от всяка друга платформа за електронна търговия.

Какво могат да направят тези мениджъри за поддръжка за вашия бизнес?

Тези мениджъри за поддръжка са като да наемат нови бизнес стратези за вашата компания. Но стратезите, които го правят’не струва стотинка (извън месечната Ви такса). Мениджърите на успеха на търговията помагат на вашия бизнес, задвижван от Shopify, да реализира повече продажби чрез:

 • Доставка на новини и тенденции в индустрията – ви помага да извлечете печалба от най-новите новини за разрастването на вашия магазин’s приходи.
 • Предоставяне на месечни актуализации за нови приложения и функции – Ви спестява пари, като съветвате какви приложения да купите (и кои приложения да избягвате).
 • Инсталиране на персонализирани интеграции с нови канали за продажба като Facebook – помага ви да разраствате магазина си, като разширява до нови канали (и така достига до нови клиенти).
 • Помагат ви да създадете регионални магазини – спестява ви време и усилия, като помагате с вашия магазин’s разширяване. Можете да се съсредоточите върху маркетинга на вашия магазин.

Осигуряването на специализирани мениджъри за стартиране означава, че Shopify е успял да накара търговците да работят и да стартира за 3-6 месеца. Индустриалният стандарт е 8-12 месеца!

Можете да говорите с Shopify Plus Launch Manager, за да получите повече информация. Уредете безплатна консултация, като натиснете бутона по-долу:

Говорете с ръководител на стартирането днес

Ще имате достъп и до Shopify’s 24/7 мрежа за приоритетна поддръжка и Shopify партньори.

Shopify твърди, че тяхната схема на Shopify Plus Partners е електронната търговия’най-голямата мрежа от съветници. То’s мрежа от агенции, които са специализирани във всички аспекти на управлението на магазина за електронна търговия. Те могат да помогнат с всичко – от дизайн и маркетинг до техническа поддръжка.

Shopify Plus Partners AgencyПолучете достъп до партньори като маркетингови специалисти за електронна търговия 1Digital viaco Shopify Plus’s мрежа

Shopify Plus или Advanced Shopify?

Регистрация до ‘Shopify Plus’ е ангажимент. Може да си помислите, готов ли съм? Какви са алтернативите?

Shopify Plus’Основните съперници всъщност са по-прости планове на Shopify като ‘Shopify Advanced’.

Вашият магазин на Shopify може да расте бързо и да се нуждае от по-добър план, но както и ние’казах, освен ако не’ако генерирате значителни приходи (или очаквате скоро), може да сте по-добре ‘Shopify Advanced’.

Препоръчваме да се регистрирате в безплатна пробна версия на Shopify Advanced. Можете да тествате функциите и функционалността, за да научите дали’s правилния план за вашия магазин.

Разширеният план е подходящ за среден бизнес в етап на растеж. Получавате функции, които не са налични в по-ниските планове. Например, преводна калкулирана доставка. Това ви позволява да добавите изчислена доставка по време на процеса на доставка. Вашият магазин ще показва цени, подходящи за вашата поръчка’s тегло и размери.

Ако ти’отново ‘Shopify Advanced’ и магазинът ви го е надраснал, или не’не съм сигурен дали’готови сте да надстроите до ‘Shopify Plus’, препоръчваме ви да говорите с Shopify съветник.

Shopify Plus Key Технически функции

Освен поддръжката на премиите, основното предимство на Shopify Plus е, че осигурява техническо спокойствие.

Shopify Plus захранва част от света’най-големите магазини, така че знаете, че вашият сайт е в сигурни ръце.

Като вас’Ще знаете, ако управлявате успешен магазин за електронна търговия, колкото повече расте, толкова повече работа е необходима за работа.

Колкото повече поръчки и трафик получавате, толкова повече натиск оказва върху вашия технически ресурс. Колкото по-голям е натискът върху вашите технологии, толкова повече време прекарвате в управление на сървъри, притеснявайки се за срив на вашия сайт и проверка на сигурността.

Ако вашият магазин превъзхожда техническата си инфраструктура, това се отразява на способността ви да управлявате бизнеса си. Това отнема време, което бихте могли да отделите за маркетинг и развитие на основния си бизнес.

Shopify Plus е първокласна електронна търговия ‘портиер’ обслужване. Можете да се облегнете на Shopify, за да помогнете да се грижите за цялата техническа работа. Това освобождава вашето време да се съсредоточите върху маркетинга на вашия бизнес: да получите посетители в магазина и да ги превърнете в клиенти.

Ако техническата поддръжка изисква твърде много време и пари, може да е време да надстроите или преминете към Shopify Plus.

Ето четири основни технологични характеристики на Shopify Plus и как те се възползват от вашия магазин:

 1. Неограничена честотна лента
 2. скалируемост
 3. Близо 100% Uptime
 4. Напълно домакин

1. Неограничена честотна лента

Shopify Plus е ан ‘всичко, което можете да ядете на шведска маса’ когато става въпрос за честотна лента.

Вашият магазин може да се справи с неограничени транзакции и 6000 каси в минута. Това е по-добре от конкуренти като BigCommerce Enterprise.

Shopify е в състояние да обработва онлайн поръчките на Fortune 500 компании. Така можете да сте сигурни, че клиентите ще се насладят на бързо и безпроблемно изживяване при пазаруване в магазина ви.

Забравете потенето дали вашият магазин може да се справи с скока в трафика. Shopify Plus’s сървърите са светкавично бързи и толкова надеждни, колкото идват.

2. Мащабируемост

Shopify Plus се грижи за техническите актуализации и за отстраняване на грешки за вас. Така ще спестите пари и ще осигурите финансово спокойствие (знаете, че сте спечелили’няма да получите шокова сметка за поддръжка на сайта).

Делегирайки техническото функциониране на вашия сайт на Shopify, ще спестите от ИТ поддръжка и работна ръка.

Всичко това означава, че можете да мащабирате магазина си много ефективно.

Вие’можете да се съсредоточите върху разширяването на магазина си с маркетингови и бизнес стратегии. Плюс това, докато растете, можете да си починете лесно, че Shopify може да се справи с всяко допълнително техническо напрежение.

Мислете за това като за планиране за бъдещето. Знаете, че с увеличаването на вашия магазин вие печелите’не трябва да губите време за преместване на софтуер отново.

3. Близо 100% Uptime

Shopify Plus гарантира на търговците 99,97% продължаване.

Това означава, че вашият магазин ще почти винаги бъдете в действие – способен да получава трафик и да генерира продажби. Ти не’не трябва да се притеснявате, че сайтът ви ще бъде свален. Ако вашият сайт изпитва прекъсвания, може би сте прераснали текущата си организация за хостинг.

Мислете за магазина си като за семейство. Ако имате повече деца, трябва да се преместите в по-голяма къща. Вие’Ще ми трябват още легла, нагреватели, чинии и чаши – всичко! По същия начин, ако магазинът ви расте (повече клиенти, повече приходи), вие’Ще се нуждаят от повече функции и функционалност.

Ако ти’отново на самостоятелно хоствана платформа като Magento или WooCommerce, трябва да се притеснявате за технологията. Гарантирането на време за работа и поддръжката на сървъра е ваша отговорност.

Колкото по-голям е вашият магазин за електронна търговия, толкова по-важно е това. Кажи ти’преработвате хиляди поръчки на час – 10 минути престой ще окажат ОГРОМНО влияние върху печалбите ви.

С Shopify Plus можете да сте сигурни, че сте спечелили’не губите приходи от технически проблеми. Това е особено важно, когато провеждате платени маркетингови кампании, тъй като ако планирате да харчите пари, задвижвайки трафик до магазина си, трябва да сте сигурни, че той може да се справи с нарастването на поръчките / посетителите.

Важен бонус е времето.

Колкото по-малко време прекарвате в притеснения дали сайтът ви може да се справи с скока в трафика, толкова повече ресурс можете да отделите за разработване на продукти, маркетинг и стратегия. Това са нещата, които ще направят реална промяна за вашия бизнес. Ресурсът може да бъде повече време, пари или служители.

Или може да имате повече време да прекарате с приятели и семейство!

4. Напълно домакин

Търговци на Shopify Plus don’не трябва да се притеснявате за хостинг на техния магазин. Shopify Plus е домакинско решение за SAAS за електронна търговия. SAAS означава ‘софтуер като услуга’. За да съхранявате собственици като вас, това означава, че Shopify предоставя софтуера, който ви е необходим за стартиране на вашия онлайн магазин – и го поддържа!

Това има важни последици за сигурността.

Shopify Plus е домакин на вашия магазин на сървъри, които отговарят на ниво 1 PCI DSS. Стандартът за защита на данните за индустрията на разплащателни карти е нещо, което трябва да съхранявате данни – вашите клиенти’ имейл адреси, например – законно. Shopify’s гаранция означава вашите клиенти’ данните имат същата защита като банка.

Основно главоболие от управлението на магазина за електронна търговия се уверявате в това’Re PCI съвместим. Ако ти’не, това’е много трудно да приемате плащания с кредитни и дебитни карти на вашия сайт. Shopify също ще се погрижи за всички актуализации на сигурността. PCI DSS / SSL сертификатите защитават чувствителните клиентски данни.

Ти не’не искате хакери да получат вашите клиенти номера на кредитни карти! Това, че сте сигурни, дава на вашия сайт доверие. Клиентите ще се чувстват сигурни, като използват магазина ви и купуват повече от вашите продукти. Печеливша ситуация!

Shopify управлява бързо сървърите със своите партньори. Бързо предоставете облачен софтуер и бройте Ticketmaster като клиент. Такива високопоставени клиенти за електронна търговия са добър показател за тяхното качество.

Red Bull Shopify PlusРазглеждането на сигурността за вас е основна причина големите марки като RedBull използват Shopify Plus

Лесен за използване Shopify Plus?

Може да приемете, че всички тези технически характеристики правят Shopify Plus сложна за работа.

Всъщност Shopify Plus използва точно същия административен инструмент и интерфейс като другите планове на Shopify. То’е гладък и лесен за използване, а таблото за управление е много лесно за разбиране.

Shopify Plus се предлага с много повече камбани и свирки от по-малко напреднали планове. Така че пълноценното използване на Shopify Plus ще отнеме малко повече крака.

Но всяко допълнително натоварване е лесно да се раздели. Можете да добавяте неограничени акаунти на персонала в Shopify Plus, за да можете да обучавате служители в различни аспекти на вашия магазин.

Разширеният план позволява само 15 акаунта, а Shopify план 5. Тук е Shopify’интуитивният дизайн идва сам по себе си. Колкото по-лесно е да се качвате и обучавате персонала, толкова по-малко време губите.

Сговорна дружина планина повдига.

Shopify Plus Death Wish CoffeeЧетенето на отзиви от успешни предприемачи на Shopify Plus ви дава представа за софтуера’качество

Shopify Plus APIs и персонализиране

Въпреки че е лесен за използване, Shopify Plus предлага фантастични възможности за персонализиране на вашия магазин с интеграция в реално време.

Че’s, защото Shopify Plus се предлага с по-висок лимит на API.

API може да звучи като фантазия тип бира, но това означава интерфейс за програмиране на приложения. За техници, то’s набор от функции и функции. Но за вас това означава, че можете да автоматизирате аспекти на уебсайта си и да изградите по-голяма функционалност (без да е необходимо да кодирате себе си).

Мислете за това като да управлявате централното си отопление чрез таймер. Можете да го настроите да се включва, когато искате, без да се налага ръчно да го включвате / изключвате на всеки няколко часа.

Множество приложения могат да работят отстрани в магазина ви, без да нарушавате лимита на API.

Можете да свържете бизнеса си директно с големи платформи на трети страни. Това ви дава голям обхват да направите промените, които искате.

Две важни интеграции, поддържани от Shopify Plus са:

 • Логистика на трети страни – да ви помогне да управлявате връзката с вашия дистрибутор.
 • Планиране на ресурсите на предприятието (ERP) – за да се присъедините към всички различни нишки на вашия бизнес. Това включва вашата имейл система, производствен завод, дистрибуция и финанси. ERP се уверява, че те’всички работим в хармония.

Като ви предоставя пълен контрол отпред, Shopify Plus ви позволява да изградите вашия магазин, вашия начин. Можете да контролирате кодиращи езици като Liquid, HTML, CSS и JavaScript.

Ето две ключови възможности за персонализиране, които получавате с API на Shopify Plus:

Персонализирайте вашата регистрация на домейн с Shopify Plus

Най-важната функция за персонализиране, достъпна за търговците на Shopify Plus, се отнася до касата.

Shopify Plus ви позволява да добавяте кодиращи езици към страницата за плащане. Това е огромна полза. Можете да добавите брандирането си към крайната страница в търговската фуния. Клиентите спечелиха’никога не оставяйте марката си. Това ще изгради вашата марка’s надеждност и водят до повече продажби.

С Shopify Plus клиентът не’също не напускайте домейна си. Клиентът ви ще остане на вашия персонализиран URL адрес (например fredstrainers.com), когато плаща, вместо checkout.shopify.com.

Това не е така при по-прости планове Shopify или някои други платформи. Страниците в касата пренасочват клиентите към Shopify’s сървъри да следват PCI.

Персонализирани отстъпки и продажби

С Shopify Plus получавате по-голяма свобода да персонализирате вашите отстъпки и продажби.

Чрез Shopify Discount API можете да предложите на клиентите, които постигнат зададен баланс за пазаруване (например $ 100), специален процент отстъпка. Можете да изградите в многостепенни цени или да добавите безплатни и пакетни оферти.

Клиентите могат да плащат, като използват подаръчна карта, заради API на Shopify Gift Card. Тези два API са ексклузивни за търговците на Shopify Plus.

Това е лесен начин да направите своя магазин’продажбите се открояват от тълпата.

Говорете за шопиране сега

Shopify Plus Apps

Shopify Plus ви дава достъп до над 1500 професионално изградени приложения. Това означава, че имате невероятни възможности за персонализиране на вашия магазин.

Приложенията, достъпни за вас в Shopify Plus, са лесни за използване, дори на толкова високо ниво. Ти не’не трябва да се включва ресурс за кодиране или разработка, за да започнете работа с приложения. Има приложения за оптимизиране на всичко от вашата компания’s счетоводство за доставка.

Ако се абонирате за Shopify Plus, можете да използвате Shopify Plus’s директория партньори, за да намерите агенция, която може да ви създаде персонализирано приложение.

Спечелихме’не влизате във всички приложения, достъпни за търговците на Shopify Plus (които ще отнемат страници и страници). Ето две, които смятаме за особено ефективни:

 • Авалара Аватакс – това приложение всъщност е предварително вградено в Shopify Plus. Всичко, което трябва да направите, е да го включите. Той автоматично подрежда данъка ви, за да ви е сигурен’отговаря на изискванията. Той дори подрежда това по щат на САЩ и в над 200 страни, така че не’не трябва да изследвате отговорността за вашия продукт или услуга във всяка държава. Avalara струва 240 долара, за да купите от магазина на Shopify, така че’е страхотно перке, че са се хвърлили.
 • Интеграция на Amazon – вместо да вземете Shopify, света’Най-големият сайт за пазаруване реши да се интегрира с Shopify Plus. Ако това’не е знак за Shopify Plus’калибър, аз не’не знам какво е. Вече можете да използвате интеграцията на приложения, за да продавате в Amazon с Shopify. Вашите продукти ще се синхронизират с Amazon от Shopify.

Shopify Plus v Magento

Magento е една от най-популярните платформи за електронна търговия за предприятия на ниво бизнес.

Те’отново Shopify’най-близкият конкурент. То’Мислех, че 10 марки, използващи Magento, генерират над $ 1 млрд. приходи от онлайн.

Има ги’t много решения за електронна търговия, които могат да се погрижат за големи клиенти. Shopify v Magento е често срещан въпрос за собствениците на бизнес.

Трудно може да се избере победител. Кое е подходящо за вас, ще зависи от вашия бизнес.

И двамата например предлагат интеграции за доставка с впечатляващ брой дистрибутори.

Като Shopify, Magento:

 • Имайте няколко големи компании на борда. Burger King и Kurt Geiger и двамата използват Magento’s услуги.
 • Дава ви голяма гъвкавост при изграждането на вашия магазин за електронна търговия.

Според нашия опит обаче Magento не е толкова удобен за потребителя, колкото Shopify.

Защо?

 • За разлика от Shopify, който включва хостинг, Magento е самостоятелно домакин. Това означава, че ще трябва да отделите повече от времето си за управление на техническото функциониране на вашия магазин. Поддържането на сървърите и гарантирането на спазването на сигурността е ваша отговорност.
 • Shopify осигурява съответствие на PCI сигурността чрез техните сървъри. Но търговецът в Магенто ще трябва да се увери, че самите те спазват правилата.
 • Shopify gears за самите търговци и ви прави много лесно да се съсредоточите върху промотирането на вашия магазин. Можете да направите промени и да стартирате кампании, които биха изисквали програмист или кодер в Magento.

Ако ти’продавате на други предприятия, Magento Enterprise е атрактивна опция. Той предлага сложни договорености за плащане, бързи групови поръчки и договорено ценообразуване.

Shopify обаче засилиха B2B играта си. Търговците на Shopify Plus могат да създадат защитен с парола магазин, използвайки функционалността на канала за търговия на едро. Някои клиенти ще имат достъп до различна версия на вашия магазин Shopify от другите. За да продавате на бизнеса чрез Shopify Plus, вие’Вероятно ще трябва да използвате приложение в Shopify’s пазар.

Глобалните B2B продажби за електронна търговия генерират 5 трилиона долара повече приходи от B2C. Функционалността на едро е все по-важна за собствениците на магазини.

Ключовите моменти в дебата Shopify срещу Magento са:

 • Magento има по-адаптивен бек-енд
 • Shopify има по-ниски разходи за настройка и текущи разходи за поддръжка
 • То’s по-лесно да се изграждат многоезични / валутни магазини с Magento
 • Shopify се грижи за ВСИЧКИ поддръжка на сървър и PCI съответствие, както и да’s напълно хоствана услуга.

Мигриране от Magento към Shopify

Shopify направи много лесно преминаването от Magento към Shopify. Те лежат на специализиран ракетен инженер, който да ви преведе през процеса.

С Shopify’s Миграционното приложение, разработено от Cart2Cart, можете да импортирате:

 • Продукти – включително цена, име, тегло, изображение.
 • Клиенти’ детайли – имейл, адрес за фактуриране и доставка, предпочитания за бюлетин.
 • Поръчки – статус, подробности за клиента, отстъпки, цена.
 • Купони – подаръчна карта, име, код на талон.
 • Отзиви – направена дата, потребителско име, оценка.

Мигрирайте към Shopify Now

Google Trends показва, че интересът към Shopify нараства в сравнение с конкуренти като Magento и BigCommerce. Ние свеждаме това до бездействие от някои от индустрията’Най-големите играчи. Shopify се възползва от подобряване на техния продукт с нови приложения и функционалност.

Например през април Shopify представи нова услуга за изграждане на мобилни магазини. Това помага на корпоративните клиенти да създават местни приложения за iOS и Android без никакво техническо ноу-хау и без допълнителни разходи.

Shopify Plus Magento Google TrendsАко погледнете Google Trends можете да видите Shopify Plus е все по-популярна дума за търсене в сравнение с конкурентите Magento и BigCommerce

Бизнес кът: Планирате да преминете към Shopify от Magento или друг доставчик? Използвайте приложението за контрол на трафика, за да се уверите, че не’не губите органичния трафик, изграден на предишната платформа. Приложението ще пренасочва посетителите на стария ви сайт към новия ви магазин Shopify. Миграцията спечели’няма да повлияе на вашата класация. Загубата на органично класиране за ключови продуктови термини ще бъде хвърляне на парите надолу.

Извод: Shopify Plus подходящ ли е за вашия бизнес?

Ако ти’обмисляте Shopify Plus за вашия магазин за електронна търговия, задайте си следните въпроси:

 • Прекарвате ли ценно време за технологии, които биха могли да бъдат изразходвани за маркетинг на вашия магазин?
 • Генерирате ли продажби от близо до или над 500 000 долара годишно?
 • Искате ли персонализирана страница за покупки за вашия магазин?
 • Планирате ли да разширите магазина си в различни страни, валути и езици?
 • Очаквате ли обемът на продажбите ви да се увеличи драстично през следващата година?
 • Бихте ли се възползвали от специализиран мениджър на акаунти?
 • Чувствате ли се ограничен в текущия си план?
 • Вие сте в размер, при който вашият трафик и обем продажби оказва натиск върху вашите технологии?

Ако отговорът е “да” на един или повече от тях, тогава Shopify Plus си струва да се обмисли. То’е свободен да говори с Shopify съветник и да разбере.

Говорете за шопиране сега

Shopify Plus се справя с много от трудоемките елементи на работа на голям сайт.

То’е чудесна възможност за намаляване (и изясняване) на техническите разходи.

Чрез аутсорсинг на вашия сайт’s поддръжката на Shopify, можете да заключите техническите си разходи. Корекции, надстройки, корекции на грешки и хостинг такси са включени в месечната Ви такса.

Това ще ви спести време.

Ти спечели’няма да управлявате престой, пикове на трафика или връзки с хостинг компания.

Shopify Plus е добър вариант, ако искате’търсите да мащабите вашия магазин за електронна търговия. Абонаментната ви такса ще се увеличава само с увеличаване на магазина ви. Достъпът до поддръжка от един на един от агентите на Shopify може да изведе вашия магазин на следващото ниво.

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map