Shopify Pregled | Je to najboljši ustvarjalec spletne trgovine za vas?


Najboljše za

Najboljša splošna platforma e-trgovine


shopify - najboljše za e-trgovino

Skupna ocena

5 od 5 zvezdic

Shopify je najboljša platforma za e-trgovino na trgu danes. To je’je zasnovan tako, da pomaga ljudem zgraditi svojo spletno trgovino z več vgrajenimi funkcijami in množico aplikacij. Izdelke lahko prodajate neposredno na svojem spletnem mestu ter na več trgih in družbenih medijih.

Shopify je priljubljena platforma za e-trgovino, ki vam pomaga zgraditi lastno spletno trgovino, ne da bi pri tem potrebovali nobene tehnične spretnosti.

Izpolnite moči v več kot 800.000 podjetjih in se prepustite svojim lastnim poglobljenim raziskavam, ki so prekašale vse konkurente. Vendar pa je’ni za vsakogar. To’s zakaj se ta pregled potopil v Shopify’s prodajnimi funkcijami, enostavnostjo uporabe, cenami, oblikovanjem, marketinškimi orodji in še več, kar vam bo pomagalo pri odločitvi’resnično za vas.

Če ti’Ponovno si oglejte spodnji pregled najpomembnejših stvari, ki bi jih morali vedeti o Shopify. Preberite si za več podrobnosti, saj vas bomo popeljali na poglobljeno potovanje skozi ploščad… začenši z vprašanjem, kaj za vraga je pravzaprav Shopify?

Pustiti’gremo!

Shopify at a pogled

shopify na prvi pogled

Shopify Pros & Slabosti

Prednosti

 • Prejel je najvišjo oceno za funkcije in zadovoljstvo strank
 • Briljantni sistem zalog vam pomaga pri upravljanju trgovine
 • Prodaja na več kanalov, vključno s Facebook, Instagram, Amazon in eBay

Slabosti

 • Edina platforma, ki uveljavlja svojo pristojbino za transakcije, razen če uporabljate Shopify Payments
 • Vsebina ne’t samodejno preoblikuje, ko preklopite teme
 • Aplikacije lahko hitro dodate, ko dodate dodatne funkcije v trgovino

Kaj je Shopify?

Shopify je namenski ustvarjalec spletnih strani za e-trgovino, ki ljudem pomaga graditi svojo lastno spletno trgovino.

Res je tako enostavno – ne’Ne potrebuješ nore tehnične spretnosti, ne’ne potrebujete proračuna brez dna, in ne’ni treba nikogar najeti, da bodo vaše sanje uresničile. Zaradi tega je Shopify hiter in cenovno dostopen način ustvarjanja vaše spletne trgovine.

Danes bi lahko začeli graditi, če želite!

shopify domačo stran

Kdo lahko uporablja Shopify?

Vsakdo lahko uporablja Shopify, ali ti’ste prvi prodajalec ali večmilijonsko podjetje, kot je Harry’Britvice (ja, Harry’s Britvice so le eden od Shopifyja’s zadovoljnimi strankami). Vse, kar potrebujete, je ideja, nekaj za prodajo in internetna povezava, spletno trgovino pa bi lahko imeli v živo takoj.

Shopify je z več kot 1.200 aplikacijami, specializiranimi funkcijami, kot so orodja za sledenje zalog in pošiljanjem, ter z več cenovnimi načrti, izbrana platforma. Uporablja se lahko v kateri koli trgovini velikosti in je izjemno razširljiv.

Kako smo ga preizkusili? In kakšni so bili rezultati?

Tam’s Shopifyjem veliko, vendar smo želeli priti do resnice za trženjem.

Izkoristili smo našo svetovno metodologijo in se lotili kopanja v Shopify’s dizajni, prodajnimi orodji, marketinškimi funkcijami, možnostmi SEO in še več. Poleg tega, da smo ga sami preizkusili, smo šli celo korak dlje in prosili netehnološke strokovnjake, naj jih preizkusijo in povejo, kaj mislijo.

Analizirali smo vse rezultate, primerjali Shopify z drugimi platformami, ki jih imamo’smo preizkusili, pogledali njegove prednosti in pomanjkljivosti ter izračunali ocene za vsako ključno področje – vse zato vam lahko damo najbolj natančne in koristne informacije o tem graditelju spletne trgovine.

Takoj vam lahko povemo, da je Shopify v našem testiranju naredil izredno dobro in dosegel 4,7 od 5 zvezdic.

Pravzaprav je prekašal vse svoje konkurente, zato ga priporočamo kot najboljši ustvarjalec e-trgovine na trgu. Toda nihče ni popoln – preberite naš pregled Shopify, da ugotovite, zakaj je šlo tako dobro, kje je padel, in kar je najpomembneje, če je’je prava izbira za vas.

Najprej pa, kaj Shopify počne kot odziv na pandemijo Covid-19?

To je’je negotov čas za začetek ali rast katerega koli posla, vendar ne’t skrbi – Shopify to popolnoma doseže. Pravzaprav je uvedel kup osupljivih novih ukrepov za podporo malim podjetjem v naslednjih mesecih. Tej vključujejo:

 1. Dajanje fizičnih in digitalnih darilnih kartic na voljo v vseh načrtih. Tako vas lahko vaše stranke podpirajo, ne da bi kupile fizične izdelke.
 2. 200 milijonov USD na voljo za financiranje malih podjetij (samo v ZDA). Kot del vladnega partnerstva Shopify Capital ponuja sredstva za pomoč malim podjetjem, da se razvijejo v času, ko jim bo morda malo denarja.
 3. Podaljšanje brezplačnega preizkusa na 90 dni. Podjetje Shopify je brezplačno preizkusno različico podaljšalo s 14 dni na 90, s čimer so trgovci še dlje preizkusili storitev brez tveganja.
 4. Podpora skupnosti in spletni seminarji v živo. Navidezni ‘srečanja’ s skupnostjo Shopify, da bi delili modrost in podporo.

Veliki kudos Shopify zaradi hitrega odziva in zavzetosti za podporo malim podjetjem zdaj in vedno.

Shopify Ocene uporabnikov

Z različnimi uporabniki Shopify smo se obrnili na vpogled v njihove izkušnje uporabe platforme za e-trgovino za ustvarjanje in rast njihovih spletnih podjetij.

PREGLED UPORABNIKA: RIPPEDKIT

shopify pregled uporabnika Francis

“Shopify je dobro vzdrževana platforma, ki zagotavlja vse, kar potrebujem za upravljanje spletnega mesta, posodobitve, oblikovanje cen, izpolnjevanje naročil, komuniciranje s kupci itd..”

Medtem ko je žongliral s polnim delovnim časom z družabnim življenjem in telovadnico, je Francis ugotovil, da se bori za doseganje svojih beljakovinskih tarč. Nezadovoljen s tresenjem in raje izdelki za prigrizke, je predstavil svoje naročniško spletno mesto s Shopifyjem, imenovano RippedKit, kot priročen način, da podobno misleči posamezniki dobijo visoko kakovost ‘zgrabi in pojdi’ beljakovinska dopolnila.

PREGLED UPORABNIKA: EMMA REID

shopify pregled uporabnika emma strelec

“Platforma Shopify je zelo prijazna do uporabnikov in ne’ne bi smeli vedeti, kako kodirati, da bi naredili trgovino.”

Potem ko se je Emma hitro dolgočasila v službi receptorke, se je odločila, da bo začela svoj lastni posel z drogo. To, da se lahko uči tako, da delaš in da ji ni treba vlagati velikega denarja, je bila zanjo lahka odločitev. Emma’je zdaj približno 4 leta s Dropshippingom, v osmih mesecih je ustvarila 560.000 USD prihodka prek svoje trgovine Shopify. Trenutno vodi vadnice za prizadevne drobilce na svojem spletnem mestu emmareid.com.

PREGLED UPORABNIKA: NAPREDNA AKADEMIJA DROPSHIPPING

shopify pregled uporabnika chris headset

“Kot začetnik se je Shopify zdel najbolj ugledna in najlažja platforma za sprejemljivo ceno. Ko sem prvič začel zares, je bilo to brez možganov.”

V iskanju načina, kako zaslužiti nekaj denarja, je Chris pred približno štirimi leti ustanovil prvi posel z ladjami in tako izkoristil Shopify in Oberlo. Prvi izdelek, ki ga je prodal, je bil ovitek iPhone z mačkami, danes pa prodaja vse, od sončnih očal do snežnih očal. Chris zdaj vodi Advanced Dropshipping Academy, ki ljudem pomaga graditi in zagnati lastno podjetje dropshipping.

Kako enostavno je Shopify za uporabo?

Hitri odgovor: Enostaven grah! Zmagal si’V petih minutah spletnega mesta ne dobite v živo, Shopify pa uspe združiti zmogljiva orodja za e-trgovino z urejevalnikom, ki je enostaven za uporabo. Njegov vmesnik je čist in preprost, kar je povedalo 88% naših uporabnikov’d priporočam Shopify prijatelju. Kljub temu vedno priporočamo, da ga preizkusite sami, preden se odločite!

Prva stvar, na katero morate biti pozorni, ko preizkušate graditelja, je, kako enostavna je uporaba, še posebej pri gradnji spletne trgovine. Izdelovalci e-trgovine se pogosto borijo za združevanje moči z enostavno uporabo, vendar je Shopify na tem ključnem področju izvrstno uspel.

Shopify ima čist, jasen in preprost vmesnik, zaradi katerega je vaša trgovina brez težav, tudi za začetnike.

Don’ne razumite nas narobe – zmagali ste’Vaše spletno mesto naj bo v živo v petih minutah, ker Shopify še vedno naloži resnično količino energije v svoj backback. Vendar pa mu uspe urediti urednika gladka in enostavna za uporabo, čemur glasno ploskamo.

shopify armaturno ploščoShopify’armaturna plošča omogoča raven naklon oblikovanju lastnega spletnega mesta za e-trgovino.

In to’Nismo samo mi, ki smo uživali pri Shopifyju’s vmesnikom. Potem ko smo ga sami preizkusili, imamo vsakdanje ljudi, da si ustvarijo svojo trgovino s pomočjo Shopifyja in ocenijo, kako enostavno (ali težko) so našli določene naloge.

Rezultati so bili na splošno pozitivni.

Ljudje so imeli radi, kako je Shopify pomagal med postopkom nastavitve z vprašanji in pozivi, in težko so začeli. Ampak ne’samo vzemite našo besedo za to – tukaj je nekaj citatov naših uporabnikov:

“Bilo je tako dobro, res enostavno. Bilo je ravno zelo prijazno do uporabnika. Vodila vas je po pomembnih področjih, najbolj je bil popis. Vprašanja na začetku, dodajanje izdelka, subtilni pozivi – vse je bilo le zelo jasno.”

“Vse skupaj je bil resnično enostaven pristop k ustvarjanju spletne trgovine. Imel sem popoln nadzor nad tem, kaj in kaj želim umestiti na svoje spletno mesto, s tem, da lahko spremenim karkoli, ko in kadar želim.”

Seveda, ocene so bile’t vse žareče – zaslužiš si obe strani slike, torej tukaj’je nekaj citatov uporabnikov, ki so bili’t sem tako navdušen nad Shopifyjem:

“Mislim, da bi Shopify lahko le še malo zakričal, ko ste na strani trgovine, kjer so določeni gradniki – in kako dodati tudi nekatere funkcije. Mogoče le boljše vkrcanje na trgovino – samo počutil sem se in rahlo izgubljen.”

“Za ustvarjalca spletnega mesta za novo e-trgovino je včasih premalo jasnosti. Nekateri izrazi so bili nedosledni ali so mi šli čez glavo. Za graditelja spletnih mest, ki ga naredite sami, morda bolj jasno, lažje razumete izraze, kaj ne’ne gre mi prav.”

Na splošno pa so uporabniki za enostavno uporabo ocenili Shopify – v resnici je prišlo na preizkušanje z velikimi štirimi od petih zvezdic!

Številke smo zdrobili, da bi to postavili v kontekst – ljudje so v povprečju našli Shopifyja 21% enostavnejša za uporabo kot BigCommerce (Shopify’glavni konkurent), in 12% enostavnejša za uporabo kot Wix eCommerce, ki slovi po začetniku prijaznem uredniku.

In to’ni vse – po testiranju smo uporabnike vprašali, kako verjetno bi jim priporočili Shopify, in odgovor je bil pozitiven na vse strani. 88% ljudi je izjavilo, da bi priporočilo Shopify prijatelju.

Dobra novica je, da ima Shopify brezplačno preskusno različico, tako da jo lahko sami preizkusite in se prepričate, ali je’je pravi graditelj za vas. Kot kažejo naše uporabniške navedbe, je preizkus Shopify edini način, da veste, če ste’se mi bo zdelo fantastično ali frustrirajoče – sami se pozanimajte’Jaz bom oboževalec!

Nadaljne informacije

 • Če preizkusite Shopify in ga poiščite’ne zate, mi’imam ti hrbet. Oglejte si dokončen seznam Najboljše možnosti Shopify da bi našli svoje popolno ujemanje.
 • Iščete kaj posebnega? Oglejte si naše Primerjalna shema spletnega mesta za ustvarjalce spletnih mest, kjer lahko primerjate vrhunske gradbenike’ ocene, vključno z enostavno uporabo!

Shopify Pricing – Je dobra vrednost za denar?

Hitri odgovor: To je’Je dober, toda vrednost za denar je Shopify v naši raziskavi dosegel najnižjo vrednost. Njeni cenovni načrti so zelo razumni, z razširljivimi izbirami in bistvenimi značilnostmi, ki so vključene tudi v najnižji temeljni načrt. Vendar pa je Shopify izgubil ocene zaradi njegove odvisnosti od aplikacij in transakcijskih pristojbin, ki jih nalaga plačilnim prehodom tretjih strank.

Shopify ima več načrtov, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam in proračunu.

Najprej, Shopify zagotavlja a 14-dnevna brezplačna preizkusna različica – ne’ni treba vnesti podatkov o plačilu, torej tam’brez tveganja in brez pritiska za prijavo. Ti’Potreboval bom samo e-pošto in dva tedna lahko brezplačno preizkusite Shopify.

Priporočite povzetek cen

 • Shopify Lite: 9 USD na mesec – omogoča dodajanje e-trgovine na Facebook stran ali obstoječe spletno mesto. 2% transakcijske pristojbine, razen če uporabljate Shopify Payments.
 • Osnovni Shopify: 29 USD na mesec – najcenejši načrt gradnje lastne trgovine; ponuja vse osnovne stvari za novo spletno trgovino. 2% transakcijske pristojbine, razen če uporabljate Shopify Payments.
 • Shopify: 79 dolarjev na mesec – za rastoča podjetja; vključuje funkcije, kot je ustvarjanje darilnih kartic. 1% transakcijske pristojbine, razen če uporabljate Shopify Payments.
 • Napredno Shopify: 299 dolarjev na mesec – za velika podjetja, ki želijo povečati; vključuje napredna poročila in izračunane cene pošiljanja tretjih oseb. 0,5% transakcijske pristojbine, razen če uporabljate Shopify Payments.
 • Shopify Plus: cene po meri – za velika podjetja na velikih podjetjih z velikimi proračuni. Ni nastavljenih cen – namesto tega zahtevate ponudbo po meri.

Prihranite do 20% na vašem Shopify načrtu

Prijavite se za eno leto in prihranite 10% na naročnino ali shranite 20% ko se prijavite za dve leti.

To pomeni, da z 20% popusta tudi vi’shranili 16 dolarjev na mesec na Shopify načrt, in 60 dolarjev na mesec po naprednem načrtu!

Shopify Cene: Osnovni načrti

Shopify’s trije glavni načrti so Osnovni Shopify, Shopify in Advanced Shopify. To so osnovni načrti, ki vam omogočajo, da ustvarite svojo zelo lastno spletno trgovino. Vsi vam nudijo neomejene izdelke, opuščeno obnovitev vozičkov, ustvarjanje popustnih kod in večkanalno integracijo.

posodobite načrte za pregled cen

To so trije načrti, ki bi jih morali pogledati, če bi’ponovna nastavitev a navadna spletna trgovina. Mi’Podrobneje bom podrobneje obravnaval vsako stran Shopify’spodaj načrte, nato raziščite transakcijske provizije in Shopify’s prehodom za plačila v hiši, Shopify Payments.

Kako prihranite denar z Shopify

Vse Shopify’cene so za mesečna naročnina. Torej, če ste se prijavili na osnovni načrt Shopify, vi’d bi plačeval 29 dolarjev na mesec toliko časa, dokler ostajaš pri tem načrtu.

Vendar bi lahko skoraj prihranili 190 dolarjev na leto na načrtu Shopify če se prijavite za dve leti, ali pa bi lahko prihranili 94 USD letno, če se prijavite za eno leto. Ti prihranki bi se lahko usmerili v gospodinjske račune, vaš počitniški sklad – karkoli!

Ali je Shopify vreden denarja? Definitivno! Najbolj se je znašel v raziskavi ocene kupcev iz vseh platform za e-trgovino, ki smo jih preizkusili. Torej, zakaj ne bi danes poskusili Shopifyja in začeli odlagati nekaj denarja?

Mesečno ($ / mesec) 1-letno ($ / mesec) prihranki (%) 2-letna ($ / mesec) prihranki (%) Shopify Basic

Shopify

Napredno Shopify

29,00 USD 26,10 USD 10% 23,20 USD 20%
79,00 USD 71,10 $ 10% 63,20 $ 20%
299,00 USD 269,10 USD 10% 239,20 USD 20%

Ti’plačati boste morali letne ali dvoletne stroške vnaprej kot pavšalni znesek, dolgoročno pa ti’d bi porabili manj, kot če bi ostali pri mesečnem načrtu.

Omogočite plačila in provizije

Ti’Opazil bom, da omenjamo prejmete zaračunane transakcijske provizije, razen če izberete Shopify Payments.

Kaj je Shopify Payments?

Potrdi plačila je Shopify’s prehodom za plačila v hiši. Pomislite nanjo kot na PayPal, Stripe ali Square – ta obdeluje vašo trgovino’s plačili in sprejema večino glavnih načinov plačila. Ideja je, da je uporaba Shopify Payments manj težav kot pri povezovanju ponudnika plačil tretjih oseb (kot je PayPal) in racionalizira vašo trgovino, tako da ohranja vse v svoji hiši.

nakupovati plačila

Glavna spodbuda za uporabo Shopify Payments je ta’s Edini način odstranitve Shopifyja’s stroški transakcij. To je’je tudi edini način za podporo več valut v vaši trgovini, če torej’se prodaja na mednarodni ravni, it’je tvoja najboljša izbira.

Nadaljne informacije

 • Vas zanimajo Shopify Payments? Več podrobnosti najdete v naši poglobljeni obliki Shopify Pregled plačil.

Kateri načrt je najboljši? – Naše priporočilo

Če že imate spletno mesto in želite samo prodati nekaj izdelkov na strani, je Shopify Lite najboljše mesto za začetek. Vendar pa, če želite dejansko spletno trgovino, začnite z osnovnim načrtom Shopify za 29 USD na mesec. Za vse, kar vključite v načrt, to’s primerno mesečno ceno!

Ne pozabite, da vam Shopify ponuja 14 dni, da brezplačno preizkusite svojo platformo, zato jo pred prijavo izkoristite.

Nadaljne informacije

 • Odkrijte več informacij o Shopify’Načrte in cene v naših podrobnih Shopify Pregled cen
 • Niste prepričani, ali potrebujete Shopify Plus? Več o tem v naši Shopify Plus Review

Kako dobri so shopify’s Teme?

Hitri odgovor: Super! Oni’vsi profesionalno zasnovani, odzivni mobilni telefoni, opremljeni s funkcijami in celo izbiro različnih stilov. Vendar je le 10 brezplačnih tem, kar je glavna pomanjkljivost. Ostalo stane med 140 in 180 dolarjev, zato izberite previdno. Shopify je v svoji raziskavi na tretjem mestu z zasnovo, saj je s 5 od 5 zvezdic dobil 3 zvezdice!

Shopify je 10 brezplačnih tem in 64 premium tem, od 140 do 180 dolarjev.

posodobite teme za pregledShopify’Teme so profesionalno zasnovane in narejene tako, da bo vaša trgovina izgledala odlično od prvega dne.

Vse teme so odzivne na mobilne naprave, kar pomeni, da’Samodejno preoblikujem, da se prilegajo zaslonom mobilnih in tabličnih računalnikov. Ljudje imajo 62% manjšo verjetnost, da bodo znova kupili od vas, če imajo slabo spletno izkušnjo z vašim spletnim mestom, zato je ta funkcija življenjsko pomembna.

Dobro je vedeti: Toplo priporočamo, da namestite aplikacijo G AMP – ocenjenih impresivnih 5/5 s strani kolegov Shopify -, da vaše strani ne’t samo na mobilni telefon izgledajo super, tudi hitro se naložijo. AMP je kratica za Pospešene mobilne strani. AMP uporabljajo kodo HTML s črtami, da ostanejo kot ‘svetloba’ kolikor je mogoče – razmišljajte o njih kot o različici prehrane svojih rednih strani. Hitrejša izkušnja bo vaše uporabnike razveselila in povečala vaše možnosti za dobro uvrstitev z Googlom. Ne pozabite: šteje se, da sekundna zamuda pri odzivu strani pomeni 7-odstotno zmanjšanje konverzij!

To so odlične lastnosti in so pomembne za ustvarjanje uspešne trgovine, ki bo zadovoljila vaše stranke. Vemo pa, kaj si’res razmišljam: ali teme dejansko izgledajo dobro?

Kratek odgovor je, da!

shopify knjižnica tem

Shopify’Teme so profesionalno oblikovane in so videti čiste, elegantne in privlačne. Po temah lahko brskate po panogah, od umetnosti in fotografije do elektronike, pohištva in drugih. Ogledate si lahko tudi po priljubljenosti, ceni ali zbirki, kot je “minimalističen,” “zabavno in živahno,” ali “odličen za majhne zaloge.”

Teme imajo različne sloge, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vaši blagovni znamki. Spodaj si lahko ogledate primer, kako različni slogi lahko spremenijo videz vaše teme – ta raznolikost vam pomeni’Vedno boste našli pravi ton za svojo blagovno znamko.

shopify brooklyn tema klasični slogTa brezplačna tema, imenovana Brooklyn, ima dva različna sloga. To je predogled “klasika” slog, ki vključuje naravne barve in moderne, prefinjene pisave. shopify brooklyn tema igriv slogTu lahko vidite isto temo, Brooklyn, v “igriv” slog, ki vsebuje živahnejšo barvno shemo in zabavne, nezapletene pisave.

Najboljši del je, Shopify’Teme so priložene z velikimi funkcijami. Vse teme vključujejo:

 • Prilagodljivi razdelki vsebine na domači strani
 • SEO (optimizacija iskalnikov)
 • Podpora za spustno navigacijo
 • Brezplačne posodobitve teme
 • Mobilni prijazen dizajn
 • Ikone družbenih medijev
 • Vgrajeni slogi in barvne palete
 • Brezplačne fotografije z Burst

Dobro je vedeti… Določene teme prihajajo več jezikovnih možnosti, kar pomeni, da lahko preprosto preklopite na drug jezik. Te vsebine ne zagotavljajo vse teme, zato preverite, preden se odločite. Trenutno so na voljo jeziki: angleščina, španščina, francoščina, nemščina, italijanščina, japonščina in brazilščina portugalščina.

Medtem ko je izbira teme očitno v iskanju tiste, ki izgleda odlično, je’s tudi o iskanju tistega, ki podpira vašo trgovino’s potrebami.

Vsaka tema ima tudi svoje posebne značilnosti. Toplo priporočamo, da si jih ogledate’je odličen način odločitve, ali je tema primerna za vas:

posodobite teme temeTe funkcije imajo vrhunsko temo Context, ki je elegantna in čista tema, ki je na voljo v treh različnih slogih.

Bodite pozorni na potrebne funkcije, na primer hiter ogled izdelka ali iskanje v živo. Dodate lahko dodatne aplikacije (nekaj, kar smo’Pokrito bom malo kasneje), vendar izbira teme z vgrajenimi najljubšimi funkcijami olajša vaše življenje od prvega dne!

Prilagajanje tem Shopify

Shopify’Teme morda že izgledajo odlično, vendar vi’Želel bom narediti svoje popolnoma po svoje. Da to storiš ti’Temo boste morali prilagoditi tako, da dodate svoje izdelke, prepisujete besedilo, zamenjate slike in ustvarite nove strani.

Prilagoditev se zgodi na dveh mestih: vizualna prilagoditev poteka prek vmesnika za urejanje, urejanje izdelkov pa se upravlja na nadzorni plošči.

Zamislite si to kot pripravo avtomobila. Zunaj je mesto, kjer barvate, perete, gladete, polirate in polirate, da bo videti lepo. Motor je mesto, kjer pokukate, zamenjate dele in si priskrbite orodja, s katerimi boste zagotovili, da je avto zmogljiv in nemoteno deluje.

Vmesnik za urejanje vaše trgovine Shopify je kraj, kjer skrbite za svojo trgovino’s zasnovo. Tukaj poravnate svoje slike, uredite besedilo in dodate svoj logotip. Armaturna plošča je, če dodajate izdelke, ustvarjate kode za popust, upravljate z dostavo in še več. Tu lahko tudi spremenite temo, če želite preoblikovati svojo prodajalno.

Priporočamo, da začnete z dodajanjem izdelkov in nato oblikujete trgovino. Ker je Shopify graditelj trgovine, se njegove teme seveda vrtijo okoli izdelkov – zato je težko oblikovati svojo stran brez kakršnih koli izdelkov.!

Dobro je vedeti: Potrebujete pomoč pri gradnji in prilagajanju spletnega mesta’s strani? Priporočamo, da naložite aplikacijo DragDropr, da postopek postane hitrejši in enostavnejši. DragDropr se brez težav integrira s Shopify, da vam omogoča ustvarjanje, spreminjanje in urejanje 50+ ciljnih strani in 200+ blokov vsebine (kot so videoposnetki izdelkov in obrazci za stike) z uporabo preprostega urejevalnika za povleci in spusti, ne da bi vam bilo treba narediti en sam bit ročnega kodiranja. Vsa njegova vsebina je mobilno odzivna, kar pomeni, da bo videti odlično v vseh napravah.

Nadaljne informacije

 • Ali je vredno vlagati v vrhunsko temo ali celo zaprositi za pomoč pri strokovnjaku Shopify? Poiščite v našem Shopify teme in Shopify strokovnjaki pregled

Kako močni so shopify’s Prodajne funkcije?

Hitri odgovor: Precej močan! Pravzaprav je bil naš najboljši igralec na tem področju, saj je na testiranju dosegel 4,7 / 5. Vsako trgovino prikupite s številnimi uporabnimi orodji, ki vam olajšajo prodajo, od pošiljanja do obračuna davka. Glavna stvar, na katero morate paziti, je, da je’se dokaj zanašajo na aplikacije (na primer prodajo digitalnega blaga in drobilne pošiljke), zato se prepričajte, da stroški ne’t plaziti.

Podjetje Shopify je med prodajnimi orodji in funkcijami postalo vrhunsko v raziskavah – zmagal si’se ne znajdeti bolje pri katerem koli drugem ustvarjalcu e-trgovine. Ponuja vam vse, kar potrebujete, od analitike in opuščene obnovitve vozičkov do številnih prehodnih plačil in večkanalne integracije.

Shopify’s Prodajna orodja in funkcije

 • Aplikacije
 • Dostava
 • Dropshipping
 • Zapuščeno obnovitev vozička
 • Upravljanje izdelkov
 • Možnosti plačila
 • Večkanalna integracija
 • Digitalna prodaja
 • Davek
 • POS

Mi’V nadaljevanju bomo podrobneje opisali vse te ponudbe, a kot vidite, je veliko – zato, da olajšate stvari, preprosto kliknite ikono plus za funkcije, o katerih želite prebrati!

Ste vedeli, da je Shopify pred kratkim prodajal CBD na zeleni podlagi prek svoje platforme? Več o tem v našem vodniku na Kako prodati CBD na spletuposodobiti statistiko e-trgovineProdajne funkcije Shopifyja dokazano povečujejo učinkovitost e-trgovine.

Se bo Shopify’s SEO in marketinška orodja vam pomagajo najti?

Hitri odgovor: Da, bodo. Shopify ima široko paleto orodij za SEO, ki bodo večino trgovin več kot zadovoljive. Ima tudi SEO specifičnega spletnega dnevnika, čeprav njegova orodja za bloganje niso’t tako impresivno. Za trženje po e-pošti lahko izbirate med vgrajenimi orodji ali aplikacijami drugih proizvajalcev.

Tam’brez smisla postavljati spletno trgovino, če je nihče nikoli ne bo videl. Da bi vaše podjetje uspelo, vaša trgovina potrebuje kupce – in to veliko!

To’s kamor prihaja SEO. SEO pomeni za optimizacijo iskalnikov, in je postopek maksimiranja vašega spletnega mesta’s šansami za iskanje v Googlu’s rezultati iskanja.

Shopify ima a dobra paleta orodij za SEO na razpolago. Ne drži’ne navajajte vsakega trika v knjigi, vendar je zajetih večino bistvenih področij, od kode glave do naslovov URL. Ko dodate izdelke, vas Shopify celo pozove k najboljšim praksam za SEO.

Glavna stvar manjka pri Shopifyju’s SEO set je podpora za ključne besede – če potrebujete to funkcijo, si oglejte Shopify’namesto tega tekmec BigCommerce.

SEO je ključnega pomena za iskanje rezultatov iskanja, povečanje prometa na vašem spletnem mestu in ustvarjanje večje prodaje. Vendar pa ni’t edini način, da vas trgovina opazi. Kliknite spustne razdelke spodaj in preverite, kaj še lahko ponuja Shopify, in preverite, ali je na voljo’je dovolj dober, da lahko vaša trgovina zasluži pozornost, ki si jo zasluži…

Podpora in varnost: Ali je Shopify varen za uporabo?

Hitri odgovor: Da – Shopify ima vgrajeno varnost, izpolnjuje vse potrebne predpise in celo posodablja vaše spletno mesto za vas, da vse varno deluje. Aplikacije lahko dodate za dodatno brezskrbnost, vendar vedno poskrbite za ustvarjanje rednih varnostnih kopij spletnega mesta.

Varnost

Trgovine Shopify so samodejno varne – za razliko od platform, kot je WordPress, vi’niste odgovorni za razvrščanje spletnega mesta’s varnost. Namesto tega Shopify obravnava zaščito pred kibernetskimi grožnjami, izvaja posodobitve in izpolnjuje zahteve glede skladnosti pri ravnanju s spletnimi transakcijami.

To vam olajša življenje kot spletni prodajalec, kot če bi morali vse te stvari sami upravljati!

Če želite izvedeti več o Shopify’varnost, preprosto kliknite spodnje naslove za razlago posameznega področja.

Podpora

Če potrebuješ podporo, ti’imam ga. Shopify nudi pomoč po različnih kanalih, tako da lahko izberete, kar najbolje deluje za vas. Shopify zagotavlja:

 • 24/7 telefonska podpora
 • Podpora socialnim medijem
 • 24/7 podpora za klepet v živo
 • Forum skupnosti
 • Podpora po e-pošti
 • Center pomoči
 • Video vadnice
 • Napredna strokovna podpora

Center za pomoč Shopify vsebuje veliko informacij, če pa potrebujete natančnejše odgovore na težave, se lahko obrnete neposredno na Shopify.

Načrt Shopify Plus ponuja napredno strokovno podporo in vam daje lastnega zastopnika za podporo. Ne’toda za veliko podporo ne bom plačeval velikih dolarjev – Pomoč je na voljo tudi v najcenejšem cenovnem načrtu.

Shopify alternative

Vemo, da je vsak posel drugačen, zato če Shopify isn’ne bomo odkljukali škatel’sem sestavil seznam najboljših možnosti za raziskovanje Shopify. Oglejte si spodnjo sliko, če si želite ogledati zgornje možnosti ali si oglejte spodnji seznam za več podrobnosti..

Najboljše možnosti Shopify

posodobite druge grafikeTukaj si lahko ogledate ključna dejstva o najboljših alternativah Shopify – za podrobnosti preberite spodaj!

1. BigCommerce

Shopify’Glavni tekmec je BigCommerce zasnovan tako, da pomaga velikim in hitro rastočim trgovinam izpolniti svoj potencial. BigCommerce ima najbolj lastne funkcije katerega koli graditelja e-trgovine, kar pomeni, da ste zmagali’ne zanašam se na aplikacije, kakršne imate pri Shopify. Ima super SEO in fantastično večkanalno prodajo, vendar je’ni tako enostaven za uporabo kot Shopify.

Nadaljne informacije

 • Preberite naše Pregled BigCommerce za vse podrobnosti o tem vrhunskem tekmovalcu Shopify.
 • Raztrgano? Preberite naše Primerjava BigCommerce proti Shopify da vidijo te gradbenike, da gredo v glavo.

2. Volzija

Ni šlo’Naše raziskave ne delujejo tako impresivno, vendar Volusion prihaja z odličnimi analitičnimi orodji in plačilnimi prehodi ter z zelo podobnimi cenami kot pri Shopify. Ne drži’nimam nobenih orodij za bloganje, zato upoštevajte to pri izbiri.

Nadaljne informacije

 • Preberite naše Volusion Review če želite izvedeti več o njegovih značilnostih, cenah in še več.
 • Oglejte si naše Volusion vs Shopify primerjava za stranski pogled na oba graditelja.

3. WooCommerce

Bolj tehnična izbira je WooCommerce samoplačniška platforma, kjer ustvarite trgovino z WordPressom. Zaradi tega je močna in prilagodljiva možnost, z boljšimi orodji za zapletene prodajalne. To je’je tudi bolj zahtevno in manj prijazno začetnikom.

Nadaljne informacije

 • Odkrijte, ali je WooCommerce za vas pravi Primerjava med WooCommerce in Shopify.

4. Wix e-trgovina

Najprej graditelj spletnih strani, Wix ima načrte za e-trgovino, ki se začnejo od 20 dolarjev na mesec (plačujejo se letno), kar omogoča bolj prijazno proračunsko možnost. To je’s nekaj odličnih prodajnih orodij in je idealen za majhne trgovine, ki postavljajo blagovno znamko na prvo mesto.

Nadaljne informacije

 • Je lahko Wix popolna izbira za vašo trgovino? Poiščite v našem Wix eCommerce Pregled.
 • Niste prepričani o razlikah med Wixom in Shopifyjem? Vse razkrivamo v svojem Primerjava Wix proti Shopify.

5. Kvadratni prostor

Squarespace je zasnovan za ustvarjalce, še en graditelj spletnih mest, ki ponuja funkcionalnost e-trgovine. Njegove zasnove so najboljše na trgu in resnično bodo vaše izdelke sijale.

Nadaljne informacije

 • Ugotovite, kaj lahko Squaresapce ponuja pri nas Pregled elektronskega trgovanja v kvadratu.
 • Odločite se kaj’je najboljše za vašo trgovino z našo poglobljeno Shopify v primerjavi s kvadratom prostora.

Shopify Review: Razsodba

Shopify je graditelj e-trgovine, ki ga najbolj priporočamo – je v naši raziskavi prekašal vse druge platforme za e-trgovino in ima za vsakogar nekaj. Z množično trgovino z aplikacijami, paleto cenovnih načrtov in impresivno paleto funkcij’s izjemno razširljivo platformo.

Shopify najbolj zasije v svojih prodajnih funkcijah, enostavni uporabi in rezultatih zadovoljstva strank, zato je odlična izbira za začetnike in resne prodajalce.

Upoštevajte, da ste’Najverjetneje se boste morali za nekatere funkcije zanašati na aplikacije in to lahko poveča vašo mesečno ceno. To je Shopify’s glavna pomanjkljivost, hkrati pa vam daje svobodo, da svojo trgovino prilagodite in gojite po svojem tempu.

Na splošno si je Shopify prislužil naziv najboljšega ustvarjalca spletnih strani za e-trgovino na trgu. Ampak tam’je samo en način, da veš, če je’je najboljša izbira zate in to’s poskusite sami!

Skoči na Shopify’s 14-dnevnim brezplačnim preskusom in preverite, ali se strinjate z našo razsodbo. Vaše sanje o prodaji na spletu so na dosegu roke, zato nadaljujte… potem se vrni in nam sporoči, kako si se lotil!

Pogosta vprašanja

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Za dodatne informacije kliknite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me