Shopify Pregled prodajnog mjesta (POS) sustav – objedinjavanje vašeg offline poslovanja


Shopify Pregled prodajnog mjesta (POS)

Shopify pregled prodajnog mjesta (POS)


Ocjena

4,5 od 5 zvjezdica

Pogledajte Shopify POS

Shopify prodajno mjesto (POS) pomaže vam da u potpunosti integrirate svoju mrežu & fizički sustavi trgovina. To’s odličnim upravljačkim alatom koji vam omogućuje razumijevanje vašeg poslovnog učinka u stvarnom vremenu, tako da možete efikasnije upravljati i rasti.

Recenzija Jeremyja

Ažurirano 18. ožujka 2019. godine

Ako imate offline i internetsku trgovinu, Shopify sustav prodajnih mjesta (POS) omogućuje vam upravljanje izvanmrežnom i mrežnom prodajom i kontrolu zaliha, sve na jednom, centraliziranom mjestu.

Shopify prodajno mjesto (pomoću iPada) omogućuje vam ne samo upravljanje svim prodajnim transakcijama na jednom prikladnom mjestu, već vam štedi puno vremena od upravljanja različitim sustavima.

Razmislite o tome – ako imate dva različita sustava prikupljanja podataka o prodaji (evidencije o transakcijama, podaci o klijentima itd.), Koji će utjecati na vašu bazu podataka za upravljanje zalihama, u nekom ćete trenutku morati uskladiti sve te odvojene podatke kako biste dobili obradu kako funkcionira vaše poslovanje, tko su vaši kupci (bilo kakva preklapanja u različitim sustavima?) i vaš “pravi” razina zaliha.

Da’s puno posla koje obavljate’ne trebate se baviti ako ste uspjeli objediniti i sinkronizirati cijelu svoju tvrtku (koja postoji i na mrežnom i izvan mrežnom prostoru).

U ovom pregledu smo’Pokazat ću vam kako Shopify’POS sustav može pojednostaviti vaše poslovanje i uštedjeti vam vrijeme.

Ovdje možete pogledati i našu cjelovitu recenziju Shopify ili usporediti s ostalim platformama za e-trgovinu u ovom vodiču.

Kako djeluje prodajno mjesto prodajnog mjesta?

Sustav Shopify na prodajnom mjestu funkcionira tako što će Shopify Reader priključiti izravno u vaš iPad koji se koristi kao glavni prodajni uređaj u vašoj offline trgovini. To u osnovi pretvara vaš iPad u terminal za plaćanje / blagajnu.

Možete početi naplaćivati ​​svoje kupce’ kreditna kartica putem ovog čitača i svi prodajni zapisi, informacije o kupcima i praćenje zaliha automatski se sinkroniziraju s vašom trgovinom Shopify.

Shopify prodajno mjesto (POS)

Možete pregledavati katalog svoje trgovine, spojiti iPad na svoju blagajnu za novčane transakcije, ispisati ili automatski poslati e-poštu. Najbolji dio zahtjeva za primanje računa e-pošte kupcu je prikupljanje adresa e-pošte, što će vam omogućiti da napravite neki marketing putem e-pošte za daljnje promoviranje vašeg poslovanja..

Pogledajte ovaj video ovdje da biste vidjeli koliko je moćan Shopify POS:

Pitanja i odgovori o Shopify sustavu prodajnih mjesta

P: Što ako imam više od jedne maloprodajne lokacije?

O: Možete dodati više lokacija putem trgovine’s mrežnom upravljačkom pločom.

P: Moram li prodavati iste proizvode u svojoj mrežnoj trgovini kao i u svojoj internetskoj trgovini?

O: Ne – možete odabrati koje proizvode želite da budu dostupni za vašu mrežnu trgovinu, a mogu se razlikovati od vaše internetske trgovine.

P: Ako već imam Shopify internetsku trgovinu, trebam li ponovno dodavati svoje proizvode da bih mogao koristiti sustav prodajnih mjesta?

O: Ne – svi će se proizvodi vaše internetske trgovine automatski učitati u Shopify POS kad se prijavite u POS aplikaciju na vašem iPadu.

P: Već imam vlastiti terminal plaćanja / blagajne. Mogu li koristiti Shopify POS?

O: Da – aplikacija Shopify POS omogućuje vam da integrirate postojeći terminal za plaćanje.

P: Mogu li odvojeno pratiti svoju internetsku i izvanmrežnu prodaju?

O: Da – možete konfigurirati svoja izvješća o prodaji tako da razdvajaju prodaju na mreži ili izvan nje, ili ih kombinirate ako želite.

P: Budući da u svojoj trgovini imam više prodajnog osoblja, mogu li koristiti više iPada?

O: Da – samo priključite više Shopify čitača i koristite onoliko iPada koliko želite!

Shopify iPad prodajno mjesto

Koliko mjesečno?

Shopify POS sustav ima 3 mjesečna plana pogodna za različite razine korisnika:

  1. Basic Shopify – 29 USD mjesečno
  2. Shopify – 79 USD mjesečno
  3. Napredno Shopify – 299 USD mjesečno

Što je plan viši, naprednije značajke mu možete pristupiti. Uvijek možete započeti s “Osnovni Shopify” planirajte i nadogradite po potrebi.

Shopify POS prodajno mjesto - cijeneKliknite da biste vidjeli više pojedinosti

Postoji i naknada za kreditnu karticu (ili naknada za obradu plaćanja) po “ukrasti”, što znači da kad god prodajete proizvod kupcu pomoću POS sustava (pomoću iPada kako biste prešli prstom po kreditnoj kartici da biste mu naplatili), naknada iznosi 2,7%, 2,4% i 2,2% vrijednosti transakcije za “Osnovni Shopify“, “Shopify” i “Napredno Shopify” planovi, respektivno.

Ovo su jedini troškovi transakcija koje ćete morati platiti da biste prihvatili sve kreditne kartice na svom mobilnom uređaju – nikakve druge naknade neće biti uključene.

Razmislite koliko vremena možete uštedjeti sinkronizacijom izvanmrežnog i mrežnog sustava za prodaju i zalihe? Sada se možete usredotočiti na druge važnije aspekte vašeg poslovanja.

Razmislite koliko novca možete uštedjeti samo jednim jedinstvenim sustavom?

Kao poslovna osoba, ne’neću morati potrošiti toliko vremena da shvatimo prednosti koje možete ostvariti iskorištavanjem ovog sustava. Samo vrijeme koje možete uštedjeti i preusmjeriti u rast poslovanja može vas vremenom eksponencijalno nagraditi.

Ovdje imamo puno detaljniji pregled Shopify planova cijena, gdje mnogo detaljnije razmatramo cijene kreditnih kartica (vs PayPal) i naknade za transakcije..

Shopify sustav prodajnog mjesta – zaključak pregleda

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me