Shopify Review | Är det den bästa butiksbyggaren för dig?


Bäst för

Bästa övergripande e-handelsplattform


shopify - bäst för e-handel

Helhetsbetyg

5 av 5 stjärnor

Shopify är den bästa e-handelsplattformen på marknaden idag. den’är utformade för att hjälpa människor att bygga en egen, skalbar online-butik med hundratals inbyggda funktioner och massor av appar. Du kan sälja produkter direkt på din webbplats och på flera marknadsplatser och sociala medier.

Shopify är en populär e-handelsplattform som hjälper dig att bygga din egen onlinebutik utan att du behöver tekniska färdigheter.

Shopify driver över 800 000 företag och kom till topp i vår egen djupgående forskning och överträffade alla konkurrenter. Men det’är inte för alla. Den där’varför denna recension dyker in i Shopify’s säljfunktioner, användarvänlighet, priser, design, marknadsföringsverktyg och mer för att hjälpa dig att avgöra om det’det är verkligen rätt för dig.

Om du’i ett bråttom, leta nedan för en överblick över de viktigaste sakerna du bör veta om Shopify. Läs vidare för mer information, eftersom vi tar dig med på en djupgående resa genom plattformen… börjar med frågan, vad är egentligen Shopify?

Låta’kommer igång!

Shopify på en överblick

shoppa en överblick

Shopify Pros & Nackdelar

Fördelar

 • Fick högsta poäng för funktioner och kundnöjdhet
 • Briljant inventeringssystem som hjälper dig att hantera din butik
 • Sälj över flera kanaler, inklusive Facebook, Instagram, Amazon och eBay

Nackdelar

 • Den enda plattformen för att genomföra sin egen transaktionsavgift, såvida du inte använder Shopify Betalningar
 • Innehållet gör det inte’t omformateras automatiskt när du byter tema
 • Appar kan snabbt lägga till när du lägger till extra funktioner i din butik

Vad är Shopify?

Shopify är en dedikerad webbhandlare för e-handel som hjälper människor att bygga sin helt egen onlinebutik.

Det är verkligen lika enkelt som det – du inte’Jag behöver inte galna tekniska färdigheter’Jag behöver inte en bottenlös budget, och du behöver inte’t behöver anställa någon för att göra din dröm till verklighet. Detta gör Shopify till ett snabbt och prisvärt sätt att skapa din onlinebutik.

Du kan börja bygga idag, om du ville!

shopify hemsida

Vem kan använda Shopify?

Vem som helst kan använda Shopify, om du’är en första säljare eller ett företag med flera miljoner dollar som Harry’s Rakhyvlar (japp, Harry’s Razors är bara en av Shopify’s nöjda kunder). Allt du behöver är en idé, något att sälja och en internetuppkoppling, och du kan ha en onlinebutik live på nolltid.

Med över 1 200 appar, specialiserade funktioner som lagringsspårnings- och leveransverktyg och en rad prisplaner är Shopify en kraftfull plattform att välja. Det kan användas av alla stora butiker och är extremt skalbar.

Hur testade vi det? Och vilka resultat var det?

där’s mycket hype kring Shopify, men vi ville komma till sanningen bakom marknadsföringen.

Vi använde vår metod i världsklass till god användning och började gräva in i Shopify’s design, försäljningsverktyg, marknadsföringsfunktioner, SEO-funktioner och mer. Förutom att testa det själva, gick vi till och med ett steg längre och bad icke-tekniska experter prova det och berätta vad de trodde.

Vi analyserade alla resultat, jämför Shopify med andra plattformar vi’Vi har testat, tittat på dess styrkor och brister och beräknat poäng för varje nyckelområde – allt så att vi kan ge dig den mest exakta och användbara informationen om denna webbutikbyggare.

Omedelbart kan vi berätta att Shopify gjorde mycket bra i våra tester och fick 4,7 av 5 stjärnor totalt.

I själva verket överträffade det alla sina konkurrenter, och därför rekommenderar vi det som den bästa allomfattande e-handelsbyggaren på marknaden. Men ingen är perfekt – fortsätt att läsa vår Shopify-recension för att ta reda på varför den gjorde så bra, där den föll ner, och viktigast av allt om det’är rätt val för dig.

Men först, vad gör Shopify som svar på Covid-19-pandemin?

den’är en osäker tid att starta eller växa något företag, men don’oroa dig – Shopify får det helt. Det har faktiskt infört ett gäng fantastiska nya åtgärder för att stödja småföretag under de kommande månaderna. Dessa inkluderar:

 1. Att göra fysiska och digitala presentkort tillgängliga på alla planer. På så sätt kan dina kunder stödja dig utan att köpa några fysiska produkter just nu.
 2. 200 miljoner dollar tillgängliga i småföretagsfinansiering (endast USA). Som en del av ett statligt partnerskap erbjuder Shopify Capital finansiering för att hjälpa små företag att utvecklas vid en tidpunkt då de kan ha lite kontanter.
 3. Utöka sin kostnadsfria testperiod till 90 dagar. Shopify har utökat sin kostnadsfria testperiod från 14 dagar till 90, vilket ger säljare ännu längre tid att prova tjänsten riskfri.
 4. Gemenskapsstöd och live webbseminarier. Virtuell ‘meetups’ med Shopify-communityn för att dela visdom och stöd.

Stora kudos till Shopify för sitt snabba svar och sitt åtagande att stödja små företag nu och alltid.

Shopify användarrecensioner

Vi kontaktade olika Shopify-användare för att få en inblick i deras upplevelse av att använda e-handelsplattformen för att skapa och växa sina online-företag.

ANVÄNDARÖVERSIKT: RIPPEDKIT

shopify användarrecension francis headshot

“Shopify är en väl underhållen plattform som tillhandahåller allt jag behöver för webbplatshantering, uppdateringar, prissättning, orderuppfyllelse, kundkommunikation etc..”

När han jonglerade med ett heltidsjobb med ett socialt liv och gymmet fann Francis att han kämpade för att träffa sina proteinmål. Missnöjd med skakningar och föredrog mellanprodukter av snack-typ lanserade han sin prenumerationsbaserade webbplats med Shopify, kallad RippedKit, som ett bekvämt sätt för likasinnade individer att få hög kvalitet ‘ta tag och gå’ proteintillskott.

ANVÄNDARÖVERSIKT: EMMA REID

shopify användarrecension emma headshot

“Shopify-plattformen är verkligen användarvänlig och du inte’t behöver veta hur man kodar för att skapa en butik.”

Efter att ha snabbt tröttnat på sitt jobb som receptionist bestämde Emma sig för att starta sin egen dropshipping-verksamhet. Att kunna lära sig genom att göra och inte behöva investera en stor summa pengar, var det ett enkelt beslut för henne. Emma’s har nu dropshipping i cirka fyra år, vilket gör $ 560.000 intäkter på 8 månader genom hennes Shopify butik. Hon driver för närvarande handledning för blivande dropshippers via sin webbplats emmareid.com.

ANVÄNDARÖVERSIKT: AVANCERAD DROPSHIPPING ACADEMY

shopify användarrecension chris headshot

“Som nybörjare verkade Shopify bara den mest ansedda och enklaste plattformen att använda till ett rimligt pris. Det var ingen brainer när jag först kom riktigt igång.”

På jakt efter ett sätt att tjäna lite extra pengar startade Chris sin första dropshipping-verksamhet för cirka 4 år sedan med hjälp av Shopify och Oberlo. Den första produkten som han sålde var ett iPhone-fodral med katter på den, men numera säljer han allt från solglasögon till snöglasögon. Chris driver nu Advanced Dropshipping Academy, som hjälper människor att bygga och starta sin egen dropshipping-verksamhet.

Hur lätt är Shopify att använda?

Snabbt svar: Lätt som en plätt! Du vann’Jag får en webbplats live på fem minuter, men Shopify lyckas kombinera kraftfulla e-handelsverktyg med en lättanvänd redigerare. Dess gränssnitt är rent och enkelt och 88% av våra användare sa att de gjorde det’d rekommenderar Shopify till en vän. Vi rekommenderar fortfarande att du provar det själv innan du bestämmer dig!

Det första du bör titta på när du provar en byggmästare är hur lätt det är att använda, särskilt när du bygger en onlinebutik. E-handelsbyggare kämpar ofta för att kombinera makt med användarvänlighet, men Shopify har utmärkt sig inom detta avgörande område.

Shopify har ett rent, tydligt och enkelt gränssnitt som gör att din butik blir en bris, även för totala nybörjare.

Don’t missar oss – du vann’t har din webbplats live på fem minuter, eftersom Shopify fortfarande packar en allvarlig mängd kraft i sin backend. Men det lyckas göra sin redaktör smidig och enkel att använda, som vi applåderar (högt).

shopify instrumentpanelenShopify’s instrumentpanel ger en mild lutning när du utformar din egen e-handelswebbplats.

Och det’är inte bara oss som gillade Shopify’s gränssnitt. Efter att ha testat det själva fick vi vardagliga människor att bygga sin egen butik med Shopify och betygsätta hur lätt (eller svårt) de fann vissa uppgifter.

Resultaten var i allmänhet positiva.

Folk älskade hur Shopify hjälpte till under installationen med frågor och frågor och tyckte att det var lätt att komma igång. Men don’t bara ta vårt ord för det – här är ett par citat från våra användare:

“Det var så bra, riktigt enkelt. Det var bara mycket användarvänligt. Det vägledde dig genom de viktiga områdena, mest var inventeringen. Frågorna i början, lägga till en produkt, subtila instruktioner – allt var bara väldigt tydligt.”

“Sammantaget var det ett riktigt enkelt sätt att skapa en onlinebutik. Jag hade fullständig kontroll över hur och vad jag vill placera på min webbplats, med fördelen av att kunna ändra vad som helst när jag ville.”

Naturligtvis var recensionerna’t alla glödande – du förtjänar båda sidor av bilden, så här’s några citat från användare som inte var’Jag är inte så imponerad av Shopify:

“Jag tror att Shopify bara kunde ropa ut lite mer när du är på butikssidan, där vissa widgetar är – och hur du också lägger till vissa funktioner. Kanske bara bättre butiksfront ombord – jag kände mig bara ensam och lite förlorad.”

“Ibland saknas tydlighet för en nybörjare som skapar e-handelswebbplatser. En del av terminologin var inkonsekvent eller gick över mitt huvud. För en gör-det-själv webbplats byggare, kanske tydligare, lättare att förstå termer skulle inte’t gå galt.”

Sammantaget gjorde användare dock Shopify extremt bra för användarvänlighet – Det kom faktiskt ut ur testning med en total summa av fyra av fem stjärnor!

Vi krossade siffrorna för att sätta detta i sammanhang – i genomsnitt fann folk Shopify 21% lättare att använda än BigCommerce (Shopify’s huvudkonkurrent), och 12% lättare att använda än Wix e-handel, vilket är känt för sin nybörjarvänliga redaktör.

Och det’Det är inte allt – efter tester frågade vi användarna hur troligt de skulle vara att rekommendera Shopify, och svaret var positivt över hela linjen. 88% av människorna sa att de skulle rekommendera Shopify till en vän.

Den goda nyheten är att Shopify har en kostnadsfri testversion, så att du kan testa det själv för att se om det’är rätt byggare för dig. Som våra användarcitat visar är att testa Shopify det enda sättet att veta om du’Jag tycker att det är fantastiskt eller frustrerande – ta reda på själv om du’Jag ska vara ett fan!

Vidare information

 • Om du testar Shopify och hittar det’är inte för dig, vi’vi har din rygg. Kolla in den definitiva listan över Bästa Shopify-alternativ för att hitta din perfekta matchning.
 • Letar du särskilt efter något? Kolla in vår Jämförelsediagram för e-handel webbplatsbyggare, där du kan jämföra toppbyggare’ poäng, inklusive användarvänlighet!

Shopify-priser – är det bra värde för pengarna?

Snabbt svar: den’s ganska bra, men valuta för pengarna är där Shopify fick lägst i vår forskning. Prisplanerna är mycket rimliga med skalbara val och viktiga funktioner inkluderade även i den lägsta kärnplanen. Men Shopify tappade märken på grund av att de förlitar sig på appar och de transaktionsavgifter som den ålägger tredjeparts betalningsportaler.

Shopify har ett antal planer, så du kan välja en som bäst passar dina behov och budget.

För det första, Shopify tillhandahåller en 14-dagars gratis provperiod – du inte’t behöver ange betalningsinformation, så där’ingen risk och inget tryck för att registrera dig. Du’Jag behöver bara ett e-postmeddelande så kan du testa Shopify helt kostnadsfritt i två veckor.

Shopify Prissammanfattning

 • Shopify Lite: 9 $ per månad – låter dig lägga till e-handel på en Facebook-sida eller en befintlig webbplats. 2% transaktionsavgift, såvida du inte använder Shopify Betalningar.
 • Grundläggande Shopify: 29 $ per månad – billigaste planen att bygga din egen butik; ger alla nödvändigheter för en ny onlinebutik. 2% transaktionsavgift, såvida du inte använder Shopify Betalningar.
 • Shopify: 79 $ per månad – för växande företag; innehåller funktioner som skapande av presentkort. 1% transaktionsavgift, såvida du inte använder Shopify Betalningar.
 • Advanced Shopify: 299 $ per månad – för stora företag som vill skala upp; inkluderar avancerade rapporter och beräknade fraktpriser från tredje part. 0,5% transaktionsavgift, såvida du inte använder Shopify Betalningar.
 • Shopify Plus: anpassad prissättning – för företag i stor skala med enorma budgetar. Ingen fast prissättning – istället begär du en anpassad offert.

Spara upp till 20% på din Shopify-plan

Registrera dig för ett år och spara 10% på ditt prenumeration eller spara 20% när du registrerar dig i två år.

Det betyder att du med 20% rabatt’Jag sparar $ 16 per månad på Shopify-planen, och $ 60 per månad på avancerad plan!

Shopify-priser: kärnplaner

Shopify’s tre huvudplaner är Grundläggande Shopify, Shopify och Advanced Shopify. Det här är kärnplanerna som låter dig skapa din helt egen onlinebutik. De ger dig obegränsade produkter, övergivna vagnsåterställningar, skapande av rabattkoder och multikanals integration.

handla om prissättningsplaner

Det här är de tre planerna du bör titta på om du’återupprätta a vanlig webbutik. Vi’Jag kommer att gå mer in i var och en av Shopify’s planer nedan, utforska sedan transaktionsavgifter och Shopify’s interna betalningsport, Shopify Betalningar.

Hur man sparar pengar med Shopify

Alla Shopify’s priser är för en månad för månad prenumeration. Så om du registrerade dig för Basic Shopify-planen, du’d betalar $ 29 per månad så länge du håller dig med den planen.

Men du kan spara nästan 190 $ per år på Shopify-planen om du registrerar dig i två år, eller så kan du spara 94 dollar per år om du registrerar dig för ett år. Dessa besparingar kan gå till hushållsräkningar, din semesterfond – vad som helst!

Är Shopify värd pengarna? Definitivt! Det kom till topp i vår kundresultatundersökning av alla e-handelsplattformar som vi testade. Så varför inte prova Shopify idag och börja lägga lite pengar?

Shopify Prissättningsplaner Månadsvis ($ / månad) 1-års ($ / månad) Besparingar (%) 2-års ($ / månad) Besparingar (%) Shopify Basic Shopify Advanced Shopify
$ 29,00 $ 26,10 10% $ 23,20 20%
$ 79.00 $ 71,10 10% $ 63,20 20%
$ 299.00 $ 269,10 10% $ 239,20 20%

Du’Jag måste betala den årliga eller tvååriga kostnaden på förhand som ett engångsbelopp, men på lång sikt, du’d spendera mindre än om du stannade på månadsplanen.

Shopify betalningar och transaktionsavgifter

Du’Jag har lagt märke till att vi nämner du debiteras transaktionsavgifter om du inte väljer att använda Shopify Betalningar.

Vad är Shopify-betalningar?

Shopify betalningar är Shopify’s interna betalningsport. Tänk på det som PayPal, Stripe eller Square – det bearbetar din butik’s betalningar och accepterar de flesta stora betalningsmetoder. Tanken är att det är mindre krånligt att använda Shopify Payments än att ansluta en tredjeparts betalningsleverantör (till exempel PayPal) och effektivisera din butik genom att hålla allt internt.

shoppa betalningar

Det viktigaste incitamentet att använda Shopify Betalningar är att det’är det enda sättet att ta bort Shopify’s transaktionsavgifter. den’är också det enda sättet att stödja flera valutor i din butik, så om du’säljer internationellt, det’är ditt bästa val.

Vidare information

 • Främjas av Shopify-betalningar? Ta reda på mer information i vår djupgående Shopify Betalningsgranskning.

Vilken plan är bäst? – Vår rekommendation

Om du redan har en webbplats och bara vill sälja några produkter på sidan är Shopify Lite det bästa stället att börja. i alla fall, Om du vill ha en verklig onlinebutik bör du börja med Basic Shopify-planen för $ 29 per månad. För allt du ingår i planen, det’är ett rimligt månatligt pris!

Kom ihåg att Shopify ger dig 14 dagar att prova sin plattform gratis, så se till att använda dig av det innan du registrerar dig.

Vidare information

 • Upptäck mer information om Shopify’s planer och priser i vår detaljerade Shopify prissättningsgranskning
 • Är du inte säker på om du behöver Shopify Plus? Läs mer i vår Shopify Plus granskning

Hur bra är Shopify’s teman?

Snabbt svar: Bra! De’alla är professionellt utformade, mobila lyhörda, har full av funktioner och till och med ger dig olika stilar att välja mellan. Det finns dock bara 10 gratis teman, vilket är den största nackdelen. Resten kostar mellan $ 140 och $ 180, så välj noggrant. Shopify blev tredje för design i vår forskning och fick 3,7 stjärnor av 5!

Shopify har 10 gratis teman och 64 premiumteman, i pris från $ 140 till $ 180 vardera.

shopify granskningstemanShopify’s teman är professionellt utformade och byggda så att din butik ser bra ut från första dagen.

Alla teman är mobilkänsliga, vilket betyder att de’Jag formaterar automatiskt så att de passar skärmar för mobil och surfplatta. Folk är 62% mindre benägna att köpa från dig igen om de har en dålig mobilupplevelse med din webbplats, så den här funktionen är mycket viktig.

Bra att veta: Vi rekommenderar starkt att du installerar G AMP-appen – en imponerande 5/5 av andra Shopify-användare – för att säkerställa att dina sidor inte gör det’t ser bara bra ut på mobil, men de laddas också snabbt. AMP står för Accelerated Mobile Pages. AMP: er använder avskalad html-kod för att förbli som ‘ljus’ som möjligt – tänk på dem som en dietversion av dina vanliga sidor. En snabbare upplevelse kommer att göra dina användare lyckliga och öka dina chanser att rankas bra hos Google. Kom ihåg: en sekunders fördröjning i sidansvar tros innebära en minskning med 7% i konverteringar!

Det här är fantastiska funktioner och är viktiga för att skapa en framgångsrik butik som tillfredsställer dina kunder. Men vi vet vad du’tänker verkligen: ser teman verkligen bra ut?

Det korta svaret är, ja!

shopify temabibliotek

Shopify’s teman är professionellt utformade och ser rena, eleganta och tilltalande. Du kan bläddra bland teman efter bransch, från konst och fotografi till elektronik, möbler och mer. Du kan också visa efter popularitet, pris eller samling, t.ex. “minimalistisk,” “roligt och livligt,” eller “bra för små inventeringar.”

Teman kommer med olika stilar, så du kan välja det som matchar bäst ditt märke. Nedan kan du se ett exempel på hur olika stilar kan ändra utseendet på ditt tema – den här sorten betyder dig’Jag hittar alltid rätt ton för ditt märke.

shopify brooklyn tema klassisk stilDetta gratis tema, kallat Brooklyn, finns i två olika stilar. Detta är förhandsgranskningen av “klassisk” stil, som inkluderar naturliga färger och moderna, sofistikerade teckensnitt. shopify brooklyn tema lekfull stilHär kan du se samma tema, Brooklyn, i “lekfull” stil, som kommer med ett mer livfullt färgschema och roliga, okomplicerade teckensnitt.

Det bästa är Shopify’s teman är fullpackade med fantastiska funktioner. Alla teman inkluderar:

 • Anpassningsbara innehållssektioner på hemsidan
 • SEO (sökmotoroptimering)
 • Nedrullningsbar navigeringsstöd
 • Gratis temauppdateringar
 • Mobilvänlig design
 • Sociala medier ikoner
 • Inbyggda stilar och färgpaletter
 • Gratis stockfoton av Burst

Bra att veta… Vissa teman kommer med flera språkalternativ, vilket betyder att du enkelt kan växla till ett annat språk. Inte alla teman tillhandahåller detta, så kolla innan du väljer. De språk som för närvarande är tillgängliga är: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, japanska och brasilianska portugisiska.

När du väljer ett tema handlar det uppenbarligen om att hitta ett som ser bra ut’handlar också om att hitta en som stöder din butik’s behov.

Varje tema har också sina egna specifika funktioner. Vi rekommenderar starkt att titta på dessa, som det’är ett bra sätt att avgöra om ett tema är rätt för dig:

shoppa temafunktionerDessa funktioner kommer med det premiumtema som heter Context, som är ett elegant och rent tema som finns i tre olika stilar.

Se upp för funktioner du behöver, till exempel snabbvy av produkter eller live-sökning. Du kan lägga till extra appar (något vi’Jag täcker lite senare), men att välja ett tema med inbyggda favoritfunktioner gör ditt liv enklare från första dagen!

Anpassa Shopify-teman

Shopify’s teman kan se bra ut redan, men du’Jag vill göra din helt till din egen. För att göra det, du’Jag måste anpassa ditt tema genom att lägga till dina egna produkter, skriva om text, byta ut bilder och skapa nya sidor.

Anpassning sker på två platser: visuell anpassning sker genom redigeringsgränssnittet, medan ändringar av dina produkter hanteras i instrumentpanelen.

Tänk på det som att fixa en bil. Utsidan är där du målar, tvättar, släter, buffrar och polerar för att det ska se vackert ut. Motorn är där du tippar, byter delar och tar hand om verktyg för att se till att bilen är kraftfull och går smidigt.

Redigeringsgränssnittet i din Shopify-butik är där du sköter din butik’s design. Här justerar du dina bilder, redigerar text och presenterar din logotyp. Instrumentpanelen är där du lägger till produkter, skapar rabattkoder, hanterar frakt och mer. Det är också här du kan ändra ditt tema om du vill göra om din butik.

Vi rekommenderar att du börjar med att lägga till produkter och sedan utforma din butik. Eftersom Shopify är en butiksbyggare, är dess teman naturligtvis kring produkter – så det kan vara svårt att designa din sida utan att några produkter ska presenteras!

Bra att veta: Behöver lite hjälp med att bygga och anpassa din webbplats’s sidor? Vi rekommenderar att du laddar ner DragDropr-appen för att göra processen mycket snabbare och enklare. DragDropr integreras sömlöst med Shopify så att du kan skapa, ändra och redigera 50+ målsidor och 200+ innehållsblock (som produktvideor och kontaktformer) med hjälp av en enkel dra-och-släpp-redigerare, utan att behöva göra en enda bit av manuell kodning. Allt dess innehåll är mobilkänsligt, vilket innebär att det ser bra ut på alla enheter.

Vidare information

 • Är det värt att investera i ett premiumtema eller ens be om hjälp från en Shopify-expert? Ta reda på det i vår Shopify-teman och Shopify-expertgranskningen

Hur kraftfull är Shopify’s Försäljningsfunktioner?

Snabbt svar: Ganska kraftfull! I själva verket var det vår bästa presterande inom detta område och fick 4,7 / 5 i test. Shopify förpackar varje butik med massor av användbara verktyg som är utformade för att underlätta att driva din butik, från frakt till skatteberäkning. Det viktigaste att se upp för är att det’är ganska beroende av appar (till exempel att sälja digitala varor och dropshipping), så se till att dina kostnader inte gör det’t krypa upp.

Shopify kom till topp i vår forskning för sina försäljningsverktyg och funktioner – du vann’t hittar bättre med någon annan e-handel byggare. Det ger dig allt det nödvändiga du behöver, från analyser och övergivna vagnsåterställningar till massor av betalningsportar och integration med flera kanaler.

Shopify’s Försäljningsverktyg och funktioner

 • Apps
 • Frakt
 • Dropshipping
 • Övergiven vagn återhämtning
 • Produktledning
 • Betalningsalternativ
 • Multikanals integration
 • Digital försäljning
 • Beskatta
 • POS

Vi’kommer nu att täcka alla dessa erbjudanden mer detaljerat, men som ni ser finns det mycket – så för att göra det enklare, klicka bara på plusikonen för de funktioner du vill läsa om!

Visste du att Shopify nyligen grönbelyst CBD-försäljning genom sin plattform? Läs mer i vår guide om Hur man säljer CBD onlineshoppa e-handelsstatistikShopifys försäljningsfunktioner har visat sig öka e-handelsprestanda.

Will Shopify’s SEO och marknadsföringsverktyg hjälper dig att hitta dig?

Snabbt svar: Ja, det kommer de att göra. Shopify har ett omfattande utbud av SEO-verktyg som kommer att vara mer än tillfredsställande för de flesta butiker. Den har också bloggspecifik SEO, även om dess bloggverktyg är’t ganska så imponerande. För e-postmarknadsföring kan du välja mellan inbyggda verktyg eller tredjepartsappar.

där’Det är ingen mening att inrätta en onlinebutik om ingen någonsin kommer att se den. För att ditt företag ska lyckas behöver din butik kunder – och många av dem!

Den där’där SEO kommer in. SEO står för sökmotoroptimering, och är processen för att maximera din webbplats’s chanser att bli hittade i Google’s sökresultat.

Shopify har en bra utbud av SEO-verktyg till ditt förfogande. Det gör det inte’t ger varje trick i boken, men de viktigaste områdena täcks, från huvudkod till anpassade webbadresser. När du lägger till produkter uppmanar Shopify till och med dig med bästa praxis för SEO.

Det viktigaste saknas från Shopify’s SEO-set är sökordsstöd – Om du behöver den här funktionen, kolla in Shopify’s rival BigCommerce istället.

SEO är avgörande för att hitta i sökresultaten, öka trafiken till din webbplats och generera mer försäljning. Men det är inte’det enda sättet för din butik att bli märkt. Klicka på listrutorna nedan för att ta reda på vad annat Shopify har att erbjuda och se om det’är tillräckligt bra för att få din butik den uppmärksamhet den förtjänar…

Support och säkerhet: Är Shopify säkert att använda?

Snabbt svar: Ja – Shopify levereras med inbyggd säkerhet, följer alla nödvändiga föreskrifter och uppdaterar till och med din webbplats så att allt går säkert. Du kan lägga till appar för extra sinnesfrid, men se alltid till att skapa regelbundna säkerhetskopior av din webbplats.

säkerhet

Shopify-butiker är automatiskt säkra – till skillnad från plattformar som WordPress, du’är inte ansvarig för att sortera ut din webbplats’s säkerhet. I stället hanterar Shopify skydd mot cyberhot, kör uppdateringar och uppfyller kraven för att hantera onlinetransaktioner.

Detta gör ditt liv som onlinesäljare mycket lättare än om du var tvungen att hantera alla dessa saker själv!

För mer information om Shopify’s säkerhet, klicka helt enkelt på rubrikerna nedan för en rullgardinsförklaring av varje område.

Stöd

Om du behöver support, du’vi har det. Shopify tillhandahåller hjälp via olika kanaler, så att du kan välja det som fungerar bäst för dig. Shopify tillhandahåller:

 • 24/7 telefonsupport
 • Sociala medier stöd
 • 24/7 livechatsupport
 • Community forum
 • E-poststöd
 • Hjälpcenter
 • Videohandledning
 • Avancerat specialstöd

Shopify Help Center har en mängd information, och du kan kontakta Shopify direkt om du behöver mer specifika svar på problem.

Shopify Plus-planen erbjuder avancerat specialstöd, vilket ger dig din egen dedikerade supportagent. Du gör inte’Jag måste dock betala stora pengar för bra stöd – 24/7 hjälp finns även i den billigaste prisplanen.

Shopify alternativ

Vi vet att varje verksamhet är annorlunda, så om Shopify inte är det’t kryssar i dina rutor, vi’vi har satt upp en lista över de bästa Shopify-alternativen för dig att utforska. Titta på bilden nedan för en överblick i de bästa alternativen, eller kolla listan nedan för mer information.

Top Shopify-alternativ

shopify alternativ grafikHär kan du se de viktigaste fakta om Shopifys bästa alternativ – läs vidare nedan för mer information!

1. BigCommerce

Shopify’BigCommerce är den främsta rivalen som är utformad för att hjälpa stora och snabbväxande butiker att uppfylla sin potential. BigCommerce har de flesta funktioner i alla e-handelsbyggare, vilket betyder att du vann’Jag måste lita på appar som du gör med Shopify. Det har bra SEO och fantastisk flerkanalsförsäljning, men det’är inte lika lätt att använda som Shopify.

Vidare information

 • Läs vår BigCommerce Review för fullständig information om denna topp Shopify-konkurrent.
 • Trasig? Läs vår BigCommerce vs Shopify jämförelse att se dessa byggare gå head to head.

2. Volusion

Det gjorde det inte’t fungerar lika imponerande i vår forskning, men Volusion kommer med fantastiska analysverktyg och betalningsportaler och med mycket lik prissättning som Shopify. Det gör det inte’Jag har dock inga bloggverktyg, så tänk på detta när du väljer.

Vidare information

 • Läs vår Volusion Review ta reda på mer om dess funktioner, priser och mer.
 • Kolla in vår Volusion vs Shopify jämförelse för en sida vid sida titta på båda byggare.

3. WooCommerce

Ett mer tekniskt val, WooCommerce är en egen värdplattform där du skapar en butik med WordPress. Detta gör det till ett kraftfullt och flexibelt alternativ med bättre verktyg för komplexa butiker. den’är också mer utmanande och mindre nybörjarvänliga.

Vidare information

 • Upptäck om WooCommerce passar dig i vår WooCommerce vs Shopify jämförelse.

4. Wix e-handel

En webbplats byggare först och främst, Wix har e-handel planer från $ 20 per månad (betalas årligen), vilket gör det till ett mer budgetvänligt alternativ. den’s har några fantastiska försäljningsverktyg och är idealiska för små butiker som sätter varumärke först.

Vidare information

 • Kan Wix vara det perfekta valet för din butik? Ta reda på det i vår Wix eCommerce Review.
 • Är du inte säker på skillnaderna mellan Wix och Shopify? Vi avslöjar allt i vårt Wix vs Shopify jämförelse.

5. Fyrkant

En annan webbplatsbyggare som erbjuder e-handelsfunktioner, Squarespace är byggd för annonsmaterial. Dess design är de bästa på marknaden och kommer verkligen att få dina produkter att lysa.

Vidare information

 • Ta reda på vad Squaresapce har att erbjuda i vårt Squarespace E-handel Review.
 • Bestäm vad’är bäst för din butik med vår djupgående Shopify jämfört med Squarespace jämförelse.

Shopify Review: The Dict

Shopify är den e-handelsbyggare som vi rekommenderar mest – Det överträffade alla andra e-handelsplattformar i vår forskning och har något för alla. Med en massiv app-butik, en rad prisplaner och en imponerande serie funktioner’är en extremt skalbar plattform.

Shopify lyser mest i sina försäljningsfunktioner, användarvänlighet och poäng för kundtillfredsställelse, vilket gör det till ett utmärkt val för både nybörjare och seriösa säljare.

Kom ihåg att du’Jag måste troligtvis lita på appar för vissa funktioner, och att detta kan öka ditt månatliga pris. Det här är Shopify’s största nackdel, samtidigt som du ger dig friheten att anpassa och växa din butik i din egen takt.

Sammantaget har Shopify fått sin titel som den bästa allomfattande webbplatsen för e-handel på marknaden. Men där’är bara ett sätt att veta om det’är det bästa valet för dig, och det’s genom att testa det själv!

Hoppa på Shopify’s 14-dagars gratis rättegång, och se om du håller med vår dom. Dina drömmar om att sälja online är inom räckhåll, så kom igång… kom sedan tillbaka och låt oss veta hur du gick!

Vanliga frågor

Webbplatsbyggare-expert syftar till att ge dig ärlig information. Den där’varför vi bedriver vår egen forskning och får direkt, personlig insikt. Klicka här för mer information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map