Shopify Review | Je li to najbolji graditelj internetske trgovine za vas?


Najbolje za

Najbolja cjelokupna platforma e-trgovine


shopify - najbolje za e-trgovinu

Cjelokupna ocjena

5 od 5 zvjezdica

Shopify je najbolja platforma za e-trgovinu na tržištu danas. To’osmišljen je kako bi pomogao ljudima da izgrade vlastitu, skalabilnu internetsku trgovinu sa stotinama ugrađenih značajki i mnoštvom aplikacija. Proizvode možete prodavati izravno na svojoj web stranici, te na više tržišta i na društvenim mrežama.

Shopify je popularna platforma za e-trgovinu koja vam pomaže u izgradnji vlastite internetske trgovine bez potrebe za tehničkim vještinama.

Izdvojite ovlasti u preko 800 000 tvrtki i nađe se na vrhu u vlastitim dubinskim istraživanjima nadmašivši svoje konkurente. Međutim, to’nije za sve. Da’Zbog čega se ova recenzija uranja u Shopify’Prodajne značajke, jednostavna upotreba, cijene, dizajn, marketinški alati i još mnogo toga, kako biste lakše odlučili hoće li se’stvarno je za tebe.

Ako ti’ponovno u žurbi, potražite u nastavku pregled najvažnijih stvari koje biste trebali znati o Shopifyju. Pročitajte za više detalja, jer vodimo vas u dubinsko putovanje kroz platformu… počevši od pitanja, što je, zapravo, Shopify?

pustiti’idemo!

Shopify at a pogled

shopify na prvi pogled

Shopify Pros & kontra

prozodija

 • Ostvaren je najveći rezultat za značajke i zadovoljstvo korisnika
 • Sjajan sustav zaliha koji će vam pomoći pri upravljanju prodavaonicom
 • Prodaja na više kanala, uključujući Facebook, Instagram, Amazon i eBay

kontra

 • Jedina platforma za provođenje vlastite naknade za transakcije, osim ako ne koristite Shopify Payments
 • Sadržaj ne’t automatski se preoblikuje kad mijenjate teme
 • Aplikacije se mogu brzo nadograditi jer dodajete dodatne značajke u svoju trgovinu

Što je Shopify?

Shopify je namjenski programer web stranica za e-trgovinu koji ljudima pomaže da izgrade svoju vlastitu internetsku trgovinu.

Doista je lako kao to – ne razumiješ’Ne trebate lude tehničke vještine, zar ne’ne treba ti proračun bez dna, a ti ne’Ne trebate nikoga unajmiti da vaš san postane stvarnost. To Shopify čini brzim i pristupačnim načinom stvaranja vaše internetske trgovine.

Možete početi graditi danas, ako želite!

kupi početnu stranicu

Tko može koristiti Shopify?

Svatko može koristiti Shopify, da li ti’prvi ste prodavač ili višemilijunski posao poput Harryja’Razbijači (da, Harry’s Brijači samo je jedan od Shopifyja’zadovoljni kupci). Sve što trebate je ideja, nešto za prodaju i internetska veza, a internetsku trgovinu mogli biste imati uživo u bilo kojem trenutku.

S više od 1.200 aplikacija, specijaliziranih značajki kao što su alati za praćenje zaliha i otpremu te niz cjenovnih planova, Shopify je snažna platforma koju možete odabrati. Može se koristiti u bilo kojoj trgovini veličine, a izuzetno je skalabilan.

Kako smo to testirali? I kakvi su bili rezultati?

Tamo’Puno smo bučni oko Shopifyja, ali htjeli smo doći do istine koja stoji iza marketinga.

Iskoristili smo našu svjetsku metodologiju i krenuli smo s kopanjem u Shopify’s dizajnom, prodajnim alatima, marketinškim značajkama, SEO mogućnostima i još mnogo toga. Osim što smo ga sami testirali, otišli smo čak i korak dalje, tražeći od stručnjaka koji nisu tehnološki da ih isprobaju i kažu nam što misle.

Analizirali smo sve rezultate, uspoređivali Shopify s ostalim platformama’testirali smo, pogledali njegove snage i nedostatke te izračunali rezultate za svako ključno područje – sve kako bismo vam mogli dati najtačne i najkorisnije informacije o ovom graditelju internetskih trgovina.

Odmah vam možemo reći da je Shopify izvrsno uspio u našem testiranju, ocjenjujući 4,7 od ukupno 5 zvjezdica.

Zapravo je nadmašio sve svoje konkurente, zbog čega ga i preporučujemo najbolji sveukupni graditelj e-trgovine na tržištu. Ali nitko nije savršen – nastavite čitati naš Shopify pregled kako biste otkrili zašto je to tako dobro napravilo, gdje se srušilo i što je najvažnije, ako’je pravi izbor za vas.

Prvo, što Shopify radi kao odgovor na pandemiju Covid-19?

To’Neizvjesno je vrijeme za pokretanje ili rast bilo kojeg posla, ali nemojte’ne brinite – Shopify to potpuno shvaća. Zapravo je uvela gomilu nevjerojatnih novih mjera za podršku malim poduzećima u narednim mjesecima. To uključuje:

 1. Omogućivanje fizičkih i digitalnih poklon kartica na svim planovima. Na taj način kupci vas mogu podržati bez da kupujete fizičke proizvode.
 2. 200 milijuna dolara dostupnih za financiranje malih poduzeća (samo u SAD-u). Kao dio vladinog partnerstva, Shopify Capital nudi financijska sredstva kako bi se pomoglo malim tvrtkama da se razviju u trenutku kada im nedostaje novca.
 3. Produženje besplatnog suđenja na 90 dana. Shopify je produžio besplatno probno razdoblje sa 14 dana na 90, pružajući trgovcima još dulje da isprobaju uslugu bez rizika.
 4. Podrška zajednice i aktivni webinari. Virtualan ‘Sastanci’ sa zajednicom Shopify kako biste podijelili mudrost i podršku.

Veliki pokloni Shopifyju za svoj brzi odgovor i posvećenost podršci malim poduzećima sada i uvijek.

Shopify Korisničke recenzije

Kontaktirali smo razne Shopify korisnike kako bismo dobili uvid u njihovo iskustvo korištenja platforme za e-trgovinu za stvaranje i rast njihovih mrežnih tvrtki.

PREGLED KORISNIKA: RIPPEDKIT

shopify pregled korisnika Francis Headhot

“Shopify je dobro održavana platforma koja pruža sve što je potrebno za upravljanje web stranicama, ažuriranja, cijene, izvršenje narudžbe, komunikaciju s klijentima itd..”

Dok je žonglirao punim radnim vremenom društvenim životom i teretanom, Francis je otkrio da se trudi pogoditi svoje proteinske mete. Nezadovoljan shake-om i preferirajući proizvode od snack proizvoda, pokrenuo je svoju pretplatničku web stranicu s Shopify-om, pod nazivom RippedKit, kao prikladan način da istomišljenici dobiju visoku kvalitetu ‘zgrabi i odlazi’ proteinski dodaci.

PREGLED KORISNIKA: EMMA REID

shopify pregled korisnika emma headhot

“Shopify platforma je zaista vrlo jednostavna za korisnike i vi ne’Ne morate znati kako kodirati da biste napravili trgovinu.”

Nakon što joj je brzo dosadio posao recepcionerke, Emma je odlučila pokrenuti vlastiti posao s drobljenjem. Biti u stanju raditi, a ne ulagati veliku svotu novca, za nju je to bila jednostavna odluka. Emma’Sada je Dropship otprilike 4 godine, zaradivši 560.000 USD prihoda u 8 mjeseci preko svoje trgovine Shopify. Trenutno vodi udžbenike za ambicijske brodolome putem svoje web stranice emmareid.com.

PREGLED KORISNIKA: NAPREDNA AKADEMIJA DROPSHIPPINGA

shopify pregled korisnika chris

“Kao početniku, Shopify se jednostavno činio najpopularnijom i najlakšom platformom za razumnu cijenu. Bilo je ne napamet kad sam prvi put započeo stvarno.”

U potrazi za načinom da zarade dodatni novac, Chris je prije četiri godine pokrenuo svoj prvi posao s Dropshippingom, koristeći Shopify i Oberlo. Prvi proizvod koji je prodao bio je futrola iPhonea s mačkama na njemu, no danas prodaje sve, od sunčanih naočala, do naočala za snijeg. Chris sada vodi Advanced Dropshipping Academy, koji pomaže ljudima u izgradnji i pokretanju vlastitog dropshipping poslovanja.

Koliko je jednostavno Shopify za upotrebu?

Brzi odgovor: Lako grašak! Pobjedio si’Web mjesto ne možete pronaći za pet minuta, ali Shopify uspijeva kombinirati moćne alate za e-trgovinu s jednostavnim uređivačem. Sučelje je čisto i jednostavno, a 88% naših korisnika je reklo da je’d preporučujem Shopify prijatelju. Ipak, uvijek preporučamo da isprobate sami prije nego što se odlučite!

Prvo na što trebate pogledati prilikom isprobavanja građevinara jest koliko je lagan za upotrebu, posebno pri izradi internetske trgovine. Graditelji e-trgovine često se trude kombinirati moć uz jednostavnu upotrebu, ali Shopify je izvrsno uspio u ovom ključnom području.

Shopify ima čisto, jasno i jednostavno sučelje koje postavljanju dućana bez problema, čak i za početnike.

Don’nemojte nas pogriješiti – pobijedili ste’Vaša web lokacija ne sadrži pet minuta, jer Shopify još uvijek ulaže ozbiljnu količinu energije u svoj izvor. Međutim, uspijeva napraviti svog urednika glatka i jednostavna za upotrebu, kojem pljeskamo (glasno).

shopify nadzornu pločuShopify’Nadzorna ploča pruža blagi nagib u oblikovanju vlastite web lokacije za e-trgovinu.

I to’nismo samo mi uživali u Shopifyju’s sučeljem. Nakon što smo ga sami testirali, dobili smo svakodnevne ljude da sami grade trgovinu pomoću Shopifyja i utvrde koliko su lako (ili teško) pronašli određene zadatke.

Rezultati su u pravilu bili pozitivni.

Ljudi su voljeli kako je Shopify pomagao tijekom postupka postavljanja pitanjima i uputama i lako su započeli. Ali nemoj’samo uzmi našu riječ za to – evo nekoliko citata naših korisnika:

“Bilo je tako dobro, stvarno lako. Jednostavno je bio vrlo razumljiv. Vodio vas je kroz važna područja, od kojih je većina bila inventar. Pitanja na početku, dodavanje proizvoda, suptilne upute – sve je bilo samo vrlo jasno.”

“Sve u svemu, bio je to zaista lak pristup stvaranju internetske trgovine. Imao sam potpunu kontrolu nad time kako i što želim postaviti na svoju web lokaciju, s tim što sam mogao mijenjati bilo što i kada sam htio.”

Naravno, recenzije su bile’t sve užareno – zaslužujete obje strane slike, pa ovdje’Neke citate korisnika koji su bili’nisam baš impresioniran Shopifyjem:

“Mislim da bi Shopify mogao malo više vikati kad ste na stranici trgovine, gdje se nalaze određeni widgeti – i kako dodati neke značajke. Možda samo bolji brod na otvorenom – samo sam se osjećao i malo izgubljen.”

“Ponekad postoji jasnost za novog tvorca web stranica za e-trgovinu. Neka terminologija nije bila u skladu ili mi je išla preko glave. Za samog graditelja web stranica, možda jasnije, lakše razumijevanje pojmova ne bi’ne idem dobro.”

Međutim, sveukupno gledano, korisnici su ocijenili Shopify izuzetno dobro zbog jednostavne uporabe – u stvari je izašlo s testiranja s ukupno četiri od pet zvjezdica!

Smanjili smo brojeve kako bismo to stavili u kontekst – u prosjeku su ljudi zatekli Shopifyja 21% lakši za upotrebu od BigCommercea (Shopify’glavni konkurent), i 12% lakši za upotrebu od Wix eCommercea, koji je poznat po svom početniku prilagođenom uredniku.

I to’nije sve – nakon testiranja pitali smo korisnike koliko je vjerovatno da će im preporučiti Shopify, a odgovor je bio pozitivan u svim situacijama. 88% ljudi je reklo da bi preporučilo Shopify prijatelju.

Dobra vijest je da Shopify ima besplatnu probnu inačicu, tako da možete sami isprobati da provjerite je li’pravi graditelj za vas. Kao što pokazuju naše korisničke citate, isprobavanje Shopify je jedini način da saznate jeste li’Smatrat ću da je to fantastično ili frustrirajuće – saznajte sami ako jeste’Bit ću obožavatelj!

Daljnje informacije

 • Ako isprobate Shopify i pronađite ga’nismo za tebe, mi’imam ti leđa. Pogledajte konačni popis Najbolje ponude za kupnju da pronađete svoj savršeni spoj.
 • Tražite nešto posebno? Pogledajte našu Usporedni grafikon graditelja web lokacija e-trgovine, gdje možete usporediti vrhunske graditelje’ rezultati, uključujući jednostavnost upotrebe!

Shopify cijene – je li to dobra vrijednost za novac?

Brzi odgovor: To’prilično dobro, ali vrijednost za novac je mjesto u kojem je Shopify postigao najniže rezultate u našem istraživanju. Njegovi cjenovni planovi vrlo su razumni, s skalabilnim izborima i bitnim značajkama koji su uključeni čak i na najnižoj jezgri plana. No, Shopify izgubljene ocjene zbog oslanjanja na aplikacije i transakcijske naknade koju nameću trećim stranicama plaćanja.

Shopify ima nekoliko planova tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Kao prvo, Shopify pruža 14-dnevno besplatno probno razdoblje – ne znaš’ne morate unijeti podatke o plaćanju, tako da’nema rizika i nema pritiska da se prijavite. Vas’Trebat će vam samo e-pošta i dva tjedna možete isprobati Shopify potpuno besplatno.

Pozovite sažetak cijena

 • Shopify Lite: 9 USD mjesečno – omogućuje vam dodavanje e-trgovine na Facebook stranici ili postojećoj web stranici. 2% naknada za transakcije, osim ako ne upotrebljavate Shopify Payment.
 • Osnovni Shopify: 29 dolara mjesečno – najjeftiniji plan izgradnje vlastite trgovine; pruža sve bitno za novu internetsku trgovinu. 2% naknada za transakcije, osim ako ne upotrebljavate Shopify Payment.
 • Shopify: 79 dolara mjesečno – za rastuća poduzeća; uključuje značajke kao što su izrada poklon kartica. Naknada za transakciju od 1%, osim ako ne upotrebljavate Shopify Payment.
 • Napredno Shopify: 299 USD mjesečno – za velika poduzeća koja žele povećati; uključuje napredna izvješća i obračunate stope otpreme trećih strana. 0,5% naknada za transakcije, osim ako ne upotrebljavate Shopify Payments.
 • Shopify Plus: prilagođene cijene – za velika poduzeća, velika poduzeća s velikim proračunima. Nema postavljene cijene – umjesto toga tražite prilagođenu ponudu.

Uštedite do 20% na svom Shopify planu

Prijavite se na godinu dana i uštedite 10% na vašu pretplatu ili spremite 20% kad se prijavite na dvije godine.

To znači, s 20% popusta’uštedjet ću $ 16 mjesečno na Shopify Planu i $ od 60 mjesečno na Naprednom planu!

Pozovite cijene: Osnovni planovi

Shopify’Tri su glavna plana Osnovne Shopify, Shopify i Advanced Shopify. Ovo su osnovni planovi pomoću kojih možete stvoriti svoju vlastitu internetsku trgovinu. Svi vam pružaju neograničene proizvode, napušteno vraćanje kolica, stvaranje koda s popustom i višekanalnu integraciju.

skicirati planove pregleda cijena

Ovo su tri plana koja biste trebali pogledati ako želite’ponovno postavljanje a redovita internetska trgovina. Mi’Detaljnije ću detaljnije objasniti svaki Shopify’s planovima u nastavku, a zatim istražite naknade za transakcije i Shopify’s internim pristupnikom za plaćanje, Shopify Payments.

Kako uštedjeti novac s Shopify

Sve Shopify’cijene su za mjesečna pretplata. Dakle, ako ste se prijavili na Basic Shopify plan, vi’d biste plaćali 29 dolara mjesečno onoliko dugo koliko ostajete na tom planu.

Međutim, mogli biste gotovo uštedjeti 190 dolara godišnje na Shopify Planu ako se prijavite na dvije godine, ili biste mogli uštedjeti 94 USD godišnje ako se prijavite na godinu dana. Te bi uštede mogle ići prema računima za kućanstvo, vašem fondu za odmor – bilo čemu!

Vrijedi li Shopify novac? Definitivno! To se našlo na vrhu u istraživanju ocjene kupaca iz svih platformi za e-trgovinu koje smo testirali. Dakle, zašto ne biste danas pokušali Shopify i počeli odlagati nešto novca?

Izradite mjesečno ($ / mjesec) 1-godišnje ($ / mjesec) ušteda (%) 2-godišnje ($ / mjesec) Štednja (%) Shopify Basic

Shopify

Napredno Shopify

$ 29.00 $ 26.10 10% $ 23.20 20%
$ 79.00 $ 71,10 10% $ 63,20 20%
$ 299.00 $ 269,10 10% $ 239,20 20%

Vas’Trebat ćete platiti godišnji ili dvogodišnji trošak unaprijed kao paušalni iznos, ali dugoročno, ti’d biste trošili manje nego da ste ostali na mjesečnom planu.

Kupite uplate i naknade za transakcije

Vas’Primijetio bih da spominjemo dobivate naplaćene transakcijske naknade osim ako ne odlučite koristiti Shopify Payment.

Što je Shopify Payment?

Kupite uplate je Shopify’s pristupom internog plaćanja. Mislite na to kao na PayPal, Stripe ili Square – on obrađuje vašu trgovinu’s plaćanja i prihvaća većinu glavnih načina plaćanja. Ideja je da upotreba usluge Shopify Payments predstavlja manje komplikacija od povezivanja s davateljem plaćanja treće strane (kao što je PayPal) i pojednostavljuje vašu trgovinu držeći sve unutar kuće.

obaviti plaćanja

Glavni poticaj za korištenje Shopify Payments je to’s jedini način uklanjanja Shopifyja’s transakcijskim naknadama. To’To je i jedini način da podržate više valuta u svojoj trgovini, pa ako jeste’prodaju na međunarodnoj razini, to’Vaš je najbolji izbor.

Daljnje informacije

 • Zaintrigirali su Shopify Payments? Više detalja potražite u našim detaljima Shopify Pregled plaćanja.

Koji je plan najbolji? – Naša preporuka

Ako već imate web stranicu i želite prodati nekoliko proizvoda sa strane, tada je Shopify Lite najbolje mjesto za početak. Međutim, ako želite stvarnu internetsku trgovinu, počnite s osnovnim planom Shopify za 29 USD mjesečno. Za sve što uključite u plan, to’s razumnom mjesečnom cijenom!

Zapamtite, Shopify vam daje 14 dana da isprobate svoju platformu besplatno, pa se obavezno okoristite tom uslugom prije prijave.

Daljnje informacije

 • Otkrijte više informacija o Shopify’planove i cijene u našim detaljima Shopify Pregled cijena
 • Niste sigurni da li vam treba Shopify Plus? Saznajte više u našem Shopify Plus Review

Koliko su dobri za kupnju’s Teme?

Brzi odgovor: Sjajno! Oni’svi profesionalno dizajnirani, odzivni mobilni uređaji, napunjeni su značajkama, pa čak vam daju i različite stilove izbora. Međutim, postoji samo 10 besplatnih tema, što je glavni nedostatak. Ostalo košta između 140 i 180 dolara, zato pažljivo birajte. Shopify je na trećem mjestu po dizajnu u našem istraživanju, ocjenjujući 3,7 zvjezdica od 5!

Shopify je 10 besplatnih tema i 64 premium teme, u rasponu od 140 do 180 dolara svaki.

pojednostaviti kritičke temeShopify’Teme su profesionalno dizajnirane i izrađene kako bi vaša trgovina izgledala sjajno od prvog dana.

Sve su teme mobilno odgovorne, znači oni’Automatski se preoblikuje da stane na zaslone mobilnih uređaja i tableta. Ljudi imaju 62% manje vjerojatnosti da će ih ponovo kupiti ako imaju loše iskustvo mobilnog rada s vašom web mjestom, tako da je ova značajnost vitalno važna.

Dobro je znati: Toplo preporučujemo instaliranje G AMP aplikacije – ocjenjiva impresivnih 5/5 od strane ostalih korisnika Shopify – kako bi se osiguralo da vaše stranice ne’Ne mogu izgledati izvrsno na mobilnim uređajima, ali i brzo se učitavaju. AMP označava ubrzane mobilne stranice. AMP-ovi koriste oduzeti html kod da bi ostali kao ‘svjetlo’ što je više moguće – razmišljajte o njima kao o dijeti inačice svojih redovnih stranica. Brže iskustvo usrećit će vaše korisnike i povećati vaše šanse za dobro rangiranje s Googleom. Zapamtite: smatra se da odgoda odgovora na jednu sekundu znači smanjenje konverzija od 7%!

To su sjajne značajke i važne su za stvaranje uspješne trgovine koja će zadovoljiti vaše kupce. Ali znamo što vi’stvarno razmišljam: izgledaju li teme zapravo išta dobro?

Kratki je odgovor da!

shopify knjižnica tema

Shopify’Teme su profesionalno dizajnirane i izgledaju čisto, stilski i privlačno. Možete pregledavati teme prema industriji, od umjetnosti i fotografije do elektronike, namještaja i šire. Također možete pogledati prema popularnosti, cijeni ili kolekciji, poput “minimalistički,” “zabavno i živo,” ili “izvrsno za male zalihe.”

Teme dolaze s različitim stilovima, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašoj marki. Ispod možete vidjeti primjer kako različiti stilovi mogu promijeniti izgled svoje teme – ova raznolikost znači za vas’Uvijek ćete pronaći pravi ton za svoju marku.

shopify brooklyn tema klasični stilOva besplatna tema, pod nazivom Brooklyn, dolazi u dva različita stila. Ovo je pregled “klasik” stil koji uključuje prirodne boje i moderne, sofisticirane fontove. shopify brooklyn tema razigrani stilOvdje možete vidjeti istu temu, Brooklyn, u “razigran” stilu, koji dolazi s živopisnijom shemom boja i zabavnim, jednostavnim fontom.

Najbolji dio je, Shopify’Teme s velikim značajkama. Sve teme uključuju:

 • Prilagodljivi odjeljci sa sadržajem na početnoj stranici
 • SEO (optimizacija za tražilice)
 • Podrška za navigaciju na padajućem izborniku
 • Besplatna ažuriranja tema
 • Dizajn prilagođen mobilnim uređajima
 • Ikone na društvenim medijima
 • Ugrađeni stilovi i palete boja
 • Besplatne fotografije bursta

Dobro je znati… Dolaze određene teme mogućnosti na više jezika, što znači da se lako možete prebaciti na drugi jezik. Ne pružaju to sve teme, pa provjerite prije nego što odaberete. Trenutno dostupni jezici su: engleski, španjolski, francuski, njemački, talijanski, japanski i brazilski portugalski.

Dok odabirete temu očito je u potrazi za onom koja izgleda sjajno, ona’također o pronalaženju one koja podržava vašu trgovinu’s potrebama.

Svaka tema također ima svoje specifičnosti. Toplo vam preporučujemo da ih pogledate’s odličnim načinom odlučivanja je li neka tema prava za vas:

pojednostaviti značajke temeOve značajke dolaze s premium temom koja se zove Context, a to je glatka i čista tema koja dolazi u tri različita stila.

Pazite na potrebne značajke, poput brzog pregleda proizvoda ili pretraživanja uživo. Možete dodati dodatne aplikacije (nešto što mi’Poklonim malo kasnije), ali odabir teme s ugrađenim omiljenim značajkama olakšava vam život od prvog dana!

Prilagodba tema Shopify

Shopify’Teme možda već izgledaju sjajno, ali vi’Želim potpuno učiniti svoje. Da biste to učinili, vi’Morat ćete prilagoditi svoju temu dodavanjem vlastitih proizvoda, prepisivanjem teksta, zamjenom slika i stvaranjem novih stranica.

Prilagodba se događa na dva mjesta: vizualno prilagođavanje odvija se kroz sučelje za uređivanje, dok se uređivanjem vaših proizvoda upravlja na vašoj nadzornoj ploči.

Zamislite to kao da popravljate automobil. Izvana je mjesto na kojem slikate, perete, glatate, polirate i polirate kako bi izgledalo lijepo. Motor je tamo gdje lupate, zamjenjujete dijelove i rukujete se alatima kako biste bili sigurni da je automobil moćan i da mirno radi..

Sučelje za uređivanje vaše trgovine Shopify je mjesto gdje se brinete o svojoj trgovini’s dizajnom. Ovdje poravnajete svoje slike, uređujete tekst i stavljate svoj logotip. Nadzorna ploča je mjesto gdje dodajete proizvode, stvarate kodove za popust, upravljate otpremom i još mnogo toga. Ovdje također možete promijeniti temu ako želite redizajnirati izlog.

Preporučujemo da počnete dodavanjem proizvoda, a zatim stilom izloga. Budući da je Shopify graditelj trgovine, njegove se teme prirodno vrte oko proizvoda – tako da može biti teško dizajnirati stranicu bez ikakvih proizvoda!

Dobro je znati: Trebate pomoć u izradi i prilagođavanju vaše web stranice’s stranice? Preporučujemo preuzimanje aplikacije DragDropr kako bi proces bio puno brži i jednostavniji. DragDropr se neprimjetno integrira sa Shopify kako bi vam omogućio stvaranje, izmjenu i uređivanje 50+ odredišnih stranica i 200+ blokova sadržaja (kao što su videozapisi o proizvodima i obrasci za kontakt) koristeći jednostavan uređivač povuci i ispusti, bez potrebe da napravite niti jedan bit ručnog kodiranja. Čitav je njegov sadržaj prilagodljiv za mobilne uređaje, što znači da će izgledati sjajno na svim uređajima.

Daljnje informacije

 • Vrijedi li uložiti u premium temu ili čak zatražiti pomoć od Shopify stručnjaka? Saznajte u našem Shopify teme i Shopify stručnjak pregled

Koliko su moćni kupci’s Prodajne značajke?

Brzi odgovor: Prilično moćno! Zapravo, bio je naš najbolji igrač u ovom području, koji je postigao 4,7 / 5 na testiranju. Svaku trgovinu otkupajte paketima s mnoštvom korisnih alata koji su olakšali pokretanje trgovine, od isporuke do izračuna poreza. Glavna stvar na koju treba paziti je to’prilično se oslanjate na aplikacije (na primjer, prodaju digitalne robe i Dropshipping-u), pa se pripazite da svoje troškove ne bude’ne digni se.

Shopify je na prvom mjestu našeg istraživanja po prodajnim alatima i značajkama – pobjedio si’ne mogu se naći bolje s bilo kojim drugim graditeljem e-trgovine. Pruža vam sve ono što vam je potrebno, od analitike i napuštenog povratka košarica do tona pristupa i višekanalne integracije.

Shopify’s Prodajni alati i značajke

 • Aplikacije
 • dostava
 • Dropshipping
 • Napušteni oporavak kolica
 • Upravljanje proizvodima
 • Načini plačanja
 • Višekanalna integracija
 • Digitalna prodaja
 • Porez
 • POS

Mi’Sljedeće detalje detaljnije ćemo obraditi sve ove ponude, ali kao što vidite, postoji mnogo – pa da biste olakšali stvari jednostavno kliknite ikonu plus za značajke o kojima želite pročitati!

Jeste li znali da je Shopify nedavno prodao CBD prodaje putem svoje platforme? Saznajte više u našem vodiču na Kako prodavati CBD na mrežishopify statistika e-trgovineProdajne značajke Shopifyja dokazano povećavaju performanse e-trgovine.

Will Shopify’s SEO i marketinški alati pomažu vam da budete pronađeni?

Brzi odgovor: Da, hoće. Shopify ima veliku paletu SEO alata koji će biti više nego zadovoljavajući za većinu trgovina. Također ima SEO specifičan za blog, iako njegovi alati za bloganje nisu’nije toliko impresivno. Za marketing putem e-pošte možete birati između ugrađenih alata ili aplikacija treće strane.

Tamo’nema smisla postavljati internetsku trgovinu ako je niko nikad neće vidjeti. Da bi vaš posao uspio, vašoj trgovini trebaju kupci – i to puno njih!

Da’s gdje dolazi SEO. SEO znači za optimizaciju tražilice, i postupak je maksimiziranja vaše web lokacije’šanse da se nađu na Googleu’s rezultatima pretraživanja.

Shopify ima dobar raspon SEO alata na raspolaganju. Ne radi’ne navodite svaki trik u knjizi, ali su pokrivena većina bitnih područja, od zaglavlja do prilagođenih URL-ova. Kada dodate proizvode, Shopify vas čak traži od najboljih SEO praksi.

Glavno što nedostaje Shopifyju’s SEO set je podrška za ključne riječi – ako vam treba ova značajka, pogledajte Shopify’umjesto toga suparnik BigCommerce.

SEO je ključan za pronalazak rezultata pretraživanja, povećanje prometa na vašoj web lokaciji i ostvarivanje veće prodaje. Međutim, nije’nije jedini način da vas trgovina primijeti. Kliknite padajuće odjeljke u nastavku da biste saznali što još Shopify može ponuditi i pogledajte je li to’dovoljno je dobar da privuče vašu trgovinu pažnju kakvu zaslužuje…

Podrška i sigurnost: Je li Shopify siguran za upotrebu?

Brzi odgovor: Da – Shopify dolazi s ugrađenom zaštitom, udovoljava svim potrebnim propisima i čak ažurira vašu web stranicu kako bi sve moglo raditi na sigurno. Možete dodati aplikacije za dodatni mir, ali uvijek stvarajte redovite sigurnosne kopije vaše web lokacije.

sigurnosti

Trgovine Shopify automatski su sigurne – za razliku od platformi kao što je WordPress’niste odgovorni za razvrstavanje vaše web stranice’sigurnost. Umjesto toga, Shopify rukuje zaštitom od cyber prijetnji, pokreće ažuriranja i ispunjava uvjete za usklađivanje za rukovanje mrežnim transakcijama.

To vam olakšava život kao prodavača na mreži mnogo lakše nego ako biste tim stvarima morali sami upravljati!

Da biste saznali više o Shopifyju’s sigurnosti, jednostavno kliknite naslove u nastavku za padajuće objašnjenje svakog područja.

podrška

Ako vam treba podrška, vi’imam ga. Shopify pruža pomoć putem različitih kanala, tako da možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara. Shopify pruža:

 • 24/7 telefonska podrška
 • Podrška na društvenim medijima
 • 24/7 podrška uživo
 • Forum zajednice
 • Podrška putem e-pošte
 • Centar za pomoć
 • Video tutorijali
 • Napredna stručna podrška

Shopify centar za pomoć ima obilje podataka, a možete kontaktirati Shopify izravno ako trebate konkretnije odgovore na probleme.

Plan Shopify Plus pruža naprednu stručnu podršku, a daje vam vlastiti namjenski agent za podršku. Ne znaš’neću morati plaćati velike svote za veliku podršku – Pomoć 24/7 dostupna je i na najjeftinijem cjenovnom planu.

Shopify alternative

Znamo da je svaki posao različit, pa ako Shopify nije’ne kucamo kutije, mi’sastavio sam popis najboljih Shopify alternativa koje ćete istražiti. Pogledajte donju sliku kako biste ukratko pogledali gornje alternative ili pogledajte popis u nastavku za više detalja..

Najbolje ponude za kupnju

otkriti alternativne grafikeOvdje možete vidjeti ključne činjenice o najboljim alternativama Shopifyja – pročitajte dolje za više detalja!

1. BigCommerce

Shopify’Glavni konkurent, BigCommerce osmišljen je kako bi pomogao velikim i brzorastućim trgovinama da ispune svoj potencijal. BigCommerce ima najviše značajki svih graditelja e-trgovine, što znači da ste pobijedili’ne moram se pouzdati u aplikacije poput vašeg Shopifyja. Ima sjajnu SEO i fantastičnu višekanalnu prodaju, ali to’nije jednostavan za upotrebu kao Shopify.

Daljnje informacije

 • Pročitajte naše Pregled BigCommercea za sve detalje o ovom vrhunskom Shopify natjecatelju.
 • Torn? Pročitajte naše Usporedba BigCommercea s Shopifyjem vidjeti ove graditelje kako idu od glave do glave.

2. Volzija

Nije’Ne radimo tako impresivno u našem istraživanju, ali Volusion dolazi s odličnim analitičkim alatima i pristupnicima plaćanja te s vrlo sličnim cijenama kao kod Shopify. Ne radi’međutim, nemam nikakvih alata za bloganje, imajte to na umu pri odabiru.

Daljnje informacije

 • Pročitajte naše Volusion Review da saznate više o njegovim značajkama, cijenama i još mnogo toga.
 • Pogledajte našu Volusion vs Shopify usporedba za bočni pogled oba graditelja.

3. WooCommerce

Tehnički je izbor WooCommerce samoplasirana platforma na kojoj stvarate trgovinu koristeći WordPress. To ga čini snažnom i fleksibilnom opcijom, s boljim alatima za složene trgovine. To’s također izazovnijim i manje prilagođenim početnicima.

Daljnje informacije

 • Otkrijte je li WooCommerce prikladan za vas u našem Usporedba WooCommerce vs Shopify.

4. Wix e-trgovina

Prije svega graditelj web stranica, Wix ima planove za e-trgovinu počevši od 20 USD mjesečno (plaća se godišnje), što ga čini povoljnijim proračunom. To’Ima nekoliko sjajnih prodajnih alata, a idealan je za male trgovine koje stavljaju na prvo mjesto marke.

Daljnje informacije

 • Može li Wix biti savršen izbor za vašu trgovinu? Saznajte u našem Wix eCommerce pregled.
 • Niste sigurni u razlike između Wixa i Shopifyja? Otkrivamo sve u našem Usporedba Wix-a i Shopify-a.

5. Kvadrat

Sljedeći graditelj web stranica koji nudi funkcionalnost e-trgovine, Squarespace je stvoren za oglase. Njegovi dizajni su najbolji na tržištu i zaista će učiniti da vaši proizvodi blistaju.

Daljnje informacije

 • Saznajte što Squaresapce može ponuditi u našem Pregled trgovanja e-trgovinom.
 • Odlučite što’je najbolje za vašu trgovinu s našim detaljima Shopify u odnosu na kvadrat kvadrat.

Shopify Review: Presuda

Shopify je graditelj e-trgovine koji mi najviše preporučujemo – u našem je istraživanju nadmašio sve ostale platforme za e-trgovinu, a ima za svakoga ponešto. Uz veliku trgovinu aplikacija, raspon cjenovnih planova i impresivan paket mogućnosti’s izuzetno skalabilnom platformom.

Shopify najviše sjaji u svojim prodajnim značajkama, lakoći upotrebe i rezultatima zadovoljstva kupaca, što ga čini odličnim izborom i za početnike i za ozbiljne prodavače.

Imajte na umu da vi’Najvjerojatnije ćete se morati osloniti na aplikacije za neke funkcije i to može povećati vašu mjesečnu cijenu. Ovo je Shopify’glavni nedostatak, dok vam istovremeno daje slobodu da vlastitim tempom prilagodite i uzgajate trgovinu.

Sve u svemu, Shopify je osvojio titulu najboljeg najboljeg proizvođača web stranica e-trgovine na tržištu. Ali tamo’samo je jedan način znati je li to’je najbolji izbor za tebe i to’pokušajte to sami!

Skoči na Shopify’s 14-dnevnim besplatnim suđenjem i provjerite slažete li se s našom presudom. Vaši snovi o prodaji na mreži su nadohvat ruke, pa krenite… onda se vrati i reci nam kako si nastao!

Pitanja i odgovori

Stručnjak za izgradnju web mjesta želi vam pružiti iskrene podatke. Da’Zbog toga provodimo vlastita istraživanja i dobivamo izravan, osobni uvid. Kliknite ovdje za više informacija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me