Shopify Review | Това ли е най-добрият строител на онлайн магазини за вас?


Contents

Най-доброто за

Най-добрата цялостна платформа за електронна търговия


shopify - най-доброто за електронната търговия

Обща класация

5 от 5 звезди

Shopify е най-добрата платформа за електронна търговия на пазара днес. То’е създаден да помогне на хората да създадат свой собствен мащабируем онлайн магазин със стотици вградени функции и тонове приложения. Можете да продавате продукти директно на уебсайта си и на множество пазари и социални медии.

Shopify е популярна платформа за електронна търговия, която ви помага да изградите свой собствен онлайн магазин, без да се нуждаете от технически умения.

Осигурявайте пълномощия над 800 000 предприятия и излязохме начело в нашите собствени задълбочени изследвания, превъзхождайки всички свои конкуренти. Въпреки това’не е за всички. Че’s защо този преглед се потопява в Shopify’s продажни функции, лекота на използване, цени, дизайн, маркетингови инструменти и други, за да ви помогне да решите дали това’наистина е точно за вас.

Ако ти’отново бързайте, погледнете по-долу за преглед на най-важните неща, които трябва да знаете за Shopify. Прочетете за повече подробности, тъй като ние ви водим в задълбочено пътуване през платформата… започвайки с въпроса какво всъщност е Shopify?

Позволявам’отивам!

Shopify от един поглед

шопирайте с един поглед

Shopify плюсове & Против

Професионалисти

 • Получи най-високата оценка за функции и удовлетвореност на клиентите
 • Блестяща система за инвентаризация, която да ви помогне да управлявате магазина си
 • Продайте в множество канали, включително Facebook, Instagram, Amazon и eBay

Против

 • Единствената платформа, която налага собствена такса за транзакции, освен ако не използвате Shopify Payments
 • Съдържанието не’t автоматично преформатиране, когато превключвате теми
 • Приложенията могат бързо да се добавят, докато добавите допълнителни функции в магазина си

Какво е Shopify?

Shopify е специализиран конструктор на уебсайтове за електронна търговия, който помага на хората да създадат собствен собствен онлайн магазин.

Наистина е толкова лесно, колкото това – не’нямате нужда от луди технологични умения, нали’нямате нужда от бездънен бюджет, а вие не’няма нужда да наемате някого, който да превърне мечтата ви в реалност. Това прави Shopify бърз и достъпен начин за създаване на вашия онлайн магазин.

Можеш да започнеш да строиш днес, ако искаш!

шопирайте началната страница

Кой може да използва Shopify?

Всеки може да използва Shopify, дали сте’отново сте продавач за първи път или бизнес за няколко милиона като Хари’s Бръсначи (да, Хари’s Бръсначите е само един от Shopify’s доволни клиенти). Всичко, от което се нуждаете, е идея, нещо, което да продадете и интернет връзка, и бихте могли да имате онлайн магазин на живо за нула време.

С над 1200 приложения, специализирани функции като инструменти за проследяване на инвентара и транспортни средства и набор от ценови планове, Shopify е мощна платформа за избор. Може да се използва от всякакъв магазин и е изключително мащабируем.

Как го тествахме? И какви бяха резултатите?

Там’е много свръх около Shopify, но искахме да стигнем до истината зад маркетинга.

Използвахме нашата методология от световна класа и използвахме Shopify’s дизайн, инструменти за продажби, маркетингови функции, SEO възможности и други. Освен че сами го тествахме, ние дори отидохме една стъпка по-нататък, като помолихме нетехнологични експерти да я изпробват и да ни кажат какво мислят.

Анализирахме всички резултати, сравнихме Shopify с други платформи’бяхте тествани, разгледахме силните му страни и недостатъците му и изчислихте оценки за всяка ключова област – всичко това, за да можем да ви дадем най-точната и полезна информация за този строител на онлайн магазини.

Веднага можем да ви кажем, че Shopify се справи изключително добре в нашето тестване, като отбеляза 4,7 от общо 5 звезди.

Всъщност той превъзхожда всички свои конкуренти, поради което го препоръчваме като най-добрият всеобщ строител за електронна търговия на пазара. Но никой не е перфектен – продължете да четете нашия рецензия на Shopify, за да разберете защо се е справил толкова добре, къде падна и най-важното, ако’е правилният избор за вас.

Но първо, какво прави Shopify в отговор на пандемията Covid-19?

То’е несигурно време да започнете или развивате всеки бизнес, но не’тревожете се – Shopify напълно получава това. Всъщност тя въведе куп страхотни нови мерки за подкрепа на малкия бизнес през следващите месеци. Те включват:

 1. Предоставяне на физически и цифрови карти за подаръци на разположение във всички планове. По този начин вашите клиенти могат да ви подкрепят, без да купуват физически продукти в момента.
 2. 200 милиона долара на разположение за финансиране на малък бизнес (само в САЩ). Като част от правителственото партньорство, Shopify Capital предлага финансиране, за да помогне на малките предприятия да се развиват в момент, в който може да са с ниско количество пари.
 3. Удължаване на безплатната му пробна версия до 90 дни. Shopify удължи безплатната си пробна версия от 14 дни до 90, като предоставя на търговците още по-дълго време да изпробват услугата без риск.
 4. Подкрепа на общността и уеб семинари на живо. Виртуален ‘срещите си’ с общността Shopify, за да споделят мъдрост и подкрепа.

Големи кудота на Shopify заради бързата си реакция и ангажимента си да подкрепя малкия бизнес сега и винаги.

Shopify Отзиви на потребители

Свързахме се с различни потребители на Shopify, за да добием представа за техния опит от използването на платформата за електронна търговия за създаване и разрастване на техния онлайн бизнес.

ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: RIPPEDKIT

шопирай потребителски преглед Франсис

“Shopify е добре поддържана платформа, която осигурява всичко необходимо за управление на уебсайтове, актуализации, цени, изпълнение на поръчката, комуникация с клиенти и т.н..”

Докато жонглираше работа на пълен работен ден със социален живот и фитнес, Франсис откри, че се бори да уцели протеиновите си цели. Неудовлетворен от шейкове и предпочитащи закуски продукти, той стартира своя уебсайт, базиран на абонамент, с Shopify, наречен RippedKit, като удобен начин за съмишленици да получат високо качество ‘вземете и отидете’ протеинови добавки.

ПРЕГЛЕД НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: EMMA REID

шопирай потребителски преглед на Ема

“Платформата Shopify е наистина лесна за ползване и вие’не трябва да знаете как да кодирате, за да направите магазин.”

След като бързо се отегчи от работата си като рецепционистка, Ема реши да започне свой собствен дропшипинг бизнес. Да може да се учи чрез правене и да не се налага да инвестира голяма сума пари, за нея беше лесно решение. Ема’сега е дропшипинг за около 4 години, като прави приходи от 560 000 долара за 8 месеца през магазина си Shopify. В момента тя ръководи уроците за начинаещи дропшипъри чрез уебсайта си emmareid.com.

ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ: АВАНДИВИРАНА ДРОПШИПИРАНА АКАДЕМИЯ

shopify потребител преглед Крис

“Като начинаещ Shopify просто изглеждаше най-реномираната и лесна платформа за използване на разумна цена. Когато не за пръв път започнах наистина да се занимавам, беше мозък.”

Търсейки начин да спечелите малко пари, Крис създаде първия си дропшипинг бизнес преди около 4 години, използвайки Shopify и Oberlo. Първият продукт, който продаде, беше калъф за iPhone с котки на него, но в днешно време той продава всичко – от слънчеви очила до снежни очила. Крис сега ръководи Advanced Dropshipping Academy, която помага на хората да изграждат и стартират собствен собствен дропшипинг бизнес.

Колко лесно е Shopify за използване?

Бърз отговор: Лесна работа! Ти спечели’няма да получите сайт на живо след пет минути, но Shopify успява да комбинира мощни инструменти за електронна търговия с лесен за използване редактор. Интерфейсът му е чист и прост, а 88% от нашите потребители са казали, че’d препоръчам Shopify на приятел. Все пак винаги препоръчваме да го опитате сами, преди да вземете решение!

Първото нещо, което трябва да погледнете, когато изпробвате строител, е колко лесно е да се използва, особено при изграждането на онлайн магазин. Строителите на електронна търговия често се борят да комбинират властта с лекота на използване, но Shopify се е отличил в тази ключова област.

Shopify има чист, ясен и прост интерфейс, който прави настройването на вашия магазин полъх, дори за начинаещи.

дон’не ни объркайте – спечелихте’няма да има вашия сайт на живо за пет минути, тъй като Shopify все още влага сериозно количество енергия в своя бекенд. Въпреки това, той успява да направи своя редактор гладка и лесна за използване, което аплодираме (силно).

шопирайте таблото за управлениеShopify’s таблото за управление осигурява лек наклон при създаването на собствен уебсайт за електронна търговия.

И то’не сме само ние, които се радваха на Shopify’s интерфейс. След като сами го тествахме, накараме всеки ден хората да изграждат собствен магазин, използвайки Shopify, и да отбележат колко лесно (или трудно) са намерили определени задачи.

Резултатите като цяло са положителни.

Хората харесаха как Shopify помогна по време на процеса на настройване с въпроси и подкани и намериха лесно да започнат. Но дон’просто вземете думата си за това – ето няколко цитата от нашите потребители:

“Беше толкова хубаво, наистина лесно. Просто беше много удобно за потребителя. Провежда ви през важните области, като най-много е инвентарят. Въпросите в началото, добавяне на продукт, фини подсказки – всичко беше просто много ясно.”

“Като цяло, това беше наистина лесен подход за създаване на онлайн магазин. Имах пълен контрол върху това как и какво искам да се поставя в моя сайт, с ползата да мога да променя каквото и когато искам.”

Разбира се, отзивите бяха’t всички светещи – заслужавате и двете страни на картината, така че тук’s някои цитати от потребители, които са били’не съм толкова впечатлен от Shopify:

“Мисля, че Shopify може просто да извика малко повече, когато сте на страницата на витрината, където са определени джунджурии – и как също да добавите определени функции. Може би просто по-доброто пазаруване на борда – просто се чувствах сам и малко загубен.”

“Понякога липсва яснота за създател на уебсайт за начинаеща електронна търговия. Част от терминологията беше непоследователна или ми мина над главата. За създателя на уебсайт, направен сам, може би по-ясен, по-лесен за разбиране на условия’не ми е добре.”

Като цяло обаче потребителите оценяват Shopify изключително добре за лесна употреба – всъщност той излезе от тестване с общо общо четири от пет звезди!

Намазахме числата, за да поставим това в контекст – средно хората намериха Shopify 21% по-лесен за използване от BigCommerce (Shopify’основен конкурент), и 12% по-лесен за използване от Wix електронната търговия, който е известен със своя лесен за начинаещи редактор.

И това’s не всичко – след тестването попитахме потребителите колко е вероятно да препоръчат Shopify и отговорът беше положителен в целия план. 88% от хората са казали, че биха препоръчали Shopify на приятел.

Добрата новина е, че Shopify има безплатна пробна версия, така че можете да я изпробвате сами, за да видите дали’е подходящият строител за вас. Както показват нашите потребителски цитати, изпробването на Shopify е единственият начин да разберете дали сте’Ще намерите фантастично или разочароващо – разберете сами, ако сте’Ще бъда фен!

Повече информация

 • Ако изпробвате Shopify и го намерете’не за теб, ние’имаш ти гръб. Вижте окончателния списък на Най-добрите Shopify алтернативи за да намерите идеалното си съвпадение.
 • Търсите нещо конкретно? Вижте нашите Сравнителна диаграма на уебсайта за електронна търговия, където можете да сравните най-добрите строители’ резултати, включително лекота на използване!

Shopify ценообразуване – добра стойност на парите?

Бърз отговор: То’е сравнително добър, но съотношението качество / цена е мястото, където Shopify отбеляза най-ниското в нашите изследвания. Ценовите му планове са много разумни, с мащабируем избор и основни характеристики, включени дори в най-ниския основен план. Въпреки това, Shopify изгубени марки поради зависимостта си от приложения и таксите за транзакциите, които налага на шлюзовете за плащане на трети страни.

Shopify има редица планове, така че можете да изберете един, който най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет.

Преди всичко, Shopify предоставя a 14-дневен безплатен пробен период – дон’не е необходимо да въведете данни за плащане, така че там’няма риск и няма натиск да се регистрирате. Вие’Просто ще ви трябва имейл и можете да изпробвате Shopify напълно безплатно за две седмици.

Shopify Обобщение на цените

 • Shopify Lite: $ 9 на месец – ви позволява да добавяте електронна търговия към Facebook страница или съществуващ уебсайт. 2% такса за транзакция, освен ако не използвате Shopify Payments.
 • Основни Shopify: $ 29 на месец – най-евтин план за изграждане на собствен магазин; предоставя всички основни неща за нов онлайн магазин. 2% такса за транзакция, освен ако не използвате Shopify Payments.
 • Shopify: $ 79 на месец – за разрастващ се бизнес; включва функции като създаване на карти за подаръци. 1% такса за транзакция, освен ако не използвате Shopify Payments.
 • Разширено Shopify: $ 299 на месец – за големи бизнеси, които искат да увеличат мащаба си; включва разширени отчети и изчислени цени за доставка от трети страни. 0,5% такса за транзакциите, освен ако не използвате Shopify Payments.
 • Shopify Plus: ценообразуване по поръчка – за мащабни предприятия на ниво предприятия с огромни бюджети. Без зададено ценообразуване – вместо това заявявате персонализирана оферта.

Спестете до 20% от вашия Shopify план

Регистрирайте се за една година и спестете 10% на абонамента си или запазете 20% когато се регистрирате за две години.

Това означава, с 20% отстъпка вие’Ще спестя $ 16 на месец по Shopify Plan, и $ 60 на месец по разширения план!

Shopify Цени: Основни планове

Shopify’три основни плана са Основни Shopify, Shopify и Advanced Shopify. Това са основните планове, които ви позволяват да създадете свой собствен онлайн магазин. Всички те ви предоставят неограничени продукти, изоставено възстановяване на колички, създаване на код за отстъпки и многоканална интеграция.

Оптимизирайте ценовите планове за преглед

Това са трите плана, които трябва да разгледате, ако искате’възстановяване a редовен онлайн магазин. ние’Ще се спра на повече подробности за всеки от Shopify’планове по-долу, след това проучете таксите за транзакциите и Shopify’s вътрешен шлюз за плащане, шопирайте плащания.

Как да спестите пари с Shopify

Всички Shopify’s цените са за месечен абонамент. Така че, ако сте се регистрирали в основния план за Shopify, вие’ще плащате 29 долара на месец, стига да останете на този план.

Можете обаче да спестите почти 190 долара годишно на плана Shopify ако се регистрирате за две години, или бихте могли да спестите 94 долара годишно, ако се регистрирате за една година. Тези спестявания биха могли да отидат към сметките за домакинствата, вашия фонд за почивка – всичко!

Shopify струва ли парите? Определено! Той попадна на първо място в нашите проучвания за оценка на клиенти от всички тествани платформи за електронна търговия. Така че, защо да не опитате Shopify днес и да започнете да влагате малко пари?

Месечни ($ / месец) 1-годишна ($ / месец) спестявания (%) 2-годишни ($ / месец) спестявания (%) Shopify Basic

Shopify

Разширено Shopify

$ 29.00 $ 26.10 10% $ 23.20 20%
$ 79.00 $ 71.10 10% $ 63.20 20%
$ 299.00 $ 269.10 10% $ 239.20 20%

Вие’Ще трябва да заплатите годишните или двугодишните разходи авансово като еднократна сума, но в дългосрочен план вие’ще харчите по-малко, отколкото ако сте останали на месечния план.

Покупка на плащания и транзакционни такси

Вие’Ще забележа, че споменаваме получавате такси за транзакции, освен ако не изберете да използвате Shopify Payments.

Какво е Shopify Payments?

Шофирайте плащанията е Shopify’s вътрешен шлюз за плащане. Мислете за това като PayPal, Stripe или Square – той обработва вашия магазин’s плащания и приема повечето основни методи на плащане. Идеята е, че използването на Shopify Payments е по-малко трудно, отколкото да се свържете с доставчик на плащания на трети страни (като PayPal) и да оптимизирате магазина си, като държите всичко вътрешно.

шопирайте плащанията

Основният стимул за използване на Shopify Payments е това’s единственият начин да премахнете Shopify’s такси за транзакции. То’е и единственият начин да поддържате няколко валути в магазина си, така че ако сте’се продават в международен план, то’е най-добрият избор.

Повече информация

 • Заинтригуван от Shopify Payments? Разберете повече подробности в нашето задълбочено Shopify преглед на плащанията.

Кой план е най-добрият? – Нашата препоръка

Ако вече имате уебсайт и просто искате да продадете няколко продукта отстрани, тогава Shopify Lite е най-доброто място за начало. въпреки това, ако искате действителен онлайн магазин, започнете с основния план Shopify за $ 29 на месец. За всичко, което се включи в плана, то’е разумна месечна цена!

Не забравяйте, че Shopify ви дава 14 дни да изпробвате платформата си безплатно, така че не забравяйте да се възползвате от нея, преди да се регистрирате.

Повече информация

 • Открийте повече информация за Shopify’Планове и цени в нашите подробни Shopify Преглед на цените
 • Не сте сигурни дали имате нужда от Shopify Plus? Научете повече в нашата Shopify Plus Review

Колко добри са Shopify’s Теми?

Бърз отговор: Страхотен! Те’всички професионално проектирани, мобилни отзивчиви, идват натъпкани с функции и дори ви дават различни стилове да избирате. Има обаче само 10 безплатни теми, което е основният недостатък. Останалите струват между 140 и 180 долара, така че изберете внимателно. Shopify стана трети за дизайн в нашето изследване, като отбеляза 3,7 звезди от 5!

Shopify има 10 безплатни теми и 64 премиум теми, вариращи в цената от $ 140 до $ 180 всеки.

шопирайте темите за прегледShopify’s темите са професионално проектирани и създадени, за да изглежда магазина ви страхотно от първия ден.

Всички теми са отзивчиви за мобилни устройства, значи те’Ще преформатирам автоматично, за да се поберат на екраните на мобилни устройства и таблети. Хората имат 62% по-малка вероятност отново да купуват от вас, ако имат лошо мобилно изживяване с вашия сайт, така че тази функция е жизненоважна.

Добре е да се знае: Силно препоръчваме да инсталирате приложението G AMP – оценено с впечатляващите 5/5 от колегите Shopify потребители – за да гарантирате, че вашите страници не’просто изглеждат страхотно на мобилни устройства, но те също се зареждат бързо. AMP означава Ускорени мобилни страници. AMP използват html код на откъснат гръб, за да останат като ‘светлина’ колкото е възможно – мислете за тях като за диета версия на обикновените си страници. По-бързото преживяване ще направи вашите потребители щастливи и ще увеличи шансовете ви за добро класиране с Google. Не забравяйте: една секунда забавяне в отговора на страницата се смята за 7% намаление на реализациите!

Това са страхотни функции и са важни за създаването на успешен магазин, който да удовлетвори вашите клиенти. Но ние знаем какво вие’наистина мисля: изглеждат ли темите всъщност добри??

Краткият отговор е, да!

shopify тематична библиотека

Shopify’Темите са професионално проектирани и изглеждат чисти, стилни и привлекателни. Можете да разглеждате теми по отрасли, от изкуство и фотография до електроника, мебели и други. Можете също да видите по популярност, цена или колекция, като например “минималистичен,” “забавно и оживено,” или “чудесно за малки материални запаси.”

Темите се предлагат с различни стилове, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашата марка. По-долу можете да видите пример как различните стилове могат да променят външния вид на вашата тема – това разнообразие означава за вас’Винаги ще намерите точния тон за вашата марка.

shopify Бруклин тема класически стилТази безплатна тема, наречена Бруклин, се предлага в два различни стила. Това е визуализацията на “класически” стил, който включва естествени цветове и модерни, сложни шрифтове. shopify Бруклин тема игрив стилТук можете да видите същата тема, Бруклин, в “закачлив” стил, който се предлага с по-жизнена цветова схема и забавни, неусложнени шрифтове.

Най-добрата част е, Shopify’Темите са снабдени с големи функции. Всички теми включват:

 • Персонализиращи се секции на съдържанието на началната страница
 • SEO (оптимизация за търсачки)
 • Поддръжка на навигация за падащо меню
 • Безплатни актуализации на теми
 • Подходящ за мобилен дизайн
 • Икони в социалните медии
 • Вградени стилове и цветни палитри
 • Безплатни снимки от Burst

Добре е да се знае… Някои теми идват с множество езикови опции, което означава, че можете лесно да превключите на различен език. Не всички теми предоставят това, така че проверете преди да изберете. В момента наличните езици са: английски, испански, френски, немски, италиански, японски и бразилски португалски.

Докато избирането на тема очевидно е за намирането на такава, която изглежда страхотно, тя’s също за намирането на такъв, който поддържа вашия магазин’s нужди.

Всяка тема също има своите специфични характеристики. Горещо препоръчваме да ги разгледате, както и да’е чудесен начин да решите дали дадена тема е подходяща за вас:

шопирайте тематичните функцииТези функции идват с премиум тема, наречена Context, която е елегантна и изчистена тема, която се предлага в три различни стила.

Внимавайте за необходимите ви функции, като бърз преглед на продукта или търсене на живо. Можете да добавите допълнителни приложения (нещо, което ние’Ще се спра на малко по-късно), но избирането на тема с вградени любими функции улеснява живота ви от първия ден!

Персонализиране на теми за шопиране

Shopify’Темите може да изглеждат страхотно, но вие’Ще искам да направя вашите напълно свои. За да го направите, вие’Ще трябва да персонализирате темата си, като добавяте свои собствени продукти, пренаписвате текст, замествате изображения и създавате нови страници.

Персонализирането става на две места: визуално персонализиране се осъществява чрез интерфейса за редактиране, докато редакциите на вашите продукти се управляват в таблото ви за управление.

Мислете за това като за оправяне на кола. Отвън е мястото, където рисувате, измивате, изглаждате, разглаждате и полирате, за да изглежда красиво. Двигателят е мястото, където калайдисвате, сменяте части и се захващате с инструменти, за да сте сигурни, че колата е мощна и работи безпроблемно.

Интерфейсът за редактиране на вашия магазин Shopify е мястото, където се грижите за вашия магазин’s дизайн. Тук подравнявате вашите изображения, редактирате текст и представяте вашето лого. Таблото за управление е мястото, където добавяте продукти, създавате кодове за отстъпки, управлявате доставката и други. Това е мястото, където можете да промените темата си, ако искате да промените дизайна на магазина си.

Препоръчваме ви да започнете с добавяне на продукти и след това да оформите витрината. Тъй като Shopify е строител на магазини, темите му естествено се въртят около продуктите – така че може да е трудно да проектирате страницата си без никакви продукти да се представят!

Добре е да се знае: Имате нужда от помощ при изграждането и персонализирането на вашия уебсайт’s страници? Препоръчваме да изтеглите приложението DragDropr, за да направите процеса много по-бърз и лесен. DragDropr безпроблемно се интегрира с Shopify, за да ви позволи да създавате, променяте и редактирате 50+ целеви страници и 200+ блока със съдържание (като например видеоклипове на продукти и формуляри за контакти) с помощта на прост редактор за плъзгане и пускане, без да се налага да правите нито един бит на ръчно кодиране. Цялото му съдържание е отзивчиво за мобилни устройства, което означава, че ще изглежда страхотно на всички устройства.

Повече информация

 • Струва ли си да инвестирате в премиум тема или дори да поискате помощ от експерт на Shopify? Разберете в нашата Shopify Themes и Shopify Experts Review

Колко мощни са Shopify’s Функции за продажби?

Бърз отговор: Доста мощен! Всъщност това беше най-добрият ни представител в тази област, като отбеляза 4.7 / 5 при тестване. Опишете пакетите всеки магазин с тонове полезни инструменти, предназначени да улеснят функционирането на вашия магазин, от доставка до изчисляване на данъка. Основното, което трябва да внимавате, е това’се разчита доста на приложенията (например продажба на дигитални стоки и дропшипинг), така че се уверете, че разходите ви нямат’t пълзя нагоре.

Shopify излезе начело в нашите изследвания за своите инструменти и функции за продажби – ти спечели’няма да намерите по-добре с всеки друг строител на електронна търговия. Той ви предоставя всички основни неща, от които се нуждаете, от анализи и изоставяне на възстановяване на колички до тонове шлюзове за плащания и многоканална интеграция.

Shopify’s Инструменти и функции за продажби

 • Apps
 • Доставка
 • Dropshipping
 • Изоставено възстановяване на количката
 • Управление на продуктите
 • Начини на плащане
 • Многоканална интеграция
 • Дигитална продажба
 • данък
 • POS

ние’след това ще покрием по-подробно всички тези предложения, но както виждате, има много – така че, за да улесните нещата, просто щракнете върху иконата плюс за функциите, за които искате да прочетете!

Знаете ли, че Shopify наскоро продава зелени CBD продажби чрез своята платформа? Научете повече в нашето ръководство за Как да продавам CBD онлайншопирайте статистиката за електронната търговияДоказано е, че продажбите на Shopify увеличават ефективността на електронната търговия.

Ще се пазарува’s SEO и маркетинговите инструменти ви помагат да намерите?

Бърз отговор: Да, ще го направят. Shopify разполага с богата гама от SEO инструменти, които ще бъдат повече от задоволителни за повечето магазини. Той също има SEO, специфичен за блога, въпреки че неговите инструменти за блогове не са’не е толкова впечатляващо. За имейл маркетинг можете да избирате между вградени инструменти или приложения на трети страни.

Там’няма смисъл да създавате онлайн магазин, ако никой никога няма да го види. За да успее вашият бизнес, вашият магазин се нуждае от клиенти – и от много от тях!

Че’s, където влиза SEO. SEO означава Оптимизация за търсачки, и е процесът на максимизиране на вашия сайт’s шансове за намиране в Google’s резултати от търсенето.

Shopify има a добра гама от SEO инструменти на ваше разположение. Не става’не посочвайте всеки трик в книгата, но повечето съществени области са обхванати, от заглавния код до персонализираните URL адреси. Когато добавяте продукти, Shopify дори ви подканва с най-добрите практики за SEO.

Основното нещо, което липсва на Shopify’s SEO комплектът е поддръжка на ключови думи – ако имате нужда от тази функция, проверете Shopify’вместо това се конкурира BigCommerce.

SEO е жизненоважно за намирането на резултати от търсенето, увеличаване на трафика към вашия сайт и генериране на повече продажби. Все пак не е така’t единственият начин вашият магазин да бъде забелязан. Щракнете върху падащите секции по-долу, за да разберете какво още може да предложи Shopify, и вижте дали’е достатъчно добър, за да привлече вниманието, което заслужава в магазина ви…

Поддръжка и сигурност: Безопасно ли е пазаруването?

Бърз отговор: да – Shopify идва с вградена защита, спазва всички необходими разпоредби и дори актуализира вашия сайт, за да поддържате всичко безопасно. Можете да добавяте приложения за допълнително спокойствие, но винаги не забравяйте да създавате редовни архиви на вашия сайт.

Сигурност

Shopify магазините са автоматично защитени – за разлика от платформи като WordPress, вие’не носите отговорност за подреждането на вашия сайт’s сигурност. Вместо това Shopify се справя със защита срещу кибер заплахи, пуска актуализации и отговаря на изискванията за съответствие при работа с онлайн транзакции.

Това прави живота ви като онлайн продавач много по-лесен, отколкото ако трябва да управлявате всички тези неща сами!

За да научите повече за Shopify’s сигурност, просто кликнете върху заглавията по-долу за падащо обяснение на всяка област.

поддържа

Ако имате нужда от поддръжка, вие’разбрах. Shopify предоставя помощ по различни канали, така че можете да изберете кой от тях работи най-добре. Shopify предоставя:

 • 24/7 поддръжка по телефона
 • Подкрепа на социалните медии
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Форум на общността
 • Поддръжка по имейл
 • Помощен център
 • Видео уроци
 • Разширена специализирана поддръжка

Помощният център на Shopify има богата информация и можете да се свържете директно с Shopify, ако се нуждаете от по-конкретни отговори на проблемите.

Планът Shopify Plus осигурява модерна специализирана поддръжка, като ви предоставя собствен специализиран агент за поддръжка. Ти не’не трябва да плащате големи пари за голяма подкрепа – 24/7 помощ е на разположение дори на най-евтиния ценови план.

Shopify Алтернативи

Знаем, че всеки бизнес е различен, така че ако Shopify не е’t отметка на вашите кутии, ние’съставихме списък с най-добрите алтернативи на Shopify, които да проучите. Разгледайте изображението по-долу, за да разгледате най-горните алтернативи или разгледайте списъка по-долу за повече подробности.

Най-добрите Shopify алтернативи

shopify алтернативи графикаТук можете да видите основните факти от най-добрите алтернативи на Shopify – прочетете по-долу за повече подробности!

1. BigCommerce

Shopify’Основен конкурент, BigCommerce е създаден, за да помогне на големите и бързорастящи магазини да изпълнят своя потенциал. BigCommerce има най-вътрешните функции на всеки създател на електронна търговия, което означава, че сте спечелили’не трябва да разчитате на приложения, каквито правите с Shopify. Той има страхотно SEO и фантастична многоканална продажба, но това е така’не е толкова лесен за използване като Shopify.

Повече информация

 • Прочетете нашите Преглед на BigCommerce за пълни подробности за този топ състезател Shopify.
 • Разкъсван? Прочетете нашите Сравнение на BigCommerce срещу Shopify за да видите тези строители да вървят глава.

2. Волюзия

Това не стана’не представяме впечатляващо в нашите изследвания, но Volusion се предлага с чудесни аналитични инструменти и шлюзове, както и с много сходни цени с Shopify. Не става’нямам никакви инструменти за блогове обаче, така че имайте предвид това, когато избирате.

Повече информация

 • Прочетете нашите Volusion Review за да разберете повече за неговите функции, цени и други.
 • Вижте нашите Volusion vs Shopify сравнение за поглед отстрани и на двамата строители.

3. WooCommerce

По-технически избор, WooCommerce е самостоятелна хоствана платформа, където създавате магазин, използвайки WordPress. Това го прави мощен и гъвкав вариант, с по-добри инструменти за сложни магазини. То’s също по-предизвикателни и не толкова удобни за начинаещи.

Повече информация

 • Разберете дали WooCommerce е подходящ за вас в нашата WooCommerce vs Shopify сравнение.

4. Wix електронна търговия

На първо място, създател на уебсайтове, Wix има планове за електронна търговия, започвайки от $ 20 на месец (плаща се ежегодно), което го прави по-удобен за бюджета вариант. То’s има страхотни инструменти за продажби и е идеален за малки магазини, които поставят марката на първо място.

Повече информация

 • Може ли Wix да бъде идеалният избор за вашия магазин? Разберете в нашата Wix преглед на електронната търговия.
 • Не сте сигурни за разликите между Wix и Shopify? Ние разкриваме всичко в нашето Сравнение на Wix срещу Shopify.

5. Квадратна зона

Друг създател на уебсайтове, който предлага функционалност за електронна търговия, Squarespace е създаден за рекламни послания. Дизайнът му е най-добрият на пазара и наистина ще накара продуктите ви да блестят.

Повече информация

 • Разберете какво може да предложи Squaresapce в нашата Преглед на електронната търговия на Squarespace.
 • Решете какво’е най-доброто за вашия магазин с нашето задълбочено Shopify спрямо Squarespace сравнение.

Shopify Review: Присъдата

Shopify е строител на електронна търговия, който препоръчваме най-много – тя превъзхожда всички други платформи за електронна търговия в нашите изследвания и има по нещо за всеки. С масивен магазин за приложения, гама от ценови планове и впечатляващ набор от функции, той’s изключително мащабируема платформа.

Shopify блести най-много в своите продажби характеристики, лекота на използване и оценки на удовлетвореността на клиентите, което го прави чудесен избор както за начинаещи, така и за сериозни продавачи.

Имайте предвид, че вие’Най-вероятно ще трябва да разчитате на приложения за някои функции и това може да увеличи месечната ви цена. Това е Shopify’Основен недостатък, като в същото време ви дава свободата да персонализирате и разраствате магазина си със собствено темпо.

Като цяло, Shopify спечели титлата си като най-добрият строител на уебсайтове за електронна търговия на пазара. Но там’е само един начин да разбера дали е така’е най-добрият избор за вас и това’s като го изпробвате сами!

Направо на Shopify’s 14-дневен безплатен пробен период и вижте дали сте съгласни с нашата присъда. Мечтите ви да продавате онлайн са на една ръка разстояние, така че продължете… след това се върнете и ни кажете как се качихте!

Често задавани въпроси

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me