Shopify SEO -katsaus: Verkkokaupan sijoitusten ylittäminen

Shopify’Ensisijainen tehtävä on verkkokauppaympäristö. Shopify on kultastandardi verkkokaupan perustamiselle, ja sen SEO on rakennettu tämän toiminnon ympärille. Siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, jotta verkkokaupat toimisivat hyvin haussa.


Laajasti käytetty ja arvostettu Shopify on käytetty yli 600 000 kaupan rakentamiseen ja laskentaan. Verkkokauppa on iso juttu, ja sen vuosittainen myynti on jo biljoonia. Tuotteiden hankkiminen verkossa ja sekoituksessa kannattaa. Kuten Shopify itse sanoo, ‘maailmanlaajuinen verkkokauppa ei ole’t valinta; se’s välttämättömyys.’

Sinun on ajateltava SEO eri tavalla verkkokaupan suhteen. Vaikka perusteet ovat samat, a sivu Hyvä sijoitus on erilainen kuin saada a tuote sijoittua hyvin. Shopify rakentaa SEO: n tämän tosiseikan ympärille, mikä tekee siitä mahtavaa tähän tarkoitukseen.

Kuten koskaan, me emme’odottaa sinun ottavan sanamme siihen. Me’Olemme testanneet ominaisuuksia itsellemme, mittaamalla niitä BigCommerce-kaltaisten kilpailijoiden kanssa. Hyödyt ja haitat on lueteltu heti alla. Etsitkö perusteellisempaa erittelyä? Meillä on myös se.

Mutta ensin, katso tämä tilannekuva siitä, mitä ajattelemme Shopifesta.

Tai niille teistä, jotka jo käyttävät Shopifea ja jotka haluavat saada kaiken irti, me’Ve on myös koonnut parhaat vinkkimme hakutehokkuutesi parantamiseksi.

Yhdellä silmäyksellä: Shopify SEO -palvelun edut ja haitat

Shopifellä on vahva SEO-toiminnallisuus ja laaja sovellusliike. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa kaiken, mitä sivustosi tarvitsee kilpaillaksesi haussa. Jos verkkokauppa on ensisijainen painopiste, Shopify on sinulle. Jos sivustosi on keskittynyt sisältöön ja verkkokaupan elementtejä on siroteltu, saatat olla parempi käyttää Wixin, Weeblyn tai Squarespace-tyylin kaltaisia.

Plussat

 • SEO on rakennettu verkkokaupan ympärille. Shopify’Leipä ja voi ovat verkkokauppojensa laatua, ja SEO on rakennettu tämän toiminnon ympärille. Joten, SEO on erinomainen verkkokaupoissa. Käyttöliittymä on selkeä ja helppo käyttää, ja kaikki työkalut, jotka tarvitset korkealle sijoitukselle säännöllisissä haku-, kuva- ja ostoskohteissa.
 • Erinomainen sivuston rakenteelle. Suuri osa siitä, kuinka Shopify antaa sinun järjestää sivustoja, on luokka. Hakukoneet rakkaus tämä, samoin kuin käyttäjät. Hyvin jäsennelty, helppo selata myymälää vastaa käyttäjän hakuja tuotteisiisi ja palveluisiisi.
 • Rahan arvo. Kun tarkastelet Shopify-palvelun kustannuksia’On vaikea väittää sinua’et saa rahaa’arvoinen. Suuren verkkokaupan valmistajan on katettava kaikki perustat ja Shopify’SEO on todella katettu hyvin.

Haittoja

 • Sovellus riippuvainen. Olemme yleensä epäilyttäviä sovelluskaupoista. Se voi usein olla kaksiteräinen miekka. Elävä, runsas sovellustarjonta on upea resurssi, mutta mitä enemmän ominaisuuksia talossa on, sitä parempi. Shopify on sitten riippuvainen sovelluksista, jotka täyttävät SEO edistyneet tarpeet.

Shopify SEO -ominaisuuksien tarkistuslista

OminaisuusMikä se on? Onko se mukana??Meta-otsikkoMetakuvausMuokatut URL-osoitteetotsikotImage alt textHyvä nopeus & käyttöasteMobiiliystävällinen301 uudelleenohjaustaSSL-salaus (HTTPS)SivukarttaGoogle AnalyticsGoogle Search ConsoleSosiaalisen median integraatioHakukoneen ohjeetKaanoniset tunnisteetJäsennelty tieto
Kertoi hakukoneille ja käyttäjille, mistä sivusta on kyse.Joo… Voit muokata sivujen, tuotteiden ja kokoelmien otsikkotunnistetta.
Mahdollisuus laajentaa otsikon sisältöä tekemällä yhteenveto siitä, mitä käyttäjät voivat odottaa ja miksi heidän pitäisi napsauttaa sivua.Joo… Metakuvaukset luodaan automaattisesti. Jos haluat muuttaa niitä, voit tehdä sen Shopify-järjestelmänvalvojan kautta.
Voit luoda URL-osoitteita, jotka heijastavat sisältöäsi, eikä satunnaista numeroiden ja kirjainten sekoitusta. esimerkki.com/artikkeli/squarespace-seo-guide on paljon informatiivisempi kuin esimerkki.com/hds73tghaJoo
Otsikot ja alaotsakkeet, jotka näyttävät hakukoneille (ja lukijoille) miten’olen jäsentänyt sisältösi. H1 ovat tärkeimmät, h2 seuraava ja niin edelleen.Joo
Google on fiksu, mutta se’Se ei ole (vielä) tarpeeksi fiksu tietääkseen varmasti mitä kuva näyttää tai miksi se’s merkityksellinen. Alt-teksti on teksti, jonka olet manuaalisesti lisäänyt kuvailemaan kaikkia sivustosi kuvia.Joo… Vie hiiri kuvan päälle ja valitse ‘ALT’.
Sivustot ovat nopeaa lastausta ja ovat luotettavasti ‘elää’ yli 99% ajasta.Joo… Shopify on erittäin luotettava palvelu. Sen täytyy olla. Heillä on jopa tilasivu, jolla voit seurata heidän suoritustaan ​​itse.
Sivustoja on helppo käyttää mobiililaitteissa ja hakukoneet indeksoivat (ymmärtävät) ne helposti.Joo… Jokainen Shopify-teema on suunniteltu toimimaan saumattomasti mobiililaitteilla, aina kassalle.
Jos vaihdat sivua’s URL X: stä Y: hen, 301 uudelleenohjaus tarkoittaa, että ihmiset ohjataan uudelle sivulle, vaikka he käyttäisivät vanhaa osoitetta.Joo… Se’s sisäänrakennettu järjestelmänvalvojaan. Menet vain ‘URL-osoitteiden uudelleenohjaukset’ kojetaulun osioon ja kirjoita URL-osoitteet.
SSL (Secure Sockets Layer) muodostaa suojatun, salatun linkin verkkopalvelimen ja selaimen välille. Hakukoneet alkavat rangaista sivustoja ilman SSL: tä, joten tämä on välttämätöntä. Plus se’s vain hyvä käytäntö.Joo… Kaikki Shopify-kaupat käyttävät SSL-salausta.
Täydellinen luettelo sivustosi sivuista, joka kertoo hakukoneille kuinka’s jäsennelty. Yritä lisätä ‘/sitemap.xml’ sivuston loppuun’URL-osoite, jonka näet itse!Kinda… Shopify luo sivustokartan automaattisesti, mutta sen muokkaustavat ovat rajalliset.
Freemium-Google-työkalu, jonka avulla voit tarkastella sivustosi tietoja sivukohtaisesta liikenteestä käyttäjän kohderyhmiin.Joo… Kirjoita Google Analytics -koodisi ‘Asetukset’ kojelaudan osa.
Ilmainen Google-työkalu, joka näyttää sivustosi tehokkuuden hakutuloksissa.Kinda… Se vaatii menemistä sivustoosi’S-koodi, joka ei ole’t ihanteellinen kaikille.
Sisäänrakennettu toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.Kinda… Joissakin teemoissa on sisäänrakennettu sosiaalisen median painikkeet, toisissa sinulle’Sinun on ladattava sovellus.
Joskus sivuston on ‘puhua’ hakukoneisiin, pyytäen heitä olematta indeksoimasta tiettyjä sivuja.Kinda… Se’Tarvitsen jonkin verran koodausta tai erillisen sovelluksen lataamista.
Jos sinulla on useita versioita samalta sivulta, kanonisten tunnisteiden avulla voit valita, mihin hakukoneisiin tulisi keskittyä. Tämä estää heitä kilpailemasta keskenään.Joo… Shopify luo kanoniset tunnisteet automaattisesti.
Tapa antaa hakukoneille lisätietoja sivuistasi. Tiedätkö tähtiarvostelut, joita näet hakutuloksissa? Että’jäsennelty data. Ja tuo’on vain yksi tyyppi tuhansia. Hakukoneet rakastavat jäsenneltyä tietoa, koska se auttaa käyttäjiä sovittamaan asiaankuuluvat tiedot.Kinda… Schema ei ole Shopifyssa’ydintoiminnoista, mutta sovelluskaupassa on paljon ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

7 vinkkiä Shopify-palvelun hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla

Verkkokauppaalustana Shopifylla on omat tarpeensa sijoittelussa haussa. Tietyt tekijät ovat paljon tärkeämpiä verkkokaupassa kuin ‘perinteinen’ SEO. Pitämällä prioriteettinne suoraa voi tehdä ihmeitä Shopifyn sisäänrakennetuille sivustoille.

 1. Rakenna sivustosi. Suuri osa siitä, miten Shopify järjestää sivustonsa, on luokkia. Myytkö vaatteita? Tee erilliset luokat farkut, kengät ja niin edelleen. Sinä’Tiedän missä kaikki on, käyttäjät voivat selata sisältöäsi ja hakukoneet ymmärtävät sivustosi. Kaikki voittavat.
 2. Alt teksti kokonaan. Kuvat ovat ratkaisevan tärkeitä verkkokaupan kannalta. Käyttäjien täytyy nähdä mitä he’uudelleen ostaa. Tämän seurauksena Shopifen sivustoilla on yleensä paljon kuvia. Anna jokaiselle selkeä, kuvaava alteksti.
 3. Käytä kaavaa. Strukturoitu data (tai kaava) on hienostunut kieli, joka kertoo hakukoneille mitä’uudelleen siitä. Tämä on erityisen hyödyllinen verkkokaupassa. Hinnat, tuotearvostelut ja muut voidaan näyttää suoraan hakutuloksissa, jolloin saat parhaan mahdollisuuden erottua ja saada napsautuksia.
 4. Käytä blogia. Hakukoneet kuten verkkosivustot, joissa on tuoretta sisältöä. Se kertoo heille, että sivusto on aktiivinen ja osuva. Tämä ei ole’t on aina helppo tehdä tuotteiden kanssa, joten hyödynnä blogia. Se’on hyvä tapa tuottaa ainutlaatuista, säännöllistä sisältöä.
 5. Google Analytics. Ei, älä’t kirjaimellisesti google ‘Analytics’. Asenna Google Analytics. Sanomme tämän jokaiselle verkkosivuston rakentajalle, koska se’s niin tärkeä. Sisäinen analysointi on kätevää, mutta kukaan ei tee sitä paremmin kuin Google.
 6. Ota sovellukset käyttöön. Shopifylla on laaja sovellusliike, josta monet tarjoavat edistyneitä SEO-ominaisuuksia. Mielestämme se heijastuu paremmin verkkosivustojen rakentajilla, kun he toimittavat nämä ominaisuudet itse, mutta hyvä sovellusliike on melkein yhtä hyvä. Sukella sisään ja kokeile. Palauta ostoskorin työntäjä ja automaattinen valuutanvaihtaja keskelle välttämätöntä, ja ne’naarmuta vain pintaa.
 7. Tuotemerkkialtistus. Linkit ovat edelleen tärkeä osa hakukoneoptimointia. Optimoi niin paljon kuin haluat, mutta ilman joihinkin asiaan liittyviin sivustoihin menestyminen on lähes mahdotonta. Ota tuotemerkki esiin, kirjoita vierasviestejä yrityksestäsi’Keskustele paikallisen lehdistön kanssa.

Shopify-menestystarinat

Voitko menestyä Shopify-hakukoneoptimoinnissa? Että’on todellinen kysymys tässä kaikessa. Kyllä, lyhyesti sanottuna. Shopify ei haluaisi’t olla niin suosittu kuin se on, jos sen SEO oli roskaa. Voit lievittää pelkosi, joita sinulla voi olla, tässä on esimerkkejä Shopify-kaupoista, jotka kävelevät kävelyllä.

Penguin Books. Jotkut meistä ostavat edelleen oikeita kirjoja, ja jotkut meistä ostavat niitä Penguinilta. Brittiläinen kustantaja jättiläinen’Sisäinen myymälä toimii Shopifessa ja ylittää kaikkien sinun ehdot’d odottaa, ja vielä muutama lisäksi. Onko selata ja sinä’Näet hyvin rakennetun sivuston edut itsellesi.

shopify seo esimerkkiHakukoneet rakastavat hyvin jäsenneltyä verkkokauppaa

Kuolematoive kahvia. Tämä nöyrä, hieman synkkä tuotemerkki on pomppiva haku. Se on parhaimmillaan ‘maailman vahvin kahvi’ ja ‘vahvin kahvi’, muiden joukossa. Että’s paljon altistumista. Vahva brändi-identiteetti, joka on yhdistelty hienostuneilla SEO-tekniikoilla, kuten skeemalla, on (vähemmän tappava) resepti menestykseen.

shopify SEO verkkosivustoesimerkkiShopify-sivustot ovat enemmän kuin kykeneviä täydentämään sijoitusta

Lopullinen tuomio: Onko Shopify sinulle?

Shopify’S SEO on hyvin varusteltu, jotta sivustot voivat menestyä. Siinä on kaikki SEO verkkokaupan tarvitsemasi ydinominaisuudet, ja ne’uudelleen helppo käyttää. Mitään Shopify ei’t tarjoavat itsensä löytyvät App Store.

Jos verkkokauppa ei ole’t erityisen tärkeitä sivustollesi, Wix, Weebly tai jopa Squarespace sopivat paremmin aloittelijoille. Missä sisältö on ensisijainen, se’Joskus on tarkoituksenmukaisempaa tehdä sivusto monitoimilaitteiden valmistajaan ja käyttää Shopifea pluginina sen sijaan.

Jos verkkokauppa on avain, se’vaikea kiistellä Shopifyn kanssa’S SEO-ominaisuudet. Ne tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten siellä’riittävästi aikaa pelata sen kanssa ja päättää itse.

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map