Shopify-teemat ja Shopify-asiantuntijoiden katsaus


Shopify-teemat-arvostelu

Shopify-teemat-arvostelu


luokitus

5/5 tähteä

Katso Shopify-teemat

Shopify-teemat ovat ammattimaisia & voi auttaa myymälääsi luomaan luottamusta. Ne’ovat suunnittelijoiden luomia, keskittyen käytettävyyteen ja myynnin muuntamiseen.

Esivalittu Shopify-asiantuntija voi palkata, jos tarvitset lisää apua.

Katsaus Jeremy

Viimeksi päivitetty 15. maaliskuuta 2019

Premium-teemojen ja Shopify-asiantuntijoiden käyttö verkkokaupan rakentamisessa on erinomainen tapa aloittaa liiketoiminta ja kasvattaa online-myyntiäsi.

[Katso täydellinen arvostelu Shopifesta täältä]

Totuus useimmista verkkokaupoista on, että verkkokaupan ulkoasu ja siihen, tuntevatko he olonsa helppoon, kun he näkevät verkkosivustosi, ovat heihin voimakkaasti vaikuttavia..

Kuinka monta kertaa olet napsauttanut verkkosivustoa vain siksi, että se ei ole’t visuaalisesti miellyttävä, joten et tehnyt’t halua viettää enemmän aikaa sivustolla?

minä’Olen tehnyt niin – enemmän kuin haluan myöntää!

Kestää vain muutaman sekunnin, ennen kuin potentiaalinen asiakas päättää pysyäkö kaupassa vai etenee muualla muutamalla napin napsautuksella.

Me kaikki teemme nämä jaetut toiset päätökset joka päivä.

Joko tartut heidän huomionsa heti ja annat itsellesi mahdollisuuden myydä heille jotain, tai riskit tuhlaamaan sinua vaivaa’Olen viettänyt heidät kauppaan.

Tämä on erityisen tuhlaavaa, jos maksat ilmoituksista, joilla ohjaat liikennettä kauppaasi.

Kuinka Shopify-myymäläsi näyttää vaikuttavan uskottavuuteesi

Alkuperäinen luottamus laskee monta kertaa uskottavuuteen – ja monet erilaiset ovat tutkineet sitä voimakkaasti “markkinointi” siihen liittyvät tutkimustyypit.

Kyllä – yrityksesi on uskottava, mutta ensimmäistä kertaa käyville vieraille he eivät tule’t tiedä sitä vielä.

Joten miten he havaitsevat sinut muutamassa ensimmäisessä sekunnissa, siitä tulee vahva vaikutelma. Tällä on merkittävä vaikutus siihen, ostavatko he mahdollisesti sinulta vai eivät.

Mitä ammattimaisempi ja kauniimpi verkkosivustosi on, sitä todennäköisemmin he pysyvät ja saavat lisätietoja verkkokaupastasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden todistaa heille, että olet luotettava ja että tuotteiden ostaminen voi auttaa heitä.

Shopify-teemat voivat auttaa sinua

Shopify-teemat luodaan luottamusta ja uskottavuutta ajatellen. Ne on suunniteltu auttamaan kävijöitä kiinnostumaan myymälästäsi ja pysymään hiukan pidempään selvittääksesi, olisitko heille hyödyllinen.

Mitä me todella pidämme Shopifesta’Teemana on, että ne ovat ammattisuunnittelijoiden luomia. Niin se’Et ole ryhmä koodaajia, jotka ovat fantastisia luomaan ohjelmistoja, istumaan ja suunnittelemaan teemoja sinulle. Monet muut verkkosivustojen rakentajat tekevät tämän virheen, joten ne tarjoavat sinulle epätyydyttäviä keskinkertaisiin teemoihin.

Shopify-teemat

Jos sinä’Sinulla on ollut mahdollisuus selata joitain Shopify-teemoja’Olen samaa mieltä siitä, että ne ovat kiinnostavia ja että heillä on potentiaalia saada sinut ja verkkokauppasi näyttämään hyvältä.

Shopify-teemailijoita on paljon kokopäiväisesti, ja löydät ne Shopifesta’teemakauppa.

Esimerkiksi eräitä premium-Shopify-teemoja ovat maailmankuulujen suunnittelijoiden, kuten Pixel Unionin ja Out Of The Sandboxin, luomia.

Ilmaiset ja maksetut Shopify-teemat

Shopify tarjoaa sinulle sekä maksullisia että ilmaisia ​​teemoja. Joten voit valita, mitkä mallit sopivat myymälöihisi parhaiten.

Niiden hinnat vaihtelevat ilmaisesta 180 dollariin. Maksuille teemoille ne ovat vain kertaluonteisia sijoituksia, joten toistuvia kuukausimaksuja ei ole. Vaikka saatat olla sitä mieltä, että se on liian suuri ennakkoinvestoinnista, voit valita ilmaisen teeman ja nähdä miten se menee, kun kasvatat myymälääsi. Voit aina päivittää maksettuun palkkioon myöhemmin, kun olet valmis.

Joidenkin premium-teemojen ostaminen johtuu siitä, että nämä teemoja ovat suunnittelijoiden luomia, jotka eivät kuulu Shopifea. Joten nämä teemat, vaikka ne ovat täysin yhteensopivia Shopify-kauppojen kanssa, ovat ammattisuunnittelijoiden luomia, jotka tietävät mitä tekevät.

He ovat tutkineet mitä’työskentelee verkkokaupoissa ja mikä ei ole’t, ja tuo design-inspiraatioita Internetin kautta niiden malleihin, joten sinulla voi olla mahdollisuus auttaa Shopify-myymälääsi erottumaan joukosta. Tämä on sinulle todellinen etu, jos haluat kasvattaa yritystäsi ja myyntiäsi.

Pitkällä aikavälillä, jos olet tosissasi yrityksessäsi, sijoittaminen premium-luokkaan Shopify-teemaan on sen arvoista, koska se voi auttaa sinua kasvattamaan myyntiä.

Valitse alallesi sopivat Shopify-teemat

Yksi työkalu, jota todella arvostamme, on, että he lajittelevat teemansa toimialoittain.

Tämän avulla voit nopeasti lajitella satoja premium-teemoja ja löytää täydellinen muotoilu, joka on rakennettu erityisesti teollisuudelle, jossa olet.

Jotkut toimialat sisältävät taidetta & valokuvaus, vaatteet & muotikorut & tarvikkeet, elektroniikka, ruoka & juomia, kotona & puutarha, huonekalut, urheilu & virkistys, lelut & pelit ja niin edelleen.

kauppaa teemoja

Tämä auttaa sinua kaventamaan valintasi säästääksesi aikaa. Tietysti voit selata myös muita teemoja nähdäksesi, pidätkö niistä. Sinulla on lopullinen hallinta, mikä Shopify-teema valitaan.

Shopify-asiantuntijat voivat myös auttaa sinua

Jos tarvitset hieman enemmän apua Shopify-myymälän saamisessa maasta, Shopify-asiantuntijat voivat auttaa sinua.

Yrityksen perustaminen, kasvattaminen ja ylläpitäminen on vaikeaa. siellä’on vain yksi (tai muutama) teistä ja ääretön määrä tehtäviä suoritettaviksi. Tämän lisäksi sinulla on myös henkilökohtainen elämä yrittää tasapainottaa. Se’s erittäin ylivoimainen kokemus.

Me’olemme käyneet läpi sen itse, ja niin ymmärrämme kuinka venytettyä sinusta tuntuu.

Shopify Experts on kauppapaikka, josta löydät 780+ asiantuntijaa, jotka auttavat sinua rakentamaan myymälän tyhjästä, rakentamaan sinulle mukautetun teeman tai tekemään vain joitain muutoksia nykyiseen teemaasi.

Shopify-asiantuntijat

Nämä asiantuntijat ovat hienoja tekemisissään ja ovat paljon nopeampia kuin sinä yrität oppia kaiken itse.

Shopify-asiantuntijoiden hyödyntäminen antaa sinun vapauttaa aikaa, jotta voit keskittyä liiketoiminnan muihin tärkeisiin näkökohtiin. Ajan myötä säästät sekä aikaa että rahaa antamalla asiantuntijoiden tehdä mitä parhaiten.

Tarkista johtopäätös – Shopify-teemat ja asiantuntijat

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me