Shopify teme i Shopify stručnjak pregled


Shopify Pregled tema

Shopify Themes review


Ocjena

5 od 5 zvjezdica

Pogledajte Shopify Themes

Shopify teme su profesionalnog izgleda & može pomoći vašoj trgovini da izgradi povjerenje. Oni’stvorili su profesionalni dizajneri s naglaskom na upotrebljivost i pretvaranje u prodaju.

Unaprijed pregledani Shopify stručnjaci mogu se unajmiti ako vam treba dodatna pomoć.

Recenzija Jeremyja

Ažurirano 15. ožujka 2019. godine

Korištenje vrhunskih tema Shopify i Shopify Experts za izgradnju trgovine e-trgovine odličan je način za pokretanje vašeg poslovanja i povećanje internetske prodaje..

[Pogledajte našu cjelovitu recenziju na Shopify ovdje]

Istina o većini kupaca na mreži je da su pod velikim utjecajem izgleda internetske trgovine i osjećaju li se lako kad prvi put vide vašu web stranicu.

Koliko ste puta kliknuli s web stranice samo zato što nije’vizualno ugodan, pa nisi’ne želim provesti više vremena na web mjestu?

ja’to sam učinio – više puta nego što želim priznati!

Potrebno je samo nekoliko sekundi da potencijalni kupac odluči hoće li ostati i razgledati trgovinu ili krenuti negdje drugdje s nekoliko klikova na gumb.

Svi donosimo ove podijeljene sekundarne odluke svaki dan.

Ili odmah privučete njihovu pažnju i pružite sebi priliku da im nešto prodate, ili riskirate da potrošite trud koji ste’potrošio sam ih da ih dovedem u vašu trgovinu.

Ovo je posebno rasipno ako plaćate reklame kojima ćete privući promet do svoje trgovine.

Kako izgleda vaša trgovina Shopify utječe na vašu vjerodostojnost

Mnogo puta se početno povjerenje svodi na uočenu vjerodostojnost – a to su mnogo puta proučavali mnogi “Marketing” srodne vrste istraživanja.

Da – vaše poslovanje je vjerodostojno, ali za svoje prve posjetitelje nema’to još ne znam.

Pa kako će vas percipirati u prvih nekoliko sekundi ostavit će snažan dojam. To će značajno utjecati na to hoće li ih potencijalno kupiti od vas ili ne.

Što profesionalnija i ljepša izgleda vaša web stranica, veća je vjerojatnost da će ostati i saznati više o vašoj internetskoj trgovini. To vam daje priliku da im dokažete da ste vjerodostojni i da im kupovina proizvoda može pomoći.

Shopify teme mogu vam pomoći

Shopify teme su stvorene s povjerenjem i vjerodostojnošću. Dizajnirani su tako da posjetiteljima zaintrigiraju vašu trgovinu i ostanu samo malo dulje kako biste saznali možete li im biti korisni.

Ono što nam se stvarno sviđa kod Shopifyja’Teme su to što su ih stvorili profesionalni dizajneri. Tako to’s nije skupina kodirača koji fantastično stvaraju softver, sjede i dizajniraju teme za vas. Mnogo drugih graditelja web stranica čini ovu pogrešku, pa vam pružaju neprivlačne osrednje teme.

Shopify teme

Ako ti’imao sam priliku pregledavati neke Shopify teme, ti’Slažem se da su oni privlačni i da mogu učiniti da vi i vaša internetska trgovina izgledate dobro.

Postoji puno stalnih autora stvaranja tema Shopify, a možete ih pronaći u Shopifyju’s trgovinom tema.

Primjerice, neke vrhunske Shopify teme kreirane su od strane svjetski poznatih dizajnera poput Pixel Union-a i Out Of The Sandbox-a.

Besplatno i plaćeno Shopify teme

Shopify vam nudi plaćene i besplatne teme. Tako možete odabrati i odabrati koji dizajn najbolje odgovara vašoj trgovini.

Njihove cijene kreću se od besplatno do 180 dolara. Za plaćene teme to su samo jednokratna investicija, tako da nema ponavljajućih mjesečnih troškova. Iako možda mislite da je to prevelika investicija, možete odabrati besplatnu temu i vidjeti kako to ide tijekom rasta trgovine. Uvijek možete nadograditi na plaćenu premiju kasnije kada budete spremni.

Razlog zašto se neke premium teme moraju kupiti je taj što su ih stvorili stručnjaci za dizajn koji nisu dio Shopifyja. Dakle, ove teme, u potpunosti kompatibilne s Shopify trgovinama, kreirali su profesionalni dizajneri koji znaju što rade.

Proučavali su što’radimo na mrežnim trgovinama i što god’t i unijeti dizajnerske nadahnuće preko Interneta u svoje dizajne, tako da možete imati priliku kako svoju trgovinu Shopify izdvojiti iz gomile. To vam predstavlja pravu prednost ako želite povećati svoje poslovanje i prodaju.

Dugoročno, ako se ozbiljno bavite svojim poslom, ulaganje u premium Shopify temu itekako je vrijedno jer vam može pomoći povećati prodaju.

Odaberite Shopify teme koje odgovaraju vašoj industriji

Jedan od alat koji stvarno cijenimo je taj što oni sortiraju svoje teme po djelatnostima.

To vam omogućuje da brzo razvrstate na stotine premium tema kako biste pronašli savršen dizajn koji je izgrađen upravo za industriju u kojoj se nalazite.

Neke industrije uključuju umjetnost & fotografija, odjeća & modni nakit & pribor, elektronika, hrana & pića, doma & vrt, namještaj, sport & rekreacija, igračke & igre i tako dalje.

shopify teme

To vam olakšava izbor da biste uštedjeli neko vrijeme. Naravno, možete pregledavati i druge teme i vidjeti da li vam se sviđaju. Vi ste u potpunom nadzor nad kojom Shopify temu odabrati.

Shopify stručnjaci također vam mogu pomoći

Ako vam treba malo više pomoći pri uklanjanju trgovine Shopify iz temelja, Shopify stručnjaci mogu vam pomoći.

Pokretanje, rast i poslovanje tvrtke je teško. Tamo’s vama samo jedan (ili nekoliko) i beskonačan broj zadataka. Povrh toga, imate i osobni život u kojem pokušavate uspostaviti ravnotežu. To’je vrlo neodoljivo iskustvo.

Mi’I sami smo to prošli i shvatili smo kako se osjećate protegnuti.

Shopify Experts je tržište na kojem možete pronaći 780+ stručnjaka koji će vam pomoći da izgradite trgovinu ispočetka, sastavim vam prilagođenu temu ili samo napravite neke izmjene postojeće teme.

Shopify Experts

Ti su stručnjaci sjajni u onome što rade, a i puno su brži nego što pokušavate sve naučiti sami.

Korištenje stručnjaka Shopify omogućuje vam da oslobodite vrijeme tako da se možete usredotočiti na druge važne aspekte vašeg poslovanja. S vremenom će to uštedjeti i vrijeme i novac tako što ćete tim stručnjacima pustiti da rade što najbolje rade.

Zaključak pregleda – prikažite teme i stručnjake

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me