Shopify Themes и Shopify Experts Review


Shopify Themes Review

Shopify Themes преглед


оценка

5 от 5 звезди

Вижте Теми за шопиране

Темите на Shopify са професионално изглеждащи & може да помогне на вашия магазин да изгради доверие. Те’създаден е от дизайнери, с акцент върху използваемостта и реализацията на продажби.

Предварително екранизираните експерти по Shopify могат да бъдат наети, ако се нуждаете от повече помощ.

Преглед от Джеръми

Последно актуализирано на 15 март 2019 г.

Използването на първокласни Shopify теми и Shopify Experts, за да помогнете за изграждането на вашия магазин за електронна търговия, е отличен начин да започнете бизнеса си и да увеличите продажбите си онлайн.

[Вижте пълния ни преглед на Shopify тук]

Истината за повечето онлайн купувачи е, че те са силно повлияни от това как изглежда онлайн магазина и дали се чувстват спокойно, когато за първи път видят вашия уебсайт.

Колко пъти сте щракнали далеч от уебсайт само защото не е’не визуално, така че не сте’не искам да прекарвам повече време на сайта?

аз’направих това – повече пъти, отколкото ми се иска да призная!

Необходими са само няколко секунди, за да може бъдещият клиент да реши дали да остане и да огледа магазина си, или да отиде на друго място с няколко щраквания на бутон.

Всички взимаме тези разделени втори решения всеки ден.

Или привличате вниманието им веднага и си давате шанс да им продадете нещо, или рискувате да изхабите усилията, които вие’прекарахте да ги донесете в магазина си.

Това е особено разточително, ако плащате за реклами, които да привличат трафик до вашия магазин.

Как изглежда магазина ви Shopify влияе на вашата достоверност

Много пъти първоначалното доверие се свежда до възприеманата достоверност – и това е проучено много от много различни “маркетинг” свързани видове изследвания.

Да – вашият бизнес е надежден, но за първите ви посетители не го правят’още не знам това.

Така че как те възприемат в първите секунди, ще направи силно впечатление. Това ще окаже значително влияние върху това дали те потенциално ще купуват от вас или не.

Колкото по-професионално и красиво изглежда вашият уебсайт, толкова по-голяма е вероятността те да останат и да научат повече за вашия онлайн магазин. Това ви дава възможност да им докажете, че сте надеждни и че купуването на вашите продукти може да им помогне.

Темите за шопиране могат да ви помогнат

Темите на Shopify са създадени с внимание и доверие. Те са създадени да помогнат на посетителите ви да се заинтригуват с вашия магазин и да останете само малко по-дълго, за да разберете дали можете да им бъдете полезни.

Какво наистина харесваме в Shopify’s теми е, че те са създадени от професионални дизайнери. Така е’s не е група кодери, които фантастично създават софтуер, сядат и проектират теми за вас. Много други създатели на уебсайтове правят тази грешка, така че ви предоставят непривлекателни за посредствени теми.

Теми за шопиране

Ако ти’имах възможност да разгледате някои теми от Shopify, вие’Ще се съглася, че те са привлекателни и имат потенциал да направят вас и вашия онлайн магазин да изглеждате добре.

Има много създатели на теми на Shopify на пълен работен ден и можете да ги намерите в Shopify’магазин за теми.

Например, някои премиум теми Shopify са създадени от световно известни дизайнери като Pixel Union и Out Of The Sandbox.

Безплатни и платени Shopify теми

Shopify ви предоставя както платени, така и безплатни теми. Така че можете да изберете и да изберете кой дизайн е най-подходящ за вашия магазин.

Цените им варират от безплатно до 180 долара. За платените теми те са само еднократна инвестиция, така че няма повтарящи се месечни такси. Въпреки че може да сте на мнение, че е твърде голяма инвестиция, можете да изберете безплатна тема и да видите как става това, докато отглеждате магазина си. Винаги можете да надстроите до платена премия по-късно, когато сте готови.

Причината някои премиум теми трябва да бъдат закупени е, че тези теми са създадени от дизайнерски експерти, които не са част от Shopify. Така че тези теми, макар и напълно съвместими с магазините на Shopify, са създадени от професионални дизайнери, които знаят какво правят.

Те са проучили какво’работи за онлайн магазини и какво не е’t и внесете дизайнерски вдъхновения в интернет в своите дизайни, така че можете да имате възможност да помогнете на вашия магазин Shopify да се открои от тълпата. Това представлява реално предимство за вас, ако искате да разширите бизнеса си и продажбите си.

В дългосрочен план, ако се отнасяте сериозно към бизнеса си, инвестирането в премиум тема Shopify си заслужава, тъй като може да ви помогне да увеличите продажбите.

Изберете Shopify теми, които отговарят на вашата индустрия

Един инструмент, който наистина ценим, е, че те сортират темите си по отрасли.

Това ви позволява бързо да сортирате стотици премиум теми, за да намерите перфектния дизайн, който е изграден специално за индустрията, в която се намирате.

Някои отрасли включват изкуството & фотография, облекло & мода, бижута & аксесоари, електроника, храни & напитки, вкъщи & градина, мебели, спорт & отдих, играчки & игри и т.н..

шопирайте теми

Това ви помага да стесните избора си, за да ви спести известно време. Разбира се, можете да разгледате и други теми, за да видите дали ги харесвате. Вие имате пълен контрол коя тема на Shopify да изберете.

Shopify експерти също могат да ви помогнат

Ако имате нужда от малко повече помощ за извличането на вашия магазин Shopify извън земята, Shopify Experts може да ви помогне.

Стартирането, растежа и управлението на бизнес е трудно. Там’е само един (или няколко) от вас и безкраен брой задачи, които трябва да свършите. На всичкото отгоре имате и личен живот, за да се опитате да балансирате. То’е много преживяване.

ние’самите ние преживяхме това и така разбираме колко се изпъвате.

Shopify Experts е пазар, на който можете да намерите 780+ експерти, които да ви помогнат да изградите магазина си от нулата, да ви изгради персонализирана тема или просто да направите някои модификации на съществуващата си тема.

Shopify експерти

Тези експерти са страхотни в това, което правят, и те са много по-бързи, отколкото вие да се опитвате да научите всичко сами.

Използването на Shopify Experts ви позволява да освободите времето си, за да можете да се съсредоточите върху други важни аспекти на вашия бизнес. С течение на времето това ще ви спести както време, така и пари, като оставите тези експерти да правят това, което правят най-добре.

Заключение от прегледа – Опишете теми и експерти

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me