Shopify vs Shopify Plus | 5 diferențe cheie pe care trebuie să le cunoști

Shopify este cel mai bun constructor de site-uri online de comerț electronic de pe piață astăzi. Aceasta’s-au ajutat mii de comercianți să își construiască propriile magazine online și le-au generat un total de vânzări de 55 miliarde de dolari.


Shopify este creat pentru întreprinderile mici și mijlocii, în timp ce Shopify Plus este conceput pentru întreprinderile mari. Funcționează la fel, dar Shopify Plus poate gestiona mult mai mult decât un plan Shopify obișnuit – de exemplu, Shopify Plus poate gestiona peste 10.000 de tranzacții pe minut!

Shopify vs Shopify Plus

Dar cum puteți spune ce platformă Shopify este potrivită pentru dvs.? Și ce face Shopify Plus altfel?

Acea’este locul în care intrăm. Aici, la Expert Builder Website, noi’m-am angajat să ajut tu găsiți cea mai bună platformă pentru ta are nevoie. Noi’am cercetat sute de produse și le-am testat amănunțit. Noi’acum sunteți într-o poziție excelentă să vă spun cheie diferențele dintre Shopify și Shopify Plus și care’este potrivit pentru tine.

Citiți mai departe în timp ce discutăm despre modul în care ambele platforme funcționează, pro și contra fiecăreia și cele cinci mare zone care’te voi ajuta să iei decizia ta.

1

Shopify vs Shopify Plus: pro și contra

Cumpărați pro# 1# 2# 3
Vindeți pe mai multe canale precum Facebook, Instagram și Amazon
Sistem de inventar strălucitor
Funcții de comerț electronic mai bune decât orice alt constructor de site-uri web
Shopify Cons# 1# 2# 3
Lipsa integrărilor de specialitate
Taxe de tranzacție aplicate dacă nu donați’nu folosiți plăți Shopify
Poate sa’nu schimbați temele fără a fi necesar să vă reformatați conținutul
Pro Shopify Plus# 1# 2# 3
Conturi de personal nelimitate
Poate gestiona peste 10.000 de tranzacții pe minut
Personalizare, ajutor și asistență dedicată
Contra Shopify Plus# 1# 2# 3
Fără preț stabilit cu costuri lunare efectuate prin ofertă
Durabil numai dacă’e o afacere la nivel de întreprindere
Trebuie să aveți timp pentru a investi în site-ul dvs. de comerț electronic

2

Cum funcționează Shopify și Shopify Plus?

Lăsa’începe prin a elimina orice confuzie: Shopify și Shopify Plus funcționează în același mod.

Tu’Voi folosi același tablou de bord, același editor și același centru de ajutor pentru informații. Oamenii se confruntă cu Shopify Plus, dar asta’nu din cauza Cum funcționează’s din cauza ce se poate face.

tablou de bord pentru magazinShopify’s tabloul de bord acționează ca hub-ul central unde îți poți controla magazinul online.

În timp ce Shopify vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea și personaliza magazinul dvs. online, Shopify Plus face un pas mai departe. Permiteți-ne să explicăm:

Când vine vorba de transport, de exemplu, cu Shopify puteți beneficia de transport gratuit, tarife forfetare sau tarife calculate în direct. Cu Shopify Plus puteți accesa un script de expediere pentru a configura tarife mai precise. Aceasta înseamnă că puteți modifica opțiunile de expediere pe baza etichetelor clienților, a conținutului unui coș sau chiar a unei valori minime a comenzii.

Pe scurt, Shopify Plus vă oferă un control mai mare, atât în ​​configurare, cât și în personalizare.

Cine folosește Shopify și Shopify Plus?

Shopify este în general utilizat de firmele de comerț electronic de zi cu zi. Planurile sale – care variază de la 29 USD / lună la 299 USD / lună – sunt accesibile pentru majoritatea companiilor. Shopify Plus este pentru comercianții cu amănuntul emblematic și este folosit de genul Red Bull, Budweiser și Kylie Jenner.

Informatii suplimentare:

Revizuirea principală Shopify – pentru o privire mai profundă asupra Shopify

Diagrama de comparare a producătorilor de magazine online – vezi comparația noastră detaliată a primilor cinci producători de magazine online

3

Flexibilitatea proiectării

Oferta Shopify și Shopify Plus peste 60 de teme să funcționeze de când vine vorba de crearea magazinului dvs. de comerț electronic. Există 10 teme gratuite și 59 de plată, care costă între 140 și 180 $.

Poate suna ca foarte mult, dar’este o investiție unică pe site-ul dvs. web’aspectul lui. N-ai vrea’Nu te gândești de două ori la cheltuielile pe magazinul tău din cărămidă și mortar, nu?

Temele sunt de asemenea disponibile într-o varietate de limbi. Deci, dacă doriți să configurați un magazin online pentru un public țintă dintr-o anumită țară, puteți face acest lucru în limba lor maternă. Limbile includ engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, japoneza și portugheza braziliană.

magazin de temeShopify’magazinul de teme vă permite să răsfoiți, să previzualizați și chiar să le sortați pe categorii.

Personalizarea de bază se face prin Shopify’editor. Odata ce tu’v-ați adăugat produsele, puteți decide unde vă aflați’mi-ar plăcea să fie afișate și să le împartă în pagini de categorii.

Pentru un nivel mai profund de control, dumneavoastră’Va trebui să știu un pic de codificare. Aici se află Shopify’Limbajul tematic, lichid, intră în joc. Lichidul este locul unde puteți scrie linii de cod care vă modifică tema’aspectul lui. Dacă puteți’cod t, don’panică, acolo’sunt multe ghiduri în jurul valorii de a vă ajuta.

magazin de cod lichidLichidul este Shopify’limbajul tematic propriu care vă oferă o personalizare mai aprofundată.

Așa cum am’Am discutat, Shopify Plus este destinat companiilor la nivel de întreprindere. daca tu’sunteți la acest nivel, este posibil să aveți deja un site web.

Shopify Plus vă pune la dispoziție propriul manager dedicat lansării. Aceasta’își îndeplinesc sarcina pentru a vă asigura că site-ul dvs. web poate fi complet integrat în Shopify. ei’Vă voi ajuta să scrieți linii de cod și să vă puneți în funcțiune pe o temă personalizată Shopify.

O altă diferență între Shopify și Shopify Plus este capacitatea dvs. de a edita pagina de checkout. Shopify nu face în prezent’nu vă permit să vă personalizați plata, în timp ce Shopify Plus vă oferă această opțiune. Vedeți aici pentru mai multe informații despre exact ce puteți edita.

Shopify vs Shopify Plus: Flexibilitatea designului

Shopify Plus câștigă!

Atât Shopify, cât și Shopify Plus vă oferă peste 60 de teme din care să alegeți. Totuși, la sfârșitul zilei, Shopify Plus vă oferă mai multe – nu numai că veți obține propriul manager de lansare, dar puteți edita și pagina dvs. de checkout, pe care o puteți’să fac un plan Shopify obișnuit.

Informatii suplimentare:

Cum să construiți un magazin online – căutați un loc unde să începeți? Vezi ghidul nostru

7 cele mai bune platforme de comerț electronic – aflați cele mai bune 7 platforme aici

4

Caracteristici de comerț electronic

Funcțiile de comerț electronic sunt ceea ce separă cu adevărat Shopify și Shopify Plus. Sub noi’Vom discuta câteva caracteristici importante disponibile pentru ambele platforme, apoi treceți prin două care sunt exclusive pentru Shopify Plus.

Funcții de vânzare Shopify (disponibile pe Shopify și Shopify Plus)

1. Integrare multicanal

Pare complicat, dar toate acestea înseamnă cu adevărat că puteți vinde în multe locuri diferite. Shopify vă permite să vă vindeți produsele direct pe piețele de piață, cum ar fi Amazon și eBay, și pe social media, precum Facebook și Instagram.

Dacă un client nu face acest lucru’nu trebuie să părăsesc platforma pe care o au’au achiziționat ceva, ei’sunt mult mai probabil să cumpărați. Nu numai că această caracteristică este excelentă pentru diversificarea fluxurilor de venituri, ci vă oferă și o bază de clienți care poate nu a vizitat niciodată site-ul dvs. web – genius.

Informatii suplimentare:

Cum se vinde pe Facebook – aflați cum să configurați și să începeți să vindeți prin Facebook

Cum să faci bani pe Instagram – deveniți un rege al comerțului social cu ghidul nostru

2. Recuperarea coșului abandonat

Spuneți că un client vă vizitează magazinul online, adaugă articole în coșul său, dar pleacă fără să verificați. Shopify le va trimite un e-mail automat în numele dvs., ca urmare pentru a vedea dacă acestea’sunt încă interesat să cumpere produsele.

Studiile arată că e-mailurile de căruță abandonate ar putea recupera până la 25% din vânzările pierdute altfel. Acea’sunt prea buni de ratat. Și cu Shopify, coșul abandonat este disponibil ca o funcție încorporată.

3. Vânzare cu mai multe monede

Dacă folosiți Shopify’Procesatorul propriu de plăți, Shopify Payments, magazinul online va ajusta automat moneda afișată pentru produsele dvs. pe baza clientului’locația.

Prețurile dvs. se vor modifica în funcție de cursurile de schimb curente, ceea ce este ideal dacă intenționați să vindeți la nivel internațional. Monedele acceptate sunt: ​​GBP, EUR, USD, CAD, AUD, HKD, NZD, JPY și SGD.

Caracteristici de vânzare Shopify Plus (exclusiv Shopify Plus)

1. Shopify Flow

Primele impresii contează. Shopify Flow vă permite să adaptați acea primă impresie individual pentru clienții dvs. Odată ce’v-ați înscris pe site-ul dvs., puteți urmări achizițiile lor și puteți modifica pagina dvs. de pornire pentru a se potrivi cu produsele de care ar putea fi interesați.

Lăsa’folosesc exemplul unui magazin de rulare. Dacă aveți un client care achiziționează întotdeauna tăblițe interioare, este posibil să doriți ca acestea să vadă cele mai noi oferte pe tălpii imediat ce aterizează pe site-ul dvs. Adaptare a magazinului pentru clienții individuali este o modalitate sigură de a stimula vânzările.

2. Editor de scripturi

Am menționat editorul de scripturi mai devreme, dar are mai multe utilizări. Împreună cu oferirea unui control mai mare asupra transportului, puteți crea, de asemenea, scripturi pentru elementele rând și metodele de plată. Posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al magazinului dvs. online până la cele mai mici detalii vă oferă un control total.

Gândiți-vă la el ca la o perie de vopsea. Puteți încă să pictați un portret minunat cu doar câteva pensule, dar să aveți o gamă întreagă înseamnă că puteți fi la fel de detaliat și precis pe cât doriți.

Shopify vs Shopify Plus: Caracteristici de comerț electronic

Shopify Plus câștigă!

Shopify are o gamă largă de instrumente și funcții de vânzare, multe dintre ele partajând cu Shopify Plus. Cu toate acestea, Shopify nu face’nu aveți același nivel de instrumente sofisticate ca Shopify Plus. Editorul de scripturi și Shopify Flow oferă un serviciu mai avansat peste instrumentele disponibile pe Shopify.

5

Google Analytics

Shopify vine cu propriul său tablou de bord dedicat analiticii. De aici puteți vedea o imagine de ansamblu a magazinului dvs. online’Rapoarte de vânzări și personalizate. Acolo’este chiar o vizualizare live, care vă arată date minut la minut.

Acest lucru va oferi 99% din întreprinderile de comerț electronic toate informațiile de care au nevoie. Totuși, surpriză surpriză, Shopify Plus merge cu un pas mai departe.

shopify plus analiticeShopify’s tabloul de bord analitic este casa tuturor informațiilor.

Shopify Plus este partener cu companii de analiză lider în industrie, cum ar fi Glew și Looker, pentru a vă oferi date actualizate, experți și cunoștințe. Acest lucru face armele gigantilor de comerț electronic cu informațiile detaliate de care au nevoie pentru a efectua apeluri de afaceri mari într-o secundă.

Shopify vs Shopify Plus: Analytics

Shopify Plus câștigă!

Shopify vine cu un instrument excelent de analiză deja încorporat, pe care îl puteți utiliza pentru a urmări constant magazinul’date. Cu toate acestea, Shopify Plus trece la nivelul următor cu integrările sale avansate. În timp ce Shopify vă oferă o perspectivă deosebită, Shopify Plus vă oferă date și informații experte, detaliate.

6

Ajutor si sustinere

Nimanui nu-i place sa se blocheze. Dacă faci totuși, Shopify are spatele cu suport 24/7 prin e-mail telefonic și chat live. De asemenea, puteți căuta prin ghiduri în fantasticul său centru de ajutor.

Ca tine’probabil, ați ghicit, Shopify Plus vă oferă acces la același suport… iar apoi unele.

centru de ajutor pentru magazinShopify’Centrul de ajutor este primul dvs. port de apel pentru orice probleme pe care le puteți întâmpina.

Ceea ce obțineți cu Shopify Plus este un suport dedicat, personal. Acest lucru este în mare măsură inutil pentru majoritatea întreprinderilor, dar pentru corporațiile masive, acesta poate fi esențial.

Mai întâi vi se atribuie un manager de lansare care vă va ajuta să vă puneți în funcțiune. Aceasta’își ocupă treaba pentru a ajuta cu lucruri precum integrarea site-ului dvs. web existent în Shopify. De acolo, tu’Voi primi un MSM (manager de succes al comercianților).

Indiciul’s în numele cu acesta. Rolul lor este să te ajute să ai succes. Totul, de la îndrumări cu privire la modul de utilizare a Shopify Plus, la ținerea la curent cu tendințele industriei și la oferirea de coaching strategic.

Shopify vs Shopify Plus: ajutor și asistență

Shopify Plus câștigă!

Shopify Plus bate din nou Shopify cu ajutorul personalizat, personalizat. În timp ce Shopify vă oferă asistență 24/7, Shopify Plus vă oferă un plus impresionant al unui manager dedicat de lansare pentru a vă ajuta să vă configurați, plus un manager de asistență pentru comercianți care vă ajută site-ul să reușească.

7

Taxe de preț și tranzacții

Shopify vine cu trei planuri principale de stabilire a prețurilor: Shopify de bază (29 dolari / lună), Shopify (79 $ / lună) și Shopify avansat (299 USD / lună).

Toate cele trei planuri vă oferă caracteristici importante, cum ar fi integrarea multicanalului și coșul abandonat, dar există câteva diferențe. Dacă crearea și vânzarea de carduri cadou este importantă pentru tine’Vreau să vă uitați la planul Shopify sau la Advanced Shopify.

Advanced Shopify vă oferă și mai multe informații. Puteți obține rapoarte profesionale și rate de expediere calculate de terți. daca tu’căutăm să măresc repede, ei’cu siguranță două caracteristici cheie care vă vor ajuta.

Economisiți până la 20% în Planul dvs. Shopify

Ai putea salva aproape 190 USD pe an în Planul Shopify dacă vă înscrieți doi ani sau puteți salva 94 USD anual dacă vă înscrieți pentru un an!

comercializați planurile de prețuri

‘Dar stai, nu există o modalitate de a încerca Shopify mai întâi? Eu don’nici măcar nu știu dacă eu’Îmi place încă!’

Desigur, Shopify’M-am gândit și la asta. Shopify oferă o probă gratuită de 14 zile, ceea ce înseamnă că don’imi place ceea ce tu’am văzut în cele două săptămâni, pur și simplu don’nu investiți într-un plan.

Prețurile Shopify Plus sunt puțin mai puțin vizibile. Pentru a obține o ofertă, trebuie să contactați direct Shopify Plus. De aici puteți discuta despre modelul dvs. de afaceri, cifra de afaceri lunară și nevoile de marketing pentru a ajunge la un acord cu un preț adecvat.

Pe măsură ce crește – dacă vânzările dvs. lunare sunt cuprinse între 0 și 800.000 USD, planurile Shopify Plus tind să fie în jur de 2.000 USD / lună. Orice deasupra va varia, chiar până la Shopify Plus’ prețul plafonului de 40.000 USD.

Taxele de tranzacție Shopify și Shopify Plus funcționează în același mod. Cu Shopify, ei’re-comisioane fixe pe tranzacție. Cu Shopify Plus, ei’ești negociabil (ca estimare, tu’Voi analiza aproximativ 1,6% + 30¢ pe tranzacție).

O caracteristică vitală pe care o oferă atât Shopify, cât și Shopify Plus este 3D Secure. Acest lucru protejează comercianții împotriva fraudei atunci când procesează tranzacțiile cu cardul de credit. Deci, dacă procesați vreodată o plată neplăcută, aceasta’e banca care’ești responsabil, nu tu!

recenzii pentru magazinShopify’s taxele de tranzacție se modifică în funcție de planul în care vă înscrieți.

Shopify vs Shopify Plus: Tarife și tarife de tranzacție

Shopify câștigă!

Shopify Plus’ prețurile sunt mai scumpe și mai puțin vizibile decât Shopify’planurile. Trebuie să obțineți o ofertă pentru Shopify Plus, ceea ce înseamnă că poate fi adaptat pentru afacerea dvs., în timp ce Shopify’Planurile de preț sunt disponibile pentru toată lumea să le vadă – și să încercați cu proba sa gratuită de 14 zile!

Informatii suplimentare:

Evaluarea prețurilor la Shopify – săpați mai adânc în Shopify’planurile de stabilire a prețurilor

6 cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit – Vedeți aici dacă aveți nevoie de un site web de comerț electronic ieftin

8

Shopify vs Shopify Plus: Verdict final

Când vine vorba de Shopify vs Shopify Plus, dumneavoastră’mă uit la două platforme care cântă pe aceeași foaie de imn. Aceasta’doar cu Shopify Plus, dumneavoastră’ești înconjurat de un cor și ai propriul tău antrenor vocal!

Shopify este pentru întreprinderile de comerț electronic de dimensiuni mici și mijlocii care au nevoie de o platformă puternică care să poată crește cu ele. Shopify Plus este pentru întreprinderile la nivel de întreprindere care au deja nevoie să vândă mii de produse în fiecare zi.

Pentru a pune acest lucru în context, Shopify alimentează în prezent peste jumătate de milion de site-uri web de comerț electronic. Shopify Plus are puteri peste 2.500.

daca tu’nu fac parte din elita comerțului electronic, don’nu vă faceți griji. Shopify vine cu toate instrumentele necesare pentru a vă ajuta afacerea de la un vânzător de nivel mediu, la un imperiu online. Încercați Shopify gratuit azi – cine știe, ar putea să vă dea doar aripile de afaceri.

9

Întrebări frecvente

Ce tipuri de produse puteți vinde pe Shopify?

Atât cu Shopify, cât și cu Shopify Plus, puteți vinde produse fizice sau digitale, precum software sau descărcări de muzică / video. Puteți configura, de asemenea, dropshipping atât pe acolo’nu este cu adevărat nicio limită la tipul de produse pe care le poți vinde.

Cine sunt Shopify’principalii concurenți?

De asemenea, like-urile Wix și Weebly vă permit să vindeți online, dar Shopify’Adevăratul concurent este BigCommerce. Atât Shopify, cât și BigCommerce sunt construitori de site-uri de comerț electronic care sunt proiectate exclusiv pentru vânzarea online.

Puteți utiliza teme Shopify externe?

Există site-uri care vând ‘Teme Shopify’ că poți’să nu te urci pe platformă în sine, dar sfatul nostru ar fi să nu stai departe de ele. Shopify a câștigat’nu vă sprijin cu probleme funcționale pe care le puteți avea, cu excepția cazului în care’e un expert în codificare, acesta’este cel mai bine să stai cu Shopify’s-au oferit teme.

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map