Shopify vs Shopify Plus | 5 legfontosabb különbség, amelyet tudnod kell

Shopify a mai piacon a legjobb, mindenre kiterjedő e-kereskedelmi weboldal készítő. Azt’S segítette a kereskedők ezreit saját online áruházaik felépítésében, és összesen 55 milliárd dolláros eladást generált számukra.


A Shopify kis és közepes méretű vállalkozások számára készült, míg az újabb Shopify Plus nagyvállalati vállalkozások számára készült. Ugyanazon módon működnek, de a Shopify Plus sokkal többet képes kezelni, mint egy szokásos Shopify terv – például a Shopify Plus több mint 10 000 tranzakciót képes kezelni percenként!

Shopify vs Shopify Plus

De hogyan tudja megmondani, melyik a Shopify platform az Ön számára? És mit csinál másképp a Shopify Plus??

Hogy’Itt lépünk be a Weboldal-készítő szakértőbe’újra elkötelezett a segítés mellett te megtalálja a legjobb platformot a a ti igények. Mi’Már több száz terméket kutatott és alaposan tesztelt. Mi’most nagyszerű helyzetben van, hogy elmondjam a kulcs különbségek a Shopify és a Shopify Plus között, és melyik’neked igaz.

Olvassa tovább, amikor megbeszéljük mindkét platform működését, az egyes és az öt előnyöket és hátrányait nagy olyan területek, amelyek’Segítünk a döntés meghozatalában.

1

Shopify vs Shopify Plus: Előnyök és hátrányok

Shopify profik# 1# 2# 3
Eladás több csatornán, például a Facebookon, az Instagramon és az Amazonon
Ragyogó készletrendszer
Jobb e-kereskedelmi szolgáltatások, mint bármely más weboldal készítőnél
Shopify Cons# 1# 2# 3
A szakemberek integrációjának hiánya
A tranzakciós díjak érvényesek, ha nem’ne használja a Shopify Payments szolgáltatást
Tud’Nem válthat témákat anélkül, hogy újra kell formáznia a tartalmat
Shopify Plus profik# 1# 2# 3
Korlátlan személyi számlák
Több mint 10 000 tranzakciót képes kezelni percenként
Személyre szabott, elkötelezett segítség és támogatás
Shopify Plus Cons# 1# 2# 3
Nincs meghatározott ár, havi költségekkel idézettel
Csak akkor fenntartható, ha te’újra egy vállalati szintű vállalkozás
Időt kell, hogy fektessen be az e-kereskedelmi webhelyre

2

Hogyan működik a Shopify és a Shopify Plus??

enged’Először a zavar megszüntetésével kezdjük: A Shopify és a Shopify Plus ugyanúgy működnek.

te’Ugyanazt az irányítópultot, ugyanazt a szerkesztőt és ugyanazt a súgót használjuk információkhoz. Az emberek aggódnak a Shopify Plus felett, de az’nem azért, mert hogyan működik, ez’s miatt mit megteheti.

shopify műszerfalShopify’Az irányítópult központi csomópontként működik, ahol ellenőrizheti online áruházát.

Míg a Shopify mindent megad, amire szüksége van az online áruház létrehozásához és testreszabásához, a Shopify Plus egy lépéssel tovább megy. Hadd magyarázzuk meg:

Amikor a szállításról van szó, például a Shopify segítségével ingyenes szállítást, átalánydíjakat vagy élő számított díjakat kaphat. A Shopify Plus segítségével elérheti a szállítási szkriptet a pontosabb tarifák konfigurálásához. Ez azt jelenti, hogy megváltoztathatja a szállítási lehetőségeket az ügyfélcímkék, a kosár tartalma vagy akár a minimális rendelési érték alapján.

Röviden: a Shopify Plus nagyobb irányítást biztosít a telepítés és a testreszabás területén.

Ki használja a Shopify-t és a Shopify Plus-ot??

A Shopify-t általában a mindennapi e-kereskedelmi vállalkozások használják. Tervei – amelyek havonta 29 és 299 dollár között mozognak – a legtöbb vállalat számára elérhetők. A Shopify Plus zászlóshajó-kereskedők számára készült, és a Red Bull, a Budweiser és Kylie Jenner kedvelteit..

További információ:

Fő Shopify áttekintés – a Shopify mélyebb betekintése érdekében

Online áruház-készítő összehasonlító diagram – olvassa el az öt legnagyobb online áruházépítő részletes összehasonlítását

3

Rugalmas kialakítás

Shopify és Shopify Plus ajánlat több mint 60 téma attól kezdve, hogy az e-kereskedelmi áruház létrehozásától kezdődjön. 10 ingyenes téma és 59 fizetett téma található, amelyek ára 140–180 dollár.

Ez soknak tűnhet, de az’s egyszeri befektetés az Ön webhelyén’megjelenése. Nem akarod’Ne gondoljon kétszer arra, hogy ezt költi a tégla- és habarcs-kirakatra, igaz?

A témák különféle nyelveken is rendelkezésre állnak. Tehát, ha online áruházat kíván létrehozni egy adott országban a célközönség számára, megteheti az anyanyelvén. Nyelvek: angol, spanyol, francia, német, olasz, japán és brazil portugál.

vásároljon témákatShopify’A séma-áruház lehetővé teszi a böngészést, az előnézetet és kategóriák szerinti rendezést.

Az alapvető testreszabás a Shopify segítségével történik’szerkesztője. Ha egyszer’Ha hozzáadta termékeit, eldöntheti, hol tartózkodik’szeretné, ha azok megjelennének, és osztályos oldalakra osztják őket.

A mélyebb ellenőrzés érdekében Ön’Tudnom kell egy kicsit a kódolást. Itt áll a Shopify’A témájú nyelv, a folyadék kerül játékba. A folyadék az, ahol olyan kódsorokat írhat, amelyek megváltoztatják a témát’megjelenése. Ha tudod’t kód, don’t pánik sincs’Rengeteg útmutatót kínál, hogy segítsen.

shopify folyékony kódA folyadék a Shopify’Saját témanyelv, amely mélyebb testreszabást biztosít.

Mint mi’A Shopify Plus vállalati szintű vállalkozások számára készült. Ha te’Ezen a szinten valószínűleg már van weboldala.

A Shopify Plus a saját dedikált indító menedzserét kínálja Önnek. Azt’feladata annak biztosítása, hogy webhelye teljes mértékben integrálódjon a Shopify-ba. Ők’Segít a kódsorok megírásában és a Shopify egyedi témájának felállításában.

Egy másik különbség a Shopify és a Shopify Plus között az, hogy szerkesztheti a fizetési oldalt. A Shopify jelenleg nem’t lehetővé teszi a pénztár testreszabását, míg a Shopify Plus megadja ezt a lehetőséget. További információt arról, hogy mit szerkeszthet, itt talál.

Shopify vs Shopify Plus: Rugalmas tervezés

A Shopify Plus nyeri!

Mind a Shopify, mind a Shopify Plus több mint 60 témát kínál Önnek. A nap végén azonban a Shopify Plus még többet kínál Önnek – nemcsak saját indítókezelőjét kapja meg, hanem szerkesztheti a pénztár oldalát is, amelyet’nem egy szokásos Shopify-tervvel.

További információ:

Online áruház felépítése – keres egy kezdő helyet? Nézze meg útmutatóunkat

7 legjobb e-kereskedelmi platform – itt találja meg a 7 legfontosabb platformot

4

E-kereskedelmi szolgáltatások

Az e-kereskedelem jellemzői különböznek a Shopify-tól és a Shopify Plus-tól. Mi alatt’Megvitatjuk a mindkét platformon elérhető néhány fontos funkciót, majd futtatjuk azokat a kettőt, amelyek kizárólagosak a Shopify Plus számára.

Shopify értékesítési szolgáltatások (a Shopify és a Shopify Plus webhelyen érhetők el)

1. Többcsatornás integráció

Bonyolultnak tűnik, de ez valójában azt jelenti, hogy sok különböző helyen tudunk eladni. A Shopify lehetővé teszi termékeinek közvetlen értékesítését olyan piacokon, mint az Amazon és az eBay, valamint a közösségi médiákon, például a Facebook és az Instagram.

Ha az ügyfél nem’el kell hagyniuk a peronról’újra vásárolni valamit, ők’sokkal nagyobb valószínűséggel vásárol. Ez a szolgáltatás nem csupán a bevételi források diverzifikálására szolgál, hanem olyan ügyfélkört is biztosít Önnek, amely még soha nem is járt az Ön webhelyén – zseni.

További információ:

Hogyan adhat el a Facebookon – megtanulják, hogyan kell beállítani és elindítani az eladást a Facebookon keresztül

Hogyan lehet pénzt keresni Instagram – váljon társadalmi útmutató királyunkkal útmutatónkkal

2. Elhagyott kosár helyreállítás

Tegyük fel, hogy egy ügyfél meglátogatja az online áruházat, felveszi az elemeket a kosárba, de távozás nélkül kilép. A Shopify automatikusan e-mailt küld neked az Ön nevében nyomon követésként, hogy megtudja, ők’újra érdekli a termékek vásárlása.

Tanulmányok azt mutatják, hogy az elhagyott kosár e-mailek az egyébként elveszített eladások akár 25% -át visszatéríthetik. Hogy’túl jó ahhoz, hogy kihagyja. És a Shopify mellett az elhagyott kocsi beépített szolgáltatásként is elérhető.

3. Több valuta eladása

Ha a Shopify-t használja?’Saját fizetési processzora, a Shopify Payments, az online áruház automatikusan beállítja a termékekre megjelenített pénznemet az ügyfél alapján’helyét.

Az Ön árai a jelenlegi árfolyamok szerint módosulnak, amely ideális, ha nemzetközi értékesítést tervez. A támogatott valuták: GBP, EUR, USD, CAD, AUD, HKD, NZD, JPY és SGD.

Shopify Plus értékesítési szolgáltatások (kizárólag a Shopify Plus számára)

1. Shopify Flow

Az első benyomások számítanak. A Shopify Flow lehetővé teszi, hogy ezt az első benyomást egyénileg alakítsák ki az ügyfeleknek. Egyszer ők’Ha feliratkozott a webhelyére, nyomon tudja követni vásárlásait, és megváltoztathatja honlapját, hogy megfeleljen azoknak a termékeknek, amelyek érdekli őket.

enged’használja a futó bolt példáját. Ha van olyan ügyfele, aki mindig vásárol talpbetét, érdemes lehet, hogy látja meg a legfrissebb ajánlatait a talpbélésen, amint az leszáll az Ön webhelyére. A kirakat testreszabása az egyéni ügyfelek számára egy biztos módszer a növekedésre.

2. Script Editor

A szkriptszerkesztőt korábban már említettük, de több felhasználást igényel. A szállítás feletti nagyobb ellenőrzés mellett szkripteket hozhat létre a sorokhoz és a fizetési módokhoz is. Az online áruház minden aspektusának testreszabása a legkisebb részletekig teljes ellenőrzést biztosít.

Gondoljon rá, mint egy ecsetet. Még néhány kefével festeni is lehet egy szép portrét, de a teljes sorozatnak köszönhetően annyira részletes és pontos lehet, amennyit csak akar..

Shopify vs Shopify Plus: e-kereskedelmi szolgáltatások

A Shopify Plus nyeri!

A Shopify számos értékesítési eszközt és szolgáltatást kínál, amelyek közül sokat megoszt a Shopify Plusszal. A Shopify azonban nem’t ugyanolyan kifinomult eszközökkel rendelkezik, mint a Shopify Plus. A szkript-szerkesztő és a Shopify Flow fejlettebb szolgáltatást kínál a Shopify-on elérhető eszközökkel.

5

Analitika

A Shopify saját dedikált elemző műszerfallal rendelkezik. Innentől megtekintheti az online áruház áttekintését’értékesítési és egyedi jelentések. Ott’s még egy élő nézet is, amely percről-percre mutat adatokat.

Ez az e-kereskedelmi vállalkozások 99% -ának megkapja a szükséges betekintést. Meglepetés azonban, hogy a Shopify Plus egy lépéssel tovább halad.

vásárlás és elemzésShopify’Az analitikai irányítópult az összes betekintés otthona.

A Shopify Plus partnerei az iparágvezető elemző cégekkel, mint például a Glew és a Looker, hogy naprakész, szakértői adatokat és betekintést nyújtsanak neked. Ez a fegyverkereskedelmi óriások olyan részletes információkkal szolgál, amelyekre a nagy üzleti hívások másodpercenkénti kezdeményezéséhez szükségük van.

Shopify vs Shopify Plus: Analytics

A Shopify Plus nyeri!

A Shopify a már beépített nagyszerű elemzőeszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével folyamatosan nyomon tudja követni az üzletét’adatait. A Shopify Plus azonban továbbfejlesztett integrációival továbbviszi ezt a szintet. Míg a Shopify nagyszerű betekintést nyújt, addig a Shopify Plus szakértői, részletes adatokat és információkat nyújt Önnek.

6

Segítség és támogatás

Senki sem szereti elakadni. Ha igen, Shopify telefonos e-mailen és élő csevegésen keresztül támogatja a 24 órás ügyfélszolgálatot. Útmutatókat is kereshet a fantasztikus Súgóban.

Mint te’Valószínűleg kitaláltad, hogy a Shopify Plus hozzáférést biztosít ugyanazon támogatáshoz… majd néhány.

shopify súgóShopify’A súgó az első felhívási port az esetlegesen felmerülő problémákra.

Amit a Shopify Plus kap, szentelt, személyes támogatás. Ez nagyrészt felesleges a legtöbb vállalkozás számára, de a hatalmas vállalatok számára ez nélkülözhetetlen.

Először hozzá kell rendelni egy indító menedzser, aki segít az Ön felkészítésében. Azt’munkájukban segítenek olyan dolgokban, mint például a meglévő webhelynek a Shopify-ba történő integrálása. Innentől te’megkap egy MSM-et (kereskedő menedzser).

A nyom’s a nevében ezzel. Feladatuk az, hogy segítsen a sikerben. Minden, a Shopify Plus használatának útmutatásáig, az ipari tendenciák követéséig és a stratégiai coachingig terjed.

Shopify vs Shopify Plus: Súgó és támogatás

A Shopify Plus nyeri!

A Shopify Plus a gyakorlati, személyre szabott támogatással újból felülmúlja a Shopify-t. Míg a Shopify 24/7 támogatást nyújt Önnek, addig a Shopify Plus lenyűgöző extra extra funkcióval rendelkezik egy dedikált indító-menedzserrel, amely segítséget nyújt a telepítéshez, valamint egy kereskedő támogatási menedzserrel, amely segít a webhely sikerében..

7

Árképzési és tranzakciós díjak

A Shopify jön három alapvető árazási terv: Basic Shopify (29 $ / hónap), Shopify (79 $ / hónap) és Advanced Shopify (299 $ / hónap).

Mindhárom terv fontos funkciókat nyújt Önnek, például a többcsatornás integrációt és az elhagyott kocsit, de van néhány különbség. Ha az ajándékkártyák létrehozása és eladása fontos neked, akkor te is’Megvizsgálni akarom a Shopify vagy az Advanced Shopify tervet.

Az Advanced Shopify további betekintést nyújt. Professzionális jelentéseket és harmadik fél által kiszámított szállítási díjakat kaphat. Ha te’gyorsan szeretnének nagyítani, ők’határozottan két kulcsfontosságú funkció, amelyek segítenek.

Takarítson meg akár 20% -ot a Shopify tervén

Majdnem megmenthetne 190 dollár évente a Shopify tervben, ha két évre feliratkozik, vagy megtakaríthat Évente 94 USD ha feliratkozik egy évre!

shopify árképzési tervek

‘De tedd le, nem lehet először kipróbálni a Shopify-t? Én nem’azt sem tudom, hogy tudom-e’még tetszik!’

Természetesen a Shopify’Erre is gondolt. Shopify biztosít egy 14 napos ingyenes próbaverziót, azaz ha nem’tetszik neked’Látta a két hét alatt, egyszerűen nem’t ne fektessen be egy tervbe.

A Shopify Plus ára egy kicsit kevésbé látható. Ajánlatkéréshez meg kell tennie lépjen kapcsolatba közvetlenül a Shopify Plusszal. Innentől megbeszélheti üzleti modelljét, havi forgalmát és marketingjét, hogy megállapodásra jussanak a megfelelő áron.

A fejjel felfelé – ha havi eladása 0 és 800 000 dollár között van, a Shopify Plus tervei általában körülbelül 2000 dollár / hónap. A fentiek bármelyike ​​változhat, egészen a Shopify Plusig’ mennyezeti ár 40 000 USD.

A Shopify és a Shopify Plus tranzakciós díjak ugyanúgy működnek. A Shopify-val együtt’tranzakciónként rögzített díjak. A Shopify Plus-szal együtt’újra tárgyalható (becslés szerint te’Lesz körülbelül 1,6% + 30¢ tranzakciónként).

Az egyik alapvető tulajdonság, amelyet mind a Shopify, mind a Shopify Plus kínál, a 3D Secure. Ez megóvja a kereskedőket a csalásoktól a hitelkártya-tranzakciók feldolgozásakor. Tehát, ha valaha is egy kifizetődő fizetést dolgoz fel, akkor az történik’az a bank’felelős, nem te!

shopify véleményezi az árakat tranzakciós díjakrólShopify’A tranzakciós díjak attól függően változnak, hogy milyen tervet írtak alá.

Shopify vs Shopify Plus: Árképzési és tranzakciós díjak

A Shopify nyer!

Shopify Plus’ az ára drágább és kevésbé látható, mint a Shopify’tervét. Kérjen ajánlatot a Shopify Plus-ra, ami azt jelenti, hogy testreszabható az Ön vállalkozására, míg a Shopify’Az ártervek mindenki számára elérhetők és kipróbálhatók a 14 napos ingyenes próbaverzióval!

További információ:

Shopify árképzés – mélyebben ásni a Shopify-ba’árazási tervei

6 legjobb ingyenes e-kereskedelmi platform – Lásd itt, ha az olcsóbb weboldalra van szüksége

8

Shopify vs Shopify Plus: Végső ítélet

A Shopify vs Shopify Plus ügyben Ön’nézi két platformon énekelte ugyanazt a himnuszt. Azt’csak a Shopify Plus-szal, te’egy kórus veszi körül, és van saját énekes edzője!

Shopify azoknak a kis és közepes méretű e-kereskedelmi vállalkozásoknak szól, akiknek szükségük van egy erős platformra, amely növekszik velük. Shopify Plus vállalati szintű vállalkozások számára készült, akiknek már minden nap több ezer terméket kell eladniuk.

A kontextusba helyezve a Shopify jelenleg több mint félmillió e-kereskedelmi webhelyet birtokol. A Shopify Plus kicsit több mint 2500-at képes beépíteni.

Ha te’nem tagja az e-kereskedelem elitének, Don’ne aggódj. A Shopify az összes szükséges eszközzel eljut a vállalkozás növekedéséhez középszintű eladótól online birodalomig. Próbálja ki ma a Shopify-t ingyen – ki tudja, ez csak adhat üzleti szárnyat.

9

GYIK

Milyen típusú termékeket lehet eladni a Shopify-n?

A Shopify és a Shopify Plus egyaránt értékesíthet fizikai vagy digitális termékeket, például szoftvereket vagy zene / videó letöltéseket. A csepphajózást itt is beállíthatja’Valójában nincs korlátozás az eladható termékek típusára.

Kik a Shopify’fő versenytársai?

A Wix és a Weebly kedvelői szintén lehetővé teszik online eladást, de a Shopify-t’Igazi versenytársa a BigCommerce. Mind a Shopify, mind a BigCommerce e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítők, amelyeket pusztán az online értékesítésre terveztek.

Használhat külső Shopify témákat?

Vannak olyan webhelyek, amelyek eladnak ‘Shopify témák’ hogy tudsz’maga nem állhat fel a platformon, de tanácsunk az lenne, hogy távol tartsuk őket. A Shopify nyert’Nem támogatja Önt az esetleges funkcionális problémáival, hacsak nem’újra a kódolás szakértője’A legjobb, ha ragaszkodunk a Shopify-hoz’által biztosított témák.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map