Shopify vs Shopify Plus | 5 vigtige forskelle, du skal vide

Shopify er den bedste all-round e-handelswebbygger på markedet i dag. Det’s hjalp tusinder af købmænd med at opbygge deres egne onlinebutikker og genererede dem et samlet salg på 55 milliarder dollars.


Shopify er bygget til små og mellemstore virksomheder, mens den nyere Shopify Plus er designet til store virksomheder. De fungerer på samme måde, men Shopify Plus kan håndtere meget mere end en almindelig Shopify-plan – for eksempel kan Shopify Plus håndtere over 10.000 transaktioner pr. Minut!

Shopify vs Shopify Plus

Men hvordan kan du fortælle, hvilken Shopify-platform der passer dig? Og hvad gør Shopify Plus anderledes?

At’s hvor vi kommer ind. Her hos Website Builder Expert, vi’er engageret i at hjælpe du finde den bedste platform til dine har brug for. Vi’Vi har undersøgt hundredvis af produkter og testet dem grundigt. Vi’er nu i en fantastisk position til at fortælle dig nøgle forskelle mellem Shopify og Shopify Plus, og hvilken’det er rigtigt for dig.

Læs videre, mens vi diskuterer, hvordan begge platforme fungerer, fordele og ulemper ved hver enkelt og de fem stor områder der’Jeg hjælper dig med at tage din beslutning.

1

Shopify vs Shopify Plus: Fordele og ulemper

Shopify fordele# 1# 2# 3
Sælg på tværs af flere kanaler som Facebook, Instagram og Amazon
Strålende lagerbeholdning
Bedre e-handelsfunktioner end nogen anden webstedsbygger
Shopify Cons# 1# 2# 3
Mangel på specialintegrationer
Transaktionsgebyrer håndhæves, hvis du ikke gør det’t bruge Shopify-betalinger
Kan’t skifte temaer uden at skulle omformatere dit indhold
Shopify Plus-fordele# 1# 2# 3
Ubegrænset personalkonti
Kan håndtere over 10.000 transaktioner pr. Minut
Personlig, dedikeret hjælp og support
Shopify Plus Cons# 1# 2# 3
Ingen fast pris med månedlige omkostninger foretaget ved tilbud
Kun bæredygtig, hvis du’er en virksomhedsniveau
Skal have tid til at investere i dit e-handelswebsted

2

Hvordan fungerer Shopify og Shopify Plus?

Lade’s starter med at fjerne enhver forvirring: Shopify og Shopify Plus fungerer på samme måde.

Du’Jeg bruger det samme betjeningspanel, den samme editor og det samme hjælpecenter til information. Folk brænder over Shopify Plus, men det’s ikke på grund af hvordan det fungerer, det’s på grund af hvad det kan gøre.

shopify instrumentbrætShopify’s dashboard fungerer som dit centrale knudepunkt, hvor du kan kontrollere din online butik.

Mens Shopify giver dig alt hvad du har brug for for at oprette og tilpasse din online butik, går Shopify Plus et skridt videre. Lad os forklare:

Når det gælder forsendelse, for eksempel med Shopify, kan du få gratis forsendelse, faste priser eller live beregnede priser. Med Shopify Plus kan du få adgang til et forsendelsesscript for at konfigurere mere præcise priser. Dette betyder, at du kan ændre dine forsendelsesmuligheder baseret på kundetags, indholdet i en vogn, eller endda mindste ordreværdi.

Kort sagt giver Shopify Plus dig større kontrol, både i opsætning og tilpasning.

Hvem bruger Shopify og Shopify Plus?

Shopify bruges generelt af dagligdags e-handelsvirksomheder. Dens planer – som spænder fra $ 29 / måned til $ 299 / måned – er tilgængelige for de fleste virksomheder. Shopify Plus er beregnet til flagskibsforhandlere og bruges af mennesker som Red Bull, Budweiser og Kylie Jenner.

Yderligere information:

Hoved Shopify anmeldelse – for et dybere kig på Shopify

Sammenligningstabel for online butiksbygger – se vores detaljerede sammenligning af de fem bedste butiksbyggere

3

Designfleksibilitet

Shopify og Shopify Plus-tilbud over 60 temaer at arbejde ud fra, når det kommer til at oprette din e-handelsbutik. Der er 10 gratis temaer og 59 betalte temaer, der koster mellem $ 140 og $ 180.

Dette lyder måske meget, men det’er en engangsinvestering på din hjemmeside’s udseende. Du ville ikke’t tænk to gange på at bruge det på din mursten og mørtel storefront, ikke?

Temaer findes også på forskellige sprog. Så hvis du vil oprette en online butik til en målgruppe i et specifikt land, kan du gøre det på deres modersmål. Sprog inkluderer engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, japansk og brasiliansk portugisisk.

shopify temaerShopify’s temabutik giver dig mulighed for at gennemse, få vist og endda sortere efter kategori.

Grundlæggende tilpasning udføres via Shopify’s redaktør. Når først du’Har tilføjet dine produkter, kan du beslutte, hvor du skal’d vil gerne have dem vist og opdele dem i kategorisider.

For et dybere kontrolniveau, dig’Jeg skal vide lidt kodning. Det er her Shopify’s temasprog, Liquid, kommer i spil. Væske er hvor du kan skrive kodelinjer, der ændrer dit tema’s udseende. Hvis du kan’t kode, don’t panik der’s masser af guider rundt for at hjælpe dig.

shopify flydende kodeVæske er Shopify’s eget temasprog, der giver dig mere dybdegående tilpasning.

Som vi’Som vi har diskuteret, er Shopify Plus til virksomheder på virksomhedsniveau. hvis du’igen på dette niveau, er chancerne for, at du allerede har et websted.

Shopify Plus giver dig din egen dedikerede lanceringschef. Det’er deres job for at sikre, at dit websted kan integreres fuldt ud i Shopify. De’Jeg hjælper dig med at skrive kodelinjer og komme i gang med et Shopify-tilpasset tema.

En anden forskel mellem Shopify og Shopify Plus er din evne til at redigere kassen siden. Shopify gør i øjeblikket ikke’t giver dig mulighed for at tilpasse din kasse, hvorimod Shopify Plus giver dig denne mulighed. Se her for mere information om nøjagtigt, hvad du kan redigere.

Shopify vs Shopify Plus: Designfleksibilitet

Shopify Plus vinder!

Både Shopify og Shopify Plus tilbyder dig over 60 temaer at vælge imellem. I slutningen af ​​dagen tilbyder Shopify Plus dig dog mere – ikke kun får du din egen start manager, du kan også redigere din kasseside, som du kan’t gøre med en almindelig Shopify-plan.

Yderligere information:

Sådan oprettes en online butik – på udkig efter et sted at starte? Se vores guide

7 bedste platforme for e-handel – find ud af de 7 øverste platforme her

4

E-handelsfunktioner

E-handelsfunktioner er det, der virkelig adskiller Shopify og Shopify Plus. Nedenfor vi’Jeg vil diskutere nogle vigtige funktioner, der er tilgængelige for begge platforme, og derefter køre gennem to, der er eksklusive for Shopify Plus.

Shopify salgsfunktioner (tilgængelig på Shopify og Shopify Plus)

1. Multikanals integration

Det lyder kompliceret, men alt dette betyder virkelig at være i stand til at sælge mange forskellige steder. Med Shopify kan du sælge dine produkter direkte på markedspladser, som Amazon og eBay, og sociale medier, som Facebook og Instagram.

Hvis en kunde ikke gør det’t er nødt til at forlade platformen de’igen for at købe noget, de’er langt mere tilbøjelige til at købe. Ikke kun er denne funktion fantastisk til at diversificere dine indtægtsstrømme, den giver dig også et kundegrundlag, der måske aldrig engang har besøgt dit websted – geni.

Yderligere information:

Sådan sælges på Facebook – lære at opsætte og begynde at sælge via Facebook

Sådan tjener du penge på Instagram – Bliv en social handelskonge med vores guide

2. Gendannelse af vogn

Sig, at en kunde besøger din online butik, føjer varer til deres indkøbskurv, men derefter forlader uden at tjekke ud. Shopify vil sende dem en automatisk e-mail på dine vegne som en opfølgning for at se, om de’er stadig interesseret i at købe produkterne.

Undersøgelser viser, at forladte vogn-e-mails kunne gendanne op til 25% af ellers tabt salg. At’er bare for god til at gå glip af. Og med Shopify er forladt vogn tilgængeligt som en indbygget funktion.

3. Salg i flere valutaer

Skal du bruge Shopify’sin egen betalingsprocessor, Shopify Payments, vil din online butik automatisk justere den viste valuta for dine produkter baseret på kunden’s placering.

Dine priser ændres i henhold til de aktuelle valutakurser, hvilket er ideelt, hvis du planlægger at sælge internationalt. De understøttede valutaer er: GBP, EUR, USD, CAD, AUD, HKD, NZD, JPY og SGD.

Shopify Plus salgsfunktioner (eksklusivt for Shopify Plus)

1. Shopify Flow

Første indtryk betyder noget. Shopify Flow giver dig mulighed for at skræddersy dette første indtryk individuelt til dine kunder. En gang de’Når du har tilmeldt dig dit websted, kan du spore deres køb og ændre din startside for at matche de produkter, de måtte være interesseret i.

Lade’s bruge eksemplet på en kørende butik. Hvis du har en kunde, der altid køber indlægssåler, ønsker du måske, at de skal se dine seneste tilbud på indlægssåler, så snart de lander på dit websted. Skræddersy din forretning til individuelle kunder er en sikker måde at øge salget på.

2. Script Editor

Vi nævnte scripteditoren tidligere, men den har flere anvendelser. Sammen med at give dig større kontrol over forsendelsen kan du også oprette scripts til linjeposter og betalingsmetoder. At være i stand til at tilpasse alle aspekter af din online butik til den mindste detalje giver dig total kontrol.

Tænk på det som en malingbørster. Du kan stadig male et dejligt portræt med bare et par børster, men at have en hel række betyder, at du kan være så detaljeret og præcis som du vil.

Shopify vs Shopify Plus: E-handelsfunktioner

Shopify Plus vinder!

Shopify har et stort udvalg af salgsværktøjer og funktioner, hvoraf mange deler den med Shopify Plus. Shopify gør dog ikke’t har samme niveau af sofistikerede værktøjer som Shopify Plus. Scripteditoren og Shopify Flow tilbyder en mere avanceret service i forhold til de tilgængelige værktøjer på Shopify.

5

Analytics

Shopify leveres med sit eget dedikerede analysedashboard. Herfra kan du se en oversigt over din online butik’s salg og brugerdefinerede rapporter. der’er endda en levende visning, der viser dig minut-for-minut-data.

Dette giver 99% af e-handelsvirksomheder al den indsigt, de har brug for. Dog overraskelse overraskelse, Shopify Plus går et skridt videre.

shopify plus analyseShopify’s analytics dashboard er hjemstedet for alle dataindblik.

Shopify Plus samarbejder med brancheførende analysefirmaer som Glew og Looker for at give dig ajourførte, ekspertdata og indsigt. Denne våben e-handel giganter med den detaljerede information, de har brug for for at foretage store forretning opkald i et split sekund.

Shopify vs Shopify Plus: Analytics

Shopify Plus vinder!

Shopify kommer med et fantastisk analytisk værktøj, der allerede er indbygget, som du kan bruge til konstant at spore din butik’s data. Shopify Plus tager dette imidlertid til det næste niveau med sine avancerede integrationer. Mens Shopify giver dig stor indsigt, giver Shopify Plus dig eksperter, detaljerede data og information.

6

Hjælp og support

Ingen kan lide at sidde fast. Hvis du gør det, Shopify har din ryg med 24/7 support via telefon e-mail og live chat. Du kan også søge gennem guider i dets fantastiske Hjælp.

Som dig’Vi har sandsynligvis gættet, Shopify Plus giver dig adgang til al den samme support… og derefter nogle.

shopify HjælpShopify’s Hjælp er din første opkaldshavn for eventuelle problemer, du måtte have.

Hvad du får med Shopify Plus er dedikeret, personlig support. Dette er stort set unødvendigt for de fleste virksomheder, men for massive virksomheder kan det være vigtigt.

Først får du tildelt en start manager, der hjælper med at få dig i gang. Det’deres job til at hjælpe med ting som at integrere dit eksisterende websted i Shopify. Derfra, dig’Jeg får en MSM (salgssucces manager).

Ledetråden’s i navnet med denne. Deres rolle er at hjælpe dig med at få succes. Alt fra vejledning i, hvordan du bruger Shopify Plus, holder dig ajour med branchens tendenser, og strategisk coaching leveres.

Shopify vs Shopify Plus: Hjælp og support

Shopify Plus vinder!

Shopify Plus slår Shopify igen med sin praktiske, personaliserede support. Mens Shopify giver dig 24/7 support, giver Shopify Plus dig det imponerende ekstra af en dedikeret lanceringschef, der hjælper dig med at blive opsat, plus en sælgersupportchef, der hjælper dit websted med succes.

7

Pris- og transaktionsgebyrer

Shopify kommer med tre grundlæggende prisplaner: Basic Shopify ($ 29 / måned), Shopify ($ 79 / måned) og Advanced Shopify ($ 299 / måned).

Alle tre planer giver dig vigtige funktioner som integration med flere kanaler og forladt indkøbskurv, men der er nogle få forskelle. Hvis det er vigtigt for dig at oprette og sælge gavekort’Jeg vil gerne se på enten Shopify eller Advanced Shopify-planen.

Advanced Shopify giver dig også mere indsigt. Du kan få professionelle rapporter og beregnede forsendelsespriser fra tredjepart. hvis du’ser ud til at skalere hurtigt op, de’re definitivt to vigtige funktioner, der vil hjælpe dig.

Spar op til 20% på din Shopify-plan

Du kunne spare næsten $ 190 per år på Shopify-planen, hvis du tilmelder dig to år, eller du kan spare $ 94 årligt hvis du tilmelder dig et år!

shopify prisplaner

‘Men hold med, er der ikke en måde at prøve Shopify først? Jeg don’Jeg ved ikke engang, om jeg’Jeg kan lide det endnu!’

Selvfølgelig Shopify’tænkte også på det. Shopify leverer en 14-dages gratis prøveperiode, hvilket betyder, hvis du ikke gør det’t kan lide hvad du’set i løbet af de to uger, skal du bare ikke’t investere i en plan.

Shopify Plus-priser er lidt mindre synlige. For at få et tilbud, skal du Kontakt Shopify Plus direkte. Herfra kan du diskutere din forretningsmodel, den månedlige omsætning og markedsføringsbehov for at blive enige om en passende pris.

Som heads up – hvis dit månedlige salg er mellem $ 0 og $ 800.000, har Shopify Plus planer en tendens til at være omkring $ 2.000 / måned. Alt ovenover, der varierer, helt op til Shopify Plus’ loft pris på $ 40.000.

Shopify og Shopify Plus-transaktionsgebyrer fungerer på samme måde. Hos Shopify, de’re faste gebyrer pr. transaktion. Med Shopify Plus, de’genforhandles (som et skøn, du’Jeg ser på omkring 1,6% + 30¢ pr. transaktion).

En vigtig funktion, som både Shopify og Shopify Plus tilbyder, er 3D Secure. Dette beskytter forhandlere mod svig, når de behandler kreditkorttransaktioner. Så hvis du nogensinde behandler en dodgy betaling, det’det er banken’s ansvarlig, ikke dig!

shopify anmeldelser prisfastsættelse transaktionsgebyrerShopify’s transaktionsgebyrer ændres afhængigt af hvilken plan du tilmelder dig.

Shopify vs Shopify Plus: Pris- og transaktionsgebyrer

Shopify vinder!

Shopify Plus’ priser er dyrere og mindre synlige end Shopify’s planer. Du skal få et tilbud på Shopify Plus, hvilket betyder, at det kan skræddersys til din virksomhed, hvorimod Shopify’Prisplaner er der for alle at se – og prøv med dets 14-dages gratis prøveversion!

Yderligere information:

Shopify-prisanmeldelse – grave dybere ned i Shopify’s prisplaner

6 bedste gratis e-handelsplatforme – Se her, hvis du har brug for et e-handelswebsted på det billige

8

Shopify vs Shopify Plus: endelig dom

Når det kommer til Shopify vs Shopify Plus, dig’ser på to platforme, der synger af det samme salmeark. Det’bare med Shopify Plus, dig’er omgivet af et kor og har din egen vokaltræner!

Shopify er til små til mellemstore e-handelsvirksomheder, der har brug for en stærk platform, der kan vokse med dem. Shopify Plus er til virksomheder på virksomhedsniveau, der allerede har brug for at sælge tusinder af produkter hver eneste dag.

For at sætte dette i en sammenhæng driver Shopify i øjeblikket over en halv million e-handelswebsteder. Shopify Plus kræver lidt over 2.500.

hvis du’er ikke en del af e-handelseliten, don’t bekymre dig. Shopify leveres med alle de nødvendige værktøjer til at hjælpe med at vokse din virksomhed fra en mellemstore sælger til et online imperium. Prøv Shopify gratis i dag – hvem ved, det giver måske bare dine forretningsvinger.

9

FAQ

Hvilke typer produkter kan du sælge på Shopify?

Med både Shopify og Shopify Plus kan du sælge enten fysiske eller digitale produkter, f.eks. Software eller musik / video-downloads. Du kan også konfigurere dropshipping på begge sider der’er virkelig ingen grænse for den type produkter, du kan sælge.

Hvem er Shopify’s vigtigste konkurrenter?

Sådan som Wix og Weebly lader dig også sælge online, men Shopify’s ægte konkurrent er BigCommerce. Både Shopify og BigCommerce er e-handels-bygherrer, der er designet til kun at sælge online.

Kan du bruge eksterne Shopify-temaer?

Der er websteder, der sælger ‘Shopify temaer’ at du kan’t komme på selve platformen, men vores råd ville være at holde sig væk fra dem. Shopify vandt’t støtte dig med eventuelle funktionelle problemer, du måtte have, medmindre du’er ekspert i kodning, det’er bedst at holde sig sammen med Shopify’s leverede temaer.

Website Builder Expert sigter mod at give dig ærlige data. At’hvorfor vi udfører vores egen forskning og opnår direkte, personlig indsigt. Klik her for yderligere information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map