Shopify vs Shopify Plus | 5 viktige forskjeller du trenger å vite

Shopify er den beste nettstedshaveren for netthandel på markedet i dag. Den’s hjalp tusenvis av kjøpmenn med å bygge sine egne nettbutikker og genererte dem til sammen 55 milliarder dollar i salg.


Shopify er bygget for små til mellomstore bedrifter, mens den nyere Shopify Plus er designet for store bedrifter. De fungerer på samme måte, men Shopify Plus takler mye mer enn en vanlig Shopify-plan – for eksempel kan Shopify Plus takle over 10.000 transaksjoner per minutt!

Shopify vs Shopify Plus

Men hvordan kan du fortelle hvilken Shopify-plattform som passer for deg? Og hva gjør Shopify Plus annerledes?

At’s der vi kommer inn. Her hos Website Builder Expert, vi’er forpliktet til å hjelpe du finn den beste plattformen for din behov. Vi’Vi har undersøkt hundrevis av produkter og testet dem grundig. Vi’er nå i en flott posisjon til å fortelle deg det nøkkel forskjeller mellom Shopify og Shopify Plus, og hvilken’er riktig for deg.

Les videre når vi diskuterer hvordan begge plattformene fungerer, fordeler og ulemper ved hver og de fem stor områder som’Jeg hjelper deg med å ta din beslutning.

1

Shopify vs Shopify Plus: Fordeler og ulemper

Shopify Pros#1

# 2

# 3

Selg på flere kanaler som Facebook, Instagram og Amazon
Strålende lagerbeholdning
Bedre e-handelsfunksjoner enn noen annen nettstedbygger
Shopify Cons#1

# 2

# 3

Mangel på spesialintegrasjoner
Transaksjonsgebyrer håndheves hvis du ikke’t bruke Shopify Payments
Kan’t bytte temaer uten å måtte formatere innholdet ditt på nytt
Shopify Plus Pros#1

# 2

# 3

Ubegrenset stabskontoer
Klarer over 10.000 transaksjoner per minutt
Personlig, dedikert hjelp og støtte
Shopify Plus Cons#1

# 2

# 3

Ingen fast pris med månedlige kostnader gjort med tilbud
Bare bærekraftig hvis du’er en virksomhetsnivå
Må ha tid til å investere i nettstedet ditt for e-handel

2

Hvordan fungerer Shopify og Shopify Plus?

La’begynner med å rydde opp i forvirring: Shopify og Shopify Plus fungerer på samme måte.

Du’Jeg bruker det samme dashbordet, den samme redigereren og det samme brukerstøtten for informasjon. Folk oppstyrer Shopify Plus, men det’s ikke pga hvordan det fungerer, det’s pga hva det kan gjøre.

shopify dashbordShopify’s dashbord fungerer som ditt sentrale knutepunkt der du kan kontrollere nettbutikken din.

Mens Shopify gir deg alt du trenger for å opprette og tilpasse nettbutikken, går Shopify Plus et skritt videre. La oss forklare:

Når det gjelder frakt, for eksempel med Shopify, kan du få gratis frakt, faste priser eller beregnede priser. Med Shopify Plus kan du få tilgang til et forsendingsskript for å konfigurere mer presise priser. Dette betyr at du kan endre leveringsalternativene dine basert på kundekoder, innholdet i en handlevogn, eller til og med minste ordreverdi.

Kort sagt gir Shopify Plus deg større kontroll, både i oppsett og tilpasning.

Hvem bruker Shopify og Shopify Plus?

Shopify brukes vanligvis av daglige e-handelsbedrifter. Planene – som spenner fra $ 29 / month til $ 299 / month – er tilgjengelige for de fleste selskaper. Shopify Plus er for flaggskipforhandlere og brukes av slike som Red Bull, Budweiser og Kylie Jenner.

Mer informasjon:

Hoved Shopify gjennomgang – for en dypere titt på Shopify

Sammenligningstabell for nettbutikkbygger – se vår detaljerte sammenligning av de fem største butikkbyggere

3

Designfleksibilitet

Shopify og Shopify Plus tilbud over 60 temaer å jobbe fra når det gjelder å opprette e-butikken din. Det er 10 gratis temaer og 59 betalte temaer, som koster mellom $ 140 og $ 180.

Dette kan høres ut som mye, men det’er en engangsinvestering på nettstedet ditt’s utseende. Du ville ikke’Tenk to ganger på å bruke det på murstein og mørtel butikk, ikke sant?

Temaer er også tilgjengelige på en rekke språk. Så hvis du vil sette opp en nettbutikk for en målgruppe i et bestemt land, kan du gjøre det på deres morsmål. Språk inkluderer engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, japansk og brasiliansk portugisisk.

shopify temaerShopify’s temabutikk lar deg bla gjennom, forhåndsvise og til og med sortere etter kategori.

Grunnleggende tilpasning gjøres gjennom Shopify’s redaktør. Med en gang du’Når du har lagt til produktene dine, kan du bestemme hvor du skal’d vil at de skal vises og dele dem inn i kategorisider.

For et dypere kontrollnivå, deg’Jeg trenger å vite litt om koding. Det er her Shopify’s temaspråk, Liquid, kommer inn i bildet. Væske er der du kan skrive kodelinjer som endrer temaet ditt’s utseende. Hvis du kan’t-kode, don’t panikk, der’mange guider rundt for å hjelpe deg.

shopify flytende kodeVæske er Shopify’sitt eget temaspråk som gir deg en mer dyptgående tilpasning.

Som vi’Som vi har diskutert, er Shopify Plus for bedrifter på virksomhetsnivå. Hvis du’når du er på det nivået, er sjansen stor for at du allerede har et nettsted.

Shopify Plus gir deg din egen dedikerte lanseringssjef. Den’er deres jobb for å sikre at nettstedet ditt kan integreres fullt ut i Shopify. De’Jeg hjelper deg med å skrive kodelinjer og komme i gang med et tilpasset Shopify-tema.

En annen forskjell mellom Shopify og Shopify Plus er din evne til å redigere kassesiden. Shopify gjør for øyeblikket ikke’t lar deg tilpasse kassen mens Shopify Plus gir deg dette alternativet. Se her for mer informasjon om nøyaktig hva du kan redigere.

Shopify vs Shopify Plus: Design Flexibility

Shopify Plus vinner!

Både Shopify og Shopify Plus tilbyr deg over 60 temaer å velge mellom. På slutten av dagen tilbyr imidlertid Shopify Plus deg mer – ikke bare får du din egen lanseringsansvarlig, du kan også redigere kassesiden din, som du kan’gjør det med en vanlig Shopify-plan.

Mer informasjon:

Slik bygger du en nettbutikk – på jakt etter et sted å begynne? Sjekk ut vår guide

7 beste e-handelsplattformer – finn ut de 7 beste plattformene her

4

E-handelsfunksjoner

Netthandel-funksjoner er det som virkelig skiller Shopify og Shopify Plus. Under vi’Jeg vil diskutere noen viktige funksjoner som er tilgjengelige for begge plattformene, og deretter kjøre gjennom to som er eksklusive for Shopify Plus.

Shopify salgsfunksjoner (tilgjengelig på Shopify og Shopify Plus)

1. Flerkanals integrasjon

Det høres komplisert ut, men alt dette betyr egentlig å kunne selge på mange forskjellige steder. Med Shopify kan du selge produktene dine direkte på markedsplasser, som Amazon og eBay, og sosiale medier, som Facebook og Instagram.

Hvis en kunde ikke gjør det’t må forlate plattformen de’re for å kjøpe noe, de’det er mye mer sannsynlig å kjøpe. Ikke bare er denne funksjonen flott for å diversifisere inntektsstrømmene dine, den gir deg også en kundebase som kanskje ikke engang har besøkt nettstedet ditt – geni.

Mer informasjon:

Slik selger du på Facebook – lære hvordan du konfigurerer og begynner å selge via Facebook

Hvordan tjene penger på Instagram – bli en sosial handelskonge med vår guide

2. Gjenopprettet vogngjenoppretting

Si at en kunde besøker nettbutikken din, legger varer til i handlekurven sin, men forlater den uten å sjekke ut. Shopify vil sende dem en automatisk e-post på dine vegne som en oppfølging for å se om de’er fortsatt interessert i å kjøpe produktene.

Studier viser at e-postmeldinger som ble forlatt, kan gjenopprette opptil 25% av ellers tapt salg. At’er bare for god til å gå glipp av. Og med Shopify er forlatte vogn tilgjengelig som en innebygd funksjon.

3. Salg i flere valutaer

Bør du bruke Shopify’sin egen betalingsprosessor, Shopify Payments, vil din nettbutikk automatisk justere valutaen som vises for produktene dine basert på kunden’s beliggenhet.

Prisene dine vil endres i henhold til gjeldende valutakurser, som er ideell hvis du planlegger å selge internasjonalt. De støttede valutaene er: GBP, EUR, USD, CAD, AUD, HKD, NZD, JPY og SGD.

Shopify Plus salgsfunksjoner (eksklusivt for Shopify Plus)

1. Shopify Flow

Første inntrykk betyr noe. Shopify Flow lar deg skreddersy det første inntrykket individuelt til kundene dine. En gang de’Når du har registrert deg på nettstedet ditt, kan du spore kjøpene deres og endre hjemmesiden din slik at den samsvarer med produktene de kan være interessert i.

La’s bruker eksemplet på en butikk som kjører. Hvis du har en kunde som alltid kjøper innleggssåler, kan det være lurt at de skal se de siste tilbudene dine på innleggssåler så snart de lander på nettstedet ditt. Å tilpasse butikken til individuelle kunder er en sikker måte å øke salget på.

2. Script Editor

Vi nevnte skriptredigeringsprogrammet tidligere, men det har flere bruksområder. Sammen med å gi deg større kontroll over frakt, kan du også lage skript for ordrelinjer og betalingsmetoder. Å kunne tilpasse alle aspekter av nettbutikken til minste detalj gir deg total kontroll.

Tenk på det som en pensler. Du kan fremdeles male et nydelig portrett med bare noen få børster, men å ha en hel serie betyr at du kan være så detaljert og presis som du vil.

Shopify vs Shopify Plus: e-handelsfunksjoner

Shopify Plus vinner!

Shopify har et stort utvalg av salgsverktøy og funksjoner, hvorav mange deler med Shopify Plus. Shopify gjør det imidlertid ikke’t har samme nivå av sofistikerte verktøy som Shopify Plus. Skripteditoren og Shopify Flow tilbyr en mer avansert tjeneste i forhold til verktøyene som er tilgjengelige på Shopify.

5

Analytics

Shopify kommer med sitt eget dedikerte analytiske dashbord. Herfra kan du se en oversikt over nettbutikken din’salgs- og tilpassede rapporter. Der’er til og med en live-visning, som viser deg minutt-for-minutt-data.

Dette vil gi 99% av e-handelsbedrifter all den innsikten de trenger. Overraskelse overrasker imidlertid Shopify Plus et skritt videre.

shopify pluss analyserShopify’s analytics dashboard er hjemmet til all datainnsikt.

Shopify Plus samarbeider med industriledende analyseselskaper, som Glew og Looker, for å gi deg oppdatert, ekspertdata og innsikt. Dette våpen e-handel giganter med detaljert informasjon de trenger for å ringe store bedrifter i løpet av et lite sekund.

Shopify vs Shopify Plus: Analytics

Shopify Plus vinner!

Shopify kommer med et flott analyseverktøy som allerede er innebygd, som du kan bruke til å spore butikken din hele tiden’s data. Shopify Plus tar imidlertid dette til neste nivå med sine avanserte integrasjoner. Shopify gir deg god innsikt, men Shopify Plus gir deg eksperter, detaljerte data og informasjon.

6

Hjelp og støtte

Ingen liker å sitte fast. Hvis du gjør det, Shopify har ryggen med 24/7 support via e-post og live chat. Du kan også søke gjennom guider i det fantastiske brukerstøtten.

Som deg’Shopify Plus har antagelig gjettet, gir deg tilgang til all den samme støtten… og litt til.

shopify hjelpesenterShopify’s brukerstøtte er den første anløpshavnen din for problemer du måtte ha.

Det du får med Shopify Plus er dedikert, personlig støtte. Dette er stort sett unødvendig for de fleste virksomheter, men for massive selskaper kan det være avgjørende.

Først blir du tildelt en lanseringsansvarlig som vil hjelpe deg med å komme i gang. Den’er jobben deres for å hjelpe med ting som å integrere det eksisterende nettstedet ditt i Shopify. Derfra, du’Jeg får en MSM (suksessleder for selgeren).

Ledetråden’er i navnet med denne. Deres rolle er å hjelpe deg å lykkes. Alt fra veiledning om hvordan du bruker Shopify Plus, holder deg oppdatert på bransjetrender og strategisk coaching.

Shopify vs Shopify Plus: Hjelp og støtte

Shopify Plus vinner!

Shopify Plus slår Shopify igjen med sin praktiske, personlige støtte. Shopify gir deg 24/7 support, men Shopify Plus gir deg det imponerende ekstra av en dedikert lanseringssjef som hjelper deg med å bli satt opp, pluss en kundestøttesjef som hjelper nettstedet ditt å lykkes.

7

Pris- og transaksjonsgebyrer

Shopify kommer med tre sentrale prisplaner: Basic Shopify ($ 29 / måned), Shopify ($ 79 / måned) og Advanced Shopify ($ 299 / måned).

Alle tre planene gir deg viktige funksjoner som flerkanalsintegrasjon og forlatt vogn, men det er noen få forskjeller. Hvis det er viktig å opprette og selge gavekort for deg’Jeg vil se på enten Shopify eller Advanced Shopify-planen.

Advanced Shopify gir deg også mer innsikt. Du kan få profesjonelle rapporter og beregnede fraktpriser fra tredjepart. Hvis du’ønsker å skalere opp raskt, de’re definitivt to viktige funksjoner som vil hjelpe deg.

Spar opptil 20% på din Shopify-plan

Du kan spare nesten 190 dollar per år på Shopify-planen hvis du registrerer deg i to år, eller du kan spare 94 dollar årlig hvis du melder deg på ett år!

shopify prisplaner

‘Men hold på, er det ikke en måte å prøve Shopify først? Jeg gjør n’vet ikke om jeg’Jeg vil like det ennå!’

Selvfølgelig, Shopify’tenkte på det også. Shopify gir en 14-dagers gratis prøveperiode, noe som betyr at hvis du ikke gjør det’t liker hva du’har sett i løpet av de to ukene, bare ikke’t investere i en plan.

Shopify Plus-priser er litt mindre synlige. For å få et pristilbud, må du gjøre det Kontakt Shopify Plus direkte. Herfra kan du diskutere forretningsmodell, månedlig omsetning og markedsføringsbehov for å komme til enighet om en passende pris.

Som heads up – hvis det månedlige salget er mellom $ 0 og $ 800 000, har Shopify Plus planer en tendens til å være rundt $ 2000 / måned. Alt over som vil variere, helt opp til Shopify Plus’ takpris på 40 000 dollar.

Shopify og Shopify Plus transaksjonsgebyrer fungerer på samme måte. Med Shopify, de’re faste avgifter per transaksjon. Med Shopify Plus, de’er omsettelig (som et estimat, du’Jeg ser på rundt 1,6% + 30¢ per transaksjon).

En viktig funksjon som både Shopify og Shopify Plus tilbyr er 3D Secure. Dette beskytter selgere mot svindel når de behandler kredittkorttransaksjoner. Så hvis du noen gang behandler en dodgy betaling, det’er banken det’er ansvarlig, ikke deg!

shopify vurderinger priser transaksjonsgebyrerShopify’s transaksjonsgebyrer endres avhengig av hvilken plan du registrerer deg for.

Shopify vs Shopify Plus: Pris- og transaksjonsgebyrer

Shopify vinner!

Shopify Plus’ prisingen er dyrere og mindre synlig enn Shopify’s planer. Du må få et tilbud på Shopify Plus, noe som betyr at det kan skreddersys til din virksomhet, mens Shopify’Prisplanene er der for alle å se – og prøv med den 14-dagers gratis prøveperioden!

Mer informasjon:

Shopify-prisanmeldelse – grave dypere i Shopify’prisplaner

6 beste gratis e-handelsplattformer – Se her om du trenger en netthandel på billig

8

Shopify vs Shopify Plus: endelig dom

Når det gjelder Shopify vs Shopify Plus, du’ser på to plattformer som synger av det samme salmearket. Den’bare med Shopify Plus, deg’er omgitt av et kor og har din egen vokaltrener!

Shopify er for små til mellomstore e-handelsbedrifter som trenger en kraftig plattform som kan vokse med dem. Shopify Plus er for bedrifter på bedriftsnivå som allerede trenger å selge tusenvis av produkter hver eneste dag.

For å sette det inn i en kontekst, driver Shopify for tiden mer enn en halv million netthandel nettsteder. Shopify Plus driver over 2.500.

Hvis du’er ikke en del av netthandelseliten, don’t bekymre deg. Shopify kommer med alle nødvendige verktøy for å øke virksomheten din fra en mellomtliggende selger, til et online imperium. Prøv Shopify gratis i dag – hvem vet, det kan bare gi virksomheten vinger.

9

Spørsmål og svar

Hvilke typer produkter kan du selge på Shopify?

Med både Shopify og Shopify Plus kan du selge enten fysiske eller digitale produkter, for eksempel nedlastinger av programvare eller musikk / video. Du kan også konfigurere dropshipping på enten der’er egentlig ingen grense for hva slags produkter du kan selge.

Hvem er Shopify’s viktigste konkurrenter?

Slik som Wix og Weebly lar deg også selge på nettet, men Shopify’s ekte konkurrent er BigCommerce. Både Shopify og BigCommerce er netthandelsbyggere som er designet kun for salg på nettet.

Kan du bruke eksterne Shopify-temaer?

Det er nettsteder som selger ‘Shopify temaer’ det kan du’Jeg kommer på selve plattformen, men vårt råd vil være å holde seg borte fra dem. Shopify vant’kan ikke støtte deg med funksjonelle problemer du måtte ha det med mindre du’er en ekspert på koding, det’er best å holde seg med Shopify’s ga temaer.

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Klikk her for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me