Teme Shopify și Shopify Experts Review

 

Revizuirea temelor Shopify

Recenzie pentru teme Shopify


evaluare

5 din 5 stele

 

Vezi Teme Shopify

Temele Shopify au aspect profesional & vă poate ajuta magazinul să-și creeze încredere. ei’sunt create de profesioniștii din proiectare, cu accent pe usabilitate și conversia vânzărilor.

Experții Shopify pre-ecranizați pot fi angajați dacă aveți nevoie de mai mult ajutor.

Recenzie de Jeremy

Actualizată ultima dată la 15 martie 2019

Folosind teme Shopify premium și Experți Shopify pentru a vă ajuta să vă construiți magazinul de e-commerce este o modalitate excelentă de a începe activitatea dvs. și de a vă dezvolta vânzările online.

[Vezi recenzia noastră completă pe Shopify aici]

Adevărul despre majoritatea cumpărătorilor online este că sunt influențați foarte mult de aspectul magazinului online și dacă se simt în largul lor când văd site-ul dvs..

De câte ori ați făcut clic pe un site web doar pentru că nu este’nu este plăcut vizual, așa că nu ai făcut-o’Nu vreau să petrec mai mult timp pe site?

eu’Am făcut asta – de mai multe ori decât îmi pasă să recunosc!

Durează doar câteva secunde pentru ca un potențial client să decidă dacă să stea și să se uite în jurul magazinului tău sau să meargă în altă parte cu câteva clicuri de buton.

Cu toții luăm aceste a doua decizii împărțite în fiecare zi.

Fie le atrageți atenția imediat și vă oferiți o șansă să le vindeți ceva, fie riscați să pierdeți efortul pe care îl faceți’am petrecut să le aduc în magazin.

Acest lucru este foarte risipitor dacă plătiți pentru reclame care să conducă trafic către magazinul dvs..

Modul în care arată magazinul tău Shopify îți afectează credibilitatea

De multe ori, încrederea inițială se reduce la credibilitatea percepută – iar acest lucru a fost studiat intens de către mulți “marketing” tipuri de cercetare conexe.

Da – afacerea dvs. este credibilă, dar pentru vizitatorii dvs. pentru prima dată’încă nu știu asta.

Deci modul în care te percep în primele secunde, va face o impresie puternică. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra faptului că vor cumpăra sau nu de la dvs..

Cu cât este mai profesionist și mai frumos aspectul site-ului dvs., cu atât mai multe șanse vor rămâne și vor afla mai multe despre magazinul dvs. online. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a le demonstra că sunteți credibili și că achiziționarea produselor dvs. le poate ajuta.

Temele Shopify vă pot ajuta

Temele Shopify sunt create cu încredere și credibilitate. Sunt concepute pentru a vă ajuta să vă păstrați vizitatorii intrigați cu magazinul dvs. și să rămână puțin mai mult pentru a afla dacă puteți fi de ajutor pentru ei.

Ce ne place cu adevărat la Shopify’temele lor sunt că sunt create de designeri profesioniști. Deci’nu este un grup de codificatori care sunt fantastici la crearea de software, la ședere și la proiectarea temelor pentru tine. O mulțime de alți constructori de site-uri fac această greșeală, așa că vă oferă teme neatractive la mediocre.

Teme Shopify

daca tu’Am avut șansa de a răsfoi câteva teme Shopify, dvs.’Voi fi de acord că sunt atrăgătoare și au potențialul de a face ca tine și magazinul tău online să arate bine.

Există o mulțime de creatori cu temă Shopify cu normă întreagă și îi puteți găsi în Shopify’magazin de temă.

De exemplu, unele teme premium Shopify sunt create de designeri de renume mondial, cum ar fi Pixel Union și Out Of The Sandbox.

Teme gratuite și plătite Shopify

Shopify vă oferă atât teme plătite, cât și gratuite. Așadar, puteți alege și alege să vedeți ce design se potrivește cel mai bine magazinului dvs..

Prețurile lor variază de la gratuit la 180 USD. Pentru temele plătite, acestea sunt doar o investiție o singură dată, astfel încât nu există taxe lunare recurente. Cu toate că s-ar putea să fiți de părere că este prea mare pentru o investiție inițială, puteți selecta o temă gratuită și puteți vedea cum merge acest lucru pe măsură ce vă dezvoltați magazinul. Puteți trece întotdeauna la o primă plătită mai târziu, atunci când sunteți gata.

Motivul pentru care trebuie achiziționate unele teme premium este că aceste teme sunt create de experți în design care nu fac parte din Shopify. Deci, aceste teme, în timp ce sunt pe deplin compatibile cu magazinele Shopify, sunt create de designeri profesioniști care știu ce fac.

Au studiat ce’lucrăm pentru magazinele online și ce nu este’t și aduceți inspirații de design pe internet în design-urile lor, astfel încât să puteți avea ocazia să vă ajutați magazinul Shopify să se distingă de mulțime. Acest lucru prezintă un avantaj real pentru dvs. dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și vânzările.

Pe termen lung, dacă sunteți serios în afacerea dvs., investiția într-o temă premium Shopify merită bine, deoarece vă poate ajuta să creșteți vânzările.

Alegeți o temă Shopify care se potrivește industriei tale

Un instrument pe care îl apreciem cu adevărat este acela că își ordonează temele după industrie.

Acest lucru vă permite să sortați rapid sute de teme premium pentru a găsi designul perfect care este construit special pentru industria în care vă aflați.

Unele industrii includ arta & fotografie, îmbrăcăminte & moda, bijuterii & accesorii, electronice, produse alimentare & băuturi, acasă & grădină, mobilier, sport & recreere, jucării & jocuri și așa mai departe.

magazin de teme

Acest lucru vă ajută să vă restrângeți alegerile pentru a vă economisi ceva timp. Desigur, puteți naviga și prin alte teme pentru a vedea dacă vă plac. Puteți controla ce temă Shopify trebuie să aleagă.

Experții din magazin pot să vă ajute

Dacă aveți nevoie de ceva mai mult ajutor pentru a obține magazinul Shopify de pe sol, experții Shopify vă pot ajuta.

Începerea, creșterea și operarea unei afaceri este grea. Acolo’sunt doar unul (sau câțiva) dintre voi și un număr infinit de sarcini pe care să le realizați. În plus, aveți și o viață personală pentru a încerca să echilibrați. Aceasta’este o experiență copleșitoare.

Noi’am trecut prin asta noi înșine, și astfel înțelegem cât de lung te simți.

Shopify Experts este o piață, unde puteți găsi peste 780 de experți care să vă ajute să vă construiți magazinul de la zero, să vă construiți o temă personalizată sau să faceți doar unele modificări la tema dvs. existentă.

Experții magazinelor

Acești experți sunt minunați în ceea ce fac și sunt mult mai rapide decât voi încercați să învățați totul singur.

Utilizarea experților Shopify vă permite să vă eliberați timpul astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte importante ale afacerii dvs.. În timp, acest lucru va ajunge să vă economisiți timp și bani, lăsându-i acestor experți să facă ceea ce fac cel mai bine.

Concluzia revizuirii – Teme și experți Shopify

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me