Firkant under mikroskopet

Squarespace er drømmen nettsted byggherre for kreative typer. Med en onus på glatt design og skalerbarhet, klarer den å tilfredsstille både casuals og profesjonelle. Vil det tilfredsstille deg? Les videre for å finne ut av det. Denne siden gir en oversikt over Squarespace og peker deg mot videre lesing om du’er interessert i å lære mer.


Hva er Squarespace?

Kvadratrommet er ingenting om ikke sofistikert. Den’er en av de mest stilige dra- og slipp-byggherrene i markedet, bygd på et grunnlag av vakre, tilpassbare maler. Den har nylig styrket sin e-handelsfunksjonalitet, noe som gjør den til en spesielt fin passform for å selge kunst på nettet.

Stilig og funksjonell – hvis litt avansert for noen – Squarespace har blitt brukt til å bygge millioner av nettsteder. Du’har sannsynligvis besøkt noen få av dem selv. Refinery29 og Lyft er bare et par bemerkelsesverdige brukere.

Squarespace historie

Squarespace ble grunnlagt i 2003 i et universitets sovesal, og har vokst jevnlig til en av de beste nettstedbyggerne rundt. Basert i New York City, med ytterligere to kontorer i Portland og Dublin, har det nå over 800 ansatte og millioner av nettsteder. Deres suave, strukturerte tilnærming har dyrket en lidenskapelig global brukerbase.

Hvordan fungerer Squarespace?

Squarespace er bygget rundt maler, som er komfortabelt det mest stilige i markedet. Brukere velger fra et enormt utvalg av maler for sitt område og tilpasser dem deretter til deres smak. Som store troende på egen funksjonalitet, har Squarespace noen av de beste kvalitetsfunksjonene.

Integrasjonen av sosiale medier er uten sidestykke, og dens omfattende backend-funksjonalitet gjør nettstedvedlikehold til en lek. Der’er mye mindre håndholding, så det kan ta litt tid å bli vant til, men når brukere klikker med Squarespace ser de sjelden det er hensiktsmessig å forlate.

Hvem er Squarespace for?

Toppsidebyggerne låner seg til en rekke formål, og Squarespace er intet unntak. Hvis vi måtte begrense det, vi’d si at Squarespace er spesielt bra for:

 • Reklamer for alle striper – musikere, grafiske designere, fotografer osv.
 • Små, karakterfulle nettbutikker
 • restauranter

Når det ikke er’Squarespace, som gleder kjente brukere som Keanu Reeves og John Malkovich, har en tendens til å finne mest mulig trekkraft i kreative sfærer. Det stilige grunnlaget gjør det til en ideell passform for alt fra porteføljer til fullverdige publikasjoner.

Anbefaler vi Squarespace?

Med et ord, ja. I det minste det’er verdt et forsøk. Squarespace scorer 4,1 stjerner i vår forskning, og utmerker seg i design og backend-organisasjon. Dens søkemotoroptimalisering er også omfattende og enkel å bruke, forutsatt at du velger riktig mal.

Spørsmål og svar

Er Squarespace enkel å bruke?

Det er en læringskurve for Squarespace. Den’er ikke så intuitivt å bruke som rivaler som Wix eller Weebly, men når du først har grepet det’er en av de beste byggherrene for daglig administrasjon av nettsteder.

Må jeg kode?

Avansert tilpasning krever litt kodingskunnskap, men det er absolutt ikke’t en nødvendighet. Du kan lage et fullt fungerende Squarespace uten engang å vite hva HTML betyr (Hypertext Markup Language, hvis du var nysgjerrig).

Hvor mye koster det?

Squarespace er en av de dyrere nettstedbyggerne på markedet, men du får det du betaler for. Den billigste planen, Personal, koster $ 12 per måned. Den avanserte e-handelsplanen klokker inn på $ 40 per måned. For en fullstendig oversikt over planer, les vårt stykke om Squarespace-priser eller sjekk ut Squarespace-tilbudskoden som vil spare deg 10% på kostnadene for en hvilken som helst plan..

Hvem er vi?

Website Builder Expert er den ledende ressursen for å lage et nettsted og øke din tilstedeværelse på nettet. Enten du har ambisjoner om blogging eller netthandel, forsøker teamet vårt å gi all informasjonen du trenger for å gjøre det riktig. Omtaler, guider og sammenligninger er alle deler av vårt ansvarsområde.

Selv om vi har omfattende personlig erfaring med å bygge nettsteder, supplerer vi kunnskapen vår med forskning og brukertesting. Når det gjelder utseende konsulterer vi designpersoner for å se hvilke utbyggere som er i forkant. Vi ønsker å peke brukere fra alle turer i livet i riktig retning, og det krever et fugleperspektiv på markedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map