Squarespace Review 2020 | 10 spørsmål du trenger å stille


Best for

En drøm for reklamer


Generell vurdering

4 av 5 stjerner

Squarespace er ideelt for å lage profesjonelle nettsteder. Den har den beste kvaliteten design og funksjoner på markedet, og selv om det kan ta litt å bli vant til, er de endelige resultatene verdt din tålmodighet. Fantastiske maler, vakker tilpasning og kvalitetsfunksjoner er alle fingertuppene.

Hva er fordeler og ulemper med Squarespace?

Pros

 • Maler av beste kvalitet når det gjelder design og fleksibilitet
 • Beste kvalitetsfunksjoner hos enhver byggherre på markedet
 • Bedre valuta for pengene enn andre nettstedbyggere, for eksempel Wix

Ulemper

 • Ingen app store betyr deg’er avhengig av de innebygde funksjonene
 • Kan ta litt tid å bli vant til
 • Noen brukere synes terminologien forvirrende

Squarespace ReviewLa deg inspirere av fantastiske nettsteder opprettet av Squarespace-brukere

Oversikt over Squarespace

Squarespace er en nettstedsbygger designet for å hjelpe reklamer med å bygge sine egne nettsteder og vise frem sitt arbeid, uansett teknisk evne.

Uten kodingskunnskap, kan du sette sammen din egen vakre hjemmeside i løpet av timer. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, velge en mal og deretter redigere den for å lage et helt unikt og profesjonelt nettsted.

Squarespace er flott for fotografer, kunstnere, designere – alle som elsker design og vil at nettstedet deres skal se like bra ut som innholdet de’viser frem på nettet. Det er her Squarespace skinner, og hvis du ikke gjør det’Jeg har bilder av høy kvalitet – eller har et veldig teksttett nettsted – du kan slite med å få mest mulig ut av Squarespace’s visuelle design.

Det meste, men der’er noe for enhver smak: mer enn 2 millioner mennesker betaler for å fortsette å bruke Squarespace etter den gratis 14-dagers rettsaken, og det’er et solid bevis på kvaliteten på resultatene den leverer.

Blant disse brukerne er nettsteder som Keanu Reeves’ forretningsnettstedet www.archmotorcycle.com, og motedesigner Sadie Williams’ nettstedet www.sadiewilliams.co.uk. Fra disse kan du se hvordan Squarespace’maler viser frem produkter, bilder og ideer.

“Da vi var ute etter å opprette nettstedet vårt, var Squarespace perfekt passform. Som å sykle på motorsykkel, der’er noe med Squarespace det’er virkelig tilgjengelig, men sofistikert.” Keanu Reeves

Vi har tilflukt’Jeg så bare på Squarespace’suksesshistorier for å skrive denne anmeldelsen. Vi utfører timer med grundig research på hver byggherre vi skriver om, og Squarespace var intet unntak. Vi fikk til og med andre mennesker til å bruke det og fortelle oss hva de trodde, for å sørge for at vi’gir deg fakta du faktisk vil vite.

Denne gjennomgangen vil dele de virkelige spørsmålene: hvor enkelt er Squarespace å bruke? Hvor gode er maler? Hvilke verktøy har Squarespace? Og hva vil det koste deg?

Før vi begynner å dykke ut sannheter, her’er en rask oversikt over hvordan Squarespace scoret:

Hvis du’re allerede solgt på Squarespace som en plattform, men er’t sikker på hvilken plan du skal gå for, treff på ‘Start nå’ knappen nedenfor. Vi’Du kan raskt referere dine behov med funksjonene i hver plan for å gi deg vår anbefaling:

Squarespace Review Video

Spille

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en av de viktigste tingene å tenke på når du’re plukke en nettsted byggherre. Imidlertid, det’er også noe som lett kan glemmes midt i spenningen ved alle de skinnende funksjonene og malene som venter på deg.

Hvis du’kjøper du en ny mikrobølgeovn, ikke’Jeg vil ikke bli lokket av mange imponerende funksjoner og knapper, bare for å finne ut at du kan’t finne ut hvordan du kan varme opp middagen. Det samme gjelder byggherrer for nettsteder – så hvordan presterer Squarespace?

Brukervennlighet

Squarespace er en dra-og-slipp-nettstedsbygger, men i motsetning til andre byggherrer (for eksempel Wix), kan du gjøre det’t bare dra hva som helst hvor som helst. Den’er mer seksjonsbasert, som tar litt lengre tid å få tak i, men blir lettere jo mer du bruker den.

Squarespace gir et rent og moderne grensesnitt å jobbe med. Den’er ryddig og lett å navigere, noe som gir rask og enkel redigering når du vet hva du har’gjør igjen. I starten kan det føles litt for rent, noe som gjør det mindre tydelig hvor du finner visse funksjoner – det tar noen få klikk for å komme i gang, men etter det skal det være jevn seiling.

Squarespace er en hva du ser er hva du får (WYSIWYG) redaktør. På noen plattformer, som WordPress, gjør du endringer og redigeringer i backend, og ser bare hvordan det vil se ut live når du forhåndsviser det.

Squarespace er mye mer grei. Du legger til tekst og bilder, og hvordan nettstedet ditt vises på skjermen er bare hvordan det vil se ut når det først er’er publisert. Dette er en mye enklere og enklere måte å opprette en webside på, siden du vet nøyaktig hva som endrer deg’lage som du lager dem.

Det beste er at du ikke’t trenger å kjenne en enkelt kodelinje. Du kan bruke kode hvis du vil, men en av Squarespace’De største styrkene er at hvem som helst kan bruke den til å lage et profesjonelt nettsted uten å bekymre seg for kodingsferdighetene.

Med Squarespace’s app, kan du til og med redigere nettstedet ditt fra telefonen din. Publiser blogginnlegg, oppdater arbeidstiden eller legg til en kunngjøringslinje mens du er ute og går. Og ikke’t bekymre deg hvis du mister internett – hvis du går offline uventet, vil fortsatt uferdige arbeider fortsatt vente på deg når du kommer tilbake.

Imidlertid, som vi’har sagt, Squarespace er ikke 100% nybegynnervennlig. Den’er ikke så enkel å bruke som Wix eller Weebly, og tar lengre tid å bli vant til. Mens du med Wix bare kan hoppe rett inn og få bygning, med Squarespace, anbefaler vi å lese noen hjelpeartikler først. Vi’har satt sammen en praktisk trinnvis veiledning for å komme i gang. Den’Det er lurt å utforske redaktøren for å gjøre deg kjent.

Squarespace er best for folk med tålmodighet, eller de som har en viss teknisk selvtillit.

Kundetilfredshet

Forskningen vår gjør det ikke’t bare bety å analysere data og sammenligne priser. Vi fikk hverdagslige mennesker til å teste Squarespace og fortelle oss nøyaktig hva de trodde.

Totalt sett presenterte Squarespace en utfordring for deltakerne våre, men tjente likevel noen imponerende score. Folk svarte positivt da vi ba dem om tilbakemelding, med Squarespace’s sterke maler og intuitiv design som gir spesiell ros.

Da brukerne ble spurt om hvor sannsynlig de vil være å anbefale Squarespace, scoret byggherren full karakter.

Her er noen få ting brukerne våre hadde å si om Squarespace:

“Det setter effektivt mye sammen for deg på en gang, noe som er flott. Det ser utrolig ut også.”

“Jeg vil hevde at tiden noen bruker til å forstå hvordan dette produktet fungerer, er avgjørende før du tar ombord. Jeg ville ikke’t anbefaler til alle at de kan bygge et nettsted med Squarespace hvis de ønsket et nettsted opp i løpet av et par timer. Realistisk sett er dette hvor lang tid du trenger å forstå ryggsystemet og grensesnittet for å gjøre det litt enklere.”

Folk var for det meste enige om at det ville ta litt tid å lære seg rundt Squarespace. De var imidlertid også enige om at byggherren virkelig skinte når det gjaldt design, samt funksjonene som ble gitt i maler.

Et annet poeng løftet av brukerne våre var at Squarespace på grunn av funksjonspakkete maler ville være et spesielt godt valg hvis du hadde en klar ide om hva du ønsket fra nettstedet ditt, eller hadde produkter eller bilder å vise frem.

Topp tips! Er du usikker på hvor du skal begynne? Gi Squarespace’s smarte Artificial Intelligence (AI) nettsted byggherre en gang. AI nettstedbyggere er et flott alternativ hvis du’har kort tid, dataferdigheter eller litt kreativ stil. De bygger bokstavelig talt et nettsted for deg basert på informasjonen du gir dem, for eksempel formålet med nettstedet og designpreferansene dine.

Med Squarespace AI, etter at du har truffet ‘Kom i gang’, den’Jeg ber deg om det ‘målet for nettstedet ditt’ (f.eks. “Markedsfør virksomheten min”). Du’Så har du muligheten til å velge fra et utvalg av anbefalte maler, eller Squarespace vil gjøre noe skreddersydd for deg basert på skrifttype / layout / bildepreferanser. Valget er alt ditt.

Hvem er Squarespace best for?

blogging

Squarespace har massevis av innebygde verktøy for å støtte blogging. Den’er spesielt effektiv hvis bloggen din inneholder mange bilder eller er knyttet til en portefølje. Square’s visuelle design vil gi deg en profesjonell og stilig plattform for å dele stemmen din og arbeidet ditt.

squarespace bloggingSquarespace har bloggverktøy av høy kvalitet for å støtte veksten av bloggen din. Du kan opprette en visuelt fantastisk blogg ved hjelp av byggherren’s maler.

Du kan støtte flere bidragsytere, synkronisere og dele med sosiale medier, og bruke Blogg-appen til å administrere bloggen din fra mobilen din. Det er maler som er spesielt designet for blogging, noe som gjør det enkelt å lage et nettsted der bloggen din kan blomstre!

Virksomhet

Det er mange små bedriftsnettsteder som bruker Squarespace – du kan se et utvalg på Squarespace’s “Kunden vår” side. De dekker en rekke bransjer, fra tilpassede motorsykler til hip hop yogaklasser, og fremhever mangfoldet som følger med Squarespace’s design.

squarespace bedriftskunderSquarespace brukes av et stort utvalg av forskjellige virksomheter for å markedsføre, drive og vokse merkevarene sine

Gjør ingen feil – du kan absolutt lage et unikt og vellykket merke for deg selv ved hjelp av Squarespace.

Squarespace gir deg alt du trenger for at bedriften skal lykkes, helt fra første dag. Ikke bare det, men du har verktøyene for å gjøre livet ditt så enkelt som mulig, inkludert e-postkampanjer, innebygd analyse, e-handelsfunksjoner, SEO-verktøy og integrasjoner med online verktøy som G Suite og PayPal.

eCommerce

Enten du’Når du bare begynte å selge noen få varer eller ønsker å øke e-handel, vant Squarespace’t la deg ned. Det er to planer dedikert til netthandel som kommer med mange nyttige verktøy automatisk inkludert, fra lagerstyring til forlatt vogngjenoppretting.

Vi tok en spesiell titt på hvordan Squarespace presterer for netthandelssteder, og vi fant ut at det kombinerte noen virkelig kraftige funksjoner – som lagersystemet – med de fantastiske designene. Resultatet er en byggherre som virkelig kan få produktene dine til å skinne, og gi kundene dine en god ide om hva de’kjøper før de klikker på kjøp-knappen.

Hvis du vil ha den beste butikken i byen, er Squarespace ditt valg. Men det’det er ikke bare et pent ansikt – du kan selge ubegrensede produkter, tilpasse butikken og laste opp produktvideoer for å engasjere kunder og øke salget.

Du kan til og med selge offline, og holde det hele synkronisert på ett sted. Dette er takket være Squarespace’det siste samarbeidet med Square. Med bare Squarespace Commerce-appen, og en liten Square-kortleser ($ 49), kan du enkelt ta kortbetalinger mens du er på farten, og alt salg synkroniseres med online-lageret ditt. Du kan også tilby engangsrabatter og samle kundens e-postadresser for å bygge varige forhold.

Denne funksjonen støttes foreløpig bare av Square Commerce iPhone-appen, men iPad- og Android-versjonene kommer snart. Sjekk ut denne korte videoen for mer om hvordan Squarespace og Square jobber sammen:

Spille Ønsker å selge online med Squarespace? For en fullstendig titt på hvordan denne byggherren presterer, sjekk ut Squarespace E-handel gjennomgang.

Personlig

Som deg’Vi har sikkert allerede funnet ut at Squarespace er ideelt hvis du’opprette en portefølje eller fotograferingsnettsted. Alle malene er laget av interne designere, og du kan tilpasse dem til ditt hjerte’innhold for å gjøre dem like unike som arbeidet ditt.

kvadratespace kunderSquarespace henvender seg til en rekke forskjellige kunder, fra restauranter til motedesignere.

Bytt ut bilder, endre skrifter og farger, del på sosiale medier, integrer med tredjeparter som Adobe Creative Suite og Google Drive, og mer for å bygge et unikt personlig merke og etablere din online tilstedeværelse.

Squarespace har maler som støtter alle typer nettsteder, fra musikk til fotografering. Hver av dem har mange tilpassede verktøy og ekstra funksjoner innebygd, slik at alt du trenger er rett ved fingertuppene.

skalerbarhet

Du don’t vil sette opp et nettsted, bare for å gå tom for plass og trenger å flytte over til en annen plattform. Du don’Jeg vil være et offer for din egen suksess – du bør være spent på nettstedet ditt’er vekst, ikke ser på det nervøst fordi det’s får for mye trafikk.

Squarespace tilbyr ubegrenset lagring og båndbredde med en gang på sin billigste plan, slik at du ikke gjør det’t trenger å bekymre deg for å gå tom for plass. Planene tilbyr en sunn mengde funksjoner, noe som betyr at du ikke bør gjøre det’Jeg trenger ikke å oppgradere for ofte.

For nettbutikker kan du selge ubegrensede produkter uten transaksjonsgebyrer slik at du vant’t treffer en produktgrense som du gjør med noen nettstedbyggere. Men hvis du’Når du ønsker å starte et e-handelsimperium, kan det være lurt å se på å bytte til en dedikert e-handelsplattform som Shopify eller BigCommerce for å opprettholde langsiktig vekst.

I det store og hele har Squarespace funksjonene som støtter nettstedet ditt’vekst – spesielt hvis du’driver en portefølje eller et lite forretningssted.

Hvor gode er Squarespace’s maler?

Vi’Jeg har allerede fablet om Squarespace’s design, men akkurat hva’er det så bra med dem? Og hva betyr dette for deg når du’bygger nettstedet ditt?

Squarespace gjør det ikke’Jeg har hundrevis av maler – den har litt over 60. Dette virker som et veldig lite antall sammenlignet med Wix’s 500+ maler, men Squarespace går for kvalitet over kvantitet – og lykkes vakkert.

Brukerne våre ble det’t berømmer bare Squarespace’maler for å være pen – de ble imponert over kvaliteten på funksjonene så vel som designet:

“Malet ga meg ikke bare et fantastisk nettsted, men også alle funksjonene jeg’d trenger å være vellykket.”

Med sin elegante, stilige og moderne design, hele Squarespace’maler er opprettet for å oppfylle standardene for “flott design, brukervennlighet og ytelse”. Alle maler er gratis å forhåndsvise og redigere, da dette er inkludert i ditt månedlige abonnement.

Når alle malene ser så bra ut, hvordan skal du velge? Heldigvis kan du bruke søkefeltet til å finne en mal som samsvarer med ideen din, eller bla gjennom kategori. Der’er et bredt spekter av bransjer som dekkes, inkludert fotografering, fellesskap og non-profit, musikk og helse og fitness.

firkantede designmalerSquarespace kan skryte av fantastiske maldesigner spekket med kraftige funksjoner. Du kan søke etter den ideelle malen din, eller bla gjennom kategoriene som er gitt.

Malene har funksjoner og oppsett som er spesielt designet og inkludert for å passe til bransjen den ble laget for. Selv om du har mange kreative kontroller på nettstedet ditt, er du fremdeles veldig avhengig av malen din, så det’det er lurt å velge en som samsvarer med nettstedet ditt’s formål så vel som det estetiske.

Hvis du ombestemmer deg, det’er bra! Du kan bytte mal når som helst, selv etter at nettstedet ditt har gått live. Du kan til og med installere flere design for å jobbe med og forhåndsvise, noe som gjør beslutningsprosessen mye enklere.

Når du bytter, blir innholdet ditt automatisk overført til den nye malen, noe som sparer deg for tid og krefter. Du’Jeg trenger sannsynligvis bare å finpusse et par ting for å sikre at det fremdeles ser best ut. Hva’s mer, alle Squarespace-maler er mobile responsive, så don’t bekymre deg for å gå glipp av de mobile besøkende.

Designtilpasning

Mens Squarespace gir byggesteinene for nettstedet ditt, er det’er sannsynlig at du’Vi har din egen stil du ønsker å markedsføre. Tilpasning er viktig – tross alt’det som gjør nettstedet ditt unikt.

Å ikke tilpasse malen din ville være som å ha det samme antrekket som noen andre til en fest. Jazz det opp – legg i det minste til et skjerf!

Squarespace gir deg friheten til å gjøre dette. Du kan tilpasse sidene dine og gjøre nettstedet ditt helt unikt.

Square’maler er svært fleksible, noe som betyr at du enkelt kan gjøre dem til dine egne – du kan erstatte bilder, legge til og slette seksjoner, legge inn tekst og administrere flere sider samtidig.

Mens det’er ikke en “ren” dra-og-slipp-byggherre, kan du dra visse elementer rundt, og kan formatere bildeoppsettet ved å endre designinnstillingene – for eksempel ved å lage en collage eller få bilder til å overlappe hverandre. Hvis du vil ha en veldig annen design, bytter du bare til malen og fortsetter å tilpasse!

firkantede designmalerSquarespace kan skryte av fantastiske maldesigner spekket med kraftige funksjoner. Du kan søke etter den ideelle malen din, eller bla gjennom kategoriene som er gitt.

En ting å merke seg om Squarespace er at det forutsetter at du har bilder med høy oppløsning for å fylle de store bildeblokkene som dominerer de fleste av malene. Dette er hva som gjør disse designene så visuelt imponerende, og hvis du ikke gjør det’Hvis du har bilder av høy kvalitet for å fylle malene, kan du slite.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du har egne bilder, har Squarespace et samarbeid med Getty-bilder, slik at du kan søke gjennom bilder for å bruke dem. Noen er gratis, mens andre (vanligvis mer profesjonelle snaps) koster rundt $ 10 hver.

For de av dere med litt kodingskunnskap, kan du gå en ekstra kilometer og bruke disse ferdighetene til å skreddersy skrifter, farger og bakgrunn for en virkelig unik stil. Squarespace anbefaler bare å bruke tilpasset kode for mer kosmetiske endringer som disse, da det å prøve å redigere oppsettet på nettstedet ditt kan ha skadelige effekter.

Selv uten kode kan du tilpasse skrifter, farger, bakgrunner, bilder, tekst og overskrifter. Du kan legge til sider, administrere menystrukturen og mer. Square’Målet er å hjelpe kreative ideer til å lykkes – så det gir mening for deg å ha friheten til å uttrykke din egen stil i maler.

Mer informasjon

 • Lær mer om Squarespace’s design i vår fulle gjennomgang av Squarespace Templates
 • Trenger du en hjelpende hånd? Finn ut hvordan du kan tilpasse malen i vår guide for hvordan du bruker Squarespace

Square’s Verktøy

Hjelp & Brukerstøtte

Vi kan alle sitte litt fast nå og da – men hvis du befinner deg i behov for støtte, kan du komme deg forbi med litt hjelp fra Squarespace!

Byggherren tilbyr et lite, men høykvalitets utvalg av støttealternativer:

 • Live chat mandag til fredag
 • 24/7 support på sosiale medier via Twitter
 • 24/7 e-poststøtte
 • Inngående kunnskapsbase
 • Community forum
 • Videoopplæringer

Der’er noe for alle her, selv om du’Jeg vil merke det Squarespace gjør det ikke’t tilby telefonstøtte. Til tross for dette vurderer vi fortsatt Squarespace for kundebehandling – spesielt dets utrolig dyptgående kunnskapsbase.

firkantstøtteSquarespace kunnskapsbase gir deg mange støttealternativer, fra hjelpeguider til webinarer og workshops.

Kunnskapsbasen til Squarespace leveres med artikler, guider og videoopplæringer. Du kan til og med registrere deg for webinarer eller delta i diskusjoner på samfunnsforumet.

Det er virkelig et av de mest grundige og pålitelige hjelpesentrene rundt. Vi anbefaler absolutt å sjekke der først, som deg’Det er sannsynlig at du finner svaret ditt uten å trenge støtte for live chat eller e-post i det hele tatt.

Integrering av sosiale medier

I en verden der likes, tweets, følger og favoritter anses for å være nesten like verdifull som faktisk valuta, er det super viktig å integrere nettstedet ditt i sosiale medier.

Squarespace gjør det enkelt å dele gleden ved å koble kontoer fra over 20 sosiale plattformer, inkludert Facebook, Twitter, Instagram og YouTube. Synkroniser med Dropbox for enkel tilgang til fotosamlinger, eller importer innhold direkte til nettstedet ditt fra Instagram, Twitter og mer.

I tillegg til dette kan du ha sosiale feeds på nettstedet ditt, noe som gjør det enkelt for besøkende å følge med på oppdateringene dine på ett sted.

SEO & markedsføring

SEO står for søkemotoroptimalisering, og er det som får nettstedets rangering høyere i søkeresultatene. Når var sist du klikket deg videre til den andre siden med Google-resultater? Du vil være på den første siden, og SEO gir nettstedet ditt den beste sjansen for å komme dit.

Squarespace har god SEO, og sidene sine følger alle SEOs beste praksis. Det gir deg verktøyene for å få mest mulig ut av hva’er der, for eksempel å administrere titlene og legge til nøkkelord og alt-tekst.

Det er guider som hjelper deg i Squarespace’s støttesider, som tilbyr en veldig grundig introduksjon til SEO. Dette kan virke litt overveldende for nybegynnere, så sørg for å ta litt tid å lese gjennom det hele.

Når det gjelder markedsføring, kan du enten integrere MailChimp, eller bruke Squarespace’s alt-i-ett-plattform E-postkampanjer som skal kjøres – du gjettet det – e-postkampanjer.

verktøy for markedsføring av kvadratetSquare’s markedsføringsverktøy lar deg nå flere mennesker og utvide nettstedet ditt’publikum

Dette interne systemet er en flott måte å forene merkevaren din på alle sider av nettstedet ditt, fra hjemmesiden til markedsføringsmeldingene dine.

Kombiner dette med SEO-verktøy og integrasjon av sosiale medier, og internett må virkelig sitte opp og ta hensyn.

domener

Ditt navn er nettstedets adresse folk bruker for å finne deg – for eksempel er vår www.websitebuilderexpert.com. Du kan kjøpe et domene fra Squarespace, eller koble til ditt eget domene hvis du allerede har et.

Du får et gratis domene i et år hvis du registrerer deg for en årlig betalt plan. Dette er bare gratis det første året – etter dette vil domenet ditt fornye seg til standardrenten.

firkantede domenerRegistrering av domenet ditt gjennom Squarespace er raskt og enkelt. Skriv inn nettstedets navn og finn et tilgjengelig domene, og fortsett deretter til kassen.

Du kan registrere et domene gjennom Squarespace veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å finne et tilgjengelig domene som passer til nettstedet ditt, legge det til i handlekurven din og deretter gå gjennom noen få trinn for å kjøpe og registrere domenet ditt. Prisene varierer mellom $ 20 og $ 70 per år – mer spesifikke domener som eksempel.legal eller eksempel.salon er dyrere enn grunnleggende domener som eksempel.com.

Sikkerhet

Alle Squarespace- og tredjepartsdomener har gratis SSL-sertifikater når de er koblet til Squarespace-nettstedet.

SSL står for Secure Sockets Layer, og krypterer all informasjon som er lagt inn via nettstedet ditt. Dette gjør det ekstremt viktig for nettsteder som behandler betaling, for eksempel nettbutikker.

Squarespace har innebygd sikkerhet for å bekjempe skadelig programvare eller uønskede feil, og DDoS Protection beskytter nettstedet ditt mot ondsinnet trafikk. (DDoS står for Distributed Denial of Service, et angrep der nettstedet ditt blir oversvømmet av trafikk for å gjøre det utilgjengelig for brukerne.)

Squarespace gjør det ikke’Du lar deg beskytte deg selv – den har kvalitetsbeskyttelse på plass for å holde nettstedet ditt trygt.

sikkerhetskopier & Gjenoppretter

Vi’har alle pustet av lettelsens sukk etter å ha blitt reddet av autosave. Hvis du’glemmer alltid å trykke lagre, kanskje skriv deg en påminnelse fordi Squarespace ikke gjør det’t ta med automatisk lagring i redaktøren.

Imidlertid lar Squarespace deg gjenopprette slettede sider og blogginnlegg opptil 30 dager etter at de har blitt det’har blitt slettet – så du trenger ikke få panikk! Squarespace lager sikkerhetskopier av nettstedet ditt og lagrer dem på primære og sekundære servere, samt lagrer filer på fysiske lagringsplater og utenfor stedet. At’er ganske grundig!

Og hvis du’Når du redigerer mens du er på farten fra telefonen, vant du’t mister arbeidet hvis internett kutter seg ut. De har virkelig tenkt på alt!

Square’s Prising og verdi for pengene

Du får virkelig det du betaler for hos denne byggherren – selv om den har dyrere planer enn noen av konkurrentene (som Weebly), får du en virkelig høy kvalitet på tjenesten, selv på den laveste planen.

Squarespace har fire prisplaner, alt fra $ 12 til $ 40 per måned (faktureres årlig).

Alle årlige planer har ubegrenset lagring og båndbredde, et gratis tilpasset domene og SSL Security. Du låser opp ekstra funksjoner når du oppgraderer, inkludert e-handelsfunksjoner og salgsfremmende popup-vinduer.

Den billigste Squarespace-planen er Personlig plan til $ 12 i måneden, som har nettstedfunksjoner, men ingen e-handelsfunksjonalitet. For en nettbutikk er den laveste planen $ 26 i måneden, som inkluderer ubegrensede produkter, ingen transaksjonsgebyrer, utskrift av etiketter og mer.

Tilgjengelige planer

Prisplaner Månedsplan ($ / måned) Årsplan ($ / måned) Besparelser (%)Personlig plan

Forretningsplan

Grunnleggende e-handel plan

E-handel avansert plan

$ 16 $ 12 25%
$ 26 $ 18 31%
$ 30 $ 26 1. 3%
$ 46 $ 40 1. 3%

Squarespace TilbudskodeBruk tilbudskode "WBE" i kassen for 10% rabatt

Få 10% avslag på en hvilken som helst firkantplan
Klar til å gi Squarespace en tur? Vi har en eksklusiv tilbudskode for våre lesere som vil sparer 10% på kostnadene for en hvilken som helst Squarespace-plan! For å innløse denne rabatten, skriver du bare inn: Tilbudskode: “WBE”
i kassen.

Nettstedsbyggerplaner

Squarespace har to planer dedikert til nettstedsbygging (snarere enn å opprette en nettbutikk).

squarespace priser nettsted byggherre planerSquarespace har to nettstedsbyggerplaner, Personlige og forretningsplaner

Square’s $ 12 per måned Personlig plan gir deg alt du trenger for å sette opp en enkel, men fullverdig webside. I motsetning til andre utbyggere som har en tendens til å begrense funksjonene i startplanen, Squarespace’s Personlig plan leveres med ubegrenset lagring og båndbredde.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du trenger å selge på nettet, eller hvis du trenger en profesjonell e-post fra G Suite, er den personlige planen et flott sted å starte.

Forretningsplanen er $ 6 mer enn den personlige planen på $ 18 per måned, men kommer fullpakket med enda flere funksjoner. Dette er fremdeles designet for å bygge et nettsted i stedet for en butikk, men det kommer med mye e-handelsfunksjonalitet – selg en ubegrenset mengde produkter, få salgsfremmende popup-vinduer, tilpasse gjennom kode og mer.

Som navnet antyder, Forretningsplanen er best for bedrifter! Hvis nettstedet ditt vokser og du vil begynne å selge noen få varer ved siden av, har forretningsplanen alt du trenger for å lykkes.

Netthandelsplaner

Hvis du virkelig vil dykke i å selge på nettet, det’Jeg trenger ett av Squarespace’s e-handelsplaner. Disse er spesialdesignet for å bygge nettbutikker, og er de to høyeste prisplanene.

priser på e-handel for e-handelSquarespace har to planer for netthandel, Basic og Advanced Advanced.

Basisplanen på $ 26 per måned er det billigste alternativet for å sette opp en nettbutikk. Den har alle funksjonene fra forretningsplanen, men fjerner transaksjonsgebyrer og legger til ekstra e-handelsfunksjoner, inkludert lagerstyring og etikettutskrift via ShipStation.

Den grunnleggende planen er best for å etablere en nettbutikk og begynne å vokse e-handel.

Den avanserte planen er den dyreste til $ 40 per måned, og har mest mulig mengde funksjoner. Det kan skryte av alle funksjonene fra forretnings- og grunnleggende planer, pluss fristende tillegg, inkludert forlatt vogngjenoppretting, avansert frakt, fleksible rabatter og oppretting av gavekort.

Hvis bedriften din vokser og trenger avanserte funksjoner for å støtte den veksten, er Advanced planen, overraskelse overraskelse, din perfekte match.

Ringer alle studenter!

Hvis du’kan du være en student og ha en gyldig e-postadresse på skolen, da kan du få 50% avslag på ditt første år med Squarespace. At’s hvilken som helst ny nettside eller nettbutikk!

Ta en titt på denne spesielle studentrabatten for å lære mer om Squarespace’er enorme besparelser.

Hoder imidlertid opp – du kan’t bruk den sammen med andre tilbudskoder. Det betyr deg’Jeg må velge mellom denne 50% rabatten og 10% kupongen vi nevnte tidligere. (Selv om vi tror vi vet hvilken du’Jeg velger det…)

Du kan til og med bruke rabatten på opptil tre nettsteder under e-postadressen til den ene skolen. Gå videre til Squarespace i dag og søk etter skolen din for å komme i gang!

Starter

Square’s priser er’t skandaløst for kvaliteten på tjenesten du får. Faktisk Squarespace’startprisen er billigere enn Wix, hos de største konkurrentene. Men du vil være sikker på at det virkelig er den rette byggherren for deg før du går av gårde med dine hardt opptjente penger. Og uansett hvor mange anmeldelser du har lest, vant du’Jeg vet egentlig helt til du prøver det selv.

Mens Squarespace ikke gjør det’t har en gratis plan som noen nettstedsbyggere, den tilbyr en 14-dagers gratis prøveversjon på alle betalte planer. Du don’trenger ikke å oppgi noen betalingsdetaljer – med mindre du selvfølgelig bestemmer deg for å registrere deg etter prøveperioden!

Når du har betalt opp for en plan, gjør du det ikke’Jeg må kysse pengene farvel. Squarespace har 14 dagers pengene tilbake-garanti, så du’Du får tilbakebetaling hvis du avbestiller i løpet av de første to ukene.

Squarespace Review: Sammendrag

Vi’har utforsket verktøyene sine, dykket ned i prisene og snakket om designene sine – men til slutt kommer Squarespace ut på toppen?

Etter en så grundig gjennomgang, kan vi konkludere med at Squarespace er en ledende nettstedbygger, og med god grunn. Den’s fikk markedets beste design, og kombinerer disse intuitive malene med kraftige innebygde funksjoner.

Squarespace gir deg alle verktøyene du trenger for å lage et fantastisk nettsted, uten å måtte kjenne en kodelinje.

Den’er det nærmeste du’Jeg kommer til et designerprodusert nettsted til en brøkdel av prisen, og gir bedriften, porteføljen eller nettbutikken din en unik og visuell måte å skape et skalerbart og vakkert merke.

Men det’er ikke for alle. Nybegynnere kan slite med å få tak i det, så det’er best for de med tålmodighet, eller litt teknisk selvtillit.

Totalt sett anbefaler vi Squarespace til alle som har et øye for design, som ønsker et unikt og visuelt imponerende nettsted, og er glade for å sette av litt tid til å lage sidene sine.

Squarespace er ikke’t bare et pent ansikt – funksjonene pakker en trøkk, og støtte- og sikkerhetsfunksjonene ikke’t rotet rundt. Prøv denne knockout-nettstedbyggeren selv, og se hva du kan lage!

Vanlige spørsmål om Squarespace

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Analyser og grafikk i denne artikkelen er basert på autentiske kilder kryssvaliderte av våre interne eksperter. Vi passer på å sikre at informasjonen vi publiserer er pålitelig og nøyaktig. WBE tar imidlertid ikke noe ansvar for unøyaktighet i informasjon som blir gitt til oss av brukere, forskningsdeltakere eller andre enheter.

Vær oppmerksom på at innsikten i denne artikkelen kun er for generell informasjonsformål. Vi’gleder deg over å svare på spørsmål du måtte ha om denne artikkelen og støttende forskning. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Website Builder Expert direkte via e-post på

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me