Cum se utilizează spațiul: 9 pași simpli

cum să utilizați imaginea cu spațiu pătratSquarespace este un iubitor de design’s vis – și dacă tu’Caut să construim rapid un site web în industria creativă, acesta’este esențial. De ce? Pentru că oferă cea mai mare paletă de instrumente creative din jur. Și cel mai bun dintre toate, oricine îl poate folosi.


Don’nu ne crezi? Un utilizator menționat în timpul testării noastre:

“Mă simt ca un designer adecvat, deși don’nu am abilitățile reale de a mă numi profesionist.”

S-ar putea să începi deja să vezi ce fel de serviciu oferă Squarespace. Si el’nu doar noi, care îl iubim. Peste un milion de oameni au continuat cu un plan premium după proba lor gratuită, așa că’este clar popular.

Ca toți constructorii de site-uri web, Squarespace a făcut mai ușor ca niciodată accesul online. Îți economisește timp, fără să mai vorbim de mormane de bani pe designeri web. Mai bine, un site web Squarespace este cel mai apropiat de tine’Voi ajunge la calitatea profesională.

Oferă rezultate atât de bune pentru site-uri, deoarece instrumentele sale de design sunt mai avansate decât majoritatea celorlalți. Caracteristicile pot fi dificile la început, dar don’nu vă faceți griji – noi’Am câteva sfaturi utile pentru ca Squarespace să pară super simplu.

Cum se utilizează spațiul în 9 pași simpli

 1. Inscrie-te
 2. Alegeți un plan de preț
 3. Selectați o temă
 4. Adăugați un domeniu
 5. Adăugați și editați pagini
 6. Proiectați-vă site-ul Squarespace
 7. Integrați instrumentele de marketing
 8. Adăugați funcții de comerț electronic
 9. Publicați site-ul dvs. Squarespace

Noi’Vă vom arăta cum să utilizați Squarespace în nouă pași simpli, acoperind totul, de la înregistrare până la publicare. Cea mai mare bucată din acest ghid se concentrează pe design (fără surprize acolo), pentru că acolo’sunt atât de mult să mă joc.

După citirea acestui articol, dumneavoastră’Voi putea alege un plan de prețuri, adăuga un domeniu și vă puteți bloca în toate caracteristicile de proiectare. Poate suna foarte mult, dar construirea unui site web cu Squarespace nu numai că este plăcută, ci durează doar câteva ore.

Construirea cu Squarespace este într-adevăr o călătorie creativă și noi’revin aici pentru a vă ghida prin ea. Deci, lasa’am început…

Informatii suplimentare

Înainte de a începe, de ce să nu citiți Revista Squarespace?

Consultați recenzia noastră de prețuri pentru spații pentru detalii despre planuri, prețuri, încercări gratuite și multe altele.

Dacă decideți să construiți cu Squarespace, asigurați-vă că folosiți codul nostru de ofertă exclusivă pentru spațiul spațial pentru a beneficia de o reducere de 10%.

Cum funcționează Squarespace alături de concurenții săi? Aflați în graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web.

Sau consultați astăzi ghidul nostru interactiv de pe cei mai buni producători de site-uri de pe piață.

1

Inscrie-te

În primul rând, apoi, îndreptați-vă către Squarespace.com. Tu’am fost întâmpinat cu o pagină de start curată, elegantă, cu butoane clare de acțiune. Acest lucru vă oferă o idee despre site-urile elegante Squarespace vă poate ajuta să construiți.

Înainte de a începe construirea, ca majoritatea oamenilor, tu’probabil că mă gândesc la costuri. Dar don’nu vă faceți griji: Squarespace oferă o încercare gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți încerca înainte de a cumpăra.

Pentru a începe, faceți clic pe ‘Începeți o încercare gratuită’ în centru sau ‘Creați un site’ sus în dreapta.

pagina de inceput de piataPagina de start Squarespace a fost clar etichetată ‘Încercare gratuită’ butoanele 2

Alegeți un plan de preț

Odată ce proba dvs. gratuită se încheie (sau dacă doriți să faceți upgrade), dvs.’Va trebui să vă abonați la un plan plătit. Squarespace are patru planuri de prețuri:

 • Personal (16 USD pe lună)
 • Afaceri (26 USD pe lună)
 • Ecommerce Basic (30 USD pe lună)
 • Comercializare avansată (46 USD pe lună)

Desigur, toate planurile diferă prin caracteristicile pe care le oferă. Dar daca tu’ești preocupat de costuri, poți economisiți între 13% și 25% dacă vă înscrieți la un plan anual. Aceasta înseamnă că lucrează la 12 $, 18 $, 26 $, respectiv 40 $ pe lună.

Dar ce oferă acestea? Ei bine, așa cum te-ai aștepta, primești mai mult dacă plătești mai mult. De exemplu, Planul personal este perfect pentru portofolii și bloguri, dar isn’nu este potrivit pentru utilizatorii care au ambiții de afaceri, deoarece nu pot vinde articole pentru dvs. Nu face, de asemenea’nu furnizați integrări de la terți precum Mailchimp sau OpenTable sau pop-up-uri promoționale.

Cele două planuri de comerț electronic oferă comisioane de tranzacție zero, în timp ce Business vă percepe 3%. Deci, gândește-te la bugetul tău și la ce’mi-ar plăcea să fie capabil site-ul dvs. web.

Avem un cod de ofertă exclusiv pentru cititorii noștri economisiți 10% contra costului oricărui plan Squarespace! Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul WBE la casă.

3

Selectați o temă

Alegerea unei teme Squarespace este distractivă. Are unele dintre cele mai bine proiectate șabloane în jur, iar aspectul este interactiv. Puteți chiar să vă restrângeți căutarea tastând site-ul dvs. web’scopul; ‘Pentru a-mi promova restaurantul’, de exemplu, sau ‘Portofoliu de fotografie’.

șabloane de spațiu pătratSquarespace oferă peste 40 de modele uimitoare de șabloane

În mod alternativ, puteți scana rapid ‘Categorii de top’ pe partea stanga. Acestea includ totul de la ‘Magazine online’ și ‘Restaurante’ la ‘nunti’ și ‘Blog-uri & Podcast-uri’.

Acolo’s spațiu pentru fiecare site web, așa că pur și simplu faceți clic și căutați șablonul perfect. Fiecare miniatură vine cu o propoziție descriptivă pentru a vă ajuta să decideți. Don’Cu toate acestea, nu vă simțiți presionați – puteți previzualiza fiecare, sau puteți salva o listă cu preferatele dvs. folosind inima mică de lângă fiecare nume.

Ți-ai găsit preferatul? Clic ‘Începeți cu X’. Noi’Am plecat cu Hayden în imaginea de mai sus, una dintre cele mai populare teme Squarespace. Cu toate acestea, înainte de a începe editarea, trebuie doar să adăugați câteva detalii personale (vezi mai jos).

meniul cu informații despre cont de spațiu pătratAveți nevoie doar de câteva detalii pentru a începe încercarea gratuită Squarespace. Pentru a afla mai multe despre Squarespace’s modele s? Consultați recenzia de șabloane spațiale. 4

Adăugați un domeniu

Înainte de a face site-ul tău să arate bine, are nevoie de un nume frumos.

Pe site-ul dvs. web i se va atribui o adresă URL Squarespace. De exemplu, numele site-ului nostru demo este:

cardioid-hexaflexagon-jtyr.squarespace.com

Cauti sa economisesti niste centi? Puteți modifica gratuit prima parte a URL-ului (în cazul nostru, asta’s ‘cardioidă-hexaflexagon-jtyr’), dar tu’Voi fi încă blocat cu ‘.squarespace.com’.

Pentru o pagină profesională, vă recomandăm să obțineți propriul dvs. domeniu. Aruncați o privire la www.slowtravelmagazine.com, un site uimitor Squarespace cu o adresă URL care să se potrivească.

Acest lucru se poate face ușor făcând clic ‘Setări’ pe panoul de acasă, apoi ‘domenii’. De aici puteți actualiza domeniul încorporat, cumpăra un domeniu nou sau adăuga propriul dvs. domeniu existent.

meniul domeniului pătratPuteți edita sau adăuga domenii Squarespace cu doar câteva clicuri 5

Adăugați și editați pagini

Aruncați o privire la pagina de editare de mai jos. Aveți panoul de acasă în partea stângă (unde adăugați lucruri) și previzualizarea site-ului în dreapta.

Panoul de acasă Squarespace este meniul de gestionare a conținutului. Dispune de toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea site-ul dvs. web și acestea’sunt încadrat în:

 • Pagini
 • Proiecta
 • Comerţ
 • Marketing
 • Google Analytics
 • Setări
 • Ajutor

Deci, cum funcționează Squarespace? Spre deosebire de concurentul său Wix, nu face asta’nu folosiți designul drag-and-drop. Este nevoie de alte câteva clicuri pentru a crea lucruri. Cu Squarespace, cursorul este minesweeper – treceți peste un element și vă dezvăluie ce puteți face.

Vrei să afli mai multe despre Wix și Squarespace? Citiți comparația noastră despre Wix și Squarespace.pagina de start a editorului squarespacePagina de pornire a editorului Squarespace este intuitivă, având un meniu simplu de navigare acasă

Adăugarea de pagini

Pentru a adăuga o nouă pagină Squarespace, trebuie doar să faceți clic pe ‘+’ pe ‘Pagini’ secțiune din panoul de acasă din partea stângă. Aici puteți adăuga o pagină goală sau mai multe pagini specifice, cum ar fi bloguri, galerii și pagini de produse. Asta înseamnă că nu’nu trebuie să petrec timp căutând sute de aplicații.

squarespace creează un nou meniu de paginăPuteți adăuga ușor pagini goale sau bloguri gata făcute

Dupa tine’ați adăugat o nouă pagină, voi’voi avea o pânză goală. Trebuie doar să introduceți un titlu al paginii, alegeți o ‘Aspect Starter’, apoi apasa ‘Începeți editarea’.

Pentru a adăuga blocuri și elemente de conținut, trebuie doar să faceți clic pe butonul ‘+’ în partea dreaptă sus sau plasați cursorul între blocuri și faceți clic pe linia care apare. Tu’apoi va apărea un meniu blocuri de conținut (a se vedea mai jos) unde puteți adăuga tot felul de suporturi, cum ar fi imagini, videoclipuri și butoane.

meniul blocului de conținut de spațiu pătratSquarespace vă permite să adăugați o gamă largă de elemente media

Inspirat să personalizezi totul singur? Trebuie doar să ștergeți fiecare pagină demo și să repetați același proces. Faceți clic pe pictograma cog de lângă numele paginii, apoi ‘Șterge’. Atunci creează!

Editează pagini

Don’nu aveți timp să creați noi pagini goale? Nicio problemă – rămâneți doar cu paginile demo și editați numele. Faceți clic pe pictograma cog, apoi pe dvs.’Voi vedea un pop-up care vă permite să actualizați titlul de navigare și textul corpului. Poti’nu schimbați fonturile aici, doar numele paginilor (noi’o să ajung mai târziu).

Pentru a remanua comanda paginii, trebuie doar să faceți clic și să trageți fiecare nume de pagină în sus sau în jos. Puteți crea propriul site șablon. Alternativ, faceți clic pe ‘Gestionează secțiunile’ în colțul din dreapta sus al paginii de previzualizare a site-ului.

editor de titlu al paginii spațialePop-up editor de pagină vă permite să actualizați rapid titlul de navigare și textul corpului 6

Proiectați-vă site-ul Squarespace

Squarespace este un designer puternic, dar frumusețea sa este în detaliile fine. Aceasta înseamnă că’merită să petreci ceva timp jucându-te cu instrumentele. De fapt, o persoană cu care am intervievat în timpul testării noastre a spus:

Acestea oferă o gamă vastă de tipuri de design, care au fost cu adevărat drăguțe. Toți ies în evidență.

Dar, desigur, noi’sunt aici pentru a ajuta. Deci noi’Voi trece peste tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă personaliza site-ul Squarespace la cel mai înalt standard.

Editarea textului

Derulați la zona de pagină pe care o puteți’Aș dori să editați pe pagina de previzualizare din partea dreaptă, apoi mutați cursorul peste colțul din stânga sus. Va evidenția apoi secțiunea dvs.’Voi edita. Clic ‘Editați | ×’, și puteți actualiza textul.

redactor casetă text textPuteți actualiza casetele de text demo pentru a vă personaliza site-ul

Pentru a modifica dimensiunea și culoarea fontului, faceți clic pe ‘Editor de stil’ în ‘Proiecta’ secțiunea panoului de acasă din partea stângă. Apoi, derulați și faceți clic pe fiecare casetă text pe care doriți să o modificați. Tu’Voi vedea toate opțiunile editorului de text dezvăluite. Vezi mai jos pentru ‘Editor de stil’ Opțiuni.

editor de tipuri de pătratSpațiul ‘Editor de stil’ vă permite să deveniți creativi cu culoarea, dimensiunea și fontul

Adăugarea de imagini

Imagistica și Squarespace merg mână în mână. Aceasta’s unde veți vedea cu adevărat detaliile mai fine și flexibilitatea creativă a site-ului. Pentru a edita șablonul’s imagini, plasați cursorul în colțul din stânga sus, apoi peste o imagine, apoi faceți clic pe ‘Editați | ×’. Uşor.

editor de imagini pătrateActualizarea imaginilor se face simplu cu funcția de pliere

De aici, puteți înlocui imaginea făcând clic pe coșul de gunoi. Puteți încărca o imagine sau puteți căuta o fotografie de stoc. Alegeți dintre opțiunile gratuite, care sunt luate de amatori sau imaginile premium Getty. Opțiunile premium costă 10 USD, dar sunt surprinși de profesioniști, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie și mai elegant.

Puteți chiar să refaceți aspectul imaginii pe șablon făcând clic ‘Proiecta’ în vârf. De exemplu, puteți face ca imaginile să se suprapună sau să creați un colaj. Deci, nu numai că șabloanele sunt impresionante din punct de vedere vizual, ci ele’sunt flexibil și tu.

meniul de dispunere a imaginilor în spațiu pătratSquarespace vă permite să remodelați machete de imagini pentru o experiență de proiectare mai bună

Pentru a edita fotografia propriu-zisă, faceți clic pe ‘Editor de imagini’ după selectarea unei fotografii. Acesta este un fotograf’locul de joacă, unde puteți da drumul cu opțiunile de proiectare. Vezi mai jos instrumentele de editare a imaginilor.

instrumente de editare a imaginilor pătratePuteți crea cu adevărat imagini pe cont propriu cu opțiunea largă de instrumente de editare

Trebuie să adăugați o imagine, în loc să înlocuiți pur și simplu o imagine demo? Nu este nevoie să vă faceți griji – asta’este același proces ca adăugarea unei noi pagini. Așadar, faceți clic pe dreapta sus, faceți clic ‘Editați | ×’, apoi a lovit ‘+’ pentru meniul blocului de conținut. Acum puteți arunca imagini, videoclipuri, butoane și alte lucruri interesante.

Explorați opțiunile de proiectare

Acum noi’Am acoperit lucrurile fundamentale precum adăugarea de pagini, text și imagini, acesta’merită evidențiat opțiunile de proiectare mai detaliate. Designul este Squarespace’este cel mai puternic atribut, așa că asigurați-vă că săriți pentru a obține cât mai mult din site-ul dvs..

Vedeți imaginea de mai jos pentru a vă face o idee despre ce puteți juca.

meniu design spatiu patratMeniul Design este locul în care vă aflați’Voi găsi Spațiu’funcții creative ușor de utilizat

De aici, puteți adăuga logo-ul companiei dvs., puteți schimba șabloanele, adăugați mesaje prezentate, proiectați-vă ‘verifică’ pagina (daca tu’reîncepeți un plan de comerț electronic!) și multe altele. Puteți chiar să personalizați CSS-ul dvs. (fișiere de stil în cascadă) dacă știți să codați. Fii atent, însă, îți poate rupe designul.

Don’nu cred’Voi fi copleșit de alegerea instrumentelor. Fiecare opțiune este explicată bine, deci nu se simte niciodată prea dificil. Există doar atâta flexibilitate în proiectare, deci don’nu e timid!

Nevoie de ajutor? Vezi aici sfaturile noastre de proiectare a site-ului de top aici. 7

Integrați instrumentele de marketing

În primul rând, pentru a adăuga instrumente de marketing’Va trebui să fiu pe ‘Afaceri’ planifica cel putin. Cum faceți upgrade? Ai castigat’N-ar fi surprins să aud că Squarespace s-a gândit la asta – acolo’este o poziție strategică ‘Imbunatateste acum’ butonul de la poalele fiecărei pagini în timpul încercării gratuite.

Desigur, aceste instrumente nu sunt’este necesar pentru fiecare site web. Deci daca tu’nu intenționați să vindeți online, puteți săriți pașii 7 și 8.

buton de actualizare a spațiului pătratPuteți actualiza cu ușurință planul Squarespace oricând în timpul încercării gratuite

Dând clicuri ‘Marketing’ în meniul principal, voi’Voi vedea tot ce ai nevoie pentru promovarea site-ului Squarespace. Consultați imaginea de mai jos pentru opțiunile de marketing.

meniul de marketing al spațiului pătratSquarespace oferă o gamă largă de instrumente de marketing strălucitoare

De aici puteți adăugați ferestre de tip pop-up, afișați butoanele de socializare, integrați pagina de Facebook, conectați-vă feedul Instagram, și multe altele, doar cu câteva clicuri. Puteți crea chiar și o nouă campanie de e-mail cu Campanii de email Squarespace. Pentru un astfel de constructor de site-uri creative, Squarespace nu face acest lucru’nu te învârti pe partea de afaceri.

Puteți vedea chiar și performanțele site-ului dvs. cu ‘Google Analytics’ opțiune pe panoul de acasă. Vă permite să vizualizați traficul, să căutați cuvinte cheie și, în esență, să urmăriți cum funcționează site-ul dvs. Squarespace.

8

Adăugați funcții de comerț electronic

Similar cu adăugarea instrumentelor de marketing, dumneavoastră’Va trebui să măcar pe cel puțin ‘Afaceri’ planul de pret pentru vinde lucruri. Acestea fiind spuse, am recomanda în continuare ‘Comerţ’ planuri pentru magazine online mai ambițioase.

Deci, odată’ai actualizat (doar a apăsat pe albastru ‘Imbunatateste acum’ buton), faceți clic pe ‘Comerţ’ pe panoul de acasă și puteți începe să vindeți.

Acum puteți integra aceste funcții de vânzare:

 • Comenzi online
 • Managementul stocurilor
 • Vizualizați-vă clienții
 • Adăugați reduceri

Notă, tu’va trebui să adaug un ‘Produse’ înainte de a gestiona stocul. Dar don’nu vă faceți griji, doar revizuiți ‘Adăugarea de pagini’ trepte și repetați procesul. Aceasta’e foarte ușor.

Squarespace are o integrare cu Square, gigantul de procesare a plăților. Acest lucru vă permite să luați plățile cu cardul offline, precum și online – tot ce aveți nevoie este aplicația Square Commerce, una din Square’s cititori de carduri mici (49 dolari), iar dumneavoastră’e bine să plec. Consultați acest videoclip pentru a afla mai multe despre cum ar putea funcționa acest magazin:

Joaca

În ceea ce privește taxele, plățile offline vor fi supuse Square’comisioane proprii de tranzacție și procesare. Aceasta variază în funcție de mai mulți factori (inclusiv locația), dar în SUA vă puteți aștepta să plătiți:

 • Taxa de tranzacție 2,6% + 0,10 USD taxa de procesare pentru tranzacții swiped / scufundate / înregistrate
 • Taxa de tranzacție de 3,5% + comision de procesare 0,15 USD pentru tranzacții cu cheie

Desi’merită întotdeauna să verificați acest lucru direct în Square’site-ul web. Ai castigat’nu suportați taxe suplimentare de la Squarespace pentru vânzarea offline.

Te gândești să construiești un magazin online, dar nu ești sigur că Squarespace este pentru tine? Comparați-o cu alți producători de magazine online din ghidul nostru de pe cele mai bune platforme de comerț electronic. 9

Publicați site-ul dvs. Squarespace

Spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri web, Squarespace nu face acest lucru’nu am de fapt ‘Publica’ buton. În timpul procesului dvs. gratuit, acesta’trăiesc tot timpul.

Dar don’nu vă faceți griji pentru că oamenii văd capodopera dvs. pe jumătate construită. Site-uri de încercare don’nu apare pe motoarele de căutare, așa că nimeni nu o va vedea decât dacă partajați direct adresa URL. Și dacă ajung pe site-ul dvs., trebuie să introducă o CAPTCHA (atunci când trebuie să tastați o grămadă de scrisori încețoșate pentru a vă dovedi’ești om).

Pentru a elimina CAPTCHA, trebuie să faceți upgrade la un plan plătit. Acest lucru va face automat ca site-ul dvs. să fie live pe motoarele de căutare. Pentru a obține magazinul online live, trebuie să conectați un procesor de plată – în caz contrar, clienții dvs. vor vedea ‘Finalizarea plății’.

Pe scurt, procesul de publicare este relativ ușor, pentru că – bine – nu există’t unul.

Cum se utilizează Squarespace: Recap

Crearea unui site web cu Squarespace este mai satisfăcătoare decât majoritatea celorlalți constructori. De ce? Pentru că, în timp ce are nevoie de mai multă grijă și atenție, ea’este încă ușor de utilizat.

Poate părea o mulțime de informații de absorbit, dar procesul este într-adevăr destul de simplu. Pentru a joga memoria dvs., permiteți’recapitulează cei nouă pași simpli pentru realizarea unui site frumos Squarespace:

 1. Inscrie-te
 2. Alegeți un plan de preț
 3. Alegeți o temă
 4. Adăugați un domeniu
 5. Editați numele de pagină și aspectul
 6. Proiectați-vă site-ul
 7. Integrați instrumentele de marketing
 8. Adăugați funcții de comerț electronic
 9. Publicare (eliminare CAPTCHA)

Cu Squarespace, ai atât de multă flexibilitate creativă – mult mai mult decât majoritatea constructorilor de site-uri web. Sigur, asta’este ideal pentru utilizatorii cu o mulțime de design design, dar este’este, de asemenea, destul de ușor pentru oricine să creeze un site web de calitate profesională.

Așadar, începeți cu Squarespace astăzi și vedeți unde vă duce călătoria creativă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map