Fyrkant under mikroskopet

Squarespace är drömwebbplatsen för kreativa typer. Med en onus på snygg design och skalbarhet lyckas den tillfredsställa både casuals och professionella. Kommer det att tillfredsställa dig? Läs vidare för att ta reda på det. Denna sida ger en översikt över Squarespace och pekar dig mot vidare läsning om du’är intresserad av att lära sig mer.


Vad är Squarespace?

Kvadratområdet är ingenting om inte sofistikerat. den’är en av de mest eleganta drag-and-drop-byggare på marknaden, byggd på en grund av vackra, anpassningsbara mallar. Den har nyligen förstärkt sin e-handelsfunktion, vilket gör den till en särskilt snygg passform för att sälja konst online.

Snygg och funktionell – om lite avancerad för vissa – Squarespace har använts för att bygga miljoner webbplatser. Du’har du förmodligen besökt några av dem själv. Raffinaderi29 och Lyft är bara ett par anmärkningsvärda användare.

Squarespace historia

Squarespace, som grundades 2003 i ett universitets sovsal, har vuxit stadigt till en av de bästa webbplatsbyggarna runt omkring. Baserat i New York, med ytterligare två kontor i Portland och Dublin, har det nu över 800 anställda och miljoner webbplatser. Deras suverösa, strukturerade strategi har odlat en passionerad global användarbas.

Hur fungerar Squarespace?

Squarespace är byggt runt sina mallar, vilket är bekvämt det mest stilfulla på marknaden. Användare väljer ett massivt urval av mallar för sitt område och anpassar dem sedan efter deras smak. Som stora troende på egen funktionalitet har Squarespace några av de bästa kvalitetsfunktionerna runt omkring.

Dess sociala medieintegration är oöverträffad, och dess omfattande backend-funktionalitet gör webbplatsunderhåll till en bris. där’är mycket mindre handhållning, så det kan ta lite tid att vänja sig, men när användare klickar med Squarespace ser de sällan lämpligt att lämna.

Vem är Squarespace för?

De bästa webbplatsbyggarna lånar sig till en mängd olika syften, och Squarespace är inget undantag. Om vi ​​var tvungna att begränsa det, vi’d säger att Squarespace är särskilt bra för:

 • Reklam för alla ränder – musiker, grafiska formgivare, fotografer osv.
 • Små, karakteristiska onlinebutiker
 • Restauranger

När det inte är’Tack vare berömda användare som Keanu Reeves och John Malkovich tenderar Squarespace att hitta den mest dragkraften inom kreativa sfärer. Den eleganta grunden gör den till en idealisk passform för allt från portföljer till fullblåsta publikationer.

Rekommenderar vi Squarespace?

Med ett ord, ja. Åtminstone det’är värt ett försök. Squarespace får 4,1 stjärnor i vår forskning, med utmärkt design och backendorganisation. Dess sökmotoroptimering är också omfattande och enkel att använda, förutsatt att du väljer rätt mall.

Vanliga frågor

Är Squarespace lätt att använda?

Det finns en inlärningskurva för Squarespace. den’är inte lika intuitivt att använda som rivaler som Wix eller Weebly, men när du väl fattar det’är en av de bästa byggarna för den dagliga webbplatshanteringen.

Behöver jag koda?

Avancerad anpassning kräver viss kodningskunskap, men det är verkligen inte’t en nödvändighet. Du kan skapa ett fullt fungerande Squarespace utan att ens veta vad HTML betyder (Hypertext Markup Language, om du var nyfiken).

Hur mycket kostar det?

Squarespace är en av de dyrare webbplatsbyggarna på marknaden, men du får det du betalar för. Den billigaste planen, Personlig, kostar $ 12 per månad. Den avancerade e-handel planen klockor på $ 40 per månad. För en fullständig uppdelning av planer, läs vårt stycke om Squarespace-prissättning eller kolla in vår Squarespace-erbjudandekod som sparar 10% på kostnaden för en plan.

Vilka är vi?

Website Builder Expert är den ledande resursen för att skapa en webbplats och öka din närvaro online. Oavsett om du har ambitioner att blogga eller e-handel, vårt team strävar efter att ge all information du behöver för att göra det rätt. Recensioner, guider och jämförelser är alla en del av vårt uppdrag.

Även om vi har omfattande personlig erfarenhet av att bygga webbplatser, kompletterar vi vår kunskap med forskning och användartestning. När det gäller uppträdanden konsulterar vi designpersonal för att se vilka byggare som är i framkant. Vi vill peka användare från varje liv i rätt riktning, och det kräver en fågelperspektiv av marknaden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map