Kuinka käyttää neliöaluetta: 9 helppoa vaihetta

kuinka ruudulla varustettua kuvaa käytetäänRuututila on suunnittelun rakastaja’Unelma – ja jos sinä’etsit nopeasti luoda verkkosivusto luovan teollisuuden, se’s välttämätöntä. Miksi? Koska se tarjoaa suurimman valikoiman luovia työkaluja. Ja mikä parasta, kuka tahansa voi käyttää sitä.


Don’usko meitä? Yksi käyttäjä mainitsi testauksen aikana:

“Tunnen olevani oikea suunnittelija, vaikka en’Minulla ei ole todellisia taitoja kutsua minua ammattilaiseksi.”

Saatat jo alkaa nähdä, millaista palvelua Squarespace tarjoaa. Ja se’Emme ole vain me, jotka rakastamme sitä. Yli miljoona ihmistä on jatkanut premium-suunnitelmaa ilmaisen kokeilun jälkeen, joten se’s selvästi suosittu.

Kuten kaikki verkkosivustojen rakentajat, myös Squarespace on helpottanut verkkoon pääsyä kuin koskaan. Se säästää aikaa, puhumattakaan kasoista rahaa web-suunnittelijoille. Parempaa vielä, Squarespace-verkkosivusto on lähinnä sinua’Pääset ammatilliseen laatuun.

Se tarjoaa niin hyviä verkkosivustojen tuloksia, koska sen suunnittelutyökalut ovat edistyneempiä kuin useimmat muut. Ominaisuudet voivat olla aluksi hankalia, mutta älä tiedä’hätää – me’Olemme saaneet joitain hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla Squarespace näyttää erittäin yksinkertaiselta.

Kuinka käyttää neliöaluetta 9 yksinkertaisessa vaiheessa

 1. Kirjaudu
 2. Valitse hinnasuunnitelma
 3. Valitse teema
 4. Lisää verkkotunnus
 5. Lisää ja muokkaa sivuja
 6. Suunnittele Squarespace-verkkosivustosi
 7. Integroi markkinointityökalut
 8. Lisää verkkokaupan ominaisuuksia
 9. Julkaise Squarespace-verkkosivustosi

Me’näytän sinulle kuinka käyttää Squarespacea yhdeksässä helpossa vaiheessa kattaen kaiken kirjautumisesta julkaisemiseen. Tämän oppaan suurin palat keskittyy muotoiluun (ei yllätyksiä), koska siellä’s niin paljon leikkiä.

Luettuasi tämän artikkelin, sinä’Voin valita hinnasuunnitelman, lisätä verkkotunnuksen ja takertua kaikkiin suunnittelutoimintoihin. Se voi kuulostaa paljon, mutta Squarespace-sivuston rakentaminen ei ole vain nautinnollista, vaan vie vain muutaman tunnin.

Squarespaceen rakentaminen on todella luova matka, ja me’uudelleen täällä opastaa sinua läpi. Joten anna’Aloita…

Lisätietoa

Ennen kuin aloitamme, miksi et lue Squarespace Review -sivumme?

Tutustu Squarespace Pricing Review -sivustomme saadaksesi lisätietoja suunnitelmista, hinnoittelusta, ilmaisista kokeiluista ja muusta.

Jos päätät rakentaa Squarespace-palvelun avulla, varmista, että käytät Exclusive Squarespace -tarjouskoodia saadaksesi 10% alennuksen.

Kuinka Squarespace toimii kilpailijoidensa vieressä? Ota selvää verkkosivujen rakennusaineiden vertailutaulusta.

Tai tutustu interaktiiviseen oppaaseemme tänään markkinoiden parhaista verkkosivustojen rakentajista.

1

Kirjaudu

Siirry ensin sitten Squarespace.com-sivulle. Sinä’tervetuloa puhtaalla, tyylikkäällä kotisivulla, jolla on selkeät toimintapainikkeet. Tämä antaa sinulle kuvan tyylikkäistä sivustoista, joita Squarespace voi auttaa rakentamaan.

Ennen kuin aloitat rakentamisen, sinä, kuten useimmat ihmiset’olet todennäköisesti ajatellut kustannuksia. Mutta älä’t hätää: Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla ennen ostamista.

Aloita napsauttamalla ‘Aloita ilmainen kokeilu’ keskellä tai ‘Luo sivusto’ Yläoikea.

neliön kotisivuSquarespace-kotisivu on selvästi merkitty ‘Ilmainen kokeilu’ painikkeet 2

Valitse hinnasuunnitelma

Kun ilmainen kokeilusi päättyy (tai jos tunnet päivityksen), sinä’Sinun on tilattava maksettu suunnitelma. Squarespace-alueella on neljä hinnasuunnitelmaa:

 • Henkilökohtainen (16 dollaria kuukaudessa)
 • Liiketoiminta (26 dollaria kuukaudessa)
 • Verkkokaupan perusmaksu (30 dollaria kuukaudessa)
 • Verkkokauppa edistynyt (46 dollaria kuukaudessa)

Tietenkin, kaikki suunnitelmat eroavat ominaisuuksista, joita ne tarjoavat. Mutta jos sinä’olet huolissasi kustannuksista, voit säästä 13–25%, jos kirjaudut vuosisuunnitelmaan. Tämä tarkoittaa, että heidän treenaaminen on vastaavasti 12, 18, 26 ja 40 dollaria kuukaudessa.

Mutta mitä ne tarjoavat? No, kuten luulisi, saat enemmän, jos maksat enemmän. Esimerkiksi henkilökohtainen suunnitelma on täydellinen salkkuille ja blogeille, mutta ei’t oikein käyttäjille, joilla on liike-elämän tavoitteita, koska se ei voi myydä tavaroita sinulle. Se ei myöskään’t tarjota kolmansien osapuolien integrointeja, kuten Mailchimp tai OpenTable, tai mainos ponnahdusikkunoita.

Kaksi verkkokauppasuunnitelmaa tarjoavat nolla transaktiomaksu, kun taas Business veloittaa 3%. Joten ajattele budjettiasi ja mitä sinä’haluaisi, että verkkosivustosi pystyy.

Meillä on lukijoillemme yksinoikeustarjouskoodi säästät 10% minkä tahansa Squarespace-suunnitelman kustannuksista! Sinun tarvitsee vain kirjoittaa koodi WBE kassalla.

3

Valitse teema

Squarespace-teeman valitseminen on hauskaa. Siinä on joitain parhaiten suunnitelluista malleista, ja asettelu on interaktiivinen. Voit jopa rajata hakuasi kirjoittamalla verkkosivustosi’s tarkoitus; ‘Mainostaaksesi ravintolaani’, esimerkiksi tai ‘Valokuvaussalkku’.

neliön mallitSquarespace tarjoaa yli 40 upeaa mallipohjaa

Vaihtoehtoisesti voit skannata nopeasti ‘Suosituimmat luokat’ vasemman käden puolella. Näihin sisältyy kaikki alkaen ‘Verkkokaupat’ ja ‘ravintolat’ että ‘häät’ ja ‘Blogit & podcastit’.

siellä’tilaa jokaiselle verkkosivustolle, joten napsauta ja etsi täydellinen malli. Jokaisessa pikkukuvassa on kuvaava lause, joka auttaa sinua päättämään. Don’t tuntea painostusta – voit kuitenkin esikatsella kutakin tai tallentaa suosikkiluettelosi kunkin nimen vieressä olevalla pienellä sydämellä.

Löysitkö suosikkisi? Klikkaus ‘Aloita X: llä’. Me’Olemme menneet Haydenin kanssa yllä olevaan kuvaan, joka on yksi suosituimmista Squarespace-teemoista. Ennen kuin aloitat muokkaamisen, sinun on kuitenkin lisättävä nopeita henkilökohtaisia ​​tietoja (katso alla).

neliötilin tiedot -valikkoTarvitset vain muutamia yksityiskohtia aloittaaksesi ilmaisen Squarespace-kokeilun. Rakastatko tietää enemmän Squarespacesta’s mallipohjat? Tutustu Squarespace Template Review -sivustomme. 4

Lisää verkkotunnus

Ennen kuin verkkosivustosi näyttää hyvältä, se tarvitsee mukavan nimen.

Verkkosivustollesi määritetään automaattisesti neliön URL-osoite. Esimerkiksi esittelysivustomme nimi on:

cardioid-hexaflexagon-jtyr.squarespace.com

Haluatko säästää senttiä? Voit muuttaa URL-osoitteen ensimmäistä osaa ilmaiseksi (meidän tapauksessamme’s ‘kardioidi–hexaflexagon-jtyr’), mutta sinä’Olen edelleen jumissa ‘.squarespace.com’.

Ammattimaiselle sivulle suosittelemme oman verkkotunnuksesi hankkimista. Katso sivu www.slowtravelmagazine.com, upea Squarespace-sivusto, jonka URL-osoite on yhteensopiva.

Tämä voidaan tehdä helposti napsauttamalla ‘asetukset’ sitten kotipaneelissa ‘verkkotunnukset’. Täältä voit päivittää sisäänrakennetun verkkotunnuksen, ostaa uuden verkkotunnuksen tai lisätä oman olemassa olevan verkkotunnuksen.

neliöaluealuevalikkoVoit muokata tai lisätä Squarespace-verkkotunnuksia vain muutamalla napsautuksella 5

Lisää ja muokkaa sivuja

Katso alla oleva muokkauksen kotisivu. Kotipaneeli on vasemmalla puolella (johon lisäät juttuja) ja sivuston esikatselu oikealla.

Squarespace-kotipaneeli on sisällönhallintavalikko. Siinä on kaikki verkkosivustosi luomiseen tarvittavat työkalut, ja ne’luokitellaan uudelleen:

 • sivut
 • Design
 • kaupankäynti
 • Markkinointi
 • Analytics
 • asetukset
 • auta

Joten miten Squarespace toimii? Toisin kuin kilpailija Wix, se ei’t käytä vedä ja pudota -suunnittelua. Jutun luominen vie muutama napsautus lisää. Squarespace -sovelluksella kohdistin on miinanraivaajasi – vie hiiri elementin päälle, ja se paljastaa, mitä voit tehdä.

Haluatko tietää enemmän Wixistä ja Squarespacesta? Lue Wix vs Squarespace -vertailu.neliötoimittajan kotisivuSquarespace -editorin kotisivu on intuitiivinen, yksinkertaisella kodin navigointivalikolla

Sivujen lisääminen

Lisää uusi Squarespace-sivu napsauttamalla ‘+’ päällä ‘sivut’ osio vasemmalla puolella kotipaneelia. Täällä voit lisätä tyhjän sivun tai tarkempia sivuja, kuten blogeja, gallerioita ja tuotesivuja. Tämä tarkoittaa, että et’t ei tarvitse viettää aikaa satojen sovellusten etsimiseen.

ruututila luo uuden sivun valikonVoit lisätä tyhjiä sivuja tai valmiita blogisivuja helposti

Kun olet’olet lisännyt uuden sivun’Minulla on tyhjä kangas. Sinun on vain kirjoitettava sivun otsikko, valitse a ‘Aloitusasettelu’, napsauta sitten ‘Aloita muokkaaminen’.

Lisää sisältölohkoja ja elementtejä napsauttamalla ‘+’ oikeassa yläkulmassa tai vie hiiri lohkojen välillä ja napsauta näkyvää riviä. Sinä’Sitten ilmestyy sisältölohkojen valikko (katso alla), johon voit lisätä kaikenlaisia ​​medioita, kuten kuvia, videoita ja painikkeita.

neliön sisällön estovalikkoRuututilan avulla voit lisätä laajan valikoiman mediaelementtejä

Haluatko mukauttaa kaiken itse? Poista vain jokainen esittelysivu ja toista sama prosessi. Napsauta sivun nimen vieressä olevaa cog-kuvaketta ja sitten ‘Poistaa’. Sitten luoda!

Muokkaa sivuja

Don’Onko sinulla aikaa luoda uusia tyhjiä sivuja? Ei hätää – pysy kiinni demosivuilla ja muokkaa nimiä. Napsauta cog-kuvaketta ja sitten sinä’Näet ponnahdusikkunan, jonka avulla voit päivittää navigoinnin otsikon ja tekstin. Sinä pystyt’t muuttaa fontteja täällä, vain sivunimet (me’pääsen siihen myöhemmin).

Voit muuttaa sivujärjestystä napsauttamalla ja vetämällä jokaisen sivun nimeä ylös tai alas. Voit todella tehdä verkkosivustomallin omiksi. Napsauta vaihtoehtoisesti ‘Hallitse osioita’ sivuston esikatselusivun oikeassa yläkulmassa.

neliön sivun otsikkoeditoriSivunmuokkaus-ponnahdusikkunassa voit päivittää navigoinnin otsikon ja tekstin nopeasti 6

Suunnittele Squarespace-verkkosivustosi

Squarespace on voimakas suunnittelija, mutta sen kauneus on hienoissa yksityiskohdissa. Tämä tarkoittaa sitä’kannattaa viettää aikaa leikkimällä työkaluilla. Itse asiassa yksi henkilö, jonka haastattelimme testauksen aikana, sanoi:

Ne tarjoavat laajan valikoiman suunnittelutyyppejä, jotka olivat todella todella hienoja. He kaikki erottuvat.

Mutta tietysti me’uudelleen täällä auttaa. Joten me’Menn läpi kaiken mitä tarvitset Squarespace-verkkosivustosi mukauttamiseen korkeimmalle tasolle.

Tekstin muokkaaminen

Vieritä haluamallesi sivualueelle’haluaisin muokata oikealla puolella olevaa esikatselusivua ja siirtää sitten osoittimen vasemman yläkulman yli. Sitten se korostaa osion sinä’Tulen muokkaamaan. Klikkaus ‘Muokata’, ja voit päivittää tekstin.

ruudun ruutueditoriVoit päivittää esittelytekstejä muokataksesi verkkosivustosi entistä paremmin

Vaihda fontin koko ja väri napsauttamalla ‘Tyylieditori’ että ‘Design’ osa vasemman sivun kotipaneelista. Vieritä sitten napsauttamalla kutakin muutettavaa tekstikenttää. Sinä’Näet kaikki tekstieditorin vaihtoehdot paljastetut. Katso alla ‘Tyylieditori’ vaihtoehtoja.

neliötilan kirjasintieditoriRuututila ‘Tyylieditori’ antaa sinun olla luova kirjasintyylin värin, koon ja fontin kanssa

Kuvien lisääminen

Kuvat ja ruututila kulkevat käsi kädessä. Se’missä näet todella sivuston hienommat yksityiskohdat ja luovan joustavuuden. Mallin muokkaaminen’Siirrä kohdistin vasempaan yläkulmaan, sitten kuvan päälle ja napsauta sitten ‘Muokata’. Helppo.

neliön kuvaeditoriKuvien päivittäminen on helppoa leijautustoiminnolla

Täältä voit korvata kuvan napsauttamalla roskakoria. Voit joko lähettää kuvan tai etsiä arkistokuvaa. Valitse amatöörien tekemistä ilmaisista vaihtoehdoista tai ensiluokkaisista Getty-kuvista. Palkkiovaihtoehdot maksavat 10 dollaria, mutta ammattilaiset napsauttavat niitä, mikä tekee sivustostasi entistä tyylikkäämmän.

Voit jopa muuttaa kuvan ulkoasua mallissa napsauttamalla ‘Design’ huipulla. Voit esimerkiksi tehdä kuvia päällekkäisiksi tai luoda kollaasin. Joten, mallit eivät ole vain visuaalisesti vaikuttavia, vaan myös’myös joustava.

neliön tilan asetteluvalikkoRuututilan avulla voit muuttaa kuvan asettelua paremman suunnittelukokemuksen saavuttamiseksi

Muokkaa itse kuvaa itse napsauttamalla ‘Kuvaeditori’ valitun kuvan jälkeen. Tämä on valokuvaaja’leikkipaikka, jossa voit todella päästää irti irti suunnitteluvaihtoehdoista. Katso alla olevat kuvankäsittelytyökalut.

neliön tilan muokkaustyökalutVoit todella tehdä omia kuviasi monilla muokkaustyökaluilla

Pitäisikö lisätä kuva sen sijaan, että vain korvataan demon kuva? Ei tarvitse huolehtia – se’s sama prosessi kuin uuden sivun lisääminen. Napsauta sitten hiiri oikeassa yläkulmassa ‘Muokata’, paina sitten ‘+’ sisältölohkon valikossa. Voit nyt heittää kuvia, videoita, painikkeita ja muita hienoja asioita.

Tutustu suunnitteluvaihtoehtoihin

Nyt me’Olen katkenut perusasiat, kuten sivujen, tekstin ja kuvien lisäämisen’on syytä korostaa yksityiskohtaisempia suunnitteluvaihtoehtoja. Suunnittelu on neliö’vahvin ominaisuus, joten muista ympärilläsi saadaksesi kaiken irti sivustostasi.

Katso alla oleva kuva saadaksesi käsityksen siitä, mitä voit pelata.

neliön muotoiluvalikkoSuunnitteluvalikko on missä olet’Löydät ruudun tilan’helppo käyttää, luovia toimintoja

Täältä voit lisätä yrityksesi logon, muuttaa malleja, lisätä suositeltuja viestejä, suunnitella yrityksen ‘Tarkista’ sivu (jos sinä’uudelleen verkkokauppasuunnitelmassa!) ja paljon muuta. Voit jopa mukauttaa CSS (Cascading Style Sheets), jos osaat koodata. Ole kuitenkin varovainen, se voi rikkoa suunnittelusi.

Don’t luulet sinua’Työvälineiden valinta hämmentää sinua. Jokainen vaihtoehto selitetään hyvin, joten se ei koskaan tunnu liian vaikealta. Suunnittelun joustavuutta on vain niin paljon, joten älä’t ujo!

Tarvitsetko apua? Tutustu suosituimpien verkkosivustojemme suunnitteluvinkkeihin täällä. 7

Integroi markkinointityökalut

Ensinnäkin, sinä voit lisätä markkinointityökaluja’Minun täytyy olla ‘liiketoiminta’ Suunnittele ainakin. Kuinka päivität? Sinä voitit’ei ole yllättynyt kuullessani, että Squarespace on ajatellut sitä – siellä’s strategisesti sijoitettu ‘Päivitä nyt’ -painike jokaisen sivun alaosassa ilmaisen kokeilun aikana.

Tietenkin, nämä työkalut eivät ole’t välttämätöntä jokaiselle verkkosivustolle. Joten jos sinä’Koska et aio myydä verkossa, voit ohittaa vaiheet 7 ja 8.

neliön päivityspainikeVoit päivittää Squarespace-suunnitelmasi helposti milloin tahansa ilmaisen kokeilujakson aikana

Klikkaamalla ‘Markkinointi’ päävalikossa, sinä’Näen kaiken mitä tarvitset Squarespace-sivustosi mainostamiseen. Katso markkinointivaihtoehdot alla olevasta kuvasta.

neliön markkinointivalikkoSquarespace tarjoaa laajan valikoiman loistavia markkinointityökaluja

Täältä voit lisää ponnahdusikkunoita, näytä sosiaalisen median painikkeita, integroi Facebook-sivusi, linkitä Instagram-syötteesi, ja enemmän, kaikki vain muutamalla napsautuksella. Voit jopa luoda uuden sähköpostikampanjan Squarespace-sähköpostikampanjoiden avulla. Squarespace ei tee tällaista luovaa verkkosivustojen rakentajaa’t skimp liiketoiminnan puolella.

Voit jopa nähdä, kuinka sivustosi suoriutuu ‘Analytics’ vaihtoehto kotipaneelissa. Sen avulla voit tarkastella liikennettä, etsiä avainsanoja ja seurata pohjimmiltaan Squarespace-verkkosivustosi menestystä.

8

Lisää verkkokaupan ominaisuuksia

Samanlainen kuin markkinointityökalujen lisääminen, sinäkin’Minun on oltava ainakin ‘liiketoiminta’ hinta suunnitelma myydä tavaraa. Suosittelemme silti ‘kaupankäynti’ aikoo kunnianhimoisempia verkkokauppoja.

Joten kerran’ve päivitetty (paina vain sinistä ‘Päivitä nyt’ -painiketta), napsauta ‘kaupankäynti’ kotipaneelissa, ja voit alkaa myydä.

Voit nyt integroida nämä myyntiominaisuudet:

 • Online-tilaukset
 • Varastonhallinta
 • Tarkastele asiakkaitasi
 • Lisää alennuksia

Huomaa, sinä’Täytyy lisätä ‘Tuotteet’ sivua ennen varastosi hallintaa. Mutta älä’t hätää, käy vain uudelleen ‘Sivujen lisääminen’ vaiheet ja toista prosessi. Se’se on todella helppoa.

Squarespace on integroitu Square, maksuja käsittelevä jättiläinen. Tämän avulla voit suorittaa korttimaksuja offline- ja online-tilassa – tarvitset vain Square Commerce -sovelluksen, yhden Square-sovelluksista’pienet kortinlukijat (49 dollaria), ja sinäkin’re hyvä mennä. Katso tämä video nähdäksesi lisää siitä, miten tämä voisi toimia kaupassasi:

pelata

Maksujen mukaan offline-maksut ovat Square’omat transaktio- ja käsittelymaksut. Tämä vaihtelee useiden tekijöiden mukaan (mukaan lukien sijainti), mutta Yhdysvalloissa voit odottaa maksavan:

 • 2,6% transaktiomaksu + 0,10 dollaria käsittelymaksu siirrettyihin / upotettuihin / laskutettuihin tapahtumiin
 • 3,5% tapahtumamaksu + 0,15 dollarin käsittelymaksu avainlaskelmiin

Vaikka se’on aina syytä tarkistaa tämä suoraan Square: ltä’verkkosivuilla. Sinä voitit’t aiheuttavat Squarespace-palvelusta lisämaksuja myynnistä offline-tilassa.

Ajattelitko verkkokaupan rakentamista, mutta et ole varma, että Squarespace on sinua varten? Vertaa sitä verrattuna muihin verkkokauppojen rakentajiin parhaiden verkkokauppapaikkojen oppaassamme. 9

Julkaise Squarespace-verkkosivustosi

Toisin kuin useimmat verkkosivustojen rakentajat, Squarespace ei’t todella on ‘Julkaista’ painiketta. Ilmaisen kokeilusi aikana’elää koko ajan.

Mutta älä’t hätää siitä, että ihmiset näkevät puoliksi rakennetun mestariteoksen. Kokeilupaikat don’t näkyvät hakukoneissa, joten kukaan ei näe sitä, ellet jaa URL-osoitetta suoraan. Ja jos he saapuvat sivustollesi, heidän on kirjoitettava CAPTCHA (kun sinun on kirjoitettava joukko epäselviä kirjeitä todistaaksesi sinulle’uudelleen ihminen).

CAPTCHA: n poistamiseksi sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Tämä saa sivustosi automaattisesti elämään myös hakukoneissa. Jotta verkkokauppasi tulisi eläväksi, sinun on kytkettävä maksuprosessori – muuten asiakkaasi näkevät ‘Kassalle suljettu’.

Lyhyesti sanottuna julkaisuprosessi on suhteellisen helppoa, koska – hyvin – sitä ei ole’t yksi.

Kuinka ruutua käytetään: Kelaa

Sivuston luominen Squarespace-palvelulla on tyydyttävämpää kuin useimmat muut rakentajat. Miksi? Koska se tarvitsee enemmän hoitoa ja huomiota, se’s edelleen helppo käyttää.

Vaikuttaa siltä, ​​että se absorboi paljon tietoa, mutta prosessi on todella melko yksinkertainen. Joorataksesi muistiasi anna’s kertoa yhdeksän yksinkertaista vaihetta kauniin Squarespace-sivuston luomiseksi:

 1. Kirjaudu
 2. Valitse hinnasuunnitelma
 3. Valitse teema
 4. Lisää verkkotunnus
 5. Muokkaa sivunimiä ja asettelua
 6. Suunnittele sivustosi
 7. Integroi markkinointityökalut
 8. Lisää verkkokaupan ominaisuuksia
 9. Julkaise (poista CAPTCHA)

Squarespace-sovelluksella sinulla on niin paljon luovaa joustavuutta – paljon enemmän kuin useimmilla verkkosivustojen rakentajilla. Toki’s ihanteellinen käyttäjille, joilla on runsaasti muotoilun hohtoa, mutta se’Se on myös tarpeeksi helppo kenellekään luoda ammattimaista verkkosivustoa.

Joten aloita Squarespace tänään, ja katso mihin luova matka vie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map