Квадратно пространство под микроскоп

Squarespace е мечтаният създател на уебсайтове за мечти за творчески типове. Благодарение на елегантния дизайн и мащабируемостта, той успява да задоволи както ежедневни, така и професионалисти. Ще ви удовлетвори ли? Прочетете, за да разберете. Тази страница предоставя общ преглед на Squarespace и ви насочва към по-нататъшно четене, ако искате’заинтересовани сте да научите повече.


Какво е Squarespace?

Квадратното пространство не е нищо друго, ако не и сложно. То’s един от най-стилните конструктори за влачене и пускане на пазара, изграден върху основата на красиви, приспособими шаблони. Наскоро тя засили функционалността си за електронна търговия, което го прави особено чист за продажба на изкуство онлайн.

Стилен и функционален – ако е малко напреднал за някои – Squarespace се използва за изграждане на милиони сайтове. Вие’вероятно сами сте посетили няколко от тях. Refinery29 и Lyft са само няколко забележителни потребители.

История на квадратното пространство

Основан през 2003 г. в зала за общежития на университета, Squarespace непрекъснато се разраства в един от най-добрите строители на уебсайтове наоколо. Базирано в Ню Йорк, с още два офиса в Портланд и Дъблин, сега се гордее с над 800 служители и милиони сайтове. Техният структурен подход създаде страстна глобална потребителска база.

Как работи Squarespace?

Квадратното пространство е изградено около неговите шаблони, които са удобно най-стилните на пазара. Потребителите избират от богата селекция от шаблони за своята област и след това ги персонализират по свой вкус. Като големи вярващи във вътрешната функционалност, Squarespace има някои от най-качествените функции наоколо.

Неговата интеграция в социалните медии е на второ място, и неговата широка функционалност за поддръжка прави лесно поддържането на сайта. Там’е много по-малко държане за ръце, така че може да отнеме известно време, за да свикнат, но когато потребителите кликнат с Squarespace, те рядко виждат добре да напуснат.

За кого е Squarespace?

Най-добрите строители на уебсайтове се поддават на голямо разнообразие от цели и Squarespace не е изключение. Ако трябваше да го стесним, ние’Ще кажа, че Squarespace е особено добър за:

 • Креативни творби на всички ивици – музиканти, графични дизайнери, фотографи и др.
 • Малки, характерни онлайн магазини
 • Ресторанти

Когато не’t парадирайки с известни потребители като Киану Рийвс и Джон Малкович, Squarespace е склонен да намери най-много сцепление в творческите сфери. Стилният му фундамент го прави идеално подходящ за всичко – от портфейли до пълноценни публикации.

Препоръчваме ли Squarespace?

С една дума, да. Най-малкото’струва си да опитате. В нашето изследване Squarespace отбелязва 4,1 звезди, отличаващи се в дизайна и организацията на задните части. Неговата оптимизация за търсачки също е изчерпателна и лесна за използване, при условие че изберете правилния шаблон.

Често задавани въпроси

Лесен за използване е Squarespace?

Има крива на обучение към Squarespace. То’не е толкова интуитивен за използване като конкуренти като Wix или Weebly, но след като се справите с него’s един от най-добрите строители за ежедневно управление на сайтове.

Трябва ли да кодирам?

Разширеното персонализиране изисква известно кодиране на ноу-хау, но със сигурност не е така’t необходимост. Можете да направите напълно функциониращо Squarespace, без дори да знаете какво означава HTML (Hypertext Markup Language, ако сте били любопитни).

Колко струва?

Squarespace е един от най-ценителите създатели на уебсайтове на пазара, но вие получавате това, което плащате. Най-евтиният план, Личен, струва 12 долара на месец. Планът за усъвършенствана електронна търговия достига 40 долара на месец. За пълна разбивка на плановете прочетете нашето парче относно ценообразуването в Squarespace или разгледайте кода ни на офертата на Squarespace, който ще ви спести 10% от цената на всеки план.

Кои сме ние?

Експертът за създаване на уебсайтове е водещият ресурс за създаване на уебсайт и увеличаване на вашето присъствие онлайн. Независимо дали имате стремежи в блоговете или електронната търговия, нашият екип се стреми да предостави цялата информация, която ви е необходима, за да го направите правилно. Отзивите, ръководствата и сравненията са част от нашата компетентност.

Въпреки че имаме богат личен опит в изграждането на уебсайтове, ние допълваме знанията си с изследвания и потребителски тестове. Що се отнася до изявите, ние се консултираме с дизайнерите, за да видим кои строители са на върха. Искаме да насочим потребителите от всяка стъпка на живота в правилната посока, а това изисква гледка от птичи поглед към пазара.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map