Négyzet alakú árképzés 3 legfontosabb pénzmegtakarítási módszer


Négyzet alakú árképzés áttekintése

Négyzet alakú árképzés áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Lásd: Négyzet alakú árképzés

Don’nem hagyja ki a mi exkluzív Squarespace ajánlatkód.

Adja meg az ajánlat kódját “WBE” a pénztárnál a Takarítson meg 10% -ot bármilyen tervnél.

Squarespace’Az árazási tervek jó értéket kínálnak, mivel annak platformja egyszerű és kódmentes módon kínál webhelyet. A Squarespace kezeli az Ön webhelyének minden technikai aspektusát, és a 24 órás ügyfélszolgálat minden nap rendelkezésre áll.

Recenzió: Lucy Carney

Utoljára 2020. április 16-án frissítették

Ez a cikk a négyzetterületet tárja fel és magyarázza’árazási tervei, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb tervet.

A Squarespace egy weboldal-készítő, amely lehetővé teszi saját, professzionális megjelenésű weboldalának saját létrehozását, bármilyen kódolási vagy technikai ismeretek nélkül..

te’valószínűleg láttam a Squarespace-t’hirdetései a TV-ben, de képes-e megfelelni a saját hihetetlenségének? Meg akartuk tudni, ezért körültekintően áttekintettük. Kutatásunkban a Squarespace rendkívül jól teljesített.

A Squarespace tökéletes hirdetésekhez – a legjobb minőségű tulajdonságokkal és a piacon a legjobb sablonmintákkal rendelkezik.

Ha olyan webhelyet szeretne, amely úgy néz ki, mintha egy fejlesztő készített volna, akkor A négyzet a legfontosabb választás. De van-e fogás? Az orron keresztül kell fizetnie a Squarespaceért’magas színvonalú szolgáltatások? Hány árat tervez – és melyik a legmegfelelőbb?

Ezek gyakori kérdések, és mi’válaszolni fogok mindegyikre ebben a felülvizsgálatban. enged’Válaszoljon először a legfontosabb kérdésre, egy gyors pillantással a Squarespace-re’s négy árat.

Négyzet alakú árképzési tervek

A Squarespace négy árat tervez választani – két weboldal-készítő terv és két online áruház-terv. Az Ön igényeitől függ, melyiket választja.

 • Személyes terv: $ 12 / hó
 • Üzleti terv: 18 USD / hó
 • Alapvető: 26 USD / hó
 • Fejlett: 40 USD / hó

A négyzetterület árainak bontása

A négyzet alapú árképzés elég egyszerű. A Személyes tervet egyéni használatra tervezték, alapvető szolgáltatások széles skálájával. Az üzleti terv tartalmaz egy professzionális e-mailt és alapvető értékesítési eszközöket. Az alapterv az online áruházak számára készült, míg az Advanced terv az e-kereskedelmi vállalkozás növekedéséhez készült.

Nehéz lehet kiválasztani a legjobb árat, vagy tudni, hogy te’jó ár-érték arányt szerez.

Segíthetünk – mélyreható kutatásunk segítségével legalacsonyabb szintre adhatunk mindent, az árazási bontástól a kiegészítő költségekig, a versenytársak árainak összehasonlításáig és azon túl is.

A cikk végére Ön’Tudom, melyik Squarespace terv az Ön számára. Ha te’inkább most megtudja, nyomja meg a ‘Indítás most’ gomb alatt, és mi’Azonnal összehasonlíthatja igényeit az egyes Squarespace tervekkel, hogy személyes ajánlásait adja meg:

További információ

 • Négyzet áttekintés – Vessen egy pillantást a Squarespace-re a platform átfogó áttekintésével.
 • A legjobb weboldalkészítők – Nézze meg, hogy a Squarespace hogyan áll össze a legjobbak közül.
 • Weboldalkészítő összehasonlító diagram – Hasonlítsa össze a legjobban értékelt weboldal-készítőket egymás mellett.
 • Legolcsóbb weboldalkészítők – Vadászat olcsón? Nézze meg a legjobb ajánlatokat itt.

1

Mennyibe kerül a négyzet?

Squarespace’Négy árazási terv havonta 12 és 40 dollár között mozog (évente fizetendő), és tartalmaz két weboldal-tervet és két online áruház-tervet. Minél többet fizet, annál fejlettebb funkciókat nyit fel.

négyzet alakú árképzésA Squarespace négy árképzési tervet kínál, amelyek mindegyike eltérő igényekre szolgál.

Minden hallgató felhívása!

Ha te’diákként jelentkezzen be, és érvényes iskolai e-mail címmel rendelkezzen, 50% -ot kaphat a Squarespace első évéből.

Igen, jól olvasod! Nézze meg ezt a különleges diákkedvezményt, hogy többet megtudjon a Squarespace-ről’félelmetes megtakarítás.

De feljebb áll – tudsz’Ne használja ezt az árengedményt más ajánlatkódok mellett. De alkalmazhatja legfeljebb három webhely az egy iskolai e-mail cím alatt, ami nagyon hasznos.

Ha 50% -ot szeretne megtakarítani a tervén, menj tovább a Squarespace-hez, és keresse meg az iskoláját az induláshoz!

Ki az egyes Négyzettervek??

Squarespace’A legolcsóbb terv a Személyes terv ($ 12 / hó) amelyet meglepő módon személyes weboldalakra terveztek. tudsz’nem értékesíthet online, de a Squarespace legtöbb más funkcióját használnia kell. te’Ugyanazt a szerkesztőt fogja használni, ugyanazt a sablonválasztást kapja, és továbbra is ingyenes egyéni tartományt, SSL biztonságot és 24 órás támogatást kap.

Frissítsen a Üzleti terv (18 USD / hó) és elkezdheti az online értékesítést. Ez inkább azoknak a vállalkozásoknak felel meg, akiknek csak páratlan termékeik vannak, és e-kereskedelmi funkciókat akarnak. Minden eladás esetén 3% -os tranzakciós díj van, tehát igen’nem ajánlott a webhelyre’akiknek egyetlen célja a termékek értékesítése.

Az alap terv ($ 26 / hó) a teljes értékű online áruházak számára készült. te’Speciális eszközöket kap a bolt kezeléséhez, például a mobilra optimalizált pénztárakhoz, az integrált könyveléshez és az ügyfélszámlákhoz, és közvetlenül az Instagramon is értékesíthet..

Az Haladó terv’s (40 USD / hó) fő hangsúly az értékesítés növelése. Az elhagyott kosár-visszaszerzés, az ajándékkártyák és a rugalmas árengedmények mind olyan funkciók, amelyek arra késztetik a vásárlókat, hogy minél több vásárló ösztönözzék Önt. Ezek a fejlett szállítási eszközökkel együtt segítik a Squarespace alkotását’A legteljesebb csomag.

Négyzetterület-összehasonlítás: Havi és éves tervek

Négyzetterület árazási tervekHónap terv ($ / hónap) Éves terv ($ / hónap) Megtakarítás (%)Személyes

Üzleti

Alapvető

Fejlett

$ 16$ 1225%
$ 26$ 1831%
$ 30$ 2613%
$ 46$ 4013%

A Squarespace-en feliratkozhat havi vagy éves tervre. Míg a havi tervek rugalmasságuk miatt vonzóak lehetnek, sokkal több pénzt takarít meg, ha aláír egy éves tervet.

Nem csak 31% -ot takaríthat meg egy hosszabb előfizetés megválasztásával, hanem egy éves ingyenes domaint is kap az összes éves tervvel – így még több pénzt takaríthat meg!

Minden Squarespace terv 14 napos ingyenes próbaverzióval kezdődik, így teljes mértékben kipróbálhatja, mielőtt megkapja a hitelkártyáját.

Exkluzív négyzet alakú ajánlatkód

Ha elkészült a 14 napos ingyenes próbaverzió, dönthet úgy, hogy elhagyja a Squarespace-t, vagy frissíthet fizetett tervre, hogy továbbra is használja a szolgáltatásait, és közzétegye saját webhelyét. Ha ez az első alkalom, hogy feliratkozik a Squarespace-re, akkor megteheti használja az exkluzív ajánlatkódunkat!

Ez az ajánlatkód 10% -ot takarít meg minden Squarespace tervnél.

Ez azt jelenti, hogy megteheted egész évre akár 48 dollárt takaríthat meg – ha így néz ki, akkor az’Nehéz ellenállni. Csak regisztráljon egy ingyenes próbaverzióra, majd adja meg ajánlatkódját’Ideje frissíteni – mit vársz??

2

Melyik az Ön számára megfelelő árképzési terv?

Négyzet alakú webhely árazása

Ha webhelyet szeretne létrehozni (például egy online áruház helyett), akkor a Squarespace két, csak az Ön számára kialakított tervvel rendelkezik: a Személyes terv és az Üzleti terv.

négyzet alapú árképzés weboldal készítő terveiA Squarespace két webhely-készítő tervvel rendelkezik, a személyes és az üzleti tervvel

Személyes ($ 12 / hónap)

Ez a terv tökéletes az egyszerű, stílusos webhelyek felépítéséhez, és megadja az összes alapot, amelyre szüksége lehet egy jól lekerekített webhelyhez. A terv által nyújtott szolgáltatások a következők:

 • Korlátlan sávszélesség és tárolás
 • Ingyenes egyéni domain
 • SSL biztonság
 • Két közreműködő
 • Webhely-mutatók
 • Mobilra optimalizált webhelyek
 • 24/7 támogatás

A Személyes terv a legjobb azoknak, akik még indulnak, és szeretnének egy kicsi, de szépen kialakított weboldalt.

Üzleti ($ 18 / hónap)

Az üzleti terv fejlettebb funkciókkal rendelkezik, mint a személyes terv, beleértve:

 • Korlátlan számú hozzájáruló
 • Speciális webhely-mutatók
 • Professzionális e-mail a Google-tól
 • 100 dolláros Google Ads jóváírás
 • Promóciós előugró ablakok
 • E-kereskedelem
 • Teljes testreszabás
 • Bejelentési sáv
 • Prémium blokkok és integrációk

Bár ez nem’t egy teljes körű online áruház-terv, az üzleti tervben értékesíthető. Vételi az adományokat és korlátlan mennyiségű terméket is eladhat, de 3% -os tranzakciós díj vonatkozik minden értékesítésre.

Azt’Nem meglepő, hogy az üzleti terv a legjobb a kisvállalkozások számára. Professzionális tulajdonságokkal rendelkezik, és azzal a lehetőséggel jár, hogy eladhatja az Ön webhelyén.

Négyzet alakú e-kereskedelmi árképzés

Ha a fő hangsúly az online értékesítés, akkor te’jobb az egyik a Squarespace-rel’e-kereskedelmi tervek – akár az alap-, akár az előrehaladási terv. Ők’újra drágább, de az’mert mert sokkal több fantasztikus tulajdonsággal vannak csomagolva!

négyzet alakú e-kereskedelmi árképzési tervekA Squarespace két e-kereskedelmi árat tartalmaz, az Alap és az Összetett tervet.

Alap (26 USD / hó)

Az alapterv költségei Havonta 26 USD, és megadja az összes e-kereskedelmi eszközt, amelyekre szükség van egy egyszerű, de sikeres online áruház felállításához. Az üzleti terv mindent tartalmaz, és rengeteg extrát tartalmaz:

 • Korlátlan mennyiségű terméket adhat el
 • Nincs tranzakciós díj
 • Hatékony kereskedelmi mutatók
 • Készlet, megrendelések, adó és kuponok
 • Címkenyomtatás
 • Pénztár a domainjén
 • Ügyfélszámlák
 • A termékek felsorolása az Instagram-on
 • Integrált könyvelés
 • Mobilra optimalizált pénztár

Ez az alapterv mindent megígér, amire szüksége van, hogy vállalkozása alapjául szolgáljon tökéletes először online áruházakhoz.

Haladó (40 USD / hó)

Az Speciális csomag az alapcsomagban található tartalommal rendelkezik, de speciális funkciókkal szolgál az online áruház következő szintjére állításához:

 • Előfizetői
 • Elhagyott kosár automatikus helyreállítás
 • Speciális szállítás
 • Rugalmas kedvezmények
 • Ajándékkártya
 • Rendelési API

Ezeket a fejlett funkciókat úgy tervezték, hogy fokozzák a növekedést vállalkozásában. Az elhagyott kocsi automatikus helyreállítása automatikus e-maileket küld azoknak az ügyfeleknek, akik a kosárban hagynak termékeket a pénztárnál, és a kedvezmények és ajándékkártyák nagyszerű jutalmat jelentenek a hűséges ügyfelek számára. A fejlett szállítás lehetővé teszi a valós idejű szállítási díjak kiszámítását.

Az Advanced terv a növekedést kereső online áruházak számára a legjobb.

3

Kiegészítő négyzetterület-költségek

A Squarespace rögzített havi költségeket tartalmaz, rejtett meglepetések nélkül -, de vannak bizonyos dolgok, amelyekért érdemes kissé külön fizetni a webhely létrehozásakor. Amíg nem’nem kell, erősen javasoljuk, hogy fektessen be néhány alapvető funkcióba a webhely sikerének elősegítése érdekében. Ezek tartalmazzák:

 • Domain név
 • E-mail marketing
 • E-kereskedelem

Mi’Az alábbiakban részletesebben megismerjük a többi funkciót.

Domain nevek

A domain nevek fontosak – ez az Ön weboldala’címét, és azt’s hogy az emberek megtalálják és emlékeznek az Ön webhelyére. Domainünk: www.websitebuilderexpert.com – minden domain név egyedi, csakúgy, mint egy ujjlenyomat vagy telefonszám.

Szüksége van saját egyedi domain nevére a webhelyéhez, mert ez a hiteles, felismerhető és profi kép a látogatókkal. Amikor először épít a Squarespace webhelyet, a domain így néz ki: www.yoursite.squarespace.com – de ez még nem’t emlékezetes vagy profi!

négyzet alakú terület árazási domain szolgáltatásokKiválaszthatja saját személyre szabott domainjét, és gond nélkül vásárolhatja meg a Squarespace-en.

E-mail marketing

Ha azt akarja, hogy webhelyét megtalálja, meglátogassa és újra és újra térjen vissza, akkor szüksége van e-mail marketingre. Az e-mailek küldése nagyszerű módja annak, hogy vonzza a látogatókat és növelje webhelyét’a közönség, akár te’értékesítés újraterjesztése, új termékek kiadása vagy blogbejegyzések megosztása.

A Squarespace többféle lehetőséget kínál marketing marketing kampányaihoz. Ha feliratkozik a 18 dolláros havi üzleti tervre, akkor kap egy profi Gmail és G Suite fiók egy évig ingyenes.

A Squarespace egy a mindent az egyben e-mail marketing platform, az úgynevezett Squarespace e-mail kampányok. Ez lehetővé teszi, hogy egyedi e-maileket hozzon létre közvetlenül a webhelyéről, azaz a marketing tökéletesen integrálódjon az Ön webhelyéhez’márkaneve.

négyzet alakú árképzési e-mail kampányokA Squarespace egy e-mail marketing platformot kínál, az úgynevezett Email kampányok néven, amely lehetővé teszi gyönyörűen kialakított e-mailek létrehozását..

Négyzet alakú fizetési díjak

Bárki számára, aki e-kereskedelmi üzletet üzemeltet, az’Fontos, hogy gondolkozzon az online értékesítéshez kapcsolódó minden további díjra. A négyzet nem’t az esetleges tranzakciós díjakat nem számítja fel két online áruház-tervében, de a 3% tranzakciós díj ha te’havonta 18 dolláros üzleti terv eladása.

A tranzakciós díj a megrendelés teljes százaléka, beleértve a szállítási díjakat is, tehát a Squarespace az Ön összes eladása 3% -át fogja venni..

Az üzleti terv csak kis üzletek számára készült, így a Squarespace felszámítja ezt a díjat az említett tranzakciók feldolgozásának költségeinek fedezésére. Az e-kereskedelmi tervek többet fizetnek, vagyis a Squarespace lemond minden tranzakciós díjtól.

négyzet alapú árképzés e-kereskedelmi fizetésA Squarespace olyan e-kereskedelmi terveket tervez, amelyek lehetővé teszik, hogy webhelyén keresztül értékesítsen. Ezek számos funkcióval rendelkeznek, beleértve a biztonságos pénztárt.

A Squarespace a közelmúltban együttműködött a Square-rel, a fizetés-feldolgozó óriással, amely óriási hír mindazok számára, akik gondolkodnak az üzlet létrehozásáról ehhez az építőhöz. A Square-rel történő integráció lehetővé teszi a kártyás fizetéseket offline és online módon is – a Square Commerce appra, amire a Square egyikén szükséged van’kicsi kártyaolvasói (49 USD), és te’jó menni. Nézze meg ezt a videót, hogy többet megtudjon arról, hogyan működhet ez az áruházában:

Játék

A díjak tekintetében az offline fizetésekre a Square vonatkozik’Saját tranzakciós és feldolgozási díjak. Ez számos tényezőtől függ (beleértve a helyszínt), de az Egyesült Államokban számíthat fizetésre:

 • 2,6% tranzakciós díj + 0,10 USD feldolgozási díj az elcsúsztatott / merített / csapolt tranzakciókért
 • 3,5% tranzakciós díj + 0,15 USD feldolgozási díj a kulcsfontosságú tranzakciókért

Bár ez’ezt mindig érdemes ellenőrizni közvetlenül a téren’honlapján. Ön nyert’Az offline értékesítésért a Squarespace-tól nem számítanak fel külön díjat.

4

Négyzet alakú árképzés vs versenytársi árképzés

A Squarespace az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő a piacon – de mint te’már láttam’Nem a legolcsóbb választás odakint. Az olyan népszerű építők, mint a Wix és a Weebly, szélesebb árakat kínálnak – nem is beszélve az ingyenes tervekről!

Az árak összehasonlítása

Árképzési összehasonlításBasicPersonalStandardEcommerceAdvancedSquarespace

Wix

Weebly

$ 12$ 18$ 26$ 40
$ 0$ 13$ 17$ 23$ 56
$ 0$ 5$ 12$ 25$ 49

Mint láthatja, a Squarespace’A kikiáltási ár valójában olcsóbb, mint egyik legnagyobb versenytársának, a Wix-nek, és sokkal szélesebb tulajdonságokkal rendelkezik.

Squarespace’s Személyes terv költségei Havonta 12 USD, és mindent megad, amire szüksége van, a korlátlan tárhelytől és sávszélességtől a hirdetések nélküli webhelyig. Hasonlítsa össze ezt a Wix és a Weebly modellekkel’a legolcsóbb tervek, és láthatja, hogy mi az’újra fizetni!

Weebly’s Havonta 5 dollár a Csatlakozási terv csak 500 MB tárhelyet biztosít, és továbbra is megjeleníti a Weebly hirdetéseit a webhelyén. Wix’s Havonta 13 USD. A Combo terv további funkciókat kínál, például videofelvételeket és hirdetési utalványokat, de csak 2 GB sávszélességet és 3 GB tárhelyet biztosít.

Mindezt figyelembe véve a Squarespace minden bizonnyal kínál jobb ár-érték arány mint a versenytársak.

A Squarespace 14 napos ingyenes próbaverziót kínál minden tervében, így kipróbálhatja vásárlás előtt! Te nem’Nem kell megadnia a kártya adatait, kivéve, ha úgy dönt, hogy ténylegesen feliratkozik egy fizetett tervre, miután a tárgyalás befejeződött.

További információ

 • Olvassa el Wix árképzés az árképzési terv teljes részletekért
 • Olvassa el Weebly árképzés többet megtudni
 • Vessen egy pillantást a következő összehasonlításra Wix vs Weebly vs Squarespace hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb

Négyzet alakú árképzés: Összegzés

A Squarespace népszerű és magas színvonalú weboldal készítő, és ára tükrözi a szolgáltatást, amelyet regisztrációkor kap.

Noha az árak kissé magasnak tűnhetnek, mi’lebontották a négyzetet, hogy megtudja, mennyit ért el a pénzéért. Mi’felfedeztem, hogy mennyibe kerül a tervek, mit kapsz az egyesekkel, és hogyan hasonlítják össze a szolgáltatások és az ár szempontjából, így pontosan tudja, mit’újra fizetni.

Mostanra már tudja, melyik terv a legmegfelelőbb az Ön számára, és minden további költséget, például a domain nevet, amely előnyös lehet az Ön webhelyére. Összehasonlítottuk a Squarespace-t a versenytársakkal, a Wix-el és a Weebly-vel is, így van egy jó ötleted, amely a költségvetéshez illik a legjobban.

Négyzet alakú árképzési tervek

 • Személyes terv: 12 USD / hó
 • Üzleti terv: $ 18 / hó
 • Alapterv (e-kereskedelem): 26 USD / hó
 • Haladó terv (e-kereskedelem): 40 USD / hó

Válassza ki a Személyes tervet, ha Ön’most kezdődik egy egyszerű, stílusos weboldallal, amely még nem működik’Nincs szükség olyan prémium funkciókra, mint például az online értékesítés vagy egy profi e-mail. Ha szüksége van ezekre, és kisvállalkozást üzemeltet, akkor az üzleti terv a legjobb választás.

Ha a cél az online értékesítés, akkor te’Szüksége lesz egy e-kereskedelmi tervre. Az alapterv a legjobb a kis online áruházak számára – speciális értékesítési eszközökkel, például címkenyomtatáshoz tartozik. A speciális tervet nagy üzletek termesztésére tervezték, olyan funkciókkal, mint ajándékkártyák és rugalmas kedvezmények.

Ha értékeled a tervezést, és nem’Ne felejtsen el fizetni a minőségért, így a Squarespace a tökéletes befektetés webhelyéhez.

te’Lenyűgöző tervekkel, kiváló tulajdonságokkal és professzionális szolgáltatásokkal jutalmazzák őket. Ilyen módon tekintve a Squarespace megéri minden dollárt, amelyet behelyez.

Négyzet alakú árképzés: GYIK

A Squarespace megéri a pénzt??

A négyzet szóköz a minőségről szól. Ön nyert’t a piacon bárhol megtalálhatja a jobb sablonmintákat vagy a házon belüli szolgáltatásokat. Ha te’olcsó vagy ingyenes módot keres webhelyének felépítéséhez, bár a Squarespace nem’t neked. De ha te’Kreatív és egy karcsú, professzionális weboldalt akar, ne keresse tovább.

Mennyibe kerül a webhely tárolása a Squarespace szolgáltatással?

Semmi! Hogy’Igaz, a Squarespace ingyenes tárhely – a teljesen kezelt felhő-tárhelyet minden Squarespace tervbe belefoglalja, plusz költség nélkül. Te nem’Nem kell megtalálnia a saját tárhelyét, vagy fizetnie kell a kiegészítő szolgáltatásokért – csak regisztráljon, dőljön hátra, és élvezze stresszmentesen webhelyét.

Hogyan lehet lemondni a Squarespace előfizetést??

Azt’Könnyen megszüntetheti a Squarespace előfizetését. Kikapcsolhatja az automatikus megújítást, hogy a webhely a számlázási időszak végén lejárjon. Vagy azonnal lemondhat, ha belép a Számlázási beállításokba, és kiválasztja “Mégsem a webhely előfizetését”. Vannak útmutatók és videók, amelyek segítenek a Squarespace Súgóban.

Válthat-e a tervek között??

Igen! Bármikor frissítheti vagy csökkentheti a tervét, ha belép a Számlázási beállításokba, és kiválasztja “Változási terv.” Azt’Könnyen megváltoztathatja a terveket a webhelye alapján’szüksége van Önre’Elveszítik a prémium funkciókat, amikor leminősítik, vagy feloldják a további funkciókat, amikor frissítik.

Milyen pénznemeket támogat a Squarespace?

A Squarespace négy különféle típusú valutát fogad el – a Squarespace előfizetését a következő valuták bármelyikében fizetheti meg:

 • Amerikai dollár
 • Euro
 • Brit font sterling
 • Ausztrál dollár

Ha te’Ha újra eladja a Squarespace webhelyen, akkor a Squarespace által támogatott 20 pénznem bármelyikében számlázhat..

A Négyzet nélküli?

Sajnos nem, a Squarespace-nek nincs ingyenes terve (ellentétben más építőkkel, mint például a Wix és a Weebly). Azonban az összes Squarespace terv 14 napos ingyenes próbaverzióval kezdődik, így kipróbálhatja egy érme fizetése nélkül..

A Squarespace kedvezményeket kínál-e a hallgatóknak??

Igen! Ha feliratkozik egyetemi e-mail címére, akkor egy óriási 50% -ot kap az első évében a Squarespace használatával! Ez azt jelenti, hogy a legolcsóbb Személyes terv évi 72 dollárba kerül, ahelyett, hogy 144 dollár lenne’Nagyon nagy dolog!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me