Négyzet alakú SEO áttekintés

Mennyire jó a Squarespace SEO, és ez segít-e webhelyének megtalálásához a keresőmotorokban?

Négyzet alakú SEO
A Squarespace használatának kísértése volt, de ezt elrontotta a sokkolóan rossz SEO-ról? Gondolva inkább biztonságosan játszhatja le a WordPress programmal, annak ellenére, hogy a Squarespace minden más szempontból ideális?


Don’ugrálj a fegyverrel! A pletyka, hogy a weboldal-készítők haszontalanok a SEO (keresőmotor-optimalizálás) szempontjából, már egy ideje ez a pletyka..

Az igazság az, hogy egy weboldal készítője jó minőségű’A SEO egyszerűen attól függ, hogy melyik weboldal készítője van’újra használ. Mi’az összes legnépszerűbb weboldal-készítőt kiterjedten kutatta, a legfontosabb szolgáltatásokra összpontosítva, és arra a következtetésre jutott, hogy a Squarespace’A SEO képességei valójában alábecsülhetők.

A Négyzetet a legtöbb felhasználó – köztük minket is – elismeri kiváló weboldal készítőként sablonok és formatervezés számára. Ennek ellenére’kevésbé ismert a SEO eszközök széles skálájáról, amelyek elősegíthetik webhelyének növelését, így magasabbnak tűnik a keresőmotorok rangsorában. A négyzetméretű webhelyek gyakran elérik azt a legjobbakat, amelyet a Google a legjobban szeretett’eredményoldal!

A Squarespace SEO kiváló lehetőség, ha Ön’már ismeri a SEO legjobb gyakorlatait. Maguk teszteltük annak SEO szolgáltatásait, és megnézheti az alább kiszámított csillagbesorolásokat. Ebben a cikkben Ön’Megtalálja a Squarespace ellenőrzőlistáját’SEO szolgáltatások, tanácsok a legtöbbet hozhatják ki, és további tippek a Squarespace webhely fejlesztéséhez’S SEO magad.

További információ:

Squarespace Review – átfogó nézet a Squarespace-ről

Négyzet alakú árképzés áttekintése – részletek a Négyzetben’Tervek és árak

A Squarespace eCommerce Review – ellenőrizze a Squarespace oldalt’s e-kereskedelmi eszközök

Exkluzív Négyzet alakú Ajánlatkód – amikor’Ha készen áll a regisztrációra, 10% -ot spóroljon meg speciális kedvezménykódunkkal!

Röviden: A négyzetűr SEO előnyei és hátrányai

A négyzet nem’Nem jó hírnévnek örvend a SEO számára, nem az eszközök hiánya miatt, hanem azért, mert időigényes befektetést igényel ahhoz, hogy valóban kényelmesen kezelje a felületet. De ha te’újból elégedett vagyunk, akkor a Squarespace fel van szerelve a webhely növelésére’keresőmotorok rangsorolása.

Előnyök

 • Tiszta, strukturált felület. Az oldalak és a hozzászólások mindegyikének megvan a sajátja “konfigurációs dobozok,” ahol meta címeket és leírásokat írhat be. Azt’Ez egy egyszerű szolgáltatás, de az egyszerűség teszi a Squarespace-t’s alapvető SEO funkciók végrehajthatók. Az egyik alapvető tulajdonság nem igényel kódolási ismereteket.
 • A közösségi média integrációja. A közösségi média integrációja a Squarespace-en zökkenőmentes és elegáns. Segít a keresőmotoroknak a részvények és az elkötelezettség tudomásul vételében, ami növeli a legitimitást a szemükben. Plusz, hogy’ez a márka egyesítésének nagyszerű módja.
 • Felhasználói ellenőrzés. A Squarespace lehetővé teszi, hogy saját maga adja hozzá a kódot, ami néha az egyetlen módja a fejlett technikák alkalmazásának. Ez nem’t mindenki számára profi, de a SEO hiperversenyes világában ez lehet a különbség a Google első helyezettje és a második oldal között.

Hátrányok

 • Sablon viselkedés. Néhány Squarespace sablonnak furcsa szokása van, hogy SEO információkat jelenítsen meg a webhelyen. Van megoldások erre, de az’Ez egy bizarr ügyesség, hogy kezelje és elvonja a lényegét attól, amit ön’újra csinálsz.
 • Nem SEO kezdők számára. Ha te’A Squarespace a kód és a fejlett SEO elégedettségével szinte bármit megtehet. Ha te’Nem, a szolgáltatók, mint például a Wix vagy akár a WordPress jobban megfelelnek.
 • Nem sikerült hozzáadni SEO beépülő modulokat. tudsz’Ne telepítsen olyan alkalmazásokat, mint a Yoast, hogy segítséget nyújtson SEO eszközök kezelésében. A WordPress pluginjairól ismert, de a Squarespace mindent tartalmaz, ami magában foglalja’Nem adhat hozzá harmadik féltől származó alkalmazásokat.

További információ:

Webhely-készítő SEO vs. WordPress SEO – megvitatjuk, melyik a jobb

A Squarespace SEO Features ellenőrzőlista

Még csak a három betű is “S-E-O” elég ahhoz, hogy a legtöbbünk idő előtt frusztráljon. Tehát ahelyett, hogy olyan kifejezéseket dobálna, mint a “SSL” vagy “alt szöveg,” enged’Mindegyik tulajdonság lebontásával elindítja a dolgokat: mi az, hogyan működik a Squarespace (vagy nem’t), és mikor kell hozzáadnia a webhelyéhez.
A SEO négyzetméretű jellemzői: A végleges lista

 • Oldal cím
 • Google Index
 • Bing Webmestereszközök
 • Olvasható fájlnevek
 • Meta cím
 • Metaleírás
 • Egyéni URL-ek
 • rovatok
 • Kép alt szövege
 • Sebesség és rendelkezésre állás
 • Mobilbarát
 • 301 átirányítás
 • SSL titkosítás (HTTPS)
 • Oldaltérkép
 • A Google Analytics
 • Google Search Console
 • A közösségi média integrációja
 • Keresőmotor utasításai
 • Kanonikus címkék
 • Strukturált adatok

1. A webhely címe

A webhely címe egyszerűen a címszöveg, amely a weboldal minden oldalának tetején megjelenik. Még ha nagyszerű logója is van, akkor az’A legjobb, ha ezek közül egyet is használunk – egyrészt a cím elmondja a keresőmotoroknak, hogy mi az Ön weboldala. A maximális hatás elérése érdekében tartsa rövidesen webhelyének címét, és összpontosítson a kulcsszavakra.

Tartalmazza? Igen, felveheti saját webhelyének címét.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

2. Google Index

A Google tárolja az összes felismert weboldal indexét. Ehhez a Google’A robotok feltérképezik és ellenőrzik a webhelyet ‘olvas’ és kategorizálja az új tartalmat, és frissítse webhelyét’állása a keresési eredmények között.

Tartalmazza? Igen, kérheti, hogy a Google indexelje webhelyét a Google Search Console segítségével. A négyzet nem’ezt ne az Ön, hanem a Google végezzük akarat automatikusan indexeli az összes weboldalt, az Ön részéről semmilyen művelet nélkül. Csak egy kicsit tovább tart, ha nem’t aktívan nem kérik.

Mikor kell kérnem? Induláskor.

3. Bing Webmaster Tools

Ez egy ingyenes szolgáltatás a webhely kezelésére’jelenléte Bingben’keresési eredményeit, amelyek hasonló feltételekkel rendelkeznek, mint a Google index.

Tartalmazza? Igen. A Bing és a Yahoo segítségével ellenőrizheti a Squarespace webhelyet, de meg kell tennie még magad – megnyerte’t automatikusan nem történik meg.

Mikor kell hozzáadni?? Induláskor.

4. Olvasható fájlnevek

A keresőmotorok mindent indexelnek, beleértve a képfájlokat is. Amikor elnevez egy képet, amelyet a webhelyére szeretne feltölteni, tartsa szem előtt a releváns kulcsszavakat. A megcélzott fájlnév segít képeinek rangsorolásában a képkeresésekben.

Tartalmazza? Igen. Megadhat olyan képeknek a fájlneveit, amelyek kétszeresére képeket tartalmaznak mint alt szöveget (lásd # 9), és követhetik a Négyzet helyet’Legjobb gyakorlati útmutató a pontosság biztosításához.

Mikor kell hozzáadni?? Folyamatban lévő legjobb gyakorlat.

5. Meta cím

A metacím egy HTML elem, amely pontosan megmondja a keresőmotoroknak (és a látogatóknak!), Hogy pontosan miről szól az Ön webhelyének egy oldala. A metacím sok kulcsfontosságú helyen megjelenik, nevezetesen a keresési eredmények címsora linkként.

Tartalmazza? Igen – minden oldal és bejegyzés tartalmaz egy konfigurációs részt, ahol megírhatja a metacímet.

Mikor kell írni?? Indulás előtt.

6. Metaleírás

A metaleírás az Ön esélye, hogy kibővítse a cím tartalmát. Egy jó metaleírás összefoglalja azt a tartalmat, amelyet a felhasználók elvárhatnak az Ön oldalától (legfeljebb 155 karakter hosszúságban), és rá fogja rávenni rá, hogy kattintson rá..

Tartalmazza? Igen – metaleírásokat írhat az oldal konfigurációjában.

Mikor kell írni?? Indulás előtt.

7. Egyéni URL-ek

Ez a szolgáltatás a tartalmát tükröző URL-címekkel szolgál, nem pedig véletlenszerű számokat és betűket tartalmazó betűkkel. Az egyéni URL-ek nagyszerűek’t example.com/article/squarespace-seo-guide ennél sokkal informatívabb, mint example.com/hds73tgha?

Tartalmazza? Igen. A Squarespace URL címeket generál az oldal címe alapján. Ha meg akarja változtatni, megteheti az oldalkonfiguráció szakaszban.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

8. Fejezetek

A címsorok (és az alszakaszok kisebb alcímei) segítenek a tartalom szerkezetében. A keresőknek és az olvasóknak jelzik, hogy melyik információt nyújt Önnek’benne van, és hol.

Tartalmazza? Olyasmi… A Négyzet szóköz furcsa, mivel csak H1, H2 és H3 (mindenféle fejléc és alcím méret). Ezzel szemben a legtöbb építők H6-ig terjednek. A tartalmat még mindig emészthető formátumban szerkesztheti a keresőmotorok számára, bár nem szinte olyan alaposan, mint Ön’d képes lenni hat címsor formátumra.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

9. Kép ​​alt szövege

A Google okos, de az’Nem (még) nem elég okos ahhoz, hogy biztosan tudja, mi a kép, vagy miért’releváns. Az Alt szöveg az, amelyet kézzel ír be, hogy leírja a webhely minden egyes képét, és akkor jelenik meg a kép helyett, ha a kép nem töltődik be.

Tartalmazza? Igen. Minden képhez adhatunk alt szöveget.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt és mint folyamatos bevált gyakorlat.

10. Sebesség és rendelkezésre állás

A jó websebességgel és rendelkezésre állási idővel gyorsan és megbízhatóan betölthető webhelyek “élő” az idő több mint 99% -a.

Tartalmazza? Igen. Squarespace’Az infrastruktúra kiváló alapot nyújt a helyszín jó sebességéhez és rendelkezésre állásához. Egyik platformon sem garantálható a 100% -os rendelkezésre állás, ám a Squarespace körülbelül annyira elérhető.

Mikor kell hozzáadni?? A Négyzet mező ezt lefedi.

11. Mobilbarát

Ezeket a webhelyeket könnyen lehet használni mobilon, és a keresőmotorok továbbra is könnyen feltérképezhetők (azaz megérthetők).

Tartalmazza? Igen – minden Squarespace sablon tartalmaz egy mobil verziót, amely illeszkedik a képernyőhöz, és amely lehetővé teszi a navigáció megérintését.

Mikor kell hozzáadni?? A Négyzetterület ezt is lefedi.

12. 301 átirányítás

A 301 átirányítás azt jelenti, hogy ha megváltoztat egy oldalt’URL-je X-ről Y-re, a felhasználó továbbra is az új oldalra kerül, még akkor is, ha a régi címet használja.

Tartalmazza? Igen. Csak használja “URL leképezések” a webhelybeállítások Speciális szakaszában.

Mikor kell hozzáadni?? Indítás után.

13. SSL titkosítás (HTTPS)

Az SSL, vagy a Secure Sockets Layer hoz létre biztonságos, titkosított kapcsolatot a webszerver és a böngésző (például a Safari vagy a Google Chrome) között. A keresőmotorok elkezdenek büntetni a webhelyeket SSL nélkül, ezért elengedhetetlen az SSL tanúsítvány biztosítása.

Tartalmazza? Igen – ingyenes SSL tanúsítványokat kínálnak minden Squarespace domainhez.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

14. Oldaltérkép

Ez az Ön webhelyének teljes listája, amelyet a keresőmotorok használhatnak webhelye felépítésének meghatározására. Ezt megteheti is – próbálja meg hozzáadni ‘/sitemap.xml’ bármely URL végére, hogy megnézhesse!

Tartalmazza? Igen, az összes Squarespace webhelyhez webhelytérkép tartozik. Az oldalak hozzáadásakor és eltávolításakor automatikusan frissül.

Mikor kell hozzáadni?? Nincs szükség – a Squarespace ezt automatikusan elvégzi!

15. Google Analytics

A freemium Google eszköz, amely lehetővé teszi a webhely adatainak megtekintését az oldalakon alapuló forgalomtól a felhasználói demográfiaig.

Tartalmazza? Igen. Menj oda “Külső szolgáltatások” a Speciális beállításokban írja be Google Analytics-fiókja számát, és te is’jó menni.

Mikor kell hozzáadni?? Indítás után.

16. Google Search Console

Ingyenes Google eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megnézze webhelye teljesítményét a keresési eredmények között.

Tartalmazza? Igen. Csak állítson be egy Search Console-fiókot, és kövesse a megadott lépéseket a Google Analytics-hez való kapcsolódáshoz.

Mikor kell hozzáadni?? Indítás után.

17. A közösségi média integrációja

Ez a beépített funkciókra utal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megosszák az Ön tartalmát a különféle közösségi média webhelyeken. A közösségi média integrációja lehetővé teszi ugyanazon tartalom közzétételét a webhelyre és a közösségi profilokra.

Tartalmazza? Igen, több mint 30 közösségi média hálózat csatlakoztatható a Squarespace webhelyhez. Összekapcsolt ikonokként jelennek meg.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

18. Keresőmotor utasításai

Időnként egy webhelynek kell “beszél” a keresőmotorokhoz, kérve őket, hogy ne indexeljenek bizonyos oldalakat. Erre akkor lenne szükség, ha webhelyén két nagyon hasonló oldal található, és csak azt akarta, hogy az egyik megjelenjen a keresési eredmények között. Más szavakkal, a keresőmotor utasításai biztosítják, hogy hasonló oldalak ne versengjenek egymással.

Tartalmazza? Olyasmi… Azt’Lehetőség van egyéni utasítások létrehozására a keresőmotorok számára, de ehhez a “kód injekció,” ami alapvetően azt jelenti “csináld magad.”

Mikor kell hozzáadni?? Induláskor.

19. Kanonikus címkék

Ha ugyanazon oldal több verziója van (vagy ha ugyanaz az oldal több URL-rel is elérhető), a kanonikus címkék lehetővé teszik annak kiválasztását, hogy melyik keresőmotorra összpontosítson. Ez megakadályozza őket a versenyben.

Tartalmazza? Olyasmi… A Squarespace automatikusan elhelyezi a kanonikus címkéket az oldalakon. De ha valaha is szerkeszteni szeretné őket, akkor az’újra a szerencse.

Mikor kell hozzáadni?? Induláskor.

20. Strukturált adatok

A keresőmotorok pontosabb információkat nyújtanak az Ön oldalairól. Például a csillagbesorolás, amelyet a keresési eredmények között látsz, strukturált adat – és az’ez csak egy példa. A keresőmotorok szeretik a strukturált adatokat, mert segít a felhasználók számára releváns információk összegyűjtésében.

Tartalmazza? Olyasmi… A Squarespace bizonyos típusú strukturált adatokat automatikusan végrehajt. További strukturált adatok lehetséges, de te’Ezt önnek kell tennie egy másik kódinjekcióval. Ha te’Mivel nem tetszik a kód, vannak jobb szolgáltatások, mint a Squarespace ehhez.

Mikor kell hozzáadni?? Indulás előtt.

Hogyan lehet elkezdeni a SEO használatát a Squarespace SEO segítségével?

Van néhány belső erőforrás a Squarespace-en a SEO elindításához. Ők’létrehozott egy legfelső szintű ellenőrző listát, sőt saját útmutatót tett közzé webhelyének bővítéséről’keresőmotor láthatósága. Az útmutató meglehetősen részletes, videóval és hosszú írásos részekkel rendelkezik, amelyek mindent tartalmaznak a kulcsszavak megválasztásától a tartalom felépítéséig.

Az útmutató tele van linkekkel a koncentráltabb SEO kérdésekre is, amelyekre a Squarespace már hosszabb válaszokkal válaszolt. Azt’nagyszerű forrás, mert te’Olyan válaszokat kap, amelyek már a Squarespace-hez vannak testre szabva’eszközök.

A Squarespace azonban az útmutató elején elismeri, hogy: “A SEO stratégia kívül esik a Squarespace támogatás körén,” mivel a keresőmotorok folyamatosan megváltoztatják algoritmusaikat és minden webhelyet’Marketing igényei egyediek. Hogy’miért’bölcs dolog a Squarespace felvétele’A SEO források kiindulópontja. A mélyreható SEO többsége segít’Azt akarom, hogy külső legyen.

Mivel a keresőmotor algoritmusai folyamatosan változnak, a legjobb SEO tanácsoknak folyamatos frissítést is igényelnek – ott’Nincs külön szabálykönyv’az idő próbája, vagy ilyesmi. Ehelyett olyan forrásokba bízunk, mint az Ahrefs SEO Blog és Neil Patel’A SEO cikkek naprakészen tartják a tippek és trükkök robosztus gyűjteményét. Nézze meg, hogy ezek a webhelyek beszélnek-e az Ön nyelvén, és ha nem’Tetszik nekik, feltétlenül töltsön néhány percet a Google-on, hogy megtalálja a kritériumainak megfelelő részletes blogot. Ott’Nincs hiány a tájékozott lehetőségektől!

négyzet alakú seo támogatási oldalA Squarespace házon belüli SEO segítsége remek hely az induláshoz

Van-e egy Négyzet alakú SEO bővítmény?

A Négyzet leggyengébb aspektusa’A SEO támogatás a releváns SEO plugin hiánya.

A SEO pluginok olyan kiegészítő szoftver, amelyet egyes weboldal-készítők lehetővé tesznek a telepítéshez. Nekik, akik kevésbé ismerik a kódolást, egyszerűbb módon optimalizálhatják az információkat, például a címkéket és a meta leírásokat. Az ebből következő könnyűség ezeket a programokat nagyon népszerűvé teszi – valóban, a WordPress Yoast SEO pluginja minden idők egyik legjobban letöltött WordPress pluginja.

A tereptér viszont nem’t van Bármi SEO bővítmények. Squarespace’Ennek indoklása az, hogy a beépített SEO eszközök önmagukban elég erősek. Kimaradt azonban a SEO pluginok által nyújtott kényelmektől is – minden bizonnyal megkönnyítik webhelyének optimalizálását.

7 tipp a négyzetből a legtöbbet hozhatja ki

A Squarespace SEO hihetetlen potenciállal rendelkezik webhelye fellendítésében – ha tudod, hogyan kell használni. Íme a legfontosabb tippek a Squarespace-sel való versenytársak fölötti rangsoroláshoz:

 1. Számítsd meg az alt szöveget. A négyzet nagy a megjelenéseknél, ami általában sok képet jelent. Az Alt szöveg kiváló módja annak, hogy elmondja a keresőmotoroknak amit’újra szól. Hozzáadásuk a Squarespace-hez fájdalmat okozhat, de az okozhat’megéri.
 2. Használja ki a közösségi média integrációját. A közösségi média integrációja a Squarespace-en zökkenőmentes, és nagyon jól néz ki. Csatlakoztassa fiókjait a webhelyéhez, és vezesse be a felhasználókat (és megossza őket).
 3. Az ‘Nincs kapcsolatban’ Ez a szolgáltatás a barátod. A Squarespace rendelkezik egy praktikus funkcióval, amely felsorolja az összes nem létező oldalt’t nem kapcsolódik a webhely bármely pontjához. Ezt általában a folyamatban lévő oldalak tárolására használják, de mégis’Ez egy kiváló módszer az árva tartalmak elfogására is. A keresőmotorok, például a könnyen navigálható webhelyek, tehát ‘nincs kapcsolatban’ az oldalak nagy nem nem. Figyelemmel kíséri a nem linkelt oldalak listáját, hogy minden elérhető maradjon.
 4. Csatlakozás a Google Analytics-hez. Ez igaz minden weboldal-készítőre, de igaz’annyira fontos, hogy mindegyiküknél megemlítjük. A Google Analytics fantasztikus betekintést nyújt a felhasználói forgalomhoz, valamint a fejlesztési lehetőségekhez – és az is’ingyenes!
 5. Tartsa naprakész az új funkciókkal. A weboldal-készítők folyamatosan fejlődnek, és a Squarespace büszke arra, hogy élen jár. Figyelje a legújabb frissítéseket. Talán talál valami hasznosat.
 6. Címkézze és kategorizálja. A keresőmotorok kedvelik az információkat. Minél többet tudnak az Ön webhelyéről, annál jobban tudják kiszolgálni a felhasználóikat. A Squarespace oldalon az oldalakat, a hozzászólásokat és még a termékeket is megcímkézhetik és kategorizálhatják.
 7. Keresse meg a megfelelő sablont. Nem minden Squarespace sablon jön létre egyenlően. A vizuális excentritások azt jelentik, hogy egyesek sokkal jobban kölcsönöznek magukat a jó SEO-nek, mint mások. Szánjon rá időt és keressen egyet, amely egyensúlyba hozza a tervezési igényeket a keresőmotor zökkenőmentes teljesítményével.

négyzet alakú súgó keresőmezője

További lehetőségek a négyzet helyének fejlesztésére’s SEO

Noha a Squarespace bizonyos mértékig optimalizálja webhelyét, sajnos ezt képes’mindent megtesz érted. Van néhány fontos módszer a webhely javítására’rangsorolása azáltal, hogy maga lép fel a SEO táblára, például:

Kulcsszóoptimalizálás

A webhely megfelelő forgalmának és mennyiségének eléréséhez a következőkre van szükség optimalizálja a cél kulcsszavakat. Kezdjen egy kis kutatással, hogy tudd, mely kulcsszavakat keresnek az emberek. Ingyenesen használhatja a Google Kulcsszótervezőt az oldalához legmegfelelőbb kulcsszavak megtalálásához – kell, hogy legyenek releváns, népszerű és a versenyképességén belül.

Ha egyszer’megtalálta webhelyének legértékesebb kulcsszavait, optimalizálnia kell őket! Helyezze el őket a metacímekbe, a metaleírásokba, az alszövegbe, az URL-be, a linkekbe és egyebe! Helyezze el például az első bekezdés első mondatába, de mindig tartsa természetesen.

Könnyen láthatja, hogy mely kulcsszavakat használja’rangsorolja a Google Search Console segítségével, így nyomon tudja követni, mely oldalakat kell frissíteni vagy melyek teljesítenek jól.

Tartalomminőség

Don’nem esik bele a csapdaba, amellyel a kulcsszavakat minden lehetséges helyre feltöltik! A Google bosszút állva bántalmazza Önt, és az első rangsoroló hely homályos és távoli memória lesz. A Google szereti a tartalom minőségét.

Ez létfontosságú – meg kell mutatnia egy szintjét tekintély és megbízhatóság a tartalomban, hogy a Google mosolyogjon az Ön webhelyén. Sok tényező befolyásolja ezt, például tények ellenőrzése, nyelvtani és helyesírási szabványok, valamint a tartalom eredeti megtartása.

Ellenőrizheti azt is, hogy oldala megteszi-e azt, amit a látogató elvárt, linkeket mutat más kapcsolódó vagy hasznos oldalakra, és jó oldalszerkezettel rendelkezik – a fő tartalomnak azonnal láthatónak kell lennie.

Kép tömörítése

A sebesség alapvető fontosságú a weboldalak esetében, és bár fantasztikusak a képek a webhelyén, képesek valóban lecsökkentni a betöltési sebességet. Ennek a problémának a megoldására, először össze kell tömörítenie őket. Egy ingyenes eszköz, például a Kraken használatával csökkentheti a kép fájl méretét, és ezzel csökkentheti a felhasznált lemezterület mennyiségét. A végeredmény? Gyorsabb rakodási sebesség!

Készítsen backlinkeket

A backlink egy link, amelyet a webhely egy másik webhelyről kap, és azt mutatja, hogy a keresőmotorokat komolyan veszik. A legfontosabb dolog, amit tudni kell a linkekről, hogy nekik kell lennie természetes és releváns. A Google tudni fogja, ha fizet-e a linkekért, és rangsorod szenvedni fog!

A linkek építésének legjobb módja a létrehozás kiváló minőségű tartalom amire az emberek kapcsolódni akarnak. Ossza meg oldalait a közösségi média csatornáin, és írjon vendégbejegyzéseket más webhelyek számára, azzal a engedéllyel, hogy visszatérjen a saját webhelyére. Csak győződjön meg róla, hogy ők’újra értékes linkek helyett irreleváns vagy spam jellegűek.

Építkezés

Bonyolultnak tűnik, de a nagyszerű építészet valójában meglehetősen egyszerű. Azt’Arról szól, hogy a látogatóknak – és azoknak a keresőmotoroknak a könnyű és zökkenőmentes utazását biztosítják az Ön webhelyén.

Don’t arra készteti a felhasználókat, hogy gondolkozzanak arra, hogy hol kell kattintaniuk – tegye nyilvánvalóvá! Ellenőrizze, hogy nincsenek-e megszakadt hivatkozások, és próbálja meg eljuttatni a felhasználókat oda, ahova vannak’minél kevesebb kattintással jár. Itt hasznosak az egyedi URL-ek, mivel azok pontosan megmutatják a keresőmotorokat, ahol a dolgok vannak az Ön webhelyén.

Horgony szöveg optimalizálása

A horgonyszöveg az a kék aláhúzott szöveg, amelyet az oldalon lát’s egy csatolt link. A legfontosabb dolog, amelyet a horgonyszövegnél emlékezni kell, hogy megőrizze ide vonatkozó amint lehetséges. Például, ha a horgonyszöveg volt ‘Négyzet áttekintés’ de a link eljuttatott egy oldalra, amely a kutyaeledelről szól, ezt nem lehetne optimalizálni.

Különböző típusú horgonyszövegek vannak, az általános horgonyoktól, például ‘kattints ide,’ márkás horgonyokhoz ‘Weboldal-készítő szakértő,’ és különféle módokon használhatja őket. Általános szabály, hogy keverjük össze őket, és győződjön meg róla’mindig hivatkozunk megbízható webhelyekre.

További SEO tippeket szeretne? Ne keresse tovább…

Anchor Text Guide – remek módszer a SEO javítására

Backlink útmutató – mi a linkek és hogyan kell ezeket használni

Weboldal-építészeti útmutató – egy másik nagyszerű lehetőség a SEO webhelyének fokozására

SEO négyzetméter vs versenytárs SEO

A Squarespace SEO weboldal-készítőkkel szemben támaszkodva kiemelkedik a testreszabási lehetőségekkel. Ha elég jól érzi magát az alapszintű SEO mellett, akkor a Squarespace nagyszerű lehetőséget kínál webhelyének néhány technikai szempontjának teljes körű irányítására..

Ha azonban’hajlandó feláldozni ezt a gyakorlati elemet a simább élmény érdekében, majd Wix’A SEO funkciói jobban megfelelhetnek Önnek. Vagy ha webhelye fő hangsúlya az e-kereskedelem, akkor a Weebly vagy a Shopify, például a weboldal készítő jobban felkészülhet az Ön webhelyének optimalizálására. Mi’Már összehasonlítottuk a SEO weboldal három legjobb weboldal készítőjét, így mérlegelheti az előnyeket és hátrányokat.

A weblapkészítőktől kissé eltér a tartalomkezelő rendszerek (CMS-ek), amelyek általában sokkal több ellenőrzést biztosítanak a webhely kulisszája mögött lévő elemek felett. A WordPress az egyik ilyen CMS, és hatalmas SEO-bővítményekkel rendelkezik, amelyek segítenek webhelyének növelésében’rangsorolása minimális erőfeszítéssel az Ön részéről.

Míg a WordPress SEO könnyebben használható, mint a Squarespace SEO, ne feledje, hogy a CMS-ek, mint például a WordPress, több kódolási ismeretet igényelnek, mint a weboldal készítői, tehát az Ön által igényelt energia’A SEO funkciók megtakarítására más módon is szükség lesz.

Négyzet alakú sikertörténetek

Azt’Igaz, hogy Keanu Reeves és John Malkovich kedveli a webhelyeket a Squarespace segítségével. De a hírességek nem’t a SEO esettanulmányai, mivel nyilvános neveik és személyeik elegendőek az optimalizáláshoz! enged’nézzünk meg néhányat “szabályos” webhelyek, amelyek a Squarespace-en rangsorolják egymást:

A dieline. Ez a fiatal digitális médiavállalat, amely 2005-ben alakult, és már havonta több millió szerves látogatóval jár. A növekedés nem lenne ilyen’Ez nem lehetséges, ha a Squarespace nem sikerült’t kezelni SEO.

dieline négyzettér seoOtt’Nincs ok, amiért egy márka képes’nem megy globálisra a Négyzetben

céhmester’s étterem. A New York-i éttermek között nagy a verseny, de Freeman’s több, mint a sajátja. A rangsor a saját neve fölé kerül, ami jó indulás, de felbukkan olyan nagy keresésekre is, mint például “legjobb villásreggeli az alsó-keleti oldalon” és “csípő éttermek nyc.” Hogy’havonta potenciális ügyfelek százai vannak ott.

freemans squarespace seo keresési eredményekAlázatos Squarespace webhely elején és központjában egy versenyképes és értékes kereső kifejezésre a Google-on

Szeretne többet megtudni a Squarespace sikertörténetéről? Néhány magasabb profilú partnerét megnézheti az ügyféloldalukon. Vegyünk néhány példát természetesen egy sótartalommal – nem mindenkinek az az előnye, hogy háztartási névnek nevezzük.

Segítségre van szüksége a webhely felállításához és futtatásához? Nézze meg az alábbi praktikus útmutatót:

Hogyan készítsünk webhelyet – mindazt, amit tudnia kell az online elérésről

Online áruház felépítése – megtudhatja, hogyan kezdje el az online értékesítést

Legnépszerűbb weboldal-építők – megtalálhatja az Ön számára a megfelelő webhely-készítőt

Végső ítélet: A négyzet az Ön számára?

A Squarespace korlátozásokkal rendelkezik, de SEO szolgáltatásai többsége tiszta és könnyen használható. te’A fejlett technikák megvalósításához ismernie kell a kódolást. Ha az’ez önnek is problémája’Legjobban egy olyan szolgáltatással, mint a Wix vagy a Weebly.

Ha te’Ha elégedett a kódolással és az érték ellenőrzésével a webhelyén, akkor a Squarespace kiváló lehetőség kreatív vállalkozások, kisvállalkozások és személyes portfóliók számára. Nagyobb e-kereskedelmi webhelyek esetén érdemes megnézni a Shopify skálázhatóságát.

Még mindig érdekli? A Squarespace ingyenes, kéthetes próbaverziót kínál, amely több mint elegendő idő SEO játékának tesztelésére és kiderítésére’neked igaz. A legrosszabb eset, te’Kapsz néhány gyönyörű tervezési ötletet.

Legjobb Eset forgatókönyv, te’Lesz egy lenyűgöző, professzionális weboldallal, amely első helyen áll a Google-ban’keresési eredményei!

Ha te’Még mindig boldogok vagyunk, ha az ingyenes próbaverzió véget ért, akkor mi is’Jó hírt kaptunk: az exkluzív kedvezménykóddal rendelkezik az olvasóink számára, amely 10% -kal csökkenti a Squarespace tervek költségeit. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a kódot WBE a pénztárnál.

SEO négyzetméret: GYIK

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map