Négyzet alakú tér sablonok áttekintése – Hogyan segíthetnek a formatervezési minták


Négyzetterület-sablonok áttekintése

Négyzetterület-sablonok áttekintése


Értékelés

5 csillag az 5-ből

Próbálja ki a Négyzet alakú sablonokat

A Squarespace a weboldal készítői között a legjobban kinéző tervezősablonokat kínálja Önnek. Ők’újracsiszolt, profi megjelenésű, és azt a benyomást kelti, hogy te’felvettem egy tervezőt, aki segít webhelyének felépítésében. Ők’Újra reagál a mobilra, és jó felhasználói útmutatókkal érkezik.

Jeremy áttekintése

Utoljára 2019. április 3-án frissítették

Mi nem’meg kell próbálnia meggyőznie Önt arról, hogy a Squarespace sablonok a weboldal készítői közül a legprofesszionálisabb megjelenésű minták. Csak meg kell nézni néhány sablonját, és egyetért a következtetéssel.

Ön elmondhatja, hogy sok időt szenteltek és befektettek a sablonok kidolgozásába (hogy jól nézzen ki), a sablonok is reagálnak – azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodnak a néző eszközhöz (asztali vagy mobil), így a legjobb élményt nyújtják a látogatók számára.

Mi tehát még lenyűgöző a Squarespace sablonok esetében? Itt’s egy lista:

 1. Mobil előnézet
 2. Élő példák
 3. Kategorizált az Ön számára
 4. Konkrét sablon felhasználói útmutatók (így megismerheti a’az Ön által választott sablon használatának hátrányai)
 5. Video műhelyek

A fenti elemek célja az, hogy megkönnyítsék az életüket a Squarespace használatakor, különösen, ha a sablon kiválasztására és a legjobb felhasználására van szükség..

Az alábbiakban az indulás előtt megemlítenünk kell, hogy a Squarespace nemcsak a mindennapi Joe / Jane ellátást szolgálja, hanem ügyfeleik között vannak néhány nagyon jól ismert vállalat is.!

1) Négyzet alakú sablonok – Mobil előnézet (és a mi kis trükkünk)

Mivel a mobil egyre inkább fontos része a webhelyi szörfözés tapasztalatának, és hogy a Squarespace sablonokat kifejezetten úgy tervezték és építették, hogy a legjobb élményt biztosítsák, A Squarespace beépített egy mobil előnézeti funkciót, amely lehetővé teszi, hogy pontosan megnézze, hogy a sablonok miként tekinthetők meg a mobil eszközön.

Négyzet alakú sablonok - mobilKattintson a képre a terv megtekintéséhez.

Játszhatsz mobil nézetükkel, és megnézheted magad, hogy a látogatók hogyan fogják megtapasztalni a sablont. Itt érheti el az egyes Squarespace sablonok minden mobil nézetét, ha a mobil eszközre kattint:

Négyzet alakú sablonok - Mobil előnézetKattintson a mobil eszközre a sablon előnézeti megjelenítéséhez mobil módban.

Noha a Squarespace mobil nézet funkciója hasznos, itt olvashat’s mit gondolhat Ön is – mi a helyzet a különböző képernyőméretekű mobiltelefonokkal vagy táblagépekkel??

Ez az, ahol a mi kis trükkönk segíthet abban, hogy kényelmesebbé váljon függetlenül attól, hogy milyen méretű asztali vagy mobil képernyőt használnak a látogatók, a Squarespace sablonok ennek megfelelően módosulnak, így nagyszerű élményt nyújtva a látogatók számára:

Mint a Squarespace teljes áttekintésében említésre került, az a tény, hogy a Squarespace sablonok reagálnak, az egyik legnagyobb előnye, ha felhasználjuk őket.

2) Négyzet alakú sablonok – Élő példák

Nagyon sok weboldal-készítő ad hosszú listát a sablonok közül, amelyek közül választhat. Amit nem adnak’megmutatja, hogy más valódi felhasználók hogyan használják a sablonokat weblapjaik felépítéséhez.

Annyira természetes, hogy felteszi a kérdést, “hogy mások hogyan használják ezt a sablont??”

És érdemes feltenni ezt a kérdést néhány jó ok miatt:

 • Kíváncsiság
 • Annak érdekében, hogy kényelmesebben válasszon megfelelő sablont
 • Annak biztosítása érdekében, hogy a Squarespace működik
 • Ahhoz, hogy másoktól inspirációt szerezzen

Példák a négyzetterület-sablonokraKattintson a képre, majd görgessen lefelé az oldalon az élő webhely példáinak megtekintéséhez

Tehát a Squarespace elgondolkodva sok mintás webhelyet helyezett el az egyes sablonok alá, hogy bemutassa, hogy más felhasználók hogyan használják a sablont, nemcsak annak érdekében, hogy láthassa működőképességét, hanem azt is, hogy megmutassa, hogy valami hasonlót is létrehozhat.

Itt található a Squarespace ügyfél weboldalainak gyűjteménye is, amelyet megnézhet – ezek közül néhány nagyon jól ismert vállalat is!

3) Négyzet alakú sablonok – kategorizálva az Ön számára

A weboldal-készítők egyik kihívást jelentő szempontja a webhelyhez tartozó legjobb sablon kiválasztása. A weboldal készítője csiszolt, professzionális sablonokat biztosíthat Önnek, például amiket a Squarespace tett, de engedje’szembe kell néznie, ha tudod’nem választja ki a webhelyéhez a legmegfelelőbb sablont, csak nyert’t túl jól működik.

A Squarespace elvégezte a sablonok 5 kategóriába sorolását, így összpontosíthatja és szűkítheti a keresést (időt takaríthat meg):

 1. Üzletek
 2. portfóliók
 3. Blogok
 4. zenészek
 5. Éttermek
 6. Esküvő
 7. Személyes

Négyzetterület-sablonok kategóriái

Úgy találtuk, hogy ez nagyon szép érintés’mindig könnyebb, ha a “profik” tegyen néhány ajánlást. Innen szűkítheti a Squarespace sablon végső választását. Ne feledje, hogy később bármikor megváltoztathatja a sablont egy másikra, ha erre szüksége van.

Ez nem’t gondolkodásmód, ám ennek ellenére átgondolt. Ahelyett, hogy átnézi az összes Squarespace sablont, időt spórolhat, ha csak az ajánlott sablonokat veszi figyelembe.

4) Négyzet alakú sablonok – felhasználói útmutatók

Itt gondolkodva a gondolkodásmódról’s egy másik “túlszállítás” a Squarespace-ről. Azt tették, hogy felhasználói útmutatókat készítenek, amelyek ismertetik a népszerűbb sablonok használatát.

Az útmutatókat a Squarespace sablonok testreszabásában és használatában való navigáláshoz készítik, és olyan témákat tartalmaznak, mint például:

 • Felépítés és stílus (webhely címe, menü, oldalsáv, lábléc, közösségi ikonok)
 • Oldalak és tartalom
 • Hibaelhárítás
 • A stílusszerkesztő csíp

Squarespace Templates felhasználói útmutatóKattintson ide a sablon útmutatóinak megtekintéséhez. Az egyes sablonokat a bal oldali oszlopban láthatja.

A négyzet alakú tér sablonjai erőteljesek és elegánsak, tehát ez az útmutató kiválóan segíti Önt és a webhely elindítását.

5) Négyzet alakú sablonok – video útmutatók

A Squarespace átfogó videokalauzokat kínál az Ön webhelyének megkezdéséhez. Ezek a videók olyan területeket fednek le, mint:

 • képek & Videók
 • Oldalak & Tartalom
 • SEO & mérőszámok
 • sablonok & Tervezés
 • Társadalmi

Míg ezek a video útmutatók nem az Ön weboldalát készítik, elindítják a helyes irányba, fogják meg a kezed, és végigvezetnek néhány alapon. Csak remélhetjük, hogy a jövőben még több videó útmutatót készítenek.

A Négyzetterület-sablonok áttekintése – Következtetés

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

[/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map