Prețuri spațiu | 3 modalități cheie de a economisi bani


Evaluarea prețurilor în spațiu

Evaluarea prețurilor în spațiu


evaluare

4,5 din 5 stele

Consultați Prețuri spațiale

Don’nu îmi lipsește cod de ofertă exclusiv Squarespace.

Introduceți codul ofertei “WBE” la checkout la economisiți 10% la orice plan.

Squarespace’planurile de prețuri vă oferă o valoare bună, deoarece platforma sa vă oferă un mod ușor și fără cod de a construi un site web. Squarespace gestionează toate aspectele tehnice ale site-ului dvs., iar echipa sa de asistență 24/7 este disponibilă non-stop.

Recenzie de Lucy Carney

Actualizată ultima dată la 16 aprilie 2020

Acest articol va explora și explica Squarespace’s planuri de prețuri, astfel încât să puteți alege cel mai bun plan pentru dvs..

Squarespace este un constructor de site-uri care vă permite să vă creați propriul site web cu aspect profesional, fără a avea nevoie de abilități de codare sau tehnologie.

Tu’Probabil că am văzut Squarespace’e reclame la TV, dar poate fi la curent cu propriul său hype? Am vrut să aflăm, așa că am aruncat o privire atentă. În cercetarea noastră, Squarespace a avut rezultate extrem de bune.

Squarespace este perfect pentru reclame – are cele mai bune caracteristici de calitate și cele mai bune modele de șabloane de pe piață.

Dacă doriți un site web care să pară a fost construit de un dezvoltator, atunci Squarespace este cea mai bună alegere. Dar există o captură? Trebuie să plătiți prin nas pentru Squarespace’servicii de înaltă calitate? Câte planuri de preț are – și care este cel mai potrivit pentru tine?

Acestea sunt întrebări comune și noi’o să le răspund la toate în această recenzie. Lăsa’răspundeți la cea mai importantă întrebare în primul rând, aruncând o privire rapidă la Squarespace’s patru planuri de preț.

Planuri de prețuri pentru spațiul spațial

Squarespace are patru planuri de preț din care să alegeți – două planuri de constructor de site-uri web și două planuri de magazine online. Care alegi depinde de nevoile tale.

 • Plan personal: $ 12 / luna
 • Plan de afaceri: 18 USD / lună
 • De bază: 26 USD / lună
 • Avansat: 40 USD / lună

Defalcare prețuri spațiu

Prețul spațiului este destul de simplu. Planul personal este conceput pentru uz individual, cu o gamă largă de caracteristici de bază. Planul de afaceri include un e-mail profesional și instrumente de vânzare de bază. Planul de bază este pentru magazinele online, în timp ce planul Advanced este creat pentru a dezvolta o afacere de comerț electronic.

Poate fi greu să alegi cel mai bun plan de preț sau să știi dacă ești’obțineți o valoare bună pentru banii dvs..

Vă putem ajuta – folosind cercetarea noastră aprofundată, vă putem oferi un nivel redus pentru orice, de la defalcarea prețurilor, la costuri suplimentare, compararea prețurilor concurenților și nu numai.

Până la sfârșitul acestui articol, voi’Voi ști ce plan Squarespace este potrivit pentru dvs.. daca tu’Mai degrabă aflu chiar acum, lovește ‘Începe acum’ buton de mai jos, iar noi’Vă referiți instantaneu nevoile dvs. la fiecare plan Squarespace pentru a vă oferi recomandările noastre personale:

Informatii suplimentare

 • Revizuirea spațiului – Aruncați o privire mai sănătoasă asupra Squarespace cu analiza noastră generală a platformei.
 • Cei mai buni producători de site-uri web – Vedeți cum Squarespace se împotrivește cu cele mai bune.
 • Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – Comparați cei mai apreciați construitori de site-uri cot la cot.
 • Cel mai ieftin producători de site-uri web – Vânătoarea pentru o afacere? Vezi cele mai bune oferte aici.

1

Cât costă spațiul spațial?

Squarespace’s patru planuri de prețuri variază între 12 $ și 40 $ pe lună (plătit anual) și include două planuri de site-uri web și două planuri de magazine online. Cu cât plătiți mai mult, cu atât vă deblocați funcții mai avansate.

prețuri pentru spațiul pătratSquarespace oferă patru planuri de prețuri, destinate fiecărei nevoi diferite.

Chemarea tuturor studenților!

daca tu’re-student și aveți o adresă de e-mail de școală valabilă, puteți beneficia de 50% din primul an de Squarespace.

Da, ai citit așa! Consultați acest discount special pentru studenți pentru a afla mai multe despre Squarespace’sunt economii grozave.

Totuși, se ridică – poti’nu folosiți această reducere alături de orice alte coduri de ofertă. Dar îl poți aplica până la trei site-uri web sub adresa de e-mail a școlii, care este destul de utilă.

Dacă doriți să economisiți 50% din planul dvs., îndreptați-vă la Squarespace astăzi și căutați-vă școala pentru a începe!

Pentru cine este planul pentru fiecare spațiu?

Squarespace’cel mai ieftin plan este Plan personal (12 USD / lună) care, în mod surprinzător, este proiectat pentru site-uri web personale. Poti’nu vindeți online, dar veți folosi cele mai multe alte funcții Squarespace. Tu’Voi folosi același editor, voi obține aceeași selecție de șabloane și veți primi în continuare un domeniu personalizat gratuit, securitate SSL și suport 24/7.

Upgrade la Plan de afaceri (18 USD / lună) și puteți începe să vindeți online. Acest lucru este mai potrivit pentru întreprinderile care au doar produs ciudat de vândut și doresc funcționalitate de comerț electronic. Cu toate acestea, există o taxă de tranzacție de 3% pe toate vânzările’Nu este recomandat pentru site’a cărui unic scop este să vândă produse.

Planul de bază (26 USD / lună) este destinată magazinelor online complet dezvoltate. Tu’Vei primi instrumente specifice care să te ajute să îți administrezi magazinul – cum ar fi checkout-urile optimizate pentru mobil, contabilitatea integrată și conturile clienților – și să poți vinde direct pe Instagram.

Plan avansat’s (40 USD / lună) principalul obiectiv este de a vă impulsiona vânzările. Recuperarea coșurilor abandonate, cardurile cadou și reducerile flexibile sunt toate caracteristicile concepute pentru a atrage mai mulți clienți să cumpere de la dvs. Acestea, însoțite de instrumente avansate pentru transport, ajută la alcătuirea Squarespace’cel mai complet pachet.

Comparația spațiului: Planuri lunare și anuale

Planuri de prețuri pentru spațiul spațialPlan plan lunar ($ / lună) Plan anual ($ / lună) Economii (%)PersonalAfaceriDe bazăAvansat
$ de 16$ de 1225%
$ de 26$ de 1831%
$ de 30$ de 2613%
$ 46$ de 4013%

Vă puteți înscrie la planuri lunare sau anuale cu Squarespace. În timp ce planurile lunare pot fi atrăgătoare din cauza flexibilității lor, economisești mult mai mulți bani prin înscrierea la un plan anual.

Nu numai că puteți economisi până la 31% alegând un abonament mai lung, ci obțineți un domeniu gratuit timp de un an cu toate planurile anuale – astfel încât să vă economisiți și mai mulți bani!

Fiecare plan Squarespace începe cu o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți încerca complet înainte de a ajunge la cardul dvs. de credit.

Cod de ofertă exclusivă pentru spațiul spațial

După ce proba de 14 zile este terminată, puteți alege să părăsiți Squarespace sau să faceți upgrade la un plan plătit pentru a continua să folosiți serviciile sale și să continuați să publicați propriul dvs. site web. Dacă este prima dată când vă înscrieți la Squarespace, atunci puteți folosiți codul nostru exclusiv de ofertă!

Acest cod de ofertă vă va economisi 10% pentru orice plan Squarespace.

Asta înseamnă că ai putea economisiți până la 48 $ pentru întregul an – când o privești în acest fel, ea’e greu de rezistat. Pur și simplu înscrieți-vă la un proces gratuit, apoi introduceți codul nostru de ofertă atunci când este’s time to upgrade – ce aștepți?

2

Ce plan de prețuri este potrivit pentru dvs.?

Prețul site-ului Squarespace

Dacă doriți să construiți un site web (mai degrabă decât un magazin online, de exemplu), atunci Squarespace are două planuri concepute doar pentru dvs.: Planul personal și Planul de afaceri..

planuri de constructor de site-uri pentru prețuri de piațăSquarespace are două planuri de constructor de site-uri web, personal și planuri de afaceri

Personal (12 USD / lună)

Acest plan este perfect pentru a crea site-uri web simple și elegante și vă oferă toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru un site web bine rotunjit. Funcțiile pe care le obțineți în acest plan includ:

 • Lățime de bandă și stocare nelimitată
 • Domeniu personalizat gratuit
 • Securitate SSL
 • Doi contribuitori
 • Valorile site-ului web
 • Site-uri optimizate pentru dispozitive mobile
 • Suport 24/7

Planul personal este cel mai potrivit pentru cei care abia încep, care doresc un site web mic, dar frumos format.

Afaceri (18 USD / lună)

Planul de afaceri vine cu funcții mai avansate decât planul personal, inclusiv:

 • Contribuabili nelimitați
 • Valorile avansate ale site-ului web
 • E-mail profesional de la Google
 • Credit de reclame Google 100 USD
 • Pop-up-uri promoționale
 • Comerț electronic
 • Personalizare completă
 • Bară de anunțuri
 • Integrări și blocuri premium

Deși acest lucru nu este’este un plan complet de magazin online, pe care îl puteți vinde pe Planul de afaceri. Puteți accepta donații și vinde produse nelimitate, dar există o taxă de tranzacție de 3% pentru toate vânzările.

Aceasta’Nu este de mirare Planul de afaceri este cel mai bun pentru întreprinderile mici. Are caracteristici profesionale și vine cu opțiunea de a vinde prin intermediul site-ului tău.

Piața prețurilor de comerț electronic

Dacă vânzarea online este obiectivul tău principal, atunci tu’mai bine cu unul din Squarespace’s planuri de comerț electronic – fie Planul de bază, fie Planul avansat. ei’sunt mai scump, dar asta’pentru că vin la pachet cu mai multe caracteristici fanteziste!

planuri de prețuri pentru comerțul electronic de piațăSquarespace are două planuri de prețuri de comerț electronic, planurile Basic și Advanced.

De bază (26 USD / lună)

Planul de bază costă 26 dolari pe lună, și vă oferă toate instrumentele de comerț electronic de care aveți nevoie pentru a configura un magazin online simplu, dar de succes. Acesta vine cu totul din planul de afaceri, plus o mulțime de suplimente:

 • Vinde produse nelimitate
 • Fără comisioane de tranzacție
 • Valorile puternice ale comerțului
 • Inventar, comenzi, impozite și cupoane
 • Tipărirea etichetelor
 • Deconectare pe domeniul dvs.
 • Conturile clientilor
 • Enumerați produsele pe Instagram
 • Contabilitate integrată
 • Plata optimizată pentru mobil

Acest plan de bază promite tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți face afacerea în teren, făcând-o perfect pentru magazinele online pentru prima dată.

Avansat (40 USD / lună)

Planul Advanced vine cu tot ce este inclus în planul de bază, dar vă oferă funcții specializate pentru a vă duce magazinul online la nivelul următor:

 • Abonamente
 • Autorecovery de cărucior abandonat
 • Transport avansat
 • Reduceri flexibile
 • Carduri cadou
 • Comenzi API

Aceste funcții avansate sunt concepute pentru a crește puterea în afacerea dvs. Recuperarea automată a căruțelor abandonate trimite e-mailuri automate clienților care lasă produse în coșurile lor la finalizare, iar reducerile și cardurile cadou sunt recompense excelente pentru clienții fideli. Transportul avansat vă permite să calculați tarifele de expediere în timp real.

Planul Advanced este cel mai bun pentru magazinele online care caută creștere.

3

Costuri suplimentare spațiului

Squarespace are costuri lunare fixe, fără surprize ascunse – însă, există anumite lucruri pe care poate doriți să le plătiți un pic în plus când vă configurați site-ul. În timp ce tu don’nu trebuie, recomandăm cu tărie să investești în câteva funcții de bază pentru a-ți configura site-ul pentru succes. Acestea includ:

 • Numele domeniului
 • Marketing prin e-mail
 • Comerț electronic

Noi’Voi explora celelalte caracteristici mai detaliat mai jos.

Nume de domeniu

Numele de domenii sunt importante – acesta este site-ul dvs. web’adresa, și’este modul în care oamenii găsesc și își amintesc site-ul. Domeniul nostru este www.websitebuilderexpert.com – fiecare nume de domeniu este unic, la fel ca o amprentă sau un număr de telefon.

Aveți nevoie de propriul nume de domeniu personalizat pentru site-ul dvs. web, deoarece vă oferă un imagine credibilă, recunoscută și profesională cu vizitatorii. Când construiți site-ul Squarespace, domeniul dvs. va arăta astfel: www.yoursite.squarespace.com – dar acest lucru nu este’este memorabil sau profesional!

Servicii de domeniu de prețuri pentru spații pătratePuteți alege propriul dvs. domeniu personalizat și îl puteți cumpăra prin Squarespace, fără probleme.

Marketing prin e-mail

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie găsit, vizitat și returnat la timp și din nou, atunci aveți nevoie de e-mail marketing. Trimiterea de e-mailuri este o modalitate excelentă de implicare a vizitatorilor și de creștere a site-ului dvs.’audiență, indiferent dacă’promovarea unei vânzări, lansarea de noi produse sau partajarea postărilor de pe blog.

Squarespace are mai multe opțiuni pentru campaniile dvs. de marketing. Când vă înscrieți la planul de afaceri de 18 $ pe lună, primiți un cont profesional Gmail și G Suite gratuit timp de un an.

Spațiul oferă și un an o platformă de marketing prin e-mail integrală numită Squarespace Email Campaigns. Acest lucru vă permite să creați e-mailuri personalizate direct de pe site-ul dvs. web, ceea ce înseamnă că marketingul dvs. se integrează perfect cu site-ul dvs.’s branding.

campanii de e-mail cu prețuri pentru spații pătrateSquarespace oferă o platformă de marketing pentru e-mail-uri integrală numită Campanii de e-mail, care vă permite să creați e-mailuri frumos lucrate.

Taxe de plată în spațiu

Pentru oricine rulează un magazin de comerț electronic, acesta’este important să ne gândim la orice taxe suplimentare care vin cu vânzarea online. Spațiu nu face’nu percepeți nicio taxă de tranzacție pe cele două planuri ale magazinului său online, dar percepe o 3% comision de tranzacție daca tu’Vindeți pe 18 USD pe lună Planul de afaceri.

O taxă de tranzacție este un procent din totalul comenzii, inclusiv taxele de transport, așa că Squarespace va lua 3% din fiecare vânzare pe care o faceți.

Planul de afaceri este conceput doar pentru magazinele mici, astfel încât Squarespace percepe această taxă pentru a acoperi costurile procesării acestor tranzacții. Planurile de comerț electronic costă mai mult, ceea ce înseamnă că toate taxele de tranzacție sunt scutite de Squarespace.

casă de comerț cu prețuri pentru spații pătrateSquarespace are planuri de comerț electronic pentru a vă permite să vindeți prin intermediul site-ului dvs. web. Acestea vin cu o serie de caracteristici, inclusiv un checkout sigur.

Squarespace a asociat recent cu Square, gigantul de procesare a plăților, care este o veste uriașă pentru oricine se gândește să înființeze un magazin cu acest constructor. Integrarea cu Square vă permite să luați plățile cu cardul offline, precum și online – tot ce aveți nevoie este aplicația Square Commerce, una din Square’s cititori de carduri mici (49 dolari), iar dumneavoastră’e bine să plec. Consultați acest videoclip pentru a afla mai multe despre cum ar putea funcționa acest magazin:

Joaca

În ceea ce privește taxele, plățile offline vor fi supuse Square’comisioane proprii de tranzacție și procesare. Aceasta variază în funcție de mai mulți factori (inclusiv locația), dar în SUA vă puteți aștepta să plătiți:

 • Taxa de tranzacție 2,6% + 0,10 USD taxa de procesare pentru tranzacții swiped / scufundate / înregistrate
 • Taxa de tranzacție de 3,5% + 0,15 USD taxa de procesare pentru tranzacțiile prin cheie

Desi’merită întotdeauna să verificați acest lucru direct în Square’site-ul web. Ai castigat’nu suportați taxe suplimentare de la Squarespace pentru vânzarea offline.

4

Prețuri spațiale în raport cu prețurile concurenților

Squarespace este unul dintre cei mai mari producători de site-uri de pe piață – dar ca și tine’Am văzut deja, asta’nu este cea mai ieftină alegere acolo. Constructorii populari precum Wix și Weebly oferă o gamă mai largă de prețuri – ca să nu mai vorbim de planurile gratuite!

Comparația prețurilor

Comparația prețurilorBasicPersonalStandardEcommerceAdvancedSquarespaceWixWeebly
$ de 12$ de 18$ de 26$ de 40
$ cu 0$ 13$ de 17$ de 23$ 56 la
$ cu 0$ de 5$ de 12$ de 25$ 49

După cum puteți vedea, Squarespace’Prețul de pornire este de fapt mai ieftin decât unul dintre cei mai mari concurenți ai săi, Wix, și vine cu o gamă mult mai largă de funcții.

Squarespace’s Costurile planului personal 12 dolari pe lună, și vă oferă tot ceea ce aveți nevoie, de la stocare nelimitată și lățime de bandă, la un site web fără anunțuri. Comparați acest lucru cu Wix și Weebly’sunt cele mai ieftine planuri și puteți vedea ce aveți’plătesc pentru!

Weebly’s $ 5 pe lună Planul Connect vă oferă doar 500 MB de stocare și afișează în continuare reclame Weebly pe site-ul dvs. Wix’s 13 dolari pe lună Planul Combo vă oferă mai multe funcții, cum ar fi minutele video și bonurile publicitare, dar oferă doar 2 GB lățime de bandă și 3 GB stocare.

Ținând cont de toate acestea, Squarespace oferă cu siguranță valoare mai bună pentru bani decât concurenții săi.

Squarespace oferă, de asemenea, un proces de 14 zile gratuit pe toate planurile sale, asa ca poti incerca inainte de a cumpara! Tu nu’nu trebuie să introduceți detaliile cardului, cu excepția cazului în care alegeți să vă înscrieți efectiv la un plan plătit, odată încheiat procesul.

Informatii suplimentare

 • Citiți-ne Evaluarea prețurilor Wix pentru detalii complete cu privire la planurile sale de stabilire a prețurilor
 • Citiți-ne Weebly Pricing Review pentru a afla mai multe
 • Aruncați o privire la comparația noastră cu Wix vs Weebly vs Squarespace să vezi care este cel mai potrivit pentru tine

Preț spațiu: Rezumat

Squarespace este un constructor de site-uri web popular și de înaltă calitate, iar prețurile sale reflectă serviciul pe care îl primiți la înregistrare.

În timp ce prețurile sale pot părea puțin mari pentru a începe, noi’Am spart Squarespace pentru a afla ce valoare obțineți pentru banii dvs. Noi’am explorat cât costă planurile sale, ce obții cu fiecare și cum se compară în ceea ce privește caracteristicile și prețul, astfel încât să știi exact ce’plătesc pentru.

Până acum știți care plan este cel mai potrivit pentru dvs. și orice costuri suplimentare care ar putea beneficia site-ul dvs., cum ar fi un nume de domeniu. De asemenea, am comparat Squarespace cu concurenții săi Wix și Weebly, astfel încât aveți o idee bună despre care s-ar potrivi cel mai bine bugetului dvs..

Planuri de prețuri pentru spațiul spațial

 • Planul personal: 12 USD / lună
 • Plan de afaceri: $ 18 / luna
 • Planul de bază (comerț electronic): 26 USD / lună
 • Plan avansat (comerț electronic): 40 USD / lună

Alegeți planul personal dacă’începe doar cu un site simplu, elegant, care nu’nu aveți nevoie de funcții premium, cum ar fi vânzarea online sau un e-mail profesional. Dacă aveți nevoie de acestea și conduceți o afacere mică, atunci planul de afaceri este cea mai bună alegere.

Dacă vânzarea online este obiectivul tău, atunci tu’Am nevoie de un plan de comerț electronic. Planul de bază este cel mai bun pentru magazinele online mici – vine cu instrumente de vânzare specializate, cum ar fi imprimarea etichetelor. Planul Advanced este conceput pentru creșterea magazinelor mari, cu funcții precum carduri cadou și reduceri flexibile oferite.

Dacă apreciați designul și don’Nu vă gândiți să plătiți pentru calitate, apoi Squarespace este investiția perfectă pentru site-ul dvs..

Tu’Voi fi recompensat cu modele uimitoare, caracteristici de top și servicii profesionale. Când îl privești în acest fel, Squarespace valorează fiecare dolar pe care îl introduci.

Prețuri spațiale: întrebări frecvente

Squarespace valorează banii?

Spațiul este în legătură cu calitatea. Ai castigat’Nu găsești modele mai bune de șablon sau funcții interne oriunde pe piață. daca tu’Cauti un mod ieftin sau gratuit de a-ți construi site-ul, totuși, Squarespace isn’pentru tine. Dar daca tu’ești creativ și dorești un site elegant, profesional, nu te mai uita.

Cât costă găzduirea de site-uri web cu Squarespace?

Nimic! Acea’este corect, găzduirea este gratuită cu Squarespace – veți beneficia de hosting cloud complet gestionat inclus în fiecare plan Squarespace, fără costuri suplimentare. Tu nu’nu trebuie să-ți găsești propria găzduire sau să plătești pentru servicii suplimentare. Înregistrează-te, stai pe loc și bucură-te de stresul site-ului tău.

Cum anulați un abonament la Squarespace?

Aceasta’este ușor să vă anulați abonamentul Squarespace. Puteți dezactiva reînnoirea automată, astfel încât site-ul dvs. să expire la sfârșitul termenului de facturare. Sau puteți anula imediat, accesând setările de facturare și selectând “Anulați abonamentul site-ului”. Există ghiduri și videoclipuri care vă pot ajuta în Centrul de ajutor Squarespace.

Puteți schimba planurile?

Da! Puteți actualiza sau declasa planul în orice moment, accesând setările de facturare și selectând “Schimbă planul.” Aceasta’este ușor să schimbați planurile în funcție de site-ul dvs.’nevoi – tu’Voi pierde orice caracteristică premium atunci când faceți upgrade, sau deblocați mai multe funcții atunci când faceți upgrade.

Ce monede acceptă Squarespace?

Squarespace acceptă patru tipuri diferite de monedă – puteți plăti abonamentul Squarespace în oricare dintre următoarele monede:

 • Dolar american
 • Euro
 • Pound Sterling britanic
 • Dolar australian

daca tu’Vândând prin site-ul dvs. Squarespace, puteți percepe în oricare dintre cele 20 de monede suportate de Squarespace.

Spațiul este gratuit?

Din păcate, nu, Squarespace nu are un plan gratuit (spre deosebire de alți constructori precum Wix și Weebly). Cu toate acestea, toate planurile Squarespace încep cu o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să o poți încerca fără să plătești niciun ban.

Squarespace oferă reduceri pentru studenți?

Da! Dacă vă înregistrați folosind adresa dvs. de e-mail academică, primiți 50% reducere din primul dvs. an folosind Squarespace! Asta înseamnă că cel mai ieftin plan personal ar costa doar 72 USD pe an în loc de 144 dolari – asta’este o afacere destul de mare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map