Revizuirea șabloanelor spațiului – cum vă pot ajuta design-urile


Revizuirea șabloanelor spațiului

Examinarea șabloanelor spațiului


evaluare

5 din 5 stele

Încercați șabloane spațiu

Squarespace vă oferă cele mai bune șabloane de design printre constructorii de site-uri web. ei’ești lustruit, cu aspect profesional și dă impresia că tu’ai angajat un designer care să te ajute să-ți construiești site-ul. ei’re mobil care răspunde și vine cu ghiduri bune de utilizare.

Recenzie de Jeremy

Actualizată ultima dată la 3 aprilie 2019

Nu donăm’nu trebuie să încerc să vă conving că șabloanele Squarespace sunt unele dintre cele mai profesioniste modele în căutarea constructorilor de site-uri web. Trebuie doar să te uiți la câteva șabloane și vei fi de acord cu concluziile noastre.

Puteți spune că au dedicat și au investit mult timp în elaborarea șabloanelor (pentru a vă ajuta să arătați bine), șabloanele sunt de asemenea responsive – în sensul că se vor adapta automat la dispozitivul de vizualizare (desktop sau mobil), oferind vizitatorilor dvs. cea mai bună experiență a site-ului.

Deci ce altceva este impresionant în ceea ce privește șabloanele Squarespace? Aici’o listă:

 1. Previzualizare mobilă
 2. Exemple live
 3. Categorizat pentru tine
 4. Ghiduri specifice pentru utilizatori de șabloane (astfel încât să înveți in’s-uri și funcții despre modul de utilizare a șablonului ales de dvs.)
 5. Ateliere video

Toate elementele de mai sus sunt concepute pentru a vă ușura viața atunci când utilizați Squarespace, mai ales când vine vorba de a vă alege șablonul și de a învăța cum să îl utilizați cel mai bine..

Un lucru de menționat înainte de a începe mai jos, Squarespace nu se ocupă doar de media zilnică Joe / Jane, clienții acestora includ și unele companii foarte cunoscute!

1) Șabloane de spațiu – Previzualizare mobilă (și micul nostru truc)

Deoarece mobilul este o parte importantă a experienței de navigare pe site și că șabloanele Squarespace sunt proiectate și construite special pentru a oferi cele mai bune experiențe, Squarespace a încorporat o funcție de previzualizare mobilă pentru a vă permite să vedeți exact cum sunt vizualizate șabloanele lor pe un dispozitiv mobil.

Șabloane spațiu - mobilFaceți clic pe imagine pentru a vedea acest design.

Puteți să vă jucați cu vizualizarea lor mobilă și să vă vedeți cum vor experimenta șablonul dvs. Puteți accesa fiecare vizualizare mobilă pentru fiecare șablon Squarespace aici făcând clic pe dispozitivul mobil:

Șabloane spațiu - Previzualizare mobilăFaceți clic pe dispozitivul mobil pentru a previzualiza șablonul în modul mobil.

Deși funcția de vizualizare mobilă din Squarespace este utilă, aici’S-ar putea să te gândești și la telefoanele mobile sau tabletele care au dimensiuni de ecran diferite?

Aici micul nostru truc te poate ajuta să te simți confortabil indiferent de dimensiunea ecranului sau a ecranelor mobile pe care le utilizează vizitatorii dvs., șabloanele Squarespace se vor regla în consecință pentru a oferi vizitatorilor dvs. o experiență excelentă:

După cum am menționat în recenzia noastră completă asupra Squarespace, faptul că șabloanele Squarespace sunt receptive este unul dintre avantajele mai mari ale utilizării lor.

2) Șabloane de spațiu – exemple live

O mulțime de producători de site-uri acolo vă vor oferi o listă lungă de șabloane din care să alegeți. Ce fac ei’Nu fac, este să vă arăt cum utilizatorii de utilizatori reali folosesc șabloane pentru a-și construi site-urile.

Este atât de firesc pentru tine să pui întrebarea, “cum folosesc alte persoane acest șablon?”

Și meritați să puneți această întrebare din câteva motive bune:

 • Curiozitate
 • Pentru a vă face confortabil că alegeți șablonul potrivit
 • Pentru a vă asigura că Squarespace funcționează
 • Pentru a obține inspirații de design de la alții

Exemple de șabloane spațialeFaceți clic pe imagine, apoi derulați în jos pe pagină pentru a vedea aceste exemple de site-uri live

Așadar, Squarespace a plasat cu gândire o mulțime de exemple de site-uri sub fiecare șablon pentru a demonstra modul în care utilizatorii utilizează șablonul, nu numai pentru a-l putea vedea funcționând, ci și pentru a arăta că puteți crea și ceva similar.

Iată și o colecție de site-uri web pentru clienți Squarespace pentru care puteți consulta – unele dintre ele sunt și companii foarte cunoscute!

3) Șabloane de spațiu – clasificate pentru dvs.

Unul dintre aspectele provocatoare ale constructorilor de site-uri este selectarea celui mai bun șablon pentru site-ul dvs. web. Un constructor de site-uri vă poate oferi șabloane șlefuite, profesionale, cum ar fi Squarespace, dar permiteți’s-o înfrunt, dacă puteți’nu alegeți cel mai bun, cel mai potrivit șablon pentru site-ul dvs., tocmai a câștigat’nu mă descurc prea bine.

Ceea ce a făcut Squarespace este clasificarea șabloanelor lor în 5 categorii, astfel încât să puteți concentra și restrânge căutarea (economisind timp):

 1. întreprinderile
 2. Portofoliile
 3. Blog-uri
 4. muzicieni
 5. Restaurante
 6. nunti
 7. Personal

Categorii de șabloane de spații

Am considerat că aceasta este o atingere drăguță’este întotdeauna mai ușor atunci când “profesioniști” faceți câteva recomandări. Puteți restrânge alegerea finală a șablonului Squarespace de acolo. Amintiți-vă doar că puteți oricând să schimbați șablonul cu altul mai târziu, dacă trebuie.

Aceasta nu este’este totuși o caracteristică mincinoasă, dar totuși atentă. În loc să parcurgeți toate șabloanele Squarespace, puteți economisi timp luând în considerare doar cele recomandate.

4) Șabloane de spațiu – Ghiduri de utilizare

Vorbind despre gândire, aici’e alta “peste livrare” din Squarespace. Ceea ce au făcut este să creeze ghiduri pentru utilizatori care să vă explice cum să utilizați unele dintre șabloanele lor mai populare.

Ghidurile sunt create pentru a vă ajuta să navigați prin personalizarea și utilizarea șabloanelor Squarespace și includ subiecte precum:

 • Structura și stilul (titlul site-ului, meniul, bara laterală, subsolul, pictogramele sociale)
 • Pagini și conținut
 • Depanare
 • Editorul de stil modifică

Șabloane de spațiu Ghid de utilizareFaceți clic aici pentru a vedea ghidurile de șabloane. Puteți vedea fiecare șablon listat în coloana din stânga.

Șabloanele spațiului spațial sunt puternice și elegante, așa că aceste ghiduri sunt excelente pentru a vă lansa și site-ul dvs. web.

5) Șabloane de spațiu – Ghiduri video

Squarespace vă oferă, de asemenea, ghiduri video complete pentru a vă începe cu site-ul dvs. web. Aceste videoclipuri acoperă domenii precum:

 • Imagini & Videoclipuri
 • Pagini & Conţinut
 • SEO & Valori
 • Template-uri & Proiecta
 • Social

În timp ce aceste ghiduri video nu vor construi site-ul dvs. pentru dvs., te vor începe să te îndrepți în direcția corectă și să te țină de mână și să te plimbe prin câteva dintre elementele de bază. Nu putem decât să sperăm că vor continua să producă și mai multe ghiduri video în viitor.

Revizuirea șabloanelor spațiului – Concluzie

Acest Ghid a fost util?

[/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me