Ruudutilakatsaus 2020 | 10 kysymystä, jotka sinun täytyy kysyä


Paras

Unelma luoville


Yleisarvosana

4/5 tähteä

Ruututila on ihanteellinen ammattimaisten verkkosivustojen luomiseen. Sillä on markkinoiden parasta laatua ja ominaisuuksia, ja vaikkakin voi kestää hiukan totumisen, lopputulokset ovat kärsivällisyyden arvoisia. Upeat mallit, kaunis mukauttaminen ja laatuominaisuudet ovat kaikki hyppysissäsi.

Mitkä ovat neliön hyvät ja huonot puolet?

Plussat

 • Paraslaatuiset mallit suunnittelun ja joustavuuden suhteen
 • Kaikkien markkinoiden rakentajien parhaat laatuominaisuudet
 • Parempaa vastinetta rahalle kuin muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix

Haittoja

 • Yksikään sovelluskauppa ei tarkoita sinua’luottaa sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin
 • Voi viedä jonkin aikaa tottua
 • Jotkut käyttäjät pitävät terminologiaa hämmentävänä

Ruututilan arvosteluHanki inspiraatiota Squarespace-käyttäjien luomista uskomattomista verkkosivustoista

Yleiskatsaus neliötilaan

Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu auttamaan mainoksia rakentamaan omia verkkosivustojaan ja esittelemään heidän töitään riippumatta heidän teknisistä kyvyistään.

Ilman mitään koodaustietoa voit koota oman kauniin verkkosivustosi muutamassa tunnissa. Sinun tarvitsee vain luoda tili, valita malli ja muokata sitä sitten luodaksesi täysin ainutlaatuinen ja ammattimainen verkkosivusto.

Squarespace sopii erinomaisesti valokuvaajille, taiteilijoille, suunnittelijoille – kaikille, jotka rakastavat muotoilua ja haluavat verkkosivustonsa näyttävän yhtä hyvältä kuin sisältö’osoittavat uudelleen verkossa. Täällä Squarespace paistaa, ja jos et’sinulla ei ole korkealaatuisia kuvia – tai joilla on erittäin tekstivakava sivusto – saatat olla vaikeuksia hyödyntää Squarespacea parhaalla mahdollisella tavalla’s visuaaliset mallit.

Lähinnä kuitenkin siellä’s jokaiselle jotakin: Yli 2 miljoonaa ihmistä maksaa jatkaaksesi Squarespacen käyttöä sen ilmaisen 14 päivän kokeilun jälkeen, ja tuo’Se on vankka todistus sen tuottamien tulosten laadusta.

Näiden käyttäjien joukossa on verkkosivustoja, kuten Keanu Reeves’ yrityssivusto www.archmotorcycle.com ja muotisuunnittelija Sadie Williams’ sivusto www.sadiewilliams.co.uk. Näistä näet kuinka Squarespace’Mallit esittelevät tuotteita, kuvia ja ideoita.

“Kun etsimme verkkosivustomme luomista, Squarespace oli täydellinen sovi. Kuten moottoripyörällä, siellä’jotain Squarespaceesta’S todella saatavilla, mutta hienostunut.” Keanu Reeves

Meillä on turvapaikka’t vain katseli Squarespacea’menestystarinoita tämän arvion kirjoittamiseen. Teemme tunteja syvällisiä tutkimuksia jokaisesta rakentajasta, josta kirjoitamme, ja Squarespace ei ollut poikkeus. Saimme jopa muut ihmiset käyttämään sitä ja kertoa meille, mitä he ajattelivat, varmistaaksemme, että me’kun annat tosiasioita, jotka todella haluat tietää.

Tämä arvostelu hajottaa todelliset kysymykset: kuinka helppoa Squarespace on käyttää? Kuinka hyvät sen mallit ovat? Mitä työkaluja Squarespace tarjoaa? Ja mitä se maksaa sinulle?

Ennen kuin aloitamme totuuksien selvittämisen, täällä’S lyhyt yleiskuva Squarespace-pistemäärän saavuttamiseen:

Jos sinä’uudelleen jo myyty Squarespace-ympäristössä, mutta eivät’t Varmista mikä suunnitelma mennä, paina ‘Aloita nyt’ -painike alla. Me’Ristiviittaa tarpeitasi nopeasti kunkin suunnitelman ominaisuuksiin tarjotaksemme sinulle suosituksen:

Ruututilan arvosteluvideo

pelata

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on yksi tärkeimmistä asioista, joista sinun on ajateltava’uudelleen poiminta verkkosivujen rakentaja. Kuitenkin’Se on myös jotain, joka voidaan helposti unohtaa keskellä jännitystä kaikista sinua odottavista kiiltävistä ominaisuuksista ja malleista.

Jos sinä’ostaessasi uuden mikroaaltouuni, et’ei halua houkutella joukkoa vaikuttavia ominaisuuksia ja painikkeita, vain löytääksesi, että voit’t selvittää kuinka lämmittää päivällinen. Sama koskee verkkosivustojen rakentajia – niin kuinka Squarespace toimii?

Helppokäyttöisyys

Squarespace on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, mutta toisin kuin muut rakentajat (kuten Wix), voit’Älä vedä mitään mihin tahansa. Se’s enemmän osiopohjaisia, jonka käsittelyyn kestää hiukan kauemmin, mutta joka on entistä helpompaa, sitä enemmän käytät sitä.

Squarespace tarjoaa puhtaan ja modernin käyttöliittymän työskennellä. Se’siistinä ja helppo navigoida, mikä tekee nopeasta ja helposta muokkaamisesta, kun tiedät mitä’olet tekemässä. Alussa se voi tuntua hiukan liian siisteltä, joten ei ole niin selvää, mistä löytää tiettyjä ominaisuuksia – meneminen kestää muutaman napsautuksen, mutta sen jälkeen purjehduksen tulisi olla sujuvaa.

Ruututila on mitä näet on mitä saat (WYSIWYG) -editori. Joissakin käyttöympäristöissä, kuten WordPress, teet muutoksia ja muokkauksia taustaohjelmassa ja näet vain miltä se näyttää reaaliaikaisesti, kun esikatsele sitä.

Ruututila on paljon suoraviivaisempi. Lisäät tekstiä ja kuvia, ja kuinka sivustosi näkyy näytöllä, on vain se, miltä se näyttää kerran’s julkaistu. Tämä on paljon yksinkertaisempi ja helpompi tapa luoda verkkosivusto, koska tiedät tarkalleen, mikä muuttaa sinua’uudelleen, kun teet niitä.

Parasta on, et’t ei tarvitse tietää yhtä koodiriviä. Voit käyttää koodia, jos haluat, mutta yhtä Squarespace-koodista’Suurimmat vahvuudet on, että kuka tahansa voi käyttää sitä ammattimaisen verkkosivuston luomiseen murehtimatta koodaustaidoistaan.

Ruudussa’Voit muokata verkkosivustoasi jopa puhelimestasi. Julkaise blogiviestejä, päivitä aukioloaikasi tai lisää ilmoituspalkki ollessasi poissa. Ja älä’t huolestu, jos menetät internetin – jos siirryt offline-tilaan odottamatta, keskeneräiset työt odottavat sinua silti, kun tulet takaisin.

Kuitenkin kuten me’Ve sanoi, Ruututila ei ole 100-prosenttisesti aloittelijaystävällinen. Se’S ei ole yhtä helppokäyttöinen kuin Wix tai Weebly, ja totuttelu vie kauemmin. Wixin avulla voit hypätä suoraan sisään ja päästä rakentamaan Squarespace-sovellusta, suosittelemme ensin lukemaan joitain ohjeartikkeleita. Me’olet koonnut kätevän vaiheittaiset ohjeet aloittamiseen. Se’on hyvä idea tutkia toimittajaa myös perehtyä siihen.

Ruututila on paras ihmisille, joilla on kärsivällisyyttä tai niille, joilla on jonkin verran teknistä luottamusta.

Asiakastyytyväisyys

Tutkimuksemme ei’t tarkoittaa vain tietojen analysointia ja hintojen vertailua. Saimme jokapäiväiset ihmiset testaamaan Squarespacea ja kertomaan meille mitä he ajattelivat.

Kaiken kaikkiaan Squarespace esitti osanottajille haasteen, mutta ansaitsi silti vaikuttavia tuloksia. Ihmiset vastasivat myönteisesti, kun pyysimme heiltä palautetta Squarespace-palvelun avulla’Vahvat mallit ja intuitiivinen suunnittelu vetävät erityistä kiitosta.

Kun käyttäjiltä kysyttiin kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Squarespacea, rakentaja antoi täydet arvosanat.

Tässä on muutama asia, jonka käyttäjien oli sanottava Squarespace:

“Se yhdistää tehokkaasti paljon yhdessä kerralla, mikä on hienoa. Se näyttää myös uskomattomalta.”

“Väittäisin, että aika, jonka joku saa ymmärtämään, kuinka tämä tuote toimii, on välttämätöntä ennen koneeseen nousemista. En haluaisi’t suosittele kenellekään, että he voisivat rakentaa sivuston Squarespace-palvelulla, jos he haluaisivat sivuston perustavan parin tunnin sisällä. Realistisesti tämä on kuinka kauan sinun on ymmärrettävä takajärjestelmä ja käyttöliittymä sen helpottamiseksi.”

Ihmiset olivat pääosin yhtä mieltä siitä, että kuluu jonkin aikaa oppia tiesi Squarespaceen. He kuitenkin myös sopivat, että rakentaja loisti todella suunnittelussa ja malleissa tarjoamista ominaisuuksista.

Toinen käyttäjien esiin tuoma kohta oli, että ominaisuuspakattujen malliensa vuoksi Squarespace olisi erityisen hyvä valinta, jos sinulla olisi selkeä käsitys siitä, mitä halusit verkkosivustoltasi, tai jos sinulla olisi tuotteita tai kuvia esittelyä varten.

Yläkärki! Etkö ole varma mistä aloittaa? Anna ruutu’älykäs tekoäly (AI) -sivuston rakentaja. AI-verkkosivustojen rakentajat ovat loistava vaihtoehto, jos sinäkin’Lyhyt aika, tietokoneitaito tai pieni luova hohto. He rakentavat kirjaimellisesti verkkosivun sinulle antamasi tiedon, kuten verkkosivustosi tarkoituksen ja suunnitteluominaisuuksien perusteella,.

Squarespace AI: llä, kun osut ‘Aloittaa’, se’Pyydän sinua ‘verkkosivustosi päämäärä’ (esimerkiksi. “Mainosta yritystäni”). Sinä’Sitten sinulla on mahdollisuus valita suositeltavista malleista, tai Squarespace tekee sinulle jotain räätälöityä fontti- / asettelu- / kuva-asetusten perusteella. Valinta on sinun.

Kuka on Ruututila parhaiten?

bloggaaminen

Squarespacessa on paljon sisäänrakennettuja työkaluja, jotka tukevat bloggaamista. Se’s erityisen tehokas, jos blogiisi sisältyy paljon kuvia tai se on liitetty salkkuun. Squarespace’Visuaaliset kuviot antavat sinulle ammattimaisen ja tyylikkään alustan jakaa äänesi ja työsi.

neliön ajoittaminenSquarespace-palvelussa on korkealaatuisia blogityökaluja, jotka tukevat blogin kasvua. Voit luoda visuaalisesti upeita blogeja rakennusohjelman avulla’s mallit.

Voit tukea useita avustajia, synkronoida ja jakaa sosiaalisen median kanssa ja hallita blogiasi mobiilisivustolla Blog-sovelluksen avulla. On malleja, jotka on erityisesti suunniteltu bloggaamiseen, joten verkkosivustosi luominen on helppoa, missä blogiisi voi kukoistaa!

liiketoiminta

On paljon pienyritysten verkkosivustoja, jotka käyttävät Squarespacea – voit nähdä valinnan Squarespace-sivustossa’s “Asiakkaamme” sivu. Ne kattavat monia toimialoja räätälöityistä moottoripyöristä hip hop -joogatunneille ja korostavat Squarespace-ohjelmiston monimuotoisuutta’s mallit.

neliötilan yritysasiakkaatLaaja valikoima erilaisia ​​yrityksiä käyttää neliöaluetta mainostamaan, johtamaan ja kasvattamaan tuotemerkkinsä

Älä tee virhettä – voit varmasti luoda itsellesi ainutlaatuisen ja menestyvän tuotemerkin käyttämällä Squarespacea.

Ruututila antaa sinulle kaiken mitä tarvitset yrityksesi menestymiseen heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Ei vain, mutta sinulla on työkalut, jotka tekevät elämästäsi mahdollisimman helppoa, mukaan lukien sähköpostikampanjat, sisäänrakennettu analytiikka, verkkokaupan toiminnot, SEO-työkalut ja integroinnit online-työkaluihin, kuten G Suite ja PayPal.

verkkokauppa

Mikäli sinä’Squarespace voitti vasta aloittaessasi muutaman tuotteen myynnin tai haluamasi kasvattaa verkkokauppaa’t anna sinut alas. Verkkokaupalle on omistettu kaksi suunnitelmaa, joihin sisältyy automaattisesti mukana olevia hyödyllisiä työkaluja, varastonhallinnasta hylättyyn ostoskoriin.

Tarkastelimme erityisesti kuinka Squarespace toimii verkkokauppasivustoissa, ja havaitsimme, että se yhdisti todella tehokkaita ominaisuuksia – kuten mainosjakaumajärjestelmän – upeine malleineen.. Tuloksena on rakentaja, joka voi todella saada tuotteesi loistamaan, ja antaa asiakkaillesi loistavan kuvan siitä, mitä he tekevät’ostamaan uudelleen ennen kuin he napsauttavat osta-painiketta.

Jos haluat parhaan kauppakeskuksen kaupungissa, Squarespace on sinun valintasi. Mutta se’eivät ole vain kauniit kasvot – voit myydä rajoittamattomia tuotteita, muokata myymälääsi ja ladata tuotevideoita kiinnostaaksesi asiakkaita ja kasvattaaksesi myyntiäsi.

Voit jopa myydä offline-tilassa ja pitää kaiken synkronoituna yhdessä paikassa. Tämän ansiosta Squarespace’Viimeaikainen kumppanuus Square: n kanssa. Vain Squarespace Commerce -sovelluksella ja pienellä Square Card -lukijalla (49 dollaria) voit ottaa helposti korttimaksuja liikkeellä ollessaan, ja kaikki myynti synkronoituu online-inventaariosi kanssa. Voit myös tarjota kertaluonteisia alennuksia ja kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita pysyvien suhteiden luomiseksi.

Tätä ominaisuutta tukee tällä hetkellä vain Square Commerce iPhone -sovellus, mutta iPad- ja Android-versiot ovat tulossa pian. Katso tästä lyhyestä videosta lisää siitä, kuinka Squarespace ja Square toimivat yhdessä:

pelata Haluatko myydä verkossa Squarespace-sivustolla? Tutustu Squarespace-verkkokauppakatsaukseen saadaksesi täydellisen kuvan siitä, kuinka tämä rakentaja toimii.

henkilökohtainen

Kuten sinä’olet todennäköisesti jo tajunnut, Squarespace on ihanteellinen sinulle’luodaan salkku tai valokuvaussivusto. Kaikki mallit ovat omien suunnittelijoiden luomia, ja voit muokata niitä sydämesi mukaan’sisältöä tehdäkseen niistä yhtä ainutlaatuisia kuin työsi.

neliöasiakkaatSquarespace palvelee joukko erilaisia ​​asiakkaita, ravintoloista muotisuunnittelijoihin.

Vaihda kuvat, vaihda fontteja ja värejä, jaa sosiaalisessa mediassa, integroi kolmansien osapuolten, kuten Adobe Creative Suite ja Google Drive, ja muiden kanssa rakentaaksesi yksilöllisen henkilökohtaisen tuotemerkin ja luodaksesi online-läsnäolosi.

Squarespace-alueella on malleja tukemaan kaikenlaisia ​​sivustoja musiikista valokuvaukseen. Jokaisessa mukana on sisäänrakennettu räätälöintityökaluja ja lisäominaisuuksia, joten kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla..

skaalautuvuus

Sinä et’Haluat perustaa verkkosivuston vain loppua tilaa ja täytyy siirtyä toiselle alustalle. Sinä et’t halua oman menestyksen uhria – sinun pitäisi olla innoissasi verkkosivustostasi’kasvua, ei katsomassa sitä hermostuneesti, koska se’s liian paljon liikennettä.

Squarespace tarjoaa rajattoman tallennustilan ja kaistanleveyden heti halvimmalla suunnitelmalla, joten et halua’Ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta. Sen suunnitelmat tarjoavat terveellisen määrän ominaisuuksia, joten sinun ei pitäisi’t tarvitse päivittää liian usein.

Verkkokaupoissa voit myydä rajattomasti tuotteita ilman transaktiomaksuja, joten voitit’t saavuttaa tuoterajaa, kuten teet joidenkin verkkosivustojen rakentajien kanssa. Mutta jos sinä’Verkkokauppaa koskevan imperiumin käynnistämisen yhteydessä kannattaa ehkä siirtyä käyttämään omaa verkkokauppaalustaa, kuten Shopify tai BigCommerce, ylläpitääksesi pitkäaikaista kasvua.

Kaiken kaikkiaan Squarespace tarjoaa ominaisuuksia, jotka tukevat verkkosivustosi’kasvua – varsinkin jos sinä’uudelleen salkun tai pienyrityksen sivuston ylläpitäminen.

Kuinka hyvät ovat neliötilat’s Mallit?

Me’olet jo raved noin Squarespace’suunnittelee, mutta mitä’Onko heistä niin hyviä? Ja mitä tämä tarkoittaa sinulle, kun sinä’rakennat verkkosivustosi uudelleen?

Ruututila ei’Meillä ei ole satoja malleja – sillä on hieman yli 60. Tämä vaikuttaa hyvin pieneltä numerolta verrattuna Wixiin’s 500+ -mallit, mutta Squarespace tarkoittaa laatua enemmän kuin määrää – ja onnistuu kauniisti.

Käyttäjämme eivät olleet’kiitän vain Ruututilaa’mallit malleiksi, jotta ne olisivat kauniita – ominaisuuksista ja suunnittelusta he tekivät vaikutuksen:

“Malli tarjosi minulle uskomattoman näköisen sivuston, mutta myös kaikki ominaisuudet’d on oltava menestyvä.”

Niiden tyylikkäät, tyylikkäät ja modernit mallit, kaikki Squarespace-tuotteet’Mallit luodaan vastaamaan sen standardeja “loistava suunnittelu, käytettävyys ja suorituskyky”. Kaikissa malleissa on esikatselu ja muokkaus ilmaiseksi, koska tämä sisältyy kuukausittaiseen tilaukseen.

Kun kaikki mallit näyttävät hyvältä, kuinka sinun on tarkoitus valita? Onneksi voit etsiä hakupalkin avulla mallia, joka vastaa ideasi, tai selata luokittain. siellä’s laaja valikoima toimialoja, mukaan lukien valokuvaus, yhteisö- ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, musiikki sekä terveys ja kunto.

neliön muotoilumallitSquarespace tarjoaa upeat mallisuunnitelmat, joissa on tehokkaita ominaisuuksia. Voit etsiä ihanteellista mallia tai selata tarjolla olevia luokkia.

Malleissa on ominaisuuksia ja asetteluja, jotka on erityisesti suunniteltu ja sisällytetty sopimaan teollisuudelle, jolle se on tehty. Vaikka verkkosivustollasi onkin paljon luovaa hallintaa, olet silti erittäin riippuvainen mallistasi, joten se’on hyvä valita sivustoosi sopiva’tarkoitus samoin kuin sen esteettinen.

Jos muutat mielesi, niin’on hieno! Voit vaihtaa malleja milloin tahansa, myös verkkosivustosi avautumisen jälkeen. Voit jopa asentaa useita malleja työskennelläksesi ja esikatsellaksesi, mikä helpottaa päätöksentekoprosessia.

Kun vaihdat, sisältösi siirretään automaattisesti uuteen malliin, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Sinä’Sinun on todennäköisesti vain mukautettava muutama asia varmistaaksesi, että se näyttää edelleen parhaalta. Mitä’Lisäksi kaikki Squarespace-mallit reagoivat mobiililaitteisiin, joten älä vastaa’t huolesta näiden matkaviestinkävijöiden menettämisestä.

Suunnittelu

Vaikka Squarespace tarjoaa rakennuspalikoita verkkosivustollesi, se’todennäköisesti sinä’olet saanut oman tyylisi, jota haluat mainostaa. Mukauttaminen on elintärkeää – loppujen lopuksi se’mikä tekee sivustostasi ainutlaatuisen.

Mallin mukauttamatta jättäminen olisi kuin pukeutuminen samaan asuun kuin joku muu juhliin. Jazz se ylös – lisää ainakin huivi!

Ruututila antaa sinulle vapauden tehdä tämä. Voit mukauttaa sivusi ja tehdä sivustostasi täysin ainutlaatuisen.

Squarespace’s-mallit ovat erittäin joustavia, eli voit tehdä niistä helposti omia – voit korvata kuvia, lisätä ja poistaa osioita, kirjoittaa tekstiä ja hallita useita sivuja kerralla.

Vaikka se’s ei ole “puhdas” vetämällä ja pudottamalla, voit vetää tiettyjä elementtejä ympäri ja muokata kuvan asettelua muuttamalla suunnitteluasetuksiasi – esimerkiksi luomalla kollaasi tai tekemällä kuvia päällekkäisiksi. Jos haluat todella erilaista mallia, vaihda mallia ja jatka mukauttamista!

neliön muotoilumallitSquarespace tarjoaa upeat mallisuunnitelmat, joissa on tehokkaita ominaisuuksia. Voit etsiä ihanteellista mallia tai selata tarjolla olevia luokkia.

Yksi huomionarvoinen neliötilasta on, että oletetaan, että sinulla on korkearesoluutioisia valokuvia täyttämään suuret kuvalohkot, jotka hallitsevat suurimpaa osaa sen malleista. Juuri nämä tekevät näistä malleista niin visuaalisesti vaikuttavia, ja jos et’Koska sinulla ei ole korkealaatuisia kuvia mallien täyttämiseksi, saatat kamppailua.

Jos et’Koska sinulla ei ole omia valokuvia, Squarespace on yhteistyössä Getty-kuvien kanssa, joten voit etsiä käytettäviä kuvia varastokuvista. Jotkut ovat ilmaisia, kun taas toiset (yleensä ammattimaisemmat napsautukset) maksavat noin 10 dollaria.

Niille, joilla on jonkin verran koodaustietoa, voit mennä ylimääräiselle mailelle ja käyttää näitä taitoja räätälöidä fontit, värit ja taustat todella ainutlaatuiseen tyyliin. Ruututila suosittelee vain mukautetun koodin käyttämistä näihin kosmeettisiin muutoksiin, koska yrittämällä muokata sivustosi asettelua voi olla haitallisia vaikutuksia.

Jopa ilman koodia, voit mukauttaa fontteja, värejä, taustoja, kuvia, tekstiä ja otsikoita. Voit lisätä sivuja, hallita valikkorakennetta ja paljon muuta. Squarespace’Tavoitteena on auttaa luovia ideoita onnistumaan – joten on järkevää, että sinulla on vapaus ilmaista oma tyylisi mallineissa.

Lisätietoa

 • Lisätietoja neliötilasta’Suunnittelumme koko ruudun tilaruudumme kokoelmassa
 • Tarvitsetko apua? Tutustu mallin mukauttamiseen ruudun käyttöruudustamme

Squarespace’s Työkalut

auta & Tuki

Me kaikki voimme hiukan juuttua toisinaan – mutta jos tarvitset tukea, voit tulla toimeen pienellä Squarespace-apulla!

Rakentaja tarjoaa pienen, mutta laadukkaan valikoiman tukivaihtoehtoja:

 • Live-keskustelu maanantaista perjantaihin
 • 24/7 sosiaalisen median tuki Twitterin kautta
 • 24/7 sähköpostituki
 • Perusteellinen tietopohja
 • Yhteisöfoorumi
 • Video-oppaat

siellä’s jokaiselle jotakin täällä, vaikka sinäkin’Huomaa Ruututila ei’t tarjoa puhelintukea. Tästä huolimatta arvostamme Squarespacea edelleen asiakaspalvelustaan ​​- etenkin sen uskomattoman perusteellisesta tietokannasta.

neliötukiSquarespace-tietokanta tarjoaa sinulle paljon tukivaihtoehtoja ohjeoppaista webinaareihin ja työpajoihin.

Squarespace-tietokanta on täynnä artikkeleita, oppaita ja video-oppaita. Voit jopa ilmoittautua verkkoseminaareihin tai liittyä keskusteluihin yhteisöfoorumilla.

Se on todellakin yksi perusteellisimmista ja luotettavimmista tukikeskuksista. Suosittelemme ehdottomasti tarkistamista ensin, kuten sinäkin’Löydät todennäköisesti vastauksesi ilman, että tarvitset suoraa keskustelua tai sähköpostitukea.

Sosiaalisen median integraatio

Maailmassa, jossa tykkää, twiitit, seuraavat ja suosikkeja pidetään melkein yhtä arvokkaina kuin todellinen valuutta, verkkosivustosi integroiminen sosiaaliseen mediaan on erittäin tärkeää.

Squarespace-palvelun avulla on helppo jakaa iloa yhdistämällä tilejä yli 20 sosiaalisesta alustasta, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube. Synkronoi Dropboxin kanssa, jotta voit helposti käyttää valokuvakokoelmia tai tuoda sisältöä suoraan sivustoosi Instagramista, Twitteristä ja muista.

Tämän lisäksi voit käyttää sosiaalisia syötteitä verkkosivustollasi, jolloin kävijöiden on helppo seurata päivityksiäsi yhdessä paikassa.

SEO & Markkinointi

SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia, ja se nostaa verkkosivustosi paremmin hakutuloksissa. Milloin viimeksi napsautit Google-tulosten toiselle sivulle? Haluat olla tällä ensimmäisellä sivulla, ja SEO antaa sivustollesi parhaat mahdollisuudet päästä sinne.

Ruututilassa on hyvä SEO, ja sen kaikki sivut noudattavat SEO: n parhaita käytäntöjä. Se antaa sinulle työkalut hyödyntää mitä’s siellä, kuten nimikkeiden hallinta ja avainsanojen ja alt-tekstin lisääminen.

Squarespace-palvelussa on ohjeita, jotka auttavat sinua’tukisivut, jotka tarjoavat erittäin perusteellisen johdannon SEO: han. Tämä saattaa tuntua hiukan ylivoimaiselta aloittelijoille, joten muista ottaa aikaa, jotta luet sen kaiken.

Markkinoinnissa voidaan joko integroida MailChimp tai käyttää Squarespace’s all-in-one-alustan käynnistämiä sähköpostikampanjoita – arvasit sen – sähköpostikampanjoita.

neliömarkkinoinnin työkalutSquarespace’Markkinointityökalujen avulla tavoitat enemmän ihmisiä ja kasvatat verkkosivustoasi’yleisö

Tämä sisäinen järjestelmä on hieno tapa yhdistää brändisi kaikilla verkkosivustosi osa-alueilla kotisivustasi markkinointiviesteihisi..

Yhdistä tämä SEO-työkaluihin ja sosiaalisen median integrointiin, ja Internetin on todella istuttava ja kiinnitettävä huomiota.

verkkotunnukset

Verkkotunnuksesi on verkkosivustoosoite, jota ihmiset käyttävät löytääkseen sinut. Esimerkiksi omamme on www.websitebuilderexpert.com. Voit ostaa verkkotunnuksen Squarespace-sivustosta tai yhdistää oman verkkotunnuksen, jos sinulla sellainen jo on.

Saat ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, jos kirjaudut vuotuiseen maksettuun suunnitelmaan. Tämä on ilmaista vain ensimmäisen vuoden – sen jälkeen verkkotunnuksesi uusiutuu normaalilla hinnalla.

neliöalueetVerkkotunnuksen rekisteröiminen Squarespace-palvelussa on nopeaa ja helppoa. Kirjoita verkkosivustosi nimi ja etsi käytettävissä oleva verkkotunnus ja siirry sitten kassalle.

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen Squarespace-palvelun kautta todella helposti. Sinun tarvitsee vain löytää käytettävissä oleva verkkotunnus sopivaksi sivustollesi, lisätä se ostoskoriin ja sitten suorittaa muutama vaihe osta ja rekisteröidä verkkotunnuksesi. Hinnat vaihtelevat 20–70 dollaria vuodessa – tarkemmat verkkotunnukset, kuten esimerkki.legal tai esimerkki.salon, ovat kalliimpia kuin perusverkkotunnukset, kuten esimerkki.fi.

turvallisuus

Kaikissa Squarespace- ja kolmansien osapuolien verkkotunnuksissa on ilmaiset SSL-varmenteet, kun ne on kytketty Squarespace-sivustoosi.

SSL on Secure Sockets Layer ja suojaa kaikki verkkosivustosi kautta syötetyt tiedot. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää sivustoja, jotka käsittelevät maksuja, kuten verkkokaupat.

Squarespacessa on sisäänrakennettu suojaus haittaohjelmien tai ei-toivottujen virheiden torjumiseksi, ja DDoS Protection auttaa suojaamaan sivustosi haitalliselta liikenteeltä. (DDoS tarkoittaa hajautettua palvelunestoa, hyökkäys, jonka aikana sivustosi tulvii liikenteeseen, jotta se ei olisi käyttäjien käytettävissä.)

Ruututila ei’Älä jätä sinut taistelemaan itseäsi – sillä on laadun suojaus, jotta verkkosivustosi pysyy turvassa.

varmuuskopiot & Palauttaa

Me’Olemme kaikki hengittäneet helpotuksen huokaus autosäädöllä pelastuksen jälkeen. Jos sinä’unohdat aina painaa tallentaa, ehkä kirjoittaa muistutuksen, koska Squarespace ei’sisällyttää automaattisen tallennuksen editoriin.

Squarespace antaa kuitenkin palauttaa poistetut sivut ja blogiviestit 30 päivän kuluessa niiden jälkeen’ve on poistettu – joten ei tarvitse paniikkia! Squarespace tekee varmuuskopioita verkkosivustostasi ja tallentaa ne ensisijaisiin ja toissijaisiin palvelimiin sekä tiedostojen tallentamiseen fyysisiin ja muualla oleviin tallennuslevyihin. Että’s melko perusteellinen!

Ja jos sinä’muokkaamalla liikkeellä ollessasi puhelimestasi, voitit’t menetä työsi, jos Internet katkeaa. He ovat todella ajatelleet kaikkea!

Squarespace’s Hinnoittelu ja vastinetta rahalle

Saat todella sen, mitä maksat tällä rakentajalla – vaikka sillä on kalliimpia suunnitelmia kuin joillakin kilpailijoilla (kuten Weebly), saat todella laadukasta palvelua, jopa alhaisimmalla suunnitelmalla.

Squarespace-alueella on neljä hinnasuunnitelmaa, vaihtelevat 12–40 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Kaikissa vuosisuunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys, ilmainen mukautettu verkkotunnus ja SSL-suojaus. Voit avata lisäominaisuuksia päivityksen yhteydessä, mukaan lukien verkkokaupan toiminnot ja mainos ponnahdusikkunat.

Halvin Squarespace-suunnitelma on Henkilökohtainen suunnitelma 12 dollaria kuukaudessa, jolla on verkkosivuston ominaisuuksia, mutta ei verkkokaupan toimintoja. Verkkokaupan alin suunnitelma on 26 dollaria kuukaudessa, joka sisältää rajoittamattoman määrän tuotteita, ei transaktiomaksuja, etikettien tulostamista ja paljon muuta.

Käytettävissä olevat suunnitelmat

Hinnasuunnitelmat Kuukausittainen suunnitelma ($ / kk) Vuosisuunnitelma ($ / kk) Säästöt (%)Henkilökohtainen suunnitelmaLiiketoimintasuunnitelmaVerkkokaupan perussuunnitelmaVerkkokaupan edistynyt suunnitelma
$ 16 $ 12 25%
$ 26 $ 18 31%
$ 30 $ 26 13%
$ 46 $ 40 13%

Ruututilan tarjouskoodiKäytä tarjouskoodia "WBE" Kassalla 10%: n alennus

Saat 10% alennuksen kaikesta neliösuunnitelmasta
Oletko valmis antamaan Squarespace-tilan? Meillä on lukijoillemme yksinoikeustarjouskoodi säästät 10% minkä tahansa Squarespace-suunnitelman kustannuksista! Lunastaa tämä alennus kirjoittamalla: Tarjouskoodi: “WBE”
kassalla.

Verkkosivun rakennussuunnitelmat

Squarespacella on kaksi suunnitelmaa, jotka on omistettu verkkosivustojen rakentamiseen (verkkokaupan luomisen sijasta).

neliön hinnoittelu verkkosivustojen rakennussuunnitelmatSquarespacessa on kaksi verkkosivustojen rakentamissuunnitelmaa, henkilökohtainen ja liiketoimintasuunnitelma

Squarespace’s 12 dollaria kuukaudessa Henkilökohtainen suunnitelma antaa sinulle kaiken tarvittavan suoraviivaisen, mutta täysimittaisen verkkosivuston luomiseksi. Toisin kuin muut rakentajat, joilla on taipumus rajoittaa aloitussuunnitelman ominaisuuksia, Squarespace’s Henkilökohtainen suunnitelma sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden.

Jos et’Sinun ei tarvitse myydä verkossa, tai jos tarvitset ammatillista sähköpostia G Suiteltä, henkilökohtainen suunnitelma on loistava paikka aloittaa.

Liiketoimintasuunnitelma on 6 dollaria enemmän kuin henkilökohtainen suunnitelma osoitteessa 18 dollaria kuukaudessa, mutta mukana on vielä enemmän ominaisuuksia. Tämä on suunniteltu edelleen verkkosivuston rakentamiseen myymälän sijasta, mutta siinä on paljon verkkokaupan toimintoja – myy rajaton määrä tuotteita, hanki mainos ponnahdusikkunoita, räätälöi koodin avulla ja paljon muuta.

Kuten nimestä voi päätellä, Liiketoimintasuunnitelma on paras yrityksille! Jos verkkosivustosi kasvaa ja haluat alkaa myydä muutamia tuotteita rinnalla, liiketoimintasuunnitelmassa on kaikki mitä tarvitset menestyäksesi.

Verkkokauppasuunnitelmat

Jos haluat todella sukeltaa online-myyntiin, sinä’Tarvitsen yhden ruudusta’verkkokauppasuunnitelmat. Ne on suunniteltu erityisesti verkkokauppojen rakentamiseen, ja ne ovat kaksi korkeinta hintaa koskevaa suunnitelmaa.

neliön verkkokaupan hinnoitteluSquarespacessa on kaksi verkkokauppasuunnitelmaa, Basic ja Advanced.

26 dollaria kuukaudessa perussuunnitelma on halvin vaihtoehto verkkokaupan perustamiseen. Siinä on kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet, mutta se poistaa transaktiomaksut ja lisää verkkokaupan lisäominaisuuksia, kuten varastonhallinnan ja etikettien tulostamisen ShipStationin kautta.

Perussuunnitelma on paras verkkokaupan perustamiselle ja verkkokaupan kasvattamisen aloittamiselle.

Edistynyt suunnitelma on kallein 40 dollarilla kuukaudessa, ja siinä on eniten ominaisuuksia. Se tarjoaa kaikki liiketoiminta- ja perussuunnitelmien ominaisuudet sekä houkuttelevat lisäominaisuudet, kuten hylätyn ostoskorin palauttamisen, edistyneen kuljetuksen, joustavat alennukset ja lahjakortin luomisen..

Jos yrityksesi kasvaa ja tarvitsee kehittyneitä ominaisuuksia kasvun tukemiseksi, Advanced-suunnitelma on yllätys yllätys, täydellinen ottelu.

Soittaminen kaikille opiskelijoille!

Jos sinä’uudelleen opiskelija ja sinulla on kelvollinen koulun sähköpostiosoite voit saada 50% alennuksen ensimmäisestä Squarespace-vuodesta. Että’minkä tahansa uuden verkkosivuston tai verkkokaupan!

Tutustu tähän erityiseen opiskelija-alennukseen saadaksesi lisätietoja Squarespacesta’mahtavia säästöjä.

Päät kuitenkin – sinä pystyt’t käytä sitä muiden tarjouskoodien rinnalla. Se tarkoittaa sinua’Minun on valittava tämän 50%: n alennuksen ja aiemmin mainitun 10% -kupongin välillä. (Vaikka luulemme tietävämme kumpi sinä’Valitsen…)

Voit jopa soveltaa alennusta jopa kolme verkkosivustoa yhden koulun sähköpostiosoitteen alla. Siirry tänään Squarespaceen ja etsi koulusi aloittaaksesi!

Päästä alkuun

Squarespace’S hinnat eivät ole’t törkeää saamasi palvelun laadusta. Itse asiassa Squarespace’Alkuhinta on halvempi kuin Wixin, suurimpien kilpailijoidensa kanssa. Mutta haluat olla varma, että se todella on oikea rakentaja sinulle, ennen kuin erotat kovalla työllä ansaitsemastasi käteisestä. Ja riippumatta siitä kuinka monta arvostelua olet lukenut, voitit’t todella tiedä, kunnes olet kokeillut sitä itse.

Vaikka Squarespace ei’t ei ole ilmaista suunnitelmaa, kuten joillakin verkkosivustojen rakentajilla, se tarjoaa a 14 päivän ilmainen kokeilu kaikille maksettaville suunnitelmille. Sinä et’t tarvitse antaa mitään maksutietoja – ellet tietenkään päätä ilmoittautua kokeilun lopussa!

Kun maksat suunnitelmasta, et’sinun ei tarvitse suudella rahaa hyvästi. Squarespacella on 14 päivän rahat takaisin -takuu, joten sinä’Saat hyvityksen, jos peruutat kahden ensimmäisen viikon aikana.

Ruututilakatsaus: Yhteenveto

Me’ve on tutkinut työkalujaan, sukellut hinnoitteluun ja ravittu suunnittelustaan ​​- mutta lopulta, tuleeko Squarespace esiin huipulla?

Tällaisen perusteellisen tarkastelun jälkeen voimme päätellä, että Squarespace on johtava verkkosivustojen rakentaja, ja hyvästä syystä. Se’s on saanut markkinoiden parhaat mallit, ja se yhdistää nämä intuitiiviset mallit tehokkaisiin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin.

Squarespace antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset tainnuttavan verkkosivuston luomiseen tarvitsematta tietää koodiriviä.

Se’s lähinnä sinua’Pääset suunnittelijoiden tekemään verkkosivustoon murto-osan hinnasta ja antaa yrityksellesi, portfoliosi tai verkkokaupallesi ainutlaatuisen ja visuaalisen tavan luoda skaalautuva ja kaunis brändi.

Mutta se’ei kaikille. Aloittelijat saattavat kamppailevat kiinni siitä, joten se’s paras niille, joilla on kärsivällisyyttä tai vähän teknistä luottamusta.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme Squarespacea kaikille, jotka haluavat suunnittelun, jotka haluavat ainutlaatuisen ja visuaalisesti vaikuttavan verkkosivuston ja antavat mielellään vähän aikaa sivujensa muotoiluun..

Ruututila ei ole’t vain kauniit kasvot – sen ominaisuudet pakatavat lävistimen, ja sen tuki- ja turvaominaisuudet eivät ole välttämättömiä’t sotkea. Kokeile tätä poistumisverkkosivuston rakentajaa itse ja katso mitä voit luoda!

Ruututilan usein kysyttyjä kysymyksiä

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Tämän artikkelin analyysit ja grafiikat perustuvat aitoihin lähteisiin, jotka on talon asiantuntijoidemme ristiinvalidoinut. Pidämme huolella huolta siitä, että julkaisemamme tiedot ovat luotettavia ja tarkkoja. WBE ei kuitenkaan vastaa mistään virheellisistä tiedoista, jotka käyttäjät, tutkimuksen osallistujat tai muut yhteisöt ovat toimittaneet meille.

Huomaa, että tämän artikkelin sisältö on tarkoitettu vain yleisiin tietoihin. Me’vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla tästä artikkelista ja sitä tukevasta tutkimuksesta. Lisätietoja ota yhteyttä verkkosivustojen rakennusalan asiantuntijaan suoraan sähköpostitse osoitteeseen

Tämä opas on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map