Ruututila mikroskoopin alla

Squarespace on unelma-verkkosivuston rakentaja luoville tyypeille. Liukkaan suunnittelun ja skaalautuvuuden vuoksi se onnistuu tyydyttämään sekä rentouttavat että ammattilaiset. Tyydyttääkö se sinua? Lue lisätietoja. Tällä sivulla on yleiskatsaus Squarespace-tilaan ja osoittaa sinut jatkokäsittelyyn, jos haluat’olet kiinnostunut oppimaan lisää.


Mikä on Ruututila?

Ruututila ei ole mitään, ellei hienostunut. Se’S on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä vedä ja pudota -rakentajista, joka on rakennettu kauniiden, muokattavissa olevien mallien pohjalle. Se on viime aikoina vahvistanut verkkokaupan toimintojaan, joten se on erityisen siisti sovi taiteen myyntiin verkossa.

Tyylikäs ja toimiva – jos jonkin verran edistynyt – Ruututilaa on käytetty miljoonien sivustojen rakentamiseen. Sinä’olen luultavasti vieraillut muutamassa heistä itse. Jalostamo29 ja Lyft ovat vain pari merkittävää käyttäjää.

Ruututilan historia

Vuonna 2003 yliopiston asuntolassa perustettu Squarespace on kasvanut tasaisesti yhdeksi parhaista verkkosivustojen rakentajista. Yhtiöllä on New York City, jolla on vielä kaksi toimistoa Portlandissa ja Dublinissa, ja sillä on nyt yli 800 työntekijää ja miljoonia sivustoja. Heidän tyylikäs ja jäsennelty lähestymistapansa on viljellyt intohimoista globaalia käyttäjäkunta.

Kuinka Squarespace toimii??

Ruututila on rakennettu malliensa ympärille, jotka ovat mukavasti markkinoiden tyylikkäimpiä. Käyttäjät valitsevat valtavan valikoiman malleja alueelleen ja mukauttavat ne sitten haluamallaan tavalla. Koska Squarespace on uskova sisäisiin toimintoihin, sillä on joitain parhaimmista ominaisuuksista.

Sen sosiaaliseen mediaan integroituminen on vertaansa vailla, ja sen laaja taustatoiminto tekee sivuston ylläpidosta helppoa. siellä’on paljon vähemmän kädestä, joten totuttelu voi viedä hetken, mutta kun käyttäjät napsauttavat Ruutua, he harvoin näkevät sopivan lähtevän.

Kenelle ruututila on?

Parhaat verkkosivustojen rakentajat lainaavat itsensä moniin eri tarkoituksiin, ja Squarespace ei ole poikkeus. Jos meidän piti kaventaa sitä, me’d sanovat, että Ruututila on erityisen hyvä seuraaville:

  • Kaikkien raitojen luovat ihmiset – muusikot, graafiset suunnittelijat, valokuvaajat jne.
  • Pienet, tyylikkäät verkkokaupat
  • ravintolat

Kun se ei ole’Kehittäen kuuluisia käyttäjiä, kuten Keanu Reeves ja John Malkovich, Squarespace pyrkii löytämään eniten pitoa luovissa aloissa. Sen tyylikäs perusta tekee siitä ihanteellisen kaiken kaikkea salkkuista täydellisiin julkaisuihin.

Suosittelemmeko Ruututilaa?

Sanalla sanoen kyllä. Ainakin se’s kokeilemisen arvoinen. Ruututilan pisteytys on 4,1 tähteä tutkimuksessamme, ja se on erinomainen muotoilu ja taustan organisointi. Sen hakukoneoptimointi on myös kattava ja helppokäyttöinen, jos valitset oikean mallin.

FAQ

Onko Squarespace helppokäyttöinen?

Squarespace: lle on oppimiskäyrä. Se’Sitä ei ole niin intuitiivisesti käytettävä kuin kilpailijoita, kuten Wix tai Weebly, mutta sen jälkeen kun otat sen käsiinsä’s yksi parhaista rakentajista päivittäiselle sivustonhallinnalle.

Pitääkö minun koodata?

Edistynyt mukauttaminen vaatii jonkin verran koodaustaitoja, mutta se ei varmasti ole’t välttämättömyys. Voit tehdä täysin toimivan neliötilan tietämättä edes mitä HTML tarkoittaa (hypertekstin merkintäkieli, jos olisit utelias).

Paljonko se maksaa?

Squarespace on yksi markkinoiden edullisimmista verkkosivustojen rakentajista, mutta saat mitä maksat. Halvin suunnitelma, henkilökohtainen, maksaa 12 dollaria kuukaudessa. Kehittyneen verkkokauppasuunnitelman kello on 40 dollaria kuukaudessa. Katso täydellinen suunnitelmien erittely lukemalla Squarespace-hinnoittelumme tai tutustu Squarespace-tarjouskoodiin, joka säästää 10% minkä tahansa suunnitelman kustannuksista.

Keitä me olemme?

Website Builder Expert on johtava resurssi verkkosivuston luomiseen ja läsnäolon kasvattamiseen verkossa. Olipa sinulla toiveita bloggaamisesta tai verkkokaupasta, tiimimme pyrkii antamaan kaikki tarvitsemasi tiedot oikein. Arvostelut, oppaat ja vertailut ovat kaikki osa tehtäväämme.

Vaikka meillä on laaja henkilökohtainen kokemus verkkosivustojen rakentamisesta, täydennämme tietämystämme tutkimuksella ja käyttäjätestauksella. Esiintymisissä kysyämme suunnittelun ammattilaisilta nähdäksemme, mitkä rakentajat ovat kärjessä. Haluamme osoittaa käyttäjille jokaiselta elämän osa-alueelta oikeaan suuntaan, ja se edellyttää lintuperspektiivistä näkymää markkinoilta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me