SEO pregled kvadrata

Koliko je dobar SEO kvadratni prostor i hoće li on pomoći vašoj web stranici da se nađe u tražilicama?

SEO kvadrata
Iskušani da koriste Squarespace, ali odgađaju ga pričanjem o njegovom šokantno lošem SEO-u? Smatram da biste umjesto toga mogli igrati WordPress, iako je Squarespace idealan na svaki drugi način?


Don’ne skoči pištolj! Glasine da su graditelji web stranica beskorisni za SEO (optimizacija za tražilice) već su neko vrijeme upravo to – glasina..

Istina je, kvaliteta izrade web stranica’SEO će jednostavno ovisiti o tome koji graditelj web stranice ste’ponovno koristite. Mi’detaljno sam istražio sve vrhunske stručnjake za izradu web stranica, fokusirajući se na najrelevantnije značajke, i zaključio sam da je Squarespace’s SEO mogućnosti mogu u stvari biti podcijenjene.

Većina kvadrata prepoznaje kvadratni prostor – uključujući nas – kao izvrsnog graditelja web stranica za predloške i dizajn. Međutim, to’je manje poznat po solidnom rasponu SEO alata, koji mogu poboljšati vašu web lokaciju, tako da ona izgleda viša u ljestvici tražilica. Web lokacije iz kvadrata često čak i na Googleu dođu do željenog prvog mjesta’s rezultatima!

Squarespace SEO je izvrsna opcija ako imate’ste već upoznati sa najboljom praksom SEO. Mi smo sami testirali njegove SEO značajke, a možete provjeriti ocjene zvjezdica koje smo izračunali u nastavku. U ovom članku vi’Pronaći ćete popis Squarespace’s SEO značajkama, savjeti kako da ih iskoristite na najbolji način i dodatni savjeti o poboljšanju vaše stranice Squarespace’SEO sami.

Daljnje informacije:

Pregled kvadrata – naš sveobuhvatni pregled Squarespacea

Pregled cijene kvadrata – pronađite detalje o kvadratu’s planovima i cijenama

Pregled e-trgovine Squarespace – provjeravamo Squarespace’alata za e-trgovinu

Ekskluzivni kôd ponude za kvadratni prostor – kada vi’Spremni ste za prijavu, uštedite 10% uz naš posebni kod za popust!

Ukratko: prednosti i nedostaci SEO kvadrata

Kvadratni prostor ne’nemate reputaciju za SEO, ne zbog nedostatka alata, već zato što zahtijeva vremensko ulaganje da bi se stvarno ugodilo sučelju. Ali ako ti’ponovno ste zadovoljni s tim, onda je Squarespace dobro opremljen za poboljšavanje vaše stranice’S ljestvicama na tražilicama.

prozodija

 • Čisto, strukturirano sučelje. Svaki od stranica i postova ima svoje “konfiguracijski okviri,” gdje možete unijeti meta naslove i opise. To’Jednostavna je značajka, ali jednostavnost je ono što čini Squarespace’a Osnovni, temeljni SEO funkcije su izvedive. Nijedna od glavnih značajki ne zahtijeva znanje kodiranja.
 • Integracija društvenih medija. Integracija društvenih medija na Squarespace je besprijekorna i moderna. Pomaže tražilicama da zabilježe dionice i angažman, što povećava vaš legitimitet pred njihovim očima. Osim toga’je sjajan način objedinjavanja vašeg branda.
 • Kontrola korisnika. Kvadratni prostor omogućuje vam dodavanje koda, što je ponekad jedini način primjene naprednih tehnika. Ovo nije’ne profesionalno za sve, ali u hiper-natjecateljskom svijetu SEO može biti razlika između prvog mjesta i stranice na Googleu.

kontra

 • Ponašanje predloška. Neki predlozi Squarespacea imaju neobičnu naviku prikazivanja SEO podataka na web mjestu. Za to postoje zaobilazna rješenja, ali to’s bizarnom čudom za upravljanje i odvraćanje od supstancije onoga što vi’radiš.
 • Nije za početnike SEO-a. Ako ti’ponovno ugodni s kodom i naprednim SEO-om, Squarespace može raditi baš sve što želite. Ako ti’Ponovo, davatelji poput Wix-a ili čak WordPressa više ne odgovaraju.
 • Nemogućnost dodavanja SEO dodataka. Možeš’Ne instalirajte aplikacije kao što je Yoast za dodatnu pomoć u upravljanju vašim SEO alatima. WordPress je poznat po svojim dodacima, ali Squarespace ima sve ugrađeno, što znači da možete’ne dodajte aplikacije treće strane.

Daljnje informacije:

SEO Builder SEO vs WordPress SEO – razgovaramo o tome što je bolje

Popis popisa svojstava Squarespace SEO

Čak i samo tri slova “S-E-O” dovoljni su da se većina nas povuče u prijevremenu frustraciju. Dakle, umjesto da se bacite oko pojmova poput “SSL” ili “alt tekst,” pustiti’otpočnite stvari s raščlanjivanjem svake značajke: što je, kako djeluje s Squarespaceom (ili ne’t) i kada biste ga trebali dodati na svoju web lokaciju.
Squarespace SEO Značajke: definitivni popis

 • Naslov stranice
 • Google indeks
 • Bing Alati za webmastere
 • Čitljiva imena datoteka
 • Meta naslov
 • Meta opis
 • Prilagođeni URL-ovi
 • naslovi
 • Tekst alt slike
 • Brzina i produženje rada
 • Mobile friendly
 • 301 preusmjeravanja
 • SSL enkripcija (HTTPS)
 • Mapa
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Integracija društvenih medija
 • Upute za tražilice
 • Kanonske oznake
 • Strukturirani podaci

1. Naslov web mjesta

Naslov web stranice jednostavno je tekst naslova koji se pojavljuje na vrhu svake stranice na web mjestu. Čak i ako imate sjajan logotip, to’Najbolje je upotrijebiti i jedno od ovih naslova – kao prvo, naslov govori tražilicama o čemu se radi na vašoj web lokaciji. Za maksimalan učinak održavajte kratkim naslov svoje stranice i usredotočite se na ključne riječi.

Je li uključena? Da, možete dodati naslov svoje web lokacije.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

2. Google indeks

Google vodi indeks svih web stranica koje prepoznaje. Da biste to učinili, Google’s botovi indeksiraju i pregledavaju vašu web lokaciju ‘čitati’ te kategorizirati novi sadržaj i ažurirati svoju web lokaciju’s liste u rezultatima pretraživanja.

Je li uključena? Da, možete tražiti da Google indeksira vašu web lokaciju pomoću Google Search Console. Kvadratni prostor ne’to ne radim za vas, ali Google htjeti automatski indeksirati sve web stranice bez ikakvih radnji s vaše strane. Samo će vam trebati malo duže ako to ne učinite’ne želim to aktivno zatražiti.

Kada bih to trebao zatražiti? Pri pokretanju.

3. Bing Alati za webmastere

Ovo je besplatna usluga za upravljanje vašom web stranicom’prisutnost u Bingu’s rezultatima pretraživanja, koji imaju slične kriterije kao Google indeks.

Je li uključena? Da. Svoje mjesto Squarespace možete potvrditi pomoću Binga i Yahooa, ali opet, to morate učiniti sami – to je pobijedilo’ne događa se automatski.

Kada bih ga trebao dodati? Pri pokretanju.

4. Čitana imena datoteka

Tražilice indeksiraju sve, uključujući nazive datoteka sa slikama. Pri imenovanju slike koju planirate prenijeti na svoju web lokaciju imajte na umu relevantne ključne riječi. Ciljano ime datoteke pomoći će da se vaše slike rangiraju u pretraživanjima slika.

Je li uključena? Da. Možete dati nazive datoteka sa slikama koje se udvostručuju kao tekst alt slike (vidi br. 9) i mogu slijediti Squarespace’Vodič za najbolju praksu za osiguravanje točnosti.

Kada bih ga trebao dodati? U tijeku najbolja praksa.

5. Meta naslov

Meta naslov je HTML element koji tražilicama (i posjetiteljima!) Točno kaže o kojoj se stranici na vašoj web lokaciji radi. Meta naslov pojavit će se na mnogim ključnim mjestima, ponajviše kao naslovna poveznica u rezultatima pretraživanja.

Je li uključena? Da – svaka stranica i post ima odjeljak s konfiguracijom u koji možete upisati meta naslov.

Kada bih ga trebao napisati? Prije lansiranja.

6. Meta opis

Meta opis je vaša šansa za širenje sadržaja u vašem naslovu. Dobar meta opis će sažeti sadržaj koji korisnici mogu očekivati ​​na vašoj stranici (sa ispod 155 znakova) i uvjeriti ih da kliknu na nju.

Je li uključena? Da – u konfiguraciji stranice možete pisati meta opise.

Kada bih ga trebao napisati? Prije lansiranja.

7. Prilagođeni URL-ovi

Ova značajka pruža vam URL-ove koji odražavaju vaš sadržaj, a ne slučajni žamor brojeva i slova. Prilagođeni URL-ovi su sjajni’t example.com/article/squarespace-seo-guide toliko mnogo informativniji od example.com/hds73tgha?

Je li uključena? Da. Kvadratni prostor generira URL-ove na temelju naslova stranice. Ako to želite promijeniti, to možete učiniti u odjeljku za konfiguraciju stranice.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

8. Naslovi

Naslovi (i manji podnaslovi za pododjeljke) pomažu u strukturiranju vašeg sadržaja. Tražilicama i čitateljima upućuju koje informacije ste dobili’uključeni i gdje.

Je li uključena? Vrsta… Kvadratni prostor je neobičan po tome što ima samo H1, H2s i H3s (sve različite veličine zaglavlja i podnaslova). Suprotno tome, većina graditelja ima čak H6. I dalje možete strukturirati svoj sadržaj u probavljivom obliku za tražilice, iako ne približno tako temeljito kao vi’moći ćete sa šest naslova formata.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

9. Tekst alt slike

Google je pametan, ali to’nije (još) dovoljno pametan da biste sigurno znali što slika prikazuje ili zašto’s relevantno. Alt tekst je ono što ručno upišete kako biste opisali svaku sliku na vašoj web lokaciji, a pojavljuje se umjesto slike ako se slika ne uspije učitati.

Je li uključena? Da. Svakoj slici se može dati alt tekst.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja i kao najbolja najbolja praksa u tijeku.

10. Brzina i produženje rada

Web stranice s dobrom brzinom i učitavanjem učitavaju se brzo i pouzdano “uživo” preko 99% vremena.

Je li uključena? Da. Squarespace’S infrastruktura ima izvrsne temelje za dobru brzinu i produženje rada web mjesta. Nijedna platforma ne može jamčiti 100% produženog vremena, ali Squarespace se približava koliko god možete.

Kada bih ga trebao dodati? Kvadratni prostor pokrivao je ovo.

11. Mobile friendly

Ove su web stranice jednostavne za upotrebu na mobilnim uređajima i pretraživač ih lako pretraživa (tj. Razumije se).

Je li uključena? Da – svaki Squarespace predložak dolazi s mobilnom verzijom koja odgovara zaslonu i omogućuje dodirnu navigaciju.

Kada bih ga trebao dodati? Kvadratni prostor je također pokrivao to.

12. 301 preusmjeravanja

301 preusmjeravanja znače da ako promijenite stranicu’s URL-a od X do Y, korisnici će i dalje biti usmjereni na novu stranicu, čak i ako koriste staru adresu.

Je li uključena? Da. Samo koristi “Preslikavanje URL-ova” u odjeljku Napredno u postavkama vaše web lokacije.

Kada bih ga trebao dodati? Nakon lansiranja.

13. SSL enkripcija (HTTPS)

SSL ili sloj sigurnih utičnica ono je što uspostavlja sigurnu, šifriranu vezu između web poslužitelja i preglednika (poput Safarija ili Google Chromea). Tražilice počinju kažnjavati web lokacije bez SSL-a, pa je osiguravanje SSL certifikata od ključne važnosti.

Je li uključena? Da – besplatni SSL certifikati nude se za sve Squarespace domene.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

14. Sitemap

Ovo je potpuni popis stranica na vašoj web stranici koje tražilice mogu upotrijebiti za utvrđivanje strukture vašeg web mjesta. To možete i vi – pokušajte dodati ‘/sitemap.xml’ do kraja bilo kojeg URL-a da se uvjerite!

Je li uključena? Da, sve stranice Squarespacea dolaze s sitemapom. Ažurira se automatski dok dodajete i uklanjate stranice.

Kada bih ga trebao dodati? Nema potrebe – Squarespace će se automatski pobrinuti za to!

15. Google Analytics

Freemium Google alat koji vam omogućuje pregled podataka o vašoj web lokaciji, od prometa specifičnog za stranicu do demografije korisnika.

Je li uključena? Da. Kreni prema “Vanjske usluge” u Napredne postavke unesite broj računa Google Analytics i vi’dobro je ići.

Kada bih ga trebao dodati? Nakon lansiranja.

16. Google Search Console

Besplatni Googleov alat pomoću kojeg možete vidjeti kako vaša web lokacija funkcionira u rezultatima pretraživanja.

Je li uključena? Da. Jednostavno postavite račun na Search Console i slijedite korake da biste se povezali s Google Analyticsom.

Kada bih ga trebao dodati? Nakon lansiranja.

17. Integracija društvenih medija

To se odnosi na ugrađene funkcionalnosti koje korisnicima omogućavaju dijeljenje vašeg sadržaja na različitim web lokacijama društvenih medija. Integracija društvenih medija omogućuje vam i slanje istog sadržaja na vaše web mjesto i na vaše društvene profile.

Je li uključena? Da, na vašu web lokaciju Squarespace može se povezati preko 30 mreža društvenih medija. Oni će se pojaviti kao povezane ikone.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

18. Upute za tražilice

Ponekad stranica treba “govoriti” na tražilicama, tražeći od njih da ne indeksiraju određene stranice. To bi bilo potrebno ako vaša web stranica ima dvije vrlo slične stranice, a vi želite da se samo jedna prikazuje u rezultatima pretraživanja. Drugim riječima, upute za tražilice osiguravaju da se slične stranice ne natječu jedna s drugom.

Je li uključena? Vrsta… To’moguće je izraditi prilagođene upute za tražilice, ali to zahtijeva a “ubrizgavanje koda,” što u osnovi znači “Uradi sam.”

Kada bih ga trebao dodati? Pri pokretanju.

19. Kanonske oznake

Ako imate više verzija iste stranice (ili ako se istoj stranici može pristupiti s više URL-ova), kanonske oznake omogućuju vam da odaberete na koju se tražilice treba usredotočiti. To ih sprečava da se međusobno natječu.

Je li uključena? Vrsta… Kvadratni prostor automatski postavlja kanonske oznake na stranice. Ali ako ih ikada želite urediti, vi’ponovno si od sreće.

Kada bih ga trebao dodati? Pri pokretanju.

20. Strukturirani podaci

Daje tražilicama određenije informacije o vašim stranicama. Na primjer, ocjene zvjezdica koje vidite u rezultatima pretraživanja imaju strukturirane podatke – i to’samo jedan primjer. Tražilice vole strukturirane podatke, jer pomažu korisnicima da uspostave super relevantne informacije.

Je li uključena? Vrsta… Squarespace automatski implementira neke vrste strukturiranih podataka. Daljnji strukturirani podaci mogući su, ali vi’Morat ćete to učiniti sami pomoću druge injekcije koda. Ako ti’Ako niste ugodni s kodom, postoje bolje usluge od Squarespace-a za to.

Kada bih ga trebao dodati? Prije lansiranja.

Kako započeti s SEO kvadratom

Postoje neki interni resursi na Squarespaceu koji će vam pomoći da započnete sa SEO. Oni’stvorio sam kontrolni popis najviše razine i čak objavio svoj vlastiti vodič za povećanje vaše web lokacije’vidljivost tražilice. Vodič je prilično detaljan, s videozapisima i dugotrajnim pisanim odjeljcima koji se bave svim, od odabira ključnih riječi do strukturiranja sadržaja.

Vodič je također prepun relevantnih veza na usredotočenija SEO pitanja na koja je Squarespace već odgovorio. To’je sjajan resurs, jer ti’Dobićete odgovore koji su već prilagođeni Squarespaceu’alata.

Međutim, Squarespace na početku vodiča to priznaje “SEO strategija ne spada u područje podrške Squarespacea,” budući da tražilice stalno mijenjaju svoje algoritme i svako web mjesto’Potrebe marketinga su jedinstvene. Da’s zašto’pametno je zauzeti Squarespace’S SEO resursi kao polazište. Većina dubinskog SEO-a vam pomaže’Ja ću biti vanjski.

Budući da se algoritmi tražilice uvijek mijenjaju, i najbolji savjet za SEO također treba stalno ažurirati – tamo’nema posebnog pravilnika o tome’s izdržao test vremena, ili bilo što slično. Umjesto toga, vjerujemo izvorima poput Ahrefs SEO bloga i Neila Patela’s SEO člancima, koji obojica ažuriraju svoju čvrstu zbirku savjeta i trikova. Pogledajte govore li ove web stranice vaš jezik, a ako ne’Ne sviđa vam se, svakako provedite nekoliko minuta na Googleu kako biste pronašli detaljan blog ili dva koji odgovara vašim kriterijima. Tamo’nema nedostatka znanja opcija!

stranica za podršku squarespace seoInternetska pomoć u Squarespaceu izvrsno je mjesto za započinjanje

Postoji li dodatak Squarespace SEO?

Najslabiji vid Squarespacea’s SEO podrška je njegov nedostatak odgovarajući SEO dodatak.

SEO dodaci su dodatni softver koji vam neki graditelji web stranica omogućuju da instalirate. One nam manje poznaju kodiranje jednostavnijeg načina optimizacije informacija poput naslovnih oznaka i meta opisa. Jednostavnost koja je rezultirala čini ove programe vrlo popularnima – doista, Yoast SEO dodatak za WordPress jedan je od najčitanijih WordPress dodataka svih vremena.

S druge strane, kvadratni prostor ne’nemam bilo koji SEO dodaci. Squarespace’S razlogom je to što su njegovi ugrađeni SEO alati dovoljno moćni sami. Međutim, propustili smo pogodnost koju pružaju SEO dodaci – oni definitivno pojednostavljuju postupak optimizacije vaše web lokacije.

7 savjeta za najbolje iskorištavanje prostora

Squarespace SEO ima ludi potencijal da poboljša vašu web lokaciju – ako je znate koristiti. Evo naših najboljih savjeta za rang iznad svojih rivala sa Squarespaceom:

 1. Neka vaše alt tekst broji. Kvadratni prostor je velik po izgledu, što obično znači puno slika. Alt tekst je odličan način da kažete što tražite’ponovno sve o. Dodavanje istih u Squarespace može predstavljati bol, ali to’dobro vrijedi.
 2. Iskoristite integraciju društvenih medija. Integriranje društvenih medija u Squarespaceu je besprijekorno, a izgleda i sjajno. Povežite svoje račune sa svojom web stranicom i pokrenite korisnicima protok (i dijeljenje).
 3. ‘Nije povezano’ značajka je tvoj prijatelj. Kvadratni prostor ima zgodnu značajku koja navodi sve stranice koje nisu’povezan s bilo kojim dijelom na vašoj web lokaciji. Obično se koristi za spremanje stranica u tijeku, ali to’također je izvrstan način hvatanja bilo kojeg siročadi. Tražilice poput web lokacija do kojih je lako kretati se, tako ‘nije povezano’ stranice su velike ne ne. Pratite svoj popis nepovezanih stranica kako biste bili sigurni da je sve ostalo dostupno.
 4. Povežite se s Google Analytics. To vrijedi za svakog graditelja web mjesta, ali to jest’toliko je važno da ga spominjemo za svakog od njih. Google Analytics pruža fantastičan uvid u promet korisnika i gdje ga možete poboljšati – i to’je besplatan!
 5. Budite u toku s novim značajkama. Graditelji web stranica neprestano se razvijaju, a Squarespace se ponosi time što je na vrhu. Pratite najnovija ažuriranja. Možda ćete naći nešto korisno.
 6. Označite i kategorizirajte. Tražilice poput informacija. Što više znaju o vašoj web lokaciji, bolje može služiti svojim korisnicima. Na kvadraturi se stranice, postovi, pa čak i proizvodi mogu označiti i kategorizirati.
 7. Pronađite pravi predložak. Nisu sve predloške Squarespacea jednake. Vizualne ekscentričnosti znače neke da su se podvrgle dobrom SEO mnogo bolje nego drugi. Uzmite malo vremena, pronađite onaj koji uravnotežuje vaše potrebe dizajna i glatke performanse tražilice.

Okvir za pomoć u kvadratnom prostoru

Više načina za poboljšanje stranice vašeg kvadrata’s SEO

Iako Squarespace u određenoj mjeri optimizira vaše web mjesto, nažalost to može’ne mogu sve učiniti za tebe. Postoji nekoliko važnih načina na koje možete poboljšati svoju web lokaciju’S rangiranjem tako što ćete se sami podići na SEO ploču, poput:

Optimizacija ključnih riječi

Da biste privukli pravi promet – i količinu – na svoju web lokaciju, morate optimizirajte svoje ciljne ključne riječi. Započnite s malo istraživanja, tako da znate koje ključne riječi ljudi zapravo traže. Možete besplatno koristiti Google Planner ključnih riječi kako biste pronašli najbolje ključne riječi za svoju stranicu – one moraju biti relevantne, popularne i unutar vašeg raspona natjecanja.

Jednom kad ti’pronašli ste najvrjednije ključne riječi za svoju web lokaciju, morate ih optimizirati! Uključite ih u svoje meta naslove, meta opise, alt tekst, URL, linkove i još mnogo toga! Na primjer, stavite ga u prvu rečenicu svog prvog stavka, ali uvijek to držite prirodnim.

Jednostavno možete vidjeti koje ste ključne riječi’ponovno se rangirate pomoću Google Search Console-a tako da možete pratiti koje su stranice potrebno ažurirati ili koje imaju dobru ocjenu.

Kvaliteta sadržaja

Don’Ne možete pasti u zamku umetanja ključnih riječi na svako moguće mjesto! Google će vas osvetnički osvetiti, a mjesto na ljestvici broj jedan bit će prigušena i daleka uspomena. Google voli kvalitetu sadržaja.

Ovo je od vitalnog značaja – morate pokazati razinu autoritet i pouzdanost u vašem sadržaju da se Google nasmiješi vaše web lokacije. U to se ubraja mnoštvo čimbenika, poput provjere činjenica, standarda gramatike i pravopisa te čuvanja vašeg sadržaja originalnim.

Također možete biti sigurni da vaša stranica radi ono što je vaš posjetitelj očekivao od nje, veze na druge povezane ili korisne stranice i ima dobru strukturu stranica – vaš bi glavni sadržaj trebao biti vidljiv odmah.

Kompresija slike

Brzina je najvažnija kada su u pitanju web stranice, a iako su slike fantastične za vašu web lokaciju, one stvarno mogu povući brzinu učitavanja prema dolje. Da biste riješili taj problem, prvo ih morate komprimirati. Korištenjem besplatnog alata kao što je Kraken, možete smanjiti veličinu datoteke i na taj način smanjiti količinu prostora na disku koju koristi. Krajnji rezultat? Brže brzine utovara!

Izgradite povratne veze

Povratna veza je veza koju vaše web mjesto dobiva s druge web stranice i pokazuje da tražilice vašu web lokaciju uzimaju ozbiljno. Glavna stvar koju treba znati o povratnim vezama jesu one koje trebaju biti prirodno i relevantno. Google će znati plaćate li povratne veze i zbog toga će trpiti vaši rang-listi!

Najbolji način za izgradnju povratnih veza je izrada visokokvalitetni sadržaj na koje će se ljudi htjeti povezati. Dijelite svoje stranice preko svojih kanala na društvenim mrežama i pisite postove gostiju za druge web stranice uz dopuštenje za vraćanje natrag na svoju web stranicu. Samo se pobrinite za njih’ponovno vrijedne poveznice a ne one nebitne ili neželjene.

Arhitektura mjesta

Zvuči složeno, ali sjajna arhitektura web mjesta zapravo je prilično jednostavna. To’Sve o pružanju posjetiteljima – i tim botovima na pretraživačima – lako i glatko putovanje kroz vaše web mjesto.

Don’Ne natjerajte korisnike da razmišljaju o tome gdje trebaju kliknuti – učinite to očitim! Budite sigurni da nema prekinutih veza i pokušajte korisnike dovesti tamo gdje su’idete u što manje klikova. Ovo je mjesto gdje nam dolaze jedinstveni URL-ovi jer tražilice prikazuju točno gdje se nalaze na vašoj web lokaciji.

Optimizacija teksta sidra

Tekst sidra je plavo podvučen tekst koji vidite na stranici tamo’s njom je u prilogu veza. Najvažnije je zapamtiti tekst sidra: zadržati ga kao relevantan koliko je moguće. Na primjer, ako je tekst sidra ‘Pregled kvadrata’ ali veza vas je odvela na stranicu o hrani za pse, to se ne bi optimiziralo.

Postoje različite vrste sidrenog teksta, od generičkih sidra poput ‘kliknite ovdje,’ na markirana sidra poput ‘Stručnjak za izgradnju web mjesta,’ i postoje različiti načini na koje ih možete koristiti. Opće je pravilo miješati ih, i pobrinite se za vas’uvijek se povezuje na web stranice koje imaju pouzdan dojam.

Želite još SEO savjeta? Ne tražite dalje…

Vodič za sidreni tekst – odličan način za poboljšanje vašeg SEO-a

Vodič za povratne veze – što su povratne veze i kako ih koristiti

Vodič za arhitekturu web stranica – još jedan sjajan način pojačanja SEO na vašoj web lokaciji

Squarespace SEO vs Competitor SEO

Squarespace SEO, održan protiv drugih proizvođača web stranica, ističe se po prilagodbi. Ako se osjećate ugodno s osnovnim SEO-om, tada Squarespace pruža odličnu priliku za potpunu kontrolu nekih tehničkih aspekata vaše web lokacije..

Međutim, ako vi’spremni ste žrtvovati taj praktični element kako bi uglađeniji doživljaj bio Wix’s SEO mogućnosti vam mogu bolje odgovarati. Ili, ako je glavni fokus vaše web lokacije e-trgovina, tada bi mogao biti bolje opremljen graditelj web stranica poput Weebly ili Shopify kako bi optimizirao web mjesto. Mi’već ste usporedili tri najbolja web mjesta za izradu web stranica za SEO, tako da možete procijeniti prednosti i nedostatke za sebe.

Nešto drugačiji od graditelja web stranica su sustavi za upravljanje sadržajem (CMS), koji vam obično omogućuju mnogo veću kontrolu nad elementima koji se nalaze u pozadini scene. WordPress je jedan od takvih CMS-a i posjeduje ogromnu ponudu SEO dodataka za pomoć u povećanju vaše web stranice’Poredak s minimalnim naporom s vaše strane.

Iako je WordPress SEO lakši za upotrebu od Squarespace SEO-a, imajte na umu da CMS-ovi poput WordPress-a zahtijevaju više znanja o kodiranju nego graditelji web stranica, tako da’Uštedjet ćete se na SEO funkcijama bit će potrebne i na druge načine.

Priče o uspjehu kvadrata

To’istina je da su likovi Keanu Reeves i Johna Malkovicha opskrbili svoje web stranice Squarespaceom. Ali slavne osobe nisu’t najbolje studije slučaja za SEO, s obzirom na to da su njihova javna imena i personalizacije dovoljno optimizacija! pustiti’pogledajte neke “redovan” web mjesta na vrhu ljestvice Squarespaceom:

Dieline. Ova mlada digitalna medijska kompanija osnovana je 2005. godine i već ima milijune organskih posjetitelja mjesečno. Ovakav rast’Ne može biti moguće ako Squarespace ne bi mogao’ne nositi SEO.

dieline squarespace seoTamo’nema razloga zašto marka može’Ne idite globalno na Squarespace

slobodan čovjek’s Restoran. Konkurencija između restorana u New Yorku je velika, ali Freeman’s više nego što drži svoje. To je ljestvica ljestvici prema vlastitom imenu, što je dobar početak, ali isto tako se pojavljuje za velika pretraživanja poput “najbolje brunch donje istočne strane” i “hipster restorani nyc.” Da’stotine potencijalnih kupaca mjesečno ondje.

rezultati pretraživanja freemans squarespace seoSkromna prednja i središnja stranica Squarespace-a za konkurentni i vrijedan pojam za pretraživanje na Googleu

Zanimate kako biste saznali više o pričama o uspjehu Squarespacea? Na stranici za klijente možete provjeriti neke od partnera viših profila. Uzmite neke od primjera sa zrnom soli, naravno – nema svakoga prednost da je to ime kućanstva.

Trebate pomoć pri pokretanju i pokretanju web lokacije? Pogledajte naše priručnike u nastavku:

Kako izraditi web stranicu – za sve što trebate znati o povezivanju na mreži

Kako izgraditi internetsku trgovinu – kako biste saznali kako započeti prodaju na mreži

Najbolji graditelji web stranica – pronaći odgovarajućeg graditelja web stranica za vas

Konačna presuda: Je li kvadrat za vas?

Squarespace ima ograničenja, ali većina njegovih SEO značajki je čista i laka za upotrebu. Vas’Morat ćete biti upoznati s kodiranjem za primjenu naprednih tehnika. Ako to’ipak, za vas je problem’najbolje se služite uslugom kao što su Wix ili Weebly.

Ako ti’S druge strane, Squarespace je izvanredna prodajna mjesta za kreativne poduhvate, mala poduzeća i osobni portfelj. Na većim web lokacijama e-trgovine možda će biti vrijedno potražiti Shopify zbog skalabilnosti.

Još uvijek zanima? Squarespace nudi besplatnu dvotjednu probnu verziju, što je više nego dovoljno vremena da testirate svoju SEO igru ​​i provjerite je li’pravo za tebe. Najgori slučaj, ti’Dobit ću nekoliko lijepih ideja dizajna.

Najbolje scenarij slučaja, ti’Završit ću sa zapanjujućom, profesionalnom web stranicom koja je na Googleu na prvom mjestu’s rezultatima pretraživanja!

Ako ti’ponovno smo sretni nakon završetka vašeg besplatnog suđenja, a onda i mi’Dobili smo dobre vijesti: imamo ekskluzivni kôd za popust za naše čitatelje koji će sniziti 10% od troškova bilo kojeg Squarespace plana. Sve što trebate učiniti je unijeti kod WBE na blagajni.

SEO kvadrata: Najčešća pitanja

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map