Spațiu sub microscop

Squarespace este creatorul site-urilor de vis pentru tipuri creative. Având un design onus și scalabilitate, reușește să satisfacă atât casualii, cât și profesioniștii. Te va satisface? Citiți mai departe pentru a afla. Această pagină oferă o imagine de ansamblu a Squarespace și vă orientează către citirea în continuare dacă’sunt interesat să afle mai multe.


Ce este Squarespace?

Spațiul nu este nimic dacă nu este sofisticat. Aceasta’este unul dintre cei mai stilati constructori de drag and drop de pe piață, construit pe o fundație de șabloane frumoase, personalizabile. Acesta și-a consolidat recent funcționalitatea de comerț electronic, ceea ce o face o potrivire deosebit de îngrijită pentru vânzarea artei online.

Elegant și funcțional – dacă este puțin avansat pentru unii – Squarespace a fost folosit pentru a construi milioane de site-uri. Tu’Probabil că i-ai vizitat pe câțiva dintre ei. Rafineria29 și Lyft sunt doar un număr de utilizatori notabili.

Istoria spațiului spațial

Fondată în 2003 într-o cameră de cămin universitară, Squarespace a devenit constant într-unul dintre cei mai mari producători de site-uri web din jur. Cu sediul în New York City, cu încă două birouri în Portland și Dublin, are acum peste 800 de angajați și milioane de site-uri. Abordarea lor blândă și structurată a cultivat o pasiune de utilizatori la nivel mondial.

Cum funcționează Squarespace?

Squarespace este construit în jurul șabloanelor sale, care sunt confortabil cele mai elegante de pe piață. Utilizatorii aleg dintr-o selecție masivă de șabloane pentru zona lor și apoi le personalizează după bunul lor plac. Ca mari credincioși în funcționalitate internă, Squarespace are unele dintre cele mai bune funcții de calitate în jur.

Integrarea sa în rețelele de socializare este de neegalat, iar funcționalitatea sa extinsă de backend face ca întreținerea site-ului să fie o adiere ușoară. Acolo’este mult mai puțin de mână, așa că poate dura un timp pentru a te obișnui, dar atunci când utilizatorii fac clic cu Squarespace se văd foarte rar să plece.

Pentru cine este Squarespace?

Cei mai buni constructori de site-uri web se împrumută într-o mare varietate de scopuri, iar Squarespace nu face excepție. Dacă ar trebui să-l restrângem, noi’d spun ca Squarespace este deosebit de bun pentru:

  • Creatii ale tuturor dungi – muzicieni, graficieni, fotografi etc..
  • Magazine online mici, caracteristice
  • Restaurante

Când nu este’Cu ajutorul unor utilizatori celebri precum Keanu Reeves și John Malkovich, Squarespace tinde să găsească cea mai mare tracțiune în sferele creative. Fundația sa elegantă îl face să se potrivească ideal pentru orice, de la portofolii la publicații pline de suflare.

Vă recomandăm Squarespace?

Într-un cuvânt, da. Cel puțin’merită încercat. Squarespace are 4,1 stele în cercetarea noastră, excelent în proiectare și organizare backend. Optimizarea motorului de căutare este de asemenea cuprinzătoare și ușor de utilizat, cu condiția să selectați șablonul potrivit.

Întrebări frecvente

Squarespace este ușor de utilizat?

Există o curbă de învățare la Squarespace. Aceasta’nu este la fel de intuitiv pentru a-l folosi pe rivali ca Wix sau Weebly, dar odată ce ai ajuns să te apuci de el’este unul dintre cei mai buni constructori pentru managementul zilnic al site-ului.

Trebuie să codez?

Personalizarea avansată necesită unele cunoștințe de codare, dar cu siguranță nu este’nu este o necesitate. Puteți crea un Squarespace funcțional pe deplin fără să știți ce înseamnă HTML (Hypertext Markup Language, dacă ați fost curios).

Cat costa?

Squarespace este unul dintre cei mai de preț producători de site-uri de pe piață, dar primești pentru ce plătești. Cel mai ieftin plan, personal, costă 12 dolari pe lună. Planul avansat de comerț electronic face ceasuri la 40 USD pe lună. Pentru o defalcare completă a planurilor, citiți piesa noastră despre prețurile Squarespace sau consultați codul nostru de ofertă Squarespace care vă va economisi 10% din costul oricărui plan.

Cine suntem noi?

Website Builder Expert este cea mai importantă resursă pentru crearea unui site web și pentru creșterea prezenței dvs. online. Indiferent dacă aveți aspirații în blogging sau comerț electronic, echipa noastră se străduiește să ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a o face corect. Recenziile, ghidurile și comparațiile fac parte din atribuțiile noastre.

Cu toate că avem site-uri web extinse de experiență personală, ne completăm cunoștințele cu cercetarea și testarea utilizatorilor. În ceea ce privește aparițiile, consultăm profesioniștii din domeniul proiectării pentru a vedea care sunt constructorii de vârf. Vrem să punctăm utilizatorii din fiecare mers al vieții într-o direcție corectă, iar acest lucru necesită o vedere asupra pieței asupra pieței.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me