Πώς να χρησιμοποιήσετε το Squarespace: 9 εύκολα βήματα

πώς να χρησιμοποιήσετε την εικόνα που εμφανίζεται squarespaceΤο Squarespace είναι λάτρης του σχεδιασμού’όνειρο – και αν εσύ’ψάχνω να δημιουργήσω γρήγορα έναν ιστότοπο στη δημιουργική βιομηχανία, αυτό’είναι απαραίτητο. Γιατί; Επειδή προσφέρει τη μεγαλύτερη παλέτα δημιουργικών εργαλείων. Και το καλύτερο απ ‘όλα, ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει.


Υφηγητής’μας πιστεύεις; Ένας χρήστης ανέφερε κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας:

“Νιώθω σαν κατάλληλος σχεδιαστής, αν και δεν το κάνω’Έχω τις πραγματικές δεξιότητες για να ονομάσω τον εαυτό μου επαγγελματία.”

Ίσως να έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε τι είδους υπηρεσία παρέχει το Squarespace. Και αυτό’Δεν είναι μόνο εμείς που το αγαπάμε. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συνέχισαν με ένα premium πρόγραμμα μετά τη δωρεάν δοκιμή τους, έτσι’είναι σαφώς δημοφιλές.

Όπως όλοι οι δημιουργοί ιστότοπων, το Squarespace έχει καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Σας εξοικονομεί χρόνο, για να μην αναφέρουμε σωρούς μετρητών στους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Ακόμα καλύτερα, ένας ιστότοπος Squarespace είναι ο πιο κοντά σας’Θα φτάσω στην επαγγελματική ποιότητα.

Παρέχει τόσο καλά αποτελέσματα στον ιστότοπο, επειδή τα εργαλεία σχεδίασης είναι πιο προηγμένα από τα περισσότερα άλλα. Τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά μην’μην ανησυχείτε – εμείς’Έχω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνουμε το Squarespace να φαίνεται εξαιρετικά απλό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Squarespace σε 9 απλά βήματα

 1. Εγγραφείτε
 2. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμών
 3. Επιλέξτε ένα θέμα
 4. Προσθέστε έναν τομέα
 5. Προσθήκη και επεξεργασία σελίδων
 6. Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας Squarespace
 7. Ολοκληρώστε τα εργαλεία μάρκετινγκ
 8. Προσθέστε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου
 9. Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας Squarespace

Εμείς’θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε το Squarespace σε εννέα εύκολα βήματα, καλύπτοντας τα πάντα, από την εγγραφή έως τη δημοσίευση. Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του οδηγού επικεντρώνεται στο σχεδιασμό (δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί), γιατί εκεί’είναι πολύ να παίζεις.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, εσείς’Θα μπορέσω να επιλέξω ένα σχέδιο τιμών, να προσθέσω έναν τομέα και να κολλήσουμε σε όλα τα χαρακτηριστικά σχεδίασης. Μπορεί να ακούγεται πολύ, αλλά η δημιουργία ενός ιστότοπου με το Squarespace δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά διαρκεί μόνο μερικές ώρες.

Η δημιουργία με το Squarespace είναι πραγματικά ένα δημιουργικό ταξίδι και εμείς’επιστρέψτε εδώ για να σας καθοδηγήσει. Άσε λοιπόν’ξεκινήστε…

Περαιτέρω πληροφορίες

Πριν ξεκινήσουμε, γιατί να μην διαβάσετε την κριτική μας για το Squarespace?

Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση τιμολόγησης Squarespace για λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια, τις τιμές, τις δωρεάν δοκιμές και πολλά άλλα.

Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε με το Squarespace, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον αποκλειστικό κωδικό προσφοράς Squarespace για να λάβετε έκπτωση 10%.

Πώς αποδίδει η Squarespace δίπλα στους ανταγωνιστές της; Μάθετε στο Διάγραμμα σύγκρισης οικοδόμων ιστότοπων.

Εναλλακτικά, ανατρέξτε στον διαδραστικό οδηγό μας για τους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά σήμερα.

1

Εγγραφείτε

Αρχικά, κατευθυνθείτε προς το Squarespace.com. Εσείς’σας καλωσορίζει με μια καθαρή, κομψή αρχική σελίδα με καθαρά κουμπιά δράσης. Αυτό σας δίνει μια ιδέα για τους κομψούς ιστότοπους που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το Squarespace.

Πριν ξεκινήσετε να χτίζετε, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, εσείς’σκέφτομαι πιθανώς το κόστος. Αλλά μη’Μην ανησυχείτε: Το Squarespace προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε.

Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο ‘Ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή’ στο κέντρο, ή ‘Δημιουργήστε έναν ιστότοπο’ πάνω δεξιά.

αρχική σελίδα του squarespaceΗ αρχική σελίδα του Squarespace έχει σαφώς επισημανθεί ‘Δωρεάν δοκιμή’ κουμπιά 2

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμών

Μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμή σας (ή αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση), εσείς’Θα πρέπει να εγγραφώ σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Το Squarespace έχει τέσσερα σχέδια τιμών:

 • Προσωπικά (16 $ ανά μήνα)
 • Επιχείρηση (26 $ ανά μήνα)
 • Βασικό ηλεκτρονικό εμπόριο (30 $ ανά μήνα)
 • Προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο (46 $ ανά μήνα)

Φυσικά, όλα τα σχέδια διαφέρουν στα χαρακτηριστικά που παρέχουν. Αλλά αν εσύ’ανησυχείτε για το κόστος, μπορείτε εξοικονομήστε μεταξύ 13% και 25% εάν εγγραφείτε για ετήσιο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι αποδίδουν 12 $, 18 $, 26 $ και 40 $ ανά μήνα, αντίστοιχα.

Αλλά τι παρέχουν; Λοιπόν, όπως θα περίμενε κανείς, θα έχετε περισσότερα αν πληρώσετε περισσότερα. Για παράδειγμα, το Προσωπικό Σχέδιο είναι ιδανικό για χαρτοφυλάκια και ιστολόγια, αλλά δεν είναι’σωστά για χρήστες με επιχειρηματικές φιλοδοξίες, επειδή δεν μπορεί να πουλήσει αντικείμενα για εσάς. Δεν κάνει επίσης’Να παρέχουμε ενσωματώσεις τρίτων όπως Mailchimp ή OpenTable ή διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα.

Τα δύο σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν μηδενικές χρεώσεις συναλλαγής, ενώ η Επιχείρηση σας χρεώνει 3%. Σκεφτείτε λοιπόν τον προϋπολογισμό σας και τι εσείς’μου αρέσει ο ιστότοπός σας να είναι ικανός.

Έχουμε έναν αποκλειστικό κωδικό προσφοράς για τους αναγνώστες μας εξοικονομήστε 10% για το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος Squarespace! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον κωδικό WBE στο ταμείο.

3

Επιλέξτε ένα θέμα

Η επιλογή ενός θέματος Squarespace είναι διασκεδαστική. Έχει μερικά από τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα και η διάταξη είναι διαδραστική. Μπορείτε ακόμη και να περιορίσετε την αναζήτησή σας πληκτρολογώντας τον ιστότοπό σας’σκοπός? ‘Για να προωθήσω το εστιατόριο μου’, για παράδειγμα, ή ‘Χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας’.

πρότυπα squarespaceΤο Squarespace προσφέρει πάνω από 40 εκπληκτικά σχέδια προτύπων

Εναλλακτικά, μπορείτε να σαρώσετε γρήγορα το ‘Κορυφαίες κατηγορίες’ στην αριστερή πλευρά. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα από ‘Διαδικτυακά καταστήματα’ και ‘Εστιατόρια’ προς την ‘Γάμοι’ και ‘Ιστολόγια & Podcasts’.

Εκεί’χώρο για κάθε ιστότοπο, οπότε απλά κάντε κλικ και αναζητήστε το τέλειο πρότυπο. Κάθε μικρογραφία συνοδεύεται από μια περιγραφική πρόταση για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Υφηγητής’Ωστόσο, να αισθάνεστε πιεσμένοι – μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του καθενός ή να αποθηκεύσετε μια λίστα με τα αγαπημένα σας χρησιμοποιώντας τη μικρή καρδιά δίπλα σε κάθε όνομα.

Βρήκατε το αγαπημένο σας; Κάντε κλικ ‘Ξεκινήστε με το X’. Εμείς’Έχω πάει με τον Hayden στην παραπάνω εικόνα, ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα Squarespace. Πριν ξεκινήσετε την επεξεργασία, ωστόσο, πρέπει απλώς να προσθέσετε μερικές γρήγορες προσωπικές λεπτομέρειες (δείτε παρακάτω).

μενού πληροφοριών λογαριασμού squarespaceΧρειάζεστε μόνο μερικές λεπτομέρειες για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή Squarespace. Μου αρέσει να μάθετε περισσότερα για το Squarespace’σχέδια προτύπων; Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση προτύπων Squarespace. 4

Προσθέστε έναν τομέα

Πριν κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται καλό, χρειάζεται ένα ωραίο όνομα.

Στον ιστότοπό σας θα εκχωρηθεί αυτόματα ένα URL Squarespace. Για παράδειγμα, το όνομα του ιστότοπου επίδειξης είναι:

cardioid-hexaflexagon-jtyr.squarespace.com

Θέλετε να εξοικονομήσετε λίρα σεντ; Μπορείτε να αλλάξετε το πρώτο μέρος του URL δωρεάν (στην περίπτωσή μας αυτό’μικρό ‘cardioid-hexaflexagon-jtyr’), αλλά εσύ’Θα είμαι ακόμα κολλημένος ‘.squarespace.com’.

Για μια επαγγελματική σελίδα, σας συνιστούμε να αποκτήσετε τον δικό σας τομέα. Ρίξτε μια ματιά στο www.slowtravelmagazine.com, έναν εκπληκτικό ιστότοπο Squarespace με διεύθυνση URL που ταιριάζει.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κάνοντας κλικ ‘Ρυθμίσεις’ στον αρχικό πίνακα, τότε ‘Τομείς’. Από εδώ μπορείτε να ενημερώσετε τον ενσωματωμένο τομέα, να αγοράσετε έναν νέο τομέα ή να προσθέσετε τον δικό σας υπάρχοντα τομέα.

μενού τομέα squarespaceΜπορείτε να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε τομείς Squarespace με μερικά μόνο κλικ 5

Προσθήκη και επεξεργασία σελίδων

Ρίξτε μια ματιά στην αρχική σελίδα επεξεργασίας παρακάτω. Έχετε το αρχικό πλαίσιο στην αριστερή πλευρά (όπου προσθέτετε υλικό) και την προεπισκόπηση του ιστότοπου στα δεξιά.

Το αρχικό πλαίσιο του Squarespace είναι το μενού διαχείρισης περιεχομένου. Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και αυτά’κατηγοριοποιούνται σε:

 • Σελίδες
 • Σχέδιο
 • Εμπόριο
 • Εμπορία
 • Ανάλυση
 • Ρυθμίσεις
 • Βοήθεια

Πώς λειτουργεί λοιπόν το Squarespace; Σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του Wix, δεν το κάνει’t χρησιμοποιήστε το σχέδιο μεταφοράς και απόθεσης. Χρειάζονται μερικά ακόμη κλικ για τη δημιουργία υλικού. Με το Squarespace, ο δρομέας είναι ο τρυπάνι σας – τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω σε ένα στοιχείο και αποκαλύπτει τι μπορείτε να κάνετε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Wix και το Squarespace; Διαβάστε τη σύγκριση Wix vs Squarespace.αρχική σελίδα του επεξεργαστή squarespaceΗ αρχική σελίδα του επεξεργαστή Squarespace είναι διαισθητική, με ένα απλό μενού πλοήγησης στο σπίτι

Προσθήκη σελίδων

Για να προσθέσετε μια νέα σελίδα Squarespace, απλώς κάντε κλικ στο ‘+’ στο ‘Σελίδες’ στην αριστερή πλευρά του πίνακα. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε μια κενή σελίδα ή πιο συγκεκριμένες σελίδες όπως ιστολόγια, γκαλερί και σελίδες προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο αναζητώντας εκατοντάδες εφαρμογές.

squarespace δημιουργήστε νέο μενού σελίδαςΜπορείτε να προσθέσετε κενές σελίδες ή έτοιμες σελίδες ιστολογίου εύκολα

Μετά απο εσένα’έχετε προσθέσει μια νέα σελίδα, εσείς’Θα έχω έναν κενό καμβά. Απλά πρέπει να εισαγάγετε έναν τίτλο σελίδας, επιλέξτε ένα ‘Διάταξη εκκίνησης’, στη συνέχεια κάντε κλικ ‘Ξεκινήστε την επεξεργασία’.

Για να προσθέσετε μπλοκ περιεχομένου και στοιχεία, απλώς κάντε κλικ στο ‘+’ επάνω δεξιά ή τοποθετήστε το δείκτη ανάμεσα στα μπλοκ και κάντε κλικ στη γραμμή που εμφανίζεται. Εσείς’Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα μενού μπλοκ περιεχομένου (δείτε παρακάτω) όπου μπορείτε να προσθέσετε όλα τα είδη μέσων, όπως εικόνες, βίντεο και κουμπιά.

μενού μπλοκ περιεχομένου squarespaceΤο Squarespace σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ευρύ φάσμα στοιχείων πολυμέσων

Εμπνευσμένος για να προσαρμόσετε τα πάντα μόνοι σας; Απλώς διαγράψτε κάθε σελίδα επίδειξης και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Κάντε κλικ στο γρανάζι δίπλα στο όνομα της σελίδας και μετά ‘Διαγράφω’. Στη συνέχεια, δημιουργήστε!

Επεξεργασία σελίδων

Υφηγητής’Έχετε το χρόνο να δημιουργήσετε νέες κενές σελίδες; Κανένα πρόβλημα – απλώς κολλήστε με τις σελίδες επίδειξης και επεξεργαστείτε τα ονόματα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και μετά εσείς’Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να ενημερώσετε τον τίτλο πλοήγησης και το κύριο κείμενο. Μπορείς’για να αλλάξετε τις γραμματοσειρές εδώ, μόνο τα ονόματα των σελίδων (εμείς’Θα φτάσω σε αυτό αργότερα).

Για να αλλάξετε τη σειρά της σελίδας, απλώς κάντε κλικ και σύρετε κάθε όνομα σελίδας προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε το πρότυπο ιστότοπου δικό σας. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο ‘Διαχείριση ενοτήτων’ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας προεπισκόπησης του ιστότοπου.

Επεξεργαστής τίτλου σελίδας squarespaceΤο αναδυόμενο παράθυρο του προγράμματος επεξεργασίας σελίδων σάς επιτρέπει να ενημερώσετε γρήγορα τον τίτλο πλοήγησης και το κείμενο του σώματος 6

Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας Squarespace

Το Squarespace είναι ένας ισχυρός σχεδιαστής, αλλά η ομορφιά του είναι στις ωραίες λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει’αξίζει να ξοδέψετε λίγο χρόνο παίζοντας με τα εργαλεία. Στην πραγματικότητα, ένα άτομο που πήραμε συνέντευξη κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας είπε:

Προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα τύπων σχεδιασμού, που ήταν πραγματικά πολύ ωραίοι. Όλοι ξεχωρίζουν.

Αλλά, φυσικά, εμείς’είμαι εδώ για να βοηθήσω. Έτσι εμείς’Θα εξετάσω όλα όσα χρειάζεστε για να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας στο Squarespace με τα υψηλότερα πρότυπα.

Επεξεργασία κειμένου

Μεταβείτε στην περιοχή της σελίδας σας’Θέλετε να επεξεργαστείτε τη σελίδα προεπισκόπησης στη δεξιά πλευρά και, στη συνέχεια, μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από την επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, θα επισημάνει την ενότητα σας’Θα επεξεργαστώ. Κάντε κλικ ‘Επεξεργασία’, και μπορείτε να ενημερώσετε το κείμενο.

πρόγραμμα επεξεργασίας πλαισίου κειμένου squarespaceΜπορείτε να ενημερώσετε τα πλαίσια κειμένου επίδειξης για να εξατομικεύσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας

Για να αλλάξετε το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς, κάντε κλικ στο ‘Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ’ στο ‘Σχέδιο’ τμήμα της αρχικής πλευράς της αριστερής πλευράς. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κύλιση και κάντε κλικ σε κάθε πλαίσιο κειμένου που θέλετε να αλλάξετε. Εσείς’Θα δείτε όλες τις επιλογές του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου να αποκαλύπτονται. Δείτε παρακάτω για το ‘Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ’ επιλογές.

συντάκτης γραμματοσειράς squarespaceΟ Squarespace ‘Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ’ σας επιτρέπει να γίνετε δημιουργικοί με το χρώμα, το μέγεθος και τη γραμματοσειρά της γραμματοσειράς

Προσθήκη εικόνων

Οι εικόνες και ο Squarespace συμβαδίζουν. Το’όπου μπορείτε να δείτε τις καλύτερες λεπτομέρειες και τη δημιουργική ευελιξία του ιστότοπου. Για να επεξεργαστείτε το πρότυπο’s εικόνες, τοποθετήστε τον δείκτη στην επάνω αριστερή γωνία, μετά πάνω από μια εικόνα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Επεξεργασία’. Ανετα.

πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων squarespaceΗ ενημέρωση των εικόνων γίνεται απλή με τη λειτουργία αιωρήσεως

Από εδώ, μπορείτε να αντικαταστήσετε την εικόνα κάνοντας κλικ στο κάδο απορριμμάτων. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε μια εικόνα είτε να αναζητήσετε μια φωτογραφία μετοχής. Επιλέξτε ανάμεσα στις δωρεάν επιλογές, τις οποίες λαμβάνουν οι ερασιτέχνες ή οι premium εικόνες Getty. Οι προνομιακές επιλογές κοστίζουν 10 $, αλλά αποκλείονται από επαγγελματίες, καθιστώντας τον ιστότοπό σας ακόμα πιο κομψό.

Μπορείτε ακόμη και να ανακατέψετε τη διάταξη της εικόνας στο πρότυπο κάνοντας κλικ ‘Σχέδιο’ στην κορυφή. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε αλληλεπικάλυψη εικόνων ή να δημιουργήσετε ένα κολάζ. Έτσι, όχι μόνο τα πρότυπα οπτικά εντυπωσιακά, αλλά και αυτά’είμαι επίσης ευέλικτος.

μενού διάταξης εικόνας squarespaceΤο Squarespace σάς επιτρέπει να ανακατέψετε τη διάταξη εικόνων για καλύτερη εμπειρία σχεδίασης

Για να επεξεργαστείτε την ίδια την πραγματική φωτογραφία, κάντε κλικ στο ‘Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων’ αφού επιλέξετε μια φωτογραφία. Αυτός είναι ένας φωτογράφος’παιδική χαρά, όπου μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε με τις επιλογές σχεδιασμού. Δείτε παρακάτω για τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας.

εργαλεία επεξεργασίας εικόνας squarespaceΜπορείτε πραγματικά να κάνετε τις εικόνες σας δικές σας με τη μεγάλη επιλογή εργαλείων επεξεργασίας

Πρέπει να προσθέσετε μια εικόνα, αντί να αντικαταστήσετε απλώς μια εικόνα επίδειξης; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – αυτό’είναι η ίδια διαδικασία με την προσθήκη μιας νέας σελίδας. Έτσι, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο ‘Επεξεργασία’, και μετά πατήστε το ‘+’ για το μενού αποκλεισμού περιεχομένου. Τώρα μπορείτε να ρίξετε εικόνες, βίντεο, κουμπιά και άλλα υπέροχα πράγματα.

Εξερευνήστε τις επιλογές σχεδίασης

Τώρα εμείς’κάλυψα τα θεμελιώδη πράγματα όπως την προσθήκη σελίδων, κειμένου και εικόνων, αυτό’αξίζει να επισημανθούν οι πιο λεπτομερείς επιλογές σχεδίασης. Ο σχεδιασμός είναι Squarespace’το ισχυρότερο χαρακτηριστικό, οπότε φροντίστε να ψάχνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας.

Δείτε την παρακάτω εικόνα για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να παίξετε.

μενού σχεδίασης squarespaceΤο μενού σχεδίασης είναι εκεί που βρίσκεστε’Θα βρω το Squarespace’Είναι εύκολο στη χρήση, δημιουργικές λειτουργίες

Από εδώ, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο της εταιρείας σας, να αλλάξετε πρότυπα, να προσθέσετε επιλεγμένα μηνύματα, να σχεδιάσετε το δικό σας ‘ολοκλήρωση παραγγελίας’ σελίδα (εάν εσείς’σχετικά με ένα σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου!), και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το CSS (Cascading Style Sheets) εάν γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε. Προσέξτε, ωστόσο, μπορεί να σπάσει το σχέδιό σας.

Υφηγητής’σε νομίζω’Θα κατακλύζεστε από την επιλογή εργαλείων. Κάθε επιλογή εξηγείται καλά, οπότε δεν αισθάνεται ποτέ πολύ δύσκολη. Υπάρχει τόσο μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού, γι ‘αυτό’μακριά!

Χρειάζομαι βοήθεια? Δείτε τις κορυφαίες συμβουλές σχεδιασμού ιστότοπων εδώ. 7

Ολοκληρώστε τα εργαλεία μάρκετινγκ

Πρώτον, για να προσθέσετε εργαλεία μάρκετινγκ, εσείς’Θα πρέπει να είμαι στο ‘Επιχείρηση’ σχέδιο τουλάχιστον. Πώς αναβαθμίζετε; Κέρδισες’να εκπλαγείτε όταν ακούω ότι ο Squarespace το έχει σκεφτεί – εκεί’είναι στρατηγικά τοποθετημένο ‘Αναβάθμισε τώρα’ κουμπί στο κάτω μέρος κάθε σελίδας κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

Φυσικά, αυτά τα εργαλεία προήλθαν’απαραίτητο για κάθε ιστότοπο. Αν λοιπόν εσείς’δεν σκοπεύετε να πουλήσετε online, μπορείτε να παραλείψετε τα βήματα 7 και 8.

κουμπί αναβάθμισης squarespaceΜπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα Squarespace ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου

Κάνοντας κλικ ‘Εμπορία’ στο κύριο μενού, εσείς’Θα δω ό, τι χρειάζεστε για την προώθηση του ιστότοπού σας Squarespace. Δείτε την παρακάτω εικόνα για τις επιλογές μάρκετινγκ.

μενού μάρκετινγκ squarespaceΤο Squarespace προσφέρει μια ευρεία γκάμα λαμπρών εργαλείων μάρκετινγκ

Από εδώ μπορείτε προσθέστε αναδυόμενα παράθυρα, εμφανίστε κουμπιά κοινωνικών μέσων, ενσωματώστε τη σελίδα σας στο Facebook, συνδέστε τη ροή σας στο Instagram, και άλλα, όλα με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια νέα καμπάνια email με τις καμπάνιες email Squarespace. Για έναν τέτοιο δημιουργικό ιστότοπο, ο Squarespace δεν το κάνει’t skimp από την πλευρά της επιχείρησης.

Μπορείτε ακόμη να δείτε την απόδοση του ιστότοπού σας με το ‘Ανάλυση’ επιλογή στον αρχικό πίνακα. Σας επιτρέπει να βλέπετε επισκεψιμότητα, να αναζητάτε λέξεις-κλειδιά και να παρακολουθείτε ουσιαστικά την κατάσταση του ιστότοπού σας στο Squarespace.

8

Προσθέστε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου

Παρόμοια με την προσθήκη εργαλείων μάρκετινγκ, εσείς’Θα πρέπει να είμαι τουλάχιστον στο ‘Επιχείρηση’ σχέδιο τιμών για πουλάει πράγματα. Ωστόσο, θα συνιστούσαμε ακόμη ‘Εμπόριο’ σχέδια για πιο φιλόδοξα διαδικτυακά καταστήματα.

Λοιπόν, μόλις εσείς’έχει αναβαθμιστεί (απλώς πατήστε το μπλε ‘Αναβάθμισε τώρα’ κουμπί), κάντε κλικ ‘Εμπόριο’ στον αρχικό πίνακα και μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση.

Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις δυνατότητες πωλήσεων:

 • Ηλεκτρονικές παραγγελίες
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Δείτε τους πελάτες σας
 • Προσθέστε εκπτώσεις

Σημειώστε, εσείς’Πρέπει να προσθέσω ένα ‘Προϊόντα’ σελίδα πριν διαχειριστείτε το απόθεμά σας. Αλλά μη’μην ανησυχείτε, απλώς επανεξετάστε το ‘Προσθήκη σελίδων’ βήματα και επαναλάβετε τη διαδικασία. Το’είναι πολύ εύκολο.

Η Squarespace έχει μια ενοποίηση με την Square, τον γίγαντα επεξεργασίας πληρωμών. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές με κάρτα εκτός σύνδεσης, καθώς και στο διαδίκτυο – το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Square Commerce, μία από την Square’μικρές συσκευές ανάγνωσης καρτών (49 $) και εσείς’είμαι καλός να πας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για να δείτε περισσότερα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό για το κατάστημά σας:

Παίζω

Όσον αφορά τα τέλη, οι πληρωμές εκτός σύνδεσης υπόκεινται σε τετράγωνο’τα έξοδα συναλλαγής και επεξεργασίας. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες (συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας), αλλά στις ΗΠΑ μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε:

 • 2,6% χρέωση συναλλαγής + 0,10 $ αμοιβή επεξεργασίας για συναλλαγές swiped / celup / taped
 • Χρέωση συναλλαγής 3,5% + χρέωση επεξεργασίας 0,15 $ για συναλλαγές με κλειδί

Αν και αυτό’αξίζει πάντα να το ελέγξετε απευθείας στην πλατεία’ιστοσελίδα. Κέρδισες’να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις από το Squarespace για πώληση εκτός σύνδεσης.

Σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι το Squarespace είναι για εσάς; Συγκρίνετε το με άλλους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων στον οδηγό μας για τις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. 9

Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας Squarespace

Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων, το Squarespace δεν το κάνει’έχω πραγματικά ένα ‘Δημοσιεύω’ κουμπί. Κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής σας, αυτό’Ζείτε όλη την ώρα.

Αλλά μη’Μην ανησυχείτε για τους ανθρώπους που βλέπουν το μισόχτιστο αριστούργημά σας. Οι δοκιμαστικοί ιστότοποι δεν’t εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης, οπότε κανείς δεν θα το δει εκτός αν μοιραστείτε απευθείας τη διεύθυνση URL. Και αν φτάσουν στον ιστότοπό σας, πρέπει να εισαγάγουν ένα CAPTCHA (όταν πρέπει να πληκτρολογήσετε μια σειρά από θολά γράμματα για να σας αποδείξουν’είμαι ανθρώπινος).

Για να καταργήσετε το CAPTCHA, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Αυτό θα δημοσιεύσει αυτόματα τον ιστότοπό σας και στις μηχανές αναζήτησης. Για να κάνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ζωντανό, πρέπει να συνδέσετε έναν επεξεργαστή πληρωμών – διαφορετικά, οι πελάτες σας θα δουν ‘Το Ταμείο έκλεισε’.

Εν ολίγοις, η διαδικασία δημοσίευσης είναι σχετικά εύκολη, γιατί – καλά – δεν υπάρχει’ένα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Squarespace: Ανακεφαλαίωση

Η δημιουργία ενός ιστότοπου με το Squarespace είναι πιο ικανοποιητική από τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές. Γιατί; Διότι ενώ χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή, αυτό’εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση.

Μπορεί να μοιάζει με πολλές πληροφορίες για απορρόφηση, αλλά η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή. Για να τρέξετε τη μνήμη σας, αφήστε’ανακεφαλαιώστε τα εννέα απλά βήματα για να φτιάξετε έναν όμορφο ιστότοπο Squarespace:

 1. Εγγραφείτε
 2. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμών
 3. Επιλέξτε ένα θέμα
 4. Προσθέστε έναν τομέα
 5. Επεξεργασία ονομάτων και διάταξης σελίδας
 6. Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας
 7. Ολοκληρώστε τα εργαλεία μάρκετινγκ
 8. Προσθέστε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου
 9. Δημοσίευση (κατάργηση CAPTCHA)

Με το Squarespace, έχετε τόσο δημιουργική ευελιξία – πολύ περισσότερο από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων. Σίγουρα, αυτό’Είναι ιδανικό για χρήστες με πολλά σχέδια, αλλά αυτό’Είναι επίσης αρκετά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο επαγγελματικής ποιότητας.

Ξεκινήστε λοιπόν με το Squarespace σήμερα και δείτε πού σας ταξιδεύει το δημιουργικό ταξίδι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map