Squarespace onder de microscoop

Squarespace is de droomwebbouwer voor creatieve types. Met een nadruk op strak design en schaalbaarheid, slaagt het erin om zowel casuals als professionals tevreden te stellen. Zal het je tevreden stellen? Lees verder om erachter te komen. Deze pagina geeft een overzicht van Squarespace en wijst je op verder lezen als je dat doet’bent geïnteresseerd in meer informatie.


Wat is Squarespace?

Squarespace is niets anders dan verfijnd. Het’is een van de meest stijlvolle drag-and-drop-builders op de markt, gebouwd op een basis van prachtige, aanpasbare sjablonen. Het heeft onlangs zijn e-commerce-functionaliteit versterkt, waardoor het bijzonder geschikt is voor het online verkopen van kunst.

Stijlvol en functioneel – voor sommigen een beetje geavanceerd – Squarespace is gebruikt om miljoenen sites te bouwen. U’u hebt er waarschijnlijk zelf een paar bezocht. Refinery29 en Lyft zijn slechts een paar opmerkelijke gebruikers.

Geschiedenis van Squarespace

Opgericht in 2003 in een studentenkamer, is Squarespace gestaag uitgegroeid tot een van de beste website-bouwers die er zijn. Gevestigd in New York City, met nog twee kantoren in Portland en Dublin, heeft het nu meer dan 800 werknemers en miljoenen sites. Hun zachte, gestructureerde aanpak heeft geleid tot een gepassioneerde wereldwijde gebruikersbasis.

Hoe werkt Squarespace?

Squarespace is gebouwd rond zijn sjablonen, die comfortabel de meest stijlvolle op de markt zijn. Gebruikers kiezen uit een enorme selectie sjablonen voor hun gebied en passen ze vervolgens naar wens aan. Als grote gelovigen in interne functionaliteit heeft Squarespace enkele van de beste kwaliteitsfuncties die er zijn.

De integratie van sociale media is ongeëvenaard, en de uitgebreide backend-functionaliteit maakt het onderhoud van de site een fluitje van een cent. Daar’is veel minder in de hand te houden, dus het kan even duren om eraan te wennen, maar wanneer gebruikers met Squarespace klikken, vinden ze het zelden nodig om te vertrekken.

Voor wie is Squarespace?

De beste website-bouwers lenen zich voor een breed scala aan doeleinden, en Squarespace is geen uitzondering. Als we het moesten beperken, zouden we’d zeggen dat Squarespace vooral goed is voor:

 • Creatieven van alle strepen – muzikanten, grafisch ontwerpers, fotografen, enz.
 • Kleine, karakteristieke webwinkels
 • Restaurants

Als het niet is’t met beroemde gebruikers zoals Keanu Reeves en John Malkovich, heeft Squarespace de neiging om de meeste tractie te vinden in creatieve sferen. Door zijn stijlvolle basis past hij perfect in alles, van portfolio’s tot volledige publicaties.

We raden Squarespace aan?

In één woord ja. Op zijn minst’is het proberen waard. Squarespace scoort 4,1 sterren in ons onderzoek, dat uitblinkt in ontwerp en back-endorganisatie. De zoekmachineoptimalisatie is ook uitgebreid en gemakkelijk te gebruiken, mits u de juiste sjabloon selecteert.

FAQs

Is Squarespace gemakkelijk te gebruiken?

Er is een leercurve voor Squarespace. Het’is niet zo intuïtief om te gebruiken als rivalen zoals Wix of Weebly, maar als je het eenmaal onder de knie hebt’is een van de beste bouwers voor het dagelijkse sitebeheer.

Moet ik coderen?

Geavanceerde aanpassing vereist enige codeerkennis, maar dat is het zeker niet’t een noodzaak. Je kunt een volledig functionerende Squarespace maken zonder zelfs maar te weten wat HTML betekent (Hypertext Markup Language, als je nieuwsgierig was).

Hoeveel kost het?

Squarespace is een van de duurdere websitebouwers op de markt, maar u krijgt waar u voor betaalt. Het goedkoopste abonnement, persoonlijk, kost $ 12 per maand. Het geavanceerde e-commerceplan klokt op $ 40 per maand. Lees ons stuk over Squarespace-prijzen voor een volledig overzicht van plannen of bekijk onze Squarespace-aanbiedingscode waarmee u 10% bespaart op de kosten van elk plan.

Wie zijn we?

Website Builder Expert is de belangrijkste bron voor het maken van een website en het vergroten van uw online aanwezigheid. Of je nu ambities hebt in bloggen of e-commerce, ons team streeft ernaar om alle informatie te verstrekken die je nodig hebt om het goed te doen. Recensies, handleidingen en vergelijkingen maken allemaal deel uit van onze opdracht.

Hoewel we uitgebreide persoonlijke ervaring hebben met het bouwen van websites, vullen we onze kennis aan met onderzoek en gebruikerstesten. Als het om uiterlijk gaat, overleggen we met ontwerpprofessionals welke bouwers voorop lopen. We willen gebruikers uit alle lagen van de bevolking in de goede richting wijzen, en dat vraagt ​​om een ​​vogelperspectief op de markt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map