Squarespace Review 2020 | 10 întrebări pe care trebuie să le pui


Cel mai bun pentru

Un vis pentru creativi


Rating general

4 din 5 stele

Spațiul este ideal pentru crearea de site-uri web profesionale. Are cele mai bune modele de calitate și caracteristici de pe piață și, în timp ce se poate obișnui puțin, rezultatele finale merită răbdare. Șabloane uimitoare, personalizare frumoasă și caracteristici de calitate sunt la îndemână.

Care sunt avantajele și contra de spațiu?

Pro-uri

 • Șabloane de cea mai bună calitate în ceea ce privește designul și flexibilitatea
 • Caracteristici de cea mai bună calitate a oricărui constructor de pe piață
 • O valoare mai bună pentru bani decât alți constructori de site-uri, cum ar fi Wix

Contra

 • Nici un magazin de aplicații nu te înseamnă’bazăm pe caracteristicile sale încorporate
 • Poate dura ceva timp pentru a te obișnui
 • Unii utilizatori consideră terminologia confuză

Revizuirea spațiuluiInspirați-vă de site-uri web uimitoare create de utilizatorii Squarespace

Prezentare generală a Squarespace

Squarespace este un constructor de site-uri conceput pentru a ajuta reclamantele să-și construiască propriile site-uri și să-și prezinte munca, indiferent de abilitatea lor tehnică.

Fără cunoștințe de codare, puteți să vă alcătuiți propriul dvs. site web frumos în câteva ore. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont, să alegeți un șablon și apoi să îl editați pentru a crea un site web cu totul unic și profesionist.

Squarespace este excelent pentru fotografi, artiști, designeri – oricine iubește designul și dorește ca site-ul lor să arate la fel de bine cu conținutul pe care’se afișează online. Aici straluceste Squarespace, iar daca nu’nu aveți imagini de înaltă calitate – sau aveți un site cu text foarte greu – s-ar putea să vă luptați pentru a profita la maximum de Squarespace’s designuri vizuale.

Totuși, mai ales, acolo’e ceva pentru toți: peste 2 milioane de oameni plătesc pentru a utiliza Squarespace după proba sa gratuită de 14 zile, și asta’este un testament solid al calității rezultatelor pe care le oferă.

Printre acești utilizatori se numără site-uri web precum Keanu Reeves’ site-ul de afaceri www.archmotorcycle.com și designerul de modă Sadie Williams’ site-ul www.sadiewilliams.co.uk. Din acestea, puteți vedea cum Squarespace’șabloanele afișează produse, imagini și idei.

“Când căutam să creăm site-ul nostru web, Squarespace era cea mai potrivită. Ca și cum ai merge cu o motocicletă, acolo’este ceva despre Squarespace care’este cu adevărat accesibil, dar sofisticat.” Keanu Reeves

Am refuzat’nu m-am uitat doar la Squarespace’povești de succes pentru a scrie această recenzie. Efectuăm ore de cercetare în profunzime la fiecare constructor despre care scriem, iar Squarespace nu a făcut excepție. Am ajuns chiar și alți oameni să-l folosească și să ne spună ce au crezut, pentru a ne asigura că’îți dau fapte pe care dorești de fapt să le știi.

Această recenzie va descompune întrebările reale: cât de ușor este de utilizat Squarespace? Cât de bune sunt șabloanele sale? Ce instrumente are Squarespace? Și ce te va costa?

Înainte de a începe să ne descurcăm adevărurile, aici’este o privire de ansamblu rapidă a scorului Squarespace:

daca tu’am vândut deja pe Squarespace ca platformă, dar nu sunt’nu sunt sigur ce plan să mergi, lovește-l ‘Începe acum’ butonul de mai jos. Noi’Vă încrucișați rapid nevoile cu caracteristicile fiecărui plan pentru a vă oferi recomandarea noastră:

Squarespace Video Review

Joaca

Ușurință în utilizare

Ușurința de utilizare este unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să te gândești când ești’re alege un constructor de site-uri web. Cu toate acestea’De asemenea, este ceva ce poate fi uitat cu ușurință pe fondul entuziasmului tuturor funcțiilor și șabloanelor strălucitoare care vă așteaptă.

daca tu’cumpărați un nou microunde, nu’Nu vreau să fii atras de o mulțime de funcții și butoane impresionante, doar pentru a afla că poți’Nu vă descopăr cum să vă încălziți cina. Același lucru este valabil și pentru constructorii de site-uri web – deci cum funcționează Squarespace?

Ușurință în utilizare

Squarespace este un constructor de site-uri drag-and-drop, dar spre deosebire de alți constructori (cum ar fi Wix), puteți’nu târâi nimic oriunde. Aceasta’este mai mult bazat pe secțiune, ceea ce durează puțin mai mult pentru a ajunge la o abordare, dar devine mai ușor cu cât îl folosești mai mult.

Squarespace oferă o interfață curată și modernă cu care să lucrezi. Aceasta’este neclintit și ușor de navigat, ceea ce face o editare rapidă și ușoară odată ce știi ce ai’fac. La început, se poate simți puțin prea curat, ceea ce face mai puțin evident unde să găsești anumite caracteristici – este nevoie de câteva clicuri pentru a merge mai departe, dar după aceea, ar trebui să fie o navigare lină.

Squarespace este un editor ce obțineți (WYSIWYG). Cu unele platforme, cum ar fi WordPress, faceți modificări și modificări în backend și vedeți doar cum va arăta în direct atunci când îl previzualizați.

Spațiul spațial este mult mai simplu. Adăugați text și imagini și modul în care site-ul dvs. apare pe ecran este exact cum va arăta odată’s-a publicat. Acesta este un mod mult mai simplu și mai simplu de a crea un site web, deoarece știi exact ce te schimbă’faceți așa cum le faceți.

Partea cea mai bună este că nu’nu trebuie să cunosc o singură linie de cod. Puteți utiliza codul dacă doriți, dar unul dintre Squarespace’atuurile cele mai mari este că oricine îl poate folosi pentru a crea un site web profesionist, fără să-și facă griji de abilitățile de codare.

Cu Squarespace’s aplicație, puteți chiar să modificați site-ul dvs. de pe telefon. Publicați postări pe blog, actualizați-vă programul de lucru sau adăugați o bară de anunțuri în timp ce sunteți la dispoziție. Și don’nu vă faceți griji dacă pierdeți internetul – dacă plecați offline pe neașteptate, orice lucrare neterminată vă va aștepta în continuare când vă veți întoarce.

Cu toate acestea, ca și noi’am spus, Spațiul nu este 100% prietenos pentru începători. Aceasta’nu este la fel de simplu de folosit ca Wix sau Weebly și necesită mai mult timp pentru a te obișnui. În timp ce cu Wix puteți săriți direct și să construiți, cu Squarespace, vă recomandăm să citiți mai întâi câteva articole de ajutor. Noi’Am creat un ghid pas cu pas la îndemână pentru a vă începe. Aceasta’este o idee bună să explorezi editorul pentru a te familiariza și tu.

Spațiul este cel mai bun pentru persoanele cu răbdare sau pentru cei care au o anumită încredere tehnică.

Satisfacția clienților

Cercetarea noastră nu face’Nu înseamnă doar analiza datelor și compararea prețurilor. Am obținut oameni de zi cu zi să testeze Squarespace și să ne spună exact ce au crezut.

În general, Squarespace a prezentat o provocare pentru participanții noștri, dar a obținut totuși câteva scoruri impresionante. Oamenii au răspuns pozitiv când le-am cerut feedback, cu Squarespace’șabloane puternice și design intuitiv desenând laudele speciale.

Când utilizatorii au fost întrebați cât de probabil ar fi să recomande Squarespace, constructorul a obținut note complete.

Iată câteva lucruri pe care utilizatorii noștri au avut de spus despre Squarespace:

“În mod efectiv, pune laolaltă multe pentru tine, ceea ce este excelent. Pare incredibil, de asemenea.”

“Aș susține că timpul necesar pentru ca cineva să înțeleagă cum funcționează acest produs este imperativ înainte de îmbarcare. Nu as vrea’Nu recomand nimănui să poată construi un site cu Squarespace dacă doresc un site în câteva ore. Realist, aceasta este perioada de timp cât va trebui să înțelegeți sistemul de fundal și interfața pentru a face un pic mai ușor.”

Majoritatea oamenilor au fost de acord că va dura ceva timp pentru a vă învăța în jurul spațiului. Cu toate acestea, au fost de acord și că constructorul a strălucit cu adevărat atunci când a fost vorba de proiectare, precum și caracteristicile furnizate în șabloane.

Un alt aspect ridicat de utilizatorii noștri a fost faptul că, datorită șabloanelor sale pline de caracteristici, Squarespace ar fi o alegere deosebit de bună dacă ai avea o idee clară despre ceea ce îți dorești de pe site-ul tău sau dacă ai produse sau imagini de afișat..

Sfat de sus! Nu sunteți sigur de unde să începeți? Dă spațiu’s inteligent Artificial Intelligence (AI) constructor de site-uri web. Constructorii de site-uri AI sunt o opțiune excelentă dacă’ești scurt la timp, abilități de calculator sau un pic de flăcări creative. Acestea construiesc literalmente un site web pe baza informațiilor pe care le oferiți, cum ar fi scopul site-ului și preferințele dvs. de design.

Cu Squarespace AI, după ce ați lovit ‘Incepe’, aceasta’te voi cere ‘obiectivul site-ului dvs. web’ (de exemplu. “Promovează-mi afacerea”). Tu’Vei avea apoi opțiunea de a alege dintr-o selecție de șabloane recomandate, sau Squarespace va face ceva personalizat pentru tine pe baza preferințelor fontului / aspectului / imaginii. Alegerea este a ta.

Pentru cine este cel mai bine Squarespace?

Blogging

Squarespace are o mulțime de instrumente încorporate pentru a sprijini blogurile. Aceasta’este deosebit de eficient dacă blogul dvs. prezintă o mulțime de imagini sau este atașat la un portofoliu. Squarespace’s design-urile vizuale vă vor oferi o platformă profesională și elegantă pentru a vă împărtăși vocea și munca.

pătrat spațiu bloggingSquarespace are instrumente de blogging de înaltă calitate pentru a sprijini dezvoltarea blogului tău. Puteți crea un blog uimitor vizual folosind constructorul’șabloane.

Puteți susține mai mulți participanți, sincronizați și partajați cu social media și puteți utiliza aplicația Blog pentru a vă gestiona blogul de pe mobil. Există șabloane special concepute pentru blogging, ceea ce facilitează crearea unui site web în care blogul tău poate înflori!

Afaceri

Există o mulțime de site-uri web pentru companii mici care folosesc Squarespace – puteți vedea o selecție pe Squarespace’s “Clientul nostru” pagină. Acestea acoperă o serie de industrii, de la motociclete personalizate la cursuri de yoga hip hop și evidențiază diversitatea care vine cu Squarespace’s proiecte.

clienți de afaceri pentru spații pătrateSquarespace este utilizat de o gamă largă de afaceri diferite pentru promovarea, conducerea și creșterea brandurilor lor

Nu faceți greșeală – puteți crea cu siguranță un brand unic și de succes pentru dvs. folosind Squarespace.

Squarespace îți oferă tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta să aibă succes, chiar din prima zi. Nu doar atât, ci aveți instrumente pentru a vă face viața cât mai ușoară, inclusiv campanii de e-mail, analize încorporate, funcții de comerț electronic, instrumente SEO și integrări cu instrumente online precum G Suite și PayPal.

eCommerce

Chiar daca tu’abia acum începi să vinzi câteva articole sau cauți să îți dezvolți afacerea de comerț electronic, Squarespace a câștigat’nu te las jos. Există două planuri dedicate comerțului electronic care vin cu o mulțime de instrumente utile incluse automat, de la gestionarea stocurilor până la recuperarea coșurilor abandonate.

Am aruncat o privire specială asupra performanței Squarespace pentru site-urile de comerț electronic și am găsit că a combinat câteva funcții cu adevărat puternice – cum ar fi sistemul său de inventar – cu design-urile sale uimitoare. Rezultatul este un constructor care poate face ca produsele dvs. să strălucească cu adevărat, și oferă clienților o idee minunată despre ceea ce ei’achiziționați înainte de a face clic pe butonul de cumpărare.

Dacă doriți cel mai bun magazin din oraș, Squarespace este alegerea dvs. ideală. Dar’nu este doar o față drăguță – puteți vinde produse nelimitate, personalizați magazinul și puteți încărca videoclipuri pentru a vă angaja clienții și pentru a vă spori vânzările..

Puteți chiar să vindeți offline și să îl păstrați sincronizat într-un singur loc. Acest lucru se datorează Squarespace’parteneriatul recent cu Square. Cu doar aplicația Squarespace Commerce și un mic cititor de carduri Square (49 de dolari), puteți efectua plăți cu cardul în mișcare și orice vânzări se vor sincroniza cu inventarul dvs. online. De asemenea, puteți oferi reduceri unice și colectați adrese de e-mail ale clienților pentru a crea relații de durată.

Această caracteristică este în prezent acceptată doar de aplicația iPhone Square Commerce, dar versiunile iPad și Android sunt în curând. Vedeți acest scurt videoclip pentru mai multe despre cum funcționează Squarespace și Square:

Joaca Doriți să vindeți online cu Squarespace? Pentru o privire completă asupra performanței acestui constructor, consultați Revizuirea noastră de comerț electronic Squarespace.

Personal

Ca tine’Probabil deja v-am dat seama, Squarespace este ideal dacă’creezi un portofoliu sau un site web de fotografie. Toate șabloanele sale sunt create de designeri interni și le puteți personaliza pe inimă’conținut pentru a le face la fel de unice ca munca ta.

clienții spațiu pătratSquarespace satisface o serie de clienți diferiți, de la restaurante până la designeri de modă.

Înlocuiți imagini, schimbați fonturile și culorile, partajați pe rețelele de socializare, integrați-vă cu terți precum Adobe Creative Suite și Google Drive și multe altele pentru a crea un brand personal unic și a vă stabili prezența online.

Squarespace are șabloane pentru a sprijini toate tipurile de site-uri, de la muzică la fotografie. Fiecare vine cu tone de instrumente de personalizare și funcții suplimentare încorporate, astfel încât tot ce ai nevoie este la îndemână.

scalabilitate

Tu nu’Nu vreau să configurați un site web, doar să rămâneți fără spațiu și trebuie să treceți pe o altă platformă. Tu nu’nu vreau să fii victima succesului tău – ar trebui să fii încântat de site-ul tău’creștere, neobservându-l nervos pentru că’primesc prea mult trafic.

Squarespace oferă o stocare nelimitată și lățime de bandă imediat în planul său cel mai ieftin, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru a rămâne fără spațiu. Planurile sale oferă o cantitate sănătoasă de caracteristici, ceea ce înseamnă că nu ar trebui’nu trebuie să faceți upgrade prea des.

Pentru magazinele online, puteți vinde produse nelimitate fără taxe de tranzacție, astfel încât ați câștigat’nu atingeți o limită de produs, așa cum faceți cu unii producători de site-uri. Dar daca tu’reîncercați să lansați un imperiu de comerț electronic, este posibil să doriți să treceți la o platformă dedicată de comerț electronic, cum ar fi Shopify sau BigCommerce, pentru a ajuta la menținerea creșterii pe termen lung.

În ansamblu, Squarespace are funcțiile pentru a vă ajuta site-ul’s crestere – mai ales daca’rulează un portofoliu sau un site de afaceri mici.

Cât de bune sunt spațiul’s Modele?

Noi’deja am făcut ravagii în privința spațiului’sunt proiecte, dar doar ce’E atât de bun cu ei? Și ce înseamnă asta pentru tine când tu’îți construiești site-ul?

Spațiu nu face’nu am sute de șabloane – are puțin peste 60. Acesta pare un număr foarte mic în comparație cu Wix’s 500+ șabloane, dar Squarespace se bucură de calitate peste cantitate – și reușește frumos.

Utilizatorii noștri au fost’lăudăm doar Spațiul’șabloane pentru a fi drăguți – au fost impresionați de calitatea caracteristicilor, precum și de design:

“Șablonul nu mi-a furnizat doar un site cu aspect incredibil, ci și toate caracteristicile pe care le am’ar trebui să aibă succes.”

Cu designul lor elegant, elegant și modern, toate din Squarespace’șabloanele sunt create pentru a corespunde standardelor sale “design excelent, capacitate de utilizare și performanță”. Toate șabloanele sunt gratuite pentru a previzualiza și edita, deoarece acestea sunt incluse în abonamentul dvs. lunar.

Când toate șabloanele arată bine, cum ești menit să alegi? Din fericire, puteți utiliza bara de căutare pentru a găsi un șablon care să se potrivească cu ideea dvs. sau să navigați pe categorii. Acolo’s o gamă largă de industrii acoperite, inclusiv fotografie, comunitate și non-profit, muzică, sănătate și fitness.

șabloane de proiectare a spațiului pătratSquarespace se mândrește cu modele uimitoare de șabloane la pachet cu funcții puternice. Puteți căuta șablonul ideal sau navigați printre categoriile furnizate.

Șabloanele sunt dotate cu funcții și machete special concepute și incluse pentru a se potrivi industriei pentru care a fost făcut. Deși aveți tone de control creativ asupra site-ului dvs. web, sunteți încă foarte bazat pe șablonul dvs., așa este’este o idee bună să alegeți unul care să se potrivească cu site-ul dvs.’Scopul său, precum și estetica sa.

Dacă vă răzgândiți, asta’e bine! Puteți schimba șabloanele în orice moment, chiar și după ce site-ul dvs. web a devenit live. Puteți chiar instala mai multe modele pentru a lucra și previzualiza, ceea ce face procesul de decizie mult mai ușor.

Când comutați, conținutul dvs. va fi automat transferat la noul șablon, economisind timp și efort. Tu’Probabil va trebui doar să reglați câteva lucruri pentru a vă asigura că va părea tot ce este mai bun. Ce’mai mult, toate șabloanele Squarespace răspund mobil, deci don’nu vă faceți griji cu privire la lipsa acelor vizitatori de telefonie mobilă.

Personalizare proiectare

În timp ce Squarespace oferă elementele de construcție pentru site-ul dvs. web, acesta’e posibil ca tu’Aveți propriul dvs. stil pe care doriți să îl promovați. Personalizarea este vitală – la urma urmei’este ceea ce face site-ul dvs. unic.

Nepersonalizarea șablonului ar fi ca și cum ai purta aceeași ținută ca altcineva la o petrecere. Jazz it up – adăugați cel puțin o eșarfă!

Squarespace vă oferă libertatea de a face acest lucru. Vă puteți personaliza paginile și face site-ul dvs. unic.

Squarespace’șabloanele sunt extrem de flexibile, ceea ce înseamnă că le puteți face cu ușurință proprii – puteți înlocui imagini, adăugați și ștergeți secțiuni, introduceți text și gestionați mai multe pagini simultan.

În timp ce’nu este a “pur” constructor drag-and-drop, puteți trage anumite elemente în jurul și puteți reformata aspectul imaginii modificând setările de proiectare – de exemplu, creând un colaj sau făcând imagini să se suprapună. Dacă doriți un design cu adevărat diferit, pur și simplu schimbați șablonul și continuați personalizarea!

șabloane de proiectare a spațiului pătratSquarespace se mândrește cu modele uimitoare de șabloane la pachet cu funcții puternice. Puteți căuta șablonul ideal sau navigați printre categoriile furnizate.

Un lucru de remarcat despre Squarespace este faptul că presupunem că aveți fotografii de înaltă rezoluție pentru a umple blocurile mari de imagine care domină majoritatea șabloanelor sale. Acestea sunt ceea ce face aceste design-uri atât de impresionante vizual, și dacă nu’nu aveți imagini de înaltă calitate pentru a umple șabloanele, s-ar putea să vă luptați.

Dacă nu’nu aveți propriile fotografii, Squarespace are un parteneriat cu imaginile Getty, astfel încât să puteți căuta în imagini stoc pe care să le utilizați. Unele sunt gratuite, în timp ce altele (de obicei, mai multe instantanee profesionale) costă în jur de 10 USD fiecare.

Pentru aceia dintre voi cu cunoștințe de codare, puteți parcurge kilometrul suplimentar și puteți utiliza aceste abilități pentru a adapta fonturi, culori și fundaluri pentru un stil cu adevărat unic. Squarespace recomandă utilizarea codului personalizat pentru mai multe modificări cosmetice ca acestea, deoarece încercarea de a edita aspectul site-ului dvs. ar putea avea efecte nocive.

Chiar și fără cod, puteți personaliza fonturi, culori, fundaluri, imagini, text și titluri. Puteți adăuga pagini, gestiona structura meniului dvs. și multe altele. Squarespace’Scopul este de a ajuta ideile creative să reușească – deci este logic să aveți libertatea de a vă exprima propriul stil în șabloanele sale.

Informatii suplimentare

 • Aflați mai multe despre Squarespace’s proiecte în revizuirea noastră completă de șabloane spațiu
 • Ai nevoie de o mână de ajutor? Aflați cum puteți să personalizați șablonul dvs. în ghidul nostru despre cum să utilizați spațiul

Squarespace’s Instrumente

Ajutor & A sustine

Cu toții ne putem bloca din când în când – dar dacă vă simțiți în nevoie de sprijin, puteți obține cu puțin ajutor din Squarespace!

Constructorul oferă o gamă mică, dar de înaltă calitate, de opțiuni de asistență:

 • Chat live de luni până vineri
 • Suport de social media 24/7 prin Twitter
 • Asistență prin e-mail 24/7
 • Baza de cunoștințe aprofundate
 • Forumul comunitatii
 • Tutoriale video

Acolo’este ceva pentru toată lumea, deși tu’Voi observa Spațiu nu face’nu oferiți asistență telefonică. În ciuda acestui fapt, încă evaluăm Squarespace pentru grija sa pentru clienți – în special baza sa de cunoștințe incredibil de aprofundată.

suport pentru spațiul pătratBaza de cunoștințe Squarespace vă oferă o mulțime de opțiuni de asistență, de la ghiduri de ajutor la webinarii și ateliere.

Baza de cunoștințe Squarespace vine la pachet cu articole, ghiduri și tutoriale video. Vă puteți înscrie chiar și la webinarii sau puteți participa la discuții pe forumul comunității.

Este într-adevăr unul dintre cele mai minuțioase și de încredere centre de ajutor din jur. Vă recomandăm cu siguranță să verificați acolo mai întâi, ca dvs.’este foarte probabil să găsiți răspunsul dvs. fără a avea nevoie de chat-ul live sau de asistența prin e-mail.

Integrare în social media

Într-o lume în care aprecierile, tweet-urile, următoarele și preferatele sunt considerate a fi aproape la fel de valoroase ca moneda reală, integrarea site-ului dvs. web cu social media este extrem de importantă.

Squarespace simplifică împărtășirea bucuriei prin conectarea conturilor din peste 20 de platforme sociale, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram și YouTube. Sincronizați cu Dropbox pentru acces simplu la colecțiile de fotografii sau importați conținut direct pe site-ul dvs. de pe Instagram, Twitter și multe altele.

Pe lângă acest lucru, puteți prezenta fluxuri de socializare pe site-ul dvs. web, ceea ce facilitează vizitatorilor să țină evidența actualizărilor dvs. într-un singur loc..

SEO & Marketing

SEO reprezintă optimizarea motorului de căutare și este ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai ridicat în rezultatele căutării. Când a fost ultima dată când ați dat clic la a doua pagină a rezultatelor Google? Vrei să fii pe acea primă pagină, iar SEO oferă site-ului tău cele mai bune șanse de a ajunge acolo.

Squarespace are un SEO bun, iar paginile sale urmează cele mai bune practici SEO. Îți oferă instrumentele pentru a profita la maxim de ce’există, cum ar fi gestionarea titlurilor dvs. și adăugarea de cuvinte cheie și text alt.

Există ghiduri care vă pot ajuta în Squarespace’s pagini de suport, care oferă o introducere foarte detaliată la SEO. Acest lucru poate părea un pic copleșitor pentru începători, așa că asigurați-vă că pentru a lua timp pentru a citi totul.

Când vine vorba de marketing, puteți integra MailChimp sau puteți utiliza Squarespace’s Campanii de e-mail pentru toate platformele pentru a fi rulate – ați ghicit – campanii de e-mail.

instrumente de marketing pentru spațiul pătratSquarespace’instrumentele de marketing vă permit să ajungeți la mai multe persoane și să vă creșteți site-ul’audiența

Acest sistem intern este o modalitate excelentă de unificare a mărcii dvs. în toate aspectele site-ului dvs. web, de la pagina de pornire la mesajele dvs. de marketing.

Combinați acest lucru cu instrumente SEO și integrare socială, iar internetul va trebui într-adevăr să stea și să acorde atenție.

domenii

Numele dvs. de domeniu este adresa site-ului web pe care oamenii îl folosesc pentru a vă găsi – de exemplu, site-ul nostru este www.websitebuilderexpert.com. Puteți cumpăra un domeniu de la Squarespace sau conectați propriul dvs. domeniu dacă aveți deja unul.

Obțineți un domeniu gratuit pentru un an dacă vă înscrieți la un plan anual plătit. Aceasta este gratuită doar pentru primul an – după aceea, domeniul dvs. se va reînnoi la rata standard.

Domenii de spațiu pătratÎnregistrarea domeniului dvs. prin Squarespace este rapidă și ușoară. Introduceți numele site-ului dvs. și găsiți un domeniu disponibil, apoi continuați să faceți checkout.

Puteți înregistra un domeniu prin Squarespace într-adevăr cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un domeniu disponibil care să se potrivească site-ului dvs., să îl adăugați în coșul dvs., apoi parcurgeți câțiva pași pentru achiziționarea și înregistrarea domeniului dvs. Prețurile variază între 20 $ și 70 $ pe an – domenii mai specifice, cum ar fi example.legal sau example.salon sunt mai scumpe decât domeniile de bază, cum ar fi example.com.

Securitate

Toate domeniile Squarespace și terțe sunt livrate cu certificate SSL gratuite atunci când sunt conectate la site-ul Squarespace.

SSL înseamnă Secure Sockets Layer și criptează orice informație introdusă prin site-ul dvs. web. Acest lucru face extrem de important pentru site-urile care procesează plățile, cum ar fi magazinele online.

Squarespace are securitate integrată pentru a combate malware-ul sau bug-urile nedorite, iar DDoS Protection vă ajută să vă protejați site-ul împotriva traficului dăunător. (DDoS înseamnă pentru refuzul distribuit al serviciului, un atac prin care site-ul dvs. este inundat de trafic pentru a-l face disponibil pentru utilizatorii săi.)

Spațiu nu face’nu te lasă să te aperi pentru tine – are o protecție de calitate pentru a menține site-ul tău în siguranță.

Copiile de rezervă & Restaureaza

Noi’Cu toții am respirat suspinul de ușurare după ce a fost salvat de autosave. daca tu’uitați întotdeauna să apăsați salvare, poate scrieți-vă un memento deoarece Squarespace nu face asta’nu includ autosave în editorul său.

Cu toate acestea, Squarespace vă permite să restaurați paginile șterse și postările de blog până la 30 de zile după acestea’am fost șters – deci nu este nevoie să intrați în panică! Squarespace face copii de rezervă ale site-ului dvs. web și le stochează pe servere primare și secundare, precum și stocarea fișierelor pe discurile de stocare fizice și în afara site-ului. Acea’e destul de minuțios!

Și dacă tu’reeditați din mers de pe telefon, ați câștigat’nu-ți pierzi munca dacă internetul se întrerupe. Chiar s-au gândit la toate!

Squarespace’s Prețul și valoarea pentru bani

Obțineți cu adevărat ceea ce plătiți cu acest constructor – deși are planuri mai scumpe decât unii dintre concurenții săi (cum ar fi Weebly), veți primi un serviciu de înaltă calitate, chiar și pe cel mai mic plan.

Squarespace are patru planuri de prețuri, variind de la 12 $ la 40 $ pe lună (facturat anual).

Toate planurile anuale sunt livrate cu stocare și lățime de bandă nelimitate, un domeniu personalizat gratuit și securitate SSL. Deblocați funcții suplimentare pe măsură ce faceți upgrade, inclusiv funcțiile de comerț electronic și pop-up-uri promoționale.

Cel mai ieftin plan Squarespace este Plan personal la 12 dolari pe lună, care are caracteristici de site web, dar nu are funcționalitate de comerț electronic. Pentru un magazin online, cel mai mic plan este 26 dolari pe lună, care include produse nelimitate, fără taxe de tranzacție, imprimare de etichete și multe altele.

Planuri disponibile

Planuri de prețuri Plan lunar ($ / lună) Plan anual ($ / lună) Economii (%)Planul personal

Plan de afaceri

Planul de bază al comerțului electronic

Planul avansat de comerț electronic

$ de 16 $ de 12 25%
$ de 26 $ de 18 31%
$ de 30 $ de 26 13%
$ 46 $ de 40 13%

Codul ofertei spațiului spațialUtilizați codul ofertei "WBE" la checkout pentru 10% reducere

Obține 10% reducere la orice plan spațiu
Ești gata să dai drumul la Squarespace? Avem un cod de ofertă exclusiv pentru cititorii noștri economisiți 10% contra costului oricărui plan Squarespace! Pentru a răscumpăra această reducere, trebuie doar să introduceți: Codul ofertei: “WBE”
la casă.

Planuri de Web Site Builder

Squarespace are două planuri dedicate construirii de site-uri web (mai degrabă decât crearea unui magazin online).

planuri de constructor de site-uri pentru prețuri de piațăSquarespace are două planuri de constructor de site-uri web, personal și planuri de afaceri

Squarespace’s $ 12 pe lună Plan personal vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a configura un site web direct, dar complet. Spre deosebire de alți constructori care tind să restricționeze funcțiile din planul lor de pornire, Squarespace’s Planul personal vine cu stocare și lățime de bandă nelimitate.

Dacă nu’nu trebuie să vindeți online sau dacă aveți nevoie de un e-mail profesional de la G Suite, atunci Planul personal este un loc minunat pentru a începe.

Planul de afaceri este cu 6 dolari mai mult decât planul personal la 18 dolari pe lună, dar vine la pachet cu și mai multe caracteristici. Acest lucru este încă proiectat pentru a construi un site web mai degrabă decât un magazin, dar vine cu o mulțime de funcționalități de comerț electronic – vindeți o cantitate nelimitată de produse, obțineți ferestre pop-up promoționale, personalizați prin cod și multe altele.

Așa cum sugerează și numele, planul de afaceri este cel mai bun pentru companii! Dacă site-ul dvs. web este în creștere și doriți să începeți să vindeți câteva articole alături, planul de afaceri are tot ce aveți nevoie pentru a reuși.

Planuri de comerț electronic

Dacă doriți să vă cufundați cu adevărat în vânzarea online, dvs.’Am nevoie de unul din Squarespace’s planuri de comerț electronic. Acestea sunt concepute special pentru construirea de magazine online și sunt cele două planuri de prețuri cele mai ridicate.

piața prețurilor de comerț electronicSquarespace are două planuri de prețuri de comerț electronic, planurile Basic și Advanced.

Planul de bază de 26 USD pe lună este cea mai ieftină opțiune pentru configurarea unui magazin online. Are toate funcțiile din planul de afaceri, dar elimină taxele de tranzacție și adaugă funcții suplimentare de comerț electronic, inclusiv gestionarea stocurilor și imprimarea etichetelor prin ShipStation.

Planul de bază este cel mai bun pentru crearea unui magazin online și începerea dezvoltării afacerii dvs. de comerț electronic.

Planul Advanced este cel mai scump la 40 de dolari pe lună și are cea mai mare cantitate de funcții. Se mândrește cu toate caracteristicile din planurile de afaceri și de bază, plus suplimente tentante, inclusiv recuperarea coșului abandonat, transportul avansat, reduceri flexibile și crearea cardurilor cadou.

Dacă afacerea dvs. crește și are nevoie de funcții avansate pentru a sprijini acea creștere, planul avansat este, prin surprindere surpriză, potrivirea perfectă.

Chemarea tuturor studenților!

daca tu’re-student și aveți o adresă de e-mail de școală valabilă, apoi puteți beneficia de 50% din primul an de Squarespace. Acea’s orice site web sau magazin online!

Consultați acest discount special pentru studenți pentru a afla mai multe despre Squarespace’sunt economii grozave.

Totuși, se ridică – poti’nu-l folosiți alături de alte coduri de ofertă. Adica tu’Va trebui să aleg între această reducere de 50% și cuponul de 10% menționat anterior. (Deși credem că știm care dintre voi’Voi alege…)

Puteți aplica chiar și reducerea la până la trei site-uri web sub adresa de e-mail a școlii. Mergeți astăzi la Squarespace și căutați-vă școala pentru a începe!

Noțiuni de bază

Squarespace’prețurile nu sunt’este scandalos pentru calitatea serviciilor pe care le primești. De fapt, Squarespace’s prețul de pornire este mai ieftin decât cel al Wix, dintre cei mai mari concurenți ai săi. Dar vrei să fii sigur că acesta este cu adevărat constructorul potrivit pentru tine înainte de a te despărți de banii câștigați cu greu. Și oricâte recenzii ai citit, ai câștigat’nu știu cu adevărat până când o să încercați singur.

În timp ce Squarespace nu face asta’nu aveți un plan gratuit, cum ar fi unii constructori de site-uri, acesta oferă un Proces gratuit de 14 zile pentru toate planurile sale plătite. Tu nu’nu trebuie să introduceți detalii despre plată – cu excepția cazului în care decideți să vă înscrieți la sfârșitul procesului!

Odată ce plătiți pentru un plan, nu’nu trebuie să-mi sărut banii la revedere. Squarespace are o garanție de returnare a banilor de 14 zile, deci tu’Voi primi o rambursare dacă anulați în primele două săptămâni.

Revizuirea spațiului spațial: rezumat

Noi’i-am explorat instrumentele, s-au scufundat în prețurile sale și ne-am preocupat de design-urile sale, dar în cele din urmă, Squarespace iese pe loc?

După o astfel de revizuire aprofundată, putem concluziona că Squarespace este un constructor de site-uri lider, și pentru un motiv întemeiat. Aceasta’au cele mai bune modele de pe piață și combină aceste șabloane intuitive cu funcții puternice încorporate.

Squarespace vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un site web uimitor, fără a fi nevoie să cunoașteți o linie de cod.

Aceasta’e cel mai apropiat de tine’Voi ajunge pe un site web realizat de un designer la o fracțiune din preț și oferă afacerii, portofoliului sau magazinului online un mod unic și vizual de a crea un brand scalabil și frumos.

Dar’nu este pentru toată lumea. Începătorii s-ar putea lupta să ajungă la asta, așa este’este cel mai bun pentru cei cu răbdare sau puțină încredere tehnică.

În general, recomandăm Squarespace oricui are un ochi pentru design, care dorește un site unic și impresionant din punct de vedere vizual și se bucură să pună puțin timp în elaborarea paginilor lor.

Squarespace isn’nu este doar o față drăguță – caracteristicile sale împachetează un pumn, iar suportul și caracteristicile sale de securitate nu’te încurci. Încercați acest constructor de site-uri knockout pentru dvs. și vedeți ce puteți crea!

Întrebări frecvente în spațiu

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Analizele și graficele din acest articol se bazează pe surse autentice, validate încrucișat de experții noștri interni. Avem mare grijă să ne asigurăm că informațiile pe care le publicăm sunt fiabile și precise. Cu toate acestea, WBE nu își asumă nicio responsabilitate pentru inexactitatea informațiilor furnizate de utilizatori, participanți la cercetare sau alte entități.

Vă rugăm să rețineți că informațiile cuprinse în acest articol sunt destinate doar informațiilor generale. Noi’bucurați-vă să răspundeți la orice întrebare pe care o puteți avea cu privire la acest articol și la cercetările sale de sprijin. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Website Builder Expert direct prin e-mail la

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me