10 Pembangun Laman Web Terbaik tahun 2020


Contents

Kami’telah menguji 53 pembangun laman web setakat ini. Di sini’10 teratas kami

pembina laman web terbaikPembangun laman web adalah alat dalam talian yang menjadikan pembinaan laman web anda sendiri cepat, mudah, dan tidak merepotkan. Mereka menawarkan pilihan yang lebih mesra bajet daripada menyewa pereka web, dan yang terbaik, anda tidak’malah perlu tahu bagaimana membuat kod!


Kami yakin setiap orang mesti mempunyai peluang untuk membuat laman web dan mengembangkan kehadiran dalam talian mereka, tidak kira sama ada anda’re baru pemula atau usahawan tekanan masa. Itu’mengapa kami menjadikannya misi kami untuk membawa anda pembangun laman web terbaik di pasaran.

Setelah menguji lebih 50 pembina laman web, hasilnya masuk…

10 Pembangun Laman Web Terbaik tahun 2020

1. Wix
2. Ruang Squarespace
3. Weebly
4. LAMAN123
5. Tergamam

6. Duda
7. GoDaddy
8. WordPress.com
9. Pencipta Jimdo
10. 1&1 IONOS

Wix adalah pembina laman web keseluruhan terbaik – ia menggabungkan kemudahan penggunaan dengan kebebasan kreatif sepenuhnya, memudahkan pemula membuat laman web yang kelihatan profesional. Squarespace mempunyai reka bentuk terbaik di pasaran, yang bermaksud’sangat sesuai untuk kreatif, sementara Weebly’ciri-ciri menjadikannya sesuai untuk perniagaan kecil dan portfolio.

Lihat bagaimana skor tiga teratas dalam penyelidikan kami di bawah:

Kami’Saya akan melihat lebih terperinci mengenai semua pembangun laman web terbaik dalam sekejap – artikel ini akan menguraikan setiap satu, dan membantu anda memilih mana yang terbaik untuk anda. Anda boleh mengklik kotak di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai proses penyelidikan kami, atau terus membandingkan pembangunnya dalam jadual ringkasan kami.

Apakah Pembangun Laman Web Terbaik? Perbandingan Berdampingan

Pembangun laman web terdapat dalam pelbagai bentuk dan saiz – beberapa akan sesuai untuk anda, sementara yang lain menang’t. Ia’tidak selalu mencari pencipta laman web terbaik atau paling popular; sebaliknya, ia’tentang mencari yang itu’terbaik untuk anda.

Sebelum kita melihat ulasan masing-masing, lihat jadual ringkasan di bawah untuk mendapatkan idea mengenai pembangun mana yang paling sesuai:

Pelan Percuma / Percubaan Percuma? Julat Harga Terbaik Untuk Penilaian Kami daripada 5 Wix Ruang Squarespace Weebly LAMAN123 Tergamam Duda GoDaddy WordPress.com Jimdo 1&1 IONOS
Pelan percuma $ 13 – $ 500 Pembina laman web keseluruhan terbaik 4.7
Percubaan percuma 14 hari $ 12 – $ 40 Industri kreatif 4.3
Pelan percuma $ 6 – $ 26 Perniagaan kecil 4.1
Pelan percuma $ 12.80 – $ 17.40 Bantuan dan sokongan melalui sembang langsung 4
Pelan percuma $ 8 – $ 49 Nilai untuk wang 4
Percubaan percuma 14 hari $ 14 – $ 55.50 Membina pelbagai laman web kreatif 4
Percubaan percuma selama 1 bulan $ 10 – $ 25 Membuat laman web dengan pantas 3.8
Pelan percuma $ 4 – $ 45 Blogging 3.7
Pelan percuma $ 9 – $ 40 Mengeluarkan iklan dengan harga yang murah 3.6
Tidak $ 1 – $ 45 Laman web berbilang bahasa dan perniagaan kolar putih 3.6

Seperti yang anda lihat, setiap pembangun mempunyai kekuatan tersendiri, dan memenuhi keperluan (dan anggaran) yang berbeza. Dengan membandingkannya secara berdampingan seperti ini, anda semestinya mempunyai idea yang lebih baik mengenai pembangun laman web mana yang sesuai untuk anda. Ketahui dengan pasti dengan membaca ringkasan ulasan kegemaran anda – kami’Akan merangkumi ciri, harga, reka bentuk, dan lain-lain.

# 1. Wix

Pembina laman web serba terbaik

Julat harga: percuma – $ 500 sebulan

Wix Pro Wix Cons
Pembina laman web serba terbaik Boleh’t menukar templat setelah laman web disiarkan secara langsung
Kemungkinan besar disyorkan oleh pengguna Bergantung pada aplikasi untuk skalabiliti
Mudah digunakan dan mesra pemula Jumlah ciri boleh menjadi luar biasa

Gambaran Keseluruhan Wix

Wix adalah pembina laman web yang sangat mesra pemula yang memberi anda kawalan kreatif sepenuhnya terhadap laman web anda. Tidak seperti beberapa pembangun lain, ia tidak’t mengorbankan kuasa atau penyesuaian untuk kemudahan – sebaliknya, ia menggabungkan alat penyuntingan drag-and-drop yang sederhana dengan pelbagai ciri.

Ia mempunyai rancangan percuma, dan lapan rancangan premium bermula dari $ 13 sebulan. Anda mendapat lebih daripada 500 templat untuk dipilih, tetapi pilih dengan teliti – anda boleh’t menukar templat anda setelah laman web anda disiarkan.

Dalam ujian kami, Wix mendapat yang tertinggi “kemungkinan akan mengesyorkan” skor dari pengguna kami – jadi nasihat kami adalah, jika anda’tidak pasti mengenai pembangun laman web mana yang akan digunakan, berikan Wix secara percuma dan lihat bagaimana anda memulakannya.

wix pembangun laman web terbaik Wix adalah pembangun laman web bertaraf tinggi kami kerana ia memberi alat kepada pemula untuk membuat laman web yang benar-benar indah.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca secara mendalam kami Kajian Wix untuk melihat sepenuhnya Wix’ciri, kemudahan penggunaan, dan banyak lagi
 • Hanya apa yang menjadikan Wix nilai terbaik untuk wang? Baca kami Kajian Harga Wix untuk perincian rancangan harga dan apa yang anda dapat dengan setiap pakej premium
 • Ingin menjual secara dalam talian? Kami Ulasan E-commerce Wix memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai membuat kedai dalam talian dengan Wix

# 2. Ruang Squarespace

Terbaik untuk reka bentuk kreatif dan berkualiti

Julat harga: $ 12 – $ 40 sebulan

Kelebihan Squarespace Squarespace
Ciri kualiti terbaik dari mana-mana pembina Boleh menjadi sukar untuk ditangani
Reka bentuk templat terbaik di pasaran Bukan pembangun terpantas untuk membuat laman web dengan
Sesuai untuk industri kreatif Pelan harga yang terhad dapat terasa terhad

Tinjauan Squarespace

Ruang Squarespace adalah pembangun laman web yang canggih yang banyak menawarkan kreatif dan perniagaan. Ia’bukan builder yang paling senang digunakan di pasaran, tetapi ia tetap menang’memerlukan masa yang lama untuk membiasakan diri – ia hanya memerlukan sedikit masa dan kesabaran daripada Wix.

Di mana Squarespace benar-benar bersinar adalah reka bentuk templatnya – mereka’yang terbaik di pasaran, dan sangat sesuai untuk kreatif yang mahukan laman web yang mengagumkan. Ia’bukan masalah gaya berbanding zat, namun – Squarespace juga mempunyai pelbagai ciri untuk memberi kuasa kepada laman web anda.

Squarespace juga mempunyai percubaan percuma 14 hari. Sekiranya anda menyukai percubaan dan ingin mendaftar, terdapat empat rancangan premium untuk dipilih, bermula dari $ 12 sebulan.

pembangun laman web terbaik squarespace untuk kreatifSquarespace adalah pembina laman web terbaik untuk kreatif – itu’s berkuasa, bergaya, dan direka dengan mahir.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Tinjauan Squarespace untuk melihat terperinci pembina berkualiti tinggi ini, dan ketahui apakah itu’adalah pilihan yang tepat untuk anda
 • Ada produk yang ingin anda pamerkan? Squarespace menggabungkan visual yang menakjubkan dengan alat penjualan canggih: baca semua tentangnya di kami Ulasan E-dagang Squarespace
 • Apa’sangat baik mengenai Squarespace’s reka bentuk pula? Lihat kami Ulasan Reka Bentuk Templat Squarespace untuk mengetahui!
 • Adakah ia bernilai wang? Kami Kajian Harga Squarespace menerangkan secara terperinci mengenai Squarespace’rancangan harga, dan sama ada ia menawarkan nilai wang yang baik
 • Mencari diskaun? Lihatlah eksklusif kami Kod Tawaran Squarespace, yang akan menjimatkan 10% dari kos mana-mana rancangan Squarespace
 • Tidak pasti? Kami Wix vs Squarespace perbandingan menguraikan kekuatan dan kelemahan setiap pembina’ciri, templat, dan banyak lagi untuk mencari pilihan terbaik untuk anda

# 3. Weebly

Terbaik untuk perniagaan kecil dan portfolio

Julat harga: percuma – $ 26 sebulan

Kelemahan Weebly
Ciri terbaik untuk skala laman web anda Struktur templat menyekat kebebasan kreatif
Kedai aplikasi besar Tiada pilihan pemulihan peribadi bermaksud anda’bergantung pada Weebly untuk memulihkan laman web anda
Panduan SEO terbina dalam Pelan harga yang lebih tinggi agak mahal

Tinjauan Weebly

Weebly adalah pembangun laman web sederhana yang tetap memberikan pukulan kuat ketika datang ke ciri – terutamanya e-dagang dan blog. Ia’cukup mudah digunakan, tetapi juga lebih terhad daripada pesaingnya dari segi reka bentuk dan penyesuaian.

Ia mempunyai pelan percuma, dan tiga rancangan berbayar bermula dari hanya $ 6 hingga $ 26 sebulan (ditagih setiap tahun). Pelan permulaan murah ini menjadikan Weebly salah satu pembangun laman web yang paling berpatutan di pasaran.

pembangun terbaik untuk perniagaan kecilWeebly bagus dan mudah digunakan, dan pilihan yang tepat jika anda’membina semula laman web perniagaan atau portfolio dalam talian.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Kajian Weebly untuk perincian terperinci pembina ini’kebaikan, keburukan, ciri, dan kemudahan penggunaan
 • Lihat kami Kajian Harga Weebly untuk mengetahui rancangan mana yang sesuai untuk anda
 • Menubuhkan kedai dalam talian? Baca kami Ulasan E-dagang Weebly untuk maklumat lebih lanjut mengenai Weebly’alat penjualan, harga, dan banyak lagi
 • Terkoyak antara Wix dan Weebly? Kami’baru dapat! Kami Perbandingan Wix vs Weebly meletakkan pemimpin pasaran ini secara langsung, membantu anda mencari yang terbaik untuk anda

# 4. LAMAN123

Terbaik untuk mendapatkan bantuan dan sokongan melalui sembang langsung

Julat harga: percuma – $ 12.80 sebulan

Kelebihan SITE123 SITE123 Kekurangan
Sokongan sembang langsung yang sangat baik Kurangnya kawalan kreatif
Mudah membina laman web asas Ciri kurang berkualiti dan skalabiliti
Mesra pemula Boleh’t menukar templat setelah laman web disiarkan secara langsung

Gambaran Keseluruhan SITE123

SITE123 kembali kepada asas untuk menjadikan anda pembangun laman web yang sangat sederhana dan mesra pemula. Ia’terbaik untuk mereka yang tidak mempunyai pengalaman berteknologi, kerana ia dapat menjadi cepat membatasi jika anda meminta terlalu banyak daripadanya.

SITE123 memudahkan untuk membuat laman web mudah. Berkat sokongan sembang langsung dan reka bentuknya yang ringkas, anda boleh menerbitkan laman web anda tanpa membuang masa.

Sokongan pelanggan yang cemerlang adalah pembina laman web ini’kekuatan utama s. Ciri sembang langsung bermaksud anda boleh mendapatkan pertolongan dengan mudah sekiranya anda buntu semasa membuat atau menyunting laman web anda. Jika awak’sebagai pemula atau ingin mengatur laman web anda dengan pantas, SITE123 adalah pilihan yang selamat.

Walau bagaimanapun, ia’bukan pembina yang kuat – ia tidak mempunyai ciri-ciri canggih, dan tidak’pilihan yang boleh ditingkatkan untuk mengembangkan laman web. Namun, dengan rancangan percuma dan sokongan hebat, SITE123 adalah pilihan yang tepat untuk pembangun pertama kali.

laman web123 sokongan sembang langsung terbaikSITE123 adalah pilihan yang selamat, terutama bagi pemula yang gugup yang memerlukan banyak sokongan.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Kajian SITE123 untuk melihat lebih mendalam mengenai pembangun laman web yang popular ini
 • Lihat bagaimana SITE123 bertumpu dalam artikel ini di Pembangun Laman Web Termurah di pasaran

# 5. Tergamam

Terbaik untuk nilai wang

Julat harga: percuma – $ 49 sebulan

Kelebihan Strikingly Kekurangan
Nilai terbaik untuk wang Kawalan kreatif terhad
Alat blog yang hebat Hanya boleh membuat laman web satu halaman
Mesra pemula Kekurangan ciri untuk skalabiliti

Gambaran keseluruhan yang mencolok

Menariknya adalah satu lagi pembangun laman web mesra pemula yang pakar dalam laman web satu halaman. Ia juga menyediakan nilai terbaik untuk wang daripada semua pembangun laman web yang kami uji!

Ia’tidak sesuai untuk laman web yang rumit, tetapi menarik’Pelan percuma merangkumi beberapa ciri asas yang hebat, menjadikannya popular dengan blogger dan freelancer. Oleh itu, anda mungkin mendapati reka bentuk satu halaman dan tahap penyesuaian asas membatasi jika anda mempunyai rancangan besar untuk laman web anda.

Sekiranya anda ingin menggunakan nama domain yang diperibadikan, anda’Saya memerlukan satu daripada Strikingly’tiga rancangan premium, yang terdiri dari $ 8 hingga $ 49 sebulan (ditagih setiap tahun).

pembina laman web bernilai terbaikMenakjubkan menawarkan nilai wang yang besar, dan merupakan pembina blog yang baik untuk pemula.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Ulasan yang mencolok untuk maklumat lanjut mengenai pembina ini’ciri, kemudahan penggunaan, dan harga

# 6. Duda

Terbaik untuk menghulurkan tangan kreatif

Julat harga: $ 14 – $ 74 sebulan

Duda Pros Duda Cons
Kawalan kreatif dipandu oleh templat’reka bentuk Pelan harga yang mahal
Menawarkan widget dan aplikasi dalaman yang luar biasa Kurang kebebasan kreatif daripada pembangun lain
Reka bentuk yang mudah dan mesra pengguna Alat SEO asas

Gambaran Keseluruhan Duda

Duda adalah pemenang yang jelas bagi sesiapa yang mencari reka bentuk laman web yang’s suci, digilap, dan sederhana.

Pembuatnya mudah digunakan, memberikan anda fungsi drag-and-drop yang digabungkan dengan templat berstruktur dan bergaya. Ini menjadikannya sempurna untuk sesiapa sahaja yang mementingkan reka bentuk, tetapi tidak’bersedia untuk kebebasan kreatif sepenuhnya di laman web mereka.

Disana ada lebih daripada 90 templat untuk dipilih, merangkumi pelbagai industri dari perniagaan hingga gaya hidup. Anda mendapat kawalan kreatif terhadap penyesuaian, tetapi dalam templat’had – anda’masih banyak dipandu oleh reka bentuk pilihan anda.

Ciri-ciri ini menjadikan Duda sesuai untuk pereka laman web membuat pelbagai laman web untuk pelanggan – sebenarnya, itu’untuk apa Duda asalnya dibina!

Kelemahan utama Duda adalah bahawa ia’Pembangun laman web termahal dalam senarai kami, dengan harga bermula dari $ 14 sebulan. Masih disana’Adakah percubaan percuma selama 14 hari untuk anda teruskan.

duda pembina terbaik untuk bimbingan kreatifDuda adalah pembangun laman web yang sangat berfokus pada reka bentuk yang membantu anda membuat laman web yang bergaya.

# 7. GoDaddy

Terbaik untuk membuat dan menerbitkan laman web dengan pantas

Julat harga: $ 10 – $ 25 sebulan

Kelebihan GoDaddy GoDaddy Cons
Pembangun terpantas untuk membuat laman web Kekurangan ciri berkualiti – hanya sesuai untuk membina laman web asas
Tukar templat pada bila-bila masa Kebebasan kreatif terhad
Sangat mesra pengguna Pelan paling murah tidak’t menyediakan alat SEO

Gambaran Keseluruhan GoDaddy

GoDaddy sangat mesra pengguna, dan memang begitu pembangun laman web langsung terpantas untuk membuat laman web. Bantuan reka bentuknya bermaksud anda hanya perlu memasukkan butiran anda, sebelum GoDaddy membuat laman web yang disesuaikan untuk anda sesuaikan.

Susun atur dan panduan ringkas untuk menambahkan elemen ke laman web anda menjadikan proses pembinaan yang sangat mudah dan pantas.

Walau bagaimanapun, GoDaddy isn’t pilihan terbaik untuk laman web yang kuat atau kompleks – ini mungkin menawarkan kelajuan dan kesederhanaan, tetapi ini juga bermaksud’bukan pilihan terbaik untuk membina laman web yang benar-benar diperibadikan.

GoDaddy mungkin pembangun laman web terbaik untuk kepantasan, tetapi harganya meningkat’sangat mengagumkan – rancangan bermula dari $ 10 hingga $ 25 sebulan. Nasib baik, GoDaddy mempunyai percubaan percuma satu bulan yang sangat murah hati, jadi anda boleh memastikannya’sesuai untuk anda sebelum mendaftar.

godaddy pembangun laman web terpantasGoDaddy adalah pembangun laman web terbaik untuk sesiapa sahaja yang memerlukan laman web dalam talian yang ringkas dan bergaya secepat mungkin.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Ulasan Pembangun Laman Web GoDaddy untuk mendapatkan perincian mengenai pembangun pantas ini, dari kemudahan penggunaan hingga Soalan Lazim
 • Ingin menjual secara dalam talian? Baca kami Ulasan E-dagang GoDaddy untuk mengetahui apakah ini pembina laman web terbaik untuk kedai dalam talian anda

# 8. WordPress.com

Terbaik untuk blog

Julat harga: percuma – $ 25 sebulan

Kebaikan WordPress.com Kekurangan WordPress.com
Sesuai untuk blog Tidak mesra pemula
Pelbagai ciri Pengekodan asas diperlukan
Harga yang berpatutan Templat hanya direka untuk blog

Gambaran Keseluruhan WordPress.com

WordPress.com adalah versi yang lebih mudah dari platform blogging WordPress.org yang popular.

WordPress.com adalah pembina laman web terbaik untuk blog – ia’adalah pilihan yang tepat untuk mereka yang mahukan blog, tetapi tidak ada’cukup bersedia untuk menangani kerumitan WordPress.org.

Yang mengatakan, WordPress.com masih belum’t pembangun laman web yang paling mudah digunakan – untuk memanfaatkan sepenuhnya pembangun dan mengembangkan laman web anda, anda’Saya perlu mengatasi beberapa pengekodan asas.

WordPress.com mempunyai satu pelan percuma dan empat rancangan premium, mulai dari $ 4 hingga $ 45 sebulan (ditagih setiap tahun).

Banyak ciri, alat blog berkualiti tinggi, dan harga yang masuk akal menjadikan WordPress.com sebagai pilihan terbaik. Lebih mudah digunakan daripada WordPress.org tetapi masih tidak sesuai untuk pemula, WordPress.com adalah sesuai untuk blogger dengan keyakinan teknikal.

pembangun terbaik wordpress.com untuk blogWordPress.com adalah platform popular yang’sangat berkuasa ketika datang ke blog.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca sepenuhnya Ulasan WordPress.com untuk melihat sepenuhnya platform blogging yang ideal ini, termasuk rancangan harga, ciri, kemudahan penggunaan dan banyak lagi!
 • Tidak pasti mengenai perbezaan antara WordPress.com dan WordPress.org? Lihat perbandingan mendalam kami untuk mendapatkan persamaan dan perbezaan utama.

# 9. Jimdo

Terbaik untuk membuang iklan dengan murah

Julat harga: percuma – $ 40 sebulan

Jimdo Pros Jimdo Cons
Bayaran paling sedikit untuk membuang iklan dari laman web anda ($ 9 / bulan) Kawalan kreatif sangat sedikit
Mudah menambah elemen ke halaman anda Reka bentuk terhad dan proses penyuntingan yang ketat
Anda boleh menjual dengan pelan percuma Tiada pilihan pemulihan

Tinjauan Jimdo

Jimdo adalah pembangun laman web asas yang’terbaik untuk membuat laman web mudah, bukannya perkara yang rumit atau mencolok.

Jimdo sebenarnya mempunyai dua editor yang berbeza – Jimdo Dolphin dan Jimdo Creator. Jimdo Dolphin menggunakan ADI untuk membantu anda membuat laman web anda, sementara Jimdo Creator membolehkan anda membina laman web anda seperti (Wix, Squarespace, dan Weebly).

Jimdo Creator mempunyai semua ciri asas yang anda perlukan untuk membina laman web anda. Tetapi jika anda mahukan kekuatan untuk menyunting, memperibadikan, atau membuat sesuatu yang lebih maju, pembangun akan mula merasa kaku dengan cepat.

Setiap editor mempunyai set rancangan harga tersendiri, dan kedua-duanya datang dengan rancangan percuma supaya anda dapat membina bebas risiko. Jimdo Dolphin mempunyai empat rancangan mulai dari $ 9 hingga $ 39 sebulan (ditagih setiap tahun), sementara Jimdo Creator mempunyai empat rancangan harga mulai dari $ 10 hingga $ 40 per bulan (ditagih setiap tahun).

jimdo pembangun terbaik untuk membuang iklan dengan murahJimdo adalah pembangun pertengahan jalan yang melayani perniagaan kecil yang ingin masuk dalam talian.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami Semakan Jimdo untuk mengetahui apakah ini pembina laman web terbaik untuk anda
 • Boleh’t memutuskan? Kami Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo Perbandingan memberikan kebaikan dan keburukan pembangun laman web terbaik untuk membantu anda memilih yang betul

# 10. 1&1 IONOS

Terbaik untuk laman web berbilang bahasa dan perniagaan kolar putih

Julat harga: $ 1 – $ 45 sebulan

1&1 Pro IONOS 1&Kekurangan 1 IONOS
Banyak alat untuk meningkatkan perniagaan anda Reka bentuk adalah asas dan bertarikh
Pilihan berbilang bahasa Tiada rancangan percuma atau percubaan percuma
Templat merangkumi pelbagai industri Antara muka penyuntingan yang membingungkan

1&Gambaran Keseluruhan 1 IONOS

1&1 IONOS mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat laman web standard yang berfungsi. Ia menang’kelihatan seperti laman Squarespace atau memenangi anugerah untuk reka bentuknya, tetapi ia akan berjaya. Pembina mempunyai semua ciri asas yang anda perlukan, terutamanya untuk perniagaan korporat kecil.

Ia’s juga a pilihan yang bagus untuk mereka yang mempunyai anggaran, kerana walaupun 1&1 IONOS tidak’mempunyai rancangan percuma, harganya bermula hanya $ 1 sebulan!

Salah satu kelemahan utama 1&1 IONOS itu reka bentuknya kelihatan cukup bertarikh berbanding dengan pembangun laman web terbaik lain dalam senarai ini. 1&1 IONOS adalah pembangun laman web yang berfungsi, bukannya bergaya – ia berjaya’t membuat laman web yang paling menarik di internet, tetapi mempunyai ciri untuk menjadikan laman web atau perniagaan anda berjaya.

1&1 IONOS mengenakan bayaran $ 1 untuk bulan pertama anda, kemudian caj $ 5 sebulan selepas itu pada rancangannya yang paling murah. Terdapat empat rancangan secara keseluruhan, tiga daripadanya adalah untuk membina kedai dalam talian.

Pembangun laman web terbaik 1 & 1 untuk laman web berbilang bahasa1&1 IONOS adalah pembangun laman web murah yang merangkumi alat berbilang bahasa pada semua rancangannya.

Ketahui lebih lanjut

 • Baca kami 1&1 Kajian Pembangun Laman Web IONOS dan ketahui sama ada’perlawanan yang paling sesuai untuk anda

Bagaimana Anda Memilih Pembangun Laman Web Terbaik Untuk Anda?

Kini anda mengetahui 10 pembina laman web terbaik di pasaran. Tetapi bagaimana jika anda’masih rasa agak buntu? Mana antara pembangun yang terbaik yang harus anda pilih?

Malangnya, kita boleh’t membaca fikiran anda melalui skrin dan memberitahu anda secara lurus. Hanya anda yang tahu mengenai jenis laman web yang ingin anda buat, keperluan khusus anda, jika anda’Saya akan menjual produk, atau jika anda’Saya akan menulis blog atau mempamerkan karya kreatif.

Walau bagaimanapun, kami dapat memberi anda petunjuk berguna untuk mencari pembangun laman web anda yang sempurna – teruskan membaca tiga petua cepat dan bermanfaat…

# 1. Manfaatkan percubaan percuma dan rancangan percuma

Sebilangan besar pembangun laman web dalam senarai kami menawarkan sama ada percubaan percuma atau rancangan percuma untuk anda gunakan. Ini adalah kaedah yang tepat untuk menilai jika ia’s pencipta laman web yang tepat untuk anda – cubalah membina laman web, dan berusaha:

 • Betapa senangnya
 • Berapa lama masa yang diperlukan
 • Apa yang anda suka dan tidak’suka
 • Apa yang anda’d mahu berbeza
 • Jika awak’gembira dengan laman web contoh yang anda buat

Kemudian, cubalah lebih banyak pembangun laman web. Walaupun yang pertama anda cuba sempurna, itu betul’masih bernilai mempunyai sesuatu untuk membandingkannya.

# 2. Fikirkan tentang apa yang anda mahu buat

Ini nampak jelas, tetapi begitu banyak orang memilih pembangun laman web kerana bagaimana ia dibuat’diiklankan, atau hanya untuk makanan percuma yang dilemparkan. Selamat dikatakan, ini tidak’t cara yang bijak untuk memilih pembina laman web terbaik untuk anda.

Anda’sudah mengambil langkah pertama dengan membaca artikel ini – langkah seterusnya adalah menentukan tujuan laman web anda, dan kemudian menyempitkan senarai pembangun anda berdasarkan itu. Don’anda akan terpesona dengan harga jualan, atau ciri yang anda tidak ada’sangat memerlukan!

Sebagai contoh, jika anda ingin memulakan laman web portfolio, maka pilihan terbaik anda ialah Squarespace, Wix, Weebly, dan Duda. Cuba semuanya, dan lihat mana yang paling anda sukai.

Dalam contoh ini, memilih pembangun laman web terbaik akan menjadi lebih baik, kerana anda boleh mengabaikan pembangun laman web lain (seperti 1&1 IONOS dan WordPress.com) kerana – walaupun mempunyai kekuatan lain – mereka tidak’sesuai dengan keperluan khusus anda.

# 3. Faktor anggaran anda

Anda tidak’Saya mahu mengeluarkan perbelanjaan berlebihan di laman web anda – itu’sesederhana itu. Lihat rancangan harga setiap pembangun, tentukan berapa banyak yang anda mampu belanjakan, dan selesaikan sama ada anda mahu membayar dimuka untuk tahun atau sebulan (harga bulanan akan lebih mahal, tetapi memberi anda lebih banyak fleksibiliti).

Don’Walau bagaimanapun, membuat kesilapan kekurangan dana di laman web anda – anda harus selalu membayar pembangun terbaik yang anda mampu. Ya, ada banyak rancangan percuma di luar sana, tetapi rancangan percuma dimenangi’t memberikan laman web anda ciri-ciri yang diperlukan untuk berjaya dalam jangka masa panjang.

Pembina Laman Web Terbaik: Bundarkan

Anda’kini kami melihat senarai pembangun laman web terbaik kami di pasaran, dan semoga anda’mendapat idea yang lebih baik mengenai pembangun mana yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Semua cadangan kami berdasarkan kajian mendalam dan maklum balas daripada orang-orang seperti anda – mereka’bukan hanya dipilih dari udara yang tipis – sehingga anda dapat yakin dengan maklumat yang kami’telah memberikan anda bahawa artikel ini adil dan tepat.

Biarkan’mempunyai gambaran ringkas 10 pembangun laman web teratas kami…

10 Pembangun Laman Web Terbaik tahun 2020

 1. Wix – pembina laman web serba terbaik.
 2. Ruang Squarespace – terbaik untuk kreatif dan reka bentuk.
 3. Weebly – terbaik untuk perniagaan kecil dan portfolio.
 4. LAMAN123 – pertolongan dan sokongan terbaik.
 5. Tergamam – nilai terbaik untuk wang.
 6. Duda – terbaik untuk menghulurkan tangan kreatif.
 7. GoDaddy – terbaik untuk membina dengan pantas.
 8. WordPress.com – terbaik untuk blog.
 9. Pencipta Jimdo – terbaik untuk membuang iklan dengan murah.
 10. 1&1 IONOS – terbaik untuk laman web pelbagai bahasa.

Seperti yang anda lihat dari senarai kami, setiap pembangun laman web mempunyai kekuatan tersendiri. Sama ada anda mahukan laman web canggih, bergaya, nilai wang yang hebat, atau bantuan, pasti ada pembangun di luar sana untuk anda.

Namun, secara keseluruhan, pembangun laman web terbaik dalam penyelidikan kami adalah Wix. Antaramuka drag-and-drop yang sederhana menjadikannya sangat mudah digunakan (walaupun untuk teknofob), dan pelbagai templat dan ciri-cirinya, seperti borang hubungan dan galeri media, bermaksud anda dapat menyesuaikan laman web anda dengan betul dan menjadikannya milik anda sendiri.

Jika awak’tidak pasti dari mana untuk memulakan, melompat pada Wix’Pelan percuma adalah kaedah terbaik untuk membina dan mengetahui apa yang ada dan yang ada’t tepat untuk anda.

Cubalah sebanyak mungkin pembuat laman web dengan menggunakan percubaan (atau rancangan) percuma yang ditawarkan. Ini akan memberi anda rasa sebenar bagi setiap orang, dan memastikan bahawa anda memilih yang terbaik untuk keperluan anda.

Masih tidak pasti pembina laman web mana yang terbaik untuk anda?

 • Carta Perbandingan Pembangun Laman Web – perbandingan terperinci dari pembangun laman web bertaraf tinggi kami
 • Kuiz Pembina Laman Web – dapatkan cadangan mengenai pembangun laman web mana yang terbaik untuk anda berdasarkan keperluan anda

Soalan Lazim

Ini adalah beberapa soalan paling popular yang kami’ditanya oleh pembaca kami mengenai pembangun laman web.

Menemui soalan yang ingin anda ketahui jawapannya? Klik + untuk menyatakan jawapannya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map