5 Penyedia Hosting Reseller Terbaik pada tahun 2020

penyedia hosting penjual semula gambar terpilihAnda boleh membeli hosting web untuk apa sahaja – dari blog WordPress peribadi, kedai perniagaan kecil dan sederhana, hingga ke laman web untuk perusahaan. Anda bahkan boleh membeli kuasa pelayan yang mencukupi untuk menjalankan perkhidmatan hosting web anda sendiri.


Ini dikenali sebagai hosting penjual semula. Ia’bukan sesuatu yang ditawarkan oleh semua penyedia hosting – dan walaupun anda menjumpainya, bagaimana anda mengetahuinya’apa-apa kebaikan?

Untuk menjawab soalan ini, kami’telah meletakkan semua penyedia utama yang menawarkan hosting reseller melalui kami proses penyelidikan yang luas. Kami’sudah bertahun-tahun menulis tentang dalam talian, dan kami’pernah mengumpulkan pandangan daripada pengguna kami mengenai apa’penting bagi mereka. Artikel ini adalah produk dari kedua proses tersebut: penyelidikan yang luas, dan maklum balas pengguna.

Oleh itu, kita sekarang boleh mengatakan dengan penuh keyakinan bahawa ini adalah lima penyedia hosting reseller terbaik di pasaran sekarang. Pada akhir artikel ini, anda’Saya akan yakin dengan yang terbaik untuk anda.

Tetapi pertama, apa itu reseller hosting?

Hosting reseller membolehkan anda menjual hosting kepada orang lain, jadi anda sebenarnya boleh memulakan syarikat hosting web anda sendiri dengan cara ini! Anda membayar rancangan hosting, dan kemudian menjual hosting tersebut kepada orang lain yang memerlukannya. Terbaik untuk mereka yang’Akan menguruskan 10 laman web atau lebih, hosting reseller sering digunakan oleh pereka web atau perniagaan yang perlu menyediakan hosting kepada klien.

5 Perkhidmatan Hosting Reseller Terbaik

Menurut kajian kami yang menyeluruh, ini adalah lima hos penjual semula terbaik:

 1. Dalam gerakan – nilai terbaik untuk wang
 2. HostGator – terbaik untuk ciri
 3. GoDaddy – terbaik untuk sumber tanpa had
 4. Hosting A2 – terbaik untuk sokongan
 5. HostPapa – terbaik untuk pemula penjual semula

Penyedia hosting reseller terbaik adalah InMotion, HostGator, GoDaddy, A2 Hosting dan HostPapa, berdasarkan faktor seperti waktu operasi, ciri, bantuan dan sokongan, harga dan banyak lagi:

Semua pembekal kami’telah diketengahkan:

 • Gunakan papan pemuka cPanel – ini adalah standard industri (menjadikannya mudah untuk dikendalikan, dan dipindahkan ke penyedia lain jika perlu)
 • Biarkan anda membuat panel pelanggan berjenama – supaya pelanggan melihat logo dan jenama anda, bukan penyedia anda’s
 • Beri anda domain tanpa had – supaya anda dapat mengatur pelanggan anda dengan domain mereka sendiri, tanpa kos tambahan

Tetapi masing-masing dilengkapi dengan kekuatan dan kelemahan masing-masing, yang kita’Akan dibincangkan secara terperinci di bawah.

Perkataan pantas mengenai harga

Jika kita’telah belajar satu perkara dalam (bertahun-tahun) kami menganalisis penyedia hosting, itu’bahawa harga mereka berubah lebih cepat daripada yang anda boleh katakan ‘Rancangan bermula dari…’. Mereka juga sedikit licik, menawarkan harga perkenalan yang rendah (dengan kos pembaharuan yang lebih tinggi), dan potongan untuk masa yang lebih lama anda mendaftar. Kami’kami telah melakukan yang terbaik untuk memastikan bahawa harga ini tepat dan perbandingan langsung, tetapi benar’selalu perlu diperiksa terus pada pembekal’halaman harga s (yang kami’akan pautan ke dari harga).

1

Dalam gerakan

Nilai terbaik untuk wang

Harga Akaun pelanggan Ruang cakera Lebar jalur Prestasi terkini Sandaran percuma Jaminan wang dikembalikan Markah kami
$ 29.99 – $ 94.99 sebulan
25 – Tidak terhad, bergantung pada rancangannya
80GB – 260GB
800GB – 6TB
99.7%
Ya
Ditawarkan selama 90 hari
4.6 / 5

Apa’bagus mengenai InMotion’hosting penjual semula?

Semasa kami membuat tinjauan sendiri mengenai orang yang mencari penyedia hosting, 55% mengatakan bahawa harga adalah faktor terpenting dalam keputusan mereka – jadi kemungkinan, perkara yang sama akan berlaku untuk pelanggan yang datang kepada anda untuk rancangan hosting mereka.

Itu’merupakan sebab besar mengapa InMotion muncul di atas – tidak’t menawarkan rancangan paling murah, tetapi menawarkan nilai terbaik untuk wang, dengan ruang cakera tertinggi dan tahap lebar jalur yang sangat tinggi. Nilai ini akan diterjemahkan ke dalam rancangan yang lebih murah dan menarik bagi pelanggan anda.

InMotion juga menawarkan a akaun penjual semula domain percuma dengan semua rancangan hosting penjual semula, jadi anda’anda mempunyai pilihan pendapatan tambahan sekiranya anda memerlukannya. Ini mempunyai jumlah rancangan tertinggi, menjadikannya sebagai pilihan paling berskala – anda boleh memulakan dengan pelan termurah, dan menaik taraf dengan mudah seperti yang anda perlukan.

InMotion menawarkan sangat sokongan pelanggan yang kuat dengan sembang langsung dan sokongan telefon 24/7, di samping sistem e-mel dan tiket. Nilai bantuan dan sokongan berkualiti semestinya’jangan diabaikan – sebagai penjual semula hosting, jika anda mempunyai masalah dengan akaun anda, kemungkinan semua pelanggan anda akan mempunyai masalah dengan mereka, dan anda’Saya ingin mendapatkan seseorang dari kes itu secepat mungkin. InMotion juga menawarkan tempoh jaminan pengembalian wang terpanjang pada 90 hari, memberikan anda kemudahan ‘keluar’ jika anda tidak’untuk meneruskan apa sahaja.

Apa yang boleh diperbaiki?

Walaupun InMotion menawarkan nilai yang besar (lihat lagi ruang disk dan lebar jalur yang ditawarkan), ia menawarkan agak sedikit akaun pelanggan dengan rancangannya yang lebih murah. Pelan peringkat permulaannya, RS000S, berharga $ 29,99 / bulan dan memberi anda sehingga 25 akaun pelanggan. Bandingkan dengan HostGator yang menawarkan akaun pelanggan tanpa had dengan harga kurang dari $ 5 / bulan, dan anda dapat melihat ini adalah sedikit kompromi.

Dalam gerakan’s jaminan uptime juga tidak’t tertinggi dalam senarai ini, berada di kedudukan kedua di belakang HostGator. Benar, waktu henti yang diproyeksikan hanya berjumlah beberapa jam – tetapi sekali lagi, terapkan ini untuk semua pelanggan anda, dan anda boleh mula melihat nilai waktu tambahan tambahan 0,01%.

2

HostGator

Terbaik untuk ciri

Harga Akaun pelanggan Ruang cakera Lebar jalur Prestasi terkini Sandaran percuma Jaminan wang dikembalikan Markah kami
$ 24.95 – $ 99.99 sebulan
Tanpa had
60GB – 250GB
600GB – 2500GB
99.98%
Tidak, kos tambahan
Ditawarkan selama 45 hari
4.1 / 5

Apa’bagus mengenai HostGator’hosting penjual semula?

HostGator mempunyai jaminan masa operasi terbaik mana-mana penyedia hosting penjual semula dalam senarai ini. Sekali lagi, tambahan 0,01% itu mungkin tidak banyak, tetapi walaupun satu jam waktu henti untuk pelanggan anda akan menyebabkan anda banyak tekanan, jadi ini adalah pro besar.

HostGator juga menawarkan akaun pelanggan tanpa had, walaupun sudah tentu anda’akhirnya dibatasi oleh ruang ruang dan had lebar jalur. Yang berkata, anda’Saya akan mendapat nilai besar dari akaun HostGator jika anda’membina semula banyak laman web kecil, sebahagian besarnya statik – atau menjual akaun kepada mereka yang berada. Dengan banyak laman web dengan permintaan rendah, sumber-sumber tersebut dapat berjalan jauh.

Seperti InMotion, HostGator menawarkan akaun penjual semula domain percuma dengan setiap rancangan hosting penjual semula – tambahan yang baik dan semula jadi untuk pendapatan hosting anda. HostGator juga mempunyai sokongan pelanggan yang kuat, dengan bantuan yang ditawarkan sepanjang masa melalui telefon atau sembang langsung.

HostGator adalah salah satu penyedia hosting paling hijau, mengimbangi pelepasan karbonnya sebanyak 130%.

Apa yang boleh diperbaiki?

HostGator mengetuknya keluar dari taman ketika datang ke ciri dan waktu operasi, tetapi ia’masih di tempat kedua. Apa yang memberi?

Nah, sebab utama adalah dasar sandaran yang kurang senang. Tiga daripada lima penyedia dalam senarai ini menawarkan sandaran percuma, tetapi dengan HostGator, ia menyediakannya’tidak begitu mudah; ia mencipta ‘sandaran mingguan untuk akaun yang di bawah 20 GB dan 100,000 inod’, atau boleh melakukannya atas permintaan anda, dengan harga $ 25 sekali gus. Ia’bukan akhir dunia, tetapi berpotensi bertambah dengan cepat.

3

Hosting GoDaddy

Terbaik untuk sumber tanpa had

Harga Akaun pelanggan Ruang cakera Lebar jalur Prestasi terkini Sandaran percuma Jaminan wang dikembalikan Markah kami
$ 39.99 – $ 89.99 sebulan
Sehingga 250
90GB – 240GB
Tidak bermeter
99.97%
Ya
Ditawarkan selama 30 hari (melainkan jika anda membayar bulanan, sekiranya demikian)’s 48 jam)
4/5

Apa’bagus tentang GoDaddy’hosting penjual semula?

Semasa kami meninjau pembaca menggunakan laman web kami untuk mencari penyedia hosting, GoDaddy adalah jenama yang kemungkinan besar mereka pernah dengar. Ia’adalah nama yang terkenal di dunia dalam talian, dan kelebihan menjual semula hosting GoDaddy adalah itu anda juga boleh menjual pada produk utamanya, termasuk nama domain, sijil SSL dan GoDaddy’pembangun laman web.

Tetapi mengenai hosting resellernya, GoDaddy mempunyai nilai jual utama; lebar jalur tidak bermeter. Ini menjadikannya pakej hebat jika anda’menyediakan hosting ke laman web dengan permintaan lalu lintas yang berubah-ubah – pikirkan kedai e-dagang yang menjalankan kampanye pemasaran digital, menjalankan penjualan kilat, atau memiliki permintaan musiman. Lebar jalur yang tidak dikawal meminimumkan kemungkinan laman web ini terhempas dalam waktu sibuk.

Ia jaminan uptime terikat di tempat kedua dengan InMotion pada 99.97% yang berpatutan.

Apa yang boleh diperbaiki?

Tetapi sementara GoDaddy berada di tangga teratas untuk pengiktirafan jenama, penyelidikan kami meletakkannya di tempat ketiga untuk hosting penjual semula, dengan menjaringkannya 4/5 bintang secara keseluruhan. Terdapat beberapa tempat di mana ia merosot.

Pertama, GoDaddy tidak’t menawarkan bantuan dan sokongan melalui sembang langsung 24/7. Ia masih mempunyai sokongan sepanjang masa melalui telefon, jadi ini mungkin kelihatan menarik dari pihak kami – tetapi ini adalah sesuatu yang ditawarkan oleh 3/5 penyedia dalam senarai ini, jadi membezakannya dengan alasan yang salah.

Kedua, jaminan wang dikembalikan sedikit ‘pilih-pilih’ berbanding dengan penyedia lain. Sekiranya anda membayar bulan ke bulan, anda hanya mempunyai dua hari untuk menuntut wang anda kembali – bukannya 30 hari yang diiklankan dengan jelas.

4

Hosting A2

Terbaik untuk sokongan

Harga Akaun pelanggan Ruang cakera Lebar jalur Prestasi terkini Sandaran percuma Jaminan wang dikembalikan Markah kami
$ 19.99 – $ 61.99 sebulan
40-100
30GB – 200GB
400 GB – 2000 GB
99.95%
Ya
Ditawarkan selama 30 hari
3.3 / 5

Apa’bagus mengenai A2 Hosting’hosting penjual semula?

Selang A2’s pakej penjual semula mampu milik, dengan harga bermula sekitar $ 19.99.

Di sana’s bantuan dan sokongan yang sangat baik yang ditawarkan melalui telefon, sembang langsung dan e-mel, dengan pilihan 24/7. Kami’telah menguji A2 Hosting’sembang langsung dan dapat mengesahkan bahawa ia pantas dan bermanfaat – tepat apa yang anda perlukan dari host web anda.

Apa yang boleh diperbaiki?

A2 Hosting juga mempunyai jaminan masa terburuk bersama, begitu juga – sekurang-kurangnya secara teori – memberi anda waktu henti yang paling banyak dari mana-mana penyedia kami’terdapat di sini (walaupun perlu diingat bahawa ini hanyalah ‘senario kes yang lebih teruk’).

A2 Hosting juga merupakan penyedia yang paling tidak terukur dalam senarai ini, dengan lebar jalur terendah dan kapasiti ruang cakera. Sekiranya anda mempunyai aspirasi untuk benar-benar mengembangkan perniagaan anda, sama ada anda’semula pereka atau penjual semula hosting, anda’Saya akan jumpa di sana’s capai apa yang anda dapat capai berbanding dengan penyedia lain.

5

HostPapa

Terbaik untuk hosting penjual semula berskala kecil

Harga Akaun pelanggan Ruang cakera Lebar jalur Prestasi terkini Sandaran percuma Jaminan wang dikembalikan Markah kami
$ 29,99 – $ 119,99 sebulan
20-60
50GB – 250GB
500 GB – 2.5 TB
99.95%
Untuk sebilangan domain yang terhad
Ditawarkan selama 30 hari
3.2 / 5

Apa’bagus mengenai HostPapa’hosting penjual semula?

HostPapa terdapat dalam senarai ini kerana kajian kami mendapati ia adalah penyedia hosting penjual semula kelima terbaik. Walaupun tidak apa-apa jika dibandingkan dengan empat penyedia yang lain, di sana’tidak banyak yang lebih baik – dan sedikit lebih buruk.

Apa yang boleh diperbaiki?

Pertama, ia mempunyai sendi skor masa terburuk (terikat dengan A2 Hosting). Kami’anda sudah cukup membincangkan mengapa anda mesti benar-benar mengurangkan nombor waktu operasi semasa mencari akaun penjual semula, jadi kami menang’t terlalu banyak memperincikannya lagi.

HostPapa tidak’t menawarkan sokongan 24/7 sama ada melalui telefon, atau sembang langsung. Ini adalah tamparan hebat di mata kita; dalam pengalaman kami, masalah hosting tidak’sesuai dengan waktu pejabat – itu’mengapa kita berfikir di sana’nilai sebenar dalam sokongan sepanjang masa.

Empat penyedia teratas dalam senarai ini juga menawarkan perisian penagihan dengan rancangan mereka, sehingga anda dapat mengenakan bayaran kepada pelanggan dengan mudah melalui akaun anda sendiri. Walaupun HostPapa menawarkan ini dengan tiga rancangan termahal (Emas, Platinum dan Titanium), ia tidak’disertakan dengan dua yang lebih murah – tamparan nyata untuk logistik anda jika anda merancang untuk menjual hosting, dan bukan hanya menyerahkannya kepada pelanggan.

Dan akhirnya, HostPapa hanya menawarkan sandaran percuma untuk sebilangan nama domain tertentu, yang membezakannya dari tiga daripada lima penyedia yang menawarkan sandaran percuma di semua bidang, sebagai standard.

5 Penyedia Hosting Reseller Terbaik: Kesimpulannya

Dan itu’bungkus! Sekali lagi, 5 penyedia hosting reseller terbaik, menurut penyelidikan kami, adalah:

 1. Dalam gerakan – nilai terbaik untuk wang
 2. HostGator – terbaik untuk ciri
 3. GoDaddy – terbaik untuk sumber tanpa had
 4. Hosting A2 – terbaik untuk sokongan
 5. HostPapa – terbaik untuk pemula penjual semula

Sama ada awak’pereka web yang ingin menyediakan beberapa akaun pelanggan, atau penjual semula hosting yang ingin menjual ratusan, kami harap anda’telah menemui pembekal yang akan berfungsi untuk anda. Dan ingatlah, dengan semuanya menawarkan jaminan wang dikembalikan, anda’tidak akan rugi dengan memberikan satu usaha.

Sekiranya anda ingin mengikuti cadangan kami, anda tidak boleh’Tidak perlu melihat lebih jauh daripada HostGator. Secara keseluruhannya’merupakan syarikat hosting teratas kami, dan juga dinilai tinggi untuk hosting reseller.

Soalan Lazim

Adakah semua akaun hosting penjual semula sama?

Tidak, seperti kita’Dengan melihat di 5 hos penjual semula teratas kami, anda boleh mempunyai pelbagai jenis akaun. Model biasa ialah membeli ruang cakera dan lebar jalur secara pukal dan kemudian membalikkannya dan menjualnya mengikut kesesuaian anda. Kemudian ada model seperti Siteground’di mana anda pada dasarnya menjual semula syarikat’s Rancangan hosting bersama StartUp.

Betapa pentingnya had domain atau pelanggan?

Sangat. Sekiranya anda hanya merancang untuk menggunakan web hosting sebagai tambahan untuk perkhidmatan lain, maka jumlah akaun pelanggan yang terhad mungkin tidak banyak masalah. Tetapi jika rancangan anda berkembang sebanyak mungkin, had tersebut akan menghalang pertumbuhan anda pada satu tahap tertentu.

Adakah perkhidmatan label putih penting?

Ia’lebih profesional untuk dapat menambahkan jenama anda sendiri, walaupun itu bermakna anda’Saya perlu membuat logo menarik anda sendiri. Namun, ia’merupakan kaedah terbaik untuk membantu menanamkan kepercayaan kepada pelanggan anda.

Adakah penting untuk mempunyai pilihan Windows untuk hosting penjual semula?

Mungkin tidak. Sebilangan besar pelayan web dijalankan di Linux, sementara Windows lebih khusus. Sekiranya ada’Keperluan yang jelas dari salah seorang pelanggan anda untuk menjalankan pelayan Windows maka mungkin bermanfaat. Jika tidak, tetap menggunakan Linux.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map