5 Platform E-dagang Perusahaan Terbaik: Jual dan Skala Dalam Talian

Contents

Platform E-dagang Perusahaan: Penyelesaian yang Tepat untuk Anda?

Bagus! Perniagaan anda telah mencapai tahap perusahaan. Sama ada awak’memproses semula 5,000 jualan seminit atau mengendalikan pelbagai jenama, awak’Saya memerlukan platform e-dagang yang dapat menangani permintaan tinggi seperti itu, memberikan penyelesaian yang hebat dan berskala yang menang’t di bawah permintaan transaksi anda yang banyak.


Mengapa bersusah payah menggunakan platform e-dagang perusahaan? Baiklah, menggunakan a ‘biasa’ platform e-dagang seperti menjadi tuan rumah Super Bowl di kebun belakang anda – anda menang’mempunyai ruang atau kemudahan yang hampir mencukupi untuk menjalankan operasi dengan lancar. Dari segi laman web, kedai dalam talian anda akan segera runtuh – yang akan mendatangkan malapetaka bagi jenama anda.

Kami tahu cara kami membina pembangun laman web e-dagang, jadi anda boleh mempercayai kami untuk memberi anda maklumat yang tepat, adil, dan berguna. Menggunakan pengetahuan pakar kami, kami’telah memilih lima platform e-dagang perusahaan terbaik sekitar hari ini. Lihat senarai pasti kami di bawah…

Platform e-dagang perusahaan terbaik adalah:

 1. Shopify Plus: Platform E-dagang Perusahaan Keseluruhan Terbaik
 2. Syarikat BigCommerce: Terbaik untuk Kelajuan Onboarding
 3. Perdagangan Magento: Terbaik untuk Pembangun Web Pro
 4. WooCommerce untuk Perusahaan: Pilihan Kos Rendah Terbaik
 5. Awan Salesforce Commerce: Terbaik untuk Perniagaan Antarabangsa

Dari penyelidikan kami, kami mendapati Shopify Plus menjadi penyelesaian terbaik untuk perusahaan, dengan BigCommerce Enterprise menduduki tempat kedua dengan pelbagai ciri bawaan yang hebat. Untuk lebih terperinci pada setiap platform’harga, ciri, kebaikan dan keburukan, baca terus.

1

Shopify Plus

Platform E-dagang Perusahaan Keseluruhan Terbaik

Sekali pandang

 • Harga: Minimum $ 2,000 / bulan
 • Keperluan perusahaan: n / a
 • Kini berkuasa: GymShark, NY Times, The Economist
 • Fakta cepat: Digunakan oleh 7,000+ jenama di 175 negara

Kelebihan Shopify Plus

Shopify Plus mengambil tempat teratas kami dengan alasan. Lihat Shopify’s tambah bahagian bawah untuk melihat mengapa:

 • Cepat dan mudah untuk dimulakan: Shopify adalah platform e-dagang yang dihoskan sepenuhnya, jadi anda tidak’Tidak perlu bimbang tentang pengekodan laman web anda’s backend atau menguruskan lebar jalur anda.
 • Pelbagai plugin yang luas: Pilih dari lebih daripada 1,500 aplikasi untuk disatukan dengan kedai dalam talian anda, membantu meningkatkan prestasi laman web anda di semua bidang e-dagang.
 • Menjimatkan kos: Shopify Plus tetap menjadi pilihan yang jauh lebih murah daripada menyewa agensi pembangunan web, dan anda mempunyai akses kepada sokongan pelanggan 24/7 yang cemerlang.
 • Memproses 10,000 transaksi seminit: Shopify Plus akan memastikan kedai anda terus berjalan tanpa halangan semasa lonjakan penjualan.

Kekurangan Shopify Plus

Malangnya, tiada platform e-dagang yang sempurna. Baca yang negatif untuk Shopify Plus di sini:

 • Kreativiti terhad: Walaupun anda dapat menyesuaikan kod anda melalui aplikasi, anda dapat’t membuat reka bentuk tersuai dari awal seperti yang anda boleh lakukan di Magento atau WooCommerce. Namun, ini berlaku untuk semua platform yang dihoskan, bukan hanya Shopify.
 • Kos pemalam boleh meningkat: Walaupun Shopify’Dengan kos langganan yang agak rendah, anda mungkin perlu membelanjakan lebih banyak untuk plugin pihak ketiga daripada yang anda lakukan di BigCommerce, yang menawarkan alat yang jauh lebih banyak.

Shopify Plus: Ciri Utama

10 tema percuma dan 59 berbayar

Pastikan reka bentuk kedai anda menggambarkan perniagaan anda dengan tepat dengan 69 templat yang dihasilkan secara profesional.

Bayar Belanja

Gunakan Shopify’aplikasi, sebelumnya Shopify Pay, untuk membolehkan pelanggan menyimpan maklumat penghantaran dan penagihan mereka untuk mempercepat proses pembayaran, dan meningkatkan kadar penukaran anda sebanyak 18%.

Uruskan sehingga 10 kedai sekaligus

Gunakan Shopify’alat yang hebat untuk mengembangkan semua kedai dalam talian yang berbeza yang merangkumi perniagaan perusahaan anda, dari satu tempat.

Shopify Plus Academy

Pastikan perniagaan anda berjalan lancar dengan sokongan pelanggan yang cemerlang, ditambah akses ke Akademi Shopify Plus, yang menampilkan latihan berpandukan diri yang didedikasikan untuk mengembangkan perniagaan anda.

shopify dan platform e-dagang syarikat terbaikShopify Plus menyediakan platform yang sangat kuat untuk perniagaan perusahaan anda, sementara tetap sangat mudah digunakan

Maklumat lanjut:

 • Ulasan Shopify: Baca ulasan mendalam kami
 • Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Platform mana yang memenangi pertempuran ancaman tiga kali ganda?
 • Shopify vs Shopify Plus: Apakah perbezaan utama?
 • Shopify vs WooCommerce: Mana yang sesuai untuk perniagaan anda?

2

Syarikat BigCommerce

Terbaik untuk Kelajuan Onboarding

Sekali pandang

 • Harga: Harga biasanya berharga $ 500 hingga $ 15,000 sebulan
 • Keperluan perusahaan: Pendapatan tahunan lebih dari $ 1 juta
 • Kuasa yang ada sekarang: Skullcandy, Ben & Jerry’s, Motorola
 • Fakta cepat: Ditubuhkan pada tahun 2009 dan berpusat di Austin, Texas

BigCommerce Enterprise: Kelebihan

Seperti namanya, BigCommerce adalah salah satu pemukul terbesar dalam permainan perusahaan. Di sini’mengapa:

 • Papan cepat: 95% pedagang BigCommerce Enterprise telah disiapkan dalam masa empat bulan atau kurang, dengan masa penyediaan 50% lebih cepat daripada kebanyakan pesaing.
 • Sokongan pelanggan 24/7: Anda’Saya akan mendapat sokongan sepanjang masa melalui e-mel, sembang langsung, dan telefon. Anda’Saya juga mendapat akses ke sokongan keutamaan melalui ejen Sokongan Teknikal Kanan, yang dapat menjawab panggilan anda dalam masa 30 saat
 • Ciri terbina dalam: Tidak seperti Shopify Plus dan pergantungannya pada aplikasi, BigCommerce Enterprise menawarkan semua yang anda perlukan untuk menskalakan perusahaan anda secara bawaan, menjimatkan anda $ 5,800- $ 30,000+ setahun dalam kos langganan aplikasi berbanding Shopify Plus.
 • Waktu operasi 99.98%: BigCommerce menang’t membiarkan laman web anda rosak walaupun pada waktu paling sibuk anda. Platform ini juga akan menangani semua peningkatan dan menyelesaikan masalah untuk anda, tanpa anda perlu mengangkat jari.

BigCommerce Enterprise: Kekurangan

Seperti semua platform, terdapat beberapa kelemahan kecil untuk BigCommerce Enterprise, yang dapat anda lihat di bawah:

 • Bayaran PayPal: Tidak ada pengurangan yuran transaksi semasa anda menjual produk melalui PayPal’gerbang pembayaran pada rancangan BigCommerce Enterprise, yang bermaksud anda’Saya akan membayar jumlah yuran transaksi PayPal yang sama seperti yang anda lakukan di BigCommerce’s ‘Asas’ merancang.
 • Terhad untuk ciri terbina dalam: Walaupun ciri bawaannya sangat kuat, anda’tidak dapat memperibadikan dan menyesuaikan kedai anda seberapa banyak yang anda boleh dengan Shopify dan pasaran aplikasinya yang luas.

BigCommerce Enterprise: Ciri Utama

Peminat besar ciri terbina dalam? Kemudian kamu’Saya suka BigCommerce’persembahan:

Fungsi carian produk

Buat penapis carian produk, dan sesuaikan pengalaman pengguna dengan cadangan (berdasarkan pengguna’bahasa, lokasi, dan sejarah pembelian) untuk meningkatkan peluang membuat penjualan.

400 panggilan API sesaat

BigCommerce Enterprise menyokong 400 panggilan API sesaat (berbanding dengan Shopify Plus’ 10), bermaksud anda dapat menyegerakkan katalog produk yang besar dalam beberapa minit dan bukannya berjam-jam.

250+ kaedah pembayaran tempatan

Dengan BigCommerce Enterprise, anda dapat menjual produk anda ke setiap pelosok dunia, melalui platform’kemampuan untuk menerima lebih dari 250 jenis pembayaran di lebih dari 100 negara.

Keselamatan berlapis-lapis

Jaga keselamatan kedai dalam talian anda dengan keselamatan berlapis-lapis dan perlindungan Penolakan Perkhidmatan Terdistribusi (DDoS), membantu mengelakkan penggodam mengganggu perkhidmatan hosting anda untuk menghentikan pengguna menggunakan laman web anda.

Pementasan tempatan

Lihat semua perubahan reka bentuk web anda dalam masa nyata sebelum anda menerbitkan kemas kini anda, sama ada anda’mengemas kini laman web desktop atau mudah alih anda.

platform e-dagang perusahaan besarBigCommerce Enterprise menjanjikan harga yang lebih rendah daripada Magento dan Shopify Plus

Maklumat lanjut:

 • BigCommerce vs Magento: Siapa yang memenangi pertempuran besar?
 • BigCommerce vs WooCommerce: Bagaimana perbandingannya?
 • BigCommerce vs Shopify: Titan mana yang memenangi pertembungan?

3

Perdagangan Magento

Terbaik untuk Pembangun Web Pro

Sekali pandang

 • Harga: Bayaran pelesenan dari $ 1,988 / bulan, di atas kos hosting, nama domain, dan pembangunan laman web yang boleh menelan belanja antara £ 100k dan $ 1 juta bergantung pada projek.
 • Keperluan perusahaan: Petikan pesanan berdasarkan perolehan tahunan anda
 • Kini berkuasa: Paul Smith, Barbour, HP
 • Fakta cepat: Diperoleh oleh Adobe pada tahun 2018 dengan harga $ 1.68bn

Magento Commerce: Kelebihan

Magento Commerce adalah platform yang dihoskan sendiri, yang bermaksud anda mempunyai kebebasan kreatif sepenuhnya – dengan syarat anda mempunyai pengetahuan pengekodan!

 • Kesepaduan: Magento Commerce menawarkan pilihan integrasi yang tiada bandingannya, menawarkan kawalan kreatif yang luas.
 • Ciri lanjutan: Magento Commerce dibina untuk pengguna dengan pengalaman pengembangan web, menyediakan ciri e-dagang yang sangat fleksibel dan kompleks.
 • Komuniti pemaju besar: Sebagai platform yang dihoskan sendiri, tidak ada pasukan sokongan Magento yang berdedikasi. Sebaliknya, ia mempunyai komuniti pemaju terbesar dalam industri e-dagang, yang menawarkan sokongan untuk masalah anda dan jawapan kepada soalan anda.

Magento Commerce: Kekurangan

Di sisi lain, platform yang dihoskan sendiri memberikan sedikit sokongan, dan dapat mengejutkan anda dengan kos tersembunyi:

 • Kos tersembunyi: Tidak seperti Shopify atau BigCommerce, anda’diperlukan untuk membeli hosting, nama domain, dan sijil keselamatan anda sendiri. Juga, Magento akan mengenakan caj perniagaan anda antara $ 1,000 dan $ 5,000 jika terdapat kelemahan dalam kod anda semasa pemeriksaan keselamatan.
 • Penghijrahan mahal: Kedai dalam talian anda akan mengalami migrasi yang mahal dan memakan masa sekali setiap beberapa tahun. Contohnya, Magento baru-baru ini berhijrah ke Magento 2 Commerce.
 • Perlahan dengan skala: Banyak syarikat yang menangani banyak transaksi dan data pelanggan telah mengadu tentang bug dan kelajuan memuat perlahan ketika menaikkan skala.

Ciri Utama Magento Commerce

Pembelian segera

Pelanggan anda boleh menggunakan maklumat pembayaran dan penghantaran yang disimpan sebelumnya untuk melangkau langkah pembayaran, membuat proses yang lebih cepat dan mudah – terutama untuk pengguna mudah alih.

Cadangan produk

Tetapkan peraturan automatik untuk menentukan produk mana yang akan disarankan kepada pelanggan tertentu, sama ada anda ingin mencadangkan produk berkaitan atau pilihan yang lebih mahal, untuk membantu meningkatkan penjualan.

Pembina Halaman

Magento baru-baru ini memperkenalkan fungsi reka bentuk drag-and-drop (seperti anda’d cari di Shopify atau BigCommerce) untuk laman web anda’bahagian depan, yang bermaksud anda boleh mengubah rubah kandungan visual anda dengan mudah. Walau bagaimanapun, anda’Masih perlu kod backend anda.

penyelesaian e-dagang syarikat magentoMagento Commerce menawarkan kebebasan reka bentuk yang tiada tandingannya, tetapi hanya jika anda memiliki kemahiran pengembangan web 4

WooCommerce untuk Perusahaan

Pilihan Kos Rendah Terbaik

Sekali pandang

 • Harga: Sebagai pemalam sumber terbuka, ia’percuma untuk memasang, tetapi anda’Saya perlu menambahkannya ke laman WordPress yang ada – yang dilengkapi dengan kos penyediaannya sendiri.
 • Keperluan perusahaan: n / a
 • Kini berkuasa: Weber NZ, CoolBlueWeb, OutPut
 • Fakta cepat: WordPress menjalankan 28% laman web di seluruh dunia

WooCommerce for Enterprise: Kelebihan

Dengan WooCommerce, anda’kembali bekerja dengan jenama yang boleh dipercayai di WordPress. Berikut adalah beberapa centang terbesar yang membuat WooCommerce mencentang:

 • Fleksibiliti: Sebagai pemalam WordPress (serupa dengan aplikasi), WooCommerce boleh dipasang dan digunakan untuk menyokong mana-mana bahagian kedai dalam talian anda, sama ada’s keseluruhan tulang belakang atau hanya komponen utama struktur kandungan anda.
 • Tema murah: WooCommerce mempunyai 18 tema dalaman yang bermula dari hanya $ 39, yang boleh anda sesuaikan dengan hati anda’isi kandungan (jika anda tahu cara membuat kod).
 • Kod keselamatan: WooCommerce diaudit oleh pakar pengkodan terkemuka di industri untuk memastikannya mengikuti amalan terbaik dan mengekalkan standard pengekodan yang tinggi, memastikan kedai syarikat anda berada dalam keadaan selamat.

WooCommerce untuk Perusahaan: Kekurangan

Dapatkan petunjuk mengenai kelemahan WooCommerce for Enterprise. Sebagai permulaan, boleh’t sesuai dengan Magento Commerce untuk kebebasan kreatif, atau Shopify Plus untuk kemudahan penggunaan:

 • Kekurangan sokongan: Tidak seperti Shopify atau BigCommerce, tidak ada pasukan sokongan khusus untuk bergantung pada masalah anda. Sebaliknya, anda’Saya perlu berunding dengan pembangun web lain, yang lebih memakan masa dan mahal.
 • Kemudahan penggunaan: Seperti semua platform yang dihoskan sendiri, WooCommerce sukar digunakan jika anda tidak melakukannya’mempunyai kemampuan teknikal. Sekiranya anda tidak’mempunyai pengalaman pengekodan, maka kami’d mengesyorkan menggunakan perisian yang dihoskan seperti Shopify atau BigCommerce.
 • Kos tersembunyi: Walaupun plugin WooCommerce percuma dipasang, anda’Saya perlu membayar penyedia hosting, nama domain, keselamatan SSL, tema, aplikasi, dan sumber lain, seperti sokongan dari pembangun web.

WooCommerce for Enterprise: Ciri Utama

WooCommerce adalah pemalam e-dagang yang dapat mengubah laman web anda menjadi kedai dalam talian yang kuat. Namun, ia tidak berlaku’mempunyai sebilangan besar ciri bawaan seperti anda’d cari di hos sepenuhnya, ‘siap sedia’ platform seperti BigCommerce. Berikut adalah ciri terbaik yang terdapat di WooCommerce for Enterprise:

Bayaran balik satu klik

Menawarkan pelanggan anda peluang untuk mendapatkan kembali wang dengan serta-merta akan meningkatkan pengalaman pengguna secara keseluruhan, dan harus mendorong penjualan berulang.

Penyesuaian tanpa had

Apa yang kekurangan ciri WooCommerce, ia menebus dengan kemampuan pengekodan yang tidak terhad. Anda boleh menyesuaikan semuanya dari laman utama anda hingga ke halaman pembayaran, untuk memastikan kedai dalam talian anda menggambarkan jenama unik anda dengan tepat.

penyelesaian e-dagang perusahaan woocommerceWooCommerce lebih sukar untuk digunakan daripada Shopify Plus, tetapi kurang rumit daripada Magento Commerce Best WooCommerce Hosting: Host mana yang paling banyak menggunakan WooCommerce?

Alternatif WooCommerce: Apa lagi yang ada di luar sana?

5

Awan Salesforce Commerce

Terbaik untuk Perniagaan Antarabangsa

Sekali pandang

 • Harga: Anda membayar 1-2% dari penjualan anda
 • Keperluan perusahaan: Mempunyai lebih daripada 5 kedai dalam talian
 • Kini berkuasa: Adidas, GoPro, L’Oreal
 • Fakta cepat: Dahulu dikenali sebagai Demandware

Salesforce Commerce Cloud: Kelebihan

Berdasarkan Cloud (iaitu berdasarkan sepenuhnya di internet tanpa sebarang perkakasan), Salesforce Commerce Cloud tidak terukur. Sekiranya anda menyukai suara platform ini’kebaikan terbesar, maka pihak Salesforce dapat bersama anda:

 • Perisian Salesforce: Anda boleh menggabungkan kedai e-dagang dengan Salesforce dengan mudah’perisian CRM (pengurusan hubungan pelanggan) berasaskan awan yang lain untuk mewujudkan konsistensi di seluruh perniagaan anda.
 • Hebat untuk jenama antarabangsa: Menguruskan pelbagai etalase dari satu bahagian belakang, sambil menerima pelbagai jenis mata wang dan menggunakan bahasa yang berbeza dengan berkesan di setiap kedai.
 • Sokongan pengguna: Tidak seperti Magento atau WooCommerce, anda boleh mendapat keuntungan dari sokongan 24/7 yang komprehensif, sementara pasukan sokongan Salesforce Commerce Cloud akan menangani semua peningkatan sistem teras untuk anda.

Salesforce Commerce Cloud: Kekurangan

Terdapat beberapa pelapis yang tidak begitu perak untuk Salesforce Commerce Cloud, iaitu dengan kos pemilikan yang tinggi dan kekurangan alat reka bentuk intuitif:

 • Tidak fleksibel: Ia’bukan platform yang paling intuitif untuk digunakan, jadi anda akan berusaha untuk membina sebuah kedai yang cekap dan profesional jika tidak’mempunyai pengalaman pembangunan web.
 • Mahal: Kerana anda’dengan membayar peratusan penjualan anda untuk menggunakan Salesforce Commerce Cloud, anda akan mengurangkan margin keuntungan anda dengan lebih banyak wang yang diperoleh perniagaan anda setiap tahun. Oleh itu, jika perniagaan anda menjana $ 20 juta – $ 500 juta setiap tahun, anda mungkin akhirnya menghabiskan $ 200,000 + setahun untuk Salesforce!

Salesforce Commerce Cloud: Ciri Utama

Jual saluran omni

Dengan Salesforce Commerce Cloud, anda boleh mengurus (dan menjual produk dari) kedai dalam talian, saluran media sosial, laman web mudah alih, dan kedai batu bata, semuanya di satu tempat.

Laporan data pelanggan

Platform ini akan mengumpulkan data dan pandangan mengenai tingkah laku berbelanja pelanggan anda menggunakan enjin peribadinya sendiri, yang dipanggil Einstein, dan menggunakan data tersebut untuk memperibadikan pengguna’pengalaman membeli-belah – membantu meningkatkan penukaran dan meningkatkan penjualan.

platform e-dagang perusahaan cloudforce commerceSalesforce Commerce Cloud menawarkan penyatuan yang mudah dengan perisian CRM Salesforce yang sangat baik

Cara Memilih Platform E-dagang Perusahaan

Anda’telah mencapai tahap ini dalam membangun perusahaan anda, jadi anda harus memastikan anda memilih platform e-dagang yang paling sesuai dengan keperluan dan cita-cita anda. Berikut adalah beberapa ciri, fakta, dan cetakan yang paling penting yang harus anda perhatikan ketika memilih platform e-dagang perusahaan…

Masa menaiki kapal terbang

Sebagai pemilik e-dagang perusahaan, anda ingin menjalankan perniagaan dalam talian anda secepat mungkin. Platform yang dihoskan sepenuhnya seperti Shopify Plus dan BigCommerce Enterprise ‘bersedia untuk pergi’ pakej, menyediakan semua yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan anda, semuanya di satu tempat. Dengan platform ini, anda tidak’Saya perlu memikirkan pengekodan, hosting, lebar jalur, atau taktik pengembangan web yang lain.

Adakah anda menjual kepada perniagaan atau pengguna?

Beberapa platform mempunyai alat yang lebih sesuai untuk menjual I.T. perisian dalam skala besar kepada perniagaan di seluruh dunia, sementara platform e-dagang lain akan mempunyai ciri yang direka khusus untuk menjual produk runcit individu seperti pakaian sukan atau minyak wangi. Shopify Plus dan BigCommerce Enterprise mencentang kedua kotak pelanggan, menawarkan semua alat yang anda gunakan’d perlu menjual B2B dan B2C (perniagaan ke perniagaan dan perniagaan kepada pengguna).

Kos keseluruhan

Untuk mendapatkan maklumat harga yang paling tepat, anda’Saya perlu meminta sebut harga dari setiap platform, yang sangat mudah dilakukan. Namun, begitu anda’anda telah membandingkan sebut harga dari platform e-dagang syarikat pilihan anda, anda’Saya perlu melihat lebih jauh daripada kos langganan. Adakah platform yang anda pilih akan menanggung kos tambahan untuk perkara seperti hosting web, sokongan IT, nama domain, dan pemalam?

Rujuk pasukan lain dalam perniagaan anda

Penyelesaian e-dagang perusahaan yang anda pilih akan memberi kesan kepada semua bidang perniagaan anda, jadi pastikan anda berunding dengan jabatan lain untuk memilih penyelesaian yang menguntungkan semua orang. Sebagai contoh, pasukan pemasaran anda akan mempunyai pendapat mengenai platform ini’ciri pemperibadian, sementara jabatan IT anda mungkin bertanya bagaimana perisian tersebut akan disatukan dengan sistem komputer anda sendiri.

Platform E-dagang Perusahaan Terbaik: Ringkasan

Kami’memilih lima penyelesaian e-dagang perusahaan terbaik untuk menjimatkan berjam-jam mencari, menatal, mengklik, dan membuat panggilan. Menjalankan perusahaan cukup memakan masa, betul?

Sekarang anda’setelah mencapai ringkasan indah kami, anda semestinya mempunyai idea platform mana yang terbaik untuk perniagaan perusahaan anda. Biarkan’cepat kumpulkan semula senarai kami….

Platform e-dagang perusahaan terbaik adalah:

 1. Shopify Plus: Platform E-dagang Perusahaan Keseluruhan Terbaik
 2. Syarikat BigCommerce: Terbaik untuk Kelajuan Onboarding
 3. Perdagangan Magento: Terbaik untuk Pembangun Web Pro
 4. WooCommerce untuk Perusahaan: Pilihan Kos Rendah Terbaik
 5. Awan Salesforce Commerce: Terbaik untuk Perniagaan Antarabangsa

Semasa mereka’semula semua platform yang sangat baik, kami’d mengesyorkan Shopify Plus untuk perusahaan dari pelbagai saiz. Dengan Shopify, anda’melabur semula dalam alat, keselamatan, dan fleksibiliti pemimpin global dalam e-dagang. Ia boleh’sesuai untuk kemudahan penggunaan, sama ada. Semua yang dipertimbangkan, ia’tidak hairanlah bahawa Shopify Plus kini mempunyai lebih dari 7,000 perniagaan besar di 175 negara.

BigCommerce Enterprise hampir kedua, dengan rangkaian ciri-ciri bawaan yang lebih mengagumkan daripada Shopify Plus. Nama e-dagang isi rumah yang lain, BigCommerce memberikan sokongan pelanggan yang cemerlang dengan alat penjualan berskala perusahaan yang sesuai.

Apa sahaja platform yang anda pilih, anda’Saya akan bekerjasama dengan jenama yang boleh dipercayai dengan pengalaman bertahun-tahun dalam dunia e-dagang.

Malangnya, ia’kini tiba masanya untuk mengucapkan selamat tinggal dan semoga berjaya – kami berharap dapat melihat syarikat anda menguasainya dalam talian tidak lama lagi!

Platform E-dagang Perusahaan Terbaik: Soalan Lazim

Apakah e-dagang perusahaan?

Sistem e-dagang perusahaan adalah platform dalam talian yang’s yang dihoskan sendiri (mis. Magento Commerce) atau di lokasi (mis. Shopify Plus) yang dapat membolehkan perniagaan e-dagang bersaiz perusahaan untuk membuat skala dan penjualan dalam talian. Biasanya, perniagaan e-dagang syarikat memproses beribu-ribu pesanan per minit melalui pelbagai kedai dalam talian.

Apakah platform e-dagang perusahaan terbaik?

Menggabungkan kemudahan penggunaan dengan alat penjualan terbaik di pasar dan kemampuan memproses lebih dari 10,000 pesanan per minit, Shopify Plus adalah platform e-dagang perusahaan terbaik di pasar, saat ini mendukung lebih dari 7.000 jenama besar di 175 negara.

Bagaimana saya memilih platform e-dagang perusahaan?

Anda bukan sahaja perlu mempertimbangkan harga, tetapi anda juga perlu menghargai bahawa platform yang dihoskan sendiri seperti Magento Commerce memerlukan pengetahuan pengekodan yang tinggi. Sementara itu, platform yang dihoskan sepenuhnya seperti Shopify Plus membolehkan sesiapa untuk membina kedai perusahaan dengan cepat dan mudah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me