7 Penyedia Hosting Berkongsi Terbaik Terbaik pada tahun 2020

Laman web yang membelanjakan anggaran adalah perkara masa lalu – dan juga membayar premium untuk hosting web yang berkualiti. Hari-hari ini, sesiapa sahaja boleh menjadi tuan rumah laman web mereka sendiri tanpa melanggar bank – dan kami’kembali ke sini untuk menunjukkan kepada anda bagaimana.


Jadi anda’berjaya membuat laman web – kerja bagus! Sekarang awak’perlu menjadi tuan rumah. Anda tidak’mempunyai sejumlah wang tunai – siapa yang melakukannya? – tetapi sama, anda tidak’t mahu berubah pendek dan terjebak dengan pembekal sub-par.

Jangan takut.

penyedia hosting web murah terbaik

Hosting bersama adalah cara terbaik untuk menghantar laman web anda ke dunia dalam talian. Ia’murah, senang disediakan, dan boleh digunakan untuk hampir semua laman web peribadi atau bersaiz sederhana.

Kami’meneka semula soalan anda yang seterusnya adalah ‘bagaimana saya dapat mencari pembekal yang tepat?’ Lagipun, ada pilihan yang tidak berkesudahan di luar sana, setiap tawaran menawarkan lebih membingungkan daripada yang terakhir.

Itu’di mana kita masuk.

Di sini di Pakar Pembangun Laman Web, kita mengetahui satu atau dua perkara mengenai mendapatkan dalam talian. Sama ada’Kami membuat laman web, menghostingnya, atau petua bagaimana berjaya dalam talian, kami’telah membuat anda dilindungi. Pasukan penyelidik pakar kami telah berusaha keras, menguji dan mengkaji keseluruhan… baik, tuan rumah!

Kami’kini berada dalam kedudukan yang sempurna untuk memasangkan anda dengan penyedia yang sempurna. Jadi, biarkan’Lihatlah perkhidmatan hosting bersama yang terbaik dalam perniagaan.

Contents

Penyedia Hosting Berkongsi Terbaik Terbaik

 1. DreamHost – Harga Permulaan: $ 4.95 / bulan
 2. HostGator – Harga Bermula: $ 5.95 / bulan
 3. Dalam gerakan – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 4. Hosting A2 – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 5. Bluehost – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 6. Hostinger – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 7. iPage – Harga Permulaan: $ 9.99 / bulan

Pelan hosting dikongsi paling murah bermula dari $ 4,95 sebulan dengan Dreamhost, yang mendapat tempat pertama. HostGator sangat panas dengan harga permulaan $ 5.95 sebulan. InMotion, A2 Hosting, Bluehost, dan Hostinger semuanya mengenakan $ 7,99 sebulan, dan bahkan iPage, yang menaikkan bahagian belakang, berharga kurang dari $ 10 untuk hosting bersama.

Ia’penting untuk mengetahui bahawa ini semua adalah harga permulaan yang tidak didiskaun. Adalah mungkin untuk menjimatkan lebih banyak wang jika anda mendaftar untuk perjanjian jangka panjang, yang kami’Akan saya bincangkan di kemudian hari.

Dalam artikel ini, kami’Saya akan meninjau setiap penyedia di atas, memberitahu anda kelebihan dan kekurangan hosting bersama mereka, dan membandingkan semuanya secara langsung.

Hosting bersama sangat sesuai untuk laman web peribadi, atau perniagaan kecil. Jika awak’berminat dengan pelbagai jenis web hosting, lihat beberapa artikel kami yang lain di bawah:

Siapa Penyedia Hosting Berkongsi Murah Terbaik?

DreamHost adalah penyedia hosting yang sangat baik yang menawarkan beberapa hosting yang paling murah untuk sebarang perkhidmatan ($ 4,95 / bulan). Jika awak’bersedia membayar sedikit tambahan, namun, kualiti terbaik berasal dari InMotion ($ 7,99 / bulan) atau HostGator ($ 6,95 / bulan).

Tidak seperti banyak artikel anda’Saya akan mencari dalam talian, ini tidak’hanya pendapat kami – itu’disokong oleh kajian terperinci dan pakar. Biarkan’lihat lebih dekat bagaimana penyedia hosting dikongsi murah terbaik membandingkan ciri-ciri.

Penyedia Hosting Berkongsi Murah: Perbandingan Head-to-Head

Pembekal HostingHarga (bulanan) Had Pelawat (bulanan)Jumlah Tapak TermasukRuang simpananSandaran / Domain PercumaKeselamatan SSLWaktu tamatDreamHost

HostGator

Dalam gerakan

$ 4.95Tanpa had150GB&# 10004;&# 10004;99.95%
$ 5.95240,0001Tanpa hadX&# 10004;99.99%
$ 7.99360,0002Tanpa had&# 10004;&# 10004;99.97%

Jika awak’tidak dijelaskan mengenai istilah hosting teknikal, don’bimbang. Di sini’beberapa penjelasan ringkas mengenai ciri-ciri ini:

 • Had Pelawat – Berapa kali laman web anda dapat diakses dan dilayari setiap bulan.
 • Laman Web Termasuk – Berapa banyak laman web yang boleh anda hoskan untuk harga yang ditunjukkan.
 • Ruang simpanan – Berapa banyak ruang fail yang anda ada untuk kandungan dan media di laman web anda.
 • Sandaran / Domain – Keupayaan untuk memulihkan versi sebelumnya dari laman web / URL laman web anda, mis. websitebuilderexpert.com
 • Keselamatan SSL – Sijil yang melindungi pelawat anda’ data dan maklumat. Dilambangkan dalam bentuk gembok kecil di sebelah URL anda.
 • Waktu Masa – Seberapa kerap laman web anda berfungsi dalam talian. Sebagai contoh, waktu operasi 99.97% adalah sama dengan laman web anda yang tidak beroperasi hanya selama dua setengah jam setiap tahun.

Di bawah ini, kami’Saya akan melihat dengan lebih dekat penyedia ini secara individu. Kami’Saya juga akan meninjau beberapa lagi – tujuh secara keseluruhan – untuk memberi anda idea menyeluruh mengenai penyedia mana yang benar-benar menawarkan hosting kongsi murah terbaik.

# 1 DreamHost

Terbaik untuk Hosting Berkongsi Murah

Lihat keputusan utama dari penyelidikan kami di bawah, dengan penilaian bintang untuk setiap kawasan hosting bersama:

Kebaikan dan Kekurangan DreamHost

KelebihanKeburukan
 • Lebih murah berkongsi hosting daripada penyedia mana pun
 • Had pelawat tanpa had
 • Tidak ada 24/7 atau sokongan peribadi
 • Tiada cPanel standard industri

Pecahan Harga Hosting Bersama DreamHost

Sekiranya harga menjadi perhatian utama anda, maka DreamHost adalah untuk anda. Pelan Shared Starternya bermula pada hanya $ 2.59 / bulan, walaupun anda perlu memberikan komitmen selama tiga tahun untuk mendapatkan harga tersebut.

Harga tahunan berharga $ 3.95 / bulan, sementara harga bulan ke bulan adalah $ 4.95. Anda juga boleh menaik taraf ke paket Shared Unlimited, yang berharga $ 10,95 / bulan.

Ciri-ciri Hosting Bersama DreamHost

Ciri yang paling menarik adalah bahawa DreamHost tidak’meletakkan had berapa orang yang boleh mengunjungi laman web anda setiap bulan. Walaupun kebanyakan laman web kecil menang’menarik ratusan ribu pelawat, itu’senang mengenali awak’Saya mesti risau sama ada.

Kelemahannya adalah waktu operasi yang sederhana, dan kekurangan sokongan 24/7. Oleh itu, pelanggan masih boleh mengakses DreamHost’s pusat bantuan dan hantar tiket sokongan.

Sandaran dan domain percuma adalah dua titik penjualan yang besar, sementara sijil SSL dan pembangun laman web adalah sentuhan yang bagus. Perbezaan utama antara DreamHost dan pesaingnya ialah DreamHost tidak’t menggunakan cPanel – papan pemuka standard industri. Namun, ia mempunyai papan pemuka yang tersendiri, yang cukup mudah untuk dikendalikan.

HostGator # 2

Terbaik untuk Waktu Masa

Datang dengan skor 4.5 daripada 5 untuk hosting bersama, hanya sedikit yang dapat menyaingi HostGator di seluruh bidang utama:

Kelebihan dan Kekurangan HostGator

KelebihanKeburukan
 • Waktu operasi 99.99% sangat baik
 • Pembina laman web pilihan
 • Tidak ada sandaran atau domain percuma
 • Hanya boleh menghoskan satu laman web dengan rancangan paling murah

Pecahan Harga Hosting Bersama HostGator

HostGator telah bertanding di persaingannya selama bertahun-tahun, dan sekarang dilihat sebagai yang teratas dalam rangkaian makanan hosting web. Perkhidmatan hosting yang dikongsi boleh menelan belanja sebanyak $ 2,75 / bulan untuk perjanjian tiga tahun, tetapi harga tahunan bermula dari $ 5,95 / bulan.

Terdapat tiga rancangan hosting bersama, masing-masing menawarkan potongan hingga 60% untuk pendaftaran jangka panjang. HostGator umumnya terkenal dengan hosting yang berdedikasi, tetapi perkhidmatan hosting bersamanya masih merupakan yang terbaik di pasaran.

Ciri Hosting Bersama HostGator

Melihat masa lalu yang jelas bahawa tidak ada sandaran atau domain percuma, HostGator’persembahannya menyaingi hampir semua orang’s. Mendapatkan akaun e-mel tanpa had adalah kelebihan besar, seperti mendapat sokongan khusus 24/7. Walau bagaimanapun, undian sebenarnya adalah HostGator’s masa operasi – pada 99.99%, itu’yang terbaik di luar sana.

Anda mungkin hanya dapat menghoskan satu laman web di HostGator’s Rancangan penetasan, tetapi naik taraf ke pakej hosting bersama Bayi atau Perniagaan dan dunia adalah tiram anda, dengan hosting laman web tanpa had. Di sana’juga jaminan wang dikembalikan 45 hari yang sangat murah, jadi anda juga’tidak rugi dengan memberikan HostGator mencuba.

# 3 Gerakan

Nilai Terbaik untuk Wang

InMotion keluar dari penyelidikan kami dengan 4.7 yang hebat untuk perkhidmatan hosting bersama – skor terbaik dari mana-mana penyedia:

Kebaikan dan Kekurangan InMotion

KelebihanKeburukan
 • Set ciri paling komprehensif yang ditawarkan oleh mana-mana pembekal
 • Boleh mengehos dua laman web dengan rancangannya yang paling murah
 • Hanya dibenarkan 25 subdomain pada rancangan termurah
 • Boleh’t host kedai dalam talian dengan rancangan termurah

Pecahan Harga Hosting Bersama InMotion

InMotion memulakan dengan tawaran $ 3.99 / bulan selama jangka masa dua tahun. Ini meningkat kepada $ 4,99 untuk pendaftaran tahunan, sementara harga bulan ke bulan naik lagi menjadi $ 7,99 / bulan.

Terdapat tiga rancangan hosting bersama untuk dipilih – Pelancaran, Power dan Pro – yang paling mahal bermula pada $ 17.99 / bulan. Walaupun sedikit kenaikan kos dari DreamHost dan HostGator, InMotion benar-benar baik untuk hosting web bersama.

Ciri-ciri Hosting Bersama InMotion

Pertama, InMotion adalah salah satu dari segelintir penyedia yang membolehkan anda mengehoskan banyak laman web pada rancangan hosting bersama yang paling asas. Bukan hanya itu, ia juga merangkumi semua asas dalam aspek ciri.

Sandaran, domain dan keselamatan SSL percuma disediakan sebagai standard, seperti akaun e-mel tanpa had, perkhidmatan pembangun laman web, dan sokongan khusus 24/7. Terdapat had bagi pengunjung bulanan (360,000), walaupun begitu’sangat tidak mungkin anda’Akan melebihi had. Pendek kata, InMotion adalah penyedia hosting bersama terbaik, dan berbaloi dengan wang tambahan atau dua bulan jika anda boleh meregangkan badan.

# 4 A2 Hosting

Terbaik untuk Perkhidmatan Pelanggan

Datang dengan skor hosting bersama 4.4, A2 Hosting tersendiri di kalangan syarikat elit. Lihat perincian markah di sini:

Kebaikan dan Kekurangan A2

KelebihanKeburukan
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
 • Bantuan dan sokongan peribadi 24/7
 • Tidak ada sandaran atau domain percuma pada rancangannya yang paling murah
 • Waktu operasi yang lemah 99.95%

Pecahan Harga Hosting Bersama A2

Seperti kebanyakan penyedia hosting yang dikongsi, A2 menawarkan tiga peringkat rancangan. Pelan termurahnya adalah Lite, yang dikenakan pada $ 7.99 / bulan – yang mengatakan, anda dapat menjimatkan 10% jika anda mendaftar setiap tahun, dan 20% jika anda mendaftar selama dua tahun.

Pelan hosting bersama yang paling mahal adalah Turbo, yang akan menjana $ 18.99 / bulan. Ia’penting untuk diperhatikan bahawa ini semua harga untuk hosting pelayan Linux, yang lebih biasa digunakan. Harga hosting Windows agak mahal.

Ciri Hosting Berkongsi A2

Satu perkara yang segera anda perhatikan dengan A2 adalah tahap pengetahuan yang dimiliki oleh staf sokongannya. Setelah menjalani latihan yang panjang, A2 mempunyai pasukan sokongan terbaik kami’telah terserempak. Terdapat sandaran percuma (hanya pada rancangan Turbo), tetapi ada’tiada domain percuma.

Waktu operasi isn’hebat, tetapi anda mendapat ruang simpanan tanpa had, 25 akaun e-mel, dan sijil keselamatan SSL. Dan jika awak’tidak dimenangi sepenuhnya oleh A2’Setelah mencuba, anda boleh mendapat jaminan wang dikembalikan bila-bila masa.

# 5 Bluehost

Ciri-ciri Kualiti Terbaik

Walaupun berada di tempat kelima, Bluehost tetap memperoleh keseluruhan 4.1 bintang dari penyelidikan hosting bersama kami, dan menunjukkan prestasi yang luar biasa di semua bidang utama:

Kebaikan dan Keburukan Bluehost

KelebihanKeburukan
 • Sandaran dan domain percuma
 • Waktu operasi 99.98% sangat baik
 • Hanya 50GB ruang simpanan pada pelan termurah
 • Had 32,000 pengunjung laman web bulanan

Pecahan Harga Hosting Bersama Bluehost

Sama seperti penyedia lain dalam artikel ini, anda boleh memilih rancangan hosting bersama dengan Bluehost dengan harga hanya $ 2,95 / bulan. Anda akan terikat dengan rancangan tiga tahun.

Harga tersebut meningkat kepada $ 4.95 / bulan untuk rancangan tahunan, atau $ 7.99 / bulan apabila dibayar setiap bulan. Terdapat empat rancangan hosting bersama untuk dipilih, yang paling mahal berharga $ 23.99 / bulan.

Ciri-ciri Hosting Bersama Bluehost

Bluehost lebih dikenali untuk hosting WordPress, dan ada penyedia hosting bersama yang lebih murah di luar sana. Yang mengatakan, syarikat itu benar-benar meletakkan kualiti premium. Selain dari masa operasi dan sandaran / domain percuma yang hebat, ada’s juga sokongan 24/7, ditambah sijil keselamatan SSL inklusif.

Batasan utama adalah penyimpanan. Anda’dihadkan semula pada 50GB di Bluehost’s Rancangan asas, jadi’tidak digalakkan untuk laman web yang berat media. Naik taraf ke rancangan hosting bersama yang lain, dan anda mendapat ruang simpanan tanpa had. Teratas adalah reka bentuk web dan perkhidmatan pemasaran yang lengkap, walaupun anda’Saya perlu menempah konsultasi dan mendapatkan sebut harga terlebih dahulu.

# 6 Hostinger

Terbaik untuk Varieti Ciri

Walaupun Bluehost mengambil kek untuk ciri kualiti terbaik, Hostinger masih menawarkan pelbagai ciri yang mengagumkan dengan harga yang sama berpatutan.

Kebaikan dan Kekurangan Hostinger

KelebihanKeburukan
 • Pengalaman onboarding yang kuat untuk rancangan WordPress
 • Sokongan pelanggan pelbagai bahasa
 • Tidak ada sokongan melalui telefon
 • Peratusan masa bekerja rendah

Pecahan Harga Hosting Bersama Hostinger

Hostinger’rancangan bersama antara $ 7.99 hingga $ 15.95 / bulan, dan seperti kebanyakan penyedia dalam senarai ini, Hostinger menawarkan tiga rancangan bersama untuk dipilih. Setiap rancangan menjadi lebih murah kerana anda memberikan lebih banyak masa untuknya. Sebenarnya, Hostinger adalah penyedia paling murah apabila harga pembaharuan diambil kira – pelan Single Shared hanya $ 0.80 / bulan jika anda mendaftar selama empat tahun.

Seperti kebanyakan penyedia, Hostinger menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Tetapi yang kurang biasa adalah Hostinger’diskaun pelajar, yang dapat menjimatkan 15% daripada rancangan anda sekiranya anda’layak kembali!

Ciri Hosting Bersama Hostinger

Setiap rancangan bersama Hostinger dilengkapi dengan sekurang-kurangnya satu akaun e-mel dan lebar jalur 100 GB. Untuk mendapatkan akaun dan lebar jalur e-mel tanpa had, anda’Saya perlu menaik taraf dari pelan Bersama Tunggal kepada rancangan Berkongsi Premium atau Berkongsi Perniagaan.

Pada paket Premium dan Business Shared, anda juga mendapat akses domain percuma dan Secure Shell (SSH). Walau bagaimanapun, Hostinger tidak mempunyai peratusan waktu operasi yang baik – pada 99,90%, Hostinger’janji jauh di belakang pesaingnya. Walaupun perkhidmatan pelanggannya yang sedia ada, dari sembang langsung hingga pilihan berbilang bahasa, telah disambut dengan sambutan hangat, Hostinger ketinggalan zaman tidak’t menawarkan sokongan telefon pada masa ini.

# 7 iPage

Terbaik untuk Ruang Cakera

iPage mempunyai beberapa kelemahan yang jelas, tetapi ia tetap berfungsi dengan baik secara keseluruhan sebagai penyedia hosting bersama. Di sini’Perhatikan kekuatan dan kelemahannya dengan lebih dekat:

Kelebihan dan Kekurangan iPage

KelebihanKeburukan
 • Bantuan dan sokongan peribadi 24/7
 • Akaun e-mel dan subdomain tanpa had
 • Hanya satu rancangan untuk dipilih
 • Waktu operasi yang lemah 99.94%

Pecahan Harga Hosting Bersama iPage

Harga bulan ke bulan $ 9.99 mungkin yang paling mahal dalam senarai ini, tetapi iPage menjadi sangat murah apabila anda mendaftar dengan rancangan tiga tahun ($ 1.99 / bulan).

iPage hanya menawarkan satu rancangan, jadi untuk meningkatkan, anda’d perlu menukar penyedia atau jenis hosting yang anda gunakan. Namun, dengan rancangan tahunan masuk pada $ 2.99 / bulan, iPage pasti tidak’satu yang mesti dilupakan.

Ciri-ciri Hosting Bersama iPage

iPage sedikit naik dan turun dengan penawaran ciri-cirinya. Waktu operasi kurang, tetapi di sana’s 24/7 sokongan. Anda mendapat ruang simpanan tanpa had, tetapi perlu membayar $ 100 untuk sandaran. Namun, akhirnya ada lebih banyak positif daripada negatif.

Had pelawatnya 500,000 pasti banyak, dan anda juga mendapat sijil SSL di samping akaun e-mel tanpa had. Sekiranya anda hanya perlu menghoskan satu laman web – dan jangan’Untuk melihatnya meluaskan lebih dari setengah juta pelawat bulanan – maka iPage lebih sesuai.

Penyedia Hosting Berkongsi Terbaik Terbaik: Ringkasan

Di sana anda memilikinya – melihat secara mendalam mengenai penyedia hosting berkongsi murah terbaik kami. Ada orang lain di luar sana yang menawarkan hosting bersama dengan harga yang serupa, tetapi mereka tidak melakukannya’menumpuk hingga ke tahap ini apabila dimasukkan mengikut langkah mereka.

Untuk merakam, di sini’s krim tanaman hosting bersama.

Penyedia Hosting Berkongsi Murah: Ringkasan

 1. DreamHost – Harga Permulaan: $ 4.95 / bulan
 2. HostGator – Harga Bermula: $ 5.95 / bulan
 3. Dalam gerakan – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 4. Hosting A2 – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 5. Bluehost – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 6. Hostinger – Harga Permulaan: $ 7.99 / bulan
 7. iPage – Harga Permulaan: $ 9.99 / bulan

Bagi kami, InMotion adalah penyedia hosting bersama terbaik. DreamHost adalah pilihan yang jelas jika anda memerlukan perkhidmatan yang boleh dipercayai dengan harga yang murah, sementara HostGator duduk di suatu tempat di antara skala kualiti kos.

Di sana’satu-satunya cara untuk mengetahui dengan pasti apakah penyedia yang terbaik untuk laman web anda, bagaimanapun, dan itu’s dengan mencubanya. Ketujuh-tujuh penyedia ini menawarkan jaminan pulangan wang minimum 30 hari, jadi anda selalu dapat memberikan pusingan untuk melihat apa yang anda hasilkan.

Keluar ke sana, dan cari hos yang tepat untuk berkongsi laman web anda dengan dunia.

Soalan Lazim

Siapa yang menawarkan hosting dikongsi paling murah?

Sebilangan besar penyedia hosting mengiklankan harga potongan – ada yang hanya dengan sedikit dolar dalam sebulan – tetapi sejauh mana harga tanpa potongan, DreamHost menawarkan harga bulan ke bulan terendah. Untuk rancangan hosting bersama yang paling asas, DreamHost mengenakan $ 4,95 / bulan.

Adakah terdapat penyedia hosting bersama yang lain?

Ya, banyak! Artikel ini hanya memberi tumpuan kepada penyedia hosting dikongsi murah terbaik, tetapi anda boleh menemui yang lain – seperti 1&1 IONOS, SiteGround, dan GoDaddy – yang semuanya menawarkan hosting bersama yang murah. Jika awak’setelah tuan rumah terbaik, kunjungi carta perbandingan kami.

Adakah hosting dikongsi sesuai untuk perniagaan kecil?

Sebilangan besar laman web perniagaan kecil akan mendapati hosting yang dikongsi mencukupi untuk mereka. Orang lain mungkin melampauinya dan memilih hosting VPS, yang secara umum dianggap sebagai langkah seterusnya. Jika awak’mencari semula laman web perniagaan kecil, lihat panduan kami mengenai hos perniagaan kecil terbaik di sini.

Apa’perbezaan antara hosting bersama, VPS, dan hosting khusus?

Hosting bersama adalah tempat laman web anda berkongsi ruang dan sumber pelayan dengan laman web lain. Hosting Virtual Private Server (VPS) adalah tempat laman web anda dihoskan pada pelayan bersama maya, tetapi anda mempunyai lebih banyak fleksibiliti terhadap keselamatan dan sumber daya. Hosting khusus adalah apabila anda mempunyai pelayan peribadi anda sendiri.

Adakah cloud hosting lebih baik daripada hosting bersama?

Cloud hosting adalah bentuk hosting web yang lebih moden yang semakin popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Yang satu tidak lebih baik daripada yang lain, tetapi bergantung pada keperluan anda, mungkin ada pemenang yang jelas. Ketahui lebih lanjut mengenai penyedia hosting awan terbaik di sini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me