8 Penyedia Hosting VPS Terbaik pada tahun 2020: Host Mana Yang Paling Banyak?

perbandingan laman web yang menampilkan gambar


Hosting VPS adalah salah satu kaedah yang paling berkesan untuk menghoskan laman web. Sertailah kami semasa kami mengkaji sembilan penyedia terbaik.

Semasa memulakan laman web, banyak orang beralih ke perkhidmatan hosting web asas – tetapi apabila laman web anda berkembang, begitu juga keperluannya.

Itu’s ketika itu’masa untuk mula melihat menggunakan pelayan peribadi maya (VPS).

VPS adalah langkah dari hosting bersama. Anda masih berkongsi pelayan (komputer yang menjadikan laman web anda tersedia untuk pengunjung dalam talian) dengan laman web lain, tetapi terdapat lebih sedikit laman web yang menggunakan pelayan tersebut.

Penyedia VPS biasanya menyediakan lebih banyak sumber sistem untuk pelanggan, yang bermaksud laman web anda harus lebih pantas dan responsif. Terlebih lagi, jika anda mengalami lonjakan lalu lintas – mungkin semasa acara penjualan, atau setelah berita utama mengenai laman web anda – sumber VPS dapat berkembang untuk memenuhi laman web anda’tuntutan baru.

Masalahnya, terdapat banyak penyedia VPS di luar sana, dan memilih penyedia hosting VPS terbaik adalah satu panggilan yang sukar. Nasib baik, awak’telah datang ke tempat yang betul. Kami’telah membuat penyelidikan untuk anda mengetahui perkhidmatan VPS mana yang terbaik.

Kami melihat pelbagai penyedia hosting VPS, perkhidmatan yang mereka tawarkan, dan apa yang membezakannya daripada yang lain. Apa jenis rancangan hosting yang mereka tawarkan? Apa’Adakah prestasi mereka seperti? Dan adakah mereka memberikan pertolongan dan sokongan yang baik?

8 Penyedia Hosting VPS Terbaik Kami adalah:

 1. Dalam gerakan – Penyedia hosting VPS keseluruhan terbaik.
 2. Hosting A2 – Nilai terbaik untuk wang.
 3. Bluehost – Ciri-ciri terbaik.
 4. iPage – Terbaik untuk perkhidmatan pelanggan.
 5. HostGator – Terbaik untuk kebolehpercayaan.
 6. HostPapa – RAM dan ruang simpanan terbaik.
 7. GoDaddy – Terbaik untuk ciri tambahan.
 8. DreamHost – Lebar jalur terbaik.

Penyedia hosting VPS terbaik

Penyedia hosting VPS terbaik adalah yang memenuhi keperluan anda. Itu mungkin kedengaran bodoh, tapi itu’benar. Mencari rancangan VPS terbaik bermaksud melihat banyak faktor, seperti harga, ciri, sokongan.

Semua 9 penyedia teratas kami mempunyai titik penjualan yang unik. Hosting VPS isn’t satu ukuran yang sesuai untuk semua penyelesaian, jadi biarkan’s perhatikan setiap penyedia dengan lebih dekat dan lihat apakah perkhidmatannya serupa dengan anda’mencari semula.

Sekiranya laman web anda mempunyai banyak laman web atau kandungan berkualiti tinggi, penyedia yang mempunyai banyak ruang penyimpanan harus menjadi keutamaan. Begitu juga jika anda’menggunakan anggaran atau memerlukan banyak pertolongan, penyedia dengan harga yang murah dan sokongan yang baik harus diutamakan.

Dalam gerakan

InMotion adalah anjing teratas dalam hal hosting VPS. Ia menawarkan ciri-ciri luar biasa, waktu operasi yang berpatutan, dan sokongan yang bermanfaat, semuanya dengan harga yang berpatutan. InMotion juga mendahului penyelidikan kami untuk hosting bersama, menjadikannya penyedia yang ideal untuk memulakan atau menaik taraf ke.

Hosting InMotion VPSInMotion adalah penyedia bertaraf tinggi untuk hosting Shared dan VPS.

Hosting A2

A2 Hosting memenuhi rancangan VPSnya dengan senyuman mesra dan nasihat yang tidak ternilai. Ia’sangat sesuai untuk menganjurkan pemula, dengan bantuan dan sokongan sokongan yang intuitif dan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa.

A2 Hosting VPS HostingA2 Hosting terkenal dengan perkhidmatan pelanggannya, begitu juga’yang perlu diingat sekiranya anda’jumlah pemula hosting.

Bluehost

Sekiranya anda mempunyai tempat perlindungan’belum membina laman web anda, Bluehost adalah satu-satunya penyedia hosting VPS yang memberi anda domain percuma, secara kekal. Titik jualan sebenarnya adalah kualiti ciri-cirinya, namun, yang merangkumi RAM hingga 8GB dan 4 teras CPU, dan akaun e-mel tanpa had.

Hosting VPS BluehostBluehost adalah salah satu penyedia hosting terbaik di pasaran.

iPage

iPage mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cukup baik, menawarkan sembang langsung 24 jam dan sokongan telefon, pusat pengetahuan mendalam dan tiket sokongan. Ciri-cirinya juga cukup bagus, dengan disertakan sijil SSL dan sandaran laman web percuma.

Hosting VPS iPageDi sana’Tidak dinafikan iPage menawarkan tawaran yang murah, tetapi anda mengorbankan kepantasan untuk mereka.

HostGator

HostGator adalah penguasa hosting. Ini muncul dengan skor hosting keseluruhan terbaik dari penyelidikan kami. Ia’tidak begitu mahir ketika melihat hosting VPS secara terpisah, tetapi’pastinya tiada slouch. Dengan ciri yang baik dan waktu operasi yang terbaik dari penyedia mana pun, anda boleh melakukan lebih teruk lagi.

HostGator VPS HostingHostGator menawarkan perkhidmatan hosting serba terbaik, dan hosting VPSnya perlu dipertimbangkan.

HostPapa

HostPapa tidak’harganya murah, tetapi tidak ada penyedia lain yang dapat menandingi kemampuannya. HostPapa’rencana harga tingkat atas menawarkan RAM yang cukup (Memori Akses Rawak) dan ruang penyimpanan untuk menangani bahkan laman web terbesar.

Hosting Hostpapa VPSHostPapa kelihatan hebat di permukaan, tetapi berhati-hati dengan kos pembaharuan yang mahal.

GoDaddy

GoDaddy memasukkan jari ke semua yang berkaitan dengan web. Di atas menjadi dunia’pendaftar domain terbesar, ia juga mempunyai pembangun laman web yang sangat baik dan pakej hosting berkualiti tinggi. Jika awak’memerlukan sebuah kedai sehenti, GoDaddy boleh membantu.

Hosting GoDaddy VPSGoDaddy menawarkan banyak perkhidmatan hebat, tetapi hosting VPS tidak’paling kuat.

DreamHost

DreamHost juga menawarkan lebar jalur tanpa had untuk semua rancangannya. Ciri-cirinya yang lain juga cantik, walaupun’bukan yang terbaik jika anda memerlukan pertolongan sekali sekala. Tidak seperti pesaingnya, Dreamhost gagal menawarkan sokongan telefon dan sembang langsung.

Hosting VPS DreamHostHarga murah DreamHost sangat bagus untuk laman web asas, tetapi mungkin sedikit membatasi jangka panjang.

Perbandingan hosting VPS bersebelahan

Memilih ciri-ciri yang ditawarkan oleh setiap host VPS boleh menjadi sukar. Tidak ada yang mahu menghabiskan hujung minggu atau malam mereka menjelajahi banyak laman web, mencari tawaran terbaik. Jadi, kita’telah meletakkan semua maklumat penting di satu tempat untuk anda.

Di sini anda dapat melihat jumlah ciri maksimum yang diberikan oleh setiap penyedia, sama ada anda mendapat akses root atau tidak, setiap penyedia’prestasi masa operasi, dan skor penyelidikan kami dari ujian.

Ia’Penting untuk diperhatikan bahawa harga yang ditunjukkan di bawah adalah yang paling murah yang boleh anda dapatkan dengan hosting VPS dengan penyedia tersebut – bukan harga yang anda harapkan’d membayar untuk menerima kapasiti maksimum segalanya.

Penyedia HostingRAM maksimumCPU maksimumLebar Jalur MaksimumAkses RootRuang Penyimpanan MaksimumWaktu tamatHarga TermurahPenarafan WBE Dalam gerakanHosting A2BluehostiPageHostGatorHostPapaGoDaddyDreamHost
8GB56TB&# 10003;260GB99.97%$ 39.99 / bln90%
8GB84TB&# 10003;150GB99.95%$ 49.99 / bln85%
8GB43TB&# 10003;120GB99.98%$ 29.99 / bln84%
8GB44TB&# 10003;120GB99.94%$ 24.99 / bln83%
8GB43TB&# 10003;240GB99.99%$ 89.95 / bln83%
24GB128TB&# 10003;1,000GB99.97%$ 49.99 / bln81%
8GB4Tanpa had&# 10003;200GB99.97%$ 40.99 / bln70%
8GBN / ATanpa had&# 10007;240GB99.95%$ 15 / bln61%

Seperti yang ditunjukkan, HostPapa adalah pemenang yang jelas dari segi RAM, CPU dan Bandwidth. Ia’Anda perlu menunjukkan bahawa untuk mendapatkan had ini, anda’Saya perlu membayar $ 299.99 / bulan – bayaran tertinggi dari sebarang rancangan oleh mana-mana pembekal.

Dengan semua yang diambil kira, InMotion adalah pemenang yang jelas bagi kami. Sekiranya anda mempunyai keperluan khusus, jadual kami adalah kaedah terbaik untuk mencari penyedia yang tepat untuk keperluan anda.

Masih menggaru kepala apa maksud setiap lajur? Don’jangan risau, kami’Saya akan menerangkan:

 • RAM (Memori Akses Rawak) – apa yang mendorong laman web anda dan membolehkannya berfungsi.
 • CPU (Unit Pemprosesan Komputer) – inti dalam pelayan yang memproses maklumat.
 • Lebar jalur – jumlah data yang dapat mengalir antara pelayan, internet, dan laman web anda.
 • Akses Root – keupayaan untuk menyesuaikan pelayan anda dengan memasang perisian tambahan.
 • Penyimpanan – jumlah ruang yang anda ada untuk perkara di laman web anda (kandungan, media, laman web dll.)
 • Waktu tamat – secara konsisten laman web anda berfungsi dalam talian.

Untuk banyak laman web, jumlah yang ditunjukkan dalam jadual ini akan berlebihan dan tidak perlu. Lebih kerap daripada tidak, perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan adalah masa dan kos.

Pasti, ia’senang mempunyai ruang penyimpanan atau had lebar jalur yang besar – tetapi tidak ada yang penting jika laman web anda kerap turun, atau anda boleh’membayar bil bulanan!

Dalam gerakan

Penyedia hosting VPS keseluruhan terbaik

Kekurangan InMotion Cons
Core CPU, domain dan akaun e-mel tanpa hadPelan hosting VPS peringkat atas yang cukup mahal
Domain percuma dengan rancangan 6-12 bulanPenyedia lain dapat meningkatkan uptime 99.97%

InMotion menetapkan bar tinggi ketika datang ke hosting VPS. Ciri-cirinya sahaja mencapai 95% dalam ujian penyelidikan kami, dan itu’senang melihat sebabnya. Semua rancangan dilengkapi dengan sandaran percuma, akses root, dan teras CPU dan akaun e-mel tanpa had.

InMotion sangat sesuai untuk perniagaan yang akan datang atau laman web peribadi yang besar. Ia menawarkan tiga rancangan harga berbeza yang berkisar antara $ 39,99 hingga $ 144,99 / bulan. Dengan bantuan yang tersedia 24/7 melalui telefon, sembang langsung, dan sistem tiket, serta jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, InMotion adalah penyedia yang tepat untuk 99% pembaca.

Hosting A2

Nilai terbaik untuk wang

Hosting A2 KelebihanHosting A2 Keburukan
Nilai terbaik untuk wangTiada domain percuma
Jaminan wang dikembalikan bila-bila masaWaktu operasi hanya 99.95%

Jika awak’sama ada tidak yakin atau tidak yakin dengan hosting VPS, A2 Hosting dapat membantu. Pendekatannya yang mesra dan berpusatkan pelanggan membuat anda merasa dihargai dengan segera, dan kakitangan sentiasa bersedia membantu. Tambahan, jika anda’tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, anda boleh mendapatkan bayaran balik bila-bila masa, tidak ada soalan yang diajukan.

Dengan ciri-ciri, anda boleh memilih antara hosting pelayan Linux atau Windows, sementara A2 juga menawarkan sandaran percuma, akses root, dan akaun e-mel tanpa had. Ia’sedikit lebih mahal daripada InMotion, dengan rancangan antara $ 49.99 hingga $ 99.99 / bulan, tetapi anda’Saya akan mendapat perkhidmatan yang sangat dipercayai yang mendahulukan anda.

Bluehost

Ciri-ciri terbaik

Bluehost KelebihanBluehost Keburukan
Waktu operasi 99.98%Pelan hosting VPS peringkat atas yang cukup mahal
Domain percumaSatu alamat IP khusus

Bluehost lebih terkenal dengan hosting WordPress, tetapi ia masih mempunyai semua yang anda perlukan dari perkhidmatan VPS. Dan jika awak’belum lagi membeli nama domain, Bluehost adalah satu-satunya penyedia kami’telah diuji yang memberi anda percuma, selama-lamanya.

Ciri-ciri biasa semua ditawarkan, dan Bluehost menawarkan masa operasi yang cemerlang sebanyak 99.98%. Harga hosting VPS peringkat masuk juga sangat berpatutan, bermula dari $ 18.99 / bulan untuk pelanggan baru (kadar pembaharuan pada $ 29.99), sehingga $ 59.99 / bulan. Oh, dan jangan’jangan lupa sokongan pelanggan 24/7. Dan jika awak’sedang mencari rancangan VPS untuk memperkasakan laman web fotografi khususnya, Bluehost menduduki tempat pertama dalam ulasan kami mengenai Penyedia Hosting Laman Web Fotografer terbaik.

Pelanggan baru boleh mendapatkan hosting VPS dari hanya $ 18,99 / bulan dengan Bluehost (biasanya $ 29,99)

Jadi apa yang anda dapat dengan harga $ 18.99 / bulan?

 • Domain laman web percuma
 • Sijil SSL percuma
 • Pemasangan WordPress satu klik
 • Lebar jalur 1TB & Storan 30GB
 • Sokongan 24/7 melalui telefon & sembang langsung

Semua Bluehost’rancangan hosting VPS disertakan dengan Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, jadi jika anda’anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang anda terima, anda’Saya akan mendapat bayaran balik sepenuhnya.

iPage

Terbaik untuk perkhidmatan pelanggan

iPage KelebihaniPage Keburukan
Domain percuma 1 tahunWaktu operasi 99.94% lemah
Pelbagai sumber bantuan dan sokonganLebar jalur hanya 1TB

iPage mungkin tidak mempunyai harga yang paling murah, terutamanya ciri-ciri cemerlang, atau kapasiti terbesar, tetapi ia mempunyai segalanya. Dari RAM hingga akses root, sandaran percuma ke keselamatan SSL, anda’Saya mempunyai akses ke semua yang anda perlukan.

Waktu operasi isn’sangat bagus jika dibandingkan dengan pesaingnya, tetapi anda boleh menikmati pelan murah – bermula dari $ 24,99 / bulan – dan sokongan 24/7. Kami’d melihat iPage sebagai tuan rumah bagi mereka yang memerlukan perkhidmatan yang kukuh dengan harga yang berpatutan – perkhidmatan pelanggannya menawarkan semua pertolongan yang mungkin anda perlukan.

HostGator

Terbaik untuk kebolehpercayaan

HostGator KelebihanHostGator Keburukan
Storan 120GBPelan harga yang mahal
Masa operasi 99.99%Tiada domain percuma

HostGator memakan persaingan untuk sarapan ketika datang ke keseluruhan perkhidmatan hosting, dan perkhidmatan VPSnya juga sangat kuat. Apa yang mengecewakan HostGator adalah nilainya untuk wang – sementara bersaing dengan baik dengan ciri-ciri InMotion untuk ciri, kos permulaan $ 89.95 / bulan sudah cukup untuk menunda mereka dengan anggaran yang ketat.

Oleh itu, HostGator mempunyai tawaran promosi yang hebat di mana anda boleh membayar hanya $ 29.95 / bulan untuk tiga tahun pertama, jika anda berjanji kepada HostGator dalam jangka masa panjang. Ia juga mempunyai pembina laman web yang baru’sangat sesuai untuk membuat laman web mudah sekiranya anda’belum lagi membuat sendiri.

HostPapa

RAM dan storan terbaik

HostGator KelebihanHostGator Keburukan
Kapasiti luar biasa dengan rancangan ExtremePelan mahal
Domain dan akaun e-mel tanpa hadTiada sandaran percuma

Sama seperti nama restoran pizza, HostPapa tidak’menyajikan barang secara separuh. Sekiranya anda perlu mengehoskan laman web yang besar, penuh dengan saiz fail yang besar, kandungan beresolusi tinggi, dan lebih banyak laman web daripada yang anda boleh gunakan, maka HostPapa adalah untuk anda.

Berhati-hatilah, walaupun – terdapat beberapa perangkap biasa yang sering dilalui oleh orang. Pertama, harga promosi hanya ditawarkan selama sebulan, selepas itu anda’membayar semula antara $ 49.99 dan $ 299.99 / bulan untuk salah satu daripada lima rancangannya. Kedua, jaminan wang dikembalikan selama 30 hari hanya sah bagi mereka yang melanggan selama satu tahun atau lebih. Orang lain hanya mempunyai 48 jam untuk menuntut bayaran balik.

GoDaddy

Terbaik untuk ciri tambahan

GoDaddy KelebihanGoDaddy Keburukan
Lebar jalur tidak terhadTidak ada sembang langsung 24/7 atau sokongan tiket
Kedua-dua pelayan Linux dan WindowsTiada jaminan wang dikembalikan

GoDaddy adalah salah satu jenama laman web yang paling terkenal. Sama ada anda mengenalinya sebagai dunia’pendaftar domain terbesar, pembangun laman web yang berkelas, atau memang untuk perkhidmatan hosting webnya, GoDaddy adalah penyedia yang menawarkan segalanya.

GoDaddy’hosting VPS agak sederhana, tetapi ada’cukup mengenainya untuk memuaskan kebanyakan orang. Jika awak’masih belum memulakan dan memerlukan kedai sehenti untuk membina dan menghoskan laman web anda, kami boleh’t mengesyorkan GoDaddy cukup tinggi.

DreamHost

Lebar jalur terbaik

DreamHost KelebihanDreamHost Keburukan
Akaun dan domain e-mel tanpa hadTiada sokongan sembang langsung
Lebar jalur tidak terhadStoran hanya 30 GB pada pelan Asas

Baiklah, okey, jadi DreamHost isn’t betul yang terbaik dalam apa sahaja. Tetapi lebar jalur yang tidak terhad masih boleh dibanggakan – ia’hanya ditawarkan oleh dua pembekal lain! Ia’s juga hos VPS termurah kedua di belakang 1&1 IONOS, dengan harga bermula hanya $ 15 / bulan.

Menjengkelkan, DreamHost adalah satu-satunya penyedia dalam senarai ini yang tidak memberi anda akses root, dan satu-satunya yang mempunyai jumlah teras CPU yang tidak fleksibel. Di sana’s juga tidak mempunyai sokongan telefon atau sembang langsung, dan waktu operasi rata-rata 99.95%. DreamHost adalah kes klasik untuk mendapatkan apa yang anda bayar – tetapi sekali lagi, 1&1 IONOS lebih murah dan lebih baik!

Bagaimana anda memilih penyedia hosting VPS yang betul?

Terdapat beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan ketika mencari penyedia hosting VPS. Sebilangan besarnya bergantung pada keperluan anda dan laman web anda.

Semua yang dipertimbangkan, ada beberapa faktor standard yang harus dipertimbangkan oleh semua orang ketika memilih hos. Ini adalah:

 • Waktu tamat – Ini sangat penting untuk mana-mana laman web. Tidak ada penyedia yang dapat menjamin 100% waktu operasi, tetapi semakin dekat dengan laman web anda tidak akan turun, semakin baik.
 • Akses Root – Jika awak’lebih berkemampuan dari segi teknikal, mempunyai fleksibiliti dan penyesuaian yang lebih tinggi terhadap pelayan anda adalah cemerlang. Anda boleh memasang perisian tambahan yang memenuhi laman web anda’keperluan, dan meningkatkan keselamatannya.
 • Lebar jalur – Sama seperti waktu operasi, lebar jalur adalah sesuatu yang diandalkan oleh semua laman web. Hampir separuh pengguna internet menjangkakan laman web akan dimuat dalam masa dua saat’penting laman web anda mempunyai lebar jalur yang mencukupi.

8 penyedia hosting VPS terbaik: Kesimpulan

Anda sekarang harus mempunyai idea yang sangat jelas bukan hanya siapa penyedia hosting VPS terbaik, tetapi apa yang masing-masing sangat baik. Untuk merakam, di sini’s senarai itu lagi:

8 penyedia hosting VPS terbaik: Rundingan

 1. Dalam gerakan – Penyedia hosting VPS keseluruhan terbaik.
 2. Hosting A2 – Nilai terbaik untuk wang.
 3. Bluehost – Ciri-ciri terbaik.
 4. iPage – Terbaik untuk perkhidmatan pelanggan.
 5. HostGator – Terbaik untuk kebolehpercayaan.
 6. HostPapa – RAM dan ruang simpanan terbaik.
 7. GoDaddy – Terbaik untuk ciri tambahan.
 8. DreamHost – Lebar jalur terbaik.

InMotion adalah pemenang yang jelas bagi kami apabila mengambil kira ciri, sokongan, masa operasi dan nilai. Ia menawarkan perkhidmatan hosting VPS terbaik di seluruh bidang, dan harus menjadi penyedia untuk kebanyakan pembaca.

Hosting A2 sangat baik untuk orang bukan teknikal kerana bantuan dan sokongannya yang luar biasa, sementara HostGator’s uptime hanya boleh’t dipadankan. GoDaddy juga adalah pilihan yang bagus jika anda’belum membina laman web dan mahu melakukan semuanya di satu tempat.

Satu-satunya cara anda’saya pasti akan tahu pasti dengan mengujinya. Setiap penyedia (bar GoDaddy dan DreamHost) mempunyai jaminan wang dikembalikan, jadi’bernilai mencuba satu selama sebulan atau lebih untuk melihat pendapat anda.

Penyedia hosting VPS terbaik: Soalan Lazim

Apa’perbezaan antara VPS dan hosting bersama?

Kedua-dua VPS dan web hosting bersama bermaksud berkongsi perkakasan khusus dengan pelbagai pelanggan. Perbezaan besarnya ialah dengan VPS, lebih sedikit akaun yang menuntut sumber perkakasan. Anda juga mendapat jaminan prestasi yang lebih baik dengan VPS berbanding hosting bersama.

Apa’perbezaan antara VPS dan pelayan khusus?

VPS adalah persekitaran maya yang dijalankan pada perkakasan khusus, dan harus berkongsi perkakasan ini dengan sejumlah pelanggan lain. Sementara itu, pelayan khusus menyediakan akses tunggal ke perkakasan. Hosting khusus hanya diperlukan untuk laman web yang besar, kerana harganya jauh lebih tinggi daripada hosting bersama atau pelayan peribadi maya.

Apa itu pelayan maya?

Pelayan maya pada dasarnya adalah komputer pura-pura yang berjalan di dalam komputer fizikal. Oleh kerana pelayan sangat kuat, dan tuntutannya berbeza daripada PC desktop, ia berfungsi dengan baik untuk menjalankan beberapa pelayan maya pada satu bahagian perkakasan.

Untuk apa anda menggunakan VPS?

Sebab yang paling jelas dan popular untuk VPS adalah menjalankan satu laman web, atau beberapa laman web. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakannya untuk apa sahaja yang memerlukan akses ke internet – seperti aplikasi web seperti Nextcloud untuk menjalankan alternatif Dropbox anda sendiri – atau untuk membuat rangkaian peribadi maya anda sendiri untuk menjamin sambungan internet PC dan mudah alih anda dengan lebih baik peranti.

Penyedia hosting VPS mana yang paling bernilai untuk wang?

Penyedia hosting VPS termurah adalah 1&1 IONOS, dengan rancangan VPS S-nya berharga hanya $ 2 sebulan. Kami’d, bagaimanapun, berpendapat bahawa InMotion memberi anda nilai terbaik untuk wang – ia mempunyai ciri terbaik, menawarkan jaminan 90 hari, wang dikembalikan, dan bermula dari promosi hanya $ 29.19 / bulan.

Penyedia hosting VPS mana yang terbaik untuk perniagaan kecil?

Ini sangat bergantung pada perniagaan anda’ laman web adalah untuk. Sebilangan besar akan mendapat InMotion yang terbaik, kerana secara sederhana, ia mempunyai ciri terbaik. Ini juga memberi anda akaun e-mel tanpa had – bonus besar untuk pekerja – dan membolehkan anda mengehoskan banyak laman web, sekiranya syarikat anda mempunyai lebih dari satu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map