Panduan untuk Pembangun Laman Web Termurah: Membandingkan Pembangun Terbaik dengan Belanjawan yang Lebih Kecil

pembina laman web termurah


Ia’lebih murah dan lebih mudah dari sebelumnya untuk berhubung dengan pembangun laman web. Tetapi yang mana yang akan menjimatkan wang anda paling banyak? Di bawah ini, kami’Akan melalui rancangan premium termurah yang ditawarkan oleh 13 pembangun laman web yang berbeza – semuanya berharga di bawah $ 15 / bulan (ditagih setiap tahun).

Kami’Saya juga akan memberitahu anda apa’disertakan dengan setiap rancangan, dan sama ada kami mengesyorkannya.

Contents

13 platform pembangun laman web termurah:

 1. WordPress.com – pembina laman web keseluruhan paling murah ($ 3 / bulan).
 2. Weebly – terbaik untuk perniagaan kecil ($ 6 / bulan).
 3. GoDaddy – terbaik untuk bangunan cepat ($ 6 / bulan).
 4. Tergamam – nilai terbaik untuk wang ($ 8 / bulan).
 5. Pencipta IM – terbaik untuk e-dagang berorientasikan reka bentuk ($ 8 / bulan).
 6. Pencipta Jimdo – terbaik untuk apa-apa, tetapi baik untuk semuanya ($ 9 / bulan).
 7. Gator – pengenalan terbaik untuk hosting web ($ 9.22 / bulan).
 8. Ucraft – alternatif Squarespace murah terbaik ($ 10 / bulan).
 9. LAMAN123 – terbaik untuk sokongan sembang langsung ($ 10.80 / bulan).
 10. SimpleSite – terbaik untuk minimum ($ 11.25 / bulan).
 11. Ruang Squarespace – terbaik untuk kreatif ($ 12 / bulan).
 12. Wix – pembina laman web keseluruhan terbaik ($ 13 / bulan).
 13. Duda – terbaik untuk mereka yang memerlukan bantuan kreatif ($ 14 / bulan).

Di sana’penyebaran kualiti dan kedalaman sebenar di seluruh rancangan pembangun laman web murah ini. WordPress.com’pelan termurah ($ 3 / bulan), sebagai contoh, hanya membolehkan anda menambahkan domain tersuai. Di hujung spektrum yang lain, anda’Saya akan mendapat laman web yang lengkap dan rapi dengan Squarespace’pelan termurah ($ 12 / bulan).

Maklumat lanjut

10 Pembangun Laman Web Terbaik – lihat platform mana yang terbaik di pasaran

Carta Perbandingan Pembangun Laman Web – lihat secara bersebelahan dengan platform bertaraf teratas

Platform E-dagang Percuma Terbaik – berharap dapat menjual secara dalam talian secara percuma? Lihat platform terbaik untuk membina kedai dalam talian anda secara percuma.

10 Platform Blogger Terbaik – pembangun teratas untuk blogger

Cara Membina Laman Web – panduan langkah demi langkah untuk penyediaan mudah

6 Laman Web Direka Terbaik 2019 – layari laman web kegemaran kami untuk mendapatkan inspirasi sebelum anda membuat sendiri

1

WordPress.com ($ 3 / bulan)

Pembina laman web keseluruhan paling murah dengan ciri blog yang hebat.

Ciri-ciri utama

 • Templat yang sesuai untuk blog
 • Analisis prestasi terbina dalam
 • Penyepaduan media sosial yang mudah

WordPress adalah platform paling popular untuk membina laman web di atasnya’sangat popular, sebenarnya, ia menggunakan sepertiga laman web dalam talian hari ini! Walau bagaimanapun, kebanyakan laman web ini dibina di WordPress.org, sistem pengurusan kandungan sumber terbuka.

WordPress.com adalah pembina laman web yang’jauh lebih mudah digunakan, dan disertakan dengan rancangan harga yang ditetapkan. Jika awak’berminat untuk membaca lebih lanjut mengenai perbezaannya, lihat panduan WordPress.com vs WordPress.org kami.

Selain rancangan percuma, WordPress.com dapat digunakan dengan harga yang sedikit $ 3 / bulan ‘Blogger’ merancang. Seperti yang anda dapat meneka dari namanya, rancangan ini dirancang khusus untuk membantu orang membina laman web blog.

Anda dapat melihat di bawah bagaimana prestasi WordPress.com ketika kami mengujinya. Mungkin kekurangan penyesuaian yang anda dapat dengan pembangun web lain, tetapi anda boleh’kesalahan nilai untuk wang:

Anda’Saya harus bersabar dengan “.blog” subdomain, tetapi lihat lebih jauh dari itu, dan anda menerima sokongan e-mel, ruang penyimpanan 6GB, berpuluh-puluh tema percuma, dan penyesuaian reka bentuk asas. Anda juga boleh membuang iklan WordPress dari laman web anda.

Adakah Kami Mengesyorkan WordPress.com’Pelan Termurah?

Pada dasarnya, rancangan Blogger hanya sesuai untuk laman web asas blog. Anda mendapat banyak simpanan dan kekuatan penyuntingan yang cukup untuk menjadikannya milik anda sendiri, tetapi anda akan berusaha mencipta sesuatu yang istimewa.

Ketahui lebih lanjut dengan kami Ulasan WordPress.com

Cari Cara Membuat Laman Web WordPress dalam lapan langkah

2

Weebly ($ 6 / bulan)

Sesuai dengan perniagaan kecil yang perlu mengiklankan perkhidmatannya.

Ciri-ciri utama

 • Templat seret dan lepas yang mudah
 • Panduan SEO berguna boleh didapati di lokasi
 • Pusat Aplikasi menawarkan alat canggih dengan pemasangan pantas

Weebly adalah pembangun laman web klasik. Ia menawarkan lima rancangan harga yang berbeza, yang membolehkan anda membuat apa sahaja dari blog mudah ke kedai dalam talian yang lengkap.

Weebly mengkhusus dalam laman web perniagaan kecil – khususnya yang bukan e-dagang – walaupun rancangan kedai dalam taliannya sentiasa bertambah baik. Di bawah ini, anda dapat melihat bagaimana prestasi ketika menjalani ujian penyelidikan kami:

Sama seperti WordPress.com, Weebly juga mempunyai rancangan percuma sendiri. Walau bagaimanapun, yang ‘Peribadi’ pelan dengan harga $ 6 / bulan membolehkan anda mengakses beberapa ciri yang kemas.

Manfaat yang paling jelas ialah anda mendapatkan domain anda sendiri, yang menjadikan laman web anda kelihatan 10 kali lebih profesional. Di sana’s juga keselamatan SSL percuma untuk membantu melindungi laman web anda, penyimpanan 500MB, dan tentu saja, penggunaan Weebly’templat dan editor seret dan lepas.

Penyuntingnya adalah’sama mudah atau bebas kreatif seperti Wix’s, tetapi cukup mudah untuk dikendalikan. Sesiapa yang mempunyai pengetahuan mengenai PowerPoint harus’Saya mempunyai terlalu banyak masalah untuk belajar menggunakannya.

Adakah Kami Mengesyorkan Weebly’Pelan Termurah?

Seperti disebutkan, Weebly berfungsi paling baik untuk laman web perniagaan kecil berasaskan perkhidmatan. Jika awak’semula pelatih peribadi, pejalan kaki anjing, peniaga, atau sesiapa sahaja di antara anda, maka anda’Saya dapat membina laman web profesional di Weebly’s Sambungkan rancangan.

Dapatkan lebih banyak maklumat dari kami Kajian Weebly

Bersedia untuk komited? Lihat kami Cara Menggunakan Weebly panduan

3

GoDaddy ($ 6 / bulan)

Sesuai untuk mereka yang sedar masa.

Ciri-ciri utama

 • Alat penyihir SEO mencadangkan kata kunci untuk membantu mengoptimumkan laman web anda
 • Proses reka bentuk laman web yang diperkemas
 • Ciri simpan automatik menjadikan laman web anda disandarkan

Anda mungkin mengenali GoDaddy dari iklan TVnya yang rapi, tetapi di belakang bahagian luar ini terdapat pembangun laman web yang kukuh, menawarkan cara terpantas untuk membuat laman web yang kami’telah ditemui.

Itu’kerana daripada menggunakan editor drag-and-drop, GoDaddy menggunakan bantuan reka bentuk untuk membantu membuat laman web anda. “Apa’bantuan reka bentuk?” kami dengar anda bertanya – izinkan kami menerangkan!

Bantuan reka bentuk adalah di mana pembina laman web akan menanyakan beberapa soalan – seperti apa tujuan laman web anda – sebelum sebenarnya menjana laman web untuk anda. Cukup kemas, ya?

Sekiranya anda mahukan maklumat lebih lanjut mengenai pembangun laman web yang dibantu oleh reka bentuk, lihat perbandingan kami dari empat pembangun laman web termudah untuk digunakan.

Kami’telah menguji GoDaddy secara menyeluruh, dan di sini anda dapat melihat dengan jelas kekuatan dan kelemahannya:

GoDaddy menawarkan percubaan percuma selama satu bulan, dengan harga bermula dari $ 6 / bulan untuk rancangan Peribadinya. Dan sementara rancangan ini tidak’Untuk merangkumi segala-galanya, anda mendapat bahagian yang adil.

Anda boleh menggunakan bantuan reka bentuk untuk membuat laman web awal anda, sebelum melakukan pengeditan selanjutnya. Di sana’s juga keselamatan SSL percuma dan sokongan 24/7, sekiranya anda terjebak dengan apa sahaja.

Sebilangan besar ciri tawaran GoDaddy tersedia sebagai sebahagian daripada rancangan Peribadi, tetapi jika anda ingin membuat laman web e-dagang, anda perlu meningkatkan.

Adakah Kami Mengesyorkan GoDaddy’Pelan Termurah?

GoDaddy mungkin jenis asas, tetapi ia’sangat sesuai untuk laman web sederhana, sama ada untuk peribadi atau perniagaan. Ia’sangat bagus jika anda’kembali tergesa-gesa dan memerlukan laman web secepat mungkin. Berkat bantuan reka bentuk yang ditawarkan, sesiapa sahaja boleh membina laman web dan menjadikannya secara langsung.

Ketahui lebih lanjut daripada kami Kajian GoDaddy

Bukan pembina untuk anda? Lihat 6 Alternatif GoDaddy Terbaik sebaliknya

4

Menarik ($ 8 / bulan)

Bagus untuk mendapat nilai sebenar.

Ciri-ciri utama

 • Pilihan e-dagang pada semua rancangan berbayar
 • Senarai semak SEO untuk panduan
 • Mudah untuk memformat semula templat

Teguran boleh dianggap sebagai ‘terbaik dari yang lain’ jenis pembina laman web. Ia’bagus dalam kebanyakan perkara, tetapi tidak hebat.

Ujian penyelidikan kami menyokong pemikiran awal kami, dengan skor yang menarik antara tiga dan empat bintang untuk kebanyakan bidang utama. Rancangannya adalah nilai wang yang sangat baik, jadi mereka yang berminat dengan tawaran harus mendengarkan:

Seperti banyak platform lain dalam senarai ini, Strikingly menawarkan rancangan percuma. Namun, langkah seterusnya adalah Pelan terhadnya, yang berharga $ 8 / bulan – dan tidak seperti namanya, anda sebenarnya mendapat sejumlah wang yang lumayan.

Sebagai permulaan, anda boleh membina dan menerbitkan dua laman web dengan harga satu – berita hebat sekiranya anda memerlukan laman web kedua. Kedua, anda sebenarnya boleh menjual produk dalam talian! (OK, jadi anda hanya boleh menjual lima jenis produk yang berbeza – tetapi tetap, dengan harga $ 8? Tidak buruk.)

Di sana’s juga domain percuma yang dilemparkan, ditambah sokongan 24/7, walaupun ada satu kelemahan – anda hanya dapat membuat laman web satu halaman. Ini adalah’masalah besar – terdapat banyak laman web satu halaman di luar sana – tetapi ia tidak berlaku’untuk menggunakan laman web dengan banyak maklumat untuk dikongsi.

Adakah Kami Mengesyorkan Secara String’Pelan Termurah?

Di sana’Tidak ada pertikaian bahawa Strikingly menawarkan nilai wang yang besar, dengan keseimbangan yang sempurna antara kos dan kualiti. Kami’d mengesyorkannya untuk laman web peribadi atau perniagaan yang sederhana, dan bahkan mereka yang mahukan pilihan untuk menjual dalam talian dengan harga murah.

Baca sepenuhnya Ulasan yang mencolok untuk maklumat lanjut

Lihat 10 Pembangun Laman Web Percuma Terbaik untuk menjimatkan lebih banyak lagi

5

Pencipta IM ($ 8 / bulan)

Bina untuk laman web e-dagang berorientasikan reka bentuk.

Ciri-ciri utama

 • Reka bentuk templat yang berfokus pada gambar
 • Pilihan e-dagang murah

IM Creator adalah pembangun laman web lain yang meletakkan kepantasan di tengah pengalaman penggunanya. Sekiranya anda memerlukan laman web yang kaya dengan imej, tetapi jangan’Tidak mahu terjebak dalam aspek reka bentuk, IM Creator pasti perlu dipertimbangkan.

Terdapat rancangan percuma, tetapi harga bermula dari $ 8 / bulan untuk Akaun Premium.

Premium membolehkan anda menjual dalam talian, membuang iklan dari laman web anda, dan mengakses semua IM Creator’tema. Di sana’Tidak ada domain percuma walaupun, dan yang lebih penting, tidak ada keselamatan SSL – bendera merah besar. Anda’Saya mesti membeli kedua-duanya secara berasingan, jadi apa yang awalnya anda fikirkan adalah $ 8 / bulan dapat menjadi lebih banyak lagi.

Editor adalah satu lagi keluhan kita, di dalamnya’kurang intuitif daripada yang disukai Wix dan Weebly. Di sana’s tidak menyeret-dan-menjatuhkan, jadi anda’Saya perlu meluangkan sedikit masa untuk mengetahui bagaimana semuanya berfungsi.

Adakah Kami Mengesyorkan Pencipta IM’Pelan Termurah?

Seperti yang Menarik, Pencipta IM sangat bagus jika anda ingin menjual dalam talian sambil membayar sesedikit mungkin. Memandangkan ada kos tambahan yang terlibat, (domain, SSL dll), ia memerlukannya’tidak semurah yang anda fikirkan. Platform yang bagus dan pantas, tetapi tiada apa-apa untuk ditulis di rumah.

Baca kami Ulasan Pencipta IM untuk maklumat lebih lanjut 6

Pencipta Jimdo ($ 9 / bulan)

Pelantar jalan raya yang sangat tinggi.

Ciri-ciri utama:

 • Pelan bebas iklan murah
 • Antara muka penyuntingan ringkas
 • Storan 5 GB pada pelan termurah

Jimdo boleh dianggap sebagai teka-teki yang indah namun mengecewakan. Semua bahagian – atau ciri – ada untuk membuat laman web yang cemerlang, tetapi menyatukannya dan menjadikannya kelihatan seperti anda’d suka menyakitkan hati.

Dari meneliti dan menguji Jimdo, kami’telah mengetahui bahawa ia mempunyai kekuatan dan kelemahan yang jelas. Anda dapat melihat sendiri bagaimana persembahannya di sini:

Jimdo kini menawarkan lima rancangan harga berbeza, dengan rancangan premium pertama, ‘Mulakan’, runcit pada harga $ 9 / bulan.

Seperti kebanyakan rancangan pembangun laman web, Mula memberi anda akses ke beberapa faedah umum: domain percuma, keselamatan SSL, penghapusan iklan, dan akses ke semua Jimdo’bantuan dan sokongan.

Beberapa tempat menarik lain ialah penyimpanan 5GB, lebar jalur 10GB, ciri SEO canggih, dan analisis laman web.

Ia’penting untuk mengetahui bahawa anda boleh’t membuat kedai dalam talian – dan laman web anda tidak boleh lebih dari 10 halaman. ‘Tiada pilihan e-dagang’ cukup standard untuk rancangan murah, tetapi mengehadkan berapa banyak halaman yang boleh dimiliki oleh laman web anda sebagai pemecah masalah.

Adakah Kami Mengesyorkan Jimdo’Pelan Termurah?

Pendek kata, tidak. Jimdo terjebak di jalan tengah yang canggung, di mana terdapat rancangan lebih murah yang hanya menawarkan kualiti sedikit (jika tidak sama), dan anda boleh menaik taraf ke platform yang jauh lebih baik dengan hanya dua atau dua dolar sebulan.

Ketahui lebih lanjut dengan komprehensif kami Semakan Jimdo 7

Gator ($ 9.22 / bulan)

Adik lelaki syarikat hosting web gergasi.

Ciri-ciri utama

 • Storan dan lebar jalur yang tidak diukur
 • Sertifikat keselamatan SSL disertakan
 • Editor yang senang digunakan

Manakala HostGator adalah salah satu dunia’penyedia hosting web terkemuka, Gator adalah pembangun laman web tambahannya. Dan walaupun Gator mungkin bukan tarikan utama, ia’masih platform yang cantik.

Ia mempunyai editor drag-and-drop yang mudah digunakan, pelbagai templat asas, dan beberapa ciri cemerlang. Mungkin bukan untuk semua orang, tetapi Gator pastinya sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai pengalaman teknikal.

Tidak ada rancangan Gator percuma, melainkan ‘Pemula’ pakej hanya $ 9.22 / bulan. Ini dapat dikurangkan lebih jauh lagi jika anda mendaftar untuk tempoh 2 tahun, dengan tawaran jangka panjang dari $ 3.84 / bulan!

Gator’undian adalah bahawa ia’direka selaras dengan hosting web, yang bermaksud anda mendapat storan dan lebar jalur yang tidak dapat diukur pada semua rancangan. Di sana’s juga domain percuma, keselamatan SSL, serta sembang langsung / e-mel / sokongan telefon.

Adakah Kami Mengesyorkan Gator’Pelan Termurah?

Gator jauh lebih asas daripada mengatakan, Wix atau Squarespace, tetapi jika anda tidak melakukannya’memerlukan semua loceng dan wisel, anda boleh melakukan lebih teruk lagi. Had sumber yang tidak diukur adalah nilai tambah yang besar, dan itu’senang mengenali anda’kembali dengan platform yang menghargai web hosting yang berkualiti.

Dapatkan lebih banyak maklumat dari kami sepenuhnya Kajian Gator

Suka Gator? Ketahui mengenai rakan web hostingnya dengan kami Ulasan HostGator

8

Ucraft ($ 10 / bulan)

Alternatif Squarespace yang lebih murah.

Ciri-ciri utama

 • Templat kreatif
 • Pilihan e-dagang murah
 • Fungsi analisis percuma

Ucraft adalah pembina laman web yang anggun, bergaya, dan ringkas yang memberi penekanan pada imej. Ia’s direka untuk kreatif – pereka grafik, jurugambar dll – yang ingin membuat karya mereka melompat dari halaman.

Penyuntingnya hadir dengan sedikit keluk pembelajaran, namun begitu’cukup sederhana sekali anda’sudah faham. Ia’s juga tidak diberkati dengan banyak ciri, tetapi yang ada diarahkan untuk estetika anda.

Setakat harga, anda’melihat semula empat rancangan, mulai dari percuma hingga $ 39 / bulan. Ia’s Ucraft’s ‘Laman Web Pro’ merancang, yang kita’Akan fokus, masuk pada $ 10 / bulan.

Berita besar di sini ialah anda dapat menjual hingga 50 produk, menjadikan Ucraft salah satu pembangun laman web termurah untuk e-dagang! Anda juga boleh membuang penjenamaan Ucraft, mendapatkan akses ke semua ciri-cirinya, memasukkan kod, menerima sokongan 24/7, dan banyak lagi.

Adakah Kami Mengesyorkan Ucraft’Pelan Termurah?

Sementara Ucraft isn’Direka untuk laman web yang kompleks, ia pasti ada dalam memberikan alternatif murah yang hebat untuk Squarespace. Kedua-dua platform ini dirancang dengan mempertimbangkan kreatif, dan jika anda juga ingin menjual produk dengan harga murah, maka Ucraft sesuai untuk anda.

Dapatkan lebih banyak maklumat dari lengkap kami Kajian Ucraft

Lihat 5 Pembangun Laman Web Portfolio Terbaik carta perbandingan

9

SITE123 ($ 10.80 / bulan)

Sokongan pelanggan yang cemerlang dan nilai hebat.

Ciri-ciri utama

 • Bantuan reka bentuk yang berguna
 • Storan 10 GB
 • Alat SEO asas disertakan

SITE123 berbangga dengan kelajuan dan kesederhanaannya. Penyuntingnya, seperti GoDaddy, menggunakan bantuan reka bentuk untuk membantu membuat laman web untuk anda. Ini, ditambah dengan sembang langsung yang sangat responsif dan bermanfaat, menjadikannya sesuai untuk pemula teknologi.

Malangnya, kemudahan ini dikenakan dengan kos kawalan sebenar. Anda boleh membuat pengeditan dan penyesuaian asas ke laman web anda, tetapi selepas itu, anda’Saya akan berusaha untuk menjadikan sesuatu yang unik atau peribadi. Ciri-cirinya juga sedikit membatasi, tetapi mereka masih mempunyai semua yang anda perlukan.

Di bawah ini, anda dapat melihat bagaimana SITE123 disusun semasa kami mengujinya:

SITE123 hanya mempunyai dua rancangan harga: percuma, dan $ 10.80 / bulan. Jika awak’bersedia berpisah dengan perbelanjaan kurang dari sebulan dari segi perbelanjaan, maka anda’Saya dapat mengakses semua yang ditawarkan oleh SITE123.

Domain percuma, storan 10GB, lebar jalur 5GB, dan tidak ada iklan / penjenamaan semuanya disediakan sebagai standard. Begitu juga e-dagang. Anda boleh mengesan pesanan, membuat kupon, menguruskan inventori anda, menerima banyak gerbang pembayaran dan mata wang, dan menetapkan cukai dan kadar penghantaran anda sendiri.

Adakah Kami Mengesyorkan SITE123’Pelan Termurah?

Kami buat! Nah, ia membantu bahawa SITE123’satu-satunya pelan premium adalah yang paling murah secara lalai, tetapi ini bermakna anda mendapat semua yang ditawarkan. Ia’sangat bagus untuk laman web dan kedai dalam talian yang mudah, dan dapat disatukan dalam masa beberapa minit oleh orang-orang dari semua peringkat kemahiran.

Baca kami Kajian SITE123 untuk maklumat yang lebih lengkap 10

SimpleSite ($ 11.25 / bulan)

Kesederhanaan yang melampau.

Ciri-ciri utama

 • Mudah untuk digunakan
 • Bagus untuk pengoptimuman mudah alih
 • Mesra pemula

SimpleSite adalah untuk itu – laman web mudah. Ia’sangat mudah digunakan, tetapi ia memerlukan kos reka bentuk yang rumit dan ciri canggih. Ringkas? Tentunya. Baik? Tidak juga.

Kelemahan utama adalah bahawa setiap SEO (Search Engine Optimization) yang ingin anda lakukan diserahkan hampir sepenuhnya kepada anda. Untuk alasan ini sahaja, SimpleSite harus dilihat sebagai platform untuk membina laman web peribadi kecil, bukannya laman web perniagaan atau apa sahaja yang memerlukan pemasaran.

SimpleSite mempunyai tiga rancangan, dengan pilihan premium termurah berharga $ 11.25 / bulan. Tidak ada iklan, dan halaman, gambar, dan video tanpa had. Anda juga boleh menjual hingga lima produk, dan menghubungkan lima alamat e-mel ke laman web anda.

Adakah Kami Mengesyorkan SimpleSite’Pelan Termurah?

Tidak juga. SimpleSite baik jika anda’kembali mencari pembangun laman web asas percuma, tetapi berpisah dengan $ 11.25 / bulan – memandangkan pilihan alternatif di luar sana – akan menjadi sedikit bodoh. Kami’d lihat SimpleSite sebagai platform yang anda uji dan terbiasa dengan membina laman web, dan bukannya pilihan terakhir anda.

Ketahui lebih lanjut daripada kami Kajian SimpleSite 11

Ruang Kuasa ($ 12 / bulan)

Kreatif’impian.

Ciri-ciri utama

 • Templat yang direka terbaik di pasaran
 • Lebar jalur dan storan yang tidak terhad
 • Keupayaan SEO yang kuat

Squarespace melakukan kerja yang hebat dalam menggabungkan reka bentuk kontemporari dengan editor yang intuitif. Terkenal kerana templatnya yang menakjubkan, dan sangat menetapkan standard untuk platform lain ketika datang ke estetika.

Ringkasnya, Squarespace adalah kreatif’impian. Ikuti reka bentuk Ucraft yang berfokus pada gambar, digabungkan dengan ciri kualiti Weebly, dan anda mula melukis gambaran mental mengenai apa yang ditawarkan oleh Squarespace.

Untuk melihat bagaimana Squarespace dalam ujian reka bentuk kami, antara lain, lihat di bawah:

Tidak seperti banyak platform lain, Squarespace tidak mempunyai rancangan percuma – hanya dua minggu percubaan percuma. Harga bermula dari $ 12 / bulan untuk ‘Peribadi’ merancang, di mana anda mendapat akses ke kebanyakan ciri bukan e-dagang.

Di sana’s domain kebiasaan percuma, lebar jalur dan storan tanpa had, ciri SEO canggih, tanpa iklan, dan banyak lagi yang ditawarkan. Apa yang anda’sebenarnya adalah kemampuan untuk membuat laman web yang anggun dan bergaya yang seolah-olah dibuat oleh pembangun web profesional.

Adakah Kami Mengesyorkan Squarespace’Pelan Termurah?

Jika awak’adalah freelancer kreatif, Squarespace’Pelan peribadi adalah ideal. Perniagaan yang lebih besar mungkin mahu menaik taraf ke rancangan Perniagaan ($ 18 / bulan), sementara mereka yang ingin menjual dalam talian akan memerlukan pelan Perdagangan Asas atau Lanjutan ($ 26 / bulan atau $ 40 / bulan).

Lihat kami Tinjauan Squarespace untuk maklumat lanjut

Belajar Cara Menggunakan Squarespace dalam 9 langkah mudah

12

Wix ($ 13 / bulan)

Pembina laman web terbaik di pasaran.

Ciri-ciri utama

 • Lebar jalur 2 GB dan storan 3 GB pada pelan termurah
 • Ratusan templat anggun untuk dipilih
 • Cadangan umum tertinggi bagi mana-mana pembangun laman web

Wix keluar dari penyelidikan kami sebagai pembangun laman web keseluruhan terbaik di pasaran. Terdapat pilihan yang lebih murah – seperti kita’telah dibincangkan – tetapi tidak ada yang menyaingi Wix dari segi kualiti keseluruhan.

Dengan Wix, anda mempunyai pilihan sama ada menggunakan editor drag-and-drop, atau memilih bantuan reka bentuk. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perbezaannya, lihat perbandingan Wix ADI vs Wix Editor kami.

Di sini, anda dapat melihat seberapa kuat Wix menjaringkan bidang penyelidikan utama kami:

Wix mempunyai tujuh rancangan harga secara keseluruhan, termasuk pelan percuma, dengan kos premium bermula dari $ 13 / bulan untuk ‘Kombo’ merancang.

Di Combo, anda boleh menggunakan semua Wix’s 510 templat yang direka secara profesional, menerima penyesuaian yang hampir tidak terbatas, dan menikmati domain percuma.

Anda juga mendapat lebar jalur 2GB, storan 3GB, video 30 minit, dan penghapusan iklan Wix. Apa yang menjadikan Wix begitu istimewa adalah kualiti ciri-cirinya. Wix memenuhi setiap jenis laman web yang dapat dibayangkan, dan menyediakan pelbagai ciri dan aplikasi khusus untuk setiap industri.

Adakah Kami Mengesyorkan Wix’Pelan Termurah?

Wix adalah pembina laman web terbaik yang ada sekarang. Kami akan mengatakan bahawa pelan Tanpa Had ($ 17 / bulan) adalah nilai wang yang lebih baik daripada rancangan Kombo, tetapi anda benar-benar boleh’t mengalahkan Wix untuk kawalan kreatif, kemudahan penggunaan, atau kualiti ciri.

Baca lengkap kami Kajian Wix

Bersedia untuk komited? Lihat kami Cara Menggunakan Wix panduan

13

Duda ($ 14 / bulan)

Membantu anda dengan reka bentuk kreatif… dengan kos.

Ciri-ciri utama

 • Reka bentuk laman web kreatif
 • Sertifikat keselamatan SSL disertakan
 • Akses ke perpustakaan kandungan (terhad)

Duda terkenal kerana memberi anda bantuan. Sekiranya anda mahukan laman web yang menarik, tetapi tidak mempunyai kreativiti untuk merancangnya, Duda dapat membantu anda menyusunnya.

Editornya yang tegas harus’dilihat sebagai perkara buruk,’di sana untuk memastikan laman web anda kemas dan menawarkan UX (Pengalaman Pengguna) yang baik. Apa yang boleh’Walau bagaimanapun, adalah harganya.

Pada $ 14 / bulan, Duda’pelan termurah – ‘Asas’ – hampir tidak murah pada abad ini. Yang mengatakan, ada percubaan percuma selama 30 hari, jadi anda boleh ‘cuba sebelum anda membeli’.

Pelan Asas dilengkapi dengan sokongan e-mel, kemampuan untuk membina satu laman web, dan menjual hingga 10 produk. Hidup sesuai dengan namanya, di sana’tidak banyak di belakangnya – dan dengan rancangan lain masing-masing berharga $ 22 / bulan dan $ 74 / bulan, ia’adil untuk mengatakannya’bukan platform paling murah.

Adakah Kami Mengesyorkan Duda’Pelan Termurah?

Nilai untuk wang bukanlah Duda’s baju yang kuat. Ia’agak serupa dengan Jimdo dari segi kemudahan penggunaan, tetapi ia membantu anda lebih kreatif. Kami’Namun, anda boleh mengatakan bahawa dengan harga $ 14 / bulan, anda’lebih baik mencari di tempat lain.

Baca kami Kajian Duda

Pelan Percuma vs Pelan Murah: Apa Yang Anda Dapatkan untuk Wang Anda?

Mendapatkan nilai wang harus menjadi salah satu masalah paling penting anda ketika berbelanja untuk membina laman web yang murah.

Anda’Saya ingin menghulurkan wang tunai anda dengan susah payah sejauh mungkin, jadi’pastinya bermanfaat untuk mengetahui apa yang anda harapkan untuk mendapatkan wang anda.

Membayar pelan pembangun laman web premium – malah lebih murah, lebih berpatutan – akan memberi anda faedah utama berikut:

Editor yang mudah digunakan dengan lebih banyak ciri

Mempunyai penyunting yang mesra pengguna membantu anda membina laman web anda dengan cepat, jadi anda boleh menerbitkannya dalam talian lebih cepat dan bukannya kemudian.

Pasti, anda boleh menggunakan kebanyakan pembangun laman web secara percuma, dan mempunyai akses ke pelbagai alat yang layak – tetapi banyak platform sebenarnya mengehadkan berapa banyak yang dapat anda akses pada pelan percuma.

Anda mungkin menemui sekatan untuk menambahkan galeri gambar dan borang kenalan, atau bahkan had jumlah halaman yang boleh dimiliki oleh laman web anda!

Membayar sedikit bayaran bulanan akan menghilangkan sekatan ini, membebaskan anda untuk membuat laman web yang anda’pernah bermimpi.

wix template pembangun laman web murah Baru kenal dengan pembangun laman web? Mengapa tidak dibaca:

Cara Membina Laman Web – Panduan pakar kami menunjukkan betapa mudahnya membina laman web anda sendiri. Anda’Akan menjadi Ahli Pembangun Laman Web dalam masa yang singkat!

Anda boleh menggunakan domain anda sendiri

Nama domain adalah laman web anda’alamat peribadi. Menggunakan nama domain anda sendiri menjadikan laman web anda menonjol, dan juga kelihatan lebih dipercayai oleh pengguna.

Biarkan’s bercakap mengenai kasut. Sekiranya anda ingin membeli beberapa kasut baru, anda’d mungkin pergi ke Google, taip ‘beli kasut’, dan kemudian klik Cari.

Dalam hasil carian, anda melihat tiga laman web:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

Anda’kemungkinan besar mengklik yang pertama, bukan? Tapi kenapa?

Ia’kerana mempunyai nama domain anda sendiri menjadikan laman web anda kelihatan boleh dipercayai dan dipercayai oleh orang dalam talian. Lihat sahaja nama domain kami…

faedah rancangan pembangun laman web ssl domain peribadi

Anda mungkin mahu’Jangan mempercayai ulasan kami seandainya kami www.websitebuilderexpert.wixsite.com – adakah anda?

Sekiranya anda memilih pelan percuma, domain anda akan selalu mempunyai nama pembangun anda di dalamnya, seperti www.shoesbytom.weebly.com lama!

Melabur dalam rancangan pembangun laman web yang murah supaya anda dapat menggunakan domain peribadi anda sendiri adalah pilihan bijak untuk alasan ini sahaja.

Keluarkan iklan berjenama dari laman web anda

Pelan pembangun laman web yang murah membuang iklan berjenama dari laman web anda. Lagipun, anda’membayar semula keistimewaan memiliki laman web anda sendiri.

Dalam hampir semua kes, pembangun laman web akan meletakkan iklan berjenama di laman web anda jika anda menggunakan rancangan percuma.

Mungkin mengecewakan, tetapi anda boleh’saya betul-betul mengeluh kerana anda’menggunakan perkhidmatan ini secara percuma!

Dan malangnya, tidak ada yang benar-benar percuma.

Tanpa rancangan berbayar, laman web anda akan menjadi milik anda dan sebahagian iklan mudah alih.

rancangan percuma iklan wixDengan rancangan percuma, Wix akan meletakkan iklan ini di bahagian atas dan bawah setiap halaman yang anda terbitkan. Dengan hanya lebih dari 10 dolar sebulan, anda boleh menyimpan iklan laman web anda secara percuma!

Ini tidak’t kelihatan hebat – terutamanya jika anda ingin mengembangkan laman web anda menjadi sesuatu yang lebih sah.

Di samping mempunyai domain anda sendiri, penghapusan iklan adalah salah satu faedah terbesar walaupun pelaburan kecil dalam rancangan berbayar.

Ruang simpanan yang lebih besar

Mempunyai lebih banyak ruang simpanan bermaksud anda boleh memuat naik lebih banyak gambar, video, gif, dan fail lain untuk digunakan di laman web anda. Sama seperti perpustakaan yang lebih besar dapat menyimpan lebih banyak buku!

Mempunyai media di laman web anda adalah mustahak jika anda ingin menarik perhatian pengunjung, dan membuat mereka berminat – ya, tidak ada yang mahu membaca laman web yang kelihatan seperti esei!

Ia’pasti perlu diingat bahawa orang menyerap maklumat dengan cara yang berbeza. Laman web berita melakukan ini dengan berkesan.

Contohnya, anda mungkin suka menonton kandungan video pendek yang merangkum berita utama dengan cepat, sedangkan rakan anda mungkin lebih suka membaca keseluruhan artikel teks yang panjang. Sementara itu, orang lain akan menyerap kandungan dengan sebaik-baiknya dengan melihat gambar dan membaca kapsyen di bawahnya.

ruang simpanan pembina laman webDi laman utama New York Times, anda boleh menemui kandungan video, kandungan audio, artikel pendek, dan cerita yang lebih panjang. Ini menawarkan pengalaman pengguna yang hebat TETAPI semua fail ini memerlukan lebih banyak ruang simpanan.

Fikirkan tentang laman web lain yang anda lawati secara berkala, dan cara anda menyemak imbasnya – adakah mereka menyampaikan maklumat dengan satu cara yang statik?

Tidak sudah tentu tidak!

Lebih banyak ruang simpanan bermaksud lebih banyak media untuk laman web anda. Melabur dalam rancangan pembangun laman web yang berpatutan adalah kaedah terbaik untuk memberi pengunjung anda pengalaman yang lebih menarik – menyimpannya di laman web anda lebih lama.

Lebar jalur lebih banyak

Meningkatkan lebar jalur anda seperti memasang tangki bahan bakar yang lebih besar pada kereta. Ia’Saya akan terus menggegarkan laman web anda lebih lama tanpa kehabisan jus.

Jalur lebar adalah bahan bakar yang menjadikan laman web anda terus berjalan, dan itu’habis apabila orang mengakses mana-mana laman web anda. Semakin banyak gambar, video, dan media yang anda ada di halaman anda, semakin cepat lebar jalur anda akan habis.

Sama seperti enjin yang lebih besar, lebih banyak bahan bakar akan bertambah dalam jangka masa yang lebih pendek, begitu juga dengan laman web media yang berat.

Pelan laman web percuma memberi anda jumlah jalur lebar yang sangat terhad setiap bulan. Sekali anda’Sudah habis menggunakannya, tidak ada yang dapat mengakses laman web anda sehingga elaun lebar jalur anda diisi semula bulan depan.

Ia’prinsip yang sama dengan pakej data pada telefon anda.

had lebar jalur melebihi wbeAnda pasti tidak’Saya mahu orang melihat mesej ini semasa cuba mengakses laman web anda! Pelan pembangun laman web yang murah memberi anda lebih banyak lebar jalur sehingga laman web anda menang’t kemalangan.

Memilih untuk rancangan pembangun laman web yang murah malah akan meningkatkan peruntukan lebar jalur bulanan anda, yang bermaksud anda boleh berehat dengan mengetahui bahawa halaman anda akan terus dimuat untuk sesiapa sahaja yang berkunjung.

Semua perkara di atas adalah mustahak jika anda ingin membina laman web yang menarik dan menarik perhatian pengunjung. Halaman tanpa iklan dan domain yang diperibadikan anda memastikan laman web anda kelihatan profesional, sementara ruang storan dan lebar jalur yang tidak terhad membolehkan anda menjadi kreatif dengan kandungan tanpa risiko terhempas. Selain itu, penyunting yang mudah digunakan akan membantu anda dalam talian secepat mungkin.

Pembangun Laman Web Termurah: Ringkasan

Pada ketika ini, anda harus mempunyai idea yang cukup jelas mengenai pembangun laman web termurah di pasaran. Anda tahu apa yang anda harapkan untuk wang anda, dan berapa banyak anda’Saya akan membayar selama 12 bulan untuk pelan premium.

Untuk merakam, di sini’senarai kami lagi:

13 Pembangun Laman Web Termurah

 1. WordPress.com ($ 3 / bulan).
 2. Weebly ($ 6 / bulan).
 3. GoDaddy ($ 6 / bulan).
 4. Pencipta Jimdo ($ 7.50 / bulan).
 5. Menarik ($ 8 / bulan).
 6. Pencipta IM ($ 8 / bulan).
 7. Gator ($ 9.22 / bulan).
 8. Ucraft ($ 10 / bulan).
 9. SITE123 ($ 10.80 / bulan).
 10. SimpleSite ($ 11.25 / bulan).
 11. Ruang Kuasa ($ 12 / bulan).
 12. Wix ($ 13 / bulan).
 13. Duda ($ 14 / bulan).

Wix, Squarespace, dan Weebly adalah tiga cadangan utama kami, dan mereka’kembali nama terbesar di pasaran dengan alasan. Walaupun mereka muncul’tiga yang paling murah, mereka menawarkan nilai terbaik untuk wang, yang sama pentingnya. Murah tidak sama dengan nilai yang baik.

Ketiganya menawarkan pilihan templat, alat, dan ciri yang mengagumkan, bersama dengan kurva pembelajaran yang minimum. Platform ini mudah diambil dan dikuasai, jadi anda boleh memiliki laman web dalam talian dalam masa yang singkat.

Dengan harga bulanan yang sangat berpatutan, pembangun laman web akan:

 • Biarkan anda menggunakan nama domain anda sendiri
 • Alih keluar semua iklan berjenama
 • Memberi lebih banyak lebar jalur
 • Beri anda lebih banyak ruang simpanan fail
 • Berikan penyelesaian masalah yang lebih pantas dengan sokongan premium

Sebagai pemikiran terakhir, ia’selalu bernilai mengambil kira keadaan anda sendiri. Adakah anda mahukan rancangan bulanan termurah, atau adakah anda mampu membuat pelaburan jangka panjang termurah? Haha, adakah anda mahu mengikuti rancangan percuma? Mungkin lebih terhad, tetapi menang’berharga satu sen.

Kami’d cadangkan mendaftar ke rancangan atau percubaan percuma, dan melihat bagaimana anda meneruskannya. Ia’satu-satunya cara untuk mengetahui sama ada sesuatu benar-benar platform yang tepat untuk anda. Selepas itu, anda boleh mendaftar ke rancangan premium yang murah sebelum menghantar laman web anda ke dunia dalam talian!

Pembina Laman Web Termurah: Soalan Lazim

Bolehkah saya menggunakan pembina laman web secara percuma?

Segelintir pembina menawarkan rancangan percuma, tetapi mereka’semula demo dimuliakan. Wix mempunyai rancangan percuma, misalnya, tetapi laman web anda akan mempunyai iklan, dan anda menang’dapat melampirkan domain kepadanya – tidak terlalu profesional. Pelan percuma sangat bagus untuk menguji perairan, tapi itu’s mengenainya.

Yang merupakan pembangun laman web termurah untuk perniagaan kecil?

Weebly adalah pembangun laman web terbaik untuk perniagaan kecil, kerana ia mempunyai ciri terbaik untuk membantu meningkatkan laman web anda – dan juga sebilangan besar aplikasi. Juga, ia’merupakan pembangun terbaik untuk SEO (Search Engine Optimization), yang sangat penting untuk membantu orang mencari perniagaan anda dalam talian dengan lebih mudah.

Adakah Wix lebih murah daripada Weebly?

Kedua-dua platform ini menawarkan rancangan percuma, tetapi Weebly berfungsi lebih murah daripada Wix kerana menawarkan pelan harga masuk yang lebih rendah. Walau bagaimanapun, Wix sebenarnya mempunyai nilai wang yang lebih baik daripada keseluruhan Weebly – ia mempunyai ciri dan sokongan pelanggan yang lebih baik’lebih senang digunakan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map