6 Bluehost alternative: Što je najbolje za vašu stranicu?

Znate što Don’t želite. Znamo što biste mogli poželjeti.

Bluehost je hosting poslužitelju prilagođen početnicima, poznat je po svojoj WordPress integraciji i pristupačnim zajedničkim hosting planovima. Ali ako ti’tražiš alternative Bluehost, ti’vjerojatno vas više brine što Bluehost doesn’t učini tako dobro. Ako vam je glavni prioritet vrijednost za novac, cool značajke web mjesta ili impresivno produženje rada, onda to’Vrijedno je odmjeriti svoje mogućnosti prije nego što se odlučite za Bluehost dugoročno.


Mi’testirali smo najbolje Bluehost alternative i ovdje ih detaljno opisali kako biste mogli donijeti informiranu odluku.

Ovo su najbolje Bluehost alternative za vaše web mjesto.

 1. HostGator (od 2,75 dolara mjesečno) – najbolja Bluehost alternativa.
 2. InMotion (od 3,99 USD mjesečno) – najbolje za zajednički i VPS hosting.
 3. A2 hosting (od 3,92 USD mjesečno) – najbolje za korisničku uslugu.
 4. Siteground (od 3,95 USD mjesečno) – najbolje za pouzdanost.
 5. GoDaddy Hosting (od 2,99 USD mjesečno) – najbolje za dodatne mogućnosti.
 6. Hostinger (od 0,99 USD mjesečno) – najbolje za snižene cijene.

Najbolje 3 Bluehost alternative su HostGator, InMotion i A2 Hosting. Od toga, najbolji izbor ovisi o tome što vi’tražite: HostGator ima nenadmašno produženje rada, InMotion ima najbolje značajke, a A2 hosting nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Sada za bliži pogled.

I dalje odmjeravamo svoje mogućnosti? Saznajte više s našim cjelovitim pregledom Bluehost

Pogledajte našu puni poredak najboljih pružatelja usluga web hostinga

1

Hostgator

Najbolja Bluehost alternativa

Što se tiče Bluehostovih alternativa, nemaju’ne mogu biti bolji od HostGator-a, koji u našem istraživanju vlada vrhunski kao najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga. Za razliku od većine pružatelja usluga, HostGator ima svu snagu, nema slabosti, s tim da planovi odgovaraju i osobnom portfelju i velikim tvrtkama..

Ustime HostGator-a

Ne samo da je visoko rangiran, ali HostGator također dobiva prvo mjesto u našem istraživanju za produženje rada, s impresivnom ocjenom 4,5 / 5. Uptime je vjerojatno najvažniji faktor u procjeni davatelja hostinga, jer se odnosi na količinu vremena vaše web stranice će biti aktivna na webu. Većina nas to doslovno može’ne priuštite si pružatelja usluga hostinga s lošim vremenom rada, jer stanke koštaju tvrtke od čak 100 milijuna dolara godišnje.

Razlika u produžetku između HostGatora i Bluehosta izgled marginalni – nude 99,99% i 99,98% produženog radnog vremena. Ali na tržištu gdje većina uglednih pružatelja usluga hostinga nudi više od 99,90%, svaka se sitnica računa.

Cijene HostGator-a

Hostgator’planovi počinju od 2,75 dolara mjesečno, ali čak i njegovi skuplji planovi razumni su za ono što vam nude. Pazite, međutim: i Bluehost i HostGator (i neka’budi iskren, svi pružatelji usluga hostinga) će vas povesti s jeftinim cijenama za prvu godinu koje se obnavlja za mnogo veće.

pregled cijena hostgatora

Ako želite detaljnije pogledati svoje mogućnosti, možete pročitati naš Pregled cijena HostGator-a i naš Pregled cijena Bluehosta..

Značajke HostGator-a

Bluehost i HostGator poprilično se podudaraju po značajkama – oba imaju veliku ponudu. Međutim, jedna značajka Bluehosta koju ste’Propustit ću HostGator besplatno ime domene. Kada platite naknadu za registraciju Bluehosta, dobivate vlastito ime domene u trajanju od jedne godine (iako vi’Ako želite, morate platiti naknadu za obnovu’volio bih ga zadržati jednom godišnje’s gore).

Pomoć HostGator & podrška

HostGator i Bluehost dobivaju 5/5 od nas za korisničku podršku, tako da budite sigurni’O svemu se brine svaki dobavljač. No, jedna od prednosti u vezi s HostGatorom jest njegov razgovor uživo 24 sata dnevno, koji nedostaje Bluehostu. Bluehost vam i dalje može pružiti 24-satnu telefonsku podršku i chat uživo neki onog vremena, ali s HostGatorom, to’lijepo je što te poznajem’ponovno u potpunosti pokriveni.

Pročitajte našu usporedbu HostGator vs Bluehost za više informacija

Pročitajte naš potpuni pregled HostGator da biste saznali više o HostGatoru

2

U pokretu

Najbolje za Dijeljeno i VPS hosting

InMotion je na drugom mjestu na ljestvici naših pružatelja usluga hostinga, velikim dijelom zbog korisničke podrške i različitih vrsta hostinga. Pobijedio je Bluehost posebno nudeći bolji hosting u oblaku koji svibanj biti relevantni za vas i besplatne sigurnosne kopije, što jesu definitivno relevantno za vas. InMotion je skuplji od Bluehosta, ali obojica i dalje nude dobru vrijednost za novac – to’s upravo što je InMotion usmjeren više prema tvrtkama, dok Bluehost pruža uslugu osobnim stranicama / blogerima.

UMotion Uptime

Ako ti’Ponovno raspravljajući između Bluehosta i InMotion-a, postoji puno dobrih razloga da se nagnete prema InMotionu – ali nažalost, produženje nije’t jedan od njih. U pokretu se nude izvrsno produženje rada od 99,97%, ali kao što smo rekli, u svijetu u kojem se računa sve stotine, gubitak je Bluehosta’s 99,98%.

Cijene InMotion-a

InMotion nudi mnogo različitih opcija određivanja cijena kroz svoje planove, a najniže cijene za prvu godinu stižu po cijeni od 3,99 USD mjesečno. Međutim, ta je cijena dostupna samo ako se unaprijed obvezate na dvogodišnji plan – ako želite’ako se niste spremni tako obvezati, najjeftiniji plan postaje 7,99 USD mjesečno. Bluehost ima slične strme cijene obnove, ali u cjelini, InMotion je i dalje skuplji.

Značajke InMotion

InMotion dobiva savršenih 5/5 za značajke, nadmašivši Bluehost u pogledu mogućnosti pohrane posebno. InMotion nudi besplatno SSD za pohranu, koji je brži i pouzdaniji od pohrane na tvrdom disku. InMotion također nudi više besplatnih i uključenih značajki u svoje zajedničke planove nego Bluehost.

inmotion osnovne značajke

InMotion pomoć & podrška

I Bluehost i InMotion u našim nalazima dobivaju 100% pomoći & podržavaju. No, InMotion je manja tvrtka od Bluehosta, i to zaista možete vidjeti na način na koji cijeni svoje kupce. Pored svih očekivanih funkcija korisničke podrške, InMotion ide iznad i dalje, s posvećenim YouTube kanalom i forumom centra za podršku koji’zapravo korisna.

Ovo je sve dobro i dobro, ali ni InMotion ni Bluehost nemaju podršku za chat 24/7 uživo. Za slučajnost da je to’s vama je krijumčar, onda možete prestati čitati: HostGator’je put kojim treba ići.

Pročitajte našu usporedbu InMotion vs Bluehost za više informacija

Pročitajte naš cjeloviti InMotion Review kako biste saznali više o InMotionu

3

A2 hosting

Najbolje za korisničku uslugu

A2 hosting je četvrti u našoj ukupnoj ljestvici, točno iza Bluehost – ali s tako blizu rezultata (4,1 prema 4,4, tačno), to’uglavnom je stvar osobnih preferencija. Ako vam je usluga za korisnike glavni prioritet, tada vam A2 hosting može biti alternativa Bluehost’tražio sam.

A2 Hosting Uptime

pustiti’razjasnite jednu stvar – ako produženje rada vaš je glavni prioritet, možda biste trebali potražiti negdje drugdje. A2 hosting pruža stopu produžetka od 99,90% – što može biti nevjerojatna ocjena za neke stvari, poput testa za srednju školu na algebri, ali svijet produžetka je nažalost višestruk. A na ovom svijetu 99,90% može’stvarno se ne mogu natjecati sa 99,98% i 99,99%.

Cijene A2 hostinga

Ono što A2 Hostingu nedostaje u produžetku, nadoknađuje cijene. S ocjenom 4,0 / 5, čak i pobjeđuje HostGator.

Tamo’Ne postoji velika razlika u pogledu obnove ili čak uvodne cijene kada uspoređujete A2 Hosting s ostalim vrhunskim hosting pružateljima. Ono zbog čega se A2 hosting izdvaja od paketa, jest njegovo bilo koje jamstvo povrata novca, što vam omogućuje isprobavanje platforme gotovo bez rizika.

A2 značajke hostinga

A2 hosting definitivno skuplja bodove u kategoriji značajki. Sam osnovni plan nudi neograničenu pohranu, neograničen prijenos podataka, besplatni SSL certifikat i SSD pohranu.

A2 hosting nalazi se daleko iznad Bluehosta po značajkama – dvojica su stigla šesta i deveta, no, ali InMotion i GoDaddy hosting još uvijek su ih pobijedili sa savršenih 5/5 rezultata.

Pomoć za hosting A2 & podrška

a2 domaćin guru posade

A2 hosting dobiva savršenih 5/5 (kao i Bluehost) za pomoć & podržavaju. “Guru Crew,” kao A2 hosting’Poziva se tim za podršku, dostupan je 24 sata dnevno 7 sati putem telefona, live chat i / ili e-pošte. Tamo’s sustavom podnošenja ulaznica za organiziranje procesa kupca.

Pročitajte našu recenziju A2 hostinga za više informacija o A2 hostingu

Uzmite naš vodič za pružatelje usluga jeftinih hostinga za najbolju vrijednost za svoj novac

4

SiteGround

Najbolje za pouzdanost

Ako ste mislili 1&1 IONOS je bio pouzdan, samo pričekajte ‘do tebe’Pročitao sam o davatelju koji’s pouzdan i ima dobru korisničku uslugu. U stvari, Siteground je drugi nakon Bluehosta za pomoć & podršku, a ima snažne prikaze u nekim od Bluehosta’i slabija područja (poput značajki).

Uptime web mjesta

Za produženje vremena, Siteground dobiva 4,0 / 5 i treće mjesto na našoj ljestvici. Siteground kaže da je produženo vrijeme 99,99%, ali naše istraživanje ima taj broj od 99,98% – to je još uvijek vrlo konkurentno, pa SiteGround postavlja u ravan s Bluehostom.

Cijene web mjesta

SiteGround’Cijene uglavnom zaostaju za onima najboljih konkurenata, uključujući A2 hosting, HostGator i InMotion. Na primjer, Siteground’Tri najpopularnija plana kreću se u rasponu od 3,95 USD / mjesečno do 34,95 USD mjesečno. Ekvivalentni planovi s HostGatorom kreću se od 2,75 USD mjesečno do 16,95 USD mjesečno.

Međutim, jedna stvar je osvježavajuća o Sitegroundu’cijene: dodatni troškovi su vrlo transparentni u postupku odjave, što je više nego kod ostalih pružatelja usluga’ve pokriveno mogu reći. Bluehost posebno dodaje tonu dodatnih troškova u vašoj košarici tijekom odlaska kod vas’Morate ručno poništiti potvrdu, što frustrira.

Značajke mjesta na mjestu

pregled značajki mjesta

Siteground je četvrti na našoj ljestvici po značajkama – znatno iznad Bluehosta’mjesto na šestom mjestu. SiteGround’s WordPress značajke posebno znače da se može natjecati s InMotion i GoDaddy Hostingom u ovoj kategoriji – A2 Hosting i HostGator mogu’ne kažem isto.

Pomoć web mjesta & podrška

Siteground ima izvrsnu korisničku podršku – zaradio je savršenih 5/5 u našem istraživanju. Izdržava se protiv svojih najboljih konkurenata nudeći 24/7 podršku putem telefona i live chat-a, ali Siteground također prelazi dodatnu milju. Baza znanja Sitegroundhahera je riznica korisnih članaka koja se može pretraživati po društvo, pa ste pobijedili’ne moram se baviti bilo kojim javnim nagađanjem na forumu – odgovor možete jednostavno dobiti.

Pročitajte našu usporedbu Siteground vs Bluehost za više informacija

Pročitajte našu recenziju Sitegrounda da biste saznali više o Sitegroundu

5

GoDaddy Hosting

Najbolje za dodatne značajke

GoDaddy je možda najpoznatije ime u internetskoj igri, a njegova reputacija nije manje zaslužna za tu reputaciju. Ono se ističe po čudesnim vrstama koje bi mogle doći samo iz tako utvrđenog izvora. Ali GoDaddy Hosting nije’bez njegovih slabosti…

GoDaddy Hosting Uptime

GoDaddy Hosting nalazi se na petom mjestu sa ocjenom 3,5 / 5 za produžetak – to’ovdje je prilično sredina paketa, uz 99,97% jamstva za produženo vrijeme. HostGator, Siteground i 1&1 IONOS svi su GoDaddy Hosting pobijedili, ali to ne’ne znači GoDaddy’s uptime je loše. To’samo što nije jedan od tih pružatelja usluga’s snagama.

GoDaddy cijene hostinga

Uključite se: dolazi GoDaddy Hosting posljednji od svih 11 pružatelja usluga hostinga kojima smo testirali cijenu, sa ocjenom 1,5 od 5. To nije zato što’s divlje skupo – to’zapravo zato što GoDaddy hosting nudi puno dodataka i značajki koje ga čine odličnim za postavljanje atraktivne web stranice, ali također znače da’Nikad neću biti najjeftiniji pružatelj usluga na tržištu (iako nudi konkurentne uvodne cijene).

Ako ti’ako niste sigurni je li GoDaddy Hosting vrijedna investicija, možete pročitati naš potpuni pregled GoDaddy Hostinga’vrijednost za novac kako bi stekli bolju ideju.

GoDaddy Hosting Značajke

Kao što smo rekli, GoDaddy’S strmijim cijenama znače se bolje mogućnosti. Da’zašto GoDaddy Hosting zauzima prvo mjesto za značajke sa savršenim rezultatom 5/5. Što je najbolje od svega, GoDaddy nudi instalaciju s više od 125 klikova besplatno aplikacija, uključujući WordPress, Joomla i Drupal.

Pomoć za GoDaddy Hosting & podrška

GoDaddy Hosting ima 24/7 podršku i brzi chat “GoDaddy Community,” što je pomoć & forum za podršku. Zajednica GoDaddy razlikuje se od baze znanja Siteground o kojoj smo razgovarali i ranije, jer dok Siteground’s forum napisao zaposlenici, GoDaddy’s forum napisao drugi klijenti.

forum za podršku godaddy

Napad GoDaddy zajednice je da ste pobijedili’ne biste dobili bilo kakve pristrasne članke od samog GoDaddyja, a sadržaj će biti relevantan – ako vas je nešto frustriralo, velike su šanse’s frustrirajuće i ostale GoDaddy kupce.

Pročitajte našu Usporedbu GoDaddy Hosting vs Bluehost za više informacija

Pročitajte naš detaljni pregled GoDaddy Hosting da biste saznali više o GoDaddy Hostingu

6

Hostinger

Najbolje za snižene cijene

Hostinger je najpoznatiji po svojoj pristupačnosti, ali ovaj europski pružatelj usluga hostinga ima i neke impresivne karakteristike kojima se može hvaliti.

Vrijeme hostinger-a

Hostinger nudi jamstvo produženja 99,90%. Dok ovo nije’Ako je loš postotak produženog rada, može’ne mogu se natjecati s ostalim našim Bluehost alternativama. Ako vam je produženje rada najviši prioritet, onda ste vi’bolje pogledaj drugdje. Ali ako cijenite cijene i značajke tijekom produžetka, pročitajte, jer Hostinger definitivno impresionira u ovim područjima.

Cijene hostinga

Ne, oči ti nisu’neću te prevariti: Hostinger’planovi zaista počinju od 99 centi mjesečno. Sa popustom poput ovog, to’Nemoguće je dobiti veliku vrijednost za novac. Međutim, Hostinger’Cijene se znatno uvećavaju nakon uvodnog razdoblja, a najjeftiniji plan obnove započinje od 7,99 USD mjesečno.

Hostinger nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca na sve svoje planove, kao i popust za studente od 15%, tako da postoji puno načina za uštedu ako’Zanima vas ovaj davatelj usluga!

Značajke hostinga

Hostinger’Najosnovniji zajednički plan uključuje jedan račun e-pošte, propusnost od 100 GB i tjedne sigurnosne kopije. Mi’mogu reći da je ovo prilično dobra ponuda za nisku uvodnu cijenu koju ste Vi’platit ću!

Hostinger’Napredniji zajednički planovi uključuju i besplatnu domenu i siguran zaštitni okvir, dok svi VPS planovi dolaze s prilagođenom upravljačkom pločom i 128 GB RAM-a. Hostinger’dijeli i VPS planira don’Ne štedite na značajkama, ali ako želite’planirate vremenom rasti svoju web lokaciju, to’ne vrijedi ništa što Hostinger ne’ne nudim namjenske planove.

Pomoć Hostinger-a & podrška

Baza znanja hostingera

Hostinger nudi chat uživo 24 sata dnevno, podršku putem e-pošte, ulaznice i centar znanja koji se može pretraživati. Ali Hostinger’Značajka korisničke podrške za kupce je knjižnica članaka s uputama koje možete pretraživati ​​i čitati u bilo kojem trenutku.

No, Hostingeru nedostaje telefonska usluga za korisničku podršku. Ako više volite dobivati ​​informacije putem live chat-a, tada Hostinger’s tim je sjajan resurs. Ali ako je telefonska podrška prevara, Hostinger možda nije za vas.

Pročitajte naš pregled Hostinger za više informacija

Završne misli

Mi’Odabrao sam ovih šest pružatelja usluga na temelju našeg istraživanja i testiranja korisnika. Ako znate da Bluehost nije’t što treba vašoj web lokaciji, to su najbolje Bluehost alternative:

 1. HostGator – pruža neusporedivo produženje rada i skalabilnost.
 2. InMotion – nudi dobru varijaciju planova i vrsta hostinga.
 3. A2 hosting – pruža izvrsnu uslugu kupcima.
 4. Siteground – pouzdan davatelj uz dobru korisničku uslugu.
 5. GoDaddy Hosting – nudi širok izbor značajki.
 6. Hostinger – nudi najpovoljnije cijene s popustom.

Ako ti’još uvijek niste sigurni gdje započeti, preporučujemo Hostgator kao najbolja Bluehost alternativa. Njegovo 99,99% produženog vremena je izvrsno, a nudi niz vrsta hostinga, tako da i vi’Moći ćete naći plan koji odgovara vas. Ako cijenite značajke tijekom produžetka, onda to možete’neću pogriješiti s InMotion-om’nevjerojatna ponuda prostora za pohranu – i korisnička podrška zar’Ili previše tromo.

Sve se svodi na vaš glavni prioritet. Jednom kad ti’Ako ste to prepoznali, možete ići s pružateljem usluga od najboljeg u toj kategoriji. Ostavite nam komentar i ispod – mi’volio bih znati što najviše cijenite kod web domaćina!

Pitanja i odgovori

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map