9 najboljih alternativa Weebly: Ostali čudesni graditelji web stranica

Weebly ne radi za vas? Pridružite nam se dok pregledavamo devet alternativnih graditelja web stranica koje su se specijalizirale za nešto drugo.


Weebly je nesumnjivo popularan graditelj web stranica. Zahvaljujući ugrađenim značajkama i poslovnim predlošcima temeljenim na uslugama, ova se platforma ističe.

Ali Weebly’nije za sve. Neki kritiziraju njegov dizajn; drugi to osjećaju’nije dovoljno jednostavno za upotrebu. Zvuči poznato? Ako ti’razmišljate o izgradnji web stranice s Weeblyom ili već imate račun i želite prebaciti platforme, onda je ovaj vodič za vas.

Mi’proveli smo godine na istraživanju i testiranju graditelja web stranica, a sada ste u izvrsnoj poziciji da vam pomogne s pravim rješenjem. Mi’procijenio je ukupno najbolje graditelje web stranica na tržištu (što možete vidjeti ovdje), ali najbolja platforma nije’za tebe uvijek onaj pravi. Da’zašto mi’sastavio sam ovaj članak.

9 najboljih Weebly alternativa

 1. WixNajbolji sveukupni graditelj web stranica.
 2. SquarespaceNajbolje za dizajn i oglase.
 3. SITE123Najbolja podrška uživo u chatu.
 4. upadljivoNajbolja vrijednost za novac.
 5. DudaNajbolje za kreativnu pomoć.
 6. GoDaddyNajbrže za izradu web stranice.
 7. WordPress.comNajbolje za bloganje.
 8. Jimdo CreatorPrijateljska platforma za jednostavne internetske trgovine.
 9. 1&1 IONOSNajbolje za tvrtke s bijelim ovratnicima.

Wix je na prvom mjestu (i pobjeđuje Weeblyu) zbog impresivnih alata koji možete koristiti za poboljšanje vaše Wix stranice. Squarespace stvarno sjaji zbog svojih stilskih predložaka, a SITE123 je odličan izbor za početnike koji traže vrlo korisnu platformu. Za malo više detalja pogledajte raščlambu naših najboljih ocjena za najbolje tri:

Ispod smo’Pregledaću ovih devet sjajnih Weebly alternativa, usredotočujući se na ono što oni čine’najbolje u. Ovo vam ne bi trebalo pružiti samo osjećaj za svaku platformu, nego i jasnu ideju ukoliko to bude moguće’s graditeljem web mjesta koja vam je potrebna.

Najbolje alternative Weeblyu

Ako ti’niste sigurni što su graditelji web stranica, dopustite nam da objasnimo. Graditelj web stranica je internetski alat koji vam omogućuje stvaranje vlastite web stranice po niskoj cijeni, bez potrebe za znanjem kodiranja.

Od testiranja i istraživanja tona platformi, mi’uspio sam pronaći graditelje web stranica koji su najbolji u različitim područjima.

Naše istraživanje usredotočeno je na pet ključnih područja: značajke, dizajn, pomoć i podrška, vrijednost novca i jednostavnost upotrebe. Svi igraju važnu ulogu pri odlučivanju koji graditelj web stranica će se koristiti.

Iz toga smo stvorili jasnu strukturu ocjenjivanja koja rangira svaku platformu. To nam je pružilo stvarno jasan uvid u to što je svaki graditelj web stranica bio najbolji i kome najviše odgovara.

Usporedna usporedba najboljih alternativa Weeblyu

Graditelj web stranicaZnačajke OcjenaDizajn ocjenaOcjena i pomoćVrijednost za ocjenu novcaOcjena o lakoći upotrebe

Ukupna ocjena WBE-a

(/ 5)

Wix

Squarespace

SITE123

upadljivo

GoDaddy

WordPress.com

Jimdo Creator

1&1 IONOS

Duda

81%71%100%90%86%4.7
78%92%80%52%67%4.3
62%57%75%62%80%4
56%68%90%90%75%4
48%45%55%54%75%3.8
83%52%80%86%65%3.7
66%49%45%66%73%3.5
70%47%65%42%70%3.5
64%94%80%28%81%4.0

Da’Mnogo je podataka koje moramo uzeti u obzir, pa da pomognemo’stavio je pobjednički rezultat za svako područje u odvažan. Iz kratkog pogleda, to’jasno je da je Wix vrhunski pas, dominira u tri od pet područja, dok je Squarespace neusporedivi doajen dizajna.

Ispod smo’Ovim ćete rezultatima pružiti određeni kontekst pregledanjem svakog graditelja web stranica pojedinačno. Mi’Raspravit ćemo o svim gore navedenim područjima i reći vam koja vrsta web mjesta najbolje funkcionira kod svakog graditelja web stranica.

# 1 Wix

Najbolji sveukupni graditelj web stranica

Wix ProsWix kontra
 • Jednostavan i intuitivan uređivač povuci i ispusti
 • Skalabilni alati koji vam pomažu u postizanju uspjeha na mreži
 • Limenka’t mijenjati predloške nakon što web stranica postane aktivna
 • Nedostaje prostora za pohranu web lokacija s puno velikih veličina datoteka

Wix postavlja standard kada su u pitanju graditelji web stranica. Nudi preko 510 lijepo dizajniranih predložaka za izbor, i intuitivan editor za povuci i ispusti za pokretanje. Kada su u pitanju značajke, Wix ima neke od najboljih opcija koje podržavaju bilo što od blogova i e-trgovine, do usluga temeljenih na uslugama i višejezičnih web lokacija.

Ako možeš’ne možete pronaći značajku koja vam je potrebna, Wix također ima veliku trgovinu aplikacija u koju možete ući da pronađete ono što želite’tražite i instalirajte. Izrada web stranica također se može olakšati, uz pomoć dizajnerske mogućnosti, Wix ADI. To vam uspijeva postaviti vam niz pitanja prije nego što dizajnirate web mjesto za vas – usluga Weebly ne’n ponuda.

Planovi se kreću u potpunosti besplatno do 35 USD mjesečno ovisno o vašim potrebama, i tamo’čak dvotjednu garanciju povrata novca.

Zašto odabrati Wix umjesto Weebly?

 • Bolje sve oko graditelja web stranica
 • Bolji alati za rast i promociju vaše web stranice

# 2 Kvadrat

Najbolje za dizajn i oglase

Pro profesionalni prostorProzirnost kvadrata
 • Najbolje dizajnirani predlošci bilo kojeg graditelja web stranica
 • Značajke im daju pravu kvalitetu
 • Skupi planovi cijena
 • U početku se teško nositi s početnicima

Squarespace je platforma koja pušta klasu. To’prilagođen kreativnim industrijama, sa tako božanskim predlošcima da bi bilo tko pomislio na vas’ponovno web programer. Tamo’s više na Squarespaceu nego što samo izgleda, ipak – ne radi’ne imati isti broj značajki koje Wix i Weebly rade, ali Squarespace vrhunski daje kvalitetu.

Kada govorimo o premiji, Squarespace’Planovi odražavaju njegovu ekstravagantnu vanjštinu, s cijenama u rasponu 12 USD – 40 USD mjesečno. Prva dva plana omogućit će vam stvaranje internetskih trgovina, a tu je i dvotjedni besplatni probni period, tako da možete provesti malo vremena u previjanju prije nego što se prijavite na platformu.

Zašto odabrati kvadratni prostor umjesto Weebly?

 • Nevjerojatne predloške, savršene za fotografe, dizajnere i umjetnike
 • Značajke više kvalitete kako bi se istaknula vaša web lokacija

# 3 SITE23

Najbolja podrška uživo u chatu

SITE123 ProsSITE123 Protiv
 • Nevjerojatno korisna podrška u live chatu
 • Na tržištu aplikacija jednostavno
 • Značajke nemaju stvarnu kvalitetu
 • Limenka’t mijenjati predloške nakon vaše web stranice’otišao uživo

SITE123 je malo opušteniji od ostalih proizvođača web stranica na ovom popisu, fokusirajući se na jednostavnost i korisničko iskustvo. Njegova nevjerojatna pomoć i podrška, posebno putem chata uživo, svjedoči o web lokaciji SITE123’s naporima da svoju platformu učinimo što jednostavnijom za korisnike. Također vam pruža pomoć u dizajniranju, što kreiranje web mjesta čini lakim.

Kao i svi dobri graditelji web stranica, SITE123’predlošci su u potpunosti mobilni. što znači da se prilagođavaju svim veličinama zaslona. U ponudi su samo dva plana koja pojednostavljuju vaš izbor: besplatno, ili 10,80 USD mjesečno. Premium paket vam daje više prostora za pohranu i propusnost, kao i uklanjanje oglasa i omogućavanje korištenja značajki e-trgovine..

Zašto odabrati SITE123 umjesto Weebly?

 • Jednostavnije za korištenje, s velikom podrškom za početnike
 • Bolje za izgradnju osnovnih web mjesta uz pomoć dizajna

# 4 Izuzetno

Najbolja vrijednost za novac

Upečatljivo ProsZapanjujuće kontrasti
 • Fantastična vrijednost za novac
 • Sjajan centar za pomoć i podrška 24 sata dnevno
 • Nije dizajniran za poslovne web stranice
 • Moguće je stvoriti samo web stranice s jednom stranicom

Zapanjujuće je još jedan graditelj web mjesta koji brzinu i jednostavnost stavlja u središte svega što čini. Ako trebate dizajnirati veliku, inovativnu ili složenu stranicu, to’nije platforma za tebe. Iznenađujuće je sjajno za osnovne osobne stranice poput blogova, internetskih životopisa ili događaja poput zabave ili vjenčanja.

Početak je jednostavan, kao i povezivanje bilo kojeg računa na društvenim medijima koji možda imate. Vaša web lokacija nevjerojatno djeluje kao središte za vašu internetsku prisutnost. Cijene se kreću od svojih besplatni plan na putu do 49 dolara mjesečno. Što duže prijavljujete (između jedne i deset godina), to više postaje sniženo, što predstavlja veliku vrijednost za novac.

Zašto izabrati nevjerojatno umjesto Weebly?

 • Prikladnije za jednostavna ili osnovna mjesta
 • Bolja pomoć i podrška

# 5 Duda

Najbolje za kreativnu pomoć

Duda ProsDuda Cons
 • Izvrsne ugrađene upute koje daju preporuke pri izradi vaše web stranice
 • Nema ograničenja kreativnosti
 • Skupi planovi cijena
 • Nema mnogo SEO (Optimizacija za tražilice) smjernice

Duda je savršen za vas ako želite dobro osmišljenu web stranicu, ali nedostaje vam kreativnog osjećaja za oživljavanje vaše vizije. Predlošci vam pružaju sjajnu polaznu osnovu, a na putu su vam korisni savjeti koji nude savjete i upute o tome kako izraditi savršenu web stranicu. Također možete smjestiti bilo što, bilo gdje, pa i vi’ponovno niste ograničeni na kruti predložak.

Međutim, sve se to skupo košta, a da nema slobodnog plana i cijena 14 – 74 dolara mjesečno. Tamo’također nedostaje SEO podrška, pa iako vam je možda potrebna pomoć u dizajnu, vi’Trebat ćete uključiti kada je riječ o optimizaciji vaše web stranice.

Zašto odabrati Duda umjesto Weebly?

 • Korisno za inspiraciju za dizajn
 • Nema ograničenja o tome gdje se stvari mogu smjestiti na vaše web stranice

# 6 GoDaddy

Najbrže za izradu web stranice

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Web lokaciju možete izgraditi za nekoliko minuta
 • Automatsko preoblikovanje vaše web stranice prilikom prebacivanja tema
 • Značajke nemaju dubinu i kvalitetu
 • Nije super za blogove

GoDaddy je brand sinonim za internetski svijet. Bilo da ti’tražite stvaranje web stranice, domaćina ili samo kupite ime domene, GoDaddy vas je pokrivao. Njegov graditelj web stranica, GoCentral, uglavnom se fokusira na brzinu. To vam pomaže da stvorite početni dizajn vaše web stranice postavljanjem niza pitanja o web mjestu’svrha.

Ako vam treba nešto što prije na mreži, GoDaddy je najbolja ponuda. Tamo’s dvotjednom besplatnom probom, a planovi kreću se od 5,99 USD do 29,99 USD mjesečno. GoDaddy najbolje funkcionira za jednostavne tvrtke ili osobne web stranice, ali to’iznenađujuće spretni u stvaranju elegantnih i funkcionalnih internetskih trgovina.

Zašto odabrati GoDaddy umjesto Weebly?

 • Super brzo za izradu web stranice
 • Dizajn je jednostavan za promjenu ako želite ažurirati svoju web stranicu

# 7 WordPress.com

Najbolje za bloganje

WordPress ProsWordPress Cons
 • Poznat kao jedan od svjetskih’najveća platforma za pisanje blogova
 • Obilje značajki
 • Teško ih je koristiti’nisi tehnički pamet
 • Namjenjeno samo za bloganje

Ako’blog vam’Nakon toga, WordPress.com je idealna platforma za vas. Možda je tehničko više od ostalih na ovom popisu, ali svi su predlošci dizajnirani za blogove. Pazite da ne zbunite WordPress.com s WordPress.org, to je platforma otvorenog koda sa vlastitim domaćinima koja nije’Stvarno nisam prikladan ako možete’t kod.

WordPress.com nudi besplatni plan, gdje imate pristup njegovim osnovnim značajkama i primate WordPress poddomena. Premium planovi idu od 5 do 25 dolara mjesečno, ali imajte na umu da vi’Morat ćete dodatno platiti za sve dodatke koje instalirate za stvari poput SEO.

Zašto birati WordPress umjesto Weebly?

 • Idealno ako želite dizajnirati blog
 • Idealno ako želite napredniju kontrolu nad svojom web stranicom’s kodom

# 8 Jimdo Creator

Prijateljska platforma za jednostavne internetske trgovine

Jimdo ProsJimdo Cons
 • Neograničen prostor za pohranu na svim premium planovima
 • Kratak i precizan centar za pomoć
 • Ograničeni izbor predložaka
 • Nema mogućnosti vraćanja

Jimdo Creator ima svoje pozitivne stavove, ali iskreno, nije’Ne mogu si zaraditi nišu na bilo kojem polju. To’nije loše za osobne stranice, ali postoje’s onim vani – a isto vrijedi i za kreativne oglase i poslovne stranice. Istina je da je Jimdo pristojna platforma na sredini puta’savršeno je sposoban, ali teško inspirira.

Jimdo’Pomoću dizajnerskog alata – Jimdo Dolphin – mogu biti vrlo učinkoviti za osobe s ograničenim vremenom i / ili dizajnerskim sposobnostima. Cijene za obje kreću se od besplatnih do 39 dolara. Slično kao u Squarespaceu, gornja dva slojna plana rezervirana su za e-trgovinu, gdje možete stvoriti solidnu internetsku trgovinu.

Zašto birati Jimda umjesto Weeblya?

 • Ako želite koristiti alat za dizajn kao što je Jimdo Dolphin
 • Ako nemaš’Pročitao sam ostatak ovog popisa i skočio ravno prema Jimdu

# 9 1&1 IONOS

Najbolje za tvrtke s bijelim ovratnicima

1&1 IONOS Pros1&1 IONOS kont
 • Specifični alati dizajnirani za razmjenu poslovanja
 • Predlošci pokrivaju puno različitih djelatnosti
 • Dizajn izgleda pomalo datiran
 • Nema slobodnog plana

1&1 IONOS je vrsta izrade web stranica na koje bi se vaši roditelji mogli ponositi. Pametan, uredan i robustan’osmišljen je uglavnom za mala poduzeća koja trebaju internetski prostor za svoju tvrtku sa sjedištem na uslugama. Alati to naglašavaju raznim značajkama koje vam pomažu da promovirate i rastete posao, poput marketinga putem e-pošte i integracije društvenih medija.

Slično poput upravnog odbora iz 1950-ih, 1&1 IONOS’ predlošci djeluju pomalo datirano i ozbiljno, iako ovo ne bi trebalo’ne može biti problem za industriju bijelih krakova kao što su računovodstvo ili savjetovanje. Cijene se kreću od samo 1 do 30 dolara mjesečno, tako to’prilično je platforma u pogledu troškova.

Zašto odabrati 1&1 IONOS umjesto Weebly?

 • Savršeno za male tvrtke i početnike
 • Ako vam treba ozbiljnije web mjesto s jasnijom strukturom

Što ako želite prodavati na mreži?

Ako ti’Ako tražite izgradnju internetske trgovine, Weebly možda neće raditi. Ima značajke za prodaju na mreži, ali to’i, prije svega, graditelj web stranica, a ne platforma e-trgovine. Za one koji žele samo internetsku trgovinu, to’najbolje je pogledati namjenske usluge poput Shopify i BigCommerce.

Shopify je naša najbolje ocijenjena platforma za e-trgovinu. Ima mnoštvo značajki i aplikacija koje vam pomažu da ne samo da prodajete svoje proizvode, već i aktivno povećavate zaradu. Pruža sve, od SEO smjernica i marketinga putem e-pošte do tema s prilagođenim mobilnim uređajima i višekanalne integracije (što vam pomaže da se prodajete na svim tržištima i društvenim mrežama).

BigCommerce je, s druge strane, više vanjsko rješenje. Sve što je potrebno za početak je ugrađeno, što znači da ne’neću imati mnogo dodatnih troškova, kao što je mjesečno plaćanje naprednih aplikacija. To’je malo više tehnički nego Shopify, ali dugoročno se može pokazati isplativijem.

Ako se prodaje putem interneta isn’tvom web mjestu’glavni je fokus, ali još uvijek želite prodavati neobičan proizvod tu i tamo, Wix i Squarespace dvije su sjajne Weebly alternative.

Kako odabrati Weebly alternativu

Može biti neodoljivo kad tražite pravog graditelja web stranica – postoji toliko mnogo toga što možete izabrati. Mnogo je stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru, i mi’nabrojali ste nekoliko najboljih kojih ovdje morate biti svjesni:

 • Vrstu web stranice koju želite vjerojatno je najvažniji faktor koji treba uzeti u obzir. Ako ti’U kreativnoj industriji, nešto poput Squarespace-a je najprikladnije. Za bloganje, ti’Želim provjeriti WordPress. Mala poduzeća će naći pravu mjeru na 1&1 IONOS i tako dalje.
 • Vaš proračun diktirat će i vaš izbor. Ako je web mjesto namijenjeno za osobnu upotrebu, a vi ne’Ne želite se razdvojiti s bilo kojim novcem, Wix nudi najbolji besplatni plan. Ako ti’Ako ste posao, međutim, ulaganje u vašu web lokaciju dobra je ideja i ubuduće će donijeti dobit.
 • Razina vaše računalne vještine također ima utjecaja. Najlakše platforme za korištenje su Wix i GoDaddy, dok SITE123 ima fantastičnu podršku ako vi’zabrinut sam što ću se zaglaviti.
 • Koliko vremena imas mogu također igrati ulogu u vašoj odluci. Ako vam treba web stranica što prije, možda će biti korisno koristiti Godaddy ili neki drugi alat uz pomoć dizajna poput Wix ADI ili Jimdo Dolphin.

Je li Weebly pravo za vas?

Jedna stvar koja’Važno je naglasiti da Weebly nije’t loš graditelj web stranica. U stvari, to može biti najbolja opcija ako i vi’moram još probati. Ovdje’s kako je prošlo u našem istraživanju:

Graditelj web stranicaZnačajke OcjenaDizajn ocjenaOcjena i pomoćVrijednost za ocjenu novcaOcjena o lakoći upotrebe

Ukupna ocjena WBE-a

(/ 5)

Weebly

84%77%70%82%70%4.1

Weebly zapravo ima nevjerojatnu količinu značajki koje zadovoljavaju sve vrste potreba. Ovo je sjajno jer znači da ne’Ne morate izdvojiti dodatni novac na aplikacijama. WordPress i Wix zaostaju u značajkama s 83%, odnosno 81%, no nitko nije Weebly istisnuo s prvog mjesta.

Gdje to’Ipak, njegova pomoć i podrška su jednostavnost upotrebe. Nakon testiranja, ljudi su Weebly smatrali pomalo lukavim za korištenje i werenom’Uvjeren sam da su dobili pomoć koju su tražili kad su zaglavili u nečemu. Ako su vam pomoć i podrška vaš glavni prioritet, preporučujemo da provjerite Wix koji jedini graditelj postiže 100% u našem istraživanju za tu kategoriju..

Weebly je sjajan za male poslovne stranice, s različitim predlošcima, pristojnim dizajnom i funkcionalnošću e-trgovine. Cijene se kreću od 8 do 38 USD mjesečno, što je vrlo razumno, uz besplatni plan koji možete koristiti kada se dohvatite za platformu. U bilo kojem smislu, to’vrijedi isprobati Weeblya prije nego što ga potpuno otpišemo.

Najbolje Weebly alternative: Sažetak

Ako sve uzmete u obzir, nikad se ne biste trebali osjećati uhvaćenim Weeblyom. I samo zato što nije’Ne radim na Weeblyu, to ne’znači, to bi trebao biti kraj sna vašeg web mjesta. Tamo postoje doslovno stotine graditelja web stranica, a i mi’odabrao sam najboljih devet Weebly alternativa koje ćete razmotriti. Dakle, posljednji put, ovdje’je taj popis opet:

9 najboljih Weebly alternativa

 1. WixNajbolji sveukupni graditelj web stranica.
 2. SquarespaceNajbolje za dizajn i oglase.
 3. SITE123Najbolja podrška uživo u chatu.
 4. upadljivoNajbolja vrijednost za novac.
 5. DudaNajbolje za kreativnu pomoć.
 6. GoDaddyNajbrže za izradu web stranice.
 7. WordPress.comNajbolje za bloganje.
 8. Jimdo CreatorPrijateljska platforma za jednostavne internetske trgovine.
 9. 1&1 IONOSNajbolje za tvrtke s bijelim ovratnicima.

Prilikom odlučivanja o premještanju platformi ključne su stvari koje treba uzeti u obzir:

 • Vrstu web stranice koju želite
 • Vaš proračun
 • Vaša razina vještina
 • Tvoje vrijeme

Postavljajući si sebi ova pitanja trebaju vam dati jasniju ideju o tome koji vam web dizajner najbolje odgovara. U većini slučajeva mi’Očekujem da će Wix biti idealna Weebly alternativa za vas. To’je jednostavno, dobro osmišljeno i prilično jeftino!

Sve gore navedene platforme imaju besplatna suđenja, dok neke nude potpuno besplatan plan! Ako imate pola sata slobodnog vremena, to’vrijedi se prijaviti na par i vidjeti što oni’ponovno sve o. Pobijedio je’koštalo vas bi niti novca, a mogao bi biti početak vašeg potpuno novog web mjesta.

Najbolje Weebly alternative: Najčešća pitanja

Koja je najbolja Weebly alternativa?

Postoje mnogi sjajni graditelji web stranica, ali idealna Weebly alternativa mora biti Wix. Našlo se na vrhu našeg istraživačkog testiranja kao najlakšeg graditelja web stranica, a posjeduje i sjajne značajke, dobro dizajnirane predloške i intuitivan uređivač povuci i ispusti.

Koja je najjeftinija Weebly alternativa?

Mnogo graditelja web stranica nude besplatne planove, pa nemojte’zapravo ne moram platiti ništa za Weebly alternativu! Većina premium planova kreće se od 5 USD mjesečno do 50 USD mjesečno na različitim platformama, ali pobijedili ste’ne možete naći jeftinijeg od 1&1 IONOS, po samo 1 USD mjesečno.

Je li Weebly sigurno?

Kao i većina cijenjenih graditelja web stranica, Weebly nudi svojim kupcima ugrađeni SSL sigurnosni certifikat. To je prikazano kroz malu ikonu lokota koja se pojavljuje pored vašeg URL-a, što posjetiteljima govori da je vaša web stranica sigurna za pregledavanje i interakciju s njima.

Tko posjeduje Weebly?

Weebly je u vlasništvu platnih procesora Square. Zbog toga, to’Široko je vjerovalo da će Weebly uložiti više napora u poboljšanje svojih značajki e-trgovine, što znači da bi mogla biti platforma na kojoj ćete paziti ako’s potragom za pokretanjem internetske trgovine u budućnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me