Bluehost vs GoDaddy Hosting: Što je bolje?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs GoDaddy, jedno od velikih natjecanja našeg vremena. Svih vremena. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Ovo može zvučati hiperbolično (jer jeste), ali dva pružatelja usluga su istinske sile na mreži. Oni imaju milijune web stranica koje služe milijune posjetitelja širom svijeta.


S obzirom na njih’ste tako velike sile na tržištu, vi’vjerojatno se pitate, ‘Što’je li razlika? Svaki će nuditi manje ili više iste usluge kao i drugi, zar ne?’ Pa, nekako. Bluehost i GoDaddy često su vrlo slični, ali postoje ključne razlike koje treba uzeti u obzir pri odabiru s kojom ćete se prijaviti.

Sveukupno Bluehost je u našem istraživanju viši od GoDaddy-a. Iako su obojica značajna s izvrsnim performansama, Bluehost nudi malo bolju podršku i vrijednost za novac. GoDaddy’doseg u registraciji domene i izgradnji web stranica čini bolju opciju “sve u jednom”.

Kliknite dolje za naše detaljne recenzije svakog davatelja usluga.

  • Bluehost
  • GoDaddy

Ili za dobar staromodan naglavačke čitati dalje. Mi’Raščlaniti ćemo jake i slabe strane i pomoći vam da odlučite koji je pravi položaj za vašu web lokaciju.

Značajke, performanse, & Jednostavnost korištenja

Bluehost i GoDaddy izvrsni su kada su značajke u pitanju. Kao lideri na tržištu to mogu’ne mogu si priuštiti da to ne budem. Prema tome, tamo’vrlo malo da ih razdvojim.

BluehostGoDaddy hostingBesplatna domenaUpravljačka pločaBesplatne sigurnosne kopijeProstor na diskuUptime
DaDa
cPanelcPanel
DaNe
100GBNeograničen
99,98%99,97%

Oba produžetka su izvrsna – 99,98% za Bluehost i 99,97% za GoDaddy. Da’s manje od tri dana stanke godišnje. Savršeno produženje jednostavno nije’Moguće je, ali ovo se dvoje zbližava koliko je to razumnije moguće.

Obojica koriste cPanel upravljačku ploču, industrijski standard za upravljanje svojim hostingom. Sučelja su čista i jednostavna za korištenje, iako mislimo da Bluehost ima malo dodatnog sjaja.

GoDaddy nudi neograničen prostor na disku, dok Bluehost to ograničava na 100 GB, ali tada se manje web stranice rijetko približe tom ograničenju. Ono što je također važno, Bluehost pruža besplatne sigurnosne kopije, što je dobra sigurnost da se na vašoj web lokaciji ne dogodi nešto strašno..

Ironično je da je glavna razlika između Bluehosta i GoDaddyja podrška koju dobivate za izgradnju web stranice nakon što ste se prijavili za hosting plan. GoDaddy ima vlastiti graditelj web stranica za povlačenje i ispuštanje, dok se Bluehost integrira s Weeblyom i WordPress.org.

Ovo je jedna od ključnih razlika između Bluehosta i GoDaddyja. Ako želite izgraditi vlastitu stranicu, ali niste’tehnički pametni, GoDaddy pruža strukturirano, intuitivno iskustvo koje vam je vjerojatno potrebno. Za web mjesto izgrađeno u programu WordPress mi’d bih preporučio Bluehost iznad bilo koga drugog. Više o tome u nastavku.

Bluehost vs GoDaddy – Značajke i jednostavnost upotrebe: presuda

GoDaddy nudi nešto bolje značajke i jednostavniju upotrebu od Bluehosta. GoDaddy’s internim graditeljem web mjesta za povlačenje i ispuštanje olakšava postupak postavljanja i pruža praktičnost sve u jednom. GoDaddy’Neograničen prostor na disku također je glavni plus – iako je većina web mjesta vjerojatno pobijedila’čak i maksimum iz Bluehosta’ograničenje od 100 GB!

Koji ima bolju WordPress integraciju?

Bilo bi odbiti da ne dajemo WordPress.org vlastiti odjeljak u usporedbi hosting pružatelja usluga. Solidna trećina interneta izgrađena je na WordPressu, i ako hoćete’tražite da se tamo ugostite’s pristojnom šansom ti’Pridružit ću se tim redovima.

Bluehost je najbolja platforma za integraciju WordPressa. Da’ni naše mišljenje. Sami WordPress preporučuju Bluehost (zajedno sa Dreamhost i SiteGround) kao “najbolji i najsvjetliji na svijetu hostinga.” Znali bi.

Instalacija WordPress.org na Bluehost doslovno je proces jednim klikom. Možete imati funkcionirajuću web stranicu u roku od nekoliko minuta nakon što potvrdite svoj hosting plan, ako se osjećate tako skloni. Bluehost shvaća WordPress je njihov kruh i maslac, pa je vrlo vjerojatno da će se njihova snaga na ovom području uskoro umanjiti.

Jadni GoDaddy zapravo imaju jaku WordPress igru, ali vi’ponovno za usporedbu i Bluehost trenutno ugodno napreduje.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress integracija: presuda

Kada je u pitanju WordPress integracija, Bluehost je jasni pobjednik. Sam WordPress preporučuje ovog pružatelja usluge od 2005. godine, i to s dobrim razlogom. Bluehost pobjeđuje GoDaddy zbog integracije WordPressa, jer je Bluehost jednostavno, brže i jednostavnije za korištenje.

Podrška za Bluehost vs GoDaddy

Dobra pomoć i podrška neprocjenjiva je vrijednost hostinga. Stvari se ne’Ne ideš krivo često, ali kad hoćeš, tehničar u svom kutku.

Bluehost i GoDaddy označavaju većinu okvira, nudeći centre znanja, chat uživo i podršku 24 sata na sat. Zbog uobičajenih problema to ste svi vi’vjerojatno će trebati. Bluehost’Centar znanja malo je temeljitiji od GoDaddy-ja’s ali tamo’ne treba ih razdvojiti. Oba se pružatelja toliko koriste da bi se netko negdje suočio s istim problemom kao i vi i dijelio rješenje putem interneta.

Velika je razlika što Bluehost nudi ulaznice za podršku dok GoDaddy ne’t. Ponekad će to činiti samo personalizirana pažnja, a u najmanju ruku’dobro je imati mogućnost. Međutim, u velikoj mjeri postoje bolje stvari koje treba provjeriti od podrške kada se traže ključne razlike između Bluehosta i GoDaddy-a..

Bluehost vs GoDaddy – Podrška: Presuda

Bluehost ima bolju korisničku podršku od GoDaddyja. Bluehost nudi ulaznice za podršku dok GoDaddy ne’t, a ulaznice su jednostavan način za rješavanje mnogih problema s web stranicom. Bluehost’Baza znanja je također sveobuhvatnija od GoDaddy-ja’s, a možete puno naučiti ako pregledate tamo objavljene članke.

cijena & Vrijednost za novac

Pravi razlog što je puno vas ovdje je otkriti koji’je jeftinije i dovoljno fer. Bluehost i GoDaddy su sigurne, pouzdane mogućnosti hostinga. Ako ne’ne želim više razmišljati o njima, a onda pođite na Bluehost. Nudi bolju vrijednost za novac.

BluehostGoDaddy hostingDijeljeni hostingWordPress hostingVPS hostingNamjenski hosting
2,95 dolara – 14,99 dolara2,99 dolara – 12,99 dolara
19,99 USD – 49,99 USD4,99 – 24,99 dolara
19,99 USD – 59,99 USD19,99 USD – 74,99 USD
79,99 USD – 209,99 USD89,99 USD – 179,99 USD

To’stari je trik svih pružatelja usluga web hostinga a) uvijek imati ‘prodaja’ na i b) popijte gomilu dodataka koji vi’Morat ćete platiti iznad osnovne mjesečne stope. Lamborghini u prodaji za 50 dolara zvuči sjajno dok ne naučite da morate odvojeno kupiti kotače i motor.

Ni Bluehost ni GoDaddy nisu previše smešni s tim. Ne bi trebao’Ne očekujem da ćete plaćati više od nekoliko dolara mjesečno kako biste obuzeli web stranicu bez temelja, bez obzira na onu koju ste odabrali. Ipak, mislimo da Bluehost nudi tu malo veću vrijednost – posebno s obzirom na GoDaddy’s dijeljenim hostingom uskoro skoči i do 7,99 USD mjesečno.

Obojica nude 30-dnevna jamstva povrata novca, što je sjajna opcija ako želite testirati vode.

Bluehost vs GoDaddy – cijene: presuda

Bluehost nudi bolju vrijednost za novac od GoDaddy. Nijedan dobavljač neće spaliti rupu u džepu, već Bluehost’Izvrsna korisnička podrška i konkurentne cijene obnove čine ga pobjedničkim pružateljem ovdje.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: zaključak

Bluehost i GoDaddy su tako uspostavljene, pouzdane hosting platforme koje će se pokrenuti s bilo kojim od vas staviti u sigurne ruke. Oni’obojica smo već godinama u internetskim okvirima i znam što oni’radiš.

Hoćete li ići s Bluehost ili GoDaddy, ovisi o vašim potrebama. Ako želite veliku vrijednost za novac i / ili da ugostite stranicu WordPress.org, Bluehost bolje odgovara. Ako želite sve elemente vaše web stranice na jednom mjestu, GoDaddy rubovi ga. Oboje nude 30-dnevna jamstva povrata novca, tako da’minimalan rizik od okretanja jednog od njih.

Pitanja i odgovori

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map