Najbolje Etsy alternative | 8 alata za jednostavnu upotrebu za diverzifikaciju izvan Etsyja

najbolje etsy alternativeAko već imate trgovinu Etsy, možda biste razmišljali o postavljanju vlastite trgovine e-trgovine izvan Etsyja.


Zašto biste ovo trebali uzeti u obzir? Koje su neke Etsy alternative? Koje su neke strategije usmjeravanja prometa od vaše trgovine Etsy do vlastite trgovine e-trgovine?

Ovaj članak će vam dati malo više smjera i strategije kako pristupiti svom poslu kako biste imali veću kontrolu nad svojom markom.

Ne postoje apsolutno ispravni ili pogrešni odgovori, ali postoji niz pitanja koja treba uzeti u obzir prilikom razmišljanja o alternativama Etsyju.

Mi’Započnite raspravom o prednosti i nedostacima tvrtke Etsy. Tada smo mi’Provest ćemo vas kako iskoristiti Etsy za razvoj vaše internetske trgovine. I konačno, mi’detaljno ću istražiti neke dobre alternative Etsyju.

Ovdje’s kratkim pregledom Etsy alternative mi’Ja ću raspravljati. Kliknite da biste otišli na web lokaciju ako vidite nešto što vas zanima.

Contents

8 Etsy alternative za izradu vlastite trgovine

 1. Shopify – najbolja platforma za sveukupnu e-trgovinu
 2. Wix e-trgovina – Odlična vrijednost za novac
 3. BigCommerce – Najmasibilnija platforma za e-trgovinu
 4. E-trgovina u kvadratu – Najbolje dizajnirani predlošci
 5. Weebly eCommerce – ona koju treba gledati
 6. Volusion – najbolje za analitičke značajke
 7. GoDaddy – Najbrži za izgradnju internetske trgovine
 8. 3dcart – Dobro, ali tu je’bolje je vani

Sada znate tko su oni, pogledajte naše najbolje 3 Etsy alternative u ovom usporednom grafikonu snimki kako biste dobili više osjećaja za njih:

Najbolje alternative Etsyju

Kada ti’željeli biste postaviti internetsku trgovinu, to’lako se izgubiti u masi opcija u ponudi. Tržišta poput Etsy gnjave pozornost, a graditelji web stranica za e-trgovinu postoje oko svakog virtualnog kuta.

Da’s razlogom što radimo istraživanje za vas ovdje, u stručnjaku graditelja web stranica. Probijamo se kroz buku i donosimo vam teške, korisne činjenice kako biste mogli donijeti najbolju odluku. Detaljno proučavamo sve najvažnije čimbenike, od prodajnih alata do određivanja cijena, podrške i šire.

Mi’imamo dugačak popis proizvođača graditelja e-trgovine koji mi’analizirali smo na ovaj način, i mi’veselio ih je do najboljih osam Etsy alternativa.

Ovdje’s kratkim pregledom naših posljednjih osam, nakon čega slijedi detaljni pregled četiri najbolje Etsy alternative:

# 1. Shopify

Najbolja sveobuhvatna platforma za e-trgovinu

Shopify isn’Ne samo graditelj web mjesta e-trgovine – to’osmišljen je kako bi pomogao ljudima da uspostave vlastitu internetsku trgovinu i dugoročno uspiju. Kombinira jednostavnost uporabe s moćnim prodajnim alatima, poput upravljanja zalihama, kako bi vaš prodajni život bio što glatkiji.

Shopify cijene se kreću u rasponu od 29 do 299 USD mjesečno.

Utvrdite za i protiv

Za i protiv
 • Prodaja na više kanala
 • Sjajan sustav inventara
 • Ima naknada za transakcije osim ako ne upotrebljavate Shopify Payment
 • Restriktivna fleksibilnost dizajna pri prebacivanju tema

# 2. Wix e-trgovina

Velika vrijednost za novac

Dok je Shopify posvećena platformi za e-trgovinu (to znači’Koristi se samo za izradu internetskih trgovina), Wix je web dizajner – i vrlo dobar u tome! To’s najboljim graditeljem web stranica s funkcionalnošću za e-trgovinu. Možete upotrijebiti Wix eCommerce za stvaranje internetskih trgovina u nekoliko minuta i stvarno usavršiti vaše marke pomoću svojih intuitivnih alata za uređivanje..

Cijene za Wix eCommerce kreću se od 20 do 35 USD mjesečno.

Za i protiv Wix-a

Za i protiv
 • Intuitivni uređivač – jednostavan za korištenje i prilagodite izlog
 • Dodajte videozapise o proizvodu za poboljšanje korisničkog iskustva
 • Limenka’ne mogu prodavati na više kanala
 • Loš sustav inventara

# 3. BigCommerce

Većina skalabilna platforma za e-trgovinu

BigCommerce je još jedna platforma koja se, poput Shopifyja, specijalizirala za izgradnju internetskih trgovina. Ima najbolje ugrađene značajke na tržištu i savršen je za tvrtke koje traže ozbiljan poticaj. BigCommerce posjeduje alate za podršku ogromnog rasta, uključujući impresivnu multikanalnu integraciju i lokaliziranu trgovinu.

BigCommerce cijene kreću se od 29 do 249 dolara mjesečno.

Pssst! Htjeli smo vas obavijestiti da BigCommerce trenutno nudi do tri mjeseca besplatno kad se prijavite na novi plan. Posjetite web stranicu BigCommerce da biste uživo vidjeli ovu ponudu!

Prednosti i nedostaci BigCommercea

Za i protiv
 • Više ugrađenih značajki od bilo kojeg konkurenta, uključujući prodaju s više kanala
 • Fantastičan SEO kako bi vašu trgovinu rangirao više u rezultatima pretraživanja
 • Teško za upotrebu zbog složene terminologije
 • Ne postoji mobilna aplikacija koja bi upravljala trgovinom u pokretu

# 4. Trgovina e-trgovinom

Najbolje dizajnirani predlošci

Kao i Wix, Squarespace je graditelj web stranica s vrhunskim funkcijama e-trgovine. Ako zaista želite da vam proizvodi zasjaju, možete’Ne možete bolje od Squarespacea – ima najkvalitetnije dizajne na tržištu. I to’nije samo lijepo lice – dodajte u jak sustav inventara i integracije društvenih medija i vi’imam odličan izbor.

Cijene kvadrata u kvadratu kreću se od 26 do 40 USD mjesečno.

Pro i kontra kvadratnog prostora

Za i protiv
 • Izvrstan sistem inventara i alati za analizu
 • Najbolji predlozi predložaka bilo kojeg proizvođača e-trgovine
 • Nema mnogo opcija za dostavu
 • Nema trgovine aplikacijama

# 5. Weebly e-trgovina

Onaj za gledanje

Weebly je graditelj web stranica s posebnim naglaskom na e-trgovinu – nakon nje’spajanjem s davateljem plaćanja Square, možete očekivati ​​puno akcija u ovom području! Ne radi’Ne podudaraju se s moćnim prodajnim i podatkovnim alatima koje nude njegovi konkurenti, ali njegove početne cijene su najniže, i to’I prilično je jednostavan za upotrebu.

Weebly eCommerce cijene se kreću od 12 do 38 dolara mjesečno.

Weebly prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Najbolja vrijednost za novac bilo kojeg graditelja e-trgovine
 • Nudi sjajne dodatne značajke, poput bloganja
 • Nema integracije s višekanalnom prodajom
 • Nedostaju veliki alati za podatke kao što je upravljanje zalihama

# 6. Volusion

Najbolje za analitičke značajke

Volusion je platforma za e-trgovinu koju suparnici Shopify i BigCommerce uglavnom nadmašuju. No ono što se posebno ističe jest njegova alatka za analitiku i podatke. Ako želite puno podataka i koristan uvid u poslovanje vašeg poduzeća, Volusion je za vas.

Cijene voluzija kreću se od 29 do 299 dolara mjesečno.

Protivnosti i nedostaci voluzije

Za i protiv
 • Pruža mnoštvo sjajnih podataka za uvid u vašu prodaju
 • Aplikacija za mobilne uređaje kako biste bili povezani sa trgovinom
 • doesn’Ne podržavate prodaju digitalnih proizvoda
 • Nema dodatnih značajki poput alata za bloganje

# 7. GoDaddy

Najbrže za izgradnju internetske trgovine

Ako vam je jednostavnost bila omiljena stvar prodaje putem Etsyja, onda bi GoDaddy mogao biti vaš savršeni spoj. To’s najjednostavnijim graditeljem e-trgovine koji se koristi, što znači da svoju trgovinu možete nabaviti putem interneta, postaviti i prodati u trenu! Softver ADI (Artificial Design Intelligence) znači da GoDaddy zapravo može za nekoliko minuta stvoriti personaliziranu trgovinu za vas. Pobijedio je’Neću vam pružiti moćne prodajne alate ili tone kreativne kontrole, ali to’jednostavan i brz način prodaje na mreži.

GoDaddy cijene su 19,99 USD mjesečno.

Za i protiv GoDaddy-a

Za i protiv
 • Najbrži i najjednostavniji način izrade internetske trgovine
 • Podržava više industrija od bilo kojeg svog konkurenta
 • Nedostatak kvalitete u njegovim prodajnim značajkama
 • doesn’Ne podržavate prodaju digitalnih proizvoda

# 8. 3dcart

Dobro, ali tu je’bolje je vani

3dcart je pristojna platforma za e-trgovinu s detaljnom i temeljitom pozadinom na kojoj možete upravljati svime, od svog inventara, do SEO, informacija o proizvodima i još mnogo toga! Ima korisne savjete i savjete i ima tonu potencijala. Loša strana toga je što se totalno bombardiralo u našem testiranju za korisnike, što je izišlo iz razloga što su ljudi platforme najmanje vjerovali. Bez mobilne aplikacije i lošeg korisničkog iskustva, 3dcart predstavlja zadnje mjesto na našem popisu najboljih osam Etsy alternativa.

Cijena za 3dcart kreće se od 19 do 229 dolara mjesečno.

3dcart prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Impresivna pozadina s moćnim inventarom i upitima
 • Promijenite temu u bilo kojem trenutku
 • Skupa platforma u odnosu na konkurente
 • Korisnici koji su gradili programe najmanje su preporučili nakon upotrebe

Alternativa br. 1 – Shopify

Najbolja sveobuhvatna platforma za e-trgovinu

Shopify je brzorastući, čisti proizvođač internetskih trgovina e-trgovine.

Ne samo da on ima predloške atraktivnog izgleda’je i App Store koji možete koristiti za dodavanje mnogo naprednijih alata u vašu trgovinu kako vaše poduzeće raste.

Dodavanje vaših Etsy proizvoda Shopify brzo je i jednostavno jer postoje namjenske funkcije uvoza, pa čak i aplikacije – kao što je EasyImport – kako bi bile što jednostavnije.

Shopify’alati uključuju funkcije koje vam pomažu u automatizaciji prodaje i marketinga, knjigovodstva, izvršenja, ispisa naljepnica i još mnogo toga. Ovi vam alati možda još nisu potrebni, ali kako vaše poduzeće raste, možete se osloniti na ove prodajne značajke kada trebate.

shopify najbolju etsy alternativuShopify ima sve potrebne alate za jednostavno i uspješno upravljanje internetskom trgovinom

To’s vrlo je uobičajeno da internetski prodavači počnu na Etsy-u, a zatim prijeđu na platformu za e-trgovinu poput Shopify-a kada trebaju rasti. Zapravo, jedna vlasnica prodavaonice Etsy, LeiLei Secor, postigla je veliki uspjeh prodajući se putem tržnice prije nego što je započela s izradom vlastite web lokacije za e-trgovinu – https://www.leileisecor.com/designed-by-lei/ – koristeći Shopify. Ona je zapravo predstavljena u članku na Entrepreneur.com o svojim poslovnim naporima!

Ovo samo pokazuje kako možete kombinirati snagu Etsy-a i vlastite web lokacije za e-trgovinu kako biste razvili svoj posao.

Shopify je puno napredniji graditelj internetskih trgovina od graditelja web stranica poput Squarespace i Weebly. Ako želite izgraditi vrlo naprednu, složenu trgovinu, za bilo koju tvrtku veličine, Shopify je odličan kandidat za razmatranje.

Sa Shopify izvozite svoje proizvode Etsy u CSV datoteku (poput Excel-a) i uvozite u Shopify. To’nije raketna znanost, ali ako želite još jednostavnije, možete koristiti EasyImport, besplatni alat uvoznika Etsy to Shopify.

Svoju trgovinu Etsy možete jednostavno integrirati i sinkronizirati s prodavaonicom Shopify pomoću aplikacije Etsy Marketplace Integration. Zašto birati između dva kad možete imati najbolje iz oba svijeta?

Alternativa # 2 – Wix e-trgovina

Velika vrijednost za novac

Wix je jedan od najboljih, čistih i povučenih graditelja web stranica na tržištu izgradnje web stranica danas. Omogućuje vam izradu vlastite web stranice prilagođene izgleda bez da uopće znate.

wix ecommerce alternativaWix je najbolji graditelj web stranica za izgradnju internetske trgovine. Ima sjajne alate, atraktivne predloške i jednostavan je za upotrebu!

Razlog zašto preporučujemo Wix je taj što ga imaju ‘Etsy Shop’ aplikacija koja će vam omogućiti da u potpunosti sinkronizirate i integrirate trgovinu Etsy u svoju web stranicu.

Glavna je korist ovdje da dodate ili uklonite proizvode iz svoje Etsy trgovine, ta se ažuriranja automatski odražavaju na vašoj web stranici – štedeći vam tonu posla.

Ne znaš’ne morate ažurirati Etsy, a zatim se prijavite na web mjesto da biste ažurirali proizvode na svojoj web lokaciji. Možete klikom sinkronizirati svoje proizvode klikom.

Etsy alternative - wix aplikacijaWix ima aplikaciju Etsy Shop kako bi integracija vaše postojeće trgovine bila jednostavna i jednostavna.

Dok drugi graditelji web stranica o kojima raspravljamo u nastavku također vam omogućuju da brzo uvezite svoje proizvode Etsy u njihov graditelj web stranica’Ne kontinuirano se sinkronizirajte s vašim Etsy računom, pa kad jednom ažurirate svoju trgovinu Etsy, vi’Morat ćete ponovo proći kroz postupak uvoza.

S Wixom je sinkronizacija neprekidna, što vam je jednostavno i praktično.

Alternativa # 3 – BigCommerce

Većina skalabilna platforma za e-trgovinu

BigCommerce je odličan izbor ako želite’planirate na poticanju rasta vašeg poslovanja. Ako se Etsy osjeća premalo ili kratkotrajno, a želite da sloboda i snaga protežu krila e-trgovine, pozdravite BigCommerce.

Ima ugrađene značajke najbolje kvalitete svih graditelja e-trgovine, što znači da ne’ne morate trčati u trgovinu aplikacija svakih pet minuta – umjesto toga’sve je na dohvat ruke.

alternativa bigcommerce etsyBigCommerce je vodeća platforma za e-trgovinu namijenjena povećanju vašeg poslovanja u velikim ligama

Druga stvar po kojoj je BigCommerce poznat jest integracija omni kanala. S BigCommerceom dobivate jedno središte za upravljanje svim svojim različitim kanalima prodaje; Amazon, eBay, Facebook, Pinterest i Google Shipping svi su jednostavno i jednostavno povezani s vašom prodavaonicom BigCommerce.

Pa što je s Etsy? Možete se koristiti višekanalnim aplikacijama poput Sellbritea za integraciju s tržištima, uključujući Etsy, što čini jednostavan i učinkovit način da stvarno poboljšate svoju trgovinu’prisutnost na mreži.

BigCommerce ima sve što je potrebno za rast vašeg branda, prodaje i korisničke baze. Ima moćne alate za e-trgovinu, fantastičan SEO, a njegova višekanalna integracija drugo za drugo. Međutim, to’Tamo nije najlakša platforma koja bi se mogla ugasiti nakon jednostavnosti Etsyja.

Ako ti’Nakon jednostavnije opcije, Shopify ili Wix bit će mnogo bolji izbor!

Alternativa br. 4 – e-trgovina u kvadratu

Najbolje dizajnirani predlošci

Squarespace je jedan od najboljih proizvođača web mjesta za povlačenje i ispuštanje koji su danas dostupni na tržištu.

Predlošci njegovih internetskih trgovina vrlo su elegantni, uglađeni i svi su responzivni (tako da će vaša internetska trgovina izgledati sjajno na svim mobilnim uređajima). Zapravo, Squarespace ima najkvalitetniji dizajn predložaka!

alternativa kvadratnoj e-trgovini etsy alternativaSquarespace ima najkvalitetnije dizajne na tržištu, što vam daje zadivljujuću trgovinu za vaše proizvode

Osim što može stvoriti vrlo lijepu trgovinu, Squarespace vam također omogućuje potpunu kontrolu nad varijantama proizvoda, učitavanje neograničenih proizvoda, upravljanje zalihama, stvaranje kupona, postavljanje i kontrolu poreza na promet, konfiguriranje opcija i troškova isporuke, upravljajte svojim popisom e-pošte s kupcima i drugim korisnim alatima za prodaju kako biste izgradili sveobuhvatnu internetsku trgovinu.

Dakle, Squarespace ne samo da vaši proizvodi sjaje s velikim, visokokvalitetnim slikama i vrhunskim dizajnom, već vašoj prodavaonici daju oomphu potrebnu za promociju rasta i dugoročnog uspjeha.

Squarespace vam olakšava uvoz postojećih Etsy proizvoda na web mjesto Squarespace. Evo nekoliko detaljnih uputa (i video vodiča) o tome kako to možete brzo i neprimjetno.

Etsy alternative - uvoz kvadrataSvoju trgovinu Etsy možete lako uvesti u Squarespace, štedeći vam puno vremena i truda!

Najbolje Etsy alternative: Usporedba

Vas’Imao sam pad svake od četiri najbolje Etsy alternative – ali kako se uspoređuju?

Proveli smo dubinsko istraživanje kako bismo vam donijeli rezultate u donjoj tablici. Jednostavnost upotrebe i rezultati kupaca računaju se na temelju povratnih informacija koje su nam dali ljudi poput vas, koji smo morali isprobati svaku platformu na ovom popisu. Provjerite rezultate u nastavku:

Etsy AlternativeShopifyWixBigCommerceSquarespaceCjelokupna ocjenaJednostavnost korištenjaCijena plana unosaVrijednost za novacPomoć i podrškaOcjena kupca
4.7 / 54.3 / 54.2 / 54.2 / 5
4.1 / 53.6 / 53.6 / 53.4 / 5
29 $$ 20$ Cijena: 29,95$ 26
3.5 / 54.5 / 53.7 / 54.4 / 5
4.1 / 54.7 / 53.2 / 53.5 / 5
4.7 / 54.5 / 53.2 / 54.0 / 5

Kakvi su profesionalci & Protiv Etsyja?

Prednosti upotrebe Etsyja

1) Jednostavan za postavljanje vašeg pročelja

Etsy je fantastična platforma za pokretanje i rast vašeg internetskog poslovanja. Omogućuje vam brzo postavljanje i pokretanje prodavaonice, a daje vam alate za prodaju svojih proizvoda.

Ne znaš’ne morate brinuti o nabavi vlastitih hosting usluga, dizajnirati i izgraditi web lokaciju, postavljati procesore za plaćanje ili bilo koju drugu tehničku mrmljanje’Rezervirano samo za korisnike super računala!

2) Izloženost kupaca

Nadalje, Etsy često posjećuje puno posjetitelja koji bi potencijalno mogli biti vaš kupac – pa ne’Ne morate brinuti koliko ćete dobiti vlastite potencijalne kupce! Mnogo je tih posjetitelja spremno kupiti. Prilično prokleta platforma ako tek počinješ, don’t misliš?

Slabosti korištenja Etsyja

1) Etsy pristojbe

Pa, koji su nedostaci ili ograničenja upotrebe Etsyja? Većina bi se korisnika složila da su naknade jedan od glavnih problema.

Etsy alternative - naknadePojedinačne naknade nisu visoke, ali počet će se zbrajati kada imate više proizvoda i prodate više.

Iako možete besplatno postaviti trgovinu, Etsy vam naplaćuje 3,5% naknade za svaku prodaju. Tu je i naknada za uvrštavanje 0,20 USD (za svaki popis na popisu proizvoda) koju je potrebno obnoviti / platiti svaka 4 mjeseca. Iako pojedinačno, te naknade nisu’visoki, oni se stvarno počinju zbrajati kad počnete dodavati više proizvoda i više prodavati.

Na neki način, to’nije baš “besplatno” osnovati vašu trgovinu s Etsy – izreka “tamo’nema takve stvari kao besplatan ručak” vrijedi ovdje. Ali to’s nerazumnim obzirom da vam pružaju izvrsnu uslugu i platformu.

2) Povećavanje konkurencije / izazova marke

Iako prodavaonica na Etsy-u pruža izloženost kupcima, jer sve više trgovaca stvara trgovine na Etsy-u, postaje vam izazovnije istaknuti se od ostalih trgovaca..

Zašto? Svaka Etsy trgovina izgleda gotovo isto, što vam otežava izdvajanje od konkurencije!

Etsy alternative - Postavite trgovinuUsporedba dvaju različitih trgovina

Čak i ako kupac vidi vašu trgovinu Etsy, to’s izazovima zaista ih sjetiti vas (posebno ako postoje drugi koji prodaju slične proizvode kao i vaš).

Sa svojom internetskom trgovinom (odvojeno od Etsy-a) možete kontrolirati svoj dizajn, tok, izgled i na kraju, svoj vlastiti brand. Dizajn je toliko bitan kada je riječ o marketingu vašeg poslovanja, a dobar dizajn vam može pomoći da vratite kupce.

pustiti’Suočite se, većina kupaca ne’Ne kupujte na impuls, i potrebno je nekoliko posjeta prije nego što otvore svoje novčanike. Što možeš učiniti??

3) Etsy može zatvoriti vašu trgovinu bez obavijesti

Jedan od izazova s ​​korištenjem Etsy-a je da ako smatraju da ste prekršili njihove Uvjete korištenja, oni će moći ukinuti vašu trgovinu i račun bez ikakvih obavijesti..

Ako se pitate zašto su zatvorili vašu trgovinu, njihovi razlozi također mogu biti nejasni, jer na vama je da pročitate i razumijete njihove uvjete. Ovo je jedan od rizika ovisnosti o tržištu na kojem ćete raditi. Isti rizik postoji ako upravljate prodavaonicom Amazon.

Etsy alternative - ukidanje računaEtsy je ugasio ovu internetsku trgovinu (Pogledajte cijelu priču na Gowrkgrls.io)

Mi’prilično smo sigurni da Etsy provodi odgovarajuću dubinsku istragu u procjeni je li vlasnik trgovine ispunio njihove Uvjete korištenja i pobijedio’ne može nasumično zatvarati prodavaonice samo zato što mogu. Poanta koju mi’Pokušavate reći, ako se oslanjate samo na Etsy za svoj posao, možda i to’vrijeme je da razmislite što će se dogoditi s vašim poslom ako Etsy ugasi vašu trgovinu ili ako Etsy više ne postoji.

Kako koristiti Etsy s graditeljem internetske trgovine

Mi’ne kažete da biste trebali potpuno zanemariti Etsy, ali jednu alternativu, koju mi’vidio sam da mnogi uspješni vlasnici prodavaonica Etsy to rade izgradite zasebnu internetsku trgovinu za prodaju svojih proizvoda.

U osnovi, vaši kupci vaše proizvode mogu kupiti bilo kroz vašu Etsy trgovinu ili kroz vlastitu zasebnu internetsku trgovinu koju stvorite.

Evo nekoliko strategija za to:

1) Promet toka od Etsy-a do vlastite internetske trgovine

Jedna jednostavna strategija za iskorištavanje prednosti Etsy posjetitelja je da se uvjerite u to obavijestite kupce koji posjete vašu trgovinu Etsy da imate zasebnu trgovinu koju mogu posjetiti.

Etsy alternative web stranice 2Ovaj prodavač Etsy-a OneLittleStar usmjerava kupce na svoju web stranicu

Možete ih obavijestiti na različite načine:

 • Umetnite vezu na svoju internetsku trgovinu ispod “povezani Linkovi” odjeljak
 • Spomenite svoju internetsku trgovinu u svojoj “Oko” stranica
 • Spomenite svoju internetsku trgovinu u “Obavijest” odjeljak

Linkovi za web stranice Etsy Alternative 3Ova Etsy trgovina, dizajnirana od Lei-a, ima veze do web stranice i Facebooka, kao i opcije dijeljenja na društvenim mrežama.

Ova Etsy trgovina “Dizajnirao Lei” (slika neposredno iznad) predstavljena je na Entrepreneur.com. Izgradila je svoju web lokaciju za e-trgovinu izvan Etsyja koristeći Shopify, a tijekom poslovanja pohađala je sveučilište i povećala svoje poslovanje na više od 100 000 USD. Više o njenoj priči u nastavku.

Ovuda, povećavate šanse da oni idu od kupovine na Etsyju do kupovine na vašoj internetskoj trgovini gdje možeš “wow” njih s vašim jedinstvenim dizajnom web stranica, nasuprot tome što vas vide kao samo još jednu trgovinu proizvoda za rezanje kolačića na Etsy-u.

2) Motivirajte promet da posjetite vašu neovisnu internetsku trgovinu

Osim što kupcima kažete da imate vlastitu internetsku trgovinu koja nije Etsy, jedan vrlo učinkovit način “ohrabriti” treba posjetiti vašu trgovinu obavijestite ih da imate širi izbor proizvoda koji je dostupan samo u vašoj internetskoj trgovini (proizvodi nisu navedeni na Etsy-u).

Ovo je čvrsta strategija za privlačenje njihove znatiželje, vodenje do vlastite trgovine i prilika za izgradnju vašeg branda koji će se izdvojiti od konkurencije..

3) Pošaljite etsy kupcima e-poštom da posjete vašu trgovinu e-trgovine

Ono što možete učiniti je automatski prijaviti svoje klijente u Etsy u vašu seriju biltena.

Dobra poduzeća imaju biltene gdje kupcima (ili ljudima koji su izrazili interese) šalju redovne e-poruke kako bi istaknuli komplementarne proizvode, nove proizvode, sezonske popuste ili samo cool savjete i trikove kao dio cjelokupne vježbe marketinga i brendiranja. Održavanje kontakata s ljudima jedan je od najučinkovitijih načina stvaranja novih ili ponovljenih poslova.

Aweber je vrlo moćan alat za bilten na koji možete pisati biltene i odrediti određeni datum i vrijeme kada želite da se bilten automatski šalje na vaš popis pretplatnika. Na taj način oni vam čine vrlo laganim kontakt s vašim pretplatnicima.

Etsy alternativa - Aweber integracija

Aweber se lako može integrirati i sa vašom prodavaonicom Etsy (ovdje’s udžbenik). Dakle, kad god generirate prodaju putem Etsy-a, vaši kupci (ako se slažu) mogu biti dodani u vaš popis pretplatnika na bilten. Nakon dodavanja sada im možete poslati automatiziranu e-poštu i reći im da posjete samostalnu trgovinu za e-trgovinu koja je izvan Etsy-ja.

Ovo je vrlo učinkovit način upoznavanja postojećih kupaca u vašoj trgovini e-trgovine, kako biste dodatno izgradili vašu marku i smanjili ekonomsku ovisnost o Etsyju.

4) Izgradite svoj odnos sa kupcima

Pa sad kad oni’posjetite svoju internetsku trgovinu, što možete učiniti?

Osim što ćete ih impresionirati dizajnom vaše web stranice i upoznati ih s više proizvoda koje donirate’nemam na Etsy-u (usput će vam uštedjeti i neke naknade za listing), to’vrijeme je da započnete graditi svoj odnos s njima.

pustiti’Suočite se, nisu svi kupci impulsivni i zahtijeva malo izgradnje odnosa nazovite ih da vam vjeruju i na kraju vas kupuju od vas.

Postoje dva preporučena načina da to učinite:

 1. Stvorite blog i pišite o zanimljivim temama u vašoj industriji (koja je vjerojatno ono što oni čine)’zanima vas). Pišite o savjetima za uređenje doma, modnim savjetima, popisima za vjenčanje ili svemu onome što je relevantno za vašu industriju. Stvorite vrijednost, pobudite interes i izgradite povjerenje kod ovih posjetitelja. Kada oni’spreman za kupnju, bit ćete pred njihovim mislima.
 2. Napravite seriju biltena u kojoj se mogu prijaviti i primati e-poštu od vas. Možete im poslati ažuriranja na svom blogu (kako bi znali kada se vratiti da biste pročitali vaš sadržaj), a nakon što ste izgradili povjerenje, možete početi promovirati svoje proizvode na njima.

Etsy alternative - Snimanje e-poštomČak i Etsy traži vašu adresu e-pošte – za izgradnju što boljih odnosa s vama

Kao što kažu, jednom kad vam netko vjeruje, sviđa vam se i oni’više vjerovatno kupujem od vas. Tretirajte to kao ulaganje svog vremena kako biste posjetitelje pretvorili u kupce.

To’Toliko je važno izgraditi odnos sa posjetiteljima / kupcima. Oni će najvjerojatnije sljedeći put posjetiti vašu web stranicu i nadamo se da će postati ponovljeni kupci. Da i ne spominjemo, ako izgradite dobar odnos s njima, oni bi čak mogli podijeliti vaše poslovanje sa svojim društvenim krugovima!

Najbolje Etsy alternative: Zaključak

Tamo’s ničim nije u redu s vođenjem poslovanja u cijelosti na Etsyju, jer je Etsy dobra platforma koja vam olakšava postavljanje trgovine, dok svoju trgovinu Etsy izlažete mnogim potencijalnim kupcima.

Ali vidimo da mnogo korisnika pronalazi alternative Etsyu i započinje izgradnju vlastitih internetskih trgovina daleko od Etsyja – i to iz dobrih razloga.

Ako to zvuči poput vas, onda vam je potrebna platforma vrhunske kvalitete.

8 najboljih Etsy alternativa

 • Shopify – najbolja platforma za sveukupnu e-trgovinu
 • Wix e-trgovina – Odlična vrijednost za novac
 • BigCommerce – Najmasibilnija platforma za e-trgovinu
 • E-trgovina u kvadratu – Najbolje dizajnirani predlošci
 • Weebly eCommerce – ona koju treba gledati
 • Volusion – najbolje za analitičke značajke
 • GoDaddy – Najbrži za izgradnju internetske trgovine
 • 3dcart – Dobro, ali tu je’bolje je vani

Stvarajući vlastitu internetsku trgovinu, imate puno više kontrole nad dizajnom i izgledom trgovine, što vam pomaže da izgradite jači brend. Uz Etsy, vaš kreativni doprinos vašoj trgovini Etsy je prilično ograničen – vi’Najvjerojatnije ćete izgledati isto kao i vaši konkurenti.

Postoji i nekoliko strategija o tome kako možete usmjeriti svoj Etsy promet u svoju internetsku trgovinu i kako ih možete uključiti na smisleniji način da izgradite svoj brand. Gore smo spomenuti nekoliko ovih strategija.

Izgradnjom dubljeg odnosa, veća je vjerojatnost da će ih kupiti od vas i također reći svoje društvene krugove o vama. Na Etsyju’Za vas je zaista izazov izdvojiti se od konkurencije (izgledate kao još jedan prodavač koji se prodaje “stvari”).

Postoje stvarno brzi načini za stvaranje vlastite internetske trgovine izvan Etsyja, čak i ako to ne znate’Ne znam kako kodirati.

Shopify, Wix, BigCommerce, Squarespace i Weebly stvarno vam olakšavaju uvoz proizvoda Etsy izravno u njihovu platformu. Sve su to graditelji web lokacija za povlačenje i ispusta, tako da ne’Ne biste trebali znati kako kodirati da biste postavili svoje trgovine.

Posebno, Shopify, Wix i BigCommerce integrirajte i sinkronizirajte svoje Etsy proizvode sa svojom web stranicom, čineći ih vrlo zanimljivim mogućnostima za vašu internetsku trgovinu.

Shopify je napredni izbor za izgradnju vaše internetske trgovine. Ovo je vrlo moćan, fokusiran graditelj internetskih trgovina.

Na kraju dana, mi’Ne sugeriram da napustite trgovinu Etsy, jer postoje vrlo velike zasluge u održavanju trgovine na Etsyju. Ali razgranavanje za izgradnju vlastite trgovine koja nije Etsy i uzgoj je zajedno sa svojom Etsy trgovinom može imati vrlo jak komplementarni učinak na vaše poslovanje.

Proučavanje nekih priča i primjera uspjeha u e-trgovini također vam može dati inspiraciju o tome kako oponašati ostale internetske trgovine’s uspjeh.

Najbolje mogućnosti za Etsy: Najčešća pitanja

Koja je najjednostavnija alternativa Etsy-u?

Preporučujemo GoDaddy ako to želite’tražite stvarno jednostavan i jednostavan za upotrebu uređivača. S GoDaddyjem’s ADI softverom, ti’Brzo ću biti pokrenut! To’Definitivno je najbrži i najjednostavniji način postavljanja trgovine, ali to’također nije najmoćnija platforma, stoga se obavezno isprobajte prije nego što prvo uskočite u noge (i u novčanik)! Pogledajte naš pregled GoDaddy da biste saznali je li’je graditelj za tebe!

Koja je najjeftinija Etsy alternativa?

Weebly ima najjeftiniji plan e-trgovine koji počinje od 12 dolara mjesečno.

Sjeti se’Vrijedno je razmotriti raspon cjenovnih planova kako biste bili sigurni da onaj koji odaberete uključuje sve potrebne funkcije.

Pročitajte naš Weebly Pricing Review za dodatne detalje!

Koja je najopsežnija alternativa Etsy-u?

Ako želite čistog graditelja e-trgovine, Shopify je najopsežnija platforma na tržištu. Nudi sve, od napuštenog oporavka košarica do automatizirane prodaje i marketinga. To’je sjajna opcija za uzgoj vaše trgovine.

Wix je još jedna opcija koju treba razmotriti za sveobuhvatnu odličnu funkcionalnost. Ima nevjerojatno sveobuhvatno tržište aplikacija koje vam omogućava da proširite mogućnosti svoje trgovine kako biste je mogli prebaciti na sljedeću razinu. Njegove aplikacije uključuju stvari poput marketinga ili SEO proširenja ili društvene integracije.

Pročitajte naš Wix eCommerce pregled kako biste detaljno pogledali njegove značajke.

Koja Etsy alternativa ima najbolje predloške?

Squarespace je dizajner web stranica orijentiran na dizajn. Ima impresivan raspon predložaka koji vašoj trgovini nude lijep i profesionalan dodir.

Ako želite graditelja web mjesta koji vam daje još veći izbor od Squarespacea, to je to’vrijedi provjeriti Wix’nevjerojatan niz fantastičnih predložaka – tamo’s više od 510 za izabrati!

Koja je Etsy alternativa najbolja raspoloživa podrška?

Shopify ima fantastičnu mrežu podrške za svoje kupce. Ima vrlo opsežan centar za podršku s člancima o gotovo svemu što bi vam moglo trebati. Dobivate i 24/7 podršku za telefon, chat uživo i funkcionalnost e-pošte. Pročitajte naš Shopify Review za više informacija.

Moram li se odreći svoje prodavaonice Etsy da bih je prodao negdje drugdje?

Nikako! S graditeljima e-trgovine kao što su Shopify, Wix i BigCommerce, možete sinkronizirati i integrirati svoju Etsy trgovinu sa svojom mrežnom trgovinom radi maksimalnih prodajnih prednosti! To se naziva višekanalna integracija i znači da možete zadržati svoju postojeću publiku, istovremeno povećavajući svoju korisničku bazu.

Naplaćuju li graditelji e-trgovine dodatne troškove?

Dok neki graditelji e-trgovine naplaćuju transakcijske naknade, to’Ovim troškovima obično je jednostavno izbjeći – bilo mijenjanjem vašeg davatelja plaćanja, nadogradnjom plana ili samo odabirom drugog graditelja! Za razliku od Etsy-a, graditelji e-trgovine ne’Ne naplaćuje naknade za uvrštenje!

Koja je Etsy alternativa najbolja za dugoročni rast?

Ako ti’Želite li razviti svoj posao e-trgovine, onda svakako preporučujemo BigCommerce’s najviše skalabilna platforma za e-trgovinu u okolini. Ako želite dugoročni uspjeh bez brzog rasta, pokušajte umjesto toga Shopify.

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map