Najboljih 9 najboljih opcija za Wix: Pogledamo Wix-ove natjecatelje

istaknuta slika s najboljim alternativama za Wix


Wix je naš ukupni graditelj web mjesta s brojem jedan, ali to ne’to znači’pravo za sve.

Bilo da ti’tražite novu stranicu ili želite prijeći s Wixa na nešto drugo, vi’ponovno na pravom mjestu! Poznajemo tržište i znamo konkurente iznutra.

Ovdje u stručnjaku za izgradnju web mjesta provodimo istraživanje kako bismo vam dali točne i uravnotežene podatke, tako da možete odabrati najboljeg sastavljača web mjesta za svoju web lokaciju. Ako želite alternativu Wixu, ovaj će vam članak pomoći suziti mogućnosti i pronaći najbolji rezultat.

Mi’Donijet ću vam pregled Wixa’glavni konkurenti i detaljan prikaz ovih alternativa po onome što oni čine’najbolje za.

Ovaj vodič opisuje koja je alternativa Wix-a najbolja za poslovne web stranice, bloganje, koje je najlakše za upotrebu, najbolje za e-trgovinu, te ukratko, koji drži mjesto kao najbolji sveukupni graditelj web stranica. Ali prvo, neka’pogledajte tko su ti konkurenti…

9 najboljih alternativa Wixu

 1. Weebly – Najbolje za posao.
 2. GoDaddy – Najbolje za brzo i jednostavno poslovno mjesto.
 3. SITE123 – Najbolje za brzo i jednostavno mjesto.
 4. WordPress.org – Najbolje za kreativnu slobodu i bloganje.
 5. WordPress.com – Najbolje za bloganje.
 6. Squarespace – Najbolje za dizajn.
 7. upadljivo – Najbolja vrijednost za novac.
 8. Shopify – Najbolje za e-trgovinu.
 9. BigCommerce – Najbolje za velike internetske trgovine.

Najbolje tri alternative za Wix su Weebly, GoDaddy i SITE123. Da’s jer oni’svi su početnici prijateljski i brzi s njima, a nude značajke kao što su bloganje i prodaja na mreži. Weebly je najbolja Wix-ova alternativa, jer kombinira jednostavnost uporabe s ogromnim rasponom alata vrhunske kvalitete.

Daljnje informacije

 • 10 najboljih graditelja web stranica 2019. godine – Obavezno izaberite jednu od najboljih. Pogledajte naš konačni popis!
 • Najbolji besplatni graditelji web stranica – Želite li sjajnu alternativu Wixa koristiti besplatno? Pogledajte naš popis najboljih besplatnih građevinara.
 • Usporedni grafikon graditelja web stranica – Pogledajte kako se uspoređuje svaki od najboljih građevinara u našoj korisnoj tablici.

1

Postoje li bolje alternative za Wix?

Tamo’Ne poričemo da je Wix izuzetno popularan. Oglase vidite na televiziji i na YouTubeu i ako hoćete’Tražio sam graditelje web stranica na mreži, onda su velike šanse’s pojavio i na vašem feedu društvenih medija. Wix istrčava na svoj publicitet i to se isplati.

Dovoljno je vidjeti graf dolje da vidite kako se njegovi brojevi za pretraživanje na Googleu uspoređuju s dva glavna konkurenta, Weebly i Squarespace!

xx grafikon trendova kvadratnog prostoraOvaj grafikon s vremenom pokazuje zanimanje za graditelje web lokacija Wix, Weebly i Squarespace, prikazujući kako Wix dominira na tržištu zbog svoje popularnosti.

Kao što vidite, Wix’reklamni tim znaju što rade’rade, i tako to radi njihov tim proizvoda. Iako Wix rangiramo kao našeg najvećeg graditelja web stranica, puno je Wix-ovih alternativa! pustiti’s pobliže pogledajte koji su najbolji za vrstu web mjesta koja vam je potrebna.

2

Wix-ovi natjecatelji: najboljih 9

Proveli smo dubinsko istraživanje Wixa’s natjecateljima pronaći najbolje alternative i ono za što je svaka najbolja. Evo rezultata:

 1. Weebly – najbolja alternativa. Weebly ima puno više značajki od Wixa – te su značajke ugrađene, tako da ne’ne morate ih instalirati kao aplikacije treće strane poput vas s Wixom.
 2. GoDaddy– najbolje za brzu i jednostavnu poslovnu stranicu: preskočite kreiranje ispočetka, možete odgovoriti na nekoliko pitanja i GoDaddy će stvoriti sjajno poslovno mjesto za vas koristeći ADI (Artificial Design Intelligence).
 3. SITE123 – koristeći ADI, ovaj graditelj stvara već formatiranu web lokaciju za vas iz samo nekoliko jednostavnih pitanja, čineći je jednostavnijom nego ikad i štedeći vam vrijeme.
 4. WordPress.org – najbolje za bloganje, ova platforma otvorenog koda zahtijeva znanje kodiranja. Ali ti’Dobit ću visoku razinu kreativne kontrole i to’je sjajan za skaliranje mjesta.
 5. WordPress.com – najbolje za bloganje ako’niste sigurni koder. Jednostavniji za upotrebu od platforme WordPress.org, kombinira snažne značajke za bloganje s dizajnom web stranica za izradu web stranica.
 6. Squarespace– najbolje za stvaranje dobrog, estetskog i profesionalnog web mjesta.
 7. upadljivo – najbolja vrijednost za novac i izvrsno za početnike, posebno blogere.
 8. Shopify – najbolje za velike i ozbiljne web lokacije za e-trgovinu. Nudi visoku razinu kreativne kontrole zbog koje je Wix toliko popularan, u kombinaciji s alatima za poslovno upravljanje za podršku vašoj web lokaciji’s rastom.
 9. BigCommerce – najbolje za velika poduzeća jer pruža najbolja sveobuhvatna rješenja za internetske trgovine.

3

Najbolje alternative Wix-u za poslovne stranice

Weebly je najbolja Wix alternativa za poslovne stranice. Uz više prostora za pohranu i više internih značajki od Wixa, Weebly je odličan izbor za vašu poslovnu web stranicu.

Weebly’značajke su ugrađene, za razliku od Wixa. Wix uglavnom koristi aplikacije treće strane koje mogu povećati ukupne troškove izgradnje i rasta vaše web stranice. Weebly vam pomaže smanjiti troškove nudeći širok raspon unutarnjih mogućnosti. To uključuje obrasce, fotogalerije, marketing putem e-pošte i još mnogo toga.

Ovo kaže, Weebly ima više krivulje učenja od Wixa. U našem istraživanju ljudi su otkrili da je za 22% teže korištenje od Wixa.

Pa Weebly se malo više navikne – ali ako i vi’nisi tehnički uvjeren, don’ne brinite, to’još uvijek usmjerena prema nekoderima.

Ako želite da bude stvarno jednostavno, provjerite GoDaddy. Korištenjem ADI (Artificial Design Intelligence), GoDaddy omogućuje brzu i jednostavnu izradu vaše web stranice. Ova tehnologija olakšava početak rada na mreži.

Sve što trebate je odgovoriti na nekoliko pitanja o vrsti web stranice koju ste’stvarate, a daje vam predložak sve postavljeno s informacijama koje ste dobili’dao sam. Ako ti’Prilikom izgradnje internetske trgovine, za vas su već postavljene odgovarajuće značajke, zajedno s nazivom vaše web stranice. To znači da za nekoliko minuta možete imati web mjesto!

Ali u cjelini, Weebly nudi veliku mogućnost za rast vašeg branda i poslovanja.

4

Koje je graditelje web stranica lakše koristiti nego Wix?

Ako ti’tražite nešto što’jednostavan i vrlo brz za upotrebu, pogledajte SITE123. Ovaj graditelj web stranica je sličan Wix-u i GoDaddy-ju u upotrebi ADI-ja. To stvara prilagođeni i personalizirani predložak sa svim značajkama koje su vam već potrebne.

Sve što treba učiniti je postaviti vam nekoliko pitanja – na primjer, naziv vaše web lokacije i vrstu web mjesta koja želite. Zatim vaše odgovore koristi za izradu unaprijed formirane web stranice, štedeći vam vrijeme i trud da krenete ispočetka. Doista je lako kao jedan, dva, tri.

Ovdje’s što je jedan korisnik SITE123 morao reći o ovom početniku prilagođenom graditelju:

“Sveukupno, smatrao sam da se to stvarno, jako jednostavno koristi.”

Ova jednostavnost čini izgradnju web stranice stvarno brzim i mogućim čak i za najnevjerojatniju tehno-fobeju. Jedna od glavnih prednosti SITE123 je njegova nevjerojatna pomoć i podrška. Pa čak i ako ste naišli na poteškoće, vi’imam pomoć pri ruci.

Najbolja podrška nudi se putem značajke chata uživo koja vas vodi kroz proces stvaranja. To olakšava cjelokupno putovanje i uređivanje jer tamo imate nekoga za razgovor i postavljanja pitanja.

Sve u svemu, SITE123’Automatska izrada i vrhunska podrška uživo podupiru je izradu web stranica najjednostavnijom.

Ako vam se sviđa zvuk ovog ADI stila izrade web stranice, ali nemojte’t fancy SITE123, zašto ne provjeri GoDaddy? Omogućuje vam izradu web mjesta na isti način koristeći podatke koje im dajete da biste izradili personalizirano web mjesto koje ćete uređivati. Opet, to znači da to znači’je vrlo brzo i lako objaviti web mjesto.

Ali ako želite biti više u rukama u kreiranju i uređivanju vaše web stranice, Zapanjujuće je još jedan top izbor. Još uvijek ima vrlo jak fokus na tome da svima bude lako i jednostavno stvoriti vlastitu web stranicu. Zapravo, zapanjujuće’Cilj je da vaša web stranica bude dostupna što je brže moguće: 15 minuta!

Izuzetno olakšava uređivanje, prebacivanje i personaliziranje odabranog predloška. Dobivate zadovoljstvo što ste ga sami dizajnirali i prilagodili, bez gnjavaže ili glavobolje od početka.

S bilo kojim od ove tri graditeljice vi’Imat ću iskustvo stresa bez izrade vaše web stranice. SITE123 i GoDaddy su najbrži i dobre su zamjene za Wix ADI. Zapanjujuće pruža slobodne ruke pri pristupu sličnom Wixu’s uređivač povuci i ispusti.

5

Najbolji Wix-ov natjecatelj za bloganje

Najbolja Wixova alternativa za bloganje je WordPress. Bilo da odaberete WordPress.com ili WordPress.org ovisi o vašim potrebama i tehničkom povjerenju. WordPress.org je originalna i krajnja platforma za pisanje blogova, ali imajte na umu da nije stvarni graditelj web stranica.

WordPress.com nije tradicionalni graditelj web stranica, ali njegov je dizajn pojednostavljen tako da dobivate moćne značajke za bloganje po kojima je WordPress poznat, uz pojednostavljeni osjećaj graditelja web stranica.

Više o WordPress.org možete pročitati u našem detaljnom pregledu. Ali za sada smo’usredotočit ćemo se na WordPress.com’je bliže stvarnom tvorcu web stranica i što je jednostavnija opcija za korištenje od dvije platforme za pisanje blogova.

WordPress.com je napravljen za bloganje, i to pokazuje! To’s onim što ovaj graditelj najbolje radi (što znači da ako želite visoko prilagođenu web stranicu za bilo šta drugo osim za vas’bolje pogledaj drugdje).

Ako ti’Tražite stručnjaka za bloganje, WordPress.com ima sve značajke koje biste mogli poželjeti. Oni uključuju dodavanje komentara, analizu specifičnih blogova, kategorije prikaza, RSS feed i mogućnost arhiviranja starijih blogova. Wix ne’Ne podržavate ove posljednje dvije značajke, pa je WordPress.com izvrstan izbor za izbjegavanje ovih ograničenja.

6

Koji je graditelj web stranica bolji od Wix-a za dizajn?

Najbolja Wix-ova alternativa za dobrog dizajna je Squarespace. Dok se može pohvaliti s više od 500 profesionalno dizajniranih predložaka, Wix može’ne mogu se natjecati sa Squarespaceom’čist i strukturiran izgled.

Mnogi vole Wix zbog visoke razine kreativne kontrole alata za uređivanje povuci i ispusti, ali drugi smatraju da je neograničen stil uređivanja razlog za anksioznost. Jedan pogrešan klik ili klizanje i vaša web stranica može gledati isprekidano ili neuravnoteženo.

Ali kvadratura’s predlošci koriste odjeljke, razmake i blokove kako bi vam pomogli usmjeriti i voditi vašu prilagodbu. Dodajte ovom rasponu prilagođenih predložaka i to’jasno je zašto je Squarespace najdraži za estetiku.

Primjeri predloška kvadratnog prostoraSquarespace’Predlošci su čisti, atraktivni i profesionalni, s nizom specifičnih dizajna za industriju.

Ovdje’s što je stručnjak za industriju trebao reći o Squarespaceu’dizajnira:

“Osjećam kako se Squarespace nailazi na njih’ispuniti većinu ljudi’S obzirom na njihove potrebe, nude na neki način možda najiskrenije rješenje, moderniji izgled i mogućnosti, i da’s dvije stvari koje se najviše ističu.”

Squarespace je zbog stila i lakoće svojih predložaka proglašen najboljim graditeljem našeg istraživanja kada je u pitanju brand, korisničko iskustvo i dizajn..

7

Koji je Wix natjecatelj najbolja vrijednost za novac?

Relativno novi graditelj web mjesta pobjeđuje ovo: Izuzetno je nevjerojatna vrijednost za novac. Tamo’s širokim rasponom stilskih predložaka, sjajnim značajkama uključujući Simple Store i alate za bloganje, korisničku podršku 24 sata dnevno i apsolutno nikakav pritisak za nadogradnju s besplatnog plana.

Ovo je dobar sveobuhvatni besplatni graditelj web stranica za početnike. To’super je jednostavno stvoriti osnovne web stranice s jednom stranicom – ne morate’Ne trebate znati ni jednu liniju koda! Odabirom njihova odabira predložaka možete stvoriti elegantne, profesionalne web stranice s jednim stranicama sa Dojmljivo u oko 15 minuta.

Neke primjere web-lokacija izgrađenih na Strikingly možete vidjeti dolje:

upečatljivi primjeri web stranicaOvi primjeri objavljenih web stranica izgrađenih na Striquely kreću se u stilu i temi, ali sve izgledaju profesionalno i jedinstveno.

Iz primjera danih na Upečatljivo’s web stranice’jasno je da predloške pokrivaju širok raspon industrija, od portfelja do internetskih CV-a, blogova i internetskih trgovina.

Uz značajku Simple Store koja je dostupna i na besplatnom planu, to znači da svatko može započeti s zarađivanjem putem svoje web stranice Strikingly. Međutim, u svoju trgovinu možete besplatno dodati jedan proizvod s neograničenim zalihama u besplatnoj verziji, tako da ako želite prodati više bilo nadogradite ili pogledajte Shopify.

Na svojem besplatnom planu također djeluje niz mogućnosti za pisanje blogova. Uključuju društvene oznake, značajku RSS feeda i pretraživanja, odjeljak s komentarima i kategorije prikaza. Sve što trebate učiniti je dodati značajku jednostavnog bloga na vaše web mjesto i moći ćete pisati! Tako, ako ti’ponovno ste bloger, ali smatrate da je WordPress možda previše tehnički i želite započeti s malim, a onda je nevjerojatno vaš najbolji izbor.

Jednostavnost Zapanjujuće’Predlošci s znači da ako želite visoku razinu kreativne kontrole, kao što je to slučaj s Wixom’bolje pogledajte graditelja poput WordPressa ili Squarespacea. Ali ako ti’rado ćemo pustiti da predložak uradi većinu posla, a ovo je savršen izbor. Možete postaviti svoje web mjesto brzo, jednostavno i bez plaćanja centa ako to ne učinite’ne želim!

8

Najbolja alternativa e-trgovini za Wix

Shopify je najbolji dizajner web stranica za stvaranje vaše internetske trgovine s alternativom Wix-u.

Ona kombinira vrijednost kreativne kontrole korisnika na Wixu s moćnim alatima za e-trgovinu koji pokreću prodaju i podržavaju vašu internetsku trgovinu’s rastom. Uz Shopify možete imati niz značajki koje Wix ne podržava, poput:

 • Uvoz većeg proizvoda
 • Područje plaćanja kupca za prijavu kupca koje pohranjuje podatke o plaćanju
 • Obavijest o napuštenim košaricama
 • Višekanalna integracija

Wix podržava e-trgovinu, ali kao što pokazuju ove značajke, Shopify ima vrhunsku uslugu kada vam pomaže u upravljanju i izgradnji vašeg poslovanja. Na primjer, Wix vam omogućuje stvaranje koda popusta, ali ne’ne pružaju mogućnost ograničenja broja korištenja. Pomoću Shopify možete stvoriti kodove za popust, primijeniti ih na određene proizvode i ograničiti njihovu upotrebu.

Shopify može’Ne mogu se natjecati s Wixom za prilagodbu. No Shopify ima jače i specifičnije prodajne značajke za podršku vaše trgovine’rast i pomoći povećati vašu internetsku prisutnost kao posao.

Ako ti’Ako želite upravljati većim poduzećem, tada BigCommerce vrijedi provjeriti.

BigCommerce ima moćne alate za povećanje prodaje, od kreiranja promotivnih kampanja do popisa želja za proizvode za vaše web mjesto, a također integrira vašu trgovinu na različitim kanalima društvenih medija.

To ga čini pametnim izborom ako se želite zaista fokusirati na skaliranje svog poslovanja i rado ulažete u taj rast. Ovo je snažan graditelj e-trgovine koji nudi sveobuhvatna rješenja za vašu internetsku trgovinu.

Heads up – ponuda BigCommercea!

Samo smo vas htjeli obavijestiti da BigCommerce trenutno nudi tri mjeseca besplatno kad se prijavite na novi plan. Idite na web stranicu BigCommerce da biste to provjerili!

9

Koja je najbolja svestrana alternativa za Wix?

Dakle, od ovih Wix-ovih konkurenata, koji je najbolji svestrani graditelj web stranica? Wix obično drži taj naslov, ali drugi najbolji mora biti Weebly. Širok raspon internih značajki čini ga idealnim za skaliranje vaše web stranice, a vrhunski alati za SEO (optimizaciju pretraživača) olakšavaju vaše prisustvo na mreži.

Plan najnižih cijena kreće se od samo 8 USD mjesečno (uz godišnju pretplatu). To nudi izvrsnu vrijednost za broj aplikacija i značajki koje dobijete. Weebly može biti malo težak za korištenje u početku, ali ako imate vremena naučiti put oko sebe onda’Uskoro će vam biti lako i ugodno!

Ako imate internetsku trgovinu, Weebly je također dobar izbor. Snažan fokus na e-trgovini vidljiv je u nedavnim ažuriranjima njihove mobilne aplikacije. Omogućuju vam upravljanje poslovanjem u pokretu, od ispisa naljepnica za dostavu izravno iz aplikacije do izrade personaliziranih, brendiranih kupona s vašeg telefona.

Iako je Weebly naša najbolja višestruka Wix alternativa, WordPress.org zaslužuje i spominjanje. To je jedna od najpopularnijih platformi oko – preko 30% interneta koristi WordPress! Morate znati kako kodirati da biste koristili WordPress, a također ćete pronaći i platiti svog vlastitog pružatelja usluga hostinga.

Ako pomisao na bilo koji od ovih ne’Ako se tresnete u čizmama, WordPress.org je odličan izbor. Ovdje ga preporučujemo jer ima puno više kreativne kontrole i slobode u odnosu na graditelje web stranica, što znači da je moguće gotovo sve!

Imate potpunu kontrolu nad dizajnom i upravljanjem web mjesta, a aspekt kodiranja znači da možete kreirati složene web stranice sa bilo kojim prilagođenim značajkama ili funkcijama koje želite. To znači da nije prilagođen početnicima, ali to ga čini izuzetno moćnom i popularnom platformom za izradu web stranica.

Najbolje alternative Wixu: zaključak

Wix je popularan graditelj web stranica i to s pravom! Zapravo to’toliko popularan, da se ponekad može osjećati tako’Jedina je opcija vani. No postoje i mnogi drugi izbori, bilo da želite internetsku trgovinu ili blog, za početnike ili profesionalce za kodiranje.

Naš najbolji svestrani izbor kao Wix alternativa je Weebly, zbog niza značajki, funkcija e-trgovine i SEO vodiča, zbog čega je i naš najbolji izbor za poslovne web stranice. Ako ti’ponovno uvjereni koder, WordPress.org izrazito je fleksibilna opcija s najkreativnijom dostupnom kontrolom.

9 najboljih alternativa Wixu: Sažetak

 1. Weebly – Najbolje za posao.
 2. GoDaddy– Najbolje za brzo i jednostavno poslovno mjesto.
 3. SITE123– Najbolje za brzo i jednostavno mjesto.
 4. WordPress.org– Najbolje za kreativnu slobodu i bloganje.
 5. WordPress.com– Najbolje za bloganje.
 6. Squarespace– Najbolje za dizajn.
 7. upadljivo– Najbolja vrijednost za novac.
 8. Shopify– Najbolje za e-trgovinu.
 9. BigCommerce– Najbolje za velike internetske trgovine.

Dakle, zaista ima za svakoga ponešto. Bez obzira jeste li prvak Shopify ili Weebly, WordPress ili Squarespace, možete pronaći svog savršenog graditelja web stranica bez da se predate Wixu’s reklamnim kampanjama. Isključite televizor, ignorirajte te oglase i uživajte u izgradnji vlastite web stranice na novoj platformi!

O Lucy Carney

Lucy Carney

Vas’nisi sam! Izgradnja web stranice može biti zastrašujuća, posebno ako to želite’sličan sam meni bez prethodnog iskustva s kodiranjem. Uz pomoć naših stručnjaka ja’Ovdje sam kao ljubazan glas kako bih vam pomogao da vas vodim u uzbudljivi svijet izgradnje web stranica. Ako ja to mogu, možete i vi!

Pogledaj sve postove od Lucy Carney →

Povezane objave

 • Pregled cijena Wix-a
 • Stranica za provjeru CPC podešavanja
 • Wix promo kod 2020
 • Wix vs Squarespace Wix vs Squarespace 2020 | 9 razlike koje biste trebali znati
 • logotip za pregled krijumčarskih web stranica Pregled smugmuga 2020 – 10 pitanja koja trebate postaviti

Ostavite komentar

Otkaži odgovorVaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena * Komentar * Ime: * Adresa e-pošte: *

Kviz za izgradnju web mjesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map